12. december 2018

Nyborg: Udvist somalisk storfamilie nægter at rejse hjem – “De er et stjerneeksempel på integration.”

Somalisk storfamilie med otte børn fik midlertidig asyl i Danmark for tre år siden, men skal nu hjem igen. To af døtrene går på Nyborg Gymnasium, hvor skolens rektor Henrik Vestergaard Stokholm lynhurtigt agiterede imod udvisningen med standardargumentet: “De er et stjerneeksempel på integration.” (TV2 Fyn) / “De er mønstereksempler på integration, og det er den øvrige familie også.” (DR Fyn).

Nogen har bildt somalierne ind, at ‘midlertidige opholdstilladelser’ betyder noget helt andet, og i stedet for at sige tak for hjælpen, mobiliseres der i medierne, alt imens de truer med at blive illegalt i landet. Fra Fyens.dk – Somalisk familie udvises: – Vi har gjort alt, der forventes af os.

“Spørger man familien Abdisalan Hussein har de gjort alt, der stod i deres magt for at blive en del af det danske samfund. De har lært dansk, far Abdisalan Hussein har arbejdet som flex taxi-chauffør, hvor han har kørt ældre rundt i hele landet. Sønnen er i lære som mekaniker, to af døtrene går i 10. klasse på Nyborg Gymnasium, og mor Safia Nor har været en del af et nyt projekt på Nyborgs hoteller, der skal gøre flygtningekvinder klar til arbejdsmarkedet.

Alligevel er de netop blevet afvist forlængelse af deres opholdstilladelse af Udlændingestyrelsen og familien har efter deres anke af beslutningen fået besked om, at de fra september 2018 ikke længere har opholdstilladelse og derfor skal forlade landet. …

Familien selv har svært ved at se, hvad de kunne have gjort anderledes på deres kun tre år i landet.

– Vi har gjort alt, der forventes af os, understreger Abdisalan Hussein.

Familien har ikke tænkt sig at rejse…”

Oploadet Kl. 18:18 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97006/trackback

25 Comments »

 1. Somalia har hårdt brug for familier som denne. Vi kan ikke tillade os at holde på dem.

  Kommentar by BE — 12. december 2018 @ 18:46

 2. Vi ser hvordan medierne (journalisterne), lægger pres på befolkningen og politikerne og de (politikerne) lader sig presse. Gang på gang bliver sager hevet frem i TV-mediet, hvor de lige ”skærer” sagen så vi skal have en pakke Kleenex til øjnene.

  Men et civiliseret samfund kan ikke bygges på tårekanaler. For demokratiet er medieterror en lige så dødelig gift som person-og gadeterror.
  Og gang på gang bliver sager omgjort, fordi sagen bringes stort (useiøst) op i mediernes bedste sendetid (5 grædende børn foran deres gravide mor, psykisk syge og handikappede, 2 forelskede unge der er dømt til udvisning,)-sagerne kan kun betegnes som følelsesmæssig pornografi.

  Sagerne har som regel været alle instanser igennem, men ikke opfyldt kriterierne for opholdstilladelse. En negativ afgørelse er ingen hindring for en permanent opholdstilladelse og efterfølgende familiesammenføring.
  Man skal bare nægte at udrejse og ved ankomst til landet opgive falsk navn, og lade tiden og årene gå . Efter passende tid, kommer godhedsindustriens apostle og behandlersystemet på banen, der lever af at vejlede de fremmede til at få mest økonomisk udbytte af samfundet, uden at lave noget.

  Kommentar by der Adler — 12. december 2018 @ 18:58

 3. “…flygtningekvinder klar til arbejdsmarkedet.”

  Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha…

  Kommentar by Revisoren — 12. december 2018 @ 19:22

 4. Endnu en gang bliver der udelukkende fokuseret på sprog, uddannelse og arbejde. Den kulturelle integration er helt ude af ligningen.

  Hvem skal de tørklædebærende døtre stifte familie med? Den her familie vil højst sandsynligt holde liv i og videreføre somalisk klankultur på dansk jord. En ulykke for os allesammen.

  Kommentar by BE — 12. december 2018 @ 20:23

 5. Mon ikke der er en masse svindel og kynisk beregning med i hvem der bliver udvist? Harmløse småpiger, selv dansksinde fra Slesvig, skal absolut hjemsendes, mens mordere, voldtægtsforbrydere, brandstiftere og vanekriminelle får lov til at blive. Det ligner et samarbejde mellem lige rådne dele af “systemet” og DR radio og tv samt papiraviserne. Prøver man med enkelte udvalgte eksempler at give indtryk af at Chrborg fører en stram indvandringspolitik, mens man diskret og fortiet lader tusinder af migranter strømme ind i Danmark?

  Løgn og bedrag har jo gennemsyret indvandringspolitikken siden 1983, og mon ikke svindelen bare fortsætter.

  Kommentar by Bent Nielsen — 12. december 2018 @ 20:34

 6. Integrerede!! Bare fordi de evner at fedte sig ind, samtidig med vi tillader deres indhyllede kvinder at reklamere for Sharia og islam. Integreret er et meningsløst ord opfundet af kulturblinde og svage mennesker.

  Kommentar by Uno — 12. december 2018 @ 20:42

 7. “– Vi har gjort alt, der forventes af os, understreger Abdisalan Hussein.”

  Nej i har ikke gjort alt, der forventes af jer. I fik tildelt midlertidigt asyl.Midlertidigt betyder tidsbegrænset.

  Derfor forventes i at udrejse når den midlertidige tildeling af asyl ophører. Den er ikke længere. Uinviterede gæster der nægter at hjem når ‘festen’ slutter. Det er simpelthen bare ikke iorden.

  Suk!

  Kommentar by Jens Knudsen — 12. december 2018 @ 20:44

 8. Meget apropos det Adler skriver i indlæg 2

  De sidste mange dage har man næsten ikke kunnet åbne gratisavisen BT Metro Express uden at kunne læse, hvor “urimeligt” det åbenbart er, at en trettenårig thailandsk pige var blevet udvist pga. af større tilknytning til hjemlandet. Ganske vist er hendes thailandske mor gift med en dansk mand og bosiddende her, mens pigens biologiske far og bedstemor er i Thailand.

  Denne avis’ chefredaktør anfægter altså ikke rimeligheden i, at danske skatteydere åbenbart skulle betale for denne piges skolegang og videre uddannelse.

  Gid jeg dog havde tiden til at tage kampen op mod alverdens journalister og andre godhedsmennesker. Disse er i den grad en pest og en plage. :(

  Kommentar by T. H. — 12. december 2018 @ 21:21

 9. Nej de har ikke gjort hvad vi forventer af dem. Det har ingen fremmede i Danmark gjort, som Jens Knudsen også er inde på. Vi forventer nemlig deres afrejse. Men i sammenligning kan man så sige at politikerne ikke har gjort hvad vi forventer af dem. Nemlig at varetage Danmarks interesser. Så alt i alt er politikere noget nær lige så utålelige som somaliske sandnegre.

  Kommentar by Nielsen — 12. december 2018 @ 22:33

 10. Billedet med de 2 teenagepiger med tørklæde viser, at de desværre ikke er integrede.
  Jounalisten er fuld af “Fake news”

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 12. december 2018 @ 23:03

 11. Verden står stille eller også kører den i ring.

  Sagen er et fuldstændigt deja-vue til 80-erne/90-erne, hvor det lykkedes medierne at gribe ind i administationen af flygtningereglerne, ved at udsende tårepersende historier om indvandrere, der ikke blev godkendt som asylansøgere og ikke ville rejse hjem. Det lykkedes som regel at få omstødt kendelserne, kulminerende med den skandaløse særlov der gav en masse palæstinensere asyl på trods af reglerne. Disse palæstinensere har i den grad givet problemer sidenhen.

  Det er ufatteligt at man skal blive ved med at opleve sådanne historier igen og igen. Hvorlænge skal man finde sig i at den i forvejen slappe asyllovgivning bliver gennemhullet af blødsødne myndigheder. Lov er lov og lov skal holdes. Men loven er i virkeligheden alt for slap og burde strammes.

  Kommentar by JC — 12. december 2018 @ 23:07

 12. Løgn, bedrag, korruption og landsforræderi – det Danmark du kender!

  Kommentar by Black Watch — 12. december 2018 @ 23:45

 13. Asyl betyder beskyttelse og viser det sig, at selvinvitere gæster ikke har ret til beskyttelse/ikke mere har ret til beskyttelse, så har har de intet at gøre her i landet!

  Men det er måske en anden ordbog de bliver præsenteret for på sprogskolerne?

  “Vi har gjort alt hvad vi kunne (for at blive), men hvem har fortalt dem hvad, der får dem til at tro, at de kan blive uanset deres reelle ret til asyl?

  Og som “velintegreret” må man vel forvente, at de falder i med den befolkning, DE har valgt skal give dem asyl (og alt hvad dertil hører), fremfor demonstrativt at iklæde sig reklameskilte fra den hjemlige kultur de “flygtede” fra?

  Jo, jo, rektor, vemmeligboerne, venstresnoede journalister, godhedsindustrien og et hav af advokater står skam på spring, for at “hjælpe staklerne” eller er det bare for at kunne pudse godhedsglorien/bibeholde gode, skattefinansierede, indtægter?

  Og sidst: hvor ofte har vi ikke hørt om “velindtegrede herfødte” iSlamtilhængere i EU (ofte af 1./2. generation) begå terror? og herhjemme vold og drab på “urene” (inkl. deres tros”fæller”), mens vi skal tage til gode med, at selv reklamerende iSlamsøjler skam ikke har skyggen af KOranens PÅBUD om vold i sinde?

  iSlam bringer først fred, når de sidste to der kæmper mod hinanden begge dør af deres kvæstelser!

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. december 2018 @ 23:54

 14. En eneste underkastet af barbar ideologien islam er een for mange. De skal fanme UD.

  Kommentar by Iznogut — 13. december 2018 @ 01:27

 15. Spørgsmål, hvad lever de af når de er udvist?
  For staten stopper forhåbentlig al udbetaling når dommen er lydt.

  Kommentar by P — 13. december 2018 @ 06:20

 16. I der vil bevare Danmark, må forstå vi mangler billig asrbejdeskraft . Og vi er betalt og købt…. Glem ikke dong eller statens seriuninstururt …Det glemmer de dumme danske .

  Der ER MILLIONER på vej . YES america VI SKAL VÆRE . idioter

  Kommentar by lars løkke — 13. december 2018 @ 06:27

 17. Kun otte børn? Der var en tilsvarende historie med en somali-familie med ti børn fra Solrød, der “forsvandt” efter udvisning sidste år:
  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-02-11-ti-boern-er-blevet-udvist-til-somalia-stor-risiko-for-at-de-udsaettes-for-vold

  Solrød Kommune oprettede i sin tid en modtageklasse og ansatte en lærer udelukkende for at servicere den ene families 10 børn.

  Kommentar by Hertz — 13. december 2018 @ 07:23

 18. Er pigerne blevet alderstestet? Det er almindeligt kendt at ca.75% af de der siger de er mellem 15-17år er over 20år, Kilde SVT.SE
  Er familiens børn blevet dna testet? Det er almindelig kendt at ca.35-45% der siger de er i familie ikke er det. Ofte er der børn hvis forældre der har betalt en familie for at tage deres børn med. Kilde: NRK.NO

  Kommentar by Anders Nielsen — 13. december 2018 @ 07:52

 19. I det her tilfælde synes jeg, vi skal tænke med vores hjerter“, siger rektor Henrik Stokholm. Netop.

  Kommentar by DavidK — 13. december 2018 @ 08:49

 20. Jeg ser ikke andet end primater for mig når jeg høre om somaliere. Her kan man tale om begreber som habitater, yngelpleje af kuld, hanner og hunner, foragering, flokheraki , tilkæmpelser af hunner, polygami, vand & græsningsarealer osv osv..

  Kommentar by Jp — 13. december 2018 @ 09:24

 21. I har gjort “alt”, hvad der forventes af Jer – på nær een væsentlig detalje:
  At tage Jeres kath, gevandter og lænders alt for rigelige frugter og skride.
  Hils hjemme – på the horny horn

  Kommentar by White knight — 13. december 2018 @ 12:04

 22. Prøv at tage en tur ind omkring området Griffenfeldtsgade på Nørrebro.

  Området bliver også kaldt Little Mogadishu på grund af de mange herboende somalinegre, og det ligner også slummen i Mogadishu…

  Kommentar by Revisoren — 13. december 2018 @ 14:08

 23. Der var en, der nævner dna test af børnene, der følger med.
  Ja er det ikke hørt før at de børnepenge de kan få sendes ned til barnets rigtige familie.

  Kommentar by P — 13. december 2018 @ 16:44

 24. Kan de så se at komme hjemad. Det her er ulideligt, hver gang de samme søde historier. Nej, nej, og atter nej, hele Afrika kan ikke sgu bo her, man kunne også i princippet indleve 300.000 små somaliere her, det er ikke ensbetydende med de skal. Stop den farce, meget typisk for Fyens Stifstidende i øvrigt, dette multikulti vanvid.

  Kommentar by LarsB — 14. december 2018 @ 00:27

 25. De lugter:
  De lugter af Fisk, Ost eller en fed overdosis af en spraydåse, når man går en tur forbi den slags Kebabruller.

  Kommentar by Sindsro — 14. december 2018 @ 01:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper