15. december 2018

England: Chelsea-fan fyret efter beskyldninger om racistiske tilråb mod Manchester United-angriber

I Evening Standard, som er en af kilderne til BT-historien om Colin Wing er han ‘accused of racially abusing’, men på BT.dk blev han ‘afsløret’. Der er ingen håndfast dokumentation, og på den måde minder den evige jagt på racister lidt om #MeToo-fænomenet. Den 60-årige Chelsea-fan Colin Wing har på grund af beskyldningerne mistet sit job, og det er måske nok usympatisk, men endnu ikke ulovligt endsige racistisk at råbe efter modstanderholdets spillere. Heller ikke selvom de tilfældigvis er mørklødede.

En historie fra BT.dk – Blev afsløret på direkte tv – nu har det kostet ham jobbet.

“Den 60-årige Chelsea-fan kom i søgelyset under og efter lørdagens Premier League-brag mellem Chelsea og Manchester City. …

Her kunne man se ham råbe ukvemsord ad det gæstende holds Raheem Sterling – og det blev hurtigt udlagt som et racistisk udbrud. … Raheem Sterling bekræftede efterfølgende selv, at han hørte et racistisk udbrud.

Colin Wing har nu valgt at stå frem, og han nægter at have udtrykt sig racistisk i situationen.

‘Jeg skammer mig over min egen opførsel, og jeg har det dårligt med det. Men jeg kaldte ham ikke ‘black cunt’, jeg kaldte ham ‘Manc cunt’,’ siger han ifølge flere engelske medier…”

(Chelsea-fan Colin Wing råber efter Man Uniteds Raheem Sterling, 8. december 2018; Foto: ES)

“En video, der er blevet lagt ud på internettet, viser, at flere fans råber efter den engelske angriber, da han samler bolden op ude ved siden af banen i forbindelse med et indkast. Både politiet og klubben vil gennemgå videomaterialet for at afgøre, hvorvidt Sterling er blevet udsat for racistiske tilråb.” (BT, 10. december 2018: Racisme-skandalen i Premier League…)

Oploadet Kl. 01:00 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97130/trackback

38 Comments »

 1. OT
  Jeg ved det godt at det ikke du’r

  Men det her er satme gråtæsk.

  https://jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE11069351/flygtninge-kan-fortsat-faa-permanent-ophold-i-danmark-trods-stramninger/
  14.12.2018 KL. 20:45
  Flygtninge kan fortsat få permanent ophold i Danmark trods stramninger
  Efter fire år kan flygtninge få permanent opholdstilladelse, som ikke kan inddrages ved fred i hjemlandet.

  Her ser man tudelig at Fadbamsen og Mettepigen vil ødelægge Danmark.
  Peter Skårup står lige ved siden af Banklærlingen Kristian Jensen og hører på.

  Vi skal have NB og Stram Kurs på banen NU.
  Det du’r ikke som de laver det på Borgen.

  Kommentar by Sindsro — 15. december 2018 @ 02:14

 2. De falder allesammen, lige om et øjeblik .. :) Det er tydeligt, at den verden vi kender siden 2. verdenskrig, er ved at bryde sammen, og alle vores ledere er på vej mod en udvikling, de slet ikke har kontrol over.

  Kommentar by Jack Nille — 15. december 2018 @ 02:35

 3. Welcome to North Korea.
  Jeg er spændt på, hvornår heksejagten på anderledes tænkende og ytrende går ind her til lands. Og sider som Urias forbydes og lægges ned.

  Kommentar by White knight — 15. december 2018 @ 07:32

 4. Det skal fedt hjælpe at den snøvlende lille springgymnast og bankassistent kommer ved roret på M/S Venste Titanic.
  En ægte radikaler kan kendes på sin udtalte snøvlen. Er det ikke mageløst hvor Krissjan, Elmquist, Lidegaard bros. etc. ALLE lyder fuldkommen ens? Det forklarer måske samtidig den mangel på ilt til hjernen, de alle er eksponenter for.
  Alt har som bekendt en forklaring.

  Kommentar by White knight — 15. december 2018 @ 07:46

 5. Som jeg ser det er der også adskillige tilskurer der “rynker på næsen”. Hvad skal straffen være for dem?

  Kommentar by Santor — 15. december 2018 @ 08:58

 6. Nu må de lige holde, det er jo fodboldkultur i England – og alle hader Brøndby eller de hvi´e når vi er i kampen med råb og skrig men total ligegyldig efter kampen.
  __________________
  Apropos det er lige pt. lagt en ny video med Roger Scruton ud på YouTube “Sir Roger Scruton on Unrest in the West”!

  Kommentar by Moth — 15. december 2018 @ 09:18

 7. Et fodboldhold der mest bestod afrikanere, tyskere, kinesere, eskimoer, indianere og mongoler fra fjerne lande, ville det være et ENGELSK fodboldhold? Eller et multi-kulti hold? Som jo er Marianne Helveds drømmehold.

  En gigantisk INVASION er på vej mod Danmark. Iflg. V, K, R og S/SF er der tale om en flodbølge af berigelse. Iflg. andre kilder bliver der tale om en tsunami af vold, død og ødelæggelse. 15 lande har sagt fra overfor den folkemorderiske Marrakech pagt, men Christiansborg fremturer. I Frankrig er der undtagelsestilstand i hele landet. Folket markerer sin modstand i snesevis af byer. Og i land efter land er der opstand mod EUs og FNs planer om invasion, afrikanisering og islamisering. Selv i Ottawa i Canada er der protestdemonstrationer mod Marrakech. I Polen, Belgien, Tyskland, Italien, Tjekkiet, Holland og Ungarn osv. er der millioner af borgere der er dødtrætte af EU og FN og deres tyranniserende, fattiggørende og dødbringende Europa-planer.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. december 2018 @ 10:05

 8. vedr. 1. DF har skam prøvet at få den globale asylret skrottet, men forgæves. Alle andre partier stemte imod. Det samme vil ske med nye partiers angreb på dette vanvid. Der er intet at gøre, så længe flertallet sætter den internationale elites “anderkendelse” højere. Der er kun os almindeliges pres på politikerne, der kan ændre deres holdning.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 15. december 2018 @ 10:11

 9. Fodboldkultur; vildledning, – og fordrejning

  Der er opstået i Storbritannien, og desværre også her hjemme en fodbold fan-kultur der er manisk optaget af hvordan det går med “ens hold”. Det ses bland andet i FCK, Brøndby, m.f.
  Godt understøttet af en presset formiddags-presse, som Ekstrabladet og BT er der mange og gennemgående banale historier; om hvilken spiller der skifter klub, hvem der spiller på hvilken plads, fremtidige trænere, nuværende trænere, og navnlig hvilke hold er dårlige og hvem er gode. En avanceret form for børnehavefortælling.

  Mange af de unge mænd der går op i denne fan kultur, burde måske bare bruge lidt mindre tid på at være fan af fodbold, og lidt mere tid på den politiske udvikling og ikke mindst demografiske udvikling i deres nær område.
  Det er i denne form for “brød og skuespil”, at jeg mener at vi har problemet. Det er en måde, at infantileisere og vildlede/bortlede opmærksomheden fra den massive islamiske indvandring, over på noget harmløst, noget ikke reelt. Hvem der klare sig godt i superligaen eller Champions League er faktisk mindre vigtigt end, at de 5-10 unge indvandre der hærger ens lokal område.
  Uden på nogen måde at sympatisere med “de gule veste ” og deres voldelige tilhængere, så viser det idet mindste en vilje til at gøre noget andet, end bare flyde med strømmen.
  Vore politikere acceptere politikker fra EU og fra internationale traktater der er skadelige for vores land og ingen gå på gaden.
  Hvorfor ? Hvorfor er der ikke flere til For Friheds macher? Hvorfor var der ikke et massivt brøl imod Marakech aftalen, hvor var folk henne?

  Kunne det være at de var optaget af en kommende fodbold kamp, eller lignede. Unge mænd, der på deres gang til det lokale fodbold stadion kan se, at der er noget der har ændret sig i deres nær miljø, alligevel men forsætter. Man kan se at der er mange sortklæde unge mænd, af anden herkomst end dansk, der samles på pladser, nær lokale privat ”kælder” moskeer.
  “Vi går til fodbold, og de går i moske, kæft hvor er de dumme”. Men hvem er det der sted efter sted sætter sig på lokal områderne? Hvem er langsigtede?
  Man kalder dem bander, og der er “ingen forbindelser med moskerne”, men alligevel skal der forhandles med de lokale imamer, hvis der skal ro på i lokal området.

  Fodbold er sjovt at spille selv, det er en fornøjelse at se på det kan en gang imellem, men denne maniske optagethed, som den moderne fankultur ligger for dagen, minder om passivisering og vildledning, af mange unge mænd som burde være optaget af hvad der sker i deres land og i deres lokal område.
  Tommy Robinsom kom jo ud af en fodbold fankultur(hooligan), men vågnede op og så at der sker ting i hans lokal område, mens han og hans mates var inde og se fodbold. Denne opvågnen er i sidste øjeblik, og han er en af de mest umiddelbare fortalere for en anden udvikling af England end den som Arbejderpartiet har gennemført de sidste mange år.

  Vi skal alle vågne op og forhindre at DONG-signalet(fra gamle sports -lørdag) ikke udvikler sig til en form for politisk tinitus, hvor vi ikke kan høre andet, DONG.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 15. december 2018 @ 10:25

 10. Europa har tabt, Danmark er ikke længere et yndigt land, der var et yndigt land og den danske sang er længere en ung blond pige, nu bliver alt pillet fra hinanden. Sund fornuft, er ikke til stede mere. Utroligt at mange danskere og især unge ikke kan se at islamisk indvandring ødelægger vores kultur, opløser sammenholdet og smadrer vores økonomi. Jeg er dybt ulykkelig over at vores land og Europa går i opløsning.

  Kommentar by IES — 15. december 2018 @ 10:32

 11. S slog sig i sin tid op som et parti der ville gøre noget godt for lønmodtagerne og de svage. De tider er forlængst forbi, og partiet har mistet sin eksistensberettigelse, eftersom det i dag står for en politik der er fjendtlig overfor lønmodtagerne, de svage og alle andre almindelige danskere. Mette F. og co. har jo klart støttet at Lars Quisling rejste til Marokko og undertegnede Marrakech traktaten. Og fornylig blev Sass Larsen banket grundigt på plads da han talte for at begrænse indvandringen.

  I det hele taget er alle de gamle partier forræderiske overfor det danske folk. DF er dog ikke helt så anti-dansk i sin politik overfor danskerne som de øvrige partier, men stadig er DF en slatten omgang.
  Men de øvrige partier er direkte livsfarlige. Deres politik er åndsformørket og katastrofal, og styrer Danmark mod afrikanisering og ustyrlig kriminalitet samt i længden kaos, statsbankerot, velfærdskollaps, sygdom, terror og krig.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. december 2018 @ 10:49

 12. Kom ind over til en nicker er vist også blevet forbudt i fodbold.

  Kommentar by P — 15. december 2018 @ 11:50

 13. Hvis det havde været en mørk Chelsea-fan der råbte og Kevin de Bruyne med bolden, havde vi aldrig hørt om episoden.

  Kommentar by M.P. — 15. december 2018 @ 12:04

 14. Englands svar på “spyttemanden”?

  Kommentar by Revisoren — 15. december 2018 @ 12:19

 15. Den største fejl som denne såkaldte fan begår, er ikke at råbe ad den klamme neger.

  Nej, fejlen ligger i, at han er tilhænger af en skod-klub som Chelsea.

  Alle rigtige mænd er naturligvis tilhængere af Liverpool F.C.!

  Kommentar by Revisoren — 15. december 2018 @ 12:55

 16. DE KRÆNKELSESPARATE, politisk korrekte, feminiserede og rødradikale galninge kan få øje på racisme og ukorrekthed alle steder. Deres importerede kulturfremmede “forsvares” med en fanatisme der er gået amok. Deres egne landsmænd gider de derimod ikke forsvare, dem vil de hellere udlevere til undertrykkelse, udskiftning, fordrivelse og etnisk udrensning. Sverige (eller Sovjet-unionen?) er blevet det store forbillede for typer som Merkel, Macron, Lars Quisling, Marianne Helved, Stine Bosse og Mette Frederiksen osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. december 2018 @ 13:06

 17. Nu må julemanden ikke længere være en mand, helst en kvinde eller intetkøn.
  Feminister skrotter al kultur og sund fornuft.
  Læs evt om Tyskland, hvor nyfødte kan beskrives som “diverse” hvis der er kludder i kromosomer og fysiske kønsorganer

  Kommentar by k. m. — 15. december 2018 @ 13:12

 18. Der er revolution, Act 5 i Frankrig i dag, politiet ude i stor stil, og så er der revolution i England med yellowvestsuk

  Kommentar by Jack Nille — 15. december 2018 @ 14:08

 19. #13.12 Ja, det er da slemt at julemanden ikke er en julekvinde. Virkelig ærgerligt for feministerne. Og dybt krænkende naturligvis.

  Men faktisk er det jo mændene som med slid og slæb, heltemod og genialitet har skabt den moderne civilisation og alle dens bekvemmeligheder: huse, fjernvarme, brusebade, støvsugere, vaskemaskiner og komfurer. Hvortil kommer matematik, fysik, kemi, symfonier, klaverer, biler, fly, skibe, jernbaner, motorveje, broer, skyskrabere, mobiltelefoner, fjernsyn, tekstilfabrikker, helbredende medicin osv., osv.

  Alligevel skal mændene finde sig i at blive nedvurderet, foragtet og hetzet af feminister, kvindesagskvinder, ligestillingsfanatikere og radikale kællinger. Ja, røde journalister og selv visse mandlige jurister og dommere er hoppet med på at mændene skal nedgøres og ydmyges i enhver sag, hvor kvindelig egoisme og krav om positiv særbehandling kan gøres til et tema.

  Det kunne endda gå i starten, hvor der måske nok var et par småting at rette op på. Men efterhånden er feministerne jo gået helt over gevind. Hver dag opfinder de nye krav og nye krænkelser. I flere lande er deres forskruede/bindegale politik blevet en plage for den brede befolkning, for mændene, familierne og børnene. Og en trussel mod fred og sikkerhed, lov og orden, økonomi og kultur.

  I Sverige er antalllet af rødradikale politik-kvinder blevet så stort, at de tager røven på alt og alle, og er ved at opløse og omstyrte samfundet. Sverige i dag er et land i frit fald, og overalt bliver forholdene ringere for hver dag. Landevejsrøvere, hjemmerøvere, brandstiftere, vanvidsbilister, knivstikkere, voldstægtsforbrydere, gadebander, voldsmænd og mordere dukker nu op hvorsomhelst….. og den velfærd svenskerne har været vant til, rasler ned ad brættet. Fallitter, konkurser, butikslukninger….. afbrændte skoler, børnehaver og biler….. firmakrak, skilsmisser, sociale ulykker, selvmord og nye sygdomme vinder frem. Malmø der før var yderst fredelig, er nu en by med daglige skyderier og kast med håndgranater mv.

  De politiserende kommunist-kvinder har ikke styr på nogetsomhelst, andet end det med at undergrave og destruere samfundet.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. december 2018 @ 16:46

 20. @9 Historyman
  Det kan siges meget kortere.
  Sport er opium for folket
  Dog ,med visse undtagelser,sundt for udøveren.
  Bare kig på f.eks #15 Revisorens indslag
  Han er allerede så langt nede af slisken at han med stor sandsynlighed har passeret point of no return.
  Suk

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 15. december 2018 @ 17:53

 21. DENNE SAG om en fodboldfan som muligvis ikke har været fuldt ud politisk korrekt i sit ordvalg, er endnu et SYMPTOM på at samfundet er ved at blive til en galeanstalt pga. de radikale tosser der hele tiden leder med lys og lygte efter noget de kan blive fornærmede eller forargede over. Enhver bagatel kan de med pilrådne journalisters hjælp puste op til en stor sag. Som straks efter kan omsættes til forfølgelse og afstraffelse.

  Formålet er nok at ensrette og skræmme befolkningen, så til sidst ingen tør sige eller mene noget som ikke er godkendt på forhånd.

  De politisk korrekte er i ni af ti tilfælde nogle smålige tåber eller blårøde fascister.

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. december 2018 @ 18:47

 22. Hvad med os, der bare er røvtrætte af at se negre spille fodbold i Europa? Lad negrene opbygge deres egne klubber og landshold i deres hjemlande. Camerons utæmmelige løver med suveræne Milla i spidsen, det var negerfodbold i verdensklasse.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 15. december 2018 @ 18:56

 23. # 20

  Ignorant!

  Det venstreradikale subjekt PHR må have et ekstremt sørgeligt og ensomt liv, når han ikke kan finde fornøjelse i, at mødes med ligesindede omkring en fælles interesse som for eksempel en fodboldklub.

  Mon denne store åndsfyrste vil åbenbare for pøblen, hvilke interesser han dyrker, når han ikke sidder nede på bænken?

  Kommentar by Revisoren — 15. december 2018 @ 18:59

 24. Alle ismerne er døde, og det er deres sidste krampetrækninger dette igangsatte kup. Det er et udtryk for, at de ved, at de har tabt.

  Revolutionen og dens sejr er ikke en forudsigelse, det er en konsekvens af de indsatte elementer.

  Kommentar by Jack Nille — 15. december 2018 @ 19:00

 25. Denne Turley video siger meget det jeg siger nu og dækker også sportssagen. Bemærk at Turley her taler for over 1 år siden:

  Yes, Liberalism Is Dead!!! Here’s Why!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=xGnmSE5K58A

  Kommentar by Jack Nille — 15. december 2018 @ 19:08

 26. @ 21 Bent Nielsen

  Du har helt ret. Der kan dårlig nok slås en prut, før folk skal have krisehjælp.

  I denne uges Weekendavis, berettes om nye retningslinier for såkaldt krænkende adfærd på Københavns Universitet.

  En lektor blev beskyldt for i sin undervisning at have udtalt sig krænkende om kvinder, at have brugt “n-ordet” (neger/nigger) og for at abonnere på en eurocentrisk verdensopfattelse.

  Flere ikke europæiske kvinder har givet udtryk for at lektoren ikke har respekt for deres køn.

  Endvidere har flere peget på, at mange af teksterne er skrevet af gamle hvide mænd, og at undervisningen derfor har haft en mandschauvinistisk og eurocentrisk slagside.

  Bare de sarte unge mennesker, ikke får større problemer i deres liv.

  Kommentar by der Adler — 15. december 2018 @ 19:23

 27. ¤ 10.25: Du nævner de gule veste som nu protesterer meget beslutsomt i Frankrig og flere andre lande.

  Hvorimod der ikke sker ret meget i Danmark, Norge og Sverige, selvom mange tusinde skandinaver allerede har mistet liv og helbred eller al livsglæde, pga. de mange barske og blodige konsekvenser som masseindvandringen har ført med sig.

  Måske er der noget visse danskere har misforstået. De tror vist at politikerne nok vil skaffe dem “en god løsning i morgen” som blålyset Helle T-S formulerede det.

  En god løsning fra de nuværende partiers side? Ha, ha, ha. Det kan vi vist godt glemme.

  Jeg tror vi skal gå ud fra, at det indgår i politikernes overvejelser at danskerne, i modsætning til muslimerne, finder sig i alt. Politikerne betragter danskerne som naive, sløve, træge, godtroende og uendeligt tålmodige. Hvorfor de mener at kunne byde os ALT. Fra mishandling af svage danskere til komplet undertrykkelse og udryddelse.

  Christiansborg er i dag en højborg for et sted mellem 1OO og 15O kommunister, fascister og radikale feminister. Der mener at Marrakech pagtens plan om at smadre og udslette Europas og Danmarks økonomi, fred og sikkerhed er “den nødvendige” politik, hvis vi skal være “humanistiske” overfor 3O-4O muslimske lande.

  At europæerne og danskerne vil blive belemret med diktatur, fattigdom og kriminalitet i enorme mængder…… samt barbari, guerilla-krig, terror, velfærdskollaps, sygdom og massedød ved samme lejlighed….. rager “humanisterne” en høstblomst.

  Marokko-pagten er vanvittig og en krigserklæring mod alle der bor nord for Middelhavet.

  Uriaspostens blog for et par dage siden om netop Lars Quisling og Marrakech pagten har forhåbentlig alle her set!!

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. december 2018 @ 19:32

 28. Det som danskerne umiddelbart kan gøre hvis de vil undgå at Danmark omdannes til et Sverige nr.2, altså en galeanstalt og en krigszone, er at trykke og fordele en masse flyveblade og pjecer. Eller de kan skrive på twitter, face-book og JP-debat mv. Og ellers kan man jo lade sig inspirere af Polen, Ungarn og Frankrig osv.

  Men måske foretrækker danskerne at lade sig frivilligt udrydde?

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. december 2018 @ 19:51

 29. PS: Læste lige på 18O grader at DF går ind for at belønne ansatte i Læger uden grænser mv. Man vil altså belønne folk som har medvirket til menneskesmugling og forværring af Danmarks situation. Endvidere støtter DF tilsyneladende Lars Quisling på fuld kraft. Jeg er ved at opgive at forstå Tullesen. Er manden gal?

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. december 2018 @ 20:47

 30. Michael Jalving kritiserer nu Marokko-pagten, og kalder regeringen for den dårligste borgerlige regering siden 1864.

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. december 2018 @ 21:09

 31. 19:08
  Her er så Turley’s opfølgning på den omtalte video, i dag:

  #YellowVests #LesGiletsJaunes #France
  The Rise and Fall of Macron’s European Revolution!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=roGiwAPnlmA

  Find out what the crash of Macron’s political hopes really means!!!

  Kommentar by Jack Nille — 15. december 2018 @ 21:12

 32. Helt ærligt!!!
  Hvis den hvide engelske mand råber groft nedsættende om negeren Sterling pga. af hans hudfarve og udseende som negroid – er det da helt ved siden af at forsvare denne brite?!!!

  Han kan for min skyld råbe mange grove ting omkring Sterlings spil og dygtighed eller mangel på samme – det er da helt ok – men at håne ham pga. hans hudfarve m.m. er ikke ok – Hvad ved den britiske mand om Sterling? – Hvad ved vi om ham som menneske?

  Jeg synes ikke det er ok hvis den hvide brite bruger helt klare racistiske ord mod sterling. Og ja jeg ved godt at det sker den anden vej også – men det legitimerer ikke den adfærd fra nogen af parterne!!

  Det er altså bare fodbold – herregud – lad være at eksponere sådan noget lort fra en ligegyldig britisk fordrukken low-life!

  Jeg tror Sterling hører det så tit, at han er pisse ligeglad – det er en del af gamet.

  Herinde har vi jo hørt at vi er racister alle til hobe i 30-40 år – hvem gider tage sig af det i dag? Det har mistet sin betydning og opfattes ligefrem af nogen som et hæderstegn!!!

  Herinde tales der ofte om at det ikke har noget med hudfarve at gøre, når de politisk korrekte beskylder os for at ytre racistiske
  ting om muslimer o.a. f.eks. hudfarve m.m. Det vil vi vist gerne ikke have os skudt i skoene…vel?

  For helved da…hold nu fokus på de virkelige problemer, nemlig islam og muslimerne og skid da hul i sådan en historie.

  Kommentar by Black Watch — 16. december 2018 @ 00:36

 33. – Black Watch

  Det er på ingen måde bevist, ar Colin Wing råbte noget racistisk efter Sterling.

  Kommentar by Kim Møller — 16. december 2018 @ 08:24

 34. Kommentar by Kim Møller — 16. december 2018 @ 08:24

  Ja – så er det da en ikke-historie – storm i et ølkrus?

  Er Sterling muslim? (fornavnet raheem). Så kan det måske være råb relateret til hans religion? Men så er det vel stadig ikke racistisk, da islam og muslimer ikke er en race som sådan?

  Som Gintberg siger i sine monologer:” Vi ve det ikke!”.

  Kommentar by Black Watch — 16. december 2018 @ 09:50

 35. De dobbelte standarder er til at brække sig over.
  Det er som om negere og sandnegere er så langt foran på point, grundet den hvide mands overgreb for snart hundreder af år siden, har fritaget dem for ansvar og kritik af nogen art.
  Sygt.
  Svarer til at de allierede her 70+ år siden anklagede Tyskland og dens nuværende etniske indbyggere for ANDRES ageren dengang.
  Nej vel?
  At landet så nærmest har lavet manuskriptet, for en genindspilning af denne world blockbuster. Er en anden historie.

  Kommentar by White knight — 16. december 2018 @ 11:24

 36. City, ikke United…

  Kommentar by Ørjan — 16. december 2018 @ 12:56

 37. City, ikke United…

  Kommentar by Ørjan — 16. december 2018 @ 12:59

 38. At råbe efter en muslim er velsagtens racistisk?
  Ja, Raheemuhammad Al-Sturling er en tvangsunderlagt udbreder af voldstyranniet og barbarismen som Løkke-Fonden kalder “en fredelig verdens religion”.

  Kommentar by Iznogut — 17. december 2018 @ 06:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper