13. december 2018

Eva Selsing: “Den moderne liberalisme… kan ikke fortælle os, hvorfor verden ser ud, som den gør.”

“Mit menneskesyn er nok lidt anderledes, end det jeg oplever i dansk politik lige i øjeblikke”, lød det fra Venstreborgmester Ulrik Wilbek i sidste uge, som en reaktion på etableringen af et udrejsecenter på øen Lindholm. Nogenlunde samtidig erklærede Venligboen Mads Nygaard, at han var villig til at sejle de udviste kriminelle asylansøgere til Sjælland. Andre planlægger en gratis busrute til København.

Som Free Speech Blog kan dokumentere i en faktamættet post, så taler vi om ‘terrorister, kvindemordere, børnesexforbrydere, voldtægtsmænd og pyromaner’. For Venstre og den radikale venstrefløj handler alt om positionering, et rollespil for ideologisk godhed. Man tager hensyn til alt, bortset fra den gennemsnitlige dansker.

God kommentar af Eva Selsing i Berlingske – Der er en grund til, at konservatismen blomstrer

“Med fare for at lyde selvfed på mit segments vegne, synes jeg ikke, at jeg ser åndfulde, belæste, relevante samfundsanalyser mange andre steder end i det konservative miljø.

De liberale er røvsyge, slet og ret. … Den moderne liberalisme, som formedelst er en binær rettighedsteori, kan ikke fortælle os, hvorfor verden ser ud, som den gør. Hvorfor vi er rige, men ulykkelige. Mætte, men tomme. Den kan græde over, om din rettighed er krænket eller opretholdt. …

Centrumvenstre-mændene med deres harmløse islamkritik i ascendanten er også uinteressante. De siger og skriver intet, der ikke allerede er blevet sagt bedre af klogere og modigere mennesker. Og analysen er endda stadig lalleliberal, med lidt godhedsfernis. Økonomi og internationalt samarbejde. Ingen dybdegående granskning af islams ikke-eksisterende kompatibilitet med det danske. Ikke noget selvstændigt forsvar for Danmark. Nej, grunden til, at vi skal pause indvandringen er, at det er synd for migranterne i Middelhavet. Det er beta, det er uhæderligt, det er sminke, det er imploderet soufflé i mandeform, men det er først og fremmest ligegyldigt.

Hvad er det så, den konservative kulturanalyse kan? Den kan for eksempel begribe primærproblemet med indvandringen, som ikke er og aldrig har været økonomisk, boligsocialt eller noget med racisme. Det er derimod uoverstigelige kulturelle forskelle mellem det danske og det islamiske. … Konservatismen blomstrer, fordi den kan forståeliggøre vores tid og leverer pragmatiske, empirisk baserede svar på nogle af de mest presserende samfundsspørgsmål. Det er ikke perfekt, men det er det, vi har brug for.”

Oploadet Kl. 10:05 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97086/trackback

21 Comments »

 1. NOK SÅ MEGEN SMINKE og godhedsfernis kan ikke skjule at Merkel, EU, Venstre og den muslimske del af FN er i gang med at starte en stedfortræder krig mod vores lande. Marakech pagten er opskriften på censur, diktatur, afrikanisering og guerilla-krig mod europæerne og skandinaverne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 13. december 2018 @ 10:57

 2. Primærproblemet med indvandringen er ISLAM, slet og ret. Læs Koranen og bliv vis.

  Men derfor skal man jo ikke overse de 100 milliarder DKK, som det koster os årligt.

  Kommentar by Bastardo — 13. december 2018 @ 11:00

 3. Jeg tror det bliver ved snakken og sin egen psykiatriske opmærksomheds forstyrrelse; han har ikke modet (courage, hjerte, ridderlighed).

  Kommentar by Moth — 13. december 2018 @ 11:17

 4. DEN KYNISME OG LIGEGYLDIGHED hvormed de gamle partier, V, K, R og S mv., betragter de tusinder af danske ofre for masseindvandringens konsekvenser, er et udtryk for at partiernes holdninger til egne landsmænd, er blevet fascistiske. Blandt konsekvenserne er en mangedobling af kriminaliteten og utallige forringelser af velfærden, infrastrukturen og sundhedsvæsnet. Men i de EU-glade partier er de ligeglade med de tusindvis af tragedier som deres politik allerede har påført danskerne. Ja, som Marokko aftalen viser, er de ligeglade med om danskerne mister ALT. De vil ikke have noget imod at elendigheden og døden sendes ind i utallige danske hjem. Danskernes land, liv, frihed, kultur og fremtid er de villige til at udslette, for at holde liv i nogle hykleriske, korrupte eller utopiske vanvids-fantasier om godhed og gavmildhed overfor Afrika osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 13. december 2018 @ 11:21

 5. Selsing gør fejl i ag bagatellisere bortgivelsen af DONG til Goldman Sachs og udhulingen af dagpengene, der samtidig nu skal gives til udlændinge, der lige er kommet hertil.
  Det er også en del i globaliseringen, der skal føre det store flertal tilbage til fortidens angst for at miste alt fra dag til dag, så de bliver lydig og billig arbejdskraft, der bruger alle deres penge på forsikringer og bedøvelsesmidler i bredeste forstand.

  Kommentar by Træt — 13. december 2018 @ 11:39

 6. Uldrik vilbræk er jo i Viborg kommune, så han kan sagtens komme med halal hippie udtagelser fordi ingen af disse dømte ville jo drømme om at bo på landet som Viborg er. Lav en bus rute til viborg, så får piben nok hurtigt en anden lyd fra tossen.

  Kommentar by Prebber — 13. december 2018 @ 11:44

 7. Læste lidt på FreeSpeech(Kafkask teater!). Vi er til grin for egne penge! undre hvor længe LarsLORT & SkrigeSKinken(börneStatsminster! jaja leg du det) kan holde os hen, måske et par år mere, hvor vores socialevelfärd bliver yderligere forringet.

  Utroligt at danskerne ikke våger at stemme på forandring!
  Når det første sammenbrud sker i enten Frankrig, Tyskland, Belgien eller Sverige, kommer det til at gå lynhurtigt og det blir ikke könt!
  Projektet Lindholm vil fremstå som en lykkelig börnefödselsdag i Mai, til sammenligning.

  Fantastisk at vi accepterer, at Globalisterne, FN & EU, kontrollerer, overvåger, beskatter, tyranniserer, straffer, ydmyger & håner os fordi vi ønsker at forblive danske i Danmark, i vores eget land!
  Må vi väre her?
  Ud af EU. Ud af FN. SIAD. Stem på NB(kan det blive värre?)
  Direkte Demokrati
  P.

  Kommentar by Piotr — 13. december 2018 @ 12:34

 8. Venstre ved du hvor du har

  Kommentar by kenneth — 13. december 2018 @ 12:49

 9. Supergodt, at oppositionens primas vil være minister for børnene.
  Så kan regeringschefen være minister for de voksne.

  Kommentar by Bastardo — 13. december 2018 @ 12:56

 10. @Bastardo
  Brug hellere tiden på
  https://www.korankaffe.dk/ (Tak til M.S. Carstens for det link), og Apostate Prophet på youtube.

  Kommentar by K — 13. december 2018 @ 13:18

 11. Nu, hvor vi har fået konstateret at partierne alle er samme nazistiske sump, som alle dækker over hinanden med ligegyldige floskler om ting som ikke er, mens deres forræderi står lysende klart bøjet i neon lige i synet på os alle?

  Så kan vi eventuelt drøfte, hvad vi vil gøre ved det?

  Kommentar by Jack Nille — 13. december 2018 @ 13:19

 12. Ulrik Vilbæk … var det ikke ham som nyvalgt borgmester,købte et maleri til lidt mere end 100 K, og som nu kan sælges på det frie marked for en tiendedel (men OK, det er jo sådan liberalismen er, meget lig socialismen,bare bruge andres penge så længe befolkningen har råd til at betale skatter).
  Ulrik Vilbæk … var det ikke ham som stak af fra posten som landstræner, da presset blev lidt for stort …. fucking venstre kujon.
  Men, OK, landet har de politikere som det har fortjent. Det er trods alt befolkningen som på demokratisk vis har stemt på politikerne, som for egen vindings skyld lader hånt om de selv samme vælgere. Hvor patetisk og sørgeligt!!

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Stem D, som D-dag.

  Kommentar by Neuhammer — 13. december 2018 @ 13:49

 13. PS. Glemte egentlig det væsentlige.
  At lave et udrejsecenter på Linholm er det rene narreværk.
  Spild af danske borgeres penge som ikke ændre en hudende fis.
  Internering af de dømte/udviste til et vitterligt øde sted, hvor flugt viseligt er lig med døden, er det eneste som virker.
  De udvisningsdømte burde sidde på f.eks. et sted på Grønland, til de frivilligt rejste tilbage hvor de oprindeligt kom fra.

  Kommentar by Neuhammer — 13. december 2018 @ 13:59

 14. Hold kæft hvor er Eva Selsing egentlig ret smålækker.

  Jeg ku’ godt…

  Kommentar by Revisoren — 13. december 2018 @ 14:01

 15. På Welt.de kan man læse hvordan Saudi Arabien møver sig ind i Europa
  https://www.welt.de/politik/ausland/plus185376286/Bosnien-Wie-Saudi-Arabien-einen-Vorposten-auf-dem-Balkan-baut.html

  Samme avis fortæller om afrikaner, Stephen Smith- der forventer massemigration til Europa.
  https://www.welt.de/debatte/kommentare/plus185394476/Afrika-Stephen-Smith-erwartet-eine-Massenmigration-nach-Europa.html

  Hva´ så Lars Løkke? Er du stolt af din rejse til Marakesh?

  Kommentar by k.m. — 13. december 2018 @ 14:18

 16. Er meget enig i at politikernes KYNISME er helt utrolig efterhånden. Jeg har selv via familie oplevet hvordan Venstres og Lars Løkkes ækle sundheds- og sygehus-“reformer” har virket. Det er f.eks. blevet næsten umuligt at klage over dårlig behandling på et sygehus. De fleste steder gør personalet deres bedste, men der er også steder hvor brådne kar optræder så tarveligt og modbydeligt overfor både de syge og de pårørende, at det knap kan beskrives. I sådanne tilfælde burde det være muligt at klage, og få systemet til at tage stilling til klagen.

  Men klager man til Sundheds-styrelsen har den, efter en lang række skandaler, skiftet navn til Styrelsen for Patientsikkerhed. Adressen er dog stadig den samme, så det ligner gammel sur vin hældt i en ny flaske. Altså en slags svindel. Tænke sig, efter over ti år med afsløring på afsløring af Sundhedsstyrelsens udygtighed, slendrian og in-kompetence er alt hvad der er sket et navneskifte.

  Også “Patient-sikkerhed” ignorerer folks klager, og gemmer dem væk i skuffer i årevis. Resultatet er at brådne kar, umulige sygeplejersker, livsfarlige/falske læger og skandaløse forhold på et hospital kan fortsætte i årevis. Er en patient i livsfare pga. fejlbehandling, fejlmedicinering eller grove svigt, kan man klage, men der sker ikke en disse. Klagen ligger bare og samler støv hos “Patient-sikkerhed”, selv når der er tale om en hastesag som gælder liv eller død, og hvor der er brug for indgriben med det samme.

  Vi er flere der har klaget over det samme hospital i Sønderjylland, i Haderslev-Åbenrå, hvor psykisk syge igen og igen og igen blev fejlbehandlet af en bestemt del af personalet, med adskellige dødsfald til følge, og hvor MANGE patienter og pårørende blev udsat for store, langvarige og unødige lidelser af nogle uduelige sygeplejersker og læger. Men INTET har vi hørt fra “Patient-sikkerhed”. Der er ikke sket en pind i disse sager.

  Er personalet sparet væk i “P-sikkerhed”?? Det ser ud som om kun en telefondame og et par store syltekrukker er tilbage. Vi er flere som føler at vi har fået en svinsk behandling både af sygehuset og af “P-sikkerhed”.

  Hvis det her så var det eneste område i samfundet hvor politikernes kynisme og uduelighed skinner igennem. Men det er jo snart på alle områder. Så der er ikke bare tale om særlig uheldige ting et enkelt sted, det er snart sådan at politikerne lader forfald, opløsning og ligegyldighed brede sig overalt. Og særlig hensynsløs og skruppelløs lader man til at være overfor de svageste medborgere.

  Kommentar by P Jensen — 13. december 2018 @ 14:54

 17. Er den fimsede Ulrik Wilbek den uægte søn af Birthe Rønn Hornbech?

  Kommentar by Revisoren — 13. december 2018 @ 15:17

 18. Eva selsing kan ikke fortælle os, hvordan verden ser ud. Hun har nogle fine pointer, men i sidste ende vil hun få mere af det samme. Hendes løsninger vil ikke virke.
  “Benhård kulturpolitik” imens demografien løber løbsk. Demografi er skæbne. Disse kulturkonservative får løn og prestige for deres tankevirksomhed. Men de virker desværre som en vildledning for den nationale fløj i Danmark, idet de lykkes med at bilde en del danskere, at man kan redde Danmark på trods af danskernes demografiske deroute. Der er hårdt brug for alternativer på den danske højrefløj!

  Kommentar by Rasmus — 13. december 2018 @ 16:15

 19. Personer der er imod oprettelsen af udrejsecenter Lindholm må betragtes som landsforrædere, det er de værste af de værste samfundstruende elementer man vil indkvartere og det er overvejende indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister som Danmark ikke må smide havet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 13. december 2018 @ 17:37

 20. Det med Lindholm ø kan der siges meget om. Men det bør stå klart at der mest er tale om VALGFLÆSK. Der bliver jo ikke tale om at oprette en fangelejr på øen. De kommende beboere, de fleste grove kriminelle, vil kunne komme og gå som det passer dem. Og at bruge henved 8OO millioner kr. på dette projekt på nye bygninger, plus 3-5OO millioner kr. til driften mv. vil da være skørt, hvis man alligevel ikke aner hvor de udviste kriminelle migranter kommer til at befinde sig. Det går vel som med meldepligten som banditterne bare ignorerede.

  Nej, den ø er 99% sikkert bare endnu et fupnummer i anledning af valgåret. Hvis det var et sikkert fængsel på en ø man ville bygge, var det noget helt andet.

  Lad os koncentrere os om at både V, K, R og S er hovedløse og forræderiske tilhængere af den rødfascistiske/islamistiske Marrakech pagt, som er en krigserklæring mod Europa og Danmark.

  Kommentar by tp — 13. december 2018 @ 19:31

 21. Udrejsecenter på Lindholm, for storkriminelle udviste, er ren blår, løgn og valgflæsk, som DF begærligt købte og åd råt, for ALLE i FT var forhåbentlig helt klar over hvad Lille Lars Landsforræder skrev under på med Migrant Pakken: At vi nu skal bukke og skrabe for iSlammets millioner migranter og at hele den venstredrejede dommerstand, gennem Pagten, vil få deres fede timeløn for, at få de udviste storkriminelle givet status af UDSATTE MIGRANTER med alle tilhørende rettigheder på første klasse i Danmark resten af livet!
  DF sagde nej til Pagten, javel, men i deres kløe af taburetklister, holdt de hver en logisk eftertanke ude af finansloven, i håb om, at deres vælgere er dumme nok, til at sluge holdkæftbolsjerne.

  Jeg kan derfor KUN konstatere, at ALLE partier der er præsenteret i FT er bundrødne og forræderiske over for den danske befolkning!
  Og hvem der stemmer på dem ved næste valg, kan kun betegnes som aktive, landsskadelige, undergrunds-aktivister!

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. december 2018 @ 22:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper