16. december 2018

Gram Slot, terrorsikring ved Peters Jul i Ribe, Vadehavscentret, december 2018

Jeg er så småt på vej på job, men her lige en række hurtige billeder fra den forgangne weekend. Fredag spisning og overnatning på Gram Slotskro, lørdag en tur til ‘Peter Juls i Ribe’ ved Domkirken og slutteligt en tur til Vadehavscentret med en lille afstikker til den gamle ebbevej til Mandø i det allersidste lys.

Gram Slot, Gram Kirkegård…

“Altid dages det dog paany
hvor Hjerterne Morgen vente
15 Juni 1920”
(Grundtvig)

Peters Jul ved Domkirken i Ribe, Skibbroen…

Vadehavscentret (Vester Vedsted), Mandø ebbevej…

Oploadet Kl. 12:14 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97190/trackback

21 Comments »

 1. Hvor er det dog komisk, at der på koranklodsen står “Jul som i gamle dage”. I gamle dage blev Europæerne ikke kørt over og lavet til æblemos, når de besøgte et julemarked. I gamle dage blev Europæerne ikke skudt ned og dræbt af en muslim, når de besøgte et julemarked. I gamle dage blev Europæerne ikke angrebet og stukket ned af en muslim, når de besøgte et julemarked. I gamle dage blev Europæerne ikke tvunget til at gå igennem diverse hegn og afspærringer, når de ville besøge et julemarked. I gamle gade kunne Europæerne i ro og mag besøge et julemarked, og nyde stemningen uden at tænke videre over deres sikkerhed.

  Kommentar by na — 16. december 2018 @ 12:32

 2. Den nye generation kender ikke til andet og ser det næppe.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 16. december 2018 @ 12:53

 3. Det lykkedes De Radikale at gøre Danmark historieløs.

  Kommentar by k. m. — 16. december 2018 @ 13:06

 4. @1 lige mine ord….. når man ikke låser hoveddøren må man låse skufferne

  Kommentar by redneck — 16. december 2018 @ 13:08

 5. Det ironiske er at “koranklodserne” og hegnene kun tilbyder en falsk sikkerhed. De skal bare vise at politikerne ønsker at beskytte os. Men gu gør de ej. De er totalt ligeglade med os. Klodserne og hegnene er til ingen nytte, hvis en terrorist ønsker at angribe. Det er blevet påvist af film på nettet.

  Det som kendetegnede nazisterne var stor brutalitet og hensynsløshed overfor deres egne. Noget som også præger Venstre, Socialdemokraterne og de radikale/skabsradikale i K, LA og SF osv. Deres politik er folkemorderisk. Lyder det som en overdrivelse? Det gør det vel, men læs om Marokko-traktaten og sundhedsvæsnets deroute/forfald/nedtur.

  Vi danskere er udset til at blive sendt ud i kulden og mørket. Iflg. de gamle partier bør vi udskiftes, fordrives og udleveres til militante og islamistiske afrikaneres og araberes forgodtbefindende. Chrborg er blevet en højborg for rødfascistisk/nazistisk politik.

  Kommentar by tp — 16. december 2018 @ 13:18

 6. Mon ikke de sarte muhammedanere bliver krænket over julepynten på koranklodserne?

  Kommentar by Revisoren — 16. december 2018 @ 14:43

 7. Blot for at sige det samme som na (1) er ironien til at tage at føle på. Koranklodser tildækket med Peters Jul – jul som i gamle dage, samt dannebrogsflag, så kan nationens nedtur ikke udstilles klarere. Det er rigtigt som tp (5) skriver, at politikerne fra alle partierne har et særligt ansvar for nedturen, men det er et flertal i befolkningen som vedholdende har valgt og vælger disse politikere. Derfor ligger det ultimative ansvar hos det danske folk selv.
  Bortset fra dette, tak til Kim for fine billeder fra en skøn egn af Danmark. Jeg har været flere gange på Vadehavscentret og synes det er ganske vellykket både arkitektonisk og indholdsmæssigt.

  Kommentar by JMR HH Jr — 16. december 2018 @ 15:31

 8. Nogen skulle på klodserne skrive med spray:
  Skamstøtte over politikernes landsforræderi mod dets egen befolkning. At I ikke skammer jer – måtte I få en forfærdelig jul og et nyt modbydeligt år!

  Kommentar by Black Watch — 16. december 2018 @ 15:59

 9. Blev lidt skuffet, da Dansk Sprognævn offentliggjorde “Årets ord 2018”.
  Jeg var sikker på, at det ville være “Koranklodser”. Det blev det ikke.

  Kommentar by Bastardo — 16. december 2018 @ 16:46

 10. Når jeg ser disse koranklodser selv i små fredelige Vestjyske byer, tænker jeg på, at jeg 11. sep. 2001 sagde til min hustru, at nu er 3. verdenskrig begyndt. Den vil blive udkæmpet på en helt andet måde end 2. verdenskrig, som igen blev udkæmpet på en anden måde end 1. Det sørgelige er, at denne gang savnes forsvarsviljen.

  Kommentar by Ole Madsen — 16. december 2018 @ 17:43

 11. Verdenshistorien viser at hvis et folk bliver for mageligt, hvis det tror at frihed, trivsel og fred er en selvfølge, hvis det bliver præget af naivitet og slaphed pga. vellevned, hvis det satser på at ANDRE skal klare landets problemer og forsvar, så ender folket med at blive fordrevet eller udryddet.

  Danskerne er nu blevet så søvnige, slatne og dorske at de er klar til at lade sig udrydde. I modsætning til franskmændene, ungarerne, polakkerne, tyskerne, englænderne, tjekkerne, italienerne, hollænderne og belgierne m.fl. der er gået over til hård modstand mod Merkel, Macron, EU og FN og Marrakech.

  Kommentar by tp — 16. december 2018 @ 18:05

 12. PS: Danskerne er dog noget undskyldte pga. skolernes og mediernes fortielser og løgnehistorier, der har nedsænket befolkningen i stor uvidenhed om at landet og de selv hastigt er på vej mod ødelæggelse og undergang.

  Kommentar by tp — 16. december 2018 @ 18:14

 13. Fabelagtige fotos!! De sidste 4 af solnedgang over vadehavet er i så stor top-klasse, at du burde kunne sælge dem og tjene penge på dem; fx til postkort.

  Min idé om terrorsikring: nedlæg alle moskéer og udvis alle jihadist-wannabees. I mellemtiden bør der være bevæbnet politi, hjemmeværn og særligt udvalgte bevæbnede civile overalt!

  Kommentar by Kuffar — 16. december 2018 @ 19:17

 14. Spurve, klirer og måske dykænder. Kan vi ikke få statsradiofoniens Steffen til at fortælle os lidt om Gram og hvorfor vi ikke skal beekymre os om fremmede, og langt mindre om ham og hans virke?

  Kommentar by Nielsen — 16. december 2018 @ 21:09

 15. >10 Ole Madsen
  https://www.corbettreport.com/wwi/

  Kommentar by Nielsen — 16. december 2018 @ 21:19

 16. Vi lever i meget mærkelige tider. Det er som om vi bliver domineret og regeret af fuldstændig vanvittige mennesker der kun ønsker at skade os.

  Svært at forstå at vi virkelig er kommet dertil, at Christiansborg er blevet et samlingssted for folkets fjender. Men det er sådan det er.

  Før i tiden følte folk sig trygge ved Venstre, de konservative, socialdemokraterne og de radikale. For mange år siden var disse partier heller ikke så gennemsyret af idioti, ondskab, forræderi og rød nazisme som de er i dag. Hvor de ønsker at nedlægge demokratiet, nationen og rets-/velfærdsstaten. Hvor de arbejder på at udplyndre, udskifte, fordrive og etnisk udrense danskerne.

  Man bør gøre sig klart at Venstre, socialkammeraterne, konservative og radikale i dag er fire dødsensfarlige partier som udgør en meget alvorlig trussel mod samtlige menige danskere. De fire partier (m.fl.) går ind for endnu mere og meget mere indvandring af arabere, negre og islamister!! Med Pol Pot Lars og Mette F. i spidsen har de sagt JATAK til Marokko-pagten. Der er en politisk, økonomisk, social og kulturel atombombe mod Danmark. En bom be så kraftig at den på få år kan ombytte civilisation med barbari og lægge danskheden og hele landet øde. Millioner af danskere vil få deres tilværelse fuldstændig smadret.

  Hvis man ikke tror på det, har man ikke forstået hvor u-hyggelig og nazistisk traktaten er, eller hvor langt Christiansborg er kommet ud i kollektivt vanvid. Men det er ikke uden grund at millioner af europæere nu protesterer i gaderne ud over hele Europa. De har indset at der ikke er andet at gøre end at protestere af al kraft. For ellers bliver det elendighed, fattigdom, sygdom, rædsel, terror, krig og død der opsluger Europa indenfor kort tid.

  Kommentar by tp — 16. december 2018 @ 21:52

 17. Jamen lad os sende en stor tak og julehilsen til venstre og de konservative og deres vælgere for at smadre vores land med muslim klodser og muslimske terrorister.

  Kommentar by Piphans — 16. december 2018 @ 22:10

 18. Det skal nok gå alt sammen, hvis vi bare står sammen og står op og formulerer vores krav, som alle andre gør, f.eks. canadierne, de er her set i forhold til “antifa”, de kønsløse snottede punkteenagere, og så deres modstandere, den hvide vestlige verdens samlede almindelige befolkning, canadierne er store, det er dem i de gule veste

  EDMONTON YELLOW VESTS VS ANTIFA COMMUNISTS
  https://www.youtube.com/watch?v=pJGkVTsbv0Q

  Yellow Ve(s)ts Canada has 70.000 members after 2 weeks ..

  Kommentar by Holger — 17. december 2018 @ 00:34

 19. Mens 15 lande har sagt fra overfor den skrupskøre, rødnazistiske og folkemorderiske Marrakech-traktat, mens der foregår fortvivlede og rasende protester mod den i 5O byer i Europa, fremturer Pol Pot Luskebukse-Lars, Mette F og Jelved med at den er fin og fornuftig.

  Kommentar by tp — 17. december 2018 @ 01:04

 20. Sangbogen af 1910 er ikke til af finde.
  Gad vide hvor den er henne. ???

  Kommentar by Sindsro — 17. december 2018 @ 01:11

 21. 1.

  Du grønne, dejlige Træ, god Dag!
  Velkommen du, som vi se så gerne
  med Julelys og med danske Flag
  og højt i Toppen den gyldne Stjerne!
  Ja, den må skinne,
  thi den skal Minde
  os om vor Gud…

  Du grønne dejlige træ, god dag

  (Julesangen) af “Peters Jul” 1866

  Tekst: Johan Krohn 1841-1925
  Melodi: Christian Barnekow 1837-1913

  http://www.erlingmusic.dk/19602/Du%20groenne%20dejlige%20trae

  Melodien passer ikke helt med den jeg har i mine ører, farmors spinkle men klare stemme lyder lidt anderledes end Erlings mp3 version.

  Kommentar by Peter Buch — 17. december 2018 @ 08:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper