8. december 2018

Forfatter om Salvini: “Ikke fascisme i gammeldags forstand. Men vel en slags ’autoritært demokrati’…”

Ligefrem proportionalt med venstrefløjens ideologiske deroute, mister begreberne enhver betydning. Fascisme er nu blot en slags ‘autoritært demokrati’, og er således ikke nødvendigvis udtryk for noget fundamentalt anti-demokratisk. Hykleriet er helt fantastisk i interviewet herunder. Forfatteren kritiserer tidens sprogbrug, alt imens han associerer højrefløjen med ‘kloakslam’. Interview med den 93-årige italienske forfatter Andrea Camilleri i Weekendavisen – Den blinde profet (ved Morten Beiter).

“‘Jeg husker, at jeg i 1946 læste en artikel af den berømte amerikanske journalist Herbert Matthews. Overskriften var: ’I har ikke slået ham ihjel’, og i artiklen skrev Matthews: ‘I har hængt Mussolini op i benene på tankstationen og tror, at fascismen er død med ham. Men I har ikke slået fascismen ihjel. Fascismen er en sygdom, en foranderlig virus, og I vil i årtier fremover bære den med jer i nye former.‘ Dengang, i øjeblikkets eufori, sagde jeg til mig selv, at den journalist er ikke rigtig klog. Men med tiden måtte jeg give ham ret,’ siger han. …

‘Det er ikke sikkert, at han selv er klar over det, men Salvini er fascist. Hans ordvalg ligger så tæt op ad fascismens, at det løber mig koldt ned ad ryggen. ‘Fuld fart frem,’ sagde Mussolini, og det gør Salvini også. Og ‘mange fjender, megen ære’. De fuldstændig samme ord. Og de falder i god jord hos det italienske folk… Hvad det udvikler sig til, er ikke til at sige. Ikke fascisme i gammeldags forstand. Men vel en slags ’autoritært demokrati’, er det vist blevet kaldt. Og er det ikke også den stank, der når os fra den anden side af Atlanten, for ikke at tale om Ungarn? Der er virkelig noget galt med vores demokrati. Det er, som om brønddækslerne er blevet fjernet, og det vælter op med kloakslam.

Man kan også mærke det på sprogbruget, mener Camilleri. Folk diskuterer ikke længere, de skændes og fornærmer i stedet for.

[…]

Lad mig fortælle en ting, som måske ikke er så kendt, men jeg sværger, det er sandt. I 1938 gennemførte Mussolini racelovene mod jøderne, efter at ti universitetsprofessorer havde underskrevet et såkaldt ’Racemanifest’, som blev udgivet i det første nummer af tidsskriftet La Difesa della Razza (Racens forsvar, red.). Tror du, at disse professorer efter fascismens fald beholdt deres stillinger? Det kan jeg forsikre dig om, at de gjorde. Der var ikke noget stærkt ønske om at udrense dem.. Måske fordi fascismen var et diktatur all’italiana. Der var ikke mange prominente ofre. Brødrene Rosselli i Frankrig, Gramsci i fængslet, Matteotti. Det kan lyde kynisk at sige det. Men i forhold til masseterroren i Hitlers regime var der tale om nogle få.’

Med til regnestykket hører også de syv et halvt tusind italienske jøder, som døde i tyske udryddelseslejre, bemærker jeg. Det svarer Camilleri ikke direkte på. I stedet spoler han frem i historien, til 2008, da nyfascisten Gianni Alemanno stillede op til borgmesterposten i Rom, og blev valgt.

‘Og ved du, hvad der skete. At mange jøder, da de stod i stemmelokalet, stemte på Alemanno, som er en erklæret fascist.’

Hvad er forklaringen på det, spørger jeg. ‘Det må du spørge jøderne om,’ lyder svaret tilbage.

Men et faktum er det, at mange jøder inden racelovene bakkede op om Mussolini og fascismen af simpel patriotisme. Den norditalienske by Ferrara var for eksempel fra 1926 og helt frem til 1938 ledet af en fremtrædende fascist og jøde, Renzo Ravenna, som i de sidste krigsår overlevede ved at flygte til Schweiz og til sin dødsdag i 1961 forsvarede sig selv og sine handlinger med, at han var ‘en loyal tjener for sin by’.”

(Renzo Ravenna, borgmester i Ferrara fra 1926 til 1938, jøde, fascist; Foto: Museo Ferrara)

Oploadet Kl. 15:02 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96922/trackback

33 Comments »

 1. Hvis der var en Adolf-type, som vil udrydde muslimer og socialister, så ville vi alle stemme på ham, men vores stemmer ville ikke blive talt op alligevel.

  Kommentar by Jack Nille — 8. december 2018 @ 15:37

 2. Tal for dig selv Jack!
  Flokmentalitet stinker af både islam og socialisme.

  Kommentar by sebastian — 8. december 2018 @ 17:36

 3. fordi du er muslim eller socialist, hvad rager det mig?

  Kommentar by Jack Nille — 8. december 2018 @ 17:46

 4. Spoiler alert.

  Kommentar by Bastardo — 8. december 2018 @ 17:49

 5. What is Your Price? Sebastian?
  https://www.youtube.com/watch?v=tkEa4wOejNk

  Kommentar by Jack Nille — 8. december 2018 @ 17:52

 6. Igen Jack, tal for dig selv, hvis du da selv har ofret noget som helst.

  Kommentar by sebastian — 8. december 2018 @ 19:08

 7. Fuld fart frem!

  Kommentar by Hul igennem? — 8. december 2018 @ 19:12

 8. Det ved jeg ikke, fordi i de sidste 4 år har jeg kun siddet og kommenteret og set politiske videoer, kæmpet for at få Trump valgt i USA, kæmpet for at få folk til at forstå. 24/7 i 4 år, så jeg ved ikke hvad jeg har ofret, men jeg har da selv betalt for at sidde her.

  Kommentar by Jack Nille — 8. december 2018 @ 19:27

 9. FASCISME, RØD, BRUN eller SORT, er en mystisk form for ideologi og bevægelse. Mystisk fordi alt hvad fascismen består af er løgne, myter, misundelse, idiotisk vrøvl og meningsløs uretfærdig vrede mod sit eget folk eller andre befolkninger, som aldrig har generet en selv, fascistpartiet eller ens eget land. Men bevægelsen kan blive båret oppe af løgnepropaganda der er en blanding af gyldne løfter, fri fantasi, vrangforestillinger og påstande om at kun hvis fascistpartiet får stor tilslutning, kan fædrelandet overleve. Fordi kun partiet besidder den visdom og de sandheder der er brug for. Mange af løgnene er halve sandheder, så de umiddelbart fremtræder som sandfærdige og rimelige.

  Tag nazisterne og kommunisterne som eksempler på fascistiske/socialistiske bevægelser der intet reelt havde at tilbyde,
  udover blændværk, mængder af valgflæsk og opstilling af falske problemer og trusler.

  Nazisterne påstod at tyskerne manglede “lebensraum”, at tyske mindretal blev mishandlet i Tjekkoslovakiet og Polen mv., og at Frankrig, England og Rusland forberedte at angribe Tyskland, hvorfor det var livsvigtigt at opruste. Samt at jøderne var en frygtelig trussel og indre fjende. Det var løgn altsammen, men tyskerne troede på Hitler og hans medsammensvorne. (og noget af det første i 1933 blev at indføre streng censur) Resultatet af nazisternes gangstermetoder blev som bekendt 2. verdenskrig og mindst 5O millioner døde.

  Angrebet på Polen var uretfærdigt, meningsløst og helt igennem ondsindet og forbryderisk. Det var dette barbariske angreb som fik England og Frankrig til at erklære krig mod Tyskland.

  Hvad kommunisterne angår, afskaffede de i 1917 det svage demokrati i Rusland, hvorefter de gik i gang med at myrde løs på nærmest enhver de fik øje på. Den røde terror kom til at koste millioner og atter millioner af uskyldige bønder og byboere livet.

  Vores egne røde og blå socialistpartier har heller ikke meget at byde på, udover hykleri, løgn, pamperi, korruption og dumheder. Endnu har de ikke myrdet løs på eller massakreret befolkningen, men det regner de jo med at indhente ved hjælp af Merkel, EU, Marrakech-pagten og så endnu mere indvandring, endnu mere kriminalitet, endnu flere sygdomme, endnu mere social elendighed og endnu flere sundhedsskandaler.

  Bemærk at Venstre som udadtil er et borgerligt parti, fører samme politik som de forræderiske Radikale. Og “Socialdemokratiet” (hø, hø., hø), det gamle arbejderparti, efterhånden direkte asocialt og fjendtligt stemt overfor alle lønmodtagere og alle socialt svage grupper, plus at det ønsker at afskaffe demokratiet, velfærden og Danmark. Som det kom til udtryk ved at S og Mette F. og S helhjertet støttede at Lars Quisling skulle rejse ned til Marokko og skrive under på Danmarks dødsattest.

  Kommentar by tp — 8. december 2018 @ 20:07

 10. Mussolini er også et godt eksempel på en fascist. Hans fascisme fik ikke aflivet så mange mennesker som nationalsocialisterne og de russiske socialister, men det lykkedes da Mussolini at føre Italien ind i nogle forbryderiske krige, hvor han skruppelløst ofrede tusinder af italieneres liv og helbred til ingen nytte. Læs om idioten i Antony Beevors bøger)

  Kommentar by tp — 8. december 2018 @ 20:23

 11. “Hvad kommunisterne angår, afskaffede de i 1917 det svage demokrati i Rusland …”

  Endnu en perle fra tp.

  Kommentar by np — 8. december 2018 @ 20:26

 12. 20:07 Tak, tp, en god opsummering af den sidste kolonisering. Vi ved jo at nazisterne vandt. Det er de samme familier, som sidder overalt dagen efter befrielsen.

  Her er fortsættelsen på den video, som forklarede hvordan, nazisterne vandt 2. verdenskrig:

  Globalist Bureaucrats Coldly Control Us
  https://www.youtube.com/watch?v=Szk7XXEb_sQ

  Kommentar by Jack Nille — 8. december 2018 @ 20:32

 13. Den lille Løkke rejste
  med ekstrafly til fjendens land
  hans agt det var at sælge
  sit gamle fædreland

  se fortsættelsen hos Snaphanen

  som også bringer nyt om at der har været en stor protestdemonstration i Stockholm mod Marrakech-pagten….!!! (tænke sig, er svenskerne pludselig mere vågne end selv københavnerne? Eller har der også været en demonstration i København, som medierne bare har fortiet?)

  Se også Snaphanen under 27. november ang. at Lars Lusk vil ruinere Danmark. Eller se “Vanvids-traktat skulle luskes igennem”.

  Der er nu kraftige protester i snesevis af byer i Europa mod de massemorderiske planer, Kalergi planen og Marrakech planen. Se den korte, 24nyt.dk, 18O gra og you tube/black pigeon ang. Merkel, Paris, Berlin, Bruxelles osv.

  Kommentar by Ole jensen — 8. december 2018 @ 21:51

 14. Ole Jensen/tp 21:51

  “Der er nu kraftige protester i snesevis af byer i Europa mod de massemorderiske planer, Kalergi planen og Marrakech planen … Paris …”

  Hvis du tror, at demonstrationerne i Paris drejer sig om Marokko-aftalen, så misforstår eller fordrejer du igen virkeligheden.

  Kommentar by np — 8. december 2018 @ 22:10

 15. # kl. 22.10 Du har da ret i at protesterne startedes af vrede over nye afgifter. Men man forlanger ikke bare afgifterne afskaffet, man vil også af med Macron. Og så er pariserne vist også dødtrætte af de migranter der står bag en masse kriminalitet, plus at de har fået store dele af byen til at flyde med affald. Og mon ikke der også er en frygt for hvad Marokko-aftalen kan bringe med sig? Bl.a. vil man sætte en omfattende CENSUR igang. noget det lynhurtigt kan føre til DIKTATUR. Og sendes yderligere millioner af migranter til Europa, kan Frankrig jo blive ramt af endnu flere terror-aktioner og blodbade. Det er jo ikke glemt hvordan flere hundreder af koncertgæster og fodgængere blev myrdet med maskinpistoler/automatrifler/lastbiler.

  Kommentar by Ole jensen — 8. december 2018 @ 22:27

 16. Ifølge det lille landsforræderiske møgdyr, som slår sine underbuksefolder i Nyhavn, -ja jeg ved det er udenfor emnet samt en skændsel for ærlige københavnske prostituerede- er Danmarks besættelse af en halv million fremmede (officielt løgnagtigt tal) ikke et dansk problem. Nej, problemet med de fremmede i Danmark er et globalt problem, har forbryderen udtalt ved et pressemøde.
  Danmarks Ramadanradio skrev dette i deres tekst tv.
  Derfor vil det lille landsforræderiske møgdyr, noget jeg uden skam eller blusel vil kalde vores statsminister, levebrødspolitikeren Lars Løkke Rasmussen -underbuksefadbumsgangsterwannabee’en løse et globalt problem (Danmarks problem med tilstedeværelsen af perkere i vores land) med globale løsninger. Derfor har han tænkt sig at underskrive FS’s migrationspagt. I ved den der der giver hele afrikas og mellemøstens befolkningsoverskud ret til at rejse til Danmark og få fmiliesammenført deres pukkelryggede og at få bistandshjælp, pensioner og alle de andre idiotiske ydelser, danmarks socialistiske magthavere stjæler fra de oprindelige danskere.
  Mandslingen er en gedigen landsforræder, og bør retsforfølges og dømmes ved en domstol, når han på den vis vil give Danmark væk til de barbariske horder, som er på vej sydfra.
  Lars Løkke Rasmussen er lige nu (fuldt bevidst) i færd med at fuldføre den ødelæggelse af vores land, som Hans Gammeltiot Hansen påbegyndte i 1983. Den ødelæggelse mange af os har mærket på vores kroppe gennem de sidste mange årtier.
  Må danskernes vrede ramme ham og hans kumpaner.

  Kommentar by Nielsen — 8. december 2018 @ 22:28

 17. De røde og blå kommunister/socialister forbereder nu endnu et folkedrab/et massemord/ en industrialiseret aflivning af mennesker og hele befolkninger. For det er hvad Merkels Marrakech pagt lægger op til. Man vil dog først afskaffe landenes demokratier og derefter indføre DIKTATUR. Man vil nemlig forbyde al debat og kritik vedr. regeringsførelsen, lovgivningen og forvaltningen. Og al kritik af indvandringen og dens konsekvenser. Ingen ytringsfrihed er lig med DIKTATUR. Og kraftig acceleration af masseindvandringen er automatisk lig med kaotiske, frygtelige og dødbringende tilstande i Vesteuropa indenfor kort tid. Se you tube/ black pigeon som mener at vi har kurs mod ufattelige rædsler og massedød. Se Merkels migrant crisis.

  Kommentar by Ole jensen — 8. december 2018 @ 23:10

 18. “Man vil nemlig forbyde al debat og kritik vedr. regeringsførelsen, lovgivningen og forvaltningen.”

  Det er nonsens. Det vil være et brud på den danske grundlov, § 77.

  Kommentar by np — 8. december 2018 @ 23:36

 19. Mossoulini skrev musikken da de døvstumme sang…
  Socialister og det indbyggede fascisme – gå ad helvede til.

  Kommentar by Iznogut — 9. december 2018 @ 05:44

 20. #23.36, np: Hvad mener du med “nonsens”? Mon ikke Merkel og Lars Lusk m.fl. er ret ligeglade med hvad der står i vores grundlov? De har da allerede vist ond vilje til at at blæse på adskellige paragraffer i både grundloven og i danskernes borger- og menneskerettigheder. Og de er jo i fuld gang med at gøre danskerne og europæerne til 3. og 4. klasses undermennesker i forhold til migranterne.

  Kommentar by Ole jensen — 9. december 2018 @ 08:05

 21. Lige for tiden viser “folketingspartiet”, de forenede partier inde i den anti-danske højborg, en vis interesse for hvad danskerne mener, ønsker og har brug for, men det er jo kun fordi et valg nærmer sig. Så snart det er overstået, vil de gamle partier fortsætte med deres svinestreger overfor danskerne. De indførte en mørklægningslov, og nu vil de have endnu mere mørklægning. Som det fremgår af Marokko-pagten. Og de vil også have mange, mange flere migranter hentet op fra Afrika. At det vil give boligmangel og endnu flere sociale ulykker ignorerer de. De påstår at det fører en stram indvandringspolitik, men det er jo løgn, for samtidig arbejder de på at yderligere hundredtusindvis af arabere og negre skal kunne slå sig ned i Danmark.

  De påstår også at de vil forbedre vores velfærd og sundhedsvæsen. Det er også løgn. Det er gået den forkerte vej med begge dele i de sidste 12-15 år. For et par dage siden kom det frem at man har bevilget en milliard kroner til Etiopien. Samtidig vil VKLA fyre hundredvis af sygeplejersker indenfor de næste 2-3 måneder. I forvejen er hospitalerne overbelagte, der mangler personale, der er skåret ned på alt, og patienter smides igen og igen på gaden før de er færdigbehandlede. Igår fortalte BT om en lille pige som døde, fordi hospitalet havde pissetravlt med at sende hende hjem, selvom pigen var alvorligt syg. Man kunne end ikke finde ud af at hun var dehydreret, og havde brug for vædske. Eller rettere en læge havde konstateret det, men beskeden kom ikke videre eller blev ignoreret. Nu hedder det at pigen havde overlevet og var blevet rask igen, hvis der ikke havde været rod, sjusk, slendrian og misforståelser i forløbet, samt ligegyldighed overfor pårørendes oplysninger.

  Men 1OOO andre eksempler (og flere til) kunne nævnes på dødsfald der skyldes at sundhedsvæsnet er kørt ned til sokkeholderne af Venstre og Lars Ulykke.

  Nu er Venstre, Socialkammersjukkerne, de Radikale, K, LA og SF mfl. så enige om at underskrive i Marokko i morgen eller mandag.

  Vi danskere har intet at takke de gamle partier for. De har snydt og bedraget os mange år i træk, og nu lægger de op til DIKTATUR og afskaffelse af vores folkehjem/nation/fædreland og vores kultur, fred og sikkerhed m.m.

  Der er fra mange sider advaret om at Marrakech kan og vil føre til velfærdskollaps, gangstervælde og rædselsfulde sociale forhold for millioner af europæere og skandinaver (som i Sverige), men det er V, S og R ophøjet ligeglade med.

  Kommentar by Ole jensen — 9. december 2018 @ 08:44

 22. PS: De danskere som ikke følger med i net-aviserne, den korte avis, 24nyt.dk, 180grader, snaphanen og uriasposten, går glip af en masse vigtige informationer. For papiraviserne og DR manipulerer jo næsten uafbrudt. Deres løgnagtighed og falskhed har nået et uhyggeligt omfang.

  Men stadig er det nok kun en tiendel af danskerne der læser net-aviserne? Og nu bliver de vel snart censureret eller forbudt.

  Kommentar by Ole jensen — 9. december 2018 @ 09:02

 23. Mussolini var kommunist og Adolf Hitler var socialist. Det kan ikke nægtes. Det er sandt.

  Kommentar by A-mad — 9. december 2018 @ 09:51

 24. 8:44 Præcis Ole, vi kan ikke bruge dette “repræsentative” “demokrati” mere. Vi kan ikke forvente andet end overgreb og ulovligheder fra vores “folke”valgte”. Det er nu et fuldstændigt scam, som de selv har meldt ud. De anser sig selv for uindskrænkede diktatorer, tyranner og 100% nazister, som forærer alt i vores land til finansverden, arabere, FN, EU osv osv, er 100% korrupte, stjæler med arme og ben, forfremmer og forgylder sig selv under disse tyverier, forfremmer og forgylder sig selv under skandaler og inkompetence, må forventes at snyde i valgene, hvis det er nødvendigt, er aldrig oplevet at have draget sig selv til ansvar, foregiver at tilhøre forskellige partier, men er allesammen samme føderalistiske gangsterfascisthob, som elsker kriminalitet og kaos, da det fremmer og udvider deres gangstervirksomhed. De er simple gangstere, politikerne.

  Kommentar by Jack Nille — 9. december 2018 @ 09:53

 25. en af de største vittigheder fra virkeligheden er at Rødfacister (Tit forbundet med Redox), eller alle de selvretfærdige Venstreorienterede (Idioter) ofte sammenligner dem der hader og udøver modspil imod Islam med Nazister (Racister Facister (eller nazister) skal hakkes til medister var/er Deres demonstrative råb). Når men tilbage til sammenligningen.: Kære selvfrelste Venstreorienterede. Det er dybt uretfærdigt overfor Nazismen (Ja Nazismen) at i sammenligner dem der kritisere og udøver modstand imod Islam med Nazister. Hitler elskede Islam (samme jødehad, samme had til vantro etc). Han havde stormuftien af Jerusalem boende i Berlin i en Penthouslejlighed, som rådgiver overfor – Jødeproblemet-, og derudover har han ifølge Albert Speers erindringer også udtalt “Ulykken for os Germanere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse vil passe meget bedre til os end Kristendommens slappe tolerance”. Så igen er det dybt uretfærdigt overfor Nazismen at i sammenligner folk som kritisere Islam, med Nazister. :-) :-) :-) :-) Tværtimod. Islam er jo i sin konstruktion en- usekulær diktatorreligion med sin Fører profet, som ukritiserbar ideal- så i har i lang tid været gode til at forsvare en Nazistisk lignende religion.

  Kommentar by Michael Unna — 9. december 2018 @ 10:52

 26. Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. december 2018 @ 10:53

 27. Ja, at kalde modstandere af nazisme, fascisme, islamisme og kommunisme for fascister, er jo vrøvl eller ondsindet løgn. Når venstrefløjsere fører sig frem med den slags, viser det en sindsforvirring af værste slags. Medvirkende til forvirringen er sikkert også ukendskab til verdenshistorien. De fire nævnte -ismer er alle totalitære. Dvs. de vil have at magthaverne, staten eller systemet skal svæve rundt i skyerne og være højt hævet over befolkningen. Til borgerne skal der kun være kæft, trit og retning. Den enkelte borger skal være uden rettigheder og så uvidende som muligt. De fire -ismer er kun til fordel for magtgale/magtsyge idioter og gangstere.

  Man kan jo ikke være fascist når man er modstander af fascisme. Og er en befolkning ikke modstander af fascisme, censur og diktatur, er den på den vej som fører til tyranni, terror, undertrykkelse, fattigdom, sygdom, uretfærdighed, idioti, lidelse og død.

  Stemmer man som vælger på partier som allerede længe har vist deres uduelighed og arrogance, er man et fjols som skader sig selv, sin familie og sit land.

  I Paris er der nu borgerkrigslignende tilstande. Et resultat af en ulmende vrede over politikernes usle og kyniske behandling af borgerne. Sørgeligt at det skal være nødvendigt at protestere så voldsomt for at blive hørt. Men hvis et folk er sløvt og altid finder sig i alt, kan det ende med at folket bliver mishandlet og udryddet. Det er set mange gange i historiens løb. Lige nu foregår noget der ligner folkemord i Sverige. Og i Marokko samles man i morgen omkring en hæslig fascistisk plan. Se Snaphanen, den korte og black pigeon ang. Merkel.

  Kommentar by Ole jensen — 9. december 2018 @ 11:49

 28. Mon speltsegmentets store idol Macron er på vej til at lide samme skæbne som Mussolini?

  Kommentar by Revisoren — 9. december 2018 @ 12:09

 29. For at øge forvirringen på et højere plan, så er der jo også Julius Evola (antifascist og superfascist på samme tid):-)

  Kommentar by Acharya Tuisto — 9. december 2018 @ 12:35

 30. Matteo Salvini’s immigration law is passed in Italian parliament, English subtitles, Decreto Salvini
  https://www.youtube.com/watch?v=utlwiFYGOms

  Kommentar by Jack Nille — 9. december 2018 @ 13:01

 31. SIAD, Stop Islamiseringen Af Danmark, hvordan støtter man dem, hvor mange er de, hvor holder de til, hvad er deres program for hvad de vil gøre, har de haft nogen demonstrationer, samarbejder de med nogen, osv.??

  Kommentar by tp — 9. december 2018 @ 15:57

 32. En Jøde og en facist på samme tid?Jeg må oplyse blogholderen om at en Jøde
  aldrig,ALDRIG kan gøre noget galt.

  Det er historier som denne der er skyld i de seks milliarder jøder der er blev ombragt i gasovne og lavet til sæbe,pølser,lampeskærme og ikke mindst
  jødekager.

  Kommentar by dan.c — 9. december 2018 @ 16:47

 33. >31 tp
  https://siaddk.wordpress.com/

  Kommentar by Nielsen — 9. december 2018 @ 16:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper