9. december 2018

Nazi-kort: Fra Stege bugt til 30’ernes Tyskland – “‘Never again,’ sagde vi. Men det sker lige præcis nu.”

Efter en uge med en usædvanlig træls hoste, har jeg sygemeldt mig. Nu står den på Benylan, grøn te og en varm dyne. Jeg vender stærkt tilbage, når jeg er på benene igen. Indtil videre, blot en tilrettet kladde. Power off.

Forleden forklarede en veganer-talsmand, at et århusiansk slagtehus var hjemsted for et ‘Holocaust for køer’, og minsandten om ikke også de nye fraværsregler fik skudsmålet ‘ren stalinisme’ – ikke fra curlinggenerationens overdrev, men fra en unavngiven gymnasierektor.

I den forstand er etableringen af et udrejsecenter på øen Lindholm naturligvis rendyrket nazisme, selvom de 75 ikke-danskere er dømt for småting såsom krigsforbrydelser, drab, voldtægt, vold og forsøg på terror. I en debat på P1 blev det til cykeltyve, der havde udstået sin straf, hvad også er forkert. Udvisningen er en del af straffen, og hvis folk som Caroline Meier og Lior Foighel vil have en voldtægtsmand og/eller islamist boende, så må de finde en deres politiske kampfæller allerede har givet dansk statsborgerskab. Det skulle ikke være svært.

Mikkel Andersson renser luften på Facebook.

“Jeg kan forstå at Auschwitz er kommet ind i den danske udlændingedebat i forbindelse med Lindholm, og da jeg besøgte Auschwitz og Birkenau i går, må jeg indrømme, at jeg forstår sammenligningen. Hvis man ser bort fra det med indespærring, massegasning, vilkårlige henrettelser, brutalt tvangsarbejde, ihjelsultning, konstant vold, og at de mennesker, der blev deporteret til Auschwitz typisk ikke var fx voldtægts- eller drabsmænd, så er det faktisk nærmest det samme. Fx er der bygninger lavet med mursten begge steder.”

(Lior Foighel og BT associerer dansk udlændingepolitik med Auschwitz: “… det sker lige præcis nu.”)

Caroline Meier, Alternativet

“CM: Well, I was quite shocked, to be honest. Because it’s not common in Denmark to isolate certain groups of people to certain kind of non-habitated parts of the country. So it’s really a new thing for us to be thinking of groups of people as if not deserving the same rights as the rest of the population.

CM: Yes. This is what’s new that with open eyes she said that these people are not welcome, that they belong to another category of people than the rest of us, and therefore, they should have other conditions to live by. But really these people have committed a crime, but they have made their time in prison. So they’ve kind of done their punishment. And usually, in Denmark, we have a rights system saying when you’ve kind of done your time in prison you are accepted as a citizen like the rest of the population. So it is really looking at these people with eyes as if they belong to an inferior race.

CM: … This is really a shift of paradigms in Denmark. And we have a very proud tradition of being a very humanitarian country. But, of course, you get connotations when you hear this back to the 30’s in Germany, where they also had a view on people that they belonged to different races and therefore should be treated differently. And this is the talk in Denmark right now that we’re beginning to speak of how this resembles something that we’ve seen previously in in the history in Europe, which we’re not proud of.

CM: I’m really concerned that the international society is going to look at us and think well, this is not a country that we’d like to visit or have cooperation with because we’re really moving back in terms of multiculturalism and acceptance and tolerance.” (Carolina Maier til CBC Radio, 7. december 2018: Denmark treating migrants like ‘inferior race’ by sending them to remote island: MP)

Lior Foighel, skuespiller

‘Never again,’ sagde vi. Men det sker lige præcis nu. Jeg frygter Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige, Stram Kurs, Sverigedemokraterne, Lega Nord, AFD og alle de andre indvandrerkritiske partier, der er på vej frem i alle meningsmålinger. Det sker igen. Stigmatiseringen af en bestemt befolkningsgruppe, forfølgelserne, volden, fremmedgørelsen, hadet. Det sker. Men ikke for jøderne. …

Seks milioner jøder blev dræbt. Gasset i lejre som Auschwitz, Treblinka og Dachau. Seks millioner!! Hvorfor var der ingen, der gjorde noget?! … ‘Never again,’ sagde vi.

Men Tredje Verdenskrig er i gang. ‘Jøde’ er skiftet ud med ‘muslim’. … Venstrefløjen bliver konstant klandret for at trække nazikortet. Det gør jeg ikke nu. Jeg fremhæver bare nedenstående forbud fra Nürnberglovene vedtaget i 1935, da jeg oplever, at vi desværre bevæger os i den retning.

‘Indgåelse af ægteskab mellem jøder og statsborgere af tysk eller artsbeslægtet blod er forbudt’.

Når jeg en dag om 20 år sidder med mine børn og kigger tilbage på 2018, vil jeg ikke skamme mig over mit svar, når de spørger: ‘Far … hvorfor gjorde du ikke noget?’

… Det sker i vores land nu. Det sker i Europa! Og det skal vi ikke være passive vidner til. Vi skal ud på gaden. Vi skal stå sammen side om side med vores brødre, søstre, medborgere og medmennesker. Tænk, hvis de havde gjort det for os. … Vi skal invitere dem med til hanukkah, vi skal spise pebernødder sammen… (Lior Foighel i BT, 9. december 2018: Tredje verdenskrig er allerede i gang)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/96976/trackback

132 Comments »

 1. Tjae, man må gabe af kedsomhed over deres synkrone vrøvlerier- kulisserne bliver mere og mere kedelige.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. december 2018 @ 18:07

 2. Fuldstændig korrekt,Tredje Verdenskrig er igang,eller de prøver ihvertfald
  på det.

  Og ligessom Første Verdenskrig og Anden Verdenskrig er det Verdens Zionismen der er den ledende styrke bag.

  Kommentar by dan.c — 9. december 2018 @ 18:18

 3. Lior Foighel søn af Isi Foighel som sammen med 2 andre jøder stemte for indvandrerloven af 1983. Hvorfor skal jøder døgnbeskyttes? – mod de muslimer , de først og fremmest selv inviterede til det land de selv er gæster i.– Iørigt befolkningsstatestikkerne fra Europa i 1939 er sammenlagt langt fra antallet 6 mill jøder.

  Kommentar by Dansker — 9. december 2018 @ 18:23

 4. Julesang stjålet fra snaphanen til melodien En lille nisse rejste

  Den lille Løkke rejste
  med ekstrafly til fjendens land,
  hans agt det var at sælge
  sit gamle fædreland.

  Og da han kom til staden
  Den Gale Kansler spurgte ham:
  was willst du dafür haben,
  – dein lächerliches Land?

  “En rigtig fornem titel
  og helst en mægtig pose guld,
  så jeg kan joine Juncker
  og drikke mig så fuld.”

  Og så fik Lars da titel
  som Storhertug af Lindholm Ø,
  og dertil skrumpelever
  som lod ham nådigt dø.

  Kommentar by Nielsen — 9. december 2018 @ 18:35

 5. Ja, selvfølgelig er det den unge blogger Lior, der som leder af ‘Verdens Zionismen’ står bag den kommende 3. Verdenskrig… Du trænger virkelig til frisk luft.

  Kommentar by Kim Møller — 9. december 2018 @ 18:36

 6. dansker

  Isi Foighel blev gift første gang i 1953 med Vera født Heckscher og siden 1991 med Edith Moltke-Leth. Han er far til journalisten Hanne Foighel og sønnen Allan Foighel.
  https://politiken.dk/indland/art4709277/Isi-Foighel-er-d%C3%B8d

  Kommentar by Peter Buch — 9. december 2018 @ 18:46

 7. # 5.Hr.Møller.

  Hvis du kan give mig nogen beviser for at det ikke var Zionisterne sammen
  med,ikke at forglemme det britiske oligarki der ikke var bag Første og Anden Verdenskrig så lad os høre nogen beviser for det.

  Og hvis der er nogen der har nogen beviser for at det ikke er Zionister der er bag de sidste to årtiers krige, så kom frem med dem.

  Kommentar by dan.c — 9. december 2018 @ 18:56

 8. 18:56 Man kan jo ikke bevise en negativ dan.c, at de ikke gjorde det? Hvordan kan man bevise det? Lettere at bevise, at de gjorde det.

  Kommentar by Jack Nille — 9. december 2018 @ 19:12

 9. Suk, så er vi der igen, og det tog ikke lang tid: Desperate, svagt begavede og ualmindeligt blæste jødehadere, der mener, at jødernes åbenbart altomspændende netværk står bag alt ondt på denne planet.

  De henviser til lige så bimle-blæste sites, og de nævner altid – som i altid – Bilderberg, Davos-møderne og en for de fleste ligegyldig rigmand og Rotschild-familien, som jeg ikke har det fjerneste kendskab til og ej heller ønsker links til.

  Man må forstå, ifølge disse tosser, at jødenetværket orkestrerede Holocaust. Formentlig for at styrke egen sag, som idioterne nok vil mene. Gaaab….

  Forsøg at skrive om alment kendte facts, og de vil øjeblikkelig – se ovenfor – kræve beviser. Da de jo ikke selv er i stand til at drage nogenlunde sammenhængende konklusioner. (ja, dan.c, dén var også til dig).
  Typisk for disse tosser, at de aldrig argumenterer, men mener, at jorden er flad, at 9/11 ikke fandt sted eller i det mindste skyldes, at CIA sammen med nanotermit fik bygningerne til at ramle sammen, fordi jøderne ikke var på arbejde dén dag, og at flyene i øvrigt var fjernstyrede af nogle jøder, sådan bortset fra, at der i deres øjne slet ikke var nogle fly.

  Til emnet: Ingen kræver, at de udvisningsdømte rejser tilbage til de lande, de hævder sig truede i. De kan blive på udrejsecentret, for min skyld gerne med en madpakke, eller rejse til Chile, Kina, Argentina eller noget.

  Danmark giver med vanlig generøsitet flybillet samt en pose penge med til projektet. Og ‘asylanterne’ står så en uges tid efter i lufthavnen og kræver asyl.

  Bortset fra det: God bedring, Kim Møller.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. december 2018 @ 19:36

 10. SKAL VI IKKE nøjes med at finde ud af hvem der er landsforrædere, og hvem der ikke er. Størstedelen af dem er jo ganske almindelige politikere og journalister, og de fleste af dem er ikke spor jødiske, men bare korrupte og underbegavede. Tag Caroline Meir, hun er jo enten totalt dum, eller en af de fanatiske politiserende kvinder som er så pervers, at hun (ligesom sine åndelige medsøstre, de svenske feminister og kommunister) ønsker død og ulykke over mændene, familierne, sin egen kultur og sit eget land. Se den korte avis og læs hendes udtalelser, der beviser at kællingen intet har forstået af masseindvandringens konsekvenser, eller at hun er en hårdkogt fjende af det danske folk.

  Hvornår går det iøvrigt op for de danske mænd, at de normale og ordentlige kvinder er vidtforskellige fra de typiske politik-kvinder som stort set alle er helt forfærdelige. Noget mere folkefjendsk og landsskadeligt end en politik-kvinde findes stort set ikke, hvis man ser bort fra Lars Lusk og Uffe Elbæk.

  Men det er en kendsgerning at næsten alle politiserende kvinder uafbrudt konspirerer mod mændene og familierne. Ved enhver lejlighed er de fanatiske dyrkere af kvinders rettigheder og over-ret. Deres kamp for ligestilling er organiseret hykleri og svindel. Det er privillegier, positiv særbehandling og kommunistisk familiepolitik de kæmper for. Men lige så slemt eller endnu værre er det, at de intet fatter, når det drejer sig om masseindvandring af kulturfremmede og landets økonomi. Deres små hjerner mangler ganske enkelt de brikker/hjerneceller der skal til, for at overskue situationen og forstå at konsekvenserne af masseindvandring, kommunisme og hadefuld feminisme er ALTØDELÆGGENDE.

  Disse politiserende kvinder er ikke bare landsskadelige, de er en livsfarlig og destruktiv kraft når de i flok og følge påvirker partierne indefra. Sverige er et særdeles lærerigt eksempel på hvordan de mange røde og radikale kvinder er ved at ruinere et land, er ved at bytte civilisation ud med barbari, er ved at smadre alt hvad der gennem århundreder er bygget op af normale, ordentlige, fornuftige, arbejdssomme, kristne og fædrelandskærlige mænd og kvinder.

  Kommentar by Ole Jensen — 9. december 2018 @ 19:41

 11. Ang. CAROLINA MAGDALENE MEIER fra vrøvleartisterne, se hendes utroligt stupide indlæg på den korte avis, under LØBET ER KØRT, SOCIALDEMOKRATIET VAR I FRONT osv. Se også “Why women destroy families, nations and civilisations” på nettet. (you tube/black pigeon ang. Merkel)

  Kommentar by Ole Jensen — 9. december 2018 @ 20:00

 12. – Ole Jensen

  Du henviser flere gange dagligt DKA, Snaphanen-posteringer, YouTube-kanaler. Burde den slags ikke være på Facebook eller Twitter. En blog som Uriasposten er vel det dummeste sted overhovedet. Alle kender de nævnte sider, og links fanges af filteret. Burde i det mindste være i OT.

  Kommentar by Kim Møller — 9. december 2018 @ 20:14

 13. Jeg ser et spørgsmål fra debatten i Jydepotten: Det lyder:

  Hvornår er man dansk?
  ISABELLA ARENDT
  næstformand for Kristendemokraterne

  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11056374/hvornaar-er-man-dansk/

  Det er fortrinsvis let at besvare:
  Når man har Intelligens nok til at forstå:
  Det Danske sprog
  Den Dansk kultur
  Den Danske levevis (evt Gris)
  Yder noget til Danmark, altså yde før nyde.

  Kommentar by Sindsro — 9. december 2018 @ 20:25

 14. Lior Foighels skriv er noget af det mest groteske jeg nogen sinde har læst. At han intet fatter, er fuldstændig historieløs – og har et nærmest patalogisk forhold til virkeligheden – det kunne man godt slå hen og hævde er hans egen sag. Men hans slags er sindssyg farlige. Han konfliktopbygger og legetimerer direkte volden og hadet. Det er jo helt klart, at køber man præmissen er stort set alle midler legale.

  Kommentar by DavidK — 9. december 2018 @ 20:31

 15. Forbyd murstenshuse. De minder om KZ lejre. :-) :-) :-). Hovedløses moraliserings sammenlignings gratis opkast.

  Kommentar by Michael Unna — 9. december 2018 @ 20:33

 16. Liori Foighel er fulstændig idiot, når ham blindt sammenligner med Nazismen :-). Jøderne har overhovedet ikke begået samme terror eller haft ideologi til at begå det i forhold til Muhammedanere. Send idioten til at bo i en ghetto op og ned af en Mooske. Derudover har han overhovedet heller ikke taget erfaringerne med Muhammedanere i mente. Man kan sammenligne Muhammedanismen med Nazismen. Ikke dem som søger at forhindre Muhammedanismen indmarch. TVÆRTIMOD…lad idiotmedløberen få så lidt opmærksomhed som muligt, og Støt SIAD. God næste uge. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. december 2018 @ 20:38

 17. Kim, God bedring.
  Men grøn te gør det nok ikke alene. Der findes andre og mere velsmagende drikke, som er kendt for måske at kunne bidrage til helbredelse.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 9. december 2018 @ 20:41

 18. Dem der ønsker at slagte jøderne, det være sig i Danmark, Frankrig eller Israel, er udøverne af “mildhedens-, fredens- og tolerancens religion,” altså islam.

  Men gang på gang ser man jøder stå op, og forsvare islam. Helt ubegribeligt. I Danmark markerer f.eks. personer fra slægterne Melchior, Metz, Notkin, Foighel, Meier, Rothstein, Singer, Trads og en Weiss sig som fortalere for islam.

  Kommentar by der Adler — 9. december 2018 @ 21:12

 19. 4. Nielsen
  En Julesang mere, Måske lidt grovere.

  Mel. Højt fra træets grønne top.
  Højt fra træets grønne top, stråler der en neger.
  Se hvor flot han brænder op, mens vi henter flere.
  Når her lugter af benzin, brænder vi de sorte svin.
  Ja De må bare lide, for de er ikke hvide.

  Jeg tænker positiv, Negeren er afbilledet, for så er det jo ikke værre end at brænde det danske flag.

  Kommentar by Sindsro — 9. december 2018 @ 21:30

 20. Ja, man må undre sig over at der er jøder som forsvarer islamiseringen/afrikaniseringen. Men kan det ikke have sammenhæng med at medierne ikke vil lade de mere fornuftige jøder komme til orde. Kun de få tåbelige eller korrupte jøder kan vel komme til orde i DR, Pollertiken og andre medier der er domineret af radikale journalister. Det får det nok til at se ud som om der er et flertal af “nyttige idioter” blandt jøderne. Men det er der næppe. De fleste græmmes sikkert når de ser hvad en Trads osv. lukker ud af sygt sludder.

  Kommentar by Ole Jensen — 9. december 2018 @ 21:35

 21. # kl. 21.30 sindsro: Hvad i alverden er meningen med dit vers???

  Kommentar by Ole Jensen — 9. december 2018 @ 21:38

 22. Kan vi ikke lige få slettet tumpen ‘Sindsros’ sidste kommentar?

  Kommentar by anno — 9. december 2018 @ 21:43

 23. Hvis nogen hader jøderne så meget, må de da være mere end velkommen i Gazastriben hos pestilenserne?
  Nazi udryddede jøder og iSlammet ønsker at overgå Nazi mange gange. Ja, nu gennem 1400 år!

  Jeg får tanker om, at disse jødehadere som af og til vil gøre sig vigtige her, selv er dybt involveret i voldsideologien iSlam, siden de ikke hellere frygter for sig og sine nu, hvor iSlammet spreder deres retarderede, voldsparrate, afkom over det ganske land?

  Hvis ikke, så må der dæleme have været en alvorlig strikkefejl i barndomskysen, for der er da noget på øverste etage, der har taget alvorlig skade!

  Angående udrejsecenter Lindholm, til storforbrydere på tålt ophold, så kan de da til hver tid frit forlade øen, blot ved at blive fulgt direkte til nærmeste udenrigsfly!

  Læs gerne Richard Riis´ gode analyse om lignende på:
  https://ricardtriis.wordpress.com/2018/12/04/skjult-tovtraekkeri/

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. december 2018 @ 21:43

 24. Så er det sagt, så selv fattesvage socialist-kommunister burde kunne forstå det.

  “Jeg kan forstå at Auschwitz er kommet ind i den danske udlændingedebat i forbindelse med Lindholm, og da jeg besøgte Auschwitz og Birkenau i går, må jeg indrømme, at jeg forstår sammenligningen. Hvis man ser bort fra det med indespærring, massegasning, vilkårlige henrettelser, brutalt tvangsarbejde, ihjelsultning, konstant vold, og at de mennesker, der blev deporteret til Auschwitz typisk ikke var fx voldtægts- eller drabsmænd, så er det faktisk nærmest det samme. Fx er der bygninger lavet med mursten begge steder.”

  Kommentar by Iznogut — 9. december 2018 @ 21:45

 25. LIOR FOIGHEL er virkelig en nar, men sandsynligvis en indoktrineret og hjernevasket nar. For han bruger jo bare den sædvanlige radikale og kommunistiske taktik: byt om på op og ned, på ret og vrang, på sort og hvidt. Og ignorér alle kendsgerninger. Man gør en lille dansk ø til en ny udgave af en nazistisk dødslejr, man gør mordere og terrorister til cykeltyve, man gør bekymrede og tænksomme danskere til racister, og man ser fuldstændig bort fra masseindvandringens, afrikaniseringens og islamiseringens konsekvenser. Man demonstrerer på provokerende vis at man er komplet ligeglad med de mange tab, ulykker, forbrydelser, dødsfald og tragedier som danskerne er blevet påført af den hovedløse og korrupte indvandrings-politik.

  Man kan roligt kalde den radikale måde at argumentere på for patologisk/pervers eller sygelig/rådden. Og når det lykkes dem at dominere de fleste debatter med deres åndsformørkede bavl, er det kun fordi der er alt for mange journalister og politikere som flirter med fascistisk/islamistisk ideologi og finder den smart, cool og chik. Selvom sandheden er at al totalitær politik er dumhed, ondskab, magtgalskab og undertrykkelse. Nazismen, fascismen, islamismen og kommunismen har aldrig bragt menneskene andet end ulykke og massedød.

  Kommentar by Ole Jensen — 9. december 2018 @ 22:24

 26. En smule OT – men oplysende for os alle i disse alvorlige og genvordige tider.

  TV-serien Babylon-Berlin (Tysk produktion) handler om mellemkrigstiden WW-I, WW-2. Det skrøbelige demokrati efter første verdenskrig, mod kommunisterne.

  Se serien ‘on-demand’:

  https://www.dr.dk/tv/se/berlin-babylon-s-1-eps-1-8/babylon-berlin/babylon-berlin-1-8

  Anmeldelse:
  https://www.imdb.com/title/tt4378376/?ref_=fn_al_tt_1

  SE SERIEN – der endnu ikke er afsluttet på DR

  #

  Og så har jeg – kort efter murens fald, 1992 – været i Oświęcim – (Auschwitz).Én ting, er at se selve den polske militærlejer tyskerne omdannede til en koncentrationslejr inde i byen. Hvor vi altid ser “Arbeit macht frei” portalen. Det er forfærdende nok i sig selv. Men, men, men…

  Når, man så køre et par kilometer uden for Oświęcim til “Lager II/Birkenau, der hvor vi altid ser jernbaneskinnerne føre ind i lejren gennem murstensportalen, så får man et chok. Det gjorde jeg i hvert fald. Lejren er fuldkommen afsindig stor. Se Google Maps og bemærk afstanden på lejren.

  https://www.google.dk/maps/place/O%C5%9Bwi%C4%99cim,+Polen/@50.0365618,19.1718731,1389m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x471694e04f384c31:0x1e1c6b2131976ebd!8m2!3d50.0343982!4d19.2097782

  Og når man/jeg ser de “gasningskældre” – Brausbaden – (der blev sprunget i luften af tyskerne) – er så ’små’- men der angiveligt blev gasset 2.000 mennesker ad gangen. Så blev jeg sgu’ voldsomt utilpas…
  Nærmest som ’sild i en tynde’ – “Husk at binde jeres snørrebånd sammen så i ikke mister jeres sko”… For Helvede..!

  Og god bedring til Hr. Møller – Se Babylon-Berlin under din rekonvalescens.

  Kommentar by Thorbjørn — 9. december 2018 @ 22:33

 27. https://ektenyheter.no/index.php/2018/09/domte-terrorister-i-europa-2007-2017/

  Det kan vel ikke undre at Carolina Magdalene Maier, Alternativet, 2143 stemmer (1073 personlige) er valgt med det laveste personlige stemmetal i Alternativet, femtelaveste af alle valgte, gør sit for at forsøge at blive valgt igen.
  https://www.danskepolitikere.dk/valg/folketingsvalget-2015

  En ændring af valgloven, så tillægsmandater blev afskaffet, Danmark blev en valgkreds og krav om et mindstetal afgivne personlige stemmer for opnåelse af valg har næppe interesse for valgte…

  Kommentar by Peter Buch — 9. december 2018 @ 22:47

 28. Kommentar by Sindsro — 9. december 2018 @ 21:30

  Jeg tager ekstremt meget afstand for dit ubehagelige og modbydelige “digt”…Det er hverken ironisk, sjovt eller underfundigt…det er bare en skændsel at skrive sådan – FY for helvede!

  Kommentar by Black Watch — 9. december 2018 @ 23:00

 29. Jeg synes, at det er godt at Caroline Meyer taler så godt engelsk, når hun nu ikke bestiller andet end at flyve verden tyndt;

  og omvendt håber jeg for Foigel, at han er kommet i sikkerhed i Israel, når hans nye venner finder ud af hvad han er for en.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 9. december 2018 @ 23:26

 30. https://www.politicalislam.com/migration-madness/

  Jeg tror også Sindsro er syg….

  Kommentar by Peter Buch — 9. december 2018 @ 23:31

 31. Lior må siges at være undtagelsen, der bekræfter reglen om; intelligens er arveligt.
  Npr det er sagt, så må den samlede jødestand være tynget af et skyldkompleks. Der gør, de føler sig kaldet – ikke til islam – men til at forsvare andre etniske grupper, når disse lægges for had. Som de selv oplevede det stærkest i ’30 og ’40erne.
  Det virker bare helt uforståeligt for os andre, at man således indædt forsvarer sine kommende bødler.
  Og hvad den hellige Magdalena angår. Så er hun bortrejst på dagen. When the shit hits the fan.

  Kommentar by White knight — 10. december 2018 @ 00:48

 32. https://www.instagram.com/lior_life/?hl=da

  Lior Foighels grænseløse, kulturforbrugende og festlige hipstertilværelse, hvor verden er en legeplads og et reality-rollespil. Selvfølgelig vil han gerne have at festen fortsætter.

  Han er ikke en enlig mor med to teenagedøtre i en 2-værelses i en af vore ghettoer. Heldigvis.

  Kommentar by BE — 10. december 2018 @ 00:59

 33. Ja, indlægget 21.30 bør slettes, da det snart kan blive citeret som et “bevis” på at Uriasposten er højrefascistisk. Sindsro synes at være en provokatør, måske fra AFA? Eller er der tale om en falsk afsender? Forhåbentlig opdager redaktøren snart det forrykte “digt”.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. december 2018 @ 01:13

 34. I EB søndag får Lars Quisling hård kritik i en artikel med en overskrift om at han lyver/vildleder om Marrakech traktaten. Men ellers er det jo meget lidt pressen har bragt om den censur og mangedoblede migrant-invasion der snart kan ramme Danmark. Også på facebook eller twitter får Quislingen hårde ord med på vejen. Mange kalder ham en gangster.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. december 2018 @ 01:21

 35. 28. Black Watch
  Jeg ser positiv på det.
  Skulle det endelig være modbydelig, så har du noget i vente, ja når ballonen er gået op. Ven dig til tanken.

  30. Peter Buch
  Nå da da da

  Hahaha

  Verset er blevet til for at analysere folks latterlige moral, jeg havde forventet digtet var gået igennem uden formegen negativ pædagogisk omtale.

  Det Danske flag bliver brændt af, jo det er da satme værre end at futte en negerplakat af, så mine herre. I hoppede på den. Oho ho, det er snart jul ☺☺☺
  ggggggggggggg

  Kommentar by Sindsro — 10. december 2018 @ 01:36

 36. Vær forvisset om Sindsro, at du ikke er den eneste, der sætter pris på din poesi.
  Det kan alle, der gerne vil associere Uriasposten med nazisme.

  Kommentar by sebastian — 10. december 2018 @ 03:00

 37. Det er sandelig voldsomme protestmarcher der i disse dage foregår i Paris, Athen, Bruxelles, London, Stockholm, Madrid, Warzawa, Budapest og en række tyske byer. Er det Merkels EU der er begyndt at knage i fugerne? Makronen holder måske ikke ret meget længere. Og Marrakech pagten vil også møde modstand overalt i EU, eftersom det er en fascistisk vanvids-pagt og noget af en social og kulturel atombombe mod vores lande. Eller skal vi sige en politisk atombombe mod Europas økonomi, frihed, fred og sikkerhed.

  Kommentar by tp — 10. december 2018 @ 03:13

 38. 29 by Migranter gider ikke telte

  Det kan godt være at fru Meyer, taler, et udmærket engelsk, men hendes skriftlige engelsk er helt ad helvede til:

  CM: Well, I was quite shocked, to be honest. Because it’s not common in Denmark to isolate certain groups of people to certain kind of non-habitated parts of the country. So it’s really a new thing for us to be thinking of groups of people as if not deserving the same rights as the rest of the population.

  Min tilretning: Well, to be honest, I was shocked; because it’s not common in Denmark isolating specific groups of people to the country’s uninhabited areas. So for our part it’s really a new way of thinking, regarding groups of people, who doesn’t deserve the same rights as the rest of the population.

  Døm selv ;-)

  Kommentar by T. Flodur — 10. december 2018 @ 06:58

 39. #38, Flodur. Ja, dengelsk på kogepunktet. De nævnte eksempler er såmænd ikke de mest grelle, hvis man læser linket igennem. Det kan man leve med, såfremt at modtageren forstår hvad der menes, men det værste er dog at hun spreder fake news ud til resten af verden. Flere af udsagnene er kort og godt løgn. Det drejer si t.ex ikke om asylansøgere der har udstået en straf. Og så er der de rent logiske fejl som herover. Ja, forhåbentlig placerer man asylansøgere “non-habitated” (korrekt uninhabited) steder. Men der findes jo ingen “uninhabited” (==ubeboede) parts/areas (==egne) af Danmark, men der findes bygninger og installationer som ikke er i brug. Kærshovedgaard var også en/et “non-habitated parts of the country”.

  Kommentar by DavidK — 10. december 2018 @ 07:43

 40. > Sindsro
  Din sang er dårlig satire. Den er ikke rettet mod en person. Den er godt nok rettet mod en gruppe af personer, nemlig negre. Men hvis du alvorligt mener at folk som f.eks. Mchangama (som godt nok kun er halvneger) helst skal udryddes, synes jeg du skal melde dig ind i KKK.
  Og når du nævner at et af kriterierne for at være dansk, er beherskelse af sproget, kan du passende skue lidt navle. Desuden staves det minsandten.
  Jeg er helt klar over, at min genpostning af Den lille Løkke rejste er off topic. Men vigtigheden af statsmedisterens tåbelige adfærd fortjener størst mulig eksponering.
  Jeg blev nærmest forlegen da jeg læste din kommentar. Da du jo skrev den til mig.
  Jeg forstår du er nationalist, og det respekterer jeg dig for. Men ikke for ret meget andet.
  Jeg er ikke enig med de øvrige hysteriske kommentatorer, som fordømmer dig. Men jeg synes du skal læse lidt korrektur inden du sender dine kommentarer.

  Kommentar by Nielsen — 10. december 2018 @ 08:41

 41. 19:41 Som jeg ser det, så er det en krig mellem mænd og kvinder. Den startede den dag kvinderne rottede sig sammen og krævede og opnåede stemmeret gennem afpresning. Denne kvinde/statsside har siden vundet en uafbrudt sejre, som tilsammen har skabt denne nye krig, vi står i nu.

  Hvor de rige, som opfandt denne kamp, kvinderne, bøsserne, muslimerne, klienterne, de psykiske syge, de kønsforvirrede, de seksuelt frustrerede, de svansede, de tossede og de meget dumme, er på den ene side, og mændene på den anden side. Som du bemærker starter kvinderne og de rige med at være en lille overvægt og resten følger deraf.

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 08:49

 42. Med kun 365 dage i året , løber de tre islamistiske dagblade jo aldrig tør for islamistelskende sandhedsfordrejere og løgnespredere; nogle af fjolserne lever tydeligtvis i små glasbobler fyldt med kærlige og opmærksomme islamistideer, mens de håber på at blive ansat i den store glasboble sammen med resten af deres afdankede tvetungede løgnefamilier.
  Desværre er det løgn alt hvad de kommer med i deres storhedsvanvid.

  Kommentar by Hul igennem? — 10. december 2018 @ 08:51

 43. Med frie forhold og daglig færge risikerer ø-idéen at blive et stort flop, en gang valgflæsk. Som bortleder opmærksomheden fra den for Danmark og Europa katastrofale Marrakech traktat, som Lars Quisling i dag flyver til Afrika for at underskrive. V påstår at traktaten er uden juridisk betydning, men det er en kvart sandhed, og politisk er den af stor betydning. (se EB søndag) Den er blevet kaldt en “Vanvids-traktat som skulle luskes igennem”. Og Lars Quisling er blevet beskrevet som “Statsministeren der vil ruinere Danmark”. (Snaphanen den 27. nov.)

  Hvad Caroline Magdalene Meyer angår, er hun jo en typisk repræsentant fra det ekstreme Uffe Elbæk parti. Et parti som vel kun kom ind, fordi pressen effektivt vildledte vælgerne. Er der een eneste MF’er i det parti som er normal og i besiddelse af sund fornuft? Ihvertfald er partiet tilhænger af at lade afrikanere og arabere besætte og overtage Danmark. Koste hvad det vil. Og både Caroline, Ulla Tørnæs, Mette F og de øvrige “humanistiske” politik-kvinder synes at det er sødt og smukt at sende millioner og milliarder af kroner ned til Afrika. De sølle, latterlige og værdiløse dumskere/danskere fortjener ihvertfald ikke at få pengene til velfærd eller sundhed. Danskere er jo kun en slags 5. rangs untermenchen, som alligevel snart skal fordrives eller etnisk udrenses.

  Kommentar by tp — 10. december 2018 @ 08:52

 44. https://www.jihadwatch.org/2018/12/a-report-from-hell-seine-saint-denis-part-one
  Kommende til dit eget nabolag.

  Kommentar by Peter Buch — 10. december 2018 @ 09:01

 45. Nej det kommer ikke til alle nabolag-
  Jeg tror ikke Liar her vil hoppe op og ned af Nørrebrogade i Kbh. iført hanugga og grydehat, mens han synger Jahve, Jahve.
  Ikke nok med at han er religionsfantast, han er sgu også skuespiller! De der fjolser der tror at de konstant skal fortælle os andre hvad vi skal mene og gøre.
  Spil dit skuespil og hold din kæft.
  Og i pausen stjæler I i vores lommer, og knepper betalere og om natten stjæler i vasketøj fra folk, der bestiller noget, inden I lusker hjem til tyvehuset for at tage stoffer.
  I er bare skide underholdning; ingen har bedt om jeres “mening” .
  Organiseret nasseri og dumhed af indavlede prostitutionsklubbers overskudsproduktion af uduelige “skuespillere”. Ha pikspillere uden forhud, direkte fra forhudsløse ligesom de genetisk ens forhudsløse rabarbere. Hvorfor er der efter 2000 års yallah stadig ikke kommet lidt fornuft ind i pikhovedet?
  Hvor har I aftjent jeres værnepligt?

  Kommentar by Hul igennem? — 10. december 2018 @ 09:25

 46. Deportation og repatriation af ALLE socialister, kommunister, nazister, islamer, islamister, jihadister, muslimister, muslimer, arabere, negre, jøder, bøller, bøsser, svanse, asiater, thailændere, tyrkere, folk fra mellem-østen, folk uden danske rødder og landsforrædere.

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 09:26

 47. >41 Jack
  Du har en fin betragtning der. Men er konklussionen så ikke, at konflikten foregår alle steder? Hvis mand og kvinde er fjender, har vi en global “borgerkrig”.
  Det er ikke nødvendigvis rige, som opfandt krig. Krig er en ting, som altid har været, og næppe vil forsvinde, selv om vi gerne vil have det.
  Deportationer vil selvfølgelig gavne Danmark og alleandre lande på kloden. Men hvis du vil deportere alle andre ende du og jeg, kommer vi nok til at føle os en smule alene.

  Kommentar by Nielsen — 10. december 2018 @ 09:41

 48. T. Flodur — 10. december 2018 @ 06:58
  Hun shall have hendes schoolmoneys back:-)

  Kommentar by Hagmann — 10. december 2018 @ 09:53

 49. Det var sørme godt, at Auschwitz er opført i mursten ellers er der ikke noget tilbage at sammenligne Lindholm med. Der er dog den forskel, at på Lindholm ser det ud til, at murstenene er gemt bag et lag puds.

  Kommentar by Menig 442 — 10. december 2018 @ 10:03

 50. T. Flodur — 10. december 2018 @ 06:58

  :-) det var en joke, konen er komplet ligegyldig og utroværdig – prædiker om hvad alle andre skal, alt imens hun selv gør som det passer hende.

  Idag tror jeg ikke en eneste politiker over en dørtærskel, jeg opfatter dem over en kam som korrupt rakkerpak.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 10. december 2018 @ 10:10

 51. Antizionisterne, eller hvad pokker man skal kalde dem, lægger stærkt ud i denne tråd. Holocaust-benægtelse, historie-revisionisme og omvendt bevisførelse, og det tog kun 7 kommentarer før vi endte der.

  Kommentar by Quark — 10. december 2018 @ 10:24

 52. BREAKING: Med deltagelse af statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har Danmark tiltrådt den omdiskuterede FN-pagt om migration i Marrakesh, skriver Ritzau.

  Erklæringen skal formelt vedtages 18. december på FN’s Generalforsamling i New York.

  – Danmark er et land, der engagerer sig internationalt, og det skal vi fortsætte med at gøre. I dag fejrer vi 70-års dagen for menneskerettighederne, og lige præcis på sådan en dag skal Danmark da holde sig til internationalt, sagde Lars Løkke før konferencen.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 10. december 2018 @ 10:37

 53. 00:41 Præcis, den er global og jo, kvinderne har allerede vundet. Kun hvis mænd samlet rejser i tilstrækkelig mængde til, at de kan kuppe magten tilbage, så har de tabt den for altid, i dette scenarie, vi har nu.

  De rige har altid vundet gennem del og hersk. Det er en klassekamp, det er altid en klassekamp, og de rige har for længst, skaffet sig så mange grupper på deres side, så vi ikke kan gøre noget.

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 10:38

 54. rejser sig .. hvilket ikke er realistisk. Vi har jo dårlig nok nogen våben. Vi får i hvert fald ikke demokratisk flertal, som tingene er nu.

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 10:40

 55. > 10:38 & 10:40
  Så kampen mellem mænd og kvinder er årsag til krig?
  Kan en person ikke være rig, uden at ville verdensherredømmet?

  Kommentar by Nielsen — 10. december 2018 @ 10:51

 56. > Jack Nille
  Tilføjelse, Kan en person ikke være fattig, uden at være undertrykt?

  Kommentar by Nielsen — 10. december 2018 @ 10:52

 57. 39 DavidK

  Helt enig i din beskrivelse af fru Meyer – Jeg vil dog holde fast i, at min kritik af hendes hjælpeløse sprogbehandling, medvirker til, at udstiller hende præcist som det hun er; en overfladisk løgnagtig politisk sjuft!?

  Kommentar by T. Flodur — 10. december 2018 @ 11:04

 58. 50 Migranter gider ikke telte

  Nu hvor jeg læser din tekst (29) igen, fornemmer jeg klart sarkasmen, sorry ;-) – I øvrigt er vi enige. Se mit svar til DavidK.

  Kommentar by T. Flodur — 10. december 2018 @ 11:20

 59. Efter at have frarøvet, frastjålet og frataget hundredtusindvis/millioner af danskere deres penge, indfødsret, deres borger- og menneskerettigheder, deres sundhed og pensioner osv…… og via Merkels Marakech pagt, deres ytringsfrihed, demokrati, deres land, deres fred, frihed og sikkerhed, har Lars Quisling så den frækhed at påstå at han går ind for MR og det danske folks værdier og interesser.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. december 2018 @ 11:37

 60. Det lyder jo “fint” at være tilhænger af internationalt samarbejde, men når man så samtidig går ind for INGEN landegrænser og nationernes afskaffelse, er man jo ude i selvmodsigende hykleri. Og “samarbejdet” skal jo helst, iflg. de gamle partier, bestå i diktatorisk fjernstyring fra Bruxelles og Berlin. Og den censur man nu vil indføre, er jo et spark i ansigtet på enhver form for demokrati.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. december 2018 @ 11:44

 61. Hvordan kan det “internationale” være noget fint og godt, når det nationale og de selvstændige nationer nedvurderes og af politikerne behandles med foragt…..?

  Kommentar by Ole Jensen — 10. december 2018 @ 11:47

 62. Lior Foighel må nok hellere tro om igen; om 20 år er han ikke længere i Danmark, men er sandsynligvis – hvis han har en smule kløgt – udvandret til Israel! Ja, 3. verdenskrig er i den indledende fase, men det er skam ikke muhammedanere, der er den jagede, nej, det er den kristne og jøden, og jægeren er muhammedaneren.

  Eller har jeg helt misforstået noget? https://www.christianpost.com/news/over-900000-christians-martyred-for-their-faith-in-last-10-years-report.html Der findes artikler om dette på diverse britiske sider, Foxnews osv., så den er ikke til at komme udenom. Ca. 100.000 kristne bliver dræbt hvert år, og er det af buddhistiske munke eller hinduer? Nej! Det er altid muhammedanere! Ingen danske MSM råber op, men var det muhammedanere, der blev dræbt af katolikker, så skulle vi høre et ramaskrig helt til månen!

  Men Lior F skulle da invitere dem med til Chanukkah, hvis han tør… Nogle billeder fra fx en religiøs fest i Israel for en del år siden, på Maxim restauranten i Haifa, rinder mig i hu… 21 døde, over 50 sårede! Et pal-svin med en bombe i rygsækken kom ind blandt gæsterne. Hvorfor er danske jøder så naive? Man fatter det simpelthen ikke.

  “Spise pebernødder sammen…” goddaw mand økseskaft! Månen er osse lavet af blå ost.

  Kommentar by Kuffar — 10. december 2018 @ 11:53

 63. Når den enkelte nation (iflg. politikerne) nærmest er en slags affald, noget forældet ragelse som hører hjemme på historiens mødding, hvordan kan mange nationer så være noget vældig fint og værdifuldt? Der er vel stadig tale om affald, bare en større portion af det samme forældede ragelse? Eller er vores politikere bare komplet sindssyge?

  Kommentar by Ole Jensen — 10. december 2018 @ 11:54

 64. Muhammedanere vil jeg ikke just betegne som mine ‘med-mennesker’, og en stor del af dem slet ikke som ‘mennesker’. Folk, der vil slå andre ihjel for ikke at følge en syg livsstil, som bla. går ud på at dræbe-dræbe-dræbe, er naturligvis mine fjender, og som kristen vil det også være min pligt at gå i krig mod en fjende, der vil mig og mine til livs, og som vil overtage Mit land. Det land, som har været i mine forfædres eje i årtusinder.

  Man kan ikke vinde en krig ved at byde på pebernødder… vel, hr. Foigl?

  Kommentar by Kuffar — 10. december 2018 @ 12:00

 65. “Efter at have frarøvet, frastjålet og frataget hundredtusindvis/millioner af danskere deres penge …”

  Det er lavt sat. Der er nok snarere tale om milliarder af danskere …

  Kommentar by np — 10. december 2018 @ 12:01

 66. 10:51 Ja, årsagen er kampen mellem mænd og kvinder, sådan set i individder, men grænsen er selvfølgelig ikke så skarp, men tilnærmet er det sådan. Det er kampen mellem det feminine princip og det maskuline princip. Det ene er stat, kontrol og regler, det andet er frihed, rettigheder og ansvar.

  De rige vil altid være på begge sider af enhver krig, og vil altid bruge krig som et politisk instrument til at opnå mere magt, som de aldrig kan få nok af.

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 12:19

 67. Holohoax. Er det officielle tal ikke i stilhed skruet ned til 1 million?

  Der døde flere ikke-jødiske polakker som følge af russerne og tyskernes hærgen.

  Er det rimeligt at nutidens jøder stadig kan trække det kort mod al kritik der vendes mod dem?

  Hvis der ikke må forskes videnskabeligt i “gaskamrene” er det nok fordi sandheden ikke passer i den myte som bliver ved med at give økonomisk og magtmæssig bonus her snart 75 år efter.

  Kommentar by Træt — 10. december 2018 @ 12:24

 68. En julehilsen.

  I mit barndomshjem blev der ikke præket, men to principper blev dog indprentet, så vi børn ikke var i tvivl.

  ”Hjælp, hvor du kan”, idet det blev understreget, at hjælpen var en personlig sag. At man selv hjalp, og ikke som danskerne har gjort det til folkesport, hjælper med naboens penge, ejendom, land, fremtid, og hvor ”hjælpen” går til fremmede erobrere – og én selv.

  ”Klar dig selv” underforstået, at man aldrig modtog andres penge, hvis man da ikke var kronisk syg eller invalid.

  Med de par simple regler, har jeg klaret mig gennem livet, idet min evne til at hjælpe dog er blevet kraftigt beskåret af et gennemsocialistisk afgiftssystem, der selv her hvor jeg er pensionist, stjæler ca 70% af min opsparing i skatter og afgifter.

  Til trods for, at flertallet af danskerne vel ikke kan betegnes som andet end landsforræderiske tyveknægte, elsker jeg mit fædreland, som jeg til min dødsdag vil slås for.

  Kommentar by Svend — 10. december 2018 @ 12:39

 69. “Det er kampen mellem det feminine princip og det maskuline princip. Det ene er stat, kontrol og regler, det andet er frihed, rettigheder og ansvar.

  Heraf kan man konkludere, at det feminine princip undertrykker kvinder, da danske kvinder først fik stemmeret i 1915 efter mange års kamp mod den feminine stat.

  Kampen for ligestilling mellem kønnene er tilsyneladende også en kamp kvinderne har kæmpet mod den feminine stat.

  Eller også er det bare sludder.

  Kommentar by np — 10. december 2018 @ 12:43

 70. Denne artikel er supervigtig, fra Jihadwatch i dag. En kristen araber fra Jordan, som er flygtet til et andet land skriver en opsang til vesten: https://www.jihadwatch.org/2018/12/rami-dabbas-the-islamization-epidemic-in-the-west

  her lidt uddrag: “..The real question is this: what do the Europeans and the Americans have to do with me ? May I say it’s their problem?

  The fact is that most of the Christians and other minorities in the Middle East live in the Islamic hell, and some of us are fleeing to a region of free space and human rights in Western societies. If we lose this bastion of civilization and freedom, then where we will go?”

  “We, the Christians of the East, know the existence of hell where there is Islam. And we have to instruct the world on how to prevent the rivers of blood and hell from infiltrating into the strongholds of freedom.”

  Kommentar by Kuffar — 10. december 2018 @ 12:57

 71. 12:43 Nu gider jeg ikke svare dig np, da du er uimodtagelig for sund fornuft, men du er måske klar over, at staten var en mindre konstruktion dengang i fjerne tiden?

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 13:08

 72. Hvad mener np med at skrive om “milliarder” af danskere? Vil han betvivle at millioner af danskere er udsat for dels skatteplyndring, dels svineri med de indkrassede pengemidler, (de 5O% bruges på skøre projekter der ikke gavner danskerne), dels politisk råddenskab overfor børn, unge, ældre, voldsofre, pensionister, trafikofre, kræftramte, boligsøgende og mange andre.

  Så skriver np også nedladende om kritikken af ligestillings-fanatikerne. Har np ikke fattet at ligestillings-sagen mest er hykleri, fup, svindel og humbug? (ligesom co2 sagen og “berigelses”-indvandringssagen)) Er np en uvidende/forvirret radikaler som mener at vi lever i et velfungerende, nærmest perfekt samfund hvor medierne og politikerne er borgernes sande venner?

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. december 2018 @ 13:11

 73. SÅ VAR DR LØGNEFABRIKKEN lige ude med en radio-avis om at Marrakech-traktaten vil skabe mere “ordnede forhold”, så der kan komme bedre styr på indvandringen til Europa. Merkel og Lars Quisling fik deres vilje mht. Danmark, men 12-15 andre lande gennemskuede makværket og løb skrigende bort. En politisk, social og muslimsk atombombe mod Europa beskrives altså som sund fornuft, som et gode og som et fremskridt.

  At traktaten åbner alle sluser, at den indfører censur, at den tilstræber at EU-nationerne opløses, at den planlægger overførsel af mindst 3OO millioner afrikanere og arabere til Europa, at den kan blive en katastrofe for europæerne og skandinaverne, og igangsætte borgerkrige og gigantiske blodbade…..nævntes selvfølgelig ikke med eet ord. Nej, alt med Marokko pagten er bare lykke, glæde, harmoni og fremskridt. (DR burde lukkes og afløses af en radio der ikke er styret af kommunister)

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. december 2018 @ 13:32

 74. Det folketinget har gjort imod danskerne er en krighshandling.

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 13:54

 75. Det er klart, at hvis 7.5 mia fremfor 5.6 mio har velfærdydelsesrettigheder til provenuet af 5.6 mio borgeres skattebetalinger, så får skattebetaleren kun 1 kr velfærdsydelse for hver gang, han betaler 1.000,- kr i skat.

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 14:00

 76. Det er på tide at flygte fra Danmark, her dør vi. Det er min tro nu. Det er sikkert også ideen, men det bliver meget farligt nu.

  De er tydeligvis ved at skaffe deres soldater fra den tredje verden, Mellemøsten, Afrika osv herop, for at forberede en total magtovertagelse.

  Enten er de desperate ellers er de arrogant retarderede eller de ved noget vi ikke ved, f.eks. at vi ikke har en chance imod dem, eller en kombination.

  :)

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 14:07

 77. “Det folketinget har gjort imod danskerne er en krighshandling.”

  Det forklarer, at mange af debattørerne på de sociale medier virker, som om de har fået granatchok.

  Kommentar by np — 10. december 2018 @ 14:10

 78. 14:10 Og?

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 14:11

 79. Liar Foighel er da helt væk.

  Kommentar by Johnson — 10. december 2018 @ 14:20

 80. 14:11

  Kritikken af Løkke og migrant-aftalen er gået for langt. Jeg synes, at vi indvandrerkritikere har gjort os selv til grin ved at overdramatisere aftalen. Det gælder såmænd også Mikael Jalving, som jeg ellers har stor respekt for. Hvad er forskellen på ham og Lior Foighel i denne sag?

  Det er vist på tide, at vi ser indad og dæmper sprogbrugen.

  Kommentar by np — 10. december 2018 @ 14:28

 81. Lars Quisling er som Judas, der fik 30 sølvpenge for at stikke Jesus, Lars Quisling gør det mod et helt folk.

  Kommentar by der Adler — 10. december 2018 @ 14:30

 82. Jeg synes egentlig det er mærkeligt at nazisammenligningerne ikke slår lidt mere på at Lindholm har sit eget krematorium (til døde dyr, men alligevel). Krematorium associerer jo direkte til kz-lejre.
  Se fx
  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-12-06-se-billeder-fra-lindholm-her-skal-de-udviste-kriminelle-bo

  Kommentar by hovsada — 10. december 2018 @ 14:54

 83. 14:28 np = Niels O

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 15:27

 84. Bloggeren np har ingen argumenter. NP boltrer sig i løse påstande og mislykkede forsøg på satire. Ihvertfald har han ikke svaret på 13.11 som burde have givet ham anledning til at svare. 14.28 mener han at kritikken af Lars Quisling og den djævelske Merkel pagt er gået for langt. Men begrunder ikke hvorfor.

  14.07: Merkel lider vel nærmest af røde hjerneskader fra hjernevasken i DDR? Plus åreforkalkning, med kronisk iltmangel og tidlig senilitet til følge. Eller har hun altid haft en rådden moral?

  Europas videre kurs styres lige nu af Merkel og EU. Men i en lang række lande vokser den folkelige modstand dag for dag. Se hvordan man protesterer i gaderne i snesevis af franske, tyske, spanske, græske, polske, engelske, ungarnske, belgiske, svenske, hollandske og tjekkiske byer. Måske vi er så heldige at EU snart falder fra hinanden. Merkel og Macron holder næppe meget længere. (Danmark er landet hvor befolkningen stadig sover, men måske vågner den inden det er for sent?)

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. december 2018 @ 16:12

 85. Kommentar by Svend — 10. december 2018 @ 12:39

  Hej Svend…sådan har vi mange ældre det vist også og en opdragelse og opvækst som din.

  Desværre er vi snart history og de fleste giver fanden i os – bare vi et langt liv bidrog med hovedparten af vores tjente penge og ellers holdt kæft.

  God jul til dig og dine!

  Kommentar by Black Watch — 10. december 2018 @ 16:28

 86. Artikel fra Tom Andkjær, der kalder sig selv NegerTom, og i øvrigt stiller op for Nye Borgerlige til kommende folketingsvalg:
  https://www.jv.dk/Danmark-Debat/Sammenligne-Lindholm-med-Auschwitz-Har-venstrefloejen-ingen-skam-i-livet/artikel/2669185?fbclid=IwAR3RcxBQ0DyqiModnbaonywy8vq2nsaQxJb78U1dvbBe6-Oo9zhxslS8l_o

  Kommentar by Jens — 10. december 2018 @ 16:48

 87. Kommentar by Træt — 10. december 2018 @ 12:24

  Millioner af jøder omkom gennem årene 1941-1944 – primært ved deres ikke jødiske naboers medvirken. Især i landene Ukraine, Polen, hviderusland og de baltiske lande. Både russerne og især tyskerne gjorde det muligt. En million dræbt i holocaust? Holder ikke “Træt” – det viser andre nyere forskning i holocaust i de nordlige østlande – dertil kommer alle mordene i Grækenland, Jugoslavien og Ungarn + dem der gik til i de vestlige lande også.

  Her er primært de millioner der blev skudt, brændt og bare simpelt slået ihjel med alle mulige redskaber. KZ-lejrenes udryddelse var også enorm – der var kun få egentlige udryddelseslejre – men et utal af lejre overalt – ikke kun i Tyskland.

  Pas på ikke at falde i fornægtelsen af holocaust – læs måske lidt her:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Holocaust_denial

  https://en.wikipedia.org/wiki/Denying_the_Holocaust

  Men selvfølgelig er det her emne og område genstand for alverdens forskning og udnyttelse…you name it.

  Om alt er…jeg er sikker på at holocaust er virkelighed og reelt skete…jeg er endda så “rabiat” at mene, at det var endnu værre end man kan tænke sig det baseret på det man ved i dag.

  Jeg har læst hele livet om det her og slet ikke kun de “kulørte” udgaver – herunder en masse smalle engelsksprogede bøger af høj forskningsmæssig kvalitet m.m.

  Kommentar by Black Watch — 10. december 2018 @ 17:00

 88. 10.dec2018 blev vor tids 9.april
  Forskellene er at vi selv inviterede fjenden

  Kommentar by k. m. — 10. december 2018 @ 17:54

 89. Revolt kommer overalt nu ..

  It’s Spreading Throughout Europe And Now The World!
  https://www.youtube.com/watch?v=_s6TrHwf7KE

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 18:12

 90. nf = Niels Friis som kommenterer på Tom Andkærs kronik i JV er tydeligvis psykopaten Niels O

  Kommentar by Træt — 10. december 2018 @ 18:14

 91. God bedring Kim. God jul og godt nytår. (Støt SIAD). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. december 2018 @ 18:24

 92. Alle er altså nødt til at tage ansvar nu
  Are The YELLOW VEST Protests Coming To CANADA? (With G. Edward Griffin)
  https://www.youtube.com/watch?v=0IkEuvZUMNo

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 18:32

 93. Starten på deres nye Afrika-aftaler, var Brexit
  UKIP Leader Gerard Batten Brexit Betrayal Event London
  https://www.youtube.com/watch?v=0N6mVR_6vDs

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 18:53

 94. De fleste danskere ønsker jo ikke at blive ofre for forringelser, kriminalitet, hospitalsskandaler eller velfærdskollaps. Og de ønsker heller ikke at blive svigtet, udplyndret, terroriseret og etnisk udrenset mv. Hvorfor vi vel godt kan fastslå at de fleste vælgere er blevet narret og snydt så vandet driver af dem. Når en Lars Quisling lover straks-stop før valget, og så få dage efter valget inviterer 15O.OOO ekstra migranter (incl.familiesammenføringer) indenfor i landet, så er dem som stemte på luskebuksen pga. valgløftet, jo ikke skyldige i at de fik det modsatte af det lovede.

  Men selvfølgelig er det dumt at folk stemmer på partier som har snydt dem i årevis. På den anden side, når alle partierne og medierne lyver og snyder, er det heller ikke nemt at være vælger. Men besynderligt er det, at tosser, løgnere, svindlere og forrædere efterhånden fuldstændig dominerer Chrborg og DR osv. Der må være noget helt galt med systemet. “Vi” danskere føler os vist i almindelighed ikke repræsenteret af disse løftebrydere og blårøde fascister. “Vi” føler os forrådt og pisset på.

  Kommentar by tp — 10. december 2018 @ 19:53

 95. Noget som DR og papiraviserne har “glemt” at oplyse om, det er at det er muslimske lande og gammelkommunisten Merkel som står bag Marrakech traktaten. Den er gennemsyret af muslimske og islamistiske forslag, krav, ønsker og bestemmelser. At Lars Quisling har sørget for at Danmark bliver underkastet disse bestemmelser, er en skændsel og en forbrydelse.

  Kommentar by tp — 10. december 2018 @ 20:06

 96. 19:53

  “Der må være noget helt galt med systemet.”

  En anden mulighed er, at det er dig, som der noget helt galt med. Er du nogen sinde blevet testet af en psykiater? Du virker manisk og psykisk syg på mig.

  Det er ikke normalt at poste så mange indlæg pr. dag og under forskellige pseudonymer. Alle dine overdrivelser. Din mistillid til det repræsentative demokrati. Det danske folkestyre. De danske partier. Dine beskyldninger mod Danmarks statsminister for at være landsforræder.

  Hvis du er rask, så moderør din sprogbrug.

  Kommentar by np — 10. december 2018 @ 20:07

 97. Når vi snakker om negre: https://www.youtube.com/watch?v=nURta8-zu4E Navyhato er som altid skarp og klarsynet.

  Kommentar by Nielsen — 10. december 2018 @ 20:09

 98. > 96 np
  Jeg kommer i tanker om en interessant franskmand, Sandberg henledte min opmærksomhed på for et års tid siden. At finde ud af hvad som at der er noget i vejen med (er klar over jeg nok overtræder grammatiske regler) er ikke nemt. Derfor er det nemt at sige, at der er noget galt med systemet.

  Kommentar by Nielsen — 10. december 2018 @ 20:17

 99. Nielsen 20:17

  Hvis man er imod systemet, så er man revolutionær. Og det er nok det sidste jeg er …

  Jeg støtter grundloven. Og den er langt stærkere end de fleste tilsyneladende ved. Folketingsflertallet kan indgå alle mulige internationale aftaler. Er de i strid med grundloven, falder de. Grundloven er den stærkeste lov, der findes …

  Hvis der var flertal for det, kunne folketinget opsige alle internationale aftaler. Men grundloven kan de ikke røre ved uden at få befolkningens accept.

  Jeg har samme position til FN’s migrant-aftale som Dansk Folkeparti. På den anden side forstår jeg godt Løkkes position som borgerlig liberal. Han kæmper for den liberale verdensorden med de overnationale organisationer, som er inde i en eksistens- eller dødskamp for tiden.

  Løkke gentager igen og igen, at migrations-pagten ikke får betydning for Danmarks stramme udlændingepolitik. Desuden har han præciseret Danmarks standpunkt gennem den såkaldte stemmeforklaring, som andre lande allerede har tilkendegivet støtte til.

  Men alt dette forbigås bekvemt af de højrøstede stemmer på kommentarsporet …

  Kommentar by np — 10. december 2018 @ 20:51

 100. 20:51 Er det det, man kalder en straksstrammeforklaring?

  Kommentar by Jack Nille — 10. december 2018 @ 21:18

 101. Nazisterne får det som fortjent, Islam lige så.
  Islam = Nazisme
  Muslimer = Nazister.
  Se blot Der Führer Adolf Hitler og Stormuftien af Jerusalem.

  Der finder helt sikkert på tuben endnu.
  Forræderne af det Danske folk har underskrevet Global-Compact
  Og det var dråben der fik bægeret til at flyde over.
  Det vil tydelig ses på det kommende valg.

  Kommentar by Sindsro — 10. december 2018 @ 22:56

 102. Marine Le Pen i Frankrig har nu forklaret at Marrakech traktaten, af flere grunde, er et forræderi mod Europa der kan få katastrofale virkninger. Det samme siger eller antyder iagttagere fra de lande som har sagt fra overfor traktaten. Lars Quisling havde slet ikke behøvet at skrive under, han kunne bare have holdt sig væk.

  Nå, efterhånden véd vi hvor vi har np. Manden uden argumenter, men med masser af tynde postulater. Manden der leger psykiater når andre bloggere mener noget andet end np. Manden der forsvarer og tror fuldt og fast på Venstre og Lars Ulykke. Manden der har et meget teoretisk forhold til grundloven. Manden som ikke fatter at Christiansborgs partier og medierne svigter og snyder det danske folk, og fører Danmark i en farlig retning.

  Kommentar by tp — 10. december 2018 @ 23:05

 103. Jeg tænker på om der er kræfter der ønsker at få Europa ud i krig igen. Er det de kræfter som Den lille fede fadbamse er loyal over for? ..

  Kommentar by Jp — 10. december 2018 @ 23:15

 104. np 20:51

  Lad os nu bare lege med tanken om, at det danske folk er ofre for et kup, som fører til diktatur. (Der er jo ikke blandt folketingsmedlemmerne meget lyst til demokratiske folkeafstemninger).

  Afvæbning: Tjek
  Trues til tavshed: Tjek
  Valgsvindel: ?

  Tja, med et par gode omgange valgsvindel er vores grundlov blot en god historie.

  Hvad ville der så ske np?

  Kommentar by Lider af danskhed — 10. december 2018 @ 23:18

 105. Lille Lars Landsforræder har i dag underskrevet Danmarks undergang og vor kommende udryddelse.

  Der burde flages på halv!

  De statsstøttede medier er allerede i fuld gang med, at indordne sig Pagtens censur, ved kun at gentage Landsforræderens forløgnede “beroligende ord”, som i hans live-tale mere lignede et forsøg på, at redde sit image efter en aldeles heftig julefrokost, mens de allerede nu ikke mere linker til hvad netop de “migrant”producerende lande frydes over ved Pagten.
  Og DF er nu tavse som graven, hvilket må betyde, at de fortsat vil støtte Lille Lars Landsforræder som statsminister efter næste valg? (endskønt både Landsforræderen og hele Venstre sikkert/forhåbentlig må forlade FT ved samme lejlighed. Landsforræderen er dog nok smuttet inden til et internationalt topjob inden)

  Der burde flages på halv; iSlammet vandt og både den lovgivende, dømmende og kontrollerende magt står parat til, at stryge iSlammet med hårene og stikke vi andre, for selv at gå fri.

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. december 2018 @ 23:55

 106. Danskerne må i gang med at trykke og uddele flyveblade og pjecer til alle husstande om Danmarks nye og frygtelige situation. De fleste danskere aner jo ikke hvad der foregår. Inspiration til hvad der skal stå i flyvebladene, kan jo hentes her og i andre netaviser.

  Kommentar by tp — 11. december 2018 @ 02:00

 107. TULLESEN fra DF ligner mere og mere et sølle pjok, en vatnisse, en kagekone og en sjuft. Er han overhovedet andet end en pamper og levebrødspolitiker? Søren Krarup har iflg. den korte anbefalet DF at vælte Lars Ulykke, som Krarup kalder uduelig og en katastrofe for Danmark. Men Tulle har ikke reageret.

  At samfundet bliver mere og mere vanvittigt og perverst under de nuværende partier, fremgår af mange ting. Det nyeste er dels Marokko-pagten, dels at man vil gøre det muligt for børn at skifte køn, via oprettelsen af et nyt kostbart kirurgisk center mv., dels at man bliver ved med at sende astronomiske beløb ned til 15-25 kæmpestore lande i Afrika, samtidig med at man overdænger kommunerne, regionerne, velfærden og sundhedsvæsnet osv. med sparekrav, nedlukninger og forringelser. F.eks. har Ulla Tørnæs fra V netop sendt mange millioner kr. afsted for at påvirke kønspolitikken i centralafrika overfor bøsser, lesbiske og transkønnede. Så blæse være med at stadig flere danske lider unødvendigt eller omkommer, som følge af hospitalernes faldende kvalitet. (de mange penge får nok ingen virkning, men bliver opsuget af bureaukrater, eller de forsvinder på mystisk vis)

  (det med ægte kønsskifte er iøvrigt endnu et rødt medie bedrag, det kan ikke lade sig gøre, og “lappeløsningerne” ender ofte tragisk) Se også sundhedsvæsnets deroute/ “SV er noget vi leger med”.

  Kommentar by tp — 11. december 2018 @ 02:53

 108. Hvad er forholdet idag?
  Ernærer 1/4 de andre 3/4.
  Og så endda de penge, der sendes ud af landet til underhold i Afrika mm.
  Apropos nazikort. Hvad ønsker folk? En frøslev lejr ligefrem med pigtråd og tårne? Eller skal de ud når straffen er overstået? Mange har afsonet deres straf, hvis det var danskere!
  Tror ikke de bliver selv opfordret til at rejse, selvom de bliver isoleret på en ø. Det er der for meget luksus til. Lær dem et job i fængslet og uddannelse, så de kan klare sig, eller hvad?
  Og så terrorister og landsskadelig. Ja vi er ikke i krig, i vores hjemland. Så dødsstraf som nogle påberåber sig, næppe.
  Så ja lad politikerne tage dem med, når de alligevel ligger og rejser verden rundt

  Kommentar by P — 11. december 2018 @ 05:29

 109. Noget af det mest uhyggelige i Danmarks nuværende situation er, at S og Mette Frederiksen giver Venstres og Lars Quislings vanvidspolitik fuld opbakning. S ledelsen går 1OO% ind for den Marokko-aftale som er en social atombombe mod Danmark. Konklusionen må være at der i folketinget er opstået en slags kollektiv sindssyge.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. december 2018 @ 10:09

 110. Det er vel snarere 2001 igen – forfra. En ny generation er parat til at starte forfra med det samme lort

  Kommentar by BB — 11. december 2018 @ 12:11

 111. Der kommer vel en dag, hvor riffelskuddene igen bryder stilheden i Undallslund Plantage ved Viborg.

  Kommentar by kent — 11. december 2018 @ 12:27

 112. Ser det ikke ud som om toppen i DF har kvajet sig helt enormt. Hvis man havde væltet Lars Quisling inden han tog afsted, kunne han ikke have underskrevet på Danmarks vegne, og der var sandsynligvis blevet udskrevet valg. Det kunne have givet DF en stor fremgang, for så havde DF bevist at de var på danskernes side. Nu afslørede de i stedet sig selv som en flok ynkelige klovne og utroværdige pampere, der kun tænkte på sig selv. Føj for pokker.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. december 2018 @ 12:53

 113. Så et klip fra debatten i Folketinget i sidste uge, hvor den gamle afdankede kommunist Holger K. Nielsen stod på talerstolen, og roste Løkke til skyerne, for at tage ned og underskrive Negerimport-Erklæringen.

  Alle alarmklokker burde ringe, når en gammel kommunist roser en “borgerlig” statsminister…

  Kommentar by Revisoren — 11. december 2018 @ 13:32

 114. #111

  https://viborg-folkeblad.dk/viborg/Historiker-bedst-at-holde-henrettelsesplads-hemmelig/artikel/26364

  Kommentar by Jp — 11. december 2018 @ 13:40

 115. Lille Lars fra Nyhavn forsøgte angiveligt at slippe af med “Boghandleren fra Brønshøj”, Said Mansour, hvis han underskrev Negerimport-Erklæringen.

  Kunne han ikke give Marokko mængderabat, hvis de udover Mansour fik Özlem Cekic, Abdel Aziz Mahmoud, Outlandish, Yahya Hassan og Omar Marzouk med i købet?

  Kommentar by Revisoren — 11. december 2018 @ 13:48

 116. Velkomen i skuret, Lars Uløkke

  Kommentar by Træt — 11. december 2018 @ 13:57

 117. >103 Jp
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1093&v=ClYVdUf261E

  Kommentar by Nielsen — 11. december 2018 @ 14:12

 118. 22. anno
  Der er ytringsfrihed her i Danmark.
  Føler du dig stødt, for afbrændingen af billedet i det fine vers, så smut.

  33. Ole Jensen
  Jeg har set en reklame fra 30’erne. Det er:
  Jødekager, Frisk bagte lige fra gasovnen. Jo Jo der findes så meget at blive forarget over. Skoene trykker men huen gør ikke. ☺☺

  36. sebastian
  Jeg er ikke Nazist, dermed heller ikke Islammer, der står du meget nærmere end jeg, Humorforladt kan man altid være.

  40. Nielsen
  Synes om digtet eller ej, jeg syner heller ikke at afbrænding af det Danske flag er behagelig.
  Men det afskrækker ikke mig at benytte billedet af en neger, Det ville ikke komme til at passe hvis jeg skrev Sandneger, vel ?

  Jeg selv bliver ikke stødt over så lidt, men det der med at indmelde mig ind i KKK er tilsvarende som Nazister, Islam og andet ross.

  Der melder jeg fra.
  At det så er nogen der tror jeg er sådan noget kneppeaffald, må stå for deres egen regning.

  Nielsen: Jeg kan huske at jeg kunne forstå Breivik, og hertil sagde du.: Det er strategisk rigtig, og det var netop pointen i det dengang.

  Ved at se en sag fra to sider gør ikke mennesker til nogle sataner. Det er netop med til at løse evt, problemer.

  Kommentar by Sindsro — 11. december 2018 @ 14:54

 119. Lars Løkke har allerede glemt Marakesh underskriften. Nu hidser han sig op over, at England ikke fulgte hans utopi om er stor-EU.

  Kommentar by k. m. — 11. december 2018 @ 15:50

 120. Det fremgik ikke tydeligt af “Sindsros” elendige “digt” at der kun var tale om et billede af en neger. “Digtet” var meget mislykket, ubehageligt og virkede som skrevet af en afstumpet eller mentalt syg person. Eller hvis man skal være venlig, som indsendt af en som helt havde glemt at tænke sig om. Det bør slettes, så snart redaktøren opdager det.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. december 2018 @ 18:03

 121. DE BLÅRØDE danske kommunister, socialister og feminister er åbenbart lige så tossede og magtgale som deres udenlandske forbilleder. De planlægger nu at forære Danmark væk til alverdens kulturfremmede migranter. Det næste bliver en fordrivelse, udskiftning og etnisk udrensning af danskerne. En plan så åndsformørket, fræk og infam, at man mangler ord. Deres politik er så rådden og ondskabsfuld, at vi er ovre i det ubeskrivelige.

  Det folkemord som er i gang i Sverige, er åbenbart deres forbillede. Med fortielser, censur og hetz er svenskerne kørt ud på et sidespor. De fleste aner ikke hvad der foregår i deres eget land. Titusindvis af forbrydelser mod svenskerne skjules, og derfor véd den enkelte svensker kun hvad der sker indenfor de nærmeste omgivelser, men véd ikke at hele samfundet er på vej ned i en mørk afgrund.

  Nu vil man også sætte det danske demokrati og det danske folk ud af spillet via censur og mørklægning.

  I Frankrig, Polen, Ungarn, Tjekkiet, Italien, Belgien, Grækenland, Holland og Tyskland er befolkningerne begyndt at gennemskue EU og deres egne gammelkendte politikere.

  Mon danskerne når at forstå, inden det er for sent?

  Kommentar by Ole Jensen — 11. december 2018 @ 18:32

 122. Lars Findsen på Crack er her igen – dagens bedste nyhed :)

  Velkommen tilbage!

  Kommentar by Jern Henrik — 11. december 2018 @ 20:05

 123. Lars Findsen på crack, her igen??????

  Kommentar by tp — 11. december 2018 @ 22:34

 124. 120. Ole Jensen
  I et digt hr Jensen behøves det ikke at noget fremgår tydeligt. Og jeg kan sige dig, at der er da mange som kan lide den. Såden er det jo også men han kunsteneren der slagtede hesten.

  Det var da heller ikke noget for mig, så man behøver jo ikke at vær enig med alle, eller for den sags skyld med flertallet.
  Hvis det var så vel, blev det meget kedelig.
  Vi skal i gang med at rydde skadedyrene ud, detr er efterhånden blevet for mange af dem. Kan vi blive enige om det hr Jensen.

  Kommentar by Sindsro — 11. december 2018 @ 22:39

 125. 122 Jern Henrik
  Vi mangler også lige Falkeøje.

  Kommentar by Sindsro — 11. december 2018 @ 22:41

 126. HVIS MAN IKKE kan forstå at fortsat masseindvandring fra Afrika og de arabiske lande vil få skæbnesvangre, ubehagelige og katastrofale KONSEKVENSER for utallige danske mænd og kvinder, så skal man jo nærmest være dybt åndssvag. De negative følger har jo allerede, direkte eller indirekte, ramt tusinder og atter tusinder af danskere.

  Derfor kan vi vist godt fastslå at enten er vores politikere og journalister enten ER dybt åndssvage, eller SPILLER dybt åndssvage.

  Netaviserne er propfulde af kommentarer fra almindelige danskere som føler sig truet på deres økonomi, liv og helbred af regeringen og dens medløbere fra S, R, SF, EL og bøsse-partiet. Som alle er tilhængere af Marrakech pagten.

  Venstre og Lars Quisling mv. var mange gange kraftigt advaret mod at undertegne pagten, inden Lars rejste med ekstra-fly til Afrika. Men valgte at ignorere advarslerne. Og DF snorksov.

  Det begynder at se meget sort ud for danskerne. Vores politikere og journalister ser ud til at være fast besluttede på at fremture med rødblå fascistisk politik, indtil Danmark er udslettet som danskernes land, og indtil danskerne er blevet fordrevet og etnisk udrenset af besættelsestropperne sydfra.

  Se nogle få kilometer mod øst, og se hvad der sker i Malmø. Om et par år vil København og mange andre danske byer lide samme skæbne. Og antallet af danskere der har oplevet at blive overfaldet på gaden, udsat for røvere hjemme, udsat for at deres søn er blevet knivstukket, deres datter mishandlet, deres skolebarn tæsket, deres familie truet, svindlet eller terroriseret, deres bil eller hus brændt af, deres kære svigtet af sundhedsvæsnet og “systemet” osv.,….. vil vokse EKSPLOSIVT i de kommende år.

  Partierne og medierne pisser på os. Derfor har Danmark nu kurs mod uoprettelige ulykker og endeløse rædsler.

  Kommentar by tp — 11. december 2018 @ 23:06

 127. ….godt fastslå at vores politikere og journalister enten ER dybt åndssvage, eller de SPILLER dybt åndssvage….

  Kommentar by tp — 11. december 2018 @ 23:12

 128. Møller ka´du så komme ud af fjerene !.
  Det der er typisk noget der skal arbejdes væk.
  God jul

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 12. december 2018 @ 01:59

 129. Listen to a very wise man and learn
  https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-9/deadline-2018-12-11#!/16:41

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 12. december 2018 @ 02:24

 130. #129

  Så indslaget igår og hvor Fokuyama lægger op til journalistens højreben vi har et problem med musvinerne undgår journalisten helt at komme ind på dette spor.

  Kommentar by Jp — 12. december 2018 @ 08:05

 131. For Danmark er det meget uheldigt, at det ikke var undertegnede der vandt 21O millioner i lotto. Jeg ville nemlig have brugt de 15O-2OO millioner på at støtte Uriasposten og andre netaviser plus Stram Kurs og NB økonomisk, så de fik råd til at annoncere bredt, udgive og fordele pjecer osv. For nu gælder det Danmarks overlevelse, efter at druk-måsen har været i Marokko.

  I det blå-gule land få km fra København er en guerilla-krig mod svenskerne begyndt. De overfaldes og mishandles i titusindvis, mordraten er mangedoblet, antallet af knivstik, skyderier, hjemmerøverier og bilbrande er eksploderet, skoler og huse brændes ned på stribe, i trafikken hærger stenkastere, landevejsrøvere og vanvidsbilister. Og adskellige kommuner er gået bankerot, og deres velfærdsordninger er kollapset.

  Venstre, Lars Quisling, K, S og R mfl. har korrupte og sindssyge ønsker om at Danmark skal være Sverige nr. 2.

  Vi danskere vil gøre klogt i at støtte netaviserne, SIAD og de nye partier af al vor magt.

  Kommentar by Ole Jensen — 12. december 2018 @ 08:09

 132. Nu viser det sig at der måske ikke kan udbetales pensioner til de fleste af svenskerne. Pengene er brugt på indvandring. Er det ved at være det samme herhjemme? Siden VKLA har haft travlt med at sætte pensionsalderen op….?

  Kommentar by Ole Jensen — 12. december 2018 @ 08:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper