5. december 2018

Skræmt dansk offer taler ud: Nedim Yasar ’satte en pistol for panden af mig og sagde ‘bang du er død'”

I en tid hvor konsekvensen af årtiers fejlslagen udlændingepolitik fremstår krystalklar, har det bedre borgerskab behov for rollemodeller. Indvandrere, de kan bruge til at relativere nødvendige opstramninger på – en spidsfindig måde at signalere ‘Jeg er ikke racist’. Samme fænomen gjorde Yahya Hassan til folkehelt, trods et opførsel af en anden verden, men han overspillede sine kort og forsvandt fra offentligheden. En anden blev radiovært.

“Jeg fortryder ikke”, fortalte Nedim Yasar i en af de sidste optagelser, der i mandags kunne ses i kriminalmagasinet Station 2. En udsendelse der også inkluderede noget så sjældent, som et offer-interview. Det er artige sager, som man kan læse på den fremragende Free Speech Blog – Nu står Nedim Yasars offer frem: Han satte en pistol for panden af mig – ‘bang du er død’.

“Nedim Yasars offer står frem i TV 2 ’s kriminalmagasin Station 2. I programmet fortæller han om egne meget voldsomme oplevelser med Nedim Yasar:

‘Personligt er jeg blevet truet med pistoler og stikvåben. Fordi han ville presse mig.’

Han husker særligt en episode, da Nedim Yasar troppede op hjemme hos ham, med ondt i sinde:

‘Han har forsøgt at sparke min dør ind flere gange. Der har også været en episode med en pistol … han satte en pistol for panden af mig og sagde ‘bang du er død’ … han trykkede på aftrækkeren, så man kunne høre den klikkede.’

Den unge danske mand er den dag i dag stadig ramt af traumer efter episoden.

Offeret husker, hvordan Nedim Yasar styrede livet i indvandrerghettoen i Ballerup. Det sted Nedim Yasar var blevet familiesammenført som fireårig med sin voldelige far Kemal Yurttas.

Sådan her kunne en normal aften være:

‘Hvis man stod med nogle kammerater, så kunne han komme, og det kunne være, han slog en. Det kunne også være, nogen skulle give ham en mobiltelefon.’ (Røveri red.)

Ghettokvarteret hedder Grantoften og ligger i Ballerup på Københavns Vestegn. Offeret fortæller om tyrkiske Nedim Yasars opførsel.

‘Han behandlede hele byen, som var den hans. Hvis der var noget, han ville have, så kunne han finde på at tage det fra dig og ydmyge dig med det bagefter.’

‘Han var absolut ikke en rar person.’

Nedim Yasars trusler, vold og røveri har sat sit præg på den unge danske mand, der nu fortæller, hvordan han har eftervirkninger fra volden.

‘Jeg sover stadig dårligt om natten. Og har stadig drømme om, at han (Nedim Yasar, red.) hamrer på min dør og kommer igennem.’

Modsat Lars Løkke Rasmussen og den kreative klasse – ikke mindst på Radio24syv – så følte Nedim Yasars offer sådan her, da han fik nyheden om skuddrabet på den feterede radiovært på 24syv

‘Jeg blev faktisk lettet. Jeg følte en utrolig stor lettelse. Jeg behøvede ikke at tænke på ham mere. Jeg behøvede ikke at frygte, at jeg stødte på ham på et eller andet gadehjørne.’

Den danske mand – der fik en pistol sat for panden af Nedim Yasar – forstår ikke, at folk som Mads Brügger og justitsminister Søren Pape hylder voldsmanden Nedim Yasar.

Folk ser ham næsten som en helt … men der er rigtig mange, der ikke tænker på, hvad han har lavet. Hvor mange liv han har ødelagt. Der er folk, der har traumer over ham, og det han har gjort.'”

(Collage: Nedim Yasar, justitsminister Søren Pape Poulsen og det måbende offer, 2018)

Oploadet Kl. 12:58 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96908/trackback

37 Comments »

 1. Og hvor mange solstrålehistorier om indvandrere som er sprunget ud som iværksættere læser man ikke om i løgnepressen?

  Når myndigheder så opdager at madvarer er forældet eller opbevaret uden tanke for hygiejne eller endnu værre momsvindel og salg af hælervarer så mister de pludselig interessen og går på jagt efter nye rollemodeller.

  Kommentar by kenneth — 5. december 2018 @ 13:34

 2. Jeg tror ikke at psykopater bliver empatiske med tiden, jeg tror derimod at de bliver bedre til at simulere og sige de ting folk vil høre.
  Forskningen viser at voldelige psykopater falder til ro når de bliver ældre, det kan der være flere grunde til.

  I Nedim’s tilfælde forestiller jeg mig følgende forløb:

  1. Han er kriminel og lever det hurtige liv.
  2. Han brænder tilpas mange andre kriminelle af, til at han må melde sig ud af miljøet. (Hvorfor blev han skudt, skyldte han penge? Havde han stukket nogen?)
  3. Søger beskyttelse i offentligheden.

  Nuvel alle skal vel have en chance til, men det hele virker bare så forceret. At se ham som kæledægge blandt politikere bekræfter bare teorien; at han er psykopat og god til at fedte sig ind hos folk. Nu er han pludselig gået fra gangsterboss til krammebamse.

  Jeg køber den ikke.

  Kommentar by Realist — 5. december 2018 @ 14:57

 3. Vi er vist mange som ikke forstår medierne, politikerne eller det der foregår i samfundet af fjendtlig undergravning og nedbrydning af alt med demokrati, velfærd, sundhed og sikkerhed.

  Vi forstår ikke at tre regeringer i træk har angrebet vores privatliv, økonomi, familieliv og folkesundhed. Vi forstår ikke mørklægningsloven, det falske løfte om straks-stop, de talrige lukninger af skoler, hospitaler, skadestuer, biblioteker, brandstationer, politigårde, busruter og væresteder. Vi forstår heller ikke de utallige IT-skandaler, indkøb af tog der ikke kan køre, udsalg af infrastruktur og de konstante forringelser af den daglige drift i sundhedsvæsnet.

  Hvorfor fungerer Sundhedsstyrelsen/Patientsikkerhed stadig ad helvede til efter 15 års skandaløse udskejelser? Hvorfor rammes politiet og forsvaret af den ene spareøvelse efter den anden? Økonomien er jo bomstærk, efter hvad Lars fra Græsted fortæller.

  Hvad vi heller ikke forstår, er hvorfor Venstre og Lars er så ivrige efter at undertegne en Marokko-traktat som vil nedlægge Danmark, og give et par millioner arabere og afrikanere ret til at invadere vores land. Hvorfor skulle det skjules at man var ved at sige JA til Merkels skrækkelige Kalergi- og Marrakech-plan?

  Og så vil vi også gerne have forklaret hvorfor velfærden smuldrer, og hvorfor retssystemet er blevet så slapt, slattent og blødsødent overfor selv rovmordere, lystmordere og de mest brutale bander og bøller, at de ofte er på fri fod igen kort tid efter deres forbrydelser. Hvorefter de gentager deres sadistiske og blodtørstige overfald på sagesløse danskere.

  Se Snaphanen: Vanvidsaftale skulle luskes igennem. (igår)…… Statsministeren vil ruinere Danmark. (for ca. fem dage siden)

  Kommentar by tp — 5. december 2018 @ 15:00

 4. Danmark, landet med de dummeste mennesker i verden.

  Kommentar by Piphans — 5. december 2018 @ 15:06

 5. Man kan nu en gang kun bruge provenuet fra de pelsede skatteydere een gang.
  Så når man sætter sig for, at man hellere vil ha’ negere for en national formue. Ja, så vil de penge mangle andre steder. Det står på omslaget af pixi udgaven til økonomer.
  Den kristne tro er således, at Gud elsker en synder(forbryder) højere end en retskaffen. Er det dét trip Papfar og Lusk er på?
  Det er ækelt at se de to underkaste sig, og nærmest bogstaveligt gnave de dybt kriminelle uhyrer op
  fra slap.

  Kommentar by White knight — 5. december 2018 @ 15:19

 6. Sindssyge sataniske homosvanseperkere og svansebøsseforræderperkerelskere.

  Kommentar by Jack Nille — 5. december 2018 @ 15:29

 7. Der er nu ikke noget som muslimske rollemodeller. Eller for den sags skyld exit-programmer for bandemedlemmer eller hvad der nu lige passer ind i msm’s skriblerier.

  Den ’søde dreng’ viste andre potentialer og kernekompetencer.

  Hvad blev der i øvrigt af Vollsmose-brobyggeren Asmaa Abdol-Hamid? Er hun stadig ansat – iklædt fuld mundering, dvs. tørklud mv. – hos politiet

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. december 2018 @ 15:35

 8. https://denkorteavis.dk/2018/nu-skal-udenlandske-kriminelle-ikke-laengere-raahygge-sig-i-danske-luksusfaengsler-de-vil-formentlig-blive-deporteret-til-litauen/

  Det bliver ren varm, blævrende, valgflæsk, hvis Migrant Pagten underskrives, for så får hele det kriminelle klientel, garanteret, status og forgyldelse som udsatte migranter :-(

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. december 2018 @ 15:37

 9. Kalenderlyset brænder ned: Kun få dage, til en regeringsrepræsentant fra Danmark underskriver en aftale, der får migrantinvasionen fra 2015 til at blegne.
  Negre og arabere vil stormløbe til Nordeuropa. Eller Neuropa, som det vel kommer til at hedde, når stormuftier, Mullaher osv. har fået magten overdraget af Folketinget.

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. december 2018 @ 15:41

 10. # 15.41: Det kan heldigvis tænkes at nogen har fået betænkeligheder ved den totalt forræderiske og folkemorderiske traktat. Det forlyder at Støjberg ikke vil være med længere? Nu er der også ca. 15 lande der har sagt klart fra overfor Merkels vanvid. Det kan ende med at kun Merkel og Lars Lusk støtter krigserklæringen mod Europa.

  # 15.19: Det er dog næppe sådan at Gud værdsætter forbrydere højere end de retskafne. Tværtimod. Men der er iflg. biblen glæde i himlen over enhver synder som OPRIGTIGT angrer og omvender sig. Men er man forhærdet nok, har man nok mistet evnen til ægte fortrydelse.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. december 2018 @ 16:19

 11. Der ligger også 2 andre billeder på den freespeech blog af “rollemodellen” som du næsten burde sætte ind også, det ene hvor han danser med og kysser inger støjberg, det andet hvor han løfter hende op imens hun griner som et lille skolepige i armene på den udenlandske kriminelle der aldrig fik statsborgerskab eller fortrød sin kriminalitet, i ved, den type hun altid taler hårdt om i medierne. Vores nuværende regering er så fyldt med ludere og løgnere at det er til at kaste op over.

  Kommentar by Per — 5. december 2018 @ 16:57

 12. Hr. Nedim Yasar levede som voldsperker og døde som voldsperker.

  Han kunne tale dansk, og han havde nok lidt højere IQ end de fleste andre voldsperkere. Ligesom hr. Yahya Hassan opnåede han en karriere som mediefigur, og de sædvanlige danske tumper applauderede.

  Græd ikke over en død voldsperker. Græd over ofrene, og græd over den politik, der tillader voldsperkere i Danmark.

  Kommentar by Crass Børsting — 5. december 2018 @ 16:59

 13. @ 4 Piphans

  Du er tæt på sandheden.

  Vi er derhenne hvor vores skvatmikkel til justitsminister nærmest roser fjolset der blev skudt.

  Lille tykke Lars fra Græsted, trykker hånd med en kendt og dybt kriminel fra Voldsmose.

  En kvindelig betjent krammer en halvhjerne i fuld offentlighed.

  Store dele af politistyrken var i 2015 udkommanderet for at servicere horden af halvhjerner på danske motorveje.

  Hvad fanden er det for et land, vi har efterladt til vores børn og børnebørn!

  Kommentar by der Adler — 5. december 2018 @ 17:12

 14. 16:19
  Men det er vel sådan (jeg er ikke teologisk kyndig, så kan ikke henvise til et præcist tekststykke – blot kulturkristen, som det vist hedder) at Gud holder særligt af omvendte. Er det ikke korrekt?
  Men ellers: Tror da fanden(sic!), det muslimske FN skubber bag på, for at få Marrakech traktaten underskrevet.
  Det er ligesom i sangen; “.. first we take Manhatten – then we take Berlin”
  Her er det bare; Først tager vi UN, tjek – og siden ta’r vi resten af lortet.

  Kommentar by White knight — 5. december 2018 @ 17:21

 15. glemte det sidst; tjek!!

  Kommentar by White knight — 5. december 2018 @ 17:23

 16. Vores kære politikere har desværre ikke meget til overs for ofrene, det ses tydeligt på den måde de er villige til at promovere enhver kriminel blot de virker tilforladelige.

  Man kunne godt ønske lidt mere menneskekundskab fra deres side.

  Stem røvhullerne ud og lad nye friske kræfter komme til, Folk der vil Danmarks bedste.

  Kommentar by Santor — 5. december 2018 @ 17:32

 17. Lad os se hvor mange taburetter konservative har efter næste valg.
  Nye borgerlige hele vejen. De andre partier har spillet deres sidste kort for mit vedkommende.

  Kommentar by Hagmann — 5. december 2018 @ 17:45

 18. 16:57
  Jamen Støjbassen har bare vist sig at være eet stort “hold kæft bolche”. For at dæmpe kritikken af de tykkes forræderiske agenda. Få det til at SE UD, som bekymrede Venstre sig om landets problemo numero uno.
  Ren teatertorden. Og en klar lynafleder for den allerværste kritik af V, for ikke at foretage sig noget.
  Alene det, hun OVERVEJEDE, at tage til Marrakech vidner om, at ALT andet – fra kager til symbolske stramninger var ja, symbolske. Og intet andet.
  At hun har fået kolde fødder skyldes een – og KUN een ting: Hendes politiske fremtid her i landet. Hun er blevet klar over; she’d be dead woMan walkin’ efter at have solgt DK til muslimske UN og vores evige fortabelse.
  Her spiller det nok ind, at hun endnu ikke har alderen til en retrætepost for fallerede udkneppede “politikere” i Ondskabens Imperie EU – eller EndegyldigUndergang, som det vist rettere står for.

  Kommentar by White knight — 5. december 2018 @ 19:04

 19. Folk som afviger fra det normale, som f.eks. bøsser, lesbiske, transvestitter osv. har oftest et forstyrret og forvirret sind. Hvorfor man som vælger aldrig bør stemme på dem. For man véd aldrig hvad de finder på. Tag f.eks. diverse ministre. Eller “Alternativet” som har mange sære idéer om hvordan samfundet bør indrettes. F.eks. vil de gerne have mere klima-hysteri og at bilisterne betaler mere i skat. Og at Danmark skal være en filial af Afrika.

  Kommentar by tp — 5. december 2018 @ 19:24

 20. Den kreatives klasse måske sidste indvandrer-helt. Utrolig hvor meget dårligdom de mennesker har bragt over Danmark. Spår at “den gode indvandrer”-narrativet er helt væk om en 5-10 år, når alle indser at den eneste vej frem helt er at lukke ned for indvandringen.

  Kommentar by Morten — 5. december 2018 @ 19:39

 21. I de prostituerede og korrupte medier hyldes Lars Luskebuks det meste af tiden som en usædvanlig dygtig politiker. Men sandheden er nok nærmere at han er fuldstændig uduelig når det drejer sig om at varetage det danske folks interesser. Hans “dygtighed” består kun i at han uafbrudt lefler og sledsker for Merkel, EU, indvandringsindustrien og diverse særinteresser med mange penge. Alt hvad han som minister har rørt ved, er blevet ringere eller helt ødelagt. Eller er blevet så forsømt at det er holdt op med at fungere. Som f.eks. Styrelsen for Patientsikkerhed.

  Læs artiklen: “Statsministeren vil ruinere Danmark” eller
  “Vanvids-aftale skulle luskes igennem”. (hos Snaphanen eller den korte avis) Læs om sundhedsvæsnets nedtur, deroute, dybe fald.

  Kommentar by tp — 5. december 2018 @ 19:57

 22. @ Kommentar by Crass Børsting — 5. december 2018 @ 16:59

  Fin og skarp analyse!

  Kommentar by Knud Madsen — 5. december 2018 @ 20:14

 23. Han var et dumt svin og døde som den syge køter han er, sikkert for foden af en af sine egne.

  Kommentar by Flaskeposten — 5. december 2018 @ 20:40

 24. Mon ikke vores store folkekære nationaldigter Yahya Hassan kan forvente et fast job på Radio24syv, når han bliver løsladt fra spjældet?

  Kommentar by Revisoren — 5. december 2018 @ 20:53

 25. En præmie-perker. Et lavtstammet muslimsvin, som kommunen promoverer som rollemodel.
  Ingen muslim kan/skal eller vil integrere sig ind i vantro praksis og orden. Muslimen er i krig med samfundet sålænge at islam ikke regerer og sharia er landets lov.
  Et uskyldigt offer for kommunens rollemodel (mig) kunne ikke engang læse om forbrydelsen i avisen, selvom politi og ambulance var involveret og muslimsvinet blev anholdt i håndjern.

  Da jeg søgte aktindsigt ringede en “træt” overassisten og hældte vand ud af ørerne, indtil jeg insisterede på, at han skulle sende mig sagens agter. En hel ringmappe er fyldt.

  Kommentar by Iznogut — 5. december 2018 @ 21:02

 26. # 16.57 Per Jeg vil dog forsvare Inger en smule. Som andre mennesker, der har bekendt sig til vore frie omgangsformer og som dybt nede er mere for at være racister end noget andet, kan hun meget let til at give en bamsebjørn- agtig indvandrer lidt for kort snor. Det kan blive pinligt at sige, hej, så godt er du ikke bekendt med mig, når alle i dagens Danmark vil kramme og knuse på tværs af alle rimelige skel. Men jeg brækker mig over vores idioti, netop afbilledet her.

  Kommentar by Uno — 5. december 2018 @ 21:10

 27. Jeg tror, at Nedim blev myrdet af en af følgende grunde: 1. Miljøet, som han egenangiveligt ikke har stukket, er alligevel blevet lnervøse tilsidst, fordi de kender hans berømmelsesmagt og frygter, at han alligevel taler over sig, før eller siden 2. Hævn 3. At han stadig var aktiv på en eller anden måde i den kriminelle verden.

  Kommentar by Uno — 5. december 2018 @ 21:24

 28. Der er bestemt ingen grund til at forsvare Inger Støjberg. Her viser hun sit eget hykleri, ved under løgn at forsvare kriminelle elementer på Kærshovedgård:

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/støjberg-erkender-at-have-talt-usandt/ar-BBQwVcF?ocid=spartanntp

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. december 2018 @ 21:33

 29. Ja, rosset forsvares og ofrene skides der på. De øver sig allerede som om Migrant Pagten ( må Gud og vi andre forbyde det) var trådt i kraft.

  Både MSM og politikkere er allerede eksperter i, at please og forgylde vore bødler.

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. december 2018 @ 21:39

 30. Nedim forlod først bandemiljøet da han døde

  Kommentar by Træt — 5. december 2018 @ 21:57

 31. VORES POLITIKERE er næsten alle ufatteligt dårlige. Helle T-S var en tom barbie-dukke, og Lars Lusk er, om muligt, endnu mere uduelig. Og sådan er det med langt de fleste i “folketinget”. Det skyldes mange ting. Bl.a. at partierne efterhånden er selvkørende og selvsupplerende. De stiller op til valg med politikerbørn, med kandidater partierne selv har udklækket, med studerende historieløse skolepiger og skoledrenge der aldrig blev færdige med deres såkaldte studier (måske var de bare tilmeldt og mødte kun op til drukgilderne), med folk der aldrig har bevist at have evner til at bestride et job, og som aldrig har skullet klare sig overfor en kritisk presse (Uffe Elbæk osv.) eller en folkeforsamling. De bliver “solgt” via store annoncer som var der tale om vaskepulver eller margarine eller ugens tilbud fra Netto. Vælgerne aner i realiteten ikke hvad det er for en starut eller pynte-dukke de stemmer på. Yderligere er valgsystemet så sygt, så nogle opnår valg selvom andre på samme liste har flere personlige stemmer end de “valgte”.

  Uden et bedre og mere direkte valgsystem ender det med Danmarks undergang. Men fra det nuværende Christiansborg skal danskerne nok ikke vente sig nogen form for hjælp. Tværtimod ser borgens skumle og uduelige typer ud til at være mere indstillet på at sende det danske folk ud i fordrivelse og etnisk udrensning. Ca. 15O (af 179) politikere, under en tiendedel promille af befolkningen, ser ud til at ville efterligne og følge Sveriges korrupte, bitre og blodige vanvidspolitik til punkt og prikke, og hele vejen ned i afgrunden.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. december 2018 @ 22:51

 32. HVOR MANGE FAMILIETRAGEDIER HAR DE UDUELIGES POLITIK MEDFØRT? Hvor mange dødsfald? Hvor mange knuste barneskæbner? Hvor mange ødelagte liv? Det burde man undersøge. Men kan vi nå at foretage os noget konstruktivt i retning af et bedre fungerende demokrati? Eller bliver alt smadret efter den 1O. december?

  Se Snaphanen, den korte avis, 18O grader, 24nyt.dk og Black Pigeon ang. Kalergi planen og Marrakech pagten.

  “Vanvids-aftale skulle luskes igennem”

  “Social atombombe mod Europa”

  “Statsministeren vil ruinere Danmark”

  “Sundhedsvæsnets storhed og fald”

  “Kriminaliteten er eksploderet”

  “Krigslignende-zoner i Malmø, London, Berlin, Bruxelles og Paris”

  Kommentar by Ole Jensen — 5. december 2018 @ 23:16

 33. Den 11. december vil Lars Lusk sætte en pistol for panden af det danske folk og sige “BANG, I er døde”. Og med et triumferende smil vil han om kort tid fortsætte sin “glorværdige” karriere i et EU-kontor.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. december 2018 @ 23:28

 34. Danske medier og politikere elsker “omvendte” syndere. Den mest effektive måde at blive en helt på i Danmark, er at få sig en god kriminel karriere først, og så når jorden brænder under en, lader man sig omvende og trækker sig tilbage med sine penge. Så kan man skrive sine erindringer (diktere til en journalist) og tjene kassen på en bestseller. Her kan den kriminelle så fortælle at det var samfundets skyld at han blev nødt til at være kriminel. Han var i virkeligheden et offer, en der var synd for. Så kan han veksle sin kriminelle karriere med en karriere som mediehelt, og optræde med sin historie om hvor god samfundet bør være ved de stakkels kriminelle. Særligt hvis han har en anden etnisk oprindelse end dansk, vil han få succes.

  Kommentar by JC — 6. december 2018 @ 00:01

 35. Pape, du er en skændsel!

  Kommentar by Elegia — 6. december 2018 @ 08:37

 36. Det bekræfter den mistanke jeg har haft længe…. han er ikke en “ren” perker men derimod blot en løgner der bedrager den herskende klasse.

  På sin vis en mørk pendant til Lars fra græsted, bøssen fra Viborg, skrigeskinken Støjbjerg…. de er alle ååh så politisk korrekte men i bund og grund ikke andet og mere end bandeledere

  Kommentar by redneck — 6. december 2018 @ 08:44

 37. Kollagen sat på posten illustrerer fint hvem som styrer muhammeDanmark
  copyright Piphans
  At have en homoseksuel justitsminister, som opfører sig som støjsenderen i jakkesæt er bevis på hvor langt vi i virkeligheden er ude.
  Prinsesse Pia af socialismen har ikke evnet at få 20 mandater i slotsholmens børnehave til at gøre en skid for os danskere. Og Vermouth skønt hun siger hun vil melde Danmark ud af eu, vil vise sig som en klon af en af førnævnte. Vi har brug for ægte nationalister. Ikke magtliderlige opportunister, som udelukkende spiller spillet, for at fede deres egne tegnebøger.
  Og et forbud mod skat er alfa og omega. Islam er allerede forbudt, hvis jurister gad ulejlige sig med at læse grundloven.

  Kommentar by Nielsen — 6. december 2018 @ 08:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper