14. december 2018

Klaus Riskærs intuition: Danskerne har fået nok af den ‘xenofobiske skrækpolitik’, gidseltager 80 pct.

Bilradioen stod på Radio24syv, og selvom den er bedre end P1, så er der stadig langt mellem snapsene. I dag røg jeg ind i slutningen af Riskærs fredagsbar, hvor Klaus Riskær baserede en længere svada på egen intuition. Den intuition, der for får tilbage gav ham en fængselsdom for ‘groft mandatsvig, bedrageri og skyldnersvig’.

Riskærs tvangstanke, kort fortalt. Udlændingepolitikken er løst, 80 procent af danskerne ser ikke problemet, men politikerne gør det til at problem. Politikerne efterligner kun DF’s ‘xenofobiske skrækpolitik’ for at vinde valg.

Kan du ikke få det til at gå op? Det kan jeg heller ikke. Hørt fredag formiddag på Radio24syv.

Lytter: Man laver symbolpolitik. Man tæver folk for at vinde et valg…

Klaus Riskær: … omkring det der med udlændingeproblemstillingen. En velment indsats for at løse et problem som nogen følte begyndte at blive lidt for uoverskueligt, nu er man så i gang med at finde nogle løsninger, men. Men det er som om, at det pludselig er blevet midlet der er det vigtige, ikke målet. Altså, man misbruger og gidseltager politik på baggrund af de her meget smalle dagsordener. Jeg er enig med dig i, at det er spekulative dagsordener der bruges for at vinde valg. Det jeg spørger mig selv om, hvis du skulle spørge min ‘godfeeling’, min intuition, den har altid haft det godt – min intuition, gennem årtierne. Når jeg har lavet nye ting, og sådan noget. Min intuition er, at i store og brede dele af den danske befolkning, der er man simpelthen ved at brække sig over at høre det her. At man er ked af at høre om det, at man føler det er uværdigt. Man anerkender, at der har været et problem, men man anerkender også at problemet jo i vid udstrækning er løst.

Lytter: – I det store og hele, så må man jo sige, at det er det. … Lad os holde fokus på de ting der betyder noget i samfundet…

Klaus Riskær: … det at du har et enkelt parti, der holder sig selv oppe i nakken ved den samme, skal vi sige xenofobiske skrækpolitik, og den hele tiden bliver båret igennem at nogle bestemte ‘vævere’ (?). Der vil altid i det her land være tyve procent af befolkningen, som har nogle outrerede synspunkter. Det jeg ikke kan forstå, det er at det skal gidseltage firs procent af den øvrige politik. Det forstår jeg ikke. Jeg forstår simpelthen ikke, at det kan være rigtigt, at det politiske tema man spiller ind i på den yderste højrefløj, at det er noget der skal bestemme hele landets udvikling. Det er fordi at store partier som Socialdemokratiet og Venstre, også gør sig, afhængige, lader sig gidseltage. Det er sådan jeg fornemmer det, når jeg ser det udefra.

Lytter: Jeg er meget enig, og jeg synes det er fuldstændigt vanvittig at to så store partier ikke kan sætte sig ind til midten, og så sige – hey, (dem) derovre behøver vi ikke, for at kunne styre landet.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97170/trackback

41 Comments »

 1. Klaus Riskjær er en kvalificeret idiot.

  Kommentar by BB — 14. december 2018 @ 13:56

 2. De ønsker simpelthen den svenske model i danmark, manden er jo gal.

  Kommentar by Per — 14. december 2018 @ 14:02

 3. Man må sige æblet er faldet lidt vel langt fra stammen her. Er ikke sikker på din modstandsdaddy ville ha’ være helt enig.
  “Problemet er jo i vid udstrækning løst” siger den fallerede Riskoger.
  Ja, for så vidt vi snakker om de tre der blev nakket forleden af den franske jihadabe. For dem ER problemerne løst.
  HELT løst.
  Er det dét, du mener?

  Kommentar by White knight — 14. december 2018 @ 14:10

 4. Klaus Kludder; du må virkelig hade al dit yngel eftertrykkeligt, siden du advokerer for, at overlade dem til folk som ham den ædle vilde fransoser.

  Kommentar by White knight — 14. december 2018 @ 14:16

 5. KLAUS RISKJÆR har altid været smart og fiffig, og er altid gået efter de nemme penge. En vis fremsynet intelligens på forretningsområdet kan man ikke frakende ham. Men når det drejer sig om at fremme og komme med en politik som kan redde Danmark fra undergang, er Klaus helt håbløs. Hans ærinde er kun at indynde sig de rigtige steder, så han kan komme ind og få et fedt feriejob på Christiansborg, ligesom de andre pampere og levebrødspolitikere. Han vil sikkert kunne blive god til at hyle ligesom de andre ulve han evt. kan komme i blandt.

  Hans påstand om at “problemet er løst” er komplet gak-gak. Det kan godt være at 6O eller 8O% af danskerne endnu ikke forstår at Christiansborg fører en forrykt, fascistisk, folkefjendsk og forræderisk politik der truer med at sende død og elendighed ind i DE FLESTE danske hjem indenfor få år, men det er ikke desto mindre den situation vi står i. Især efter at 6O-7O% af demokratiet er afløst af EU-fjernstyring. V, K, S og R har i årevis ført sig frem med en skør og landsforræderisk politik, der af medierne er blevet fremstillet som social, positiv, begavet, berigende og menneskevenlig velfærdspolitik. Men som i realiteten har været en bundkorrupt og rødfascistisk politik, som har været fattiggørende, anti-dansk og yderst mandsfjendsk, familiefjendsk, børnefjendsk, arbejderfjendsk og folkefjendsk.

  Nu efter Marokko-traktaten er problemet slet ikke løst, men er tværtimod forvandlet til en tikkende social atombombe mod Europa. En politisk atombombe der kan smadre hele Europas økonomi, kultur, velfærd, sundhed, fred og sikkerhed. Det er en traktat som i ondsindet vanvid kan måle sig med nazisternes planer for Europa, da de i 1939 startede den ene angrebskrig efter den anden mod Tysklands nabostater.
  Ja, Marrakech-traktaten kan endda få endnu værre konsekvenser end nazi-regimets udskejelser.

  Det er ikke uden grund at millioner af europæere i Frankrig, Polen, Ungarn, Tyskland, Belgien, Holland, England, Tjekkiet og Italien har været på gaderne for at protestere mod Merkel-planen om at afrikanisere og islamisere Europa. Det er ikke uden årsag at en lang række lande har holdt sig langt væk fra at deltage i Marrakech pagten.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. december 2018 @ 14:33

 6. PS: HVIS MAN NØJES med de officielle sandheder, statistikker og glansbilleder, hvis man nøjes med DRs og TVs propaganda-ævl om verdens lykkeligste folk, hvis man nøjes med politikernes pølsesnak om velfærd og sundhed “i verdensklasse”, kan man selvfølgelig godt få det indtryk at Danmark stadig er et yndigt og velfungerende land. Og det er det jo også på nogle punkter.

  Men Danmark er også blevet et land hvor der sættes rekorder i IT-skandaler, økomomisk fjolleri, i kriminalitet, hospitalsskandaler, skilsmisser og dårlig behandling af gamle danskere.

  Landet vrimler nu med faderløse børn, med unge på stoffer, med udplyndrede skatteborgere, med fattige folkepensionister, med diskriminerede danskere, med frysende og forhutlede hjemløse uden hunds ret, med mishandlede kronisk syge, med tyranniserede arbejdsløse, med sjoflede og retsløse fædre, med erhvervsdrivende som stresses og presses, med massefyrede danskere, med retsløse voldsofre, med svigtede og forpinte patienter og pårørende, med skoleelever som har alt for lange skoledage hvor de lærer alt for lidt, med bilister der jages af hårdkogte parkeringsfirmaer, med DSB kunder der får en jammerlig service, med kvinder der er blevet overfaldet af migranter, med forældre hvis børn er blevet overfaldet og lemlæstet, med danskere der har fået deres private data eller sygejournaler kastet i grams, eller har fået stjålet deres identitet, med danskere på lykkepiller og angstdæmpende eller anti-depressiv medicin.

  Og nu er politikerne så gået i gang med en politisk/kommunistisk Marokko-offensiv der skal smadre alt, og udskifte/fordrive og etnisk udrense danskerne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. december 2018 @ 15:13

 7. Du nævnte ikke at han samler underskrifter til valget?

  Kommentar by Rasmus — 14. december 2018 @ 15:23

 8. Det maa man lade manden , med stor erfaring i snyd og bedrag har han de bedste forudsaetninger for at udoeve politiker-hvervet . At han ytrer sig snotdumt , er aabenbart ikke nogen stoerre hindring heller…

  Kommentar by krassisten — 14. december 2018 @ 15:35

 9. Hvis politikerne, journalisterne, lederne, planlæggerne, juristerne, bureaukraterne, embedsmændene, cheferne og formændene skulle forestille sig at være vores venner, så har vi ikke brug for fjender.

  Kommentar by Jack Nille — 14. december 2018 @ 15:35

 10. formuleringen blev forkert, men meningen er forhåbentlig klar. De er vores fjender allesammen!!!!

  Kommentar by Jack Nille — 14. december 2018 @ 15:37

 11. Maskerne falder i denne forfærdelige juletid – julegaverne til danskerne: Trusler, terror, vold, korruption, snyd, løgn, bedrag, landsforræderi – og alle døgnets timer fordummende, pladderhumanistisk, køkken hygge-hejsa skuespil for pøblen/folket.

  Kommentar by Black Watch — 14. december 2018 @ 15:39

 12. Han glemte at fortælle at han nok mest omgås tilfældigt tilgifte men lækre boligmillionøser, nogle af de 10tusindvis af helt fantastisk dygtige bankansatte som hverken ikke er overbetalte eller bonusukvalificerede, businessbullshitlingotalende lønomkostningstilpasningskonsulenter og semikendisser som mest er berømte for deres uduelighed/store patter/uvidenhed, og at det er der man er trætte af at høre om problemer med “flygtninge”. .. eller var det “flygtninges” problemer?

  Kommentar by mvjensen — 14. december 2018 @ 15:47

 13. klaus Dumkjær er sammen med jens rohe oplagte leder emner til narrehatte partiet aka alternativet aka venstre.

  Kommentar by Piphans — 14. december 2018 @ 16:13

 14. Hvor bor han?
  Prøv og tag forbi en moske på en fredag og få syn for sagen. Se hvad skat går til.

  Kommentar by P — 14. december 2018 @ 16:31

 15. Jeg går igang med atkortlægge ansatte på 24/7, kan se at rigtig mange, sansynligvis kun er ansat ud fra ventelisten på facebook, mindst halvdelen er ikke journalister. De er alt muligt andet , der intet har med journalistik at gøre, specielt de ti “piger” om morgen der er støtte hjælper til Asgar og Kund. De er ansat pga deres kæresters kendskab til Ramskov.

  Lars Trier Mogensen kan hver mandag, uden mindste modstand tilsvine alle borgerlige.

  Huxi Bach har tirsdag, “kasserede” folketingsmedlemmer til at fortælle røver historier og kommentere på regeringen, selv om der bliver sagt 100% løgne, så griner Huxi bare.

  Onsdag har Rushy Rashid gang i islamisering kampagnen i DK. Efter terrorangrebet i Kbh 2015 stoppe hun med at sige, Alt er til debat, intet er helligt. Nu er det slut. Den ene løgn efter den anden bliver sagt. Jeg har fået Jørgen Ramskov til at bede Rushy Rashid til at berigtige historier, desværre ser det ikke ud til at have nogen effekt.

  Nu må det stoppe, Danmarks skak redes, og det skal være NU.

  Kommentar by Anders Nielsen — 14. december 2018 @ 16:33

 16. De lever i en omvendt drømmeverden. Direkte omvendt: det er nærmere 80% der er imod den komplette overgivelse og anti-nationalisme. Men i elitens verden er godt ondt, sort hvidt og indvandring et plus.

  Kommentar by Quark — 14. december 2018 @ 16:34

 17. Klaus Kludder er onskuldt, han ikke lige haft tid til at følge med på den seneste.
  Han haft majet travl med at ekspedere nede i “Den glade munk” her op til Jul.

  Kommentar by White knight — 14. december 2018 @ 16:39

 18. Der er muligvis mere brændstof til xenofobien på vej fra Nureemberg, Tyskland, hvor 3 kvinder er angrebet med kniv i løbet af 4 timer. En serial jihadist?
  Der er selvfølgelig ikke noget om det fra det danske fakenews statsfinancierede pressekorps og det kommer der nok også kun hvis sagen vokser til uskjulelig størrelse eller ikke har jihadisk årsag.

  Kommentar by mvjensen — 14. december 2018 @ 16:57

 19. terroristerne er bare fordi borgerne var ved at sætte ild til alle deres kontorer, så sendte de hær og politi ud og lede efter terrorister

  Kommentar by Jack Nille — 14. december 2018 @ 17:41

 20. Han har været skarpere og mere visionær før.

  Kommentar by Hul igennem? — 14. december 2018 @ 17:59

 21. Klaus omgaas ikke fattigroeve, saa den eneste kulturberigelse han og hans venner ser noget til, er filipinske stuepiger. Selvfoelgelig er de traette af at hoere om muhammedanere, de aner jo ikke hvad folk snakker om.

  Kommentar by Erling — 14. december 2018 @ 18:35

 22. Riskær har evnerne til at sætte sig ind i emnerne, men det har han næppe gjort i tilfældet muhamedanerfaren. Om der er mange med samme holdninger som Riskær og lytteren som ringede ind er svært at vurdere, da naivitet om truslerne nærmest er en dansk nationalegenskab, hvor folk er lette at narre til at tro klimaet skulle være største problem.

  Takket være sin medieplatform har Riskær på under 1 måned indsamlet 4267 godkendte vælgererklæringer til sit parti:

  Oversigt over indsamlede vælgererklæringer til folketingsvalg pr. 3-12-2018
  Partinavn

  Vælgererklæringer

  Klaus Riskær Pedersen

  4267

  Stram Kurs

  2742

  Nationalpartiet

  1919

  Veganerpartiet

  1088

  Kommentar by perhag — 14. december 2018 @ 20:18

 23. #14 – Måske stadig Gammel Strand 42, 1055 København K.
  (Over for Christiansborg)

  https://www.berlingske.dk/virksomheder/riskaer-koeber-omstridt-ejendom-fra-cellen-igen.

  Jeg har faktisk hilst på ham én enkelt gang, hvor min bror – som var studerende – og min gymnasiekæreste for det ikke skal være løgn, arbejdede for ham på Børsinformation på Gammel Torv i Kbh. Det var under karnevallet i 1982-83. Vi var der i weekend for udsigten til festen langs strøget. Der var ét eller andet ‘ADHD’ over ham.
  Nærværende og fjern på samme tid. Men ganske kvik og beleven…

  Hvordan han kan finde på at henvende sig til Gøglerpartiet mht. opstilling til Folketinget – Ja, det siger jo alt om sindsforvirret megalomani.

  Vi kender jo typen fra børnelegetøjet “Mas en muldvarp” – Den dukker altid op igen… Om man så dasker den nok så mange gange.

  Efternavnet er i øvrigt Riskær – Ikke Riskjær.

  Kommentar by Thorbjørn — 14. december 2018 @ 21:05

 24. Klaus Riskær, dømt og afsonet 5 år for bedrageri, har været gift og skilt 2 gange og avlet 5 børn med 3 forskellige kvinder. Ynder for tiden at nedlægge kvinder i 20erne der let kunne være egne børn da han selv har rundet de 63.

  Joeh… i sandhed en troværdig herre

  Kommentar by redneck — 14. december 2018 @ 22:34

 25. Riskær vil sige og gøre alt for penge. Det er hans eneste drivende motivation i livet.

  Kommentar by Jp — 14. december 2018 @ 22:47

 26. Manden er jo notorisk sociopat. Medierne lefler for den slags personager, formentlig fordi de ligger under for et krav om uafbrudt at skulle gøre sig interessante. Det er faktisk psykisk tortur at lytte til radioen eller se TV i længere tid ad gangen, så megen tomgang krampagtigt forsøgt gjort interessant med diverse landsbytosser og jubelidioter, tidligere straffede personer og lystløgnere. Jo, Klaus Riskær passer fint i mediebilledet.

  Kommentar by JMR HH Jr — 14. december 2018 @ 23:49

 27. Riskjærs intuition er styret af lettjente penge, uanset hvor korrupt og løgnagtigt han kan komme til dem.
  Han passer meget godt ind i det nuværende folketing, der, som nu bevist, gladelig ofre både etniske medborgere og egne børn til iSlammet, for egen vindings skyld.

  Må Skt. Peter afvise dem ved Himmelporten med ordene:
  Ryk et liv tilbage og lær iSlam at kende!

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. december 2018 @ 23:53

 28. Klaus Riskjær er en kvalificeret finansminister, Men styring af skadedyrene, der griber fængselkulleret over.

  Kommentar by Sindsro — 15. december 2018 @ 00:03

 29. Det skurrer også lidt i mine ører. Formuleringen. Hans ituition til nød når han hedder Hans.
  https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=intuition
  Eller hedder det blot hans på jysk?

  Hr. Riskær er, set herfra, et rigtigt godt eksempel på partiers unødvendighed- for andre det bedste bevis på deres oplagthed…

  Kommentar by Peter Buch — 15. december 2018 @ 00:29

 30. Beklager korrekturlæsningen i denne post. Gik lidt for stærkt.

  Kommentar by Kim Møller — 15. december 2018 @ 01:03

 31. Riskjær minder om Nigel Farage: Noget fornuft med dybe, sorte lakuner

  Kommentar by BB — 15. december 2018 @ 04:35

 32. OK. Bortset fra Kashbaer- dvs selvvalgte ghettoer. Trusler imod ytringsfriheden pga islamisk voldsfikseret tankegang. Islam som den – usekulære diktatorreligion (med dens Førerprofet). Jøders flugt fra Danmark og Europa. religiøse voldspsykopater (jihadister), som udgør en trussel for de soldater vi sender ud, men som godt kan få beskyttelse i Danmark. Nationaltværgående kriminalitet (Hjemmerøverier), og slavelignende vilkår for andre, som benytter Schengen til enten at kriminelle handlinger eller blive udnyttet, og kvindeundertrykkelse fra Islam etc etc etc etc…..så er udlændingepolitiken for de bevidstløse Venstrefolk ikke noget problem…forståeligt nok hvis man blot tænker karriere i EU,s elfenbenstårn, og gerne vil nyde sit otium i Dubai…..Politisk prostitution af værste skuffe, fordi det går ud over den befolkning der er naive nok til at vælge den slags karriere populister for EU, men som er flintrende ligeglade med den befolkning som de skulle repressentere. Støt SIAD. God jul. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. december 2018 @ 09:38

 33. Radio 24/7 er jo kendt for at have ansat kriminelle. Man må næsten mistænke denne radiostation at forherlige kriminelle. De havde ansat den muslimske bandeleder som ekspert i et politiprogram. Denne muslimske bandeleder var kendt for vold, røveri og trusler på livet og meget mere. Han er nu skudt og dræbt i et bandeopgør (nogle naive og ekstreme politikere og gode meningsdannere mente at det var en forfatter der var blevet dræbt – og kaglede om yttringsfrihed osv) Nej der var tale om et bandeopgør og han blev dræbt af en kriminel rival. Denne muslimske bandeleder tog i øvrigt ikke afstand fra sine tidligere kriminelle handlinger. Han blev forherliget af Radio 24/7.

  Nu har Radio 24/7 blot en enkelt kriminel tilbage, nemlig Klaus Riskjær. Han er en gemen tyv, og en spekulativ bedrager. Han har fået sit eget program, hvor han kan yttre sine ekstreme holdninger.
  Radio 24/7 får statstøtte for mange mange millioner af kroner. Føj for satan – jeg kunne brække mig i lårtykke stråler over denne kloak-radio.

  Kommentar by Erik Skifter — 15. december 2018 @ 10:26

 34. Nu mangler vi vist bare, at Radio 24syv, ansætter Låsby-Svendsen i en nyoprettet stilling som kanalchef!?

  Kommentar by T. Flodur — 15. december 2018 @ 11:40

 35. Gud ved om Klaus Riskær kan få togene til at gå til tiden?

  Kommentar by T. Flodur — 15. december 2018 @ 11:43

 36. Den såkaldte “finansmand” forsøgte som bekendt – forgæves – ved sidste folketingsvalg, at blive opstillet for både de Konservative, Kristendemokraterne og Gøglerpartiet.

  Men selv for Gøglerpartiet var han åbenbart lidt for “kreativ”.

  Men rent ideologisk må han da passe godt sammen med dhimmien Jens Rohde.
  Riskær er formentlig medlem af Det Radikaliserede Venstre inden valget…

  # hr. Flodur

  Jeg finder det en anelse groft, at sammenligne en sand hædersmand som Låsby Svendsen med et par simple småforbrydere som Riskær og den gennemhullede muhammedaner Yasar.

  Kommentar by Revisoren — 15. december 2018 @ 12:15

 37. Endnu et eksempel på, at en radikaliseret strafafsoner …

  Ja, vi kommer såmænd nok til over det næste årti, at se K, V og S samarbejde hen over midten, præcis ligesom vi har den store koalition i Tyskland – men jo mere de prøver, jo mere vil vælgerne flygte ud på fløjene. Af en eller anden grund er befolkningsudskiftning ikke populært blandt vælgerne.

  Den dér med uhæmmet indvandring har vi set i Nord- og Sydamerika og Australien – den oprindelige befolkning? I det omfang den stadig eksisterer, så lever den i armod og reservater.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 15. december 2018 @ 12:44

 38. Dog er økonomien gennemsnitligt noget bedre for Alaskas indfødte, og to navngivne stammers medlemmer end eksempelvis mexikanernes…
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ethnic_groups_in_the_United_States_by_household_income

  Kommentar by Peter Buch — 15. december 2018 @ 17:02

 39. “Det jeg spørger mig selv om, hvis du skulle spørge min ‘godfeeling’, min intuition, den har altid haft det godt – min intuition, gennem årtierne.”

  “Godfeeling”? Mon ikke han sagde: “Gut Feeling”?

  Kommentar by HN3 — 15. december 2018 @ 18:26

 40. Radio 24/7 skulle være et alternativ til DR’s P1. Men det er jo samme fedt. Det er de samme journalisttyper som på DR, der dominerer på 24/7. Man kunne vel heller ikke forvente andet med en kommunist som direktør. Nu har vi bare 2 udgaver af P1.

  Men man kan trøste sig med at de statsdrevne medier synger på sidste vers. I det hele taget gider unge mennesker idag ikke at høre flowtaleradio. De får deres informationer fra internettet, direkte fra kilderne. Så det bliver brødløst at uddanne sig til journalist i fremtiden. De er i færd med at gøre sig selv overflødige, da de mere virker som informationsfiltre end som informationsformidlere. De filtrerer nyhederne efter deres egen agenda.

  Kommentar by JC — 16. december 2018 @ 00:02

 41. Når klovnene i Alternativet og en Jacob Haugaard kan blive indvalgt i Folketinget, kan Klaus Riskjær vel også blive indvalgt. Der er jo mange vælgere der ikke burde have haft stemmeret. Både Alternativet og en eventuelt indvalgt KRP, får forhåbentlig alle samme skæbne, nemlig at ryge ud igen, fordi de er komplet virkelighedsfjerne.

  Kommentar by JC — 16. december 2018 @ 00:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper