6. december 2018

Lektor: Naturligt at droppe julesang – “Vi bliver i disse år mere opmærksomme på, at et nej betyder nej.”

Hvis Metoo-bevægelsen nogensinde gav mening, så er det forlængst slut. Det handler ikke mere om seksuelle overgreb, men om at bekæmpe enhver form for naturlighed mellem de to køn. Seneste angreb er sat ind mod julesangen ‘Baby it’s cold outside’ (Frank Loesser, 1944), som jeg personligt husker fra filmen ‘Elf’ (2003), som jeg kun husker på grund af den underskønne Zooey Deschanel. Julesangen findes i utallige udgaver, og er sågar kommet i en ufrivillig sjov SJW-version.

Det gør intet, at vi tilbageruller lidt af 60’ernes ubegrænsede frisind, men det her er noget helt andet. Det er et resultat af ‘verdensreddere’, der ikke anerkender den menneskelige natur. En historie fra Berlingske – Dodo om bandlyste »Baby, it’s cold outside«: ‘Jeg tvivler stærkt på, at man tænkte på date rape i 1940erne’.

“… da radiostationen Star 102, WDOK-FM i Cleveland fjernede ‘Baby, it’s cold outside’ fra sit julerepertoire vakte det tilstrækkeligt opmærksomhed til, at talrige medier i USA mandag gjorde det til en stor historie.

I sangen forsøger en mand at tale en modvillig kvinde fra at forlade en fest, trods hendes gentagne protester, og dette, mener stationens ledelse, er ikke længere i overensstemmelse med nutidens syn på samtykke.

Erik Steinskog, der er lektor i musikvidenskab ved Københavns Universitet, hæfter sig ved at Berlingskes journalist bruger ordet ‘bandlyst’ i sit spørgsmål.

‘Det er betegnende, at du bruger et ord, som ‘bandlyst’. Og derfor kan jeg høre, at du anser denne historie som en parallel til den historie, der har forarget så mange danskere, nemlig om Pippi Langstrømpe, hvis far nu er ’sydhavskonge’. For mig at se handler det jo blot om en radiostation, der redaktionelt beslutter, at man ikke vil spille en bestemt sang mere,’ siger Erik Steinskog, der som nordmand bosiddende i Danmark er vant til at blive beskyldt for politisk korrekthed.

‘… altså: Vi bliver i disse år mere opmærksomme på, at et nej betyder nej. Og ikke nok med det, man skal aktivt sige ja. Og når vi på den baggrund har en kultur, hvor mange – ikke alle, men mange – ønsker at ændre en seksuel praksis, så synes jeg egentlig, at det bare er naturligt, at man ikke længere vil spille en sang, der går i stik modsat retning,’ siger Erik Steinskog.”

(Esther Williams og Ricardo Montalban I filmmusicalen Neptune’s Daughter, 1949; Foto: Youtube)

“The neighbors might think (Baby it’s bad out there)
Say what’s in this drink? (No cabs to be had out there)
I wish I knew how (Your eyes are like starlight now)
To break this spell (I’ll take your hat, your hair looks swell) (Why thank you)
I ought to say no, no, no sir (Mind if move in closer?)
At least I’m gonna say that I tried (What’s the sense of hurtin’ my pride?)
I really can’t stay (Baby don’t hold out)”

Baby it’s cold outside

(Frank Loesser, 1944)

Oploadet Kl. 10:42 af Kim Møller — Direkte link52 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96929/trackback

52 Comments »

 1. De sagde, og prøvede, NØJAGTIG det samme sidste jul. Samme sang. Samme argumenter. Der blev endda lavet en super-cringey youtube-video hvor en cuck og en feminist synger en omdigtning, der i stedet for at overtale kvinden til at blive…

  …prøver at overtale hende til at gå. Motherfucking cucks.

  Kommentar by Quark — 6. december 2018 @ 10:47

 2. Jeg er ikke rigtig klar over om det er en parodi, men det er allerede lavet en SJW-version.

  https://www.youtube.com/watch?v=amK4U4pCTB8

  Kommentar by Erling — 6. december 2018 @ 10:55

 3. -Bare skid på dem, det er ikke vigtigt i forhold til invasionen og røveriet af os- lad fjumserne selv fjumse rundt.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. december 2018 @ 11:15

 4. Erling: det var den jeg tænkte på. “Tak” for at bringe den igen :)

  Kommentar by Quark — 6. december 2018 @ 11:29

 5. me2 og MGTOW, SJW og alle de nye køn man har lov til at være, ja, sågar en hund, hvis du føler dig som en når du vågner?!? og alt det andet ny morderne bavl, er kun med til at skubbe kønnene længere væk fra hinanden og sikre, at vi får færre børn. Det er ikke familien der støttes op om, men alle de tossede og førhen så groteske og absurde minoriteter der i dag forekommer blandt vestlige mennesker. Måske er det et afkom af den digitale tidsalder, hvor alle vil føle sig specielle og hørt blandt millioner af hurtigt glemte nyheder og ligegyldige udfald fra den ene og den anden person. Personer der er kommet til at tænke en tanke, disse synes skal deles med resten af befolkningen i et i forvejen udtømmeligt hav af intetsigende menneskers galde.

  Folk vil så gerne synes, at de er specielle og de vil så gerne blive hørt og have taletid da de synes at klæde sig ud som en kvinde/kat/alien gør dem unikke folk derfor bør lytte til dem. Kan de så få andre med på moden og skrige deres frustrationer ud på en befærdet plads, gerne med nogle kameraer, ja, så er dagen reddet og de føler de har gjort deres for en mere human verden.
  Stik dem en flad og put dem i seng, siger jeg bare.

  I gamle dage var det folk der kunne noget der var i fjernsynet, i dag er det folk der intet kan. Og disse dyrkes som helte af en hypnotiseret syg befolkning

  Kommentar by kratos — 6. december 2018 @ 11:38

 6. Er der noget galt med hormonerne? Flere og flere mænd kan ikke få den op at stå og kvinderne nægter at blive gravide. I vesten rasler fødselstallene ned over en bank, med Japan i Front:

  Japans befolkningstal
  2018: 126 mio
  2040: 107 mio
  2060: 87 mio
  2100: 46 mio

  ‘Baby it’s cold outside’ er socialrealisme anno dazumal før før abort, p-og fortrydelses-piller?

  Måske har du selv før abort, p-og fortrydelses-piller været ‘på grissebassen’, som salig Jørgen Ryg så poetisk kaldte det? Men idag kaster en animeret julefrokost ikke nogen ‘uægte’ børn af sig. Desværre.

  PS. Prøv at lave en interview undersøgelse med gifte kvinder +40 år og spørger dem om de sagde nej første gang de havde samleje med ham de i dag er gift og har børn med. Det skal laves af en professionel, empirisk uddannet sociolog, så kan det sagtens gennemføres.

  Jeg gætter på at min. 15-25% sagde nej første gang.
  Som vitsen var i sin tid på Dyrehavsbakken – hvoromkring skovvæsenet angiveligt plantede brændenælder aht moralen :-)

  “Svup! sagde det i skovbunden og så var de forlovede!”

  Kommentar by A-mad — 6. december 2018 @ 12:05

 7. Hos de radikale, i Marianne Helveds parti, i Uffe Elbæks “alternative” parti, foregår der jo en direkte dyrkelse af perversiteter, syge normer og menneskefjendske rødfascistiske idéer. Jo før vælgerne dropper disse to landsskadelige partier, des bedre for dem selv. Men det hjælper selvfølgelig ikke at flytte stemmerne hen til V, K eller S/SF som jo også er varme tilhængere af EU, masseindvandring og Danmarks nedlæggelse. (læs om kalergi-planen og Merkels AFSINDIGE, GYSELIGE OG KATASTROFALE Marrakech traktat, hos Snaphanen og Black Pigeon/you tube)

  (de 2% af befolkningen der er kugleskøre, dyrkes af de radikale medier i et omfang, så de næsten fremstår som normal-danskere)

  Kommentar by tp — 6. december 2018 @ 12:49

 8. Social Justice Idiots. Det er som om de prøver at overgå hinanden i mental retardering.

  Havde Jomfru Maria iøvrigt givet samtykke til at blive befrugtet? Altså på skrift og sån?

  #virginMaryToo

  Kommentar by Realist — 6. december 2018 @ 13:28

 9. Hvorfor sige ja til at deltage i diverse statslige, kommunale, institutters og andres nævenyttige “undersøgelser” hvor der spørges ind til alt muligt. Næsten alle disse undersøgelser bliver før eller senere brugt imod borgerne. Man fortolker dem og omfortolker dem ud fra specielle særinteresser, eller misbruger svarene i politisk øjemed.

  I forvejen foregår der utrolig megen svindel og humbug med både undersøgelser og statistikker, og politikerne har lavet den ene svinestreg efter den anden overfor borgerne. Nogen respekt for privatlivet har man ikke. Tænk på hvordan man nu vil afskaffe fortroligheden mellem patient og læge, tænk på hvordan man vil til at lade selv strengt private og personlige oplysninger (eller fejldata) flyde rundt overalt i samfundet, se hvordan både folkeregistret, CPR-registret, kørekortregistret, pas-registret, sygejournaler og meget mere er blevet lækket til alverdens mafia-bander, (med tusinder af identitets-tyverier til følge). Hertil kommer de IT-skandaler der skyldes hjernedøde politikere. Skandaler der har spildt milliarder af kroner, og som har kostet mange liv, iflg. overlæger mv.

  Forstå det dog. Chrborg er blevet et folkefjendsk foretagende. Rækker man dem en lillefinger, tager de hele hånden og armen med.

  Og se på nettet om ikke vi kan lære meget af Malmø og Paris. De to byer kan ihvertfald give os noget at tænke over. Se Snaphanen mv.

  Kommentar by tp — 6. december 2018 @ 13:35

 10. 13:35 Hvis jeg og dem jeg kender rammes af en undersøgelse, undgår vi den som pesten, og svarer vi, er det kun for at medvirke til, at dens resultater altid er forkerte.

  Hele folketinget er vores værste fjende, som misbruger deres position ud i det absurde uden, at vi kan gøre noget, det er ikke længere holdbart, da vi dør af det.

  Kvinder som vil stemme sig til vores penge dur heller ikke.

  Why FRANCE is BURNING
  https://www.youtube.com/watch?v=iTQCLqWsBLg

  Kommentar by Jack Nille — 6. december 2018 @ 13:46

 11. Alt det her #metoo-hysteri giver også en helvedes masse irriterende bøvl og bureaukrati.

  Når man under julefrokosten skal ordne piccolinen eller sekretæren inde i kopirummet, så skal hun først underskrive en samtykke-erklæring i 3 eksemplarer.

  Man når sgu da at blive ædru i mellemtiden…

  Kommentar by Revisoren — 6. december 2018 @ 14:14

 12. Hvornår får de øje på living doll med Cliff Richard?

  Kommentar by Michael Sjøberg — 6. december 2018 @ 14:22

 13. Hysteriske speltmonstre kan lade være med at høre sange, de ikke bryder sig om.
  Det gør alle normale mennesker.
  Gratis råd.

  Kommentar by Iznogut — 6. december 2018 @ 14:27

 14. [indsæt off-topic tekst #164].

  [indsæt opråb #12].

  Se [indsæt liste af youtube-kanaler og blogs jeg læser].

  Jeg begynder at ane et mønster her.

  Kommentar by Quark — 6. december 2018 @ 14:29

 15. I formiddags hørte jeg med et halvt øre lidt af p4nordjylland,
  hvor værterne snakkede noget om ord, hvor dyr indgår i sproget.
  Jeg tror indlægget var inspireret af amerikanske dyreaktivister, der ikke kan tåle at man f.eks. siger: “give nogen et -los- i røven” fordi det åbenbart er synd for kattedyret los.

  Kommentar by k.m. — 6. december 2018 @ 15:00

 16. Jeg vil gerne præsentere Tim Pool. Han er en yderst fornuftig fyr. Her er hans video om emnet:
  https://m.youtube.com/watch?v=LLQ5l6WV-x8

  Kommentar by Michael Thestrup — 6. december 2018 @ 15:55

 17. Folk kan da droppe alle de julesange de gider. Vi andre – Voksne mennesker – lytter til det vi vil.

  Det eneste proble der er at de påvirker den offentlige “musik” og det eneste vi kan gøre er at tale dem lodret imod.

  Her er en kvinde der tigger om pik og på god gammeldags manér vil have gaver som enhver anden luder, “Uden penge gør det ondt”.

  https://www.youtube.com/watch?v=-wAyZZTq7E4

  Kommentar by Santor — 6. december 2018 @ 16:40

 18. Og her er så lidt til dem der kalder os racister.

  https://www.youtube.com/watch?v=GfZPtkqXQIA

  Kommentar by Santor — 6. december 2018 @ 17:13

 19. DEN POLITISKE UDVIKLING ER BLEVET 1OO% UNATURLIG, ULOGISK, UDANSK OG UDEN JORDFORBINDELSE.

  Man skulle tro det var løgn, men det er det ikke. Lars Lusk og Mette Frederiksen har nu slået pjalterne sammen, på den måde at de er rørende enige om at der skal skrives under på Marrakech traktaten. Troede ellers at Mette var lidt finere i kanten end luskebuksen, og at hun og S sammen med DF ville forsøge at stoppe det Merkelske vanvid. Men Sass Larsen blev jo sat grundigt på plads da han søgte at få S til at se mere fornuftigt på indvandringen og Marrakech pagten. Og nu er det helt officielt at både Venstre og Socialfiduserne er enige om at Danmark bør invaderes, besættes, afrikaniseres og islamiseres.

  Tænke sig at S er blevet et parti ligeså asocialt, anti-dansk, EU-korrupt og folkefjendsk som Venstre. Begge partier er nu enige om at Danmark skal gøres til et DIKTATUR, fjernstyret fra Berlin. Og de er enige om at Danmark skal foræres væk til somaliere, pakistanere, tyrkere, congolesere, arabere og andre kulturfremmede fra 35 forskellige fjerne lande. Iflg. Marrakech vil millioner af migranter have ret til at flytte til Danmark. At det vil betyde undertrykkelse, udplyndring, nedværdigelse, fordrivelse, udskiftning og etnisk udrensning af danskerne betyder åbenbart INTET for hver Lars Lusk eller Mette F.

  Se 24nyt.dk, den korte avis og snaphanen om den mere og mere skumle, u-hyggelige og fascistiske udvikling som er i gang. Når selv S har solgt sig selv til EU, og gerne medvirker til at likvidere vores demokrati og fædreland, så kan det jo næsten ikke blive mere forrykt.

  Kommentar by tp — 6. december 2018 @ 17:24

 20. ….INTET for hverken Lars Lusk eller Mette F.

  Kommentar by tp — 6. december 2018 @ 17:26

 21. Kan man synge det ? !

  Sangen ”Baby it is could out side” kunne lede en til visse tanker. Men hvis man har dem er der så ikke også andre sange man bør tænke nærmere over, f.eks.:

  Vores alle sammen Maurice Chevalier, gæt selv sangen:
  https://www.youtube.com/watch?v=2TqSyvdqn9c

  Ja, den sang er så god, at man næsten kan høre den fedtede bolsje pose rasle ;-)

  Eller hvad med Vores dejlige Gitte Hænning, før hun begynde at synge tyske slagere:
  https://www.youtube.com/watch?v=Awa-jHwhxM4

  Her er en “sød” dansk sang der så at sige giver, ”Baby it’s cold outside” a good run for it´s money.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 6. december 2018 @ 17:27

 22. 14:29
  Quark, de fleste mennesker aner jo ikke, hvad der foregår ..
  PEOPLE AWAKE ARE WHAT THEY FEAR MOST
  https://www.youtube.com/watch?v=B2YsaFMgNPQ

  Kommentar by Jack Nille — 6. december 2018 @ 18:15

 23. OT, men en rigtig god nyhed:

  Danmarks Radio har besluttet at lukke programmerne “Jersild uden spin” og “Jersild om Trump” inden jul.

  Det betyder, at det nu er endegyldigt slut med at se den flæskefede afdankede kommunist Jens Olaf Jersild på skærmen!

  Så blev det sgu alligevel jul i Danmarks Radio…

  Kommentar by Revisoren — 6. december 2018 @ 19:07

 24. Det bliver statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) selv, der flyver til Marokko for at vedtage den omstridte Marrakesh-erklæring om indvandring. Det oplyser Løkke i en pressemeddelelse.

  – FN-erklæringen er et symbol på, om man vil være en del af det internationale samfund eller ej, skriver statsministeren i en pressemeddelelse.

  – Grænseoverskridende problemer kræver grænseoverskridende samarbejde – ikke isolation. Jeg er som statsminister ikke i tvivl om på hvilken side af stregen, Danmark skal befinde sig, skriver han.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. december 2018 @ 19:32

 25. 19:32 Hans underskrift har ingen gyldighed overhovedet. Det er der ingen af de ting satanisterne har påført os siden EF-valget, der har.

  De har intet mandat til noget af det de har lovgivet, da grundloven giver rammer for deres virke, som de har “glemt”.

  Han kommer også til at betale direkte for sin underskrift. Landsforræderi har en klar strafferamme, som han er berettiget til allerede nu.

  Kommentar by Jack Nille — 6. december 2018 @ 19:42

 26. Jeg synes vi sku’ droppe LEKTORER.
  Aaaah men, hvis vi lægger os virkelig i selen, ka’ sikkert forbydede hele Julen. Så er der heller ikke noget der stjæler fokuset fra eid og ramadanen.
  Bare se hvor langt de er nået i Frankrig. Vi ka’ snart udråbe landet til et negerland.
  Jacques, Pierre og Philippe må være glade.

  Kommentar by White knight — 6. december 2018 @ 20:01

 27. >8 Realist
  Hahahaha, den var god #virginMaryToo
  >17&18 tp
  Jens Otto Krag og ham der den cigarrygende fagforeningspamper (Thomas Nielsen hed han vist nok) fik i starten af 70’erne lokket de danskere, som endnu ikke havde købt ellemann-jensen og schlüter løgnene ind i “fællesmarkedet” altså det der nu er pestagers og rohdes legeplads. Socialdemokrater har aldrig været troværdige, og de har altid været til falds for mammon.

  Kommentar by Nielsen — 6. december 2018 @ 20:34

 28. Nå, Lars Qusling VIL ABSOLUT NED TIL MAROKKO OG MARRAKECH for personlig at skrive under. Selvom 15 andre lande har meldt fra, fordi den Merkel traktat ganske enkelt er et nummer for sindssyg, forræderisk og katastrofal. Lars Quislings begrundelse er den tyndest mulige. FN-erklæringen er et symbol på om man vil være en del af det internationale samfund eller ej, påstår Lars Lusk. Påstanden er en floskel, og den er ikke bare tynd, den er LØGNAGTIG! Det er den muslimske del af FN plus Merkel der står for denne erklæring/traktat/ pagt/aftale. Den er nærmere et symbol på om man vil være en del af den muslimske/islamistiske ideologi og bevægelse. (og en del af det internationale samfund er Danmark jo under alle omstændigheder)

  Marrakech lægger op til CENSUR og DIKTATUR plus at MILLIONER OG ATTER MILLIONER AF ARABERE OG SORTE SKAL HAVE LOV TIL AT INVADERE EUROPA. En folkevandring af bibelske dimensioner er hvad Merkel, Kalergi-planen og Marrakech pagten lægger op til. Merkel og EU mener at der er plads til mellem 5OO og 1OOO millioner kulturfremmede i Europa, og 37 millioner i Danmark.

  Hvad Lars Quisling siger, lover, garanterer, sværger på, blankt afviser, forsikrer eller lover højt og helligt, er fuldstændig ligegyldigt. For mandslingen og løftebryderen er totalt utroværdig hele vejen igennem. Hans straksstop blev til det modsatte straks efter valget. Og alt hvad han har rørt ved, har været til skade for det danske folk.

  Blev han konvertit da han var i Afhanistan og blev fotograferet med en automat-riffel? Hans iver efter at skrive under på en traktat som de fleste europæiske lande plus USA afviser, er påfaldende.

  Det Lars Quisling skriver under på er nedtromling af vores kultur og civilisation, statsbankerot, gangstervælde, borgerkrig, sygdomme ude af kontrol og udslettelse af vores nationalstater og demokratier. At han nu bakkes op af Mette F. er rystende og chokerende. Er de syge begge to, eller fatter de ingenting?

  Læs Snaphanen: Statsministeren vil ruinere Danmark.

  Læs: Vanvids-traktat skulle luskes igennem.

  Se hvor forbitret og voldsomt der nu protesteres i Frankrig, Holland, Belgien, Polen, Italien, Tyskland og flere andre lande, mod Merkel, Macron, EU, masseindvandringen, stigende priser, ringere levevilkår og den voksende mængde af kriminalitet og terror. Se dokumentarfilm fra Paris, Bruxelles og mange andre byer. (you tube og black pidgin) Læs den korte avis og 24nyt.dk om hvordan Danmark (og Sverige) hærges af overfald, røverier, stenkast, knivstik, skyderier og påsatte brande m.m.

  Alene den anti-demokratiske del af Marrakech pagten burde afholde Lars Quisling fra at rejse derned. Nu skriver han både under på den del, plus den anden del om at Europa og Danmark skal invaderes, besættes og overtages af hærskarer af utaknemmelige, krævende, agressive, voldelige og fanatiske migranter.

  Der er tale om rendyrket galskab fra Merkels og EUs side. Næsten utroligt at statsmedisteren byder velkommen til at dette vanvid skal have lov til at opsluge Europa og Danmark.

  På nettet er der film som forudsiger at Marrakech kan blive starten på endeløse rædsler og Europas sammenbrud og undergang. (se black pigeon om Merkel, Kalergi planen og Marrakech m.m.)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. december 2018 @ 21:28

 29. Rettelse: Black Pigeon. Se “Merkel, destroyer of civilizations”/Kalergi planen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. december 2018 @ 21:41

 30. At 21:
  LLR skal nok til jobsamtale, nu de alligevel alle er samlet.

  Kommentar by Bastardo — 6. december 2018 @ 22:35

 31. @Jack Nille 18:15 jeg tror folk herinde er mere end klar over den pagt og dens formål. Må jeg forslå at I får jer en blog selv?

  Kommentar by Quark — 6. december 2018 @ 22:42

 32. Migrant Pagten er nu oversat til Dansk, ja ja, kun for dem som ikke kan eng.
  Støt Danmark og læs denne. Og spred den.

  Den må endelig mangfoldiggøres og det gør ikke noget at mit navn og bynavnet står for oversættelsen.
  Du må selv om du vil udelade dette.

  Det var ikke så lidt af en kamp for at få det gjort færdig inden Deadline, her den 10.12.2018, hvor Lars Løkke Rasmusen vil underskrive møget. Men hvad gør man for vores lille land, for at undgå at det bliver overrendt.
  Side 24 er lige vær at bemærke: Dett der er vist er kun en meget lille del af det hele.

  MÅL 17: Eliminere alle former for diskrimination og fremme bevisbaseret offentlig debat for at forme opfattelsen af migration
  33.
  Vi forpligter os til at fjerne alle former for diskrimination, fordømme og modvirke udtryk, handlinger og manifestationer af racisme, racediskrimination, vold, fremmedhad og relaterede intolerance over for alle indvandrere i overensstemmelse med international menneskerettighedslovgivning. Vi forpligter os yderligere til at fremme en åben og bevisbaseret offentlig diskurs om migration og indvandrere i partnerskab med alle dele af samfundet, der skaber en mere realistisk, human og konstruktiv opfattelse i denne henseende. Vi forpligter os også til at beskytte ytringsfriheden i overensstemmelse med folkeretten, idet vi anerkender, at en åben og fri debat bidrager til en omfattende forståelse af alle aspekter af migration.

  Det er nok et par oversætter fejl, men meningen idet er ikke til at misforstå. Så hvis LLR for held til sit forehavende bliver der ballade.

  Jeg har send det til rigtig mange Så som:
  DKA
  Lone Nørgård
  24nyt Rasmus Paludan
  Harry Vinter
  TrumfEs
  Urias 2 mails
  Martin Anoldus (Ft.)

  Kommentar by Sindsro — 7. december 2018 @ 00:06

 33. Flot og vigtig indsats af Sindsro. Der er nu voldsomme protestmarcher overalt i Europa, undtagen i Danmark og Sverige. Men i Paris, Berlin, Bruxelles, Marseilles, Madrid, Warzawa, Budapest Amsterdam og mange andre byer protesteres der nu af millioner af borgere mod EU og hvad deraf følger. Se selv filmene som dokumenterer oprørslignende gadekampe i snesevis af byer. Roen herhjemme og i Sverige skyldes vel især at medierne har skjult og fortiet at Merkels Marokko-traktat er en social atombombe mod Europa, og næsten en krigserklæring. Tyskerne og franskmændene kræver nu Merkels og Macrons afgang. Og snart vil danskerne nok kræve at Luskebuksen og Mette F går af. (Hvis mange får kendskab til vanvids- og rædsels-traktaten) (Se Snaphanen)

  Kommentar by tp — 7. december 2018 @ 00:58

 34. Teksten i traktaten vil give migranter af alle slags endnu flere rettigheder, mens europæerne vil blive endnu mere diskrimineret. Og den vil give et U-BEGRÆNSET antal migranter (flere hundrede millioner) ret til at slå sig ned i vores lande, hvor vi så skal sørge for gratis boliger og forplejning og meget, meget mere. Teksten er floromvunden og ganske hyklerisk, for at mange skal opfatte den som humanistisk. Men at målet er at besætte, befolke og overfylde Europa med afrikanere og arabere skinner trods alt igennem. At det også er meningen at censurere fremtidige ytringer og debatter meget grundigt, er også ret tydeligt.

  Kommentar by tp — 7. december 2018 @ 01:10

 35. Danskerne er retarderede, verdens dummeste dumskere, sådan en samling halvhjerner, ligesom ham der den der Quark.

  Kommentar by Jack Nille — 7. december 2018 @ 01:43

 36. Må jeg minde jer alle om, at Matt Bracken var den første, som gjorde verden opmærksom på, at socialisterne/kommunisterne var allierede med Wahhabi-araberne.
  On The Road To Globalism
  https://www.youtube.com/watch?v=R_thoGdd-eU

  Kommentar by Jack Nille — 7. december 2018 @ 02:43

 37. Se Snaphanen 27. november ang. Lars statsmedister.

  Kommentar by tp — 7. december 2018 @ 03:07

 38. Alex Jones har julesangene på programmet, det er omkring 11 minutter inde i dette klip
  https://www.youtube.com/watch?v=pk3qFhAg1ZA

  Kommentar by Jack Nille — 7. december 2018 @ 04:20

 39. Mon ikke partiet Venstre synger Glade Eid, Dejlige Eid… (og Lars Lusk headbanger i takt)?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 7. december 2018 @ 07:38

 40. Det er næsten ubegribeligt, men både Venstre og Socialkammeraterne har udviklet sig til en art 5. kolonne der ønsker Danmark besat af fjendtlige hærskarer af kulturfremmede. Ligesom de radikale er de villige til at forære Danmark væk til migranterne, og villige til at udlevere danskerne, deres egne landsmænd og -kvinder, til udplyndring, elendighed, undertrykkelse og etnisk udrensning. Aldrig i verdenshistorien har man set et større forræderi.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. december 2018 @ 08:14

 41. MeToo glemmer bekvemt alle de kællinger som har kneppet og suttet sig til berømmelse, magt og penge – med succes vel og mærke.

  Fornuften er under pres fra segmenter i samfundet, man kun troede eksisterede i tegneserier og dystopiske film. Naturligvis tilhører de alle venstrefløjen.

  Kommentar by TT — 7. december 2018 @ 08:33

 42. Jelved, Mette F og Lars Quisling er måske alle tre så stupide, at de tror at Marokko-pagten er årets julegave til danskerne. Eller har de koldt og kynisk solgt deres eget land for 3O sølvpenge? Ja, det er nok mest det sidste.

  Kommentar by tp — 7. december 2018 @ 08:40

 43. PS. til A-mad 6. december 12:05. Jeg spurgte lige min gamle mor på 95. Hun sagde også nej til min far første gang, men han fortsatte og 9 mdr efter blev jeg født. Jeg takker min nu afdøde far for hans vedholdenhed :-) De fejrede diamantbryllup.
  (Min mor forklarede, at det var normalt, at piger sagde nej første gang. Det var en del af det erotiske spil mellem kønnene)

  Kommentar by A-mad — 7. december 2018 @ 09:27

 44. Her er lidt om nazisterne, og hvordan de vandt 2. verdenskrig
  (for historikerne(ægte historikere er på youtube)):
  The Globalist Mask is OFF and the People Are Rising
  https://www.youtube.com/watch?v=MgAg5TDXjBc

  Kommentar by Jack Nille — 7. december 2018 @ 10:10

 45. At 33:
  PAGTEN har ikke (direkte) grundlag i EU.
  PAGTEN er et FN påfund.
  Mogens Lykketoft har i øvrigt pralet med, at han selv i sin tid som formand for FNs såkaldte generalforsamling var initiativtager til arbejdet. Lad os håbe, at det bliver hans sidste landsskadelige handling.

  Kommentar by Bastardo — 7. december 2018 @ 11:26

 46. Læg mærke til betegnelsen af PAGTEN.
  PAGTENs Ark er i det gamle testamente betegnelsen for den kiste, som jøderne opbevarede de ti bud i.
  Det vil sige, at når man i vestlig kultur bruger ordet PAGT, lægger man sig op ad noget helligt, ubrydeligt, nedfældet.

  Kommentar by Bastardo — 7. december 2018 @ 11:30

 47. Helt befriende at læse Dodo Gad’s afstandtagen fra en #metoo bevægelse,der i der hér tilfælde er kørt helt i grøften. Så de tilfælde der er reelle nok, bliver udvandede, fordi for mange tosser ser spøgelser alle vegne. Alt kan twistes og misforståes nu om dage, hvis man gør en ihærdig indsats.
  I den pågældende sang, er der formentlig tale om hvor stærk alkoholisk hendes drink er.
  Ikke om der er rohypnole i den. Jeeeeez.

  Kommentar by White knight — 7. december 2018 @ 11:45

 48. Jeg tror jeg vil youtube -ørkenens sønners- 7 julesange.

  -spille min dingeling ska du. Spille min dingeling- :-) :-) :-).
  God jul og godt nytår. :-) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. december 2018 @ 11:55

 49. Så er det da godt at de ikke har hørt vi kører den ind med penis julesange fra rytteriet. Eller ørkenens sønner med deres.

  Kommentar by P — 7. december 2018 @ 13:26

 50. White Knight, ja det er netop indholdet af alkohol, der hentydes til. Ellers kunne det være en soft drink, men det er heldigvis en af den slags, der får tøserne til at slappe af og blive lidt mere medgørlige.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. december 2018 @ 13:34

 51. Reverend Simon Sideways Family Friendly.
  Baby it’s cold outside.
  https://youtu.be/xbPcfSjyCgo

  Kommentar by Jack Nille — 7. december 2018 @ 20:14

 52. Er der nogle af jer, der har hørt Nina og Frederiks meget morsomme “omvendte” version af sangen?

  Kommentar by Christian Neven — 7. december 2018 @ 20:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper