12. december 2018

Uønsket Marrakesh-debat: “… det er uklart, om der er tale om en organiseret kampagne, og om der…”

Det skal nok passe, at der findes konti med ‘botlignende aktivitet’, men at gøre debatten på sociale medier til en konsekvens af udenlandsk påvirkning er intet mindre end absurd. De toneangivende græsrødder, der tidligt mobiliserede imod Marrakesh-erklæringen på sociale medier er alle kendt i blogosfæren – det er Snaphanen, Sennels og en lille håndfuld mindre kendte – gode folk, der i årevis har kæmpet imod masseindvandringen.

Den citerede ekspert Johan Dam Farkas, der forsker i ‘politik og manipulation på digitale medier’ på et svensk universitet, udpeger fem profiler (Kasper Bagger, Jesper Olsen, Thakur Shivaji, Alberto Garcias, Thomas Mbakala), og anslår at mindst tre af de nævnte ’sandsynligvis’ er robotter. Det er de sikkert alle sammen, men de er ikke oprettet fornyligt, og er ikke målrettet Marrakesh, uanset hvad der hævdes i den bedste sendetid.

“Ifølge en ekspert, er det første gang herhjemme, at vi ser eksempler på bots, der tilsyneladende har forsøgt at påvirke den danske debat.” (Poul Erik Skammelsen henviser til Johan Dam Farkas i 22-Nyhederne på TV2, 10. december 2018)

Johan Dam Farkas er i øvrigt ikke hvem som helst. Han var manden bag ‘Politisk Engagerede Terrorister’, en terrorsympatisør, der i en årrække var en integreret del af den yderste venstrefløj. Sidst han blev citeret, var det med AFA-leder Andreas Rasmussen som med-ekspert. Den centrale person i Redox-retssagen, manden der gjorde i ’social engineering’ med fiktive identiteter.

Bemærk de mange forbehold i Altingets historie: Robotter kan have pustet til debatten, profiler er sandsynligvis automatiserede, har efter alt at dømme, klare indikationer på, uklart om det er organiseret…

DR Nyheder benytter lejligheden til at lave en lille fire minutters guide til at imødegå ‘falske nyheder’, og går allerede i overskriften til angreb på ‘russiske propagandister’: “Det kan være ‘bots’, der ligner profiler, men spreder misinformation.”. ‘Ekstremister udnytter nettet’, forklarer Benjamin Schildknecht Kodboel i videoen, og pointerer, at brugere af sociale medier skal være kritiske overfor sig selv og egen ‘dømmekraft’. DR har ansat en langhåret SJW, og associerer sund folkelig modstand med fordækte falske profiler. Punkt 4: Fordomme blev bekræftet.

Det er i sagens natur svært at dokumentere falske profilers organisering, men de mange løse ender i argumentationsrækken, kender jeg alt for godt fra nettets mange ‘anti-zionister’. Fra Talmud over Soros til FN og masseindvandring er der en ubrudt linje, som kun er gennemskuet af en mytisk amerikansk youtuber.

Fra Altinget – Robotter kan have pustet til debat om migrationspagt.

“I debatten om den omstridte FN-migrationspagt, som underskrives i Marokko mandag, har automatiske robotter efter alt at dømme været med til at sprede misinformation og budskaber imod dansk tilslutning til pagten. Det vurderer Udenrigsministeriet i en intern undersøgelse, erfarer Altinget.

Ifølge Altingets oplysninger har Udenrigsministeriet set ‘klare indikationer’ på, at en række opslag på Facebook har opnået stor spredning via automatiserede profiler. Men det er uklart, om der er tale om en organiseret kampagne, og om der i givet fald står udenlandske kræfter bag.

Mistanken om systematisk misinformation kommer, netop som Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) i sidste uge advarede om, at Rusland er parat til at udføre påvirkningskampagner i Danmark med meget kort varsel. FE slog dog også fast, at det endnu ikke havde konstateret store kampagner, der kan spores til Rusland.

I sagen om FN-pagten har Udenrigsministeriet screenet en række af de åbne og offentligt tilgængelige facebooksider, der har spredt budskaber om modstand mod migrationspagten. Og ministeriets konklusion er, at mindst 16 konkrete sider i mistænkelig grad ligner automatiserede robotter.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97009/trackback

50 Comments »

 1. Jeg syntes at Uriasposten skal lytte til den her diskussion blandt 3 fornuftige nordjyder.

  Det er hvad folket mener om LLR og hans forræderi mod sit fædreland, sagt uden noget akademisk røgslør.

  https://www.facebook.com/NCmaskiner/posts/2133077173673685?__xts__%5B0%5D=68.ARBqtKYMKjHzn7BJ1-R05nCbGwXtj9h-VBYNB4O_Hou4I2bpOB3z3nXxVIjeX9hJ0vnMS9d8UPsfcQCkZIVw0qA0oXdJc1-KanK4HVf6VJkfZ4fkCGJWOliJ3V_6T3Mk4cun9ixRl_uiHrDu32Qufhkac8CxvtSdCN_0ZkSXPVbdd8okrnBhh85HUEtEBI6xrhNR4UgIAixE3IdU1v8QvwZ7r-8sdfttlUXjSGhli0tgjp8ZfzH_CwkwAjZ29rNU5_JiVgGJB0fBCXuFp2Ld9TqUlf1_m8Diu97YbSZvJDSV8PPlDYMuh1o7FDGrvS-q7g-F3jMNSo1H9N8HG3Gpv5c2zVihkEa5&__tn__=C-R

  Kommentar by kenneth — 12. december 2018 @ 11:05

 2. #vierallerussiskerobotter

  Kommentar by Revisoren — 12. december 2018 @ 11:07

 3. Det er knaldhård propaganda fra DR. Q & A på Radio 24/7 undersøgte 16 bot-profiler, og fandt, at deres opslag havde fra 0 – 1 ‘like’. Ingen færdes på de sider, og der er ingen debat på dem. “Botterne” kan ikke kommentere, og derfor har de ingen indflydelse. Det eneste de kan er at linke.

  Det ved DR naturligvis godt. Og senest, når institutionens medarbejdere besøger profilerne. Den virkelige historie er forsøget på at kalde kritikken af Marrakesh-erklæringen for manipuleret og “fake news”-baseret på et yderst tvivlsomt grundlag.

  Derfor er det bevidst vildledning fra DR.

  Og det kommer der mere og mere af fra den institution.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 12. december 2018 @ 11:09

 4. Haha Jeg er ikke en robot.
  Jeg er et menneske- og jeg kan ikke lide fx Lars L.Rasmussen.
  Og det skriver jeg. “Gå med dig, og tag din barnerumpesøn med.”

  Det gør mig ikke til robot.

  De eneste robotter jeg kender, de hedder; Marlene Wind, Stine Bosse, Morten Østergaard, Jesper Steinfinkel, Corydon, Merkel, LLr- bare for at nævne nogle få robotter..
  Men batterierne er ved at være lidt flade hos de overgearede familieløse robotlæderbösselokkalikes og deres kvælerhalsbåndholdere fra udbytterbankerne i Europa og US, vi har set jer kuk kuk-og vi vil ikke have jeres islamister, og vi vil ikke give jer penge, I svin.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. december 2018 @ 11:09

 5. Min teori er at Løkke allerede har et fedt job på hånden i EU, og han ved han er færdig som Statsminister efter valget.
  Han har sikret sig at Mette Frederiksen går ind for Marakesh aftalen, så han kan rolig stikke af og aflevere Danmark til den visse død.

  Kommentar by k.m. — 12. december 2018 @ 11:10

 6. I så fald håber jeg at han bliver ramt af historiens dom, måske som karikatur, kørt ned af en islamistisk lastbil, sådan nogen er der mange af ved den guldkalv han tilbeder..

  Kommentar by Hul igennem? — 12. december 2018 @ 11:12

 7. Må lige høre QA i dag.

  Kommentar by Kim Møller — 12. december 2018 @ 11:12

 8. Jeg synes ikke man skal censurere meninger fra ekstremister, Rusland, Iran eller andre. Jeg er meget skeptisk overfor at Facebook skal til at moderere debatten, det er en forfærdelig Big Brother udvikling.

  Der skal naturligvis slås ned på salg af stjålne varer, narkotika, opfordringer til vold og andre ulovligheder, som del af en politimæssig opgave. Ud over det skal Facebook bare være en platform, men bots skal de selvfølgelig stoppe.

  Jeg er generelt af den opfattelse, at man aldrig kan få for meget information fra for mange kilder, og propaganda er noget, man bare må lære at gennemskue, f.eks. som et fag i grundskolen. Man skal ikke lukke folk inde i en osteklokke. Al information er farvet!

  Der er dog et behov for at kunne verificere fakta nogle gange. Her vil vi fortsat være afhængige af nyhedsorganisationer med redaktionelt ansvar og renomme, og etablerede troværdige institutioner.

  Kommentar by Zatopek — 12. december 2018 @ 11:27

 9. Når man bruger faecesbook får man hvad man beder om. hver gang du bruger lortet, beder du om at blive overvåget.

  Kommentar by Nielsen — 12. december 2018 @ 11:31

 10. Det samme gælder næsten alle andre “sociale” medier. Hvad socialt der så er ved dem, må være et åbent spørgsmål.

  Kommentar by Nielsen — 12. december 2018 @ 11:33

 11. Det er globalisternes store syndebuk nu. Trump bliver valgt- russiske bots. Brexit-russiske bots. Optøjer i Frankrig-russiske bots. Populistisk regering i Italien- russiske bots. Star Wars The Last Jedi er upopulær-russiske bots. Folkelig modstand mod Marrakech aftalen… det er alt sammen russernes skyld. Det kan jo ikke skyldes at folk hader massemigration, uduelige politikere og den liberale elites kvalmende PC multikulti agenda, vel?

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 12. december 2018 @ 11:48

 12. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/e1n8rR/for-mange-land-loenner-innvandring-seg?utm_content=row-r4&utm_source=vgfront
  Norsk set, med større vægt på økonomi end jeg i min borgerlighed på feltet finder fornuftigt.
  At søge krav opfyldt ved indvandring som USA, Canada, Australien gør synes blot fornuftigt.

  Trump søges afpresset fra andre sider end vanligt:
  https://www.foxnews.com/politics/caravan-migrants-in-mexico-demand-trump-either-let-them-in-u-s-or-pay-them-50000-each-to-go-back-home

  Bortset fra det, er det når man som jeg har været af nettet et halv års tid svært ikke at tro en del nye og selv ældre aliaser ikke er robotter…

  Kommentar by Peter Buch — 12. december 2018 @ 11:52

 13. De falske profiler har ikke haft nogen indflydelse. De deler, hvad andre sider og profiler har sagt. Man kan tydeligt se på profilerne, at ingen tager notits af dem.

  Kampagnen mod Marrakesh – aftalen var ført af Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige (Poul Højlund), Mikael jalving, Morten Uhrskov, Generation Identitær, Snaphanen.dk m. Fl. Steffen Skovmand skrev det nok bedste indlæg mod aftalen. Naser khader var også imod.

  Kommentar by Rasmus — 12. december 2018 @ 11:54

 14. På jp prøver lars nu selv at aflede opmærksomheden fra Marrakech og lidt begyndende flygtningestaklers jule-myrderier, så han kaster Thulebase diskussionskortet ud som et gammelt fedtet og let genkendeligt es i debatten, – men hov det er en bluff og han har s’gu kun en klør fem lookalike :)

  Kommentar by mvjensen — 12. december 2018 @ 12:19

 15. Zatopek skrev: “Der er dog et behov for at kunne verificere fakta nogle gange. Her vil vi fortsat være afhængige af nyhedsorganisationer med redaktionelt ansvar og renomme, og etablerede troværdige institutioner.”

  Tænker du på DDR og al-Ritzau, der selv tror på at de leverer neutral nyhedsformidling?

  Kommentar by Træt — 12. december 2018 @ 12:28

 16. Med en privatøkonomi der hænger i laser som LLR’s ville man ikke engang kunne blive sikkerhedsgodkendt til at rengøre fliserne i politigårdens gård.

  Kommentar by Træt — 12. december 2018 @ 12:33

 17. P1 diskuterede Marrakech aftalen i mandags og journalist Kirsten Larsen karakteriserede debatten som “giftig” helt uimodsagt af de to studieværter. Dr forstår ikke hvorfor Danmark ikke bare kan være en enkeltmeningsstat under den store algode tyske eu føderationsmening.

  Kommentar by mvjensen — 12. december 2018 @ 12:35

 18. @15 Træt
  Som skrevet er INGEN neutrale eller objektive, men jeg har fuld tillid til at DR eller Ritzau ikke skriver faktuelt forkerte ting. Det er deres vinkling, nyhedsprioritering og referenceramme, der aldrig kan være objektiv.

  Kommentar by Zatopek — 12. december 2018 @ 12:48

 19. Løkkefonden undersøges for fusk.

  Det er sølle, at en Statsminister trækker robotter ind i debatten, EFTER han har skrevet under. Det var i sidste øjeblik befolkningen fik kendskab til Marakesh aftalen, og næsten ingenting af indholdet er sluppet ud på dansk.

  Det er hemmelighedskræmmeri af værste skuffe, og Lars Løkke har Én gang for alle røbet sig selv som ægte Radikal.
  Der findes ikke længere et parti Venstre. Vi er faktisk på vej mod et to-parti system som USA. Størstedelen af Folketinget tilhører den rød/Radikale blok. DF står alene på den anden fløj, kun et par centimeter til højre for midten.

  Kommentar by k.m. — 12. december 2018 @ 12:50

 20. Man burde måske granske lidt i hvorfor denne aftale skulle underskrive i et overvejende muslimsk land?.

  Kommentar by Jp — 12. december 2018 @ 12:58

 21. DDR og al-Ritzau skriver måske ikke teknisk set faktuelt forkerte ting, men deres fremdragelser og udeladelser gør det ud for det samme.

  Kommentar by Træt — 12. december 2018 @ 13:18

 22. HØR NU HER, hvis man ønsker at bevare sit lands frihed og civilisation, og ikke ønsker at bytte med ufrihed, gangstervælde og barbari, så må man naturligvis være en robot. Hvis man heller ikke har lyst til at udlevere sin familie, sine børn og sig selv til at blive forfulgt eller myrdet af utaknemmelige, krævende, voldelige, agressive og blodtørstige besættelsestropper, så er man selvfølgelig en robot. Det er klar logik for enhver politiker og journalist der er blevet købt og betalt af Merkels EU.

  Alle de demonstrerende i Paris som protesterer mod højere skatter og masseindvandring, er naturligvis også robotter forklædt som gule veste. Det samme med de hundredtusinder som i Warzawas gader sagde NEJ til islamisering af Polen.

  En stor ny EU-undersøgelse har påvist at stort set hele Europas befolkning består af robotter. De eneste RIGTIGE mennesker der er tilbage, er kommunisterne, feministerne, europaterne og de radikale humanist-berigere.

  Det er grunden til at det er blevet NØDVENDIGT at udskifte Europas befolkning med gode og bedre mennesker fra Afrika og Arabien. Vi kan jo ikke have robotter til at bestyre vores civilisation, kan vi vel?!!!

  Så det er altså ikke en etnisk udrensning af levende mennesker, europæere og skandinaver det handler om. Næh, vi skal bare se at slippe af med alle disse irriterende robotter der har infiltreret vores lande forklædt som hvide mennesker.

  Alle vælgere bør falde på knæ og takke madam Merkel og EU for dette nye storslåede projekt, der vil gøre hele Europa til en HUMANISTISK stormagt/verdensmagt. Hurra, hurra, hurra!!

  (Ja, man får jo næsten tårer i øjnene af taknemmelighed over den rørende omsorg for Europas vé og vel som strømmer op til os fra Berlin, Bruxelles og Marrakech)

  Kommentar by Ole Jensen — 12. december 2018 @ 13:21

 23. Den lille fede fadbamse har udtalt at denne Marrakesh aftale ikke er juridisk bindende. Hvorfor så underskrive??..

  Om ikke sålænge når den lille fede Fadbamse bliver konfronteret med nogle flygtning/asyl spørgsmål vil Fadbamsen sige:”vi har jo forpligtet os til..”

  Fadbamse har løjet for åben skærm og det kan Fadbamsen tillade sig fordi han tjener nogle andre overnationale magter end folketinget.

  Kommentar by Jp — 12. december 2018 @ 13:26

 24. 13:18 Præcis, det er ligesom med musik, pauserne er vigtige for rytmen, og rytmen er alt i musik. Så, når pressen udelader de fakta, som bringer forståelse ind i verdenssituationen, så er de mere mis- end information.

  Kommentar by Christobal C — 12. december 2018 @ 13:31

 25. Som det fremgår af filmen i denne blog er Marrakech aftalen helt katastrofal. At Lars Quisling har underskrevet den, viser at han en slags rødfascistisk trojansk hest som spiller borgerlig demokrat. Hykleriet og forræderiet er massivt.

  Desværre afslører det skete også at DFs topledelse er uduelig. Hvorfor indgav den ikke et mistillidsvotum til Lars Q, så vi havde fået et nyvalg der kunne have styrket DF betydeligt. Nu har DF i stedet mistet mange danskeres tillid.

  Det er værd at bemærke at det ikke er hele FN, men den muslimske del af FN der har lagt Marrakech-pagten frem.

  Kommentar by Bent Nielsen — 12. december 2018 @ 13:50

 26. Noget tyder iøvrigt på at Maria Rørby Rønns vigtigste kvalifikation da hun blev udnævnt til direktrice for DR, var hendes medlemsskab af et kommunistisk parti. For en løgnefabrik i Danmark er det nok vigtigt med kommunister i ledelsen.

  Kommentar by Bent Nielsen — 12. december 2018 @ 13:55

 27. Er Pernille Vermund i virkeligheden en avanceret russisk sexrobot?

  I så fald vil jeg gerne straks bestille et par eksemplarer til omgående levering…

  Kommentar by Revisoren — 12. december 2018 @ 15:08

 28. Vil man også påstå, at Asger Åmunds saglige og velargumenterede indlæg mod Marrakechaftalen var skrevet af en robot. Hvor latterlgt !

  Kommentar by Laboremus pro Patria — 12. december 2018 @ 15:26

 29. En “global klimachef” for en NGO, han hedder overraskende Mohammed Adow og kommer fra det nordlige Kenya, udtaler ifølge Politiken følgende overskrift: Det er jo ikke os i syd, der er ansvarlige for problemerne, og dermed budskabet ‘Send flere penge’, surprise!!

  Øh jo, da miljøproblemerne – om man køber præmissen om, at de i et vist omfang er menneskeskabte – netop skyldes en enorm befolkningstilvækst, er det lige præcist jer i Afrika, der bidrager allermest.

  Tror næppe, polakkerne i Katowice tager denne ‘ekspert’ videre alvorligt. Polakkerne er – som en del andre østeuropæiske lande – ikke indstillede på at åbne for de afrikanske horder.

  I øvrigt er fototeksten til artiklen i Politiken rigtig sjov: Den viser en savanne eller noget med nedsablede træer og en burkaklædt eller noget kvinde, og teksten begynder med: En gravid somalisk fly hviler ud…….

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. december 2018 @ 15:28

 30. Off topic: Jeg så lige på EB at jens rohde fra venstre/radikale blev fanget i et terrorangreb i går, og kiggede på hans FB profil. En af kommentarene fra en birgit viola lyder: “Velkommen til din egen virkelighed”, hvortil jens rohde svarer: “Hej Brevik!”

  Kommentar by Per — 12. december 2018 @ 16:26

 31. #22
  Lige på kornet!

  Kommentar by Hul igennem? — 12. december 2018 @ 16:58

 32. Alle der hedder Mohamed er fulde af løgn.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. december 2018 @ 16:59

 33. Lars Quisling har alle dage været en skidt knægt. Man kan male et stinkdyrs striber over, men ikke fjerne dets stank.

  “Venstre ved du hvor du har.”

  Det er til at grine sin røv i laser over. En Kristian Jensen har i den grad ødelagt den etat, der før hed Skat. Partiet Venstre er samfundsnedbrydende, og leflende overfor dem der vil nedbryde nationalstaterne.

  Der skal nye boller på suppen. Skal vi ikke stemme dem ud på historiens losseplads, nårder bliver valg marts/april, og en efterfølgende retssag for landsforræderi, hvorefter vi i Jylland, åbner henrettelsespladsen i Undallslund Plantage ved Viborg.

  Jeg stiller gerne Den Store Hukommelse til rådighed.

  Kommentar by der Adler — 12. december 2018 @ 17:12

 34. Lars Løkke er vist en værre ego-tripper
  https://politiken.dk/indland/art6906368/Jeg-er-den-bedst-egnede-til-at-s%C3%A6tte-tingene-p%C3%A5-plads

  Kommentar by k. m. — 12. december 2018 @ 17:20

 35. Statsradiofonien, DR og TV2, er de største danske botter. De spammer hver dag millioner af danskere med fake news.

  De mener nu, at det var andre botter, der skabte populismen og ikke deres egne botter:-)

  Botter er broadcasting på internettet, herhjemme kaldet fjernsyn. De spreder udvalgte nyheder. Ligesom med DR og TV2 behøver man ikke se dem. Man kan slukke for dem. Det gør flere og flere, derfor taber de gamle medier læsere og seere. Nu giver de de “højreradikale botter” skylden.

  Jeg så at Altinget har fundet ud af, at en af de nævnte botter – der er ikke-menneskelige robotter – én sågar i Congo – havde stemt på facebook, at han ‘likede’ Putin (kan en bot det?) Så var den ged barberet og det var bevist at Putin var botternes hemmelige bagmand, forstod man.

  Jeg forstod endvidere på TV2’s Fred Astaire Poul Erik Skammelsen, nyhedsvært på 22 Nyhederne kl 22, at det også var botterne, der vha facebook havde manipuleret med de amerikanske vælgere, så de som fjernstyrede zombier havde sat kryds ved Trump ved det amerikanske præsidentvalg :-)

  Og nu ifølge Lars Løkke havde de så manipuleret på facebook, så der var opstået stor modvilje mod FN’s migrant pagt. Hvad bliver det næste?

  Kommentar by A-mad — 12. december 2018 @ 17:45

 36. Endnu et eksempel på at vores demokrati er et skin-demokrati, hvor alt er aftalt på forhånd i de hemmelige Lucifer-loger.

  Vores demokrati er alvorligt i fare, og vi ser gang på gang at de folkevalgte udviser total foragt for de selvstændige nationers uindviede befolkninger.

  Lars Løkke er en skændsel for vort land.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 12. december 2018 @ 17:49

 37. ==> nr. 33, Der Adler:

  Jeg håber du har sørget for, at “Den Store Hukommelse” er i sikre hænder og ikke ‘på mystisk vis’ pludselig forsvinder ved et indbrud eller ved en ‘hacking’-hændelse. At lagre den og talrige kopier – gerne i krypteret form – et eller andet sted hvor Gestampo ikke nemt kan finde den, kan anbefales. Dette fremragende værk vil komme til sin ret i en ikke så fjern fremtid…

  Kommentar by Voldposten — 12. december 2018 @ 17:50

 38. @37 og 33

  Yderst vigtigt. Lad os få den udbredt og udødeliggjort!
  Og tak for den fantastiske indsats.

  Kommentar by Lider af danskhed — 12. december 2018 @ 18:32

 39. Det er da forståeligt, at man tror på fremmed påvirkning.
  Tænk på de hundredevis af millioner, som er brugt på hjernevask af befolkningen. Man burde da have opnået 100% effekt, så alle blot ville lade sig udskifte frivilligt.
  Det er sgu også ondsindet at Russerne vil forhindre vold, voldtægt, plyndring og islamisering af Danmark.
  Suk…

  Kommentar by Lider af danskhed — 12. december 2018 @ 18:49

 40. DET ER VEL NOK HELDIGT at vi har sådan nogle politiske genier som Lars Quisling, Uffe Elbæk, Jelved, Stine Bosse, Zenia Stampe, Birthe Hornbech osv. til at sørge for at vi ikke ret meget længere skal stå tilbage for Cambodia, Congo, Sverige, Bosnien/Libanon og lignende fejlslagne stater. Snart vil vi være et Danmark et verdensklasse hvad angår politisk kriminalitet og “humanistisk” etnisk udrensning af egen befolkning. Det vil vores egne tutte-nuttede og folkekære politikere jo sørge for. For eks. vil lille Pol-Pot Lars, Jelved fra Helved og Maria Rørby Røv og lignende iværksætte et næstekærligheds-program der skal række ud til folk 5OOO og 1O.OOO km. fra Danmark, og som skal sikre dem gratis transport herop, og derefter gratis boliger, gratis møbler, gratis skoler, gratis penge, gratis velfærd, sundhed, taxakørsel, politi/fængsler og familietrivsel.

  Det kan jo godt være anstrengende at være så god at næstekærligheden omspænder næsten hele planeten, ihvertfald mindst 1OO lande, og det siger sig selv at det bagefter kan være svært også at have noget til overs for sit eget folk….. som ganske vist har knoklet for at skaffe de penge der er brugt til den store gavmildhed….. så derfor er der jo ikke noget at sige til at godheden er sluppet op, når det drejer sig om danskerne. Og at mange nødstedte/syge/forulykkede/ hjemløse eller voldsramte danske børn og voksne derfor må klare sig på bedste beskub.

  Men når de hutler sig igennem og sejler deres egen sø, må det jo være dem en stor trøst, at deres nedskårne velfærd og reducerede livskvalitet har været med til at finansiere fjerne og fremmede stammers og klaners trivsel og økonomiske fremgang.

  Ligesom Danmark nu er blevet et vældig anerkendt og populært land i Frau Merkels omgangskreds. Det tæller vel altsammen?

  Kommentar by Bent Nielsen — 12. december 2018 @ 18:51

 41. Rettelse: ….snart vil vi være et Danmark i verdensklasse hvad angår politisk kriminalitet…..

  Kommentar by Bent Nielsen — 12. december 2018 @ 18:57

 42. @ 33,37 og 38

  Om få år er der næppe mange som er stolte over at have betalt partikontingent til Venstre.

  Kommentar by kenneth — 12. december 2018 @ 19:28

 43. MSM og politikerne er SÅ bange for botterne.
  Deres problem er, at de er vant til som lemminger at løbe efter folkestemningen, og nu ved de ikke, om de kan stole på, hvad de ‘hører’. Da de ikke har selvstændig opfattelse eller moral, er de forvirrede.

  Hvad nu hvis botterne siger, at flertallet i FN er umoralske og verdensskadelige?
  Hvad nu hvis botterne mener, at danskerne faktisk er OK?
  Hvad nu hvis botterne siger, at FN bør betragte befolkningeksplosionen i den dummeste del af verdens befolkning som et problem?

  Kommentar by Bastardo — 12. december 2018 @ 19:54

 44. Vejen til helvede er brolagt med undskyldninger.

  De selvhævdende “eliter” ve´d, at tiden er ved at rinde ud og at vi ikke mere tier, men fik ret, så nu skal det hedde sig, at det er robotternes skyld (at Lille Lars Landsforræder fik lidt modstand inden hans endelige islamisering af Danmark)?

  I såfald er jeg da glad for disse robotter, for de gav da anledning til, at VI SELV kunne læse teksten og sætte os ind i, hvilke følger den vil få.
  …………

  Jeg kan ikke lige præcisere det, men føler lige nu et Dejaveu?

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. december 2018 @ 00:18

 45. Fadbamsen siger at migrations compacten siger. Der må sendes nogle tilbage til deres hjemlande. F.eks Boghandleren fra Brøndshøj.

  Den lille fadbamse talte lidt med udenrigsministeren i Marokko, om de ville tage Boghandleren tilbage. Det fik fadbamsen ikke noget ud af, for det ville Marokko selvfolgelig ikke.

  Nu da Fadbamsen var nede og underskrive med Mettepigens accept, står begge dele med et alvorlig problem, hvis ikke boghandleren bliver sendt ad helvede til.
  For så er Fadbamsen og Mettepigen særdeles utroværdig.
  Det ses forhåbentlig til det kommende valg.

  Kommentar by Sindsro — 13. december 2018 @ 01:55

 46. >12 Peter Buch
  Godt at læse fra dig igem. Jeg begyndte at tro du havde lidt samme skæbne som Falkeøje.

  Kommentar by Nielsen — 13. december 2018 @ 04:18

 47. >35 A-mad
  Heldigt man er adskåret fra tv-to når man er sortseer…

  Kommentar by Nielsen — 13. december 2018 @ 04:36

 48. Siden alle kaster sig over historien om “robotter”, og det åbenbart nu skal til at være en fortælling om manipulation fra højrefløjen, så er det vel mere interessant at forsøge at finde ud af hvem der har oprettet “robotterne”.
  Det er ikke mig.

  Kommentar by Hagmann — 13. december 2018 @ 07:07

 49. “Botterne” ligner nemlig venstrefløjs-opfindelser, der skal lokke “højre-ekstreme”. Debat-mæssigt har de naturligvis ingen betydning. Der ER en historie i “botterne”. Men den har DR ingen interesse i at fortælle.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. december 2018 @ 07:31

 50. Der er stærke kræfter der vil indføre censur på internettet. Det vil være helt tåbeligt. Demokratiseringen af meningsdannelsen er helt nødvendig for vores demokrati. Det er hårdt truet i forvejen af overnationale institutioner.

  Hver gang der kommer ny medie teknologi, er der diskusion om censur. Tænk hvis katolikkerne havde haft held til at forbyde bogtrykkunsten på Martin Luthers tid.

  Kommentar by JC — 13. december 2018 @ 08:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper