13. december 2018

Messerschmidt om DR: “Et paradis for migrationsivrige humanister, selvplagende alarmister og…”

Læger uden Grænser har måtte opgive deres slet skjulte menneskesmugling fra Libyens kyst, og det er næsten en tilståelsessag. På den danske hjemmeside problematiseres det blandt andet, at EU’s støtte til ‘den libyske kystvagt’, har gjort det muligt at ‘tvinge 14.000 mennesker tilbage til Libyen’. Hvis formålet var at redde menneskeliv, så skulle de være glade, men der er mere grænseløshed end lægeløfte i Læger uden Grænser.

De mange ‘redningsskibe’ i Middelhavet handler tildels om at påvirke europæerne via medier, holdningsmassage, så at sige. Morten Messerschmidt har begået en fremragende klumme om DR’s tvivlsomme redaktion. Fra BT.dk – DR, det er jo ulideligt.

“At stille ind på DR er som at havne i en global, økologisk og politisk korrekt lægebrevkasse. Et paradis for migrationsivrige humanister, selvplagende alarmister og sidste dages hellige.

I DR-universet er skoleelever, der i bekymring for klima og klode nedlægger undervisningen, bevidste medborgere, der træder i karakter ‘for at redde verden’. Hollændere, der i strid med loven heltemodigt giver husly til migranter, der ellers havde fået afslag på asyl, er ædle aktivister.

Og de efterfølges naturligvis af et indslag, hvor både Læger uden Grænser samt Amnesty International kan påstå, at en tredjedel af de ulovlige migranter, som Australien har deporteret til fjerne øer, har forsøgt at begå selvmord.

… Derimod passer det ikke rigtigt ind i den redaktionelle vinkel, når formanden for den amerikanske NGO, Lawyers Abroad – som løseligt kan oversættes til Advokater uden Grænser – på en skjult optagelse forklarer, hvordan asylansøgerne gennem rollespil lærer at give de ‘rigtige’ svar, når de bliver udspurgt af funktionærer fra EU’s asyl-kontor.

De lærer at lade, som om de har krigstraumer eller er torturofre. De skal lade, som om de bliver dårlige, de skal græde, og hvis de kan, skal de endda kaste op for at appellere til EU-funktionærernes medfølelse.

Og det lykkes faktisk som regel, siger formanden for Advokater uden Grænser, Ariel Ricker, i den skjulte optagelse; for ifølge hende er EU’s asylbehandlere ‘fucking stupid’, altså snotdumme.

Der er masser af den slags tankevækkende historier derude. … Den slags passer selvsagt ikke ind i DR’s forskruede og forudsigelige brevkasse.”

(Lauren Southern, Undercover: NGOs teaching migrants to lie, 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97079/trackback

30 Comments »

 1. The Rebel dækker de to UN konferencer, hvis eksistens dybest set er masseudryddelse af hvide mennesker, gennem import af alle vores værste fjender til vores eget territorie:

  https://www.rebelun.com/

  Kommentar by Jack Nille — 13. december 2018 @ 18:55

 2. Nu bliver den gode Messerschmidt sgu nok ikke inviteret ind i “Quizzen” på DR2 mere…

  Kommentar by Revisoren — 13. december 2018 @ 19:36

 3. LÆGER UDEN GRÆNSER er en kommunistisk organisation uden skrupler. Deres “humanisme” er 1OO% falsk, og udøves af kun af folk uden hjerne eller uden samvittighed. Bag den pæne facade finder vi kyniske menneskesmuglere som kun er til gavn for røde/muslimske/islamistiske kræfter som ønsker at svække og skade Europa.

  Kommentar by tp — 13. december 2018 @ 19:48

 4. I Den Danske Forenings decemberblad er der en rapport fra et shithole, Senegal. Her er den protestantiske arbejdsmoral ikke eksisterende. Et job er noget du får foræret af en slægtning, for at du kan stjæle alt, hvad du kan, og give det til din familie.
  Det er kun i en bibelbaseret kristen-jødisk kultur, at det er et menneskeligt instinkt, at være mod andre, som man ønsker de skal være mod en selv.
  Det er det instinkt, FN slår plat på.

  Kommentar by Menig 442 — 13. december 2018 @ 20:14

 5. Messerschmidt skulle have overtalt sine partifæller på Christiansborg til at have gjort Danmarks Radios drift finansieret gennem en frivillig abonnementsordning.

  Så kunne Politiken- og speltsegmentet selv have betalt for deres kvalmende propaganda.

  Men ved at køre Danmarks Radio over skatten, så sidder vi alle sammen i suppedasen, uanset om vi vil det eller ej.

  Det er fandeme en ommer, DF!

  Kommentar by Revisoren — 13. december 2018 @ 21:03

 6. Det har vi andre jo påpeget i årevis, så det er en billig (valgflæsk)omgang fra Messerschmidt. Måske velvidende, at DR fremover, i og med Migrant Pagtens censur pålæg, allerede er helliget hele deres fremtidige proiSlamiske og danskundergravende virke?
  DF fører sig pt frem, med flosker og valgflæsk, som de inderst inde ved, bliver slettet med et pennestrøg af Migrant Pagten ved først kommende lejlighed.
  DF er lige så forræderiske over for vælgerne, som alle de andre nuværende partier i Folketinget!

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. december 2018 @ 22:33

 7. Der er ikke sket ret meget nyt gennem 30 år, hvad angår DR’s politiserende, humanfundamentalistiske og kulturradikale agenda. Manipulationsteknikken går i arv fra generation til generation af journalister. Jeg kan huske at allerede Glistrup engang ironiserede over en asylansøger der grædende brød sammen på TV skærmen, som et led i DR’s propaganda for at få gjort fri økonomisk migration til Danmark til en menneskeret. Forskellen er at det idag er nemmere helt at fravælge DR. Man burde også kunne fravælge at betale til DR.

  Kommentar by JC — 13. december 2018 @ 23:38

 8. Synd at Messerschmidten er blevet banket på plads af TullePjoket!
  Men sikert nödvendigt for at bevare taburetten i MickeyMouse forsamlingen eller for at få en ny på Kolbötfabrikken!

  Messerschmidten har mere til fälles med NB og Vermund end levebröds-
  politikerne i DF!

  Smut du bare Morten, dine välgere ville elske dig for det!
  Direkte Demokrati, SIAD, Ud af EU/FN. Stem NB!
  P.

  Kommentar by Piotr — 13. december 2018 @ 23:41

 9. Ariel Ultra kriminelle forræderiske møgsæk.
  Må du blive gagged og brugt som spermcontainer af mindst et halvt hundrede overskårne af gangen.

  Kommentar by White knight — 13. december 2018 @ 23:53

 10. Hold kæft vi “fægter” til højre og venstre. Det er sgu som at overvære en gl. Errol Flynn film.

  Kommentar by White knight — 13. december 2018 @ 23:55

 11. DR’s spydspidsprogram hvad angår samfundsforhold, Deadline, er typisk for DR’s venstreorienterede synsvinkling. Altid med en stor overvægt af debattører og eksperter fra venstrefløjen, med de sædvanlige overfladiske, vanemæssige analyser.

  Som f. eks. her til aften. En diskussion mellem tre meget ordrige hurtigsnakkere, sandsynligvis alle fra det kulturradikale segment, om de gule veste i Frankrig. En total overfladisk behandling af fænomenet, ud fra en nærmest marxistisk og anakronistisk forklaringsmodel. Ikke et ord om EU’s ansvar for utilfredsheden, eller Euroens. Heller intet om globaliseringens betydning for proletariseringen af franske lønmodtagere. Eller indvandringens konsekvenser for de stigende sociale udgifter og dermed højere skatter.

  Kommentar by JC — 13. december 2018 @ 23:56

 12. ENHVER der har læst noget om kommunismens resultater i diverse lande, burde vide at de røde socialistbevægelser har det med at ende i noget med diktatur, statsterror, fattigdom, elendighed og massedød/massemord.

  Danskerne burde have følt sig advaret af de røde, brune og sorte socialisters opførsel i Sovjet-unionen, Kina, Rumænien, Italien, Albanien, Kina, Cuba, DDR og diverse andre lande. Istedet har de flittigt stemt på de Radikale, SF, S, Enhedslisten og de to “borgerlige” partier K og V der længe har været forklædte Radikale. Alt for længe varede det inden de gav DF den støtte Danmark havde brug for. Og da det endelig skete var DF blevet et træt og gammelt parti hvor levebrødspolitikere har trængt pionererne ud, via hård og smålig topstyring.

  Det har ikke været decideret nemt at være vælger pga. mediernes mange fortielser samt løgne- og hetzkampagner. Og i skolerne afskaffede man historieundervisningen. Men alligevel burde vælgerne vel forlængst have indset at flertallet af politikerne og journalisterne førte Danmark i en forkert og farlig retning. Bl.a. via masseindvandringen.

  Nu lader det til at danskerne snart kan komme til at betale prisen for deres naivitet, godtroenhed, uvidenhed og magelighed. For alt tyder på at de gamle partier mener at vi danskere skal sendes ud i mørket og kulden. Via en 8-punkts plan. Vi skal fratages vores ytringsfrihed og demokrati og derefter bedrages, udplyndres, undertrykkes, udskiftes, fordrives, terroriseres og udryddes. Det er hvad Marrakech pagten lægger op til.

  Dens tekst er ikke til at misforstå. Det halve Afrika skal flyttes til Europa, iflg. Merkels, EUs, rest-FNs og Lars Quislings plan. Enhver med mere end fem brikker kan regne ud hvad det vil få af konsekvenser.
  Men ellers kan man bare på nettet undersøge hvad der foregår i Sverige, Norge, Paris og Londonistan, hvor intet længere er normalt. Ihvertfald hærges disse lande og byer af terrorister og hærskarer af agressive og voldelige migranter.

  De politiserende kliker er i stort omfang grebet af kollektiv sindssyge. De vil udlevere vores lande, byer, boliger, kvinder, penge, velfærd, sundhed, jobs, skoler og infrastruktur til millionskarer af migranter der er hjernevasket til at hade og foragte europæerne og hvide mennesker, og som har en religiøs tro på at vi bør terroriseres, myrdes, slagtes og udryddes.

  Vanviddet nu står fuldt ud mål med nazisternes vanvid i 1933, hvor de startede med at indføre censur og afskaffe demokratiet, hvorefter de planlagde at overfalde alle Tysklands nabolande med militære midler, tanks, kanoner, maskingeværer, flammekastere og bomber. Denne gang er fremgangsmåden anderledes, men slutresultatet kan blive endnu værre end dengang. Nemlig borgerkrige overalt i Europas lande, og den europæske økonomis og civilisations undergang.

  I Frankrig, Polen, Ungarn, Italien, Tjekkiet og Belgien mv. er befolkningerne begyndt at sige fra overfor EU og Marrakech. Men hvornår finder vi danskere ud af hvad vi vil gøre? Vi står overfor u-hyggelige trusler der ikke forsvinder af sig selv.

  (Foreløbig har Mette Frederiksen fra S tilkendegivet at hun bakker op om Lars Quislings jatak til Marrakech pagten)

  Kommentar by Ole Jensen — 14. december 2018 @ 00:29

 13. –> 8 Piotr — 23:41 “Messerschmidten har mere til fälles ed NB og Vermund end levebröds-politikerne i DF!”

  Det står lysende klart at Pjotr ikke har fattet en klap.

  Messerschmidt er akkurat lige så stor en forræder som de andre i DF toppen, og det har han været meget længe. Hele det parti har formentlig været kontrolleret opposition fra starten, og Messerschmidt er bestemt én af de allerværste.

  Og i øvrigt kan vi vist godt tro om igen hvis vi tror at Franskmændene er i et seriøst opgør med masseindvandring og Muslimer, i hvert faldt hvis vi skal tro den franske Nationaliste Electre, som blev interviewet af Millennial Woes forleden, hvor hun tegnede et dystert billede af franskmændenes bevidsthedniveau i forhold til disse emner, og gjorde op med mange illusioner og ønsketænkning fra udlandske observatører. Hun ser ud til at have et realistisk blik på begivenhederne. Ifølge hendes analyse er det sandsynligt at enten Marine Le Pen eller hendes kusine Marion Maréchal – Le Pen vil overtage efter Macron, men desværre vil dette være det værste der kan ske, da begge er på vej ud i samme stil som Udansk Folkeparti som på nuværende ligeledes må betragtes som kontrolleret opposition.

  Jeg håber selvfølgelig at hun ar uret, men han lader til at være meget velinformeret. Lad Jer ikke aflede eller vildlede af damens nissemundering og Vermudske fordele (som i nutidigt amerikansk Alt Right YouTube jargon kaldes “milkers”)

  Videoen er i hvert fald værd at se: youtube.com/watch?v=Ei51Pyzju0U

  Kommentar by Balder — 14. december 2018 @ 01:21

 14. Balder har nogle påstande kl. 1.21, men er det andet end påstande? Hvor er de argumenter eller fakta der kan underbygge Balders meninger?

  Kommentar by tp — 14. december 2018 @ 01:42

 15. Tja, måske skal vi bare sige at alle snyder og lyver for at melde deres egen kage; d
  DR, Messerschmidt osv

  Kommentar by Poul Sørensen — 14. december 2018 @ 02:05

 16. SOM DET FREMGÅR af mange oplysninger på nettet, er kriminaliteten i Danmark ved at komme ud af kontrol. Politiet gør en stor indsats, men vores retsvæsen er alt for slapt. Situationen er nu så slem, at der er en konstant og allestedsnærværende trussel mod samtlige danskere.

  Sender vi vores børn og unge i byen, på landet, i skoven, til stranden, i skole, lader vi dem tage til fodbold eller anden sport, så véd vi ikke om de bliver overfaldet eller myrdet. Måske ikke lige i dag, men så en af dagene. Antallet af overfald, røverier, voldtægter, mordforsøg, mord, vanvidskørsler og andre ugerninger er eksploderet. Selv hjemme risikerer man at blive opsøgt af røvere. Tusinder af danskere er allerede ofre for alle mulige arter af migrant-forbrydelser. Det er noget forbandet svineri at politikerne har fyldt vores land med kulturfremmede som mener at de har ret til at terrorisere os.

  Og nu vil forræderpartierne V, R og S endda have endnu mange, mange flere af disse skumle og voldelige typer til at slå sig ned i Danmark. Alle begrænsninger skal væk. Der skal slet ikke være loft over antallet. Al snak om stram indvandringspolitik er hykleri og humbug. (se Marrakech traktaten)

  Kommentar by Bent Nielsen — 14. december 2018 @ 02:07

 17. OT

  Wednesday, 12 December 2018
  Jens Rohde til terror-angste danskere: “Luk ganespalten”

  https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2018/12/jens-rohde-til-terror-angste-danskere.html?fbclid=IwAR1ZeX2IXIXznAG2BTEzQHoQHlf7faEyzRhCWHdqMMali7QEdk2O0pCTXGI

  Håber ikke hans lille datter bliver kulturberiget.
  Jens Rohde er en rigtig Radikal LORT.

  Kommentar by Sindsro — 14. december 2018 @ 02:12

 18. Jens Rohde er i egen indbildning andre åndsoverlegen.
  Manden lider jo af megalomani. Slet og ret.
  En ynk at se og høre andre fjolser fra parlamentet udtrykke angst under terrorangrebet.
  Rykkede resultatet af Jeres diabolske masterplan pludselig lidt for tæt på Jer selv, patetiske røvhuller?

  Kommentar by White knight — 14. december 2018 @ 03:51

 19. Danskerne – og europæerne generelt – har snorksovet i årtier, indsyltet i velstand, velfærd og underholdningsindustriens tomme kalorier. Derfor har de været lette ofre for de falske og skruppelløse autoriteter der har haft held til at bemægtige sig demokratiet og vildføre befolkningen. De er nu i gang med at forære alle de værdier væk, som vore hårdtarbejdende forfædre har skabt. Men på bunden af den tilsyneladende åndssløve danske sjæl ligger der forhåbentlig en viking begravet, som vil vågne op til dåd, ligesom Holger Danske i sagnet. På et eller andet tidspunkt har gammeldanskerne sikkert fået nok.

  Kommentar by JC — 14. december 2018 @ 08:44

 20. MED DE ARROGANTE, bedrevidende og verdensfjerne teoretikere og røvhuller Merkel og Macron ved roret, var tyskerne og franskmændene nødt til at gå i protestmarcher, inden de blev tromlet fuldstændig ned og gjort til slaver eller ofre for kriminalitet, terror og etnisk udrensning (= massemord/folkedrab). Deres heftige protester i gaderne viser at de har forstået at det er et spørgsmål om liv eller død at få afsat de to galninge/at komme ud af EU/at få stoppet Marakech planen om at flytte det halve af Afrika til Europa.

  Men hvor meget har danskerne forstået? Massemedierne har jo gjort deres bedste for at fortie, vildlede og bagatellisere. Selvom Venstre, K, S og R har travlt med at føre Danmark ud i ragnarok-agtige tilstande.

  At Lars Quisling med godkendelse fra K, LA, S og R har kunnet underskrive Marrakech pagten, er katastrofalt. For Merkel- og EU/FN pagten er en aftale om at flytte HUNDREDVIS AF MILLIONER af arabere og negre til Europa, hvor de skal forsynes med gratis boliger, gratis forsørgelse, gratis velfærd og sundhedspleje og større rettigheder end europæerne. Endvidere er det en aftale om at nedlægge nationerne og demokratierne og indføre skrap censur af al debat.

  Marrakech pagten er rendyrket galskab og ondskab, og at Lars Quisling underskrev den, er et forræderi uden sidestykke.

  Danskerne har nu kun eet at gøre, hvis de vil undgå at Danmark skal blive omdannet til et HELVEDE på jord for almindelige danskere. De må protestere så heftigt mod Marrakech pagten, at den bliver annulleret. Og de må give de forræderiske partier en lærestreg på valgdagen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. december 2018 @ 09:46

 21. PS: En lang række af lande har allerede sagt fra overfor Marrakech pagten. Danmark burde også have holdt sig væk. De politikere som har godkendt at Lars Quisling skrev under, er skyldige i politisk kriminalitet af værste slags.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. december 2018 @ 09:52

 22. Hvorfor tager Læger uden Grænser ikke til Yemen eller andre højrisikable konfliktområder og udøver deres “næstekærlighed” der?

  Kommentar by Elegia — 14. december 2018 @ 10:11

 23. Enig med Piotr 23:41. MM burde allerede i dag skifte til NB, så de fik en stemme i folketinget før næste valg. Han er et lys i mørket. En værdig arvtager efter Mogens Camre, hvis stemme savnes i den grad.

  MM’s karakteristik af DR er spot on. Det er en skam, at DR er kommet på finansloven og folk ikke længere ser beløbet, de betaler for at være til grin for deres egne penge. Et selvmål af DF.

  DR, Dansk Journalistforbund (DJ) og samarbejdspolitikerne i folketinget og i EU ønsker online ytringsfriheden begrænset. De kaldet det fake news.

  Ja, de gamle medier med gamle journalister, der er medlem af Dansk Journalistforbund tvunget af fagforeningsmonopolet, ønsker de frie online nyheder censureret og begænset. DJ medlemskab er et krav til alle journalister, der ansættes på DR og TV2 og de andre gamle medier.

  De er skræmt af at både Brexit og Trump aldrig ville have fundet sted uden de frie online medier. De gamle medier i både EU og USA var massivt anti-Brexit og anti-Trump. Det er de stadig.

  Påfaldende at DR og TV2 ikke har fundet, at det var en interessant ‘historie’, at den tidligere statsminister, Helle Thorning-Schmidt, er blevet menneskesmugler, der har sejlet 70.000 unge afrikanske mænd over Middelhavet fra Afrika til Italien. De er nu illegale indvandrere i EU. Helle Thorning-Schmidt og hendes skib Vos Hestia er dømt for menneskesmugling i Italien!

  Det var også online, man kunne se afsløringen af, hvordan asylsøgere af de hjælpere, der er i lejrene, lærer hvordan de skal lyve, når de søger om asyl. Noget vi alle her på Uriasposten vidste, men som nu blev yderligere dokumenteret. Det er den slags online nyheder de gamle medier med de gamle journalister, der er medlem af Dansk Journalistforbund, ønsker stoppet, så de selv kan kontrollere og manipulere nyhedsstrømmen.

  Historien vi kun kunne få af frie online medier:
  “De lærer at lade, som om de har krigstraumer eller er torturofre. De skal lade, som om de bliver dårlige, de skal græde, og hvis de kan, skal de endda kaste op for at appellere til EU-funktionærernes medfølelse.
  Og det lykkes faktisk som regel, siger formanden for Advokater uden Grænser, Ariel Ricker, i den skjulte optagelse (…)Der er masser af den slags tankevækkende historier derude. … “. Ja, mon ikke!

  Kommentar by A-mad — 14. december 2018 @ 10:22

 24. Ja, nogen beskylder Messerschmidt for alt muligt, men er han ikke udsat for hetz og bagtalelse fra EUs og mediernes side? EU har jo søgt at mistænkeliggøre alle partier i Europa som var modstandere af EU. Jeg tror at Messerschmidt er udsat for politisk forfølgelse.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. december 2018 @ 10:32

 25. >17 Sindsro
  Ingen tvivl om hvad jens Rohde er.
  Hørende til emnet:
  Jeg synes at have set denne video for mindst 14 dage siden, hvor det var dokumentation for antidefamationleaque’s arbejdsmetoder.
  Hvor er de danske jøder (jeg ved der er nogen) som tager afstand fra denne usmagelige lobbyisme? Jeg mener stadig ikke jøder er onde mennesker, som muhammedanere ikke er onde. Men sig det ikke til nogen, jeg tåler ikke synet og nærværet af en muhammedaner. Men hvis jeg ikke genkender ham som muhammedaner, kunne det måske være fordi han ikke tager sin overtro mere alvorligt, end jeg tager min overtro:
  Oprindeligt Thor og kompagni og senere Jesus, som har sine rødder i indiske skrifter.

  Kommentar by Nielsen — 14. december 2018 @ 11:26

 26. Hold dig på måtten Møller, og læs korrektur. Minsandten har et d i ordet og så videre.

  Kommentar by Nielsen — 14. december 2018 @ 11:28

 27. – Nielsen

  Jeg drikker ikke, og læser altid korrektur, men visse stavefejl hænger ved. ‘Minsanten’, skrev jeg i søndags – og det er nu rettet. Hvis du har andre rettelser, så bare læs af. Jeg sover som en baby om natten, uanset hvad.

  Kommentar by Kim Møller — 14. december 2018 @ 12:36

 28. Ups! til A-mad 10:22. “MM burde allerede i dag skifte til NB, så de fik en stemme i Europa-parlamentet før næste valg til Europa-parlamentet i 2019”, skulle der have stået.

  Morten Messerschmidt er jo ‘kun’ medlem af Europa-parlamentet (for Dansk Folkeparti) valgt ved Europa-parlamentsvalget 2014 med 465.758 personlige stemmer, hvilket er det højeste antal personlige stemmer der nogensinde er givet i Danmark! :-) (Det var inden EU-pamperne og de andre partier vha løgnemedierne begik deres karaktermord)

  Kommentar by A-mad — 14. december 2018 @ 12:45

 29. Læger har måtte… De har måttet. Skovl den ind ;-)

  Kommentar by Nielsen — 14. december 2018 @ 22:03

 30. I går aftes havde den lille søde venstreradikale Lotte Folke Kaarsholm inviteret den gamle afdankede kommunist Preben Wilhjelm ind i Deadline, hvor han fuldstændig uimodsagt fik lov til at svine det danske retsvæsen til, mens lille Lotte bare sad og smilede sødt til sit store forbillede.

  Brækspanden blev hurtigt fyldt…

  Kommentar by Revisoren — 15. december 2018 @ 12:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper