13. december 2018

Tara Skadegaard, FRONT: ‘Godt’, at brun ansat problematiserer ‘Den danske sang er en ung blond pige’

Tara Skadegaard Thorsen er medstifter af den kulturmarxistiske FRONT, der relativt utilsløret kæmper imod hvide heteroseksuelle mænds ytringsfrihed. Det er racistisk i sin kerne, men hvis man virkelig vil bruge sit liv på at bekæmpe ‘Den danske sang er en ung blond pige’, så er der trods alt en vis underholdningsværdi.

En historie fra Kristeligt Dagblad – Tara Skadegaard Thorsen holder øje med krænkelser.

“Tara Skadegaard Thorsen er del af de bevægelser, der på uddannelsesinstitutioner i den vestlige verden arbejder for at skabe miljøer uden diskrimination ‘i forhold til køn, seksuel orientering, etnicitet og personer med funktionsvariationer og så videre’.Hun er netop færdig som cand.mag. i filosofi fra Københavs Universitet, men stadig med i gruppen Front, som hun var med til at danne for to år siden.

Hun synes også, det er godt, at en underviser på en anden videregående uddannelse gjorde indsigelser imod, at der blev sunget ‘Den danske sang er en ung blond pige’, fordi den ansatte, som er brun, følte sig krænket.

‘Jeg kender ikke selv den sang, men det er et virkelig godt tegn, at hun sagde noget og at hun blev taget alvorligt. Ellers ville hun jo være censureret.’

[…]

Kan en hvid mand for eksempel ikke undervise i en brun kvindes forfatterskab?

‘Hvide mænd skal ikke gøre sig kloge på, hvordan det er at være en brun kvinde, men de må selvfølgelig gerne prøve at uddanne sig selv og lære, hvad det vil sige at være brun kvinde. En hvid mand kan godt undervise i en brun kvindes forfatterskab, men jeg ville stole mere på en brun kvinde, der underviste. Hans blik er jo ikke neutralt, men meget specifikt defineret af at være en hvid europæisk mand,’ siger hun.”

(Collage: Tara Skadegaard Thorsen og FRONT: ‘No borders – No nations’)

Den danske sang er en ung blond pige hun går og nynner i Danmarks hus, hun er et barn af det havblå rige
hvor bøge lytter til bølgers brus.
Den danske sang når den dybest klinger, har klang af klokke, af sværd og skjold.
I mod os bruser på brede vinger
en saga tone fra hedenold.”

(Kai Hoffmann, 1924)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97119/trackback

31 Comments »

 1. Hvad er det nu man kalder sådanne synspunkter…? Racisme? For en sjælden gangs skyld mangler jeg AFA kommer og råber “Ingen racister i vores gader”

  Kommentar by Bjarne P. — 13. december 2018 @ 18:26

 2. Er der slet ingen grænse for hvor historieløs, faktaresistent og ideologisk forblændet man kan være?

  Er der ingen nedre grænse for hvornår offerkortet kan hives frem?

  Tilsyneladende ikke. Suk!

  Kommentar by Jens Knudsen — 13. december 2018 @ 18:32

 3. Den danske sang er en blond pige!

  Hvilken etnicitet er Tara selv ?

  Kommentar by Rasmus — 13. december 2018 @ 18:51

 4. Er Tara-tøzen og Henrik Marstal bollevenner?

  Kommentar by Revisoren — 13. december 2018 @ 19:31

 5. Feminister vil afskaffe fars dag. Den lykke mener de ikke mænd har ret til

  Kommentar by k. m. — 13. december 2018 @ 19:34

 6. “Say it loud…Im black and proud…:-)”.Slutscenen i “The Commitment” som omhandler et etnisk rent irsk – soul orkester- en lille dreng står og griner af den irske musiker….som mumler det(James Browns citat)
  Tara tøsen skal have lov til at hygge sig med Rasmus og Rasmine så længe hun vil…..men for gud skyld….bare så få som muligt tager hende alvorligt. God torsdag aften. Støt SIAD. God jul mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. december 2018 @ 19:50

 7. Tara Skadegaard Thorsen repræsenterer med sine holdninger et racistisk/apartheid univers.

  Det er heller ikke logikken, der trykker …

  Hvis en hvid mand ikke må tage stilling til en brun kvindes forfatterskab, så må en brun kvinde heller ikke tage stilling til en hvid mands sang.

  Det er ren apartheid.

  Ingen af os bliver klogere.

  Men det er da rart at få fastslået, at brune mennesker også har en indre svinehund.

  Kommentar by np — 13. december 2018 @ 20:01

 8. De krænkelsesparate leder jo med lys og lygte og med forstørrelsesglas efter noget de kan brokke sig over. Tara er en fuldblods kværulant, antagelig har hun aldrig været dansker, og bliver det nok heller aldrig. Alle hendes smålige, spidsfindige, skøre og latterlige kritikpunkter er kvalmende og lige til lossepladsen.

  Det er så min mening. Men i DR og Pollertiken vil man selvfølgelig betragte hende som vældig klog og dybsindig, og hun får sikkert en del sendetid og spalteplads stillet til rådighed fremover.

  At hun håner danskerne med sit feministiske ævl, har hun sikkert ingen anelse om.

  Kommentar by tp — 13. december 2018 @ 20:10

 9. Ak ja, og nu fortæller Berlingske, at den gamle hædersmand Clint Eastwood bliver beskyldt for racisme i sin nyeste – og formentlig sidste – film.

  Nogle debile SJW-kællinger i USA er blevet “krænket” over, at Clintens karakter i filmen The Mule optræder “racistisk” overfor nogle mexicanere.

  Men mon ikke den 88-årige Eastwood er fløjtende ligeglad, og griner hele vejen hen til banken?

  Kommentar by Revisoren — 13. december 2018 @ 20:50

 10. Den kedelige dame er halvt amerikaner. Hun lider, som en del af sine lige så kedelige lefties derovre fra, af en kedelig kulturimperalistisk tankegang med et totalitært politisk korrektheds-setup. Som de hyler og skriger med, hvergang der er en mikrofonen eller et kamera i nærheden. De har i de senere år, gennem indoktrinering fra universiteter mm. fået ondt af, at de fleste mennesker kan bedst lide at parre sig med deres egne. De synes dog kun, at det er et problem, når det er hvide mennesker, der gar sådan. Når sorte eller brune har det ligesådan, er det bare fordi de er bevidste om sig selv. Når man taler om en ung blond pige i den her kontekst er det jo fordi, at vi også – engang – var bevidste om os selv. Eller “‘pigernes latter og lyse hår, mildt om et evigt Danmark spår” fra limfjordsdigteren Thøger Larsen. Vi er dem, der stadig vil sanse os selv, mens alverdens Tara’ er udlever deres had til dem, de ikke kan/evner/vil spejle sig i. Måske hun er et forsømt barn?

  Kommentar by Uno — 13. december 2018 @ 20:50

 11. Skadegaard Thorsen familien har haft stor succes med hardcore ‘CRT’ (Critical race theory) og ‘FNs retningslinjer for menneskerettigheder og erhvervsliv’ Det må vi erkende.. gad vide hvordan det mon går internt i familien? Far er jo en hvid kapitalist! (stifter og direktør i GLOBAL CSR) http://www.eftertrykket.dk/2018/11/30/brun-skoling/ ht tps://en.wikipedia.org/wiki/Critical_race_theory ht tps://csr.dk/fn’s-retningslinjer-menneskerettigheder-og-erhvervsliv

  Kommentar by anno — 13. december 2018 @ 21:47

 12. Tara Skadegaard Thorsen kan som kvinde ikke umiddelbart bedømme Kai Hoffmanns tekst. Hun har ikke tilstrækkelige forudsætninger og erfaringer til det.

  Kommentar by BE — 13. december 2018 @ 21:53

 13. Uha! – Uha!- Uha-da-da!

  Jeg er lige stødt på ham her:

  https://www.youtube.com/watch?v=9qQtFU3Ha0Y

  Værre kan det næsten ikke blive!:

  https://heavy.com/news/2018/12/julian-von-abele/

  Kommentar by va sawva — 13. december 2018 @ 21:57

 14. Hun er så hjernetom, at hun er nød til, at trække krænkelseskortet, for at få, bare lidt, kompensation, for den opmærksomhed, som hendes intelligens ikke rækker til!

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. december 2018 @ 22:50

 15. Kællinger som den møgso kan man fodre svin med…de er over alt og forpester alt og alle omkring sig – de skulle satme aldrig være født og verden ville være et bedre sted at være – ikke mindst for hvide vestlige mænd – dem som hun kan takke for alt der omgiver hende – lortesæk!

  Kommentar by Black Watch — 14. december 2018 @ 00:27

 16. Tara Skadedyr skal bare flette fissen.
  Du er udansk, mørkhåret og grim. Deal with it sis.
  Der er tilsyneladende ingen nedre grænse. Ingen bund i krænkelseskulturen.
  Så må “vi” jo forklare hende det, når hun ikke selv kan.
  Det bliver noget af en opgave hvis hendes krænkede medsøstrer næste gang bliver krænket over at se en pige, der findes kønnere, og mere gavmildt fordelt fra naturens side. Vær i blot krænkede over naturen. Det gi’r ligeså lidt mening.

  Kommentar by White knight — 14. december 2018 @ 00:37

 17. Det er næsten samme slags kællinger der dominerer DR, det radikale parti, familie- og skilsmisse-bureaukratierne, MR-instituttet og de fleste af de gamle partier.

  Kommentar by tp — 14. december 2018 @ 00:48

 18. https://www.information.dk/debat/2008/01/moskeer-angst-toerklaeder Ang. Kønnet: Hun har det altså fra faderen. For knap 11 år siden var hun 15-16 år, og hvor faderen udbredte sig således. Det er fars pige.

  Kommentar by Uno — 14. december 2018 @ 09:36

 19. Har hun ikke gået i dansk skole – når hun ikke kender denne sang?

  Tara er “en person med funktionsvariation” – meget underholdende, liden substans.

  Kommentar by Bastardo — 14. december 2018 @ 09:44

 20. #4 Revisoren:
  Er MarSvinet ikke på’rutten?
  (Han ser grangiveligen sådan ud) Er han ordblid. Ka’ han ha’ læst hendes navn som TarM?
  Han KAN naturligvis vælge, at vende hende om, gi’ hende en sæk over hovedet og kalde hende Bent.

  Kommentar by White knight — 14. december 2018 @ 10:13

 21. Hey du brune møgso. Kan det tænkes vi nærer mistillid til din slags, fordi tusindvis som dig, har givet os dårlige erfaringer?

  Kommentar by Nielsen — 14. december 2018 @ 11:03

 22. Tara Skadegaard Thorsen: “…jeg ville stole mere på en brun kvinde, der underviste. Hans blik er jo ikke neutralt, men meget specifikt defineret af at være en hvid europæisk mand..”

  Og tilsvarende vil en ‘hvid europæisk mand’ (hvordan så end det defineres) kunne sige, at han vil stole mere på en hvid europæisk mand, der underviser, for en selvdefineret brun kvinde a la Tara vil jo ikke være neutral.

  @11

  Men når man læser hendes selvbiografi under ”Brun skoling” kan man læse det som en ren tilståelsessag om den forkælede overklassepige, der kommer fra den fine internationale privatskole i Hellerup til almuens almindelige folkeskole i Farum og reagerer aggressivt og nedladende over den ydmygelse at blive behandlet som en almindelig pige og ikke som det overklasseløg, som hun føler sig født til.

  ”Jeg var overrasket over, at der var så mange sommerhuse i Farum, når der ikke var anden strand end den, kommunen havde lavet ud til Furesøen omme bag togskinnerne. Det var først, da jeg som 12-årig skiftede til Solvangsskolen i Farum, at jeg lærte, at det var mine klassekammeraters boliger. Min boble var sprængt. Min Strandvejs­-opvækst var ikke en folkelig standard.”

  (Historien virker her som delvist konstrueret. Jeg nægter at tro på, at en 12-årig har så svagt udviklet omgivelsesforståelse. Jeg har jo selv unge i den alder på nært hold, der befinder lagt forbi hendes niveau, men de er formodentligt også noget mere begavede, har større selverkendelse og behøver sjældent at lave lektier for at være i top)

  Og i stedet for at erkende sin nedladende overklassearrogance, projicerede hun som sin arrogance og fornærmelse over på, at disse almindelige underklassemennesker må være ondskabsfulde racister hele bundet – især disse lavt betalte skolelærere, der ikke forstår, at hun med en stor og rig advokatfar pr. definition er særligt udvalgt til høje karakterer og berømmelse.

  Hun viser her, at hun nærmest er prototypen på en arrogant men forsmået globalistkvinde in spe fra overklassen. Med sine unge alder fremstår denne uslebne arrogance som stærkt provokerende, men man må da håbe, at hun bliver klogere. Eller også bliver hun bare stadig værre, da der ligger så meget identitet, penge og magt i at være kronisk racefornærmet.

  Kommentar by traveler — 14. december 2018 @ 12:40

 23. Det er næppe tilfældigt, at denne syge marxistiske hadeklub hedder FRONT.

  Som bekendt har nogle forskruede SJW-kællinger i USA besluttet, at kvindens vagina fremover skal kaldes “fronthullet”.

  LOL, som de unge siger…

  Kommentar by Revisoren — 14. december 2018 @ 13:13

 24. Er Tara Skadegaard Thorsen den danske Pocahontas?

  Godt fortalt traveler 12:40. Enig. Måske à propos denne ‘would be’ Pocahontas? :-)

  “Donald J. Trump‏Verificeret konto @realDonaldTrump
  Thank you to the Cherokee Nation for revealing that Elizabeth Warren, sometimes referred to as Pocahontas, is a complete and total Fraud!
  05.24 – 16. okt. 2018”

  https://www.huffingtonpost.com/entry/donald-trump-elizabeth-warren-racist-attacks_us_5bc5d965e4b0d38b587197cc?guccounter=1

  Kommentar by A-mad — 14. december 2018 @ 13:47

 25. SIDSTE NYT: Sen. Elizabeth Warren acknowledged she is “not a person of color” during a commencement speech at a historically black university on Friday. The Washington Times – Friday, December 14, 2018:-)
  https://www.washingtontimes.com/news/2018/dec/14/elizabeth-warren-im-not-person-color/?utm_source=onesignal&utm_campaign=pushnotify&utm_medium=push

  Kommentar by A-mad — 14. december 2018 @ 22:00

 26. A-mad.
  Interessant parallel.

  Man bør vel lige repetere helt elementære livsvilkår, som Tara aldrig har forstået: Diskrimination er et livsvilkår. Den ultimative og mest brutale diskrimination er at blive valgt fra som kæreste, valgt fra til at få børn.

  Så er der hverdagens øvrige diskrimination. Måske reel, måske indbildt. Det kan der ikke føres bevis for. Når den krænkede har et stort ego a la, tyder det på indbildt diskrimination.

  Der er den fremtoningsrelaterede diskrimination over hårfarve (f.eks. de dumme blondiner), over næseform (f.eks. grisenæse eller jødenæse), over øjenfarve (f.eks. de blåøjede), over højde eller bredde, kropslugt, antal vorter osv, osv. Blandt disse har hudfarve fået en privilegeret særstilling, og sit eget privilegieord: Racisme, som alle undervisere må frygte at blive beskyldt for. Bare at antyde at en lærer diskriminerer pga. hudfarve, får læreren til at reagere, typisk ved at give højere karakterer end eleven objektiv set er berettiget til.

  Så er den beklædningsmæssige diskrimination, hvor alle mulige beklædning udløser måske reel, måske indbildt diskrimination. Blandt disse mange diskriminationsmuligheder har det islamiske tørklæde fået en privilegeret særstilling. Den privilegerede understrejes af, at diskrimination mod tørklædet gøres identisk med diskrimination mod hudfarve under privilegieordet: Racisme.

  Ja, Pocahontas alias Elizabeth Warren lever magtpolitisk af diskrimination, især indbildt diskrimination. Da hun i de venstreorienterede ligninger har den forkerte hudfarve, så har hun bildt sig selv og andre ind, at hun som udvalgt indianer har en særstilling.

  Kommentar by traveler — 15. december 2018 @ 11:14

 27. Ja, enig. Diskrimination er menneskegruppens måde at overleve på.

  En stammes overlevelse er betinget af, at den afværger overfald af fremmede.

  Beduinstammerne i den Arabiske ørken overlevede angreb og andre stammers forsøg på at røve deres kvinder ved altid at dræbe fremmede, når de så dem.

  Kvinderne var tilslørede, så de angribende kamelberedne fra andre stammer ikke så nemt kunne se dem og ride ind og tage dem og forsvinde med dem på kamelen.

  Det blev til verdensreligionen islam!

  Pocahontas alias Elizabeth Warren?:-)

  Der er flere danske forgængere. Nu er “den første danske mohikaner” blevet 80 år. Jeg mødte ham engang på en fredelig villavej i nærheden af Dyrehaven iført indianerdragt (og det var ikke fastelavn!). Nu er den gamle indianer-hippie blevet 80:-)

  Den litterære indianer “Vagn Lundbye indførte den indianske tanke i dansk litteratur og har gjort sig bemærket med en række fine bøger med digte, romaner, dokudrama og erindringer. 22. november fylder han 80 år. (…) Vagn Lundbye blev sidst i 1960erne en del af det litterære ungdomsoprør mod den velaflagte modernisme repræsenteret af bl.a. Villy Sørensen og Klaus Rifbjerg. (…) Siden drejede interessen sig mod ungdomsoprørets romantiske følsomhed og drøm om alternative livsformer.
  Typisk for tiden for 30-40 år siden slog han til lyd for, at en politisk samfundskritik måtte bygge på en teori om naturen og kosmos. Den fandt han i den indianske tankegang og ud fra den dømte han sin babariske samtid. Det blev kernen i hans forfatterskab. I 1970erne boede Vagn Lundbye hos indianske og inuitiske folk i Nordamerika og i 1973 optrådte han i tv iført indianerdragt med frynser med sit lange, mørke hår bundet i to lange fletninger. Året før havde han udgivet »Her ligger min Yucca frugt«, en samling myter og fortællinger som tilsammen udgør et forløb. I hans »Digte 1977« søger han at overføre sine indianske tanker til lokale danske forhold”

  https://www.berlingske.dk/navne/den-litteraere-indianer

  Kommentar by A-mad — 15. december 2018 @ 11:56

 28. Apropos kvindelige sexslaver:

  Har lige læst en artikel i Weekendavisen, der fortæller, at IS-lommer i Syrien og Irak stadig holder 3.000 Yazidi-piger som sexslaver.

  Men det har naturligvis heller intet som helst med dødskulten Islam at gøre, hvis man spørger Jens Rohde…

  Kommentar by Revisoren — 15. december 2018 @ 12:30

 29. De udlændinge, der godt kan lide danskerne, hæfter sig altid ved dette folks sangglæde. Den danske sangskat er en unik kulturskat. Ritt Bjerregaards fjernelse af morgensangen i folkeskolen gjorde, at den nye generation ikke længere kender denne kulturskat.

  Sangene skaber fællesskab og formidler et værdisæt. De værdier, man finder i danske sange og salmer beregnet til fællessang, er flid, beskedenhed, livs- og naturglæde, fædrelandskærlighed og naturligvis kristendom (tro, håb og kærlighed). Velegnede ledetråde for et lykkeligt og produktivt liv. Med dem i ryggen har danskerne skabt et velfungerende, produktivt samfund.

  Andre foretrækker dog at leve ud fra de modsatte værdier: ladhed, hovmod, ligegyldighed, samfundsnedbrydelse (revolution), bitterhed og aggression. Disse værdier skaber et liv, hvor personen altid vil føle sig utilfreds, uanset hvor gode omgivelserne er; og altid vil opleve isolation og uretfærdighed, ligegyldigt hvor åbent man kommer vedkommende i møde. For uretfærdigheden er personens egen.

  En ung dirigent, der gør meget for at udbrede de danske sange i dag, er Phillip Faber. Han arrangerer dem på smukkeste vis.

  https://www.youtube.com/watch?v=64Vl8vBwBgw

  I Danmark er jeg født, af H. C. Andersen.

  Kommentar by Sådan er det jo — 15. december 2018 @ 14:20

 30. Enig, Revisoren 12:30. Det er noget medierne fejer ind under gulvtæppet. Dødskulten Islam hersker også over sine slaver i Tyskland. Det er en hårrejsende virkelighed nu i Europa, som vi ikke åbenbart ikke må høre om.

  “A 19-year-old Yazidi woman has fled Germany with her family after encountering the “Islamic State” (IS) fighter who had enslaved her in Mosul on the streets of Schwäbisch Gmünd, a town in Baden-Württemberg.
  “I ran away from Iraq so I would not see that ugly face and forget anything that reminds me of it, but I was shocked to see him in Germany,” Ashwaq Haji Hamid told InfoMigrants, a news site about migration run by DW, France Medias Monde and Italy’s ANSA agency.
  “The first time was in 2016,” she said. “He was chasing me. He was the same person, but the second time, he came close to me and told me he knew everything about me.”

  Hamid said she wanted to start a new life in Germany after facing atrocities by IS. She had notified police about the case, but added that it was impossible to feel safe knowing her former captor was still out there.
  After reporting the second incident in February 2018 to the refugee center and local police, she says she was only offered a number to call in emergencies. That was when Hamid decided to leave.
  “If I had not seen him, I would have stayed in Germany. I wanted to complete my studies and get a degree that would give me a decent life,” she said.”

  https://www.dw.com/en/yazidi-woman-encounters-islamic-state-captor-in-germany/a-45114593
  https://www.bbc.com/news/world-middle-east-45209868

  Kommentar by A-mad — 15. december 2018 @ 14:37

 31. # A-mad

  Ja, det er rystende læsning.

  Og de to statsejede kanaler DDR og TV2 er totalt tavse.

  En kanal som DR K sender dagligt op til flere programmer om Hitler og de slemme nazister.

  Men man ser stort set aldrig et program om kommunismens og islamismens afskyelige forbrydelser.

  Kommentar by Revisoren — 15. december 2018 @ 19:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper