16. december 2018

Lillelund om identitetspolitikken: “Når man ingenting ved, er man et let bytte for hvad som helst…”

Jeg er klar over, at den talende klasse betragter fædrelandskærlighed/’kulturchauvinisme’ som højrefløjens ‘identitetspolitik’, men som det efterhånden bliver tydeligt for enhver, så er kærlighed til fædrelandet ikke et fænomen isoleret til den yderste højrefløj. Kærlighed til det kendte er et bagvedliggende præmis, for folk der ikke har sin daglige gang på universiteterne, og qua simpel folketælling: En kamel centrum/venstre må sluge.

Velskrivende Niels Lillelund om kulturmarxisten Tara Skadegaard Thorsen – Sort ser det ud for en ung, blond pige.

“Hun kender naturligvis ikke ’Den danske sang’; hun kender kun sin ret. Krænkelseskulturen trives allerbedst dér, hvor manglende uddannelse har efterladt sindet fejet og prydet for den nye ideologi. Som jo ikke er så ny igen, men som kom på mode allerede i 1970’erne. …

Når man ingenting ved, er man et let bytte for hvad som helst, og her byder identitetspolitikken sig til med sit hajfyldte farvand af ømme ligtorne og konstant konsternerede madammer – af alle køn, herunder intet-. Og man skal ikke tage fejl: Identitetspolitik er ikke en kamp for borgerret. Da Rosa Parks nægtede at vige sin plads for en hvid mand i bussen, krævede hun ikke dermed særlig respekt for sin gruppe, in casu: sorte kvinder. Hun krævede sin forfatningsmæssige ret som individ til at blive respekteret på lige fod med en hvid mand – med samme ret til at sidde hvor som helst i bussen.

Identitetspolitikken, derimod, er fyldt med særbusser og segregering. Og bundløs uvidenhed. Front arbejder nemlig også for, at der skal være færre hvide mænd på pensumlisten. Bare fordi.

‘Forestiller vi os et pensum på filosofihistorie med Platon, Aristoteles, Kant, Voltaire, Heidegger og Hegel, hvem er det så, der skal ud? spørger Kristeligt Dagblad.’ ‘Jeg tror, der er flere af dem, jeg ikke rigtigt gider læse,’ meddeler den nyslåede filosofikandidat og indvarsler uafvidende historiens slutning i asken fra de krænkede identiteters bål.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97186/trackback

17 Comments »

 1. I vore dage gror magten ikke ud af et geværløb, som salig Mao sagde. Etablissementet – d’eliten – har fundet ud af, at uvidenhed er langt mere effektiv, jfr. ødelæggelsen af skole- og uddannelsessystemet. Var der nogen de sagde RUC…?

  Kommentar by Voldposten — 16. december 2018 @ 12:11

 2. Hun skriver:
  “En hvid person har ikke noget at miste ved at dele og tage afstand fra højreekstrem racisme. En sådan proklamation er med til at dyrke afsenderens idealiserede selvbillede som god mod verden. Logikken er lidt den samme som hos hjælpearbejderen, der rejser til ’Afrika’ for at redde de stakkels små sorte helt uden at tage hensyn til det racistisk-kolonialistiske underlag og uden at gøre sig overvejelser om de paternalistiske patriarkalske implikationer, der ligger i at være hvid og ville redde ’de mindre udviklede’…
  Brune og hvide mennesker er ikke lige. Vores hverdag er ikke lige, og vores muligheder er ikke lige. Den hvide persons position er privilegeret.”
  Fordi multiracesamfundet er fostret af en samling HVIDE galninge, og får får lov til at fortsætte.

  https://www.information.dk/debat/2014/11/hvide-velmenende-ikkeracister-ogsaa-racister?lst_cntrb

  Kommentar by Glenn Madsen — 16. december 2018 @ 12:13

 3. Hvis man ikke rigtig gider læse filosofferne, så er man vel heller ikke rigtig filosof?

  Kommentar by Jack Nille — 16. december 2018 @ 12:32

 4. BBC 13.12.18 “‘Racist’ Gandhi statue removed from University of Ghana” BBC 31.10.18 “Malawi court halts work on Gandhi statue after critics brand him racist”

  Når nu Tara går så meget op i farver.. hun er datter af en dansk ‘hvid’ mand og en ‘brun’ dansk/indisk mor.
  (Mor: Mira, født i danmark, opvokset i USA, dansk far, indisk mor 02:08 ht tps://kanalhovedstaden.dk/program/788/bashys_corner/)

  Når jagten går ind.. kan de snart 4 milliarder afrikanere så skelne mellem en ‘hvid’ og en ‘brun’? Og hvad med de ‘25% Gandhi’?

  Kommentar by anno — 16. december 2018 @ 13:10

 5. Det kan vel kun være et spørgsmål om tid, inden Tara-tøzen bliver opstillet for Gøglerpartiet til folketingsvalget?

  Kommentar by Revisoren — 16. december 2018 @ 14:49

 6. Som jeg skrev på snaphanen om samme tema:

  Det får mig til at tænke på de tomhjernede veganere; Har man ikke noget omløb i hovedet, er det som regel også småt med reelt arbejde og anden samfundskontakt og så må man jo opfinde noget, som kan påkalde den (i egn opfattelse) store, manglende opmærksomhed på sine intelektuelle overkvalifikationer.
  Og det gøres bedst, ved at opfinde og udråbe sig selv, som værende godhedens orakel i højeste potens. Og der er mange lignende tomhjernede sjæle, der står i kø, for at hoppe med på hvad som helst, blot for at få lindring for den ulidelige smerte det må være, at være så grænseløs tomhjernet, at selv det indre ekkokammer er dunrende fyldt af larmende stilhed.
  Jeg tror såmænd ikke, at dette handlemønster er et nyere modefenomen, men nærmere en vedvarende kilde til rekrutering på venstrefløjen.
  Ja, selv egne børn og børnebørn er de parate til, at prisgive i bødlers hænder, blot for at dulme egen, indre tomhed!

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. december 2018 @ 16:00

 7. Herregud…endnu en kælling der er kommet til verden og som helt åbenlyst og med fuldt overlæg, vil være med til at ødelægge det land og det folk hun stammer fra!

  Men…Satan få dig din lede landsforræderiske so!

  Kommentar by Black Watch — 16. december 2018 @ 16:09

 8. Det er altså ikke kun unge muhamedanske mænd, der lider af sygelig og latterlig selvovervurdering.

  Kommentar by Bastardo — 16. december 2018 @ 16:55

 9. I virkeligheden går den dumme gås ind på en tekst, som hun nok ikke har læst eller forstået. Det er jo den danske sang, der er en ung blond pige.
  Man kan ligefrem blive i godt humør af at genlæse Kai Hoffmans tekst fra1924.
  “I mod os bruser på brede vinger
  En saga tone fra hedenold.”

  Kommentar by Menig 442 — 16. december 2018 @ 16:57

 10. Har du set den her Kim?
  En lille gruppe af studerende (jeg gætter på at det er “Front”) forsøger st terrorisere alle andre på plads med politisk korrekthed.
  https://www.weekendavisen.dk/2018-50/samfund/nultolerancepolitikken

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 16. december 2018 @ 17:03

 11. Her gør Hj Jones opmærksom på, hvordan socialisterne tager r*ven på danskerne, og stjæler alt fra dem:
  The Alex Jones Ross Perot Predicted Globalism Was Designed To Destroy National Sovereignty
  https://www.youtube.com/watch?v=dIb-rgvvZj0

  Kommentar by Holger — 16. december 2018 @ 19:17

 12. Det er meget simpelt hvordan hele systemet med det her internet fungerer. Ind til regering og stat strømmer al information om og fra borgerne, som giver regering, bureaukrater og virksomheder det fulde billede.

  Retur sender de altid løgne. Det eneste i får retur for at aflevere al information på internettet til dem, så de kan kontrollere jer 100% og de kan vide alt om jer, er misinformation.

  De sender kun fejlagtig information. Alle tællerne på Google’s videoer, alle stemmerne ved et folketingsvalg osv osv .. altsammen er manipuleret, kontrolleret misinformation.

  I famler i blinde, mod en modstander som ved alt.

  Kommentar by Holger — 16. december 2018 @ 19:25

 13. JA! “Sort” ser det virkeligt ud for helt unge blonde piger i fx Polen! Se lige disse rædselsvækkende og dybt perverse, afskyelige billeder af små piger med skæg-aber! Hav en meeeget stor brækspand parat!

  Jeg må sige, at Europe fortjener at gå under, for der er simpelthen gået de-generation i den. http://barenakedislam.com/2018/12/15/even-in-virulently-anti-muslim-migration-poland-leftists-try-to-push-young-polish-girls-into-the-arms-of-brown-mostly-muslim-men-in-the-name-of-multiculturalism/

  Kommentar by Kuffar — 16. december 2018 @ 19:33

 14. I Polen er der nu store protestdemonstrationer med hundredtusindvis af deltagere. Der siger NEJ til Marakech-traktaten, EU, den muslimske del af FN og hele slænget af rødfascistiske/rødnazistiske politikere, Merkel, Mogerini, Juncker og hvad idioterne ellers hedder. Med trommer, trompeter, bannere, sang og kampråb marcherer de gennem gaderne. De bliver ikke overfaldet eller generet af politiet, for hele befolkningen inclusive regeringen står sammen om at sige NEJ til islamisering og masseindvandring. Det samme i Ungarn, Østrig og Tjekkiet mv. I Paris protesteres der også beslutsomt, men regeringen er gak-gak, og har pudset politiet på folkemængderne. Det de får ud af at bruge vandkanoner, tåregas, hunde, knipler og kanonslag mod borgerne, er vel kun at oppiske et raseri der let kan ende i revolution eller borgerkrig. Franskmændene véd at Merkel- og Marrakech galskaben kan blive Frankrigs undergang. Derfor kæmper de videre. Mange mener at Makronen snart bliver afsat. I længden er hverken befolkningen, politiet eller militæret på hans side.

  Kommentar by tp — 16. december 2018 @ 21:24

 15. Den danske sang er en ung blond pige. Selvfølgelig, for selvom ikke alle er blonde, er det dog vores særkende, at vi er overvejende blonde i forskellige nuancer i vort folk. Vi må gerne i digt og tale fremhæve det særegne ved vort folk. Dem, der ikke forstår dette, vil kun nedbryde os. Så enkelt er det

  Kommentar by Uno — 16. december 2018 @ 21:40

 16. Jeg har selv i universitetsregi mødt flere filosofistuderende, hvis bundløse stupiditet rystede mig i min grundvold. Det var ikke førsteårsstuderende. Men det skal retfærdigvis siges, at jeg også har mødt nogle ret kvikke af slagsen.

  Skulle jeg komme med et forsigtigt bud, ville jeg nok mene, at cirka halvdelen af alle i Danmark der studerer eller har studeret på universitet, aldrig skulle have været lukket ind. Det gælder også dem der underviser på universiteterne.

  Kommentar by Mackety — 16. december 2018 @ 21:58

 17. Kommentar by tp — 16. december 2018 @ 21:24

  I det øjeblik det hele bliver for vildt og selv ikke politiet, efterretningsvæsenet m.m. og militæret kan sidde det overhørigt og de ikke føler sig sikre fra politisk side – så vil mange skifte side og gå til modstand – dog kun i udlandet som f.eks. i Frankrig, Spanien, Italien og Grækenland.

  Så vil alle aftaler, konventioner, demokratiske love osv. blive trådt under fode og borgerkrigen er en realitet.

  Det kan sagtens ske – vi er meget snart i nærheden af de tilstande!

  Så lad det endnu politiske system endelig blive ved med at røvslikke muslimerne og islam og indføre begrænsninger, kontrol og straf over for befolkningerne via uddannelsessystemerne, medierne, lovgivningen og politi- og retsvæsen osv. – de vil i længden ikke kunne skjule vanviddet og holde situationen under kontrol – når de ikke magter det mere – vil opgøret komme hurtigt og nådesløst!!

  Jeg frygter så bare, at det vil blive helt ustyrligt og absolut ikke retfærdigt – der vil antagelig ingen retfærdige vindere blive – men dem der har den sidste halve million villige oprørere at disponere over – kommer til at vinde. Det kan desværre godt blive muslimerne – de har altid været tålmodige voldsparate krigere – det bliver den hvide mand og Vesten også nødt til at blive!!

  Når det politiske system mister magten over politi og militær – har de tabt – Vi venter bare på at det kommer så vidt…ikke?

  Kommentar by Black Watch — 16. december 2018 @ 22:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper