17. december 2018

Mustafa K. Topal: “… det ser ud til, at det er lykkedes for Inger Støjberg at radikalisere min datter.”

Mustafa Kemal Topal plejer ikke at spille offerrollen, men det gør han her, og det klæder ham virkelig ikke. Han må tage ansvar, og holde op med at forsvare religiøs intolerance, blot fordi multikultur klinger så smukt i ørene. Multikultur er i praksis segregation og parallelsamfund, fortløbende islamisering. Som kurder kender ham problematikken, og må vælge side. Inger Støjberg er en del af problemet. Hun gør ikke nok.

Kronik af ph.d.-studerende Mustafa Kemal Topal i Dagbladet Information – Hjælp, Inger Støjberg radikaliserer min datter.

Tænk, hvis min kone var burkabærende. Hvordan skulle jeg forklare over for mine børn, hvorfor deres mor ikke længere kunne færdes ude, når det var lyst. At deres mor ikke længere kunne aflevere dem i skolen, tage dem til lægen være sammen med dem på legepladsen – fordi hun var tvunget til at have et flagermuseliv. …

Op til hvert Folketingsvalg tænder jeg mindre for tv’et herhjemme. Før i tiden var det mest, fordi jeg ikke kunne holde ud at følge med i de ’politiske’, til tider umenneskelige, debatter, især om dårligt integrerede muslimer. Nu er det mere for at beskytte mine børn.

Min 11-årige datter kalder allerede Inger Støjberg (V) for en racist. Min søn, som er otte år, har ikke fanget det hele endnu. … Hjemme hos os praktiserer vi ikke nogen religion eller ideologi. Men det ser ud til, at det er lykkedes for Inger Støjberg at radikalisere min datter. Og med ’lykkedes’ mener jeg, at hun uden dårligt integrerede muslimer og radikaliserede nye generationer blot vil være en mislykket politiker for sin liberale ideologi. …

Højrefløjen i Europa har i perioder brug for dårligt integrerede muslimer, for identitet dannes jo i kontrast til det modsatte. De er med andre ord nødt til at skabe en ’anden’. … I dag skaber eller understøtter mange europæere en form for indenlands koloniseringer i form af ghettoer og særlige bydele for at opbevare det, de har, og det, de er meget bange for at tabe til indre fjender.”

Oploadet Kl. 12:19 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97207/trackback

41 Comments »

 1. Kælllingesamfund ævler mens problemerne vokser. Havde Danmark været et samfund af voksne mænd, havde løst problemerne med de midler, der kræves. Uden så meget snak. Mustafa Kemal Topal er med andre ord en kælling.

  Kommentar by BB — 17. december 2018 @ 12:28

 2. Jeg vil meget have mig frabedt at blive sammenlignet med socialisme og socialister. Og her tænker jeg på billedet hørende til posten. At information er en socialistsprøjte er et helt andet faktum.

  Kommentar by Nielsen — 17. december 2018 @ 12:44

 3. Folk som Mustafa Kemal Topal er lige nøjagtig grunden til at jeg vil skide kurderne en lang march. ( for år tilbage støttede jeg kurderne! )

  Kan de ikke droppe deres idiotiske forhold til islam skal de ikke regne med min hjælp. Kæmp din egen kamp kamel.

  Kommentar by Santor — 17. december 2018 @ 13:00

 4. – Nielsen

  En del meningsdannere skriver som om, at ‘højreradikalisme’ er en særegen ideologi, der pludselig opstår ud af ingenting. 90 pct. af danskerne er socialdemokrater plus minus 10 procent. Gennemsnitlige danskere der er frustreret over masseindvandring af kulturfremmede.

  Kommentar by Kim Møller — 17. december 2018 @ 13:28

 5. Hedder han Mustafa Kamel? Måske har han taget konens efternavn?

  Kommentar by redneck — 17. december 2018 @ 13:30

 6. Mustafa Kemal Topal glemmer at børn i dag primært formes i skolen af deres skolekammerater.

  Hvis han ønsker sine børn et godt liv skal han give dem modgift til det hans børn lærer af andre børn, som har lært det af islamforgiftede voksne der videregiver deres krænkede menneskesyn til deres egne børn før de sender dem i skole.

  Så Mustafa Kemal Topal må i arbejde for sine børns fremtid og ikke sidde og klynke ved laptop’en.

  Kommentar by liz. — 17. december 2018 @ 13:38

 7. …at tänke sig at danskerne faktisk yder lidt modstand, mod at lade underkaste Islam!
  Muslimerne kaster sig straks over den mindste mulighed for at Offergöre sig! (jeg blir SÅ trät!)
  NEJ! at spille et offer klär ingen. Mustafa spiller kränket studerende på danskernes regning, med börn + kone og lejlighed.

  Må vi se lidt taknemlighed? Alt sammen på danskernes regning!
  Mustafa, det er ikke dit IQ der trykker dig.
  Jeg råder dig til at rejse tilbage til det “shithole” du kommer fra og hjälp til med at bygge det op igen! (men det kan i tosser/idioter end ikke finde ud uden at at komme op at slås).

  Rascimen i DK bliver kun väre fra nu af, reaktionen på jeres overtagelses forsög kommer, vär sikker på det.
  Rejs mens du har chansen til at få alle med ud herfra!

  SIAD. Stem NB! Ed af EU & FN. Direkte Demokrati.
  P.

  Kommentar by Anonym — 17. december 2018 @ 13:57

 8. IINGER STØJBERG er jo bare en afledningsmanøvre, et svindelnummer, en reklame-figur, en handskedukke for Pol Pot Lars, der skal få det til at se ud som om Venstre går ind for en stram indvandringspolitik, mens man i virkeligheden går ind for det STIK MODSATTE, nemlig fri indvandring helt uden begrænsninger. For det er jo hvad Merkel, EU og den muslimske del af FN går ind for. Og dem vil Pol Pot Lars gerne indynde sig hos. At det vil blive en dødbringende katastrofe for danskerne kan Venstre virkelig ikke tage sig af.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. december 2018 @ 13:57

 9. I gl. dage fyrede vi “Kameler”(kanonslag) af.
  Det sku’ vi aldrig ha’ droppet.
  Han ka’ for min skyld støbe sin kælling ind i beton. Jeg er revnene ligeglad, bare han gør det hjemme i sandkassen.
  Den dag hvide kristne europæer kan gå rundt i sommertøj; korte bukser, bikini, barhovedet SÅ ka’ vi tage diskussionen op igen. Indtil da: Flet falaflen.
  Jeres kolonisering ka’ I glemme alt om i længden. De eneste Kameler vi ønsker i DK er dem, du ka’ se i Zoo.

  Kommentar by White knight — 17. december 2018 @ 14:09

 10. UPS! Glemte:
  ka’ gå rundt i sommertøj i MEKKA…

  Kommentar by White knight — 17. december 2018 @ 14:10

 11. DANSKERNES UDRYDDELSE er sat på skinner med Marokko-traktaten som Lars Quisling var nede at underskrive. Det samme er europæernes -. Dog kan det være at både Merkel, EU, FN og Lars Quisling har forregnet sig. 15 lande har sagt skarpt fra, og i Frankrig, Polen, Tyskland, Belgien, Italien og England er rasende folkemængder gået i protestmarcher mod den vanvittige traktat, der er en social og kulturel atombombe mod Danmark og Europa. Det som foregår i over 5O byer begynder at ligne et regulært oprør mod EU og Marrakech.

  Enhver normal borger som forstår at Marrakech-traktaten er en opskrift på barbari, massedød og folkemord vil naturligvis være modstander af EU og traktaten.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. december 2018 @ 14:14

 12. #7
  Mais oui, exactemient messieur Beaumont!

  Kommentar by White knight — 17. december 2018 @ 14:16

 13. Minus “i” i exactement😈

  Kommentar by White knight — 17. december 2018 @ 14:17

 14. I Tyrkiet mister han knoppen, ved kritik af Erdogan.

  Datteren opfinder ikke selv sit had til Inger Støjberg, den er indprentet af forældrene.
  Islam kommer ind med modermælken.

  Kommentar by k.m. — 17. december 2018 @ 14:38

 15. Jeg har lydt til at skide den første og bedste perker og venstre vælger i munden og bagefter pisse ud over dem. FUCK MOHAMMEDANMARK.

  Kommentar by Piphans — 17. december 2018 @ 14:50

 16. “INFORMATION” er i nutiden et lille radikalt/rødnazistisk smudsblad som går ind for mere indvandring. Bladets journalister er året rundt bekymrede for om vi nu behandler migranterne godt nok. At danskerne behandles værre og værre af systemet, rager dem en fjer.

  Det er det samme med “FOLKETINGSPARTIET” der omfatter 13O-15O personer ud af de 179 politikere inde i den fjendtlige borg. Det er landets største parti og består af korrupte pampere, rødfascister, feminister, ligestillingsfanatikere og pladderhumanister. Som konstant er optaget af om de kulturfremmede serviceres med al den venlighed, godhed og gavmildhed der overhovedet kan fremskaffes. Danskerne, deres egne landsmænd, kan derimod gå ad helvede til. Man vil hellere sende den ene milliard kroner efter den anden til Afrika, Afghanistan og Pakistan osv., end give danskerne velfærd og sundhed. Danskerne vil man nemlig helst tæppebombe med nedskæringer, sparekrav, lukninger og forringelser. Om danskerne lever eller dør, er ligegyldigt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. december 2018 @ 15:12

 17. Kurder, islam, vold og krig…velkommen til den kommende borgerkrig, hvor vi det hvide flertal vil blive udrenset af muslimerne med medvirken af alle deres danske medløbende landsforrædere…hvis ikke…????

  Kommentar by Black Watch — 17. december 2018 @ 15:18

 18. Jeg er ikke i tvivl om at sønnen på 8 år, vil fange det.
  Hvis man ser det fra Inger Støjberg side, så er det jo hende, der er udsat for racisme. Men selvfølgelig er den hvide mand ingen race, nærmere et skaffedyr der skal sørge for at klodens hastige formeringsproces kan vedligeholdes og i sidste ende ende afskaffe sig selv.

  Kommentar by Menig 442 — 17. december 2018 @ 15:34

 19. Jeg er enig med ALEXANDER.

  Kommentar by Jack Nille — 17. december 2018 @ 15:44

 20. Hvis der er nogen der er i tvivl om sammenhængene, som vores regeringer og folketing støttede under Obama/UN/EU/NATO, så er der her specifikationer vedrørende socialisternes blændende idé ISIS, som de jo alle er medlem af og som vi husker de fik hollywood til at producere frygtindgydende videoer til at skræmme os alle sammen til døde med, hvilket så ikke lykkedes så godt, da Putin slog de fleste ISIS-krigere ihjel.

  Trump and His Executive Power
  https://youtu.be/AdRf6ctO1Ac

  Kommentar by Jack Nille — 17. december 2018 @ 15:50

 21. Skægt, at den kære Mustafa på ingen måde uddyber, hvorledes datterens radikalisering manifesterer sig, vi må åbenbart bare tage hans ord for gode varer, eller også er problemet med datteren ikke større, hvilket ville forklare manglen på beskrevne symptomer?

  “Argumentet” om datterens radikalisering bliver i samme sætning kædet sammen med Mustafas aldeles udokumenterede påstand om Støjbergs behov for at have “mislykkede” muslimer – måske Mustafa tænker på sig selv? Projicering at work?

  Kommentar by Henrik Larsen — 17. december 2018 @ 16:00

 22. Hvorfor hetzer de ikke imod burkadragten i stedet? Radikaliserings argumentet bruges åbenbart ikke om ISIS tilængere eller Islam i det hele taget? Igen et tåbeligt ord, som ikke nævner aspektet til noget forhold. Men altså et misbrugt modeord…igen igen igen …Ligesom- “Fremmedhad”. Skal man absolut elske alt fremmet?- Frihed og demokrati er vel fremmed for Islam…etc etc etc. Eller “Integration” hvad er målet og hvorledes? Forestiller man sig man kan – “Integrrere” en – usekulær diktatorreligion- i et frit demokrati? Er der nogen steder, hvor Islam er fredeligt Integreret som en mindretals kultur?????? Nåh ikke? For ikke at tale om “MUltikulti” som i Vesten blot dækker over Islam imod alt andet. Hvad med Sri Lanka konflikten….eller Nord Irland….eller Indianers fabelagtige succes med at – integrer- europærene i Deres kultur :-) :-) .-) – ja sort humor….Blot eksembler på en masse illusoriske begreber ud fra idealer, som aldrig har haft Deres gang på jorden (med mindre begge kulturer var frie og fredelige. Støt SIAD. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. december 2018 @ 16:22

 23. De selvinviterede og i særdeleshed deres afkom, vil i større og større omfang sætte dagsordenen for den oprindelige befolkning. Se bare denne nye blogger på Politiken Vest (tidligere JP):

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jensphilipyazdani/ECE11075520/vores-politikere-vildleder-os-del-og-hersk/

  Det skulle være forbudt, at avle børn når man er flygtning!
  Dels i respekt for dem der skal betale og dels i erkendelse af, at man som flygtning IKKE er i eget hus/land og derfor ikke har nogen arv at give videre til sit afkom.

  Jeg finder det aldeles upassende, at avle børn hvis man er på flugt. Hvis jeg er på flugt, har jeg sq pligt til, at jeg HURTIGST MULIGT vender tilbage og DER genopretter et forsørgelsesgrundlag for mig/mine. Det er da kun gøge, der efterlader sit afkom til forsørgelse i andres reder, men “flygtningene” mener sig åbenbart berettiget til det?

  Ja, nu vil gøgeunger endda også bestemme hvad vi oprindelige danskere skal debattere (efter at vi har efterkommet det ene ideologiske særkrav krav fra dem efter det andet)!

  Vanviddet må ophøre og snylterne skal INDPRENTE sig, at man som “flygtning” SKAL hjem hurtigst muligt og DER så kan påvirke udviklingen/skaffe udkomme for sit afkom som DE ønsker sig den!
  IKKE HER !!
  Stem NB

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. december 2018 @ 16:22

 24. @8
  Du har desværre helt ret..
  Det handler om at se ud som om, at man gør hvad befolkningen ønsker, samtidig med man gør det stik modsatte.
  Det giver en – som møgbeskidt igle – flere fordele:
  -befolkningen tror jeg arbejder for den, og vil muligvis stemme på mig igen.
  -jeg har stadig mulighed for at placere min fedtede røv på en international taburet, som jo er meget bedre end den danske taburet som ikke kan vibrere.

  De er nogle kryb og krystere, de er ligeglade med vælgeren og landet, og nationalstaten og dertilhørende kultur, griner de kun ad.

  Det vigtigste er at blive valgt, for man kan ikke andet end at lyve og fortælle røverhistorier – da man har aldrig haft et rigtigt job, og alle dem som har er dumme..

  Det bliver NB næste gang, DF er ligesom de andre – hvis NB heller ikke gør som de lovet, bliver det en bjælkehytte i et -50C land unden berigerne.

  Kommentar by Lundahl — 17. december 2018 @ 17:10

 25. Det som muhammedaneren i virkeligheden mener er, at de vantro er for langsomme til at konvertere til dødskulten Islam…

  Kommentar by Revisoren — 17. december 2018 @ 17:13

 26. Alle børn lærer idag, at Inger Støjberg osv. er racister, hvis de gør noget som helst, der ikke understøtter muslimer eller masseindvandring. Hans datter er ikke mere radikaliseret end en stor del af den danske befolkning, der har samme holdning. Jeg vil tro, at muslimerne sagtens kunne opføre sig ordentligt, hvis ikke de hele tiden blev pakket ind i bomuld og vat, og man fra start havde eksekveret udvisningsdomme til den mindste forseelse. Det bedste havde været helt at undgå at tage imod muslimer fra udenfor europæisk territorium, men hvis man absolut skulle, måtte man være knivskarp, måske en 15-20 personer om året. Dernæst skulle man aldrig have tilladt Islams mulighed for udbredelse og missioneren. Ingen fængselsimamer, ingen hospitalsimamer, ingen islamskoler, ingen moskébyggerier. Han skal bare tage sig sammen og få opdraget sin datter til at blive en nogenlunde anvendelig samfundsborger, der ikke skal skyde skylden på eventuelle besværligheder ved at være fremmed på en folkevalgt minister.

  Kommentar by Uno — 17. december 2018 @ 17:21

 27. DER ER INGEN god grund til at danskerne skal lade sig udrydde af en lille håndfuld partiledere i en mørk og skummel borg. Dem der mest intenst arbejder på at danskernes kultur og danskerne selv skal udryddes, er nogle ministre og partiledere plus nogle smågrupper af hjernedøde tumper. Resten inde i borgen er truet af eksklusion fra partierne, der bruger topstyring til at holde dem nede der kommer med fornuftige forslag. Altså, skal danskerne lade sig tyrannisere, fordrive og udrydde blot fordi en lillebitte minoritet synes at det er en god idé?

  Simon Emil Amnitzbøl Bille fra VKLA har lige været ude i DR med en udmelding som tegnede et rosenrødt billede af Danmarks økonomi og arbejdsmarked. Vel løgne-propaganda i anledning af valgåret. VKLA der ikke har bestilt ret meget andet siden 2O15 end at skade befolkningen, (i samarbejde med S, SF, R og DF) er nu på vej med yderligere store “reformer” og forringelser på sundhedsområdet. Der er ikke længere råd til ordentlig behandling af landets patienter. Og landets arbejdsløse, folkepensionister og hjemløse og mange andre vil stadig blive snydt og diskrimineret, for dem er der heller ikke “råderum” til at give ordentlige vilkår. Derimod er der penge nok til migranterne. Som Venstre nu vil bruge ekstra ti MILLIARDER kroner på.

  Se de mange artikler og dokumentarfilm på nettet som viser at Merkel, EU, den muslimske del af FN og Marokko-Lars er i færd med at kaste en social atombombe mod Danmark og hele Europa. Og se de rasende folkelige reaktioner i bl.a. Paris, Warzawa, Bruxelles og Berlin osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. december 2018 @ 17:24

 28. Véd ikke om det passer, men iflg. diverse kilder bruges der nu ca. 25O.OOO kr. på hver migrant pr. år. Og på DRs “uledsagede børn” med langt skæg, ca. 5OO.OOO kr. pr.”barn”. Derudover foregår der et fantastisk svineri med vores penge. Danske lønmodtagere og andre skatteydere plukkes, men politikerne har ingen respekt for at det er arbejdende danskere som skaffer pengene. De er særdeles nærige overfor danskerne, men kaster lystigt milliarder af kroner afsted til fjerne lande og åndssvage skandaløse projekter.

  Kommentar by tp — 17. december 2018 @ 20:29

 29. Mustafa Kemal Topal: “Tænk, hvis min kone var burkabærende. Hvordan skulle jeg forklare over for mine børn, hvorfor deres mor ikke længere kunne færdes ude, …”
  Det er faktisk meget nemt at forklare over for børnene, at deres mor gerne må færdes ude uden sæk over hovedet, og det er forkert at tvinge kvinder til at gå rundt med en sæk over hovedet, fordi de er kvinder. Nu kan man så tilføje, at det også er ulovligt, og man skal følge landets love.
  Hvor svært kan det være?

  Kommentar by JMR HH Jr — 17. december 2018 @ 23:10

 30. Hvis og hvis
  min kone var bims
  og fyldt m islam

  og hvis jeg havde hank i ryggen
  så ville jeg bruge mig som kuffert
  hjem til Kurdistam

  Kommentar by Hul igennem? — 17. december 2018 @ 23:29

 31. https://www.berlingske.dk/danmark/indvandrerne-fik-boern-der-fik-boern-og-de-halter-stadig-efter

  Det var de sq længe om at finde ude ad. Og hvor meget har det ikke allerede kostet?
  Men det viser, at ALLE på Borgen lever i en lukket boble og KUN får serveret MSM-information om samfundet uden for. Vi andre bliver arkiveret lodret i containerne bag Borgen/på spindoktorernes kontorer, eller udskammet med de værste skældsord, skønt vi i åre vis, ganske gratis, har forsøgt, at få FAKTA igennem til DE VALGTE på Borgen.

  Både Støjberg og Riisager står og udtaler sig som om, at dette er ganske overraskende og uforudset.
  Øhhh HALLO derinde, hvad med, at få skyklapperne af og ENDELIG LÆSE, hvad folket skriver under overskrifterne på MSM OG på de ikke skattefinansierede medier?????
  NB HAR læst teksten og taget den til sig!

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. december 2018 @ 23:49

 32. Læs lige også de nederste indlæg på bloggen om bande-voldtægter. (erik skifter og ole jensen mfl.)

  Kommentar by tp — 18. december 2018 @ 00:05

 33. OHHHHH, at vöre muslim og endelig föle sig kränket, at väre et muslimsk offer, det bliver ikke meget bedre!
  Masser/rigelgt af sympati fra de feminiserede venstre-liberale rödfacister!
  P.

  Kommentar by Piotr — 18. december 2018 @ 00:07

 34. 23:49 De ved da mindst ligeså meget som os andre. Hvorfor i alverden får de ellers løn for at være politikere???

  Kommentar by Jack Nille — 18. december 2018 @ 00:14

 35. Jeg vil bede jer om, at lytte til Polly, fordi hun siger alle de ting vi er enige om, men forklarer også, hvorfor det er vigtigt at kigge henover alle lande, ikke bare på vores egen situation. At de alle hænger sammen som ærtehalm, og at de er en tyrannisk elite, som har konspireret imod os alle i Vesten, Oceanien, Nordamerika og Europa. Mange vigtige sammenhænge, synes jeg.

  Elite Snakes FEAR Populism and Nationalism
  https://www.youtube.com/watch?v=UFNPR7Sdn7U

  Kommentar by Jack Nille — 18. december 2018 @ 01:03

 36. STORE OG VIGTIGE NYHEDER: Det viser sig nu at det var LØGN at Marokko-pagten ikke er bindende. Og ti franske generaler, en admiral, en oberst og en tidligere forsvarsminister anklager nu Macron for forræderi mod Frankrig, fordi han underskrev Marroko-pagten. I Paris, Berlin og Bruxelles og 5O andre byer er der opstand mod pagten.

  Der er også noget på nettet om en 11-årig pige som blev myrdet af islamister, fordi hun på tv havde fortalt om hvor ulykkelig hun var. Og der er noget om kunder der blev halshugget i en Ikea-butik i Sverige.

  Kommentar by tp — 18. december 2018 @ 01:24

 37. 10. White knight
  Pas på Numsen, for den næste Muhammed skal fødes af en mand.
  Det er derfor arabere går i bukser med stor vidde, eller kjoler.

  Hvis Sandnegerne fik held af det jo så: Formoder jeg, at det ikke bliver så lidt af en Negerarm. ☺☺

  Kommentar by Sindsro — 18. december 2018 @ 02:52

 38. Teksten på billedet er misvisende.

  Glem aldrig at Socialdemokraternes langsigtede mål er kommunisme.

  Kommentar by XXXXX — 18. december 2018 @ 13:28

 39. # 37

  Ja, det er faktisk ikke engang løgn.

  Nogle debile SJW-kællinger og militante feminister påstår nu, at drenge også kan få menstruation…

  Kommentar by Revisoren — 18. december 2018 @ 15:31

 40. Muhammedaner! er du utilfreds med os, så rejs hjem!. Der er absolut INGEN som tvinger dig til vort selskab. Bare for du ved det.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 18. december 2018 @ 21:30

 41. @40
  De er her ikke for os, de er her kun for vores penge, og sådan er det.
  STØT ISLAM I DANMARK! Stem på Venstre og regnbue partiet de konservative homoer.

  Kommentar by Piphans — 19. december 2018 @ 00:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper