19. december 2018

Afrika: 24-årige Louisa halshugget – “Man skulle bevise det for hende, hvis hun skulle tro på ondskab.”

Anholdt mand fældet på fejl ‘Glemte ID-kort ved telt’, skriver BT, og konkluderer således – muligvis korrekt, at det ikke var en bevidst handling, at der ikke var et islamistisk motiv for drabene. En anonym kilde fortæller til et lokalt medie, at danske Louisa og norske Maren, henholdsvis 24 og 28 år, blev halshugget. Det er ikke verificeret.

Hvad end motivet har været, så kunne de to kvinder godt have brugt lidt fordomme. Naivitet er farlig, og selvom vi jo nok har ‘mere tilfælles end vi tror’, så rækker det ikke langt på Toubkal-bjerget, lidt syd for Marrakesh.

(Louisa Vesterager Jespersen på ferie, 2014)

Fra Marocco World News – Female backpackers decapitated while hiking in Morocco: Source

“The victims’ bodies had evidence of violence with knife wounds. Police opened an investigation under the supervision of the public prosecutor’s office, added the statement. …

The tourist said that the victims allegedly had no guide and that they were camping ’somewhere near the Club Alpin Français (CAF) refuge at the base of Toubkal.’

The victims, he said, ‘allegedly were found decapitated, but I have no way of verifying the information.’

The crime scene was swarmed by security officials, who rushed to the crime scene to identify the possible suspects.

Mount Toubkal is the highest peak in North Africa and the Arab World, with a height of 4,167 meters. Toubkal is a popular destination for hiking and trekking.”

(Myrdede Louisa deler TV2-indslag mod fordomme, 2017)

“Hun var altid glad og positiv. Alle mennesker kunne med hende, og hun fik det bedste frem i alle. Man skulle bevise det for hende, hvis hun skulle tro på ondskab. (Helle Jespersen, mor, 18. december 2018)

Oploadet Kl. 12:40 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97234/trackback

46 Comments »

 1. Jens Rohde: “Det har intet som helst med Islam at gøre!”

  Kommentar by Revisoren — 19. december 2018 @ 12:44

 2. Udenrigsministeriets advarsler burde være langt mere explicitte. Moderen kunne jo ikke forhindre hende i at tage ned og blive myrdet i en syg kultur, som politikerne endda masseimporterer.

  http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/marokko?fbclid=IwAR3ZlzfhYbV7-m50stpiP8lmWuyYsbuivArTfK-IiNbEJYOwFN4B3X17OQQ

  Killers who murdered two Scandinavian women in Morocco by slashing their throats may have been ‘motivated by sexual assault’ say police as three people are arrested

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6511367/Killers-two-Scandinavian-women-Morocco-sexually-motivated-three-arrested.html?ito=social-twitter_mailonline&fbclid=IwAR0YbZL_A0mGkzXXcVxSfI4JfRIR0mT4QuZZHLXEenZrwg52y_qsebgFP08

  Kommentar by Snaphanen — 19. december 2018 @ 12:49

 3. “Den danske sang er en ung blond pige”.

  Kommentar by Moth — 19. december 2018 @ 12:50

 4. Kvinder og mænd har været i krig i 100 år.

  Kommentar by Jack Nille — 19. december 2018 @ 13:01

 5. De kommer snart på tålt ophold

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. december 2018 @ 13:02

 6. Man må da sige, at de har stor succes med Marokko.

  Kommentar by Jack Nille — 19. december 2018 @ 13:08

 7. Tja, at alle “fik det bedste frem i hende” lader bare ikke til at være sandt, konstateringsvis.
  Det undrer mig, at folk bliver ved med at tage sorgløst på ferie til lande, hvor der til stadighed er andre folk, der lurer på at bortføre, voldtage eller dræbe (eller alle tre) dig, bare fordi du er den du er, eller fordi du ikke er lokal.
  Og nej, BARE fordi de skulle være halshuggede, så er der INTET der tyder på, at det er muslimer, der står bag, næ, hvorfor dog…

  Kommentar by Henrik Larsen — 19. december 2018 @ 13:10

 8. En fremmed er en ven, som endnu ikke har savet dit hoved af…

  Kommentar by Revisoren — 19. december 2018 @ 13:10

 9. Nu er det desværre bevist for hende. Virkelig trist. Hvorfor lyttede ikke flere til Glistrup i tide, nu står vi alle med problemer der ser uløselige ud, med mindre danskerne tager sig gevaldigt sammen snarest og simpelthen stemmer islam ud af landet. Jo flere politiske stramninger, der rammer den muslimske overtro, jo færre af disse tosser ønsker at blive på vore breddegrader.

  Kommentar by LarsB — 19. december 2018 @ 13:39

 10. Jeg er ked af, at skulle genopfriske min børnelærdom:
  “Hvis ikke man vil høre – så må man føle”.
  Utroligt alligevel, at læringskurven – selv blandt voksne – er så flad som en øretæve.

  Kommentar by White knight — 19. december 2018 @ 13:42

 11. Det er tragikomisk at morderen er anholdt i Marakesh, hvor Lars Løkke, storsmilende godkendte en folkevandring fra syd til nord

  Kommentar by k.m. — 19. december 2018 @ 13:48

 12. Af alle satans mareridt jeg til dato har haft. Overgår virkeligheden dem, med det der hedder en bred margin.
  Mareridtet du ikke kan vågne af igen.

  Kommentar by White knight — 19. december 2018 @ 13:55

 13. For politikerne og journalisterne (85%) er det aldeles ligegyldigt at danskerne tyranniseres, lemlæstes og myrdes på stribe af afrikanere og arabere. Sålænge disse ignoranter og landsforrædere endnu ikke selv er blevet ramt, er de ligeglade. Men ramt bliver de sandsynligvis før eller siden. For nu skal vi jo byde en KÆMPEINVASION fra syd velkommen, mener V, R, S og SF mv., så vi virkelig kan blive beriget. Sådan for alvor.

  At denne invasion vil betyde sammenbrud for økonomien, velfærden, retsstaten, demokratiet, sundhedsvæsnet og vores kultur, forstår de ikke. De vil selv blive meget sårbare, hvis samfundet kollapser, men så langt tænker de ikke. Men selv politikere og journalister kan jo blive syge, overfaldet, udsat for familietragedier eller ulykker. Alligevel saver de lystigt i den gren de selv sidder på.

  Meget tyder på at den politiske og toneangivende “elite” mest består af korrupte og fascistiske pampere, plus et slæng af medløbende svagt begavede og historieløse halvhjerner.

  Kommentar by Bent Nielsen — 19. december 2018 @ 14:28

 14. Mon de uventede gæster blev budt på dialogkaffe?

  Kommentar by Revisoren — 19. december 2018 @ 14:29

 15. I Frankrig er der nu filosoffer, generaler, admiraler, oberster, læger, professorer, fysikere, tænksomme borgere og mange andre som advarer om at Marrakech-traktaten er dødsensfarlig og kan ødelægge og udslette den franske civilisation. De mener at traktaten vil føre til borgerkrig, og at Merkel og Macron begge er forrædere mod Europa. Trump har også anklaget Merkel for forræderi mod sit eget land. I Paris og Bruxelles og snesevis af andre byer er der voldsomme protestdemonstrationer mod EU og planen om at flytte det halve Afrika mod nord. Man kræver at traktaten annulleres.

  Lars Quisling blev advaret mod at skrive under, men valgte at fremture, støttet af K, S og LA mv. DF sagde fra, men kun halvhjertet, og er nu uden forbehold tilhængere af madam Merkel og Luske-Lars og deres skøre idéer om endnu mere “berigelse”.

  Vi danskere går mørke og skumle tider imøde. De gamle partier er alle lige til skraldespanden, men hvor mange vælgere har forstået i hvilket katastrofalt omfang de snydes og bedrages?

  I Sverige har masseindvandringen ført til utålelige og vanvittige tilstande, og et folkemord begyndt. Men det vil politikerne og journalisterne heller ikke tage ved lære af.

  Kommentar by Bent Nielsen — 19. december 2018 @ 14:54

 16. Der er en grund til, at Lars Løkke tog til Marrakesh og skrev under: Det øger hans chancer på de bonede gulve i Bruxelles.

  Kommentar by Ole Madsen — 19. december 2018 @ 15:23

 17. Fuck it, én dumsker mindre, og hva’så. Desværre så burde det have været Carolina Magdalene Maier og resten af landsforræderne, forhåbentlig kommer det inden at vi alle sammen er tvunget til at konvertere til psykopat kulten islam.

  Kommentar by Piphans — 19. december 2018 @ 15:35

 18. De piger, og mange andre som dem, er døde fordi deres forældre ikke har givet dem den nødvendige viden og de nødvendige mentale redskaber til at overleve.

  Kommentar by Mackety — 19. december 2018 @ 16:24

 19. “Alle mennesker kunne med hende, og hun fik det bedste frem i alle”
  Så var det da sandelig godt at hun ikke fik det værste frem i dem der savede hendes hoved af.

  Kommentar by Danskeren — 19. december 2018 @ 17:31

 20. tjaeh, så var der nogle der viste hende det onde….

  Helt ærligt, hvor naiv kan man være? At trekke 2 single kvinder i muhamedanerland? Det er sgu da at bede om pik og kniv….

  Kommentar by redneck — 19. december 2018 @ 17:45

 21. To unge skandinaviske rejser alene i Marokko!!! Suk, livet i dk forbereder slet ikke de unge på rejser ud i verden. Kender to københavner autonome piger som rejste på samme måde i Egypten, det var et mareridt som blev en kort tur, de var aldrig alene om natten i deres telt. Lokale mænd “flyttede ind” uden invitation. De blev ikke voldtaget men mændene onanerede i teltet ved siden af dem. Det var tilbage i 80erne

  Kommentar by Poul Sørensen — 19. december 2018 @ 18:24

 22. Desværre er det sådan at hvis man beskriver virkeligheden for de unge vil man blive beskyldt for racisme.

  Kommentar by Poul Sørensen — 19. december 2018 @ 18:27

 23. #19

  Ja, det er grotesk, at moderen ikke selv kan se det absurde i de mindeord om sin datter. Men det siger en del om, at vi i Vesten overhovedet ikke forstår verden omkring os og om vor grænseløse naivitet.

  Kommentar by Arne Torp — 19. december 2018 @ 18:28

 24. “glemte ID kort” lyder som om myndighederne vil have lukket den sag i en fart…

  Kommentar by Poul Sørensen — 19. december 2018 @ 18:29

 25. Redneck, jeg tænkte det samme. De stakkels tøser mistede livet, fordi de var så stærkt indoktrinerede af dumstædigt “humanistiske” idioter. Vi har sikkert alle stået overfor sådan en idiot, og oplevet hvordan al sund fornuft, al empiri preller af, som vand på en gås.

  Kommentar by Hr. Snusk — 19. december 2018 @ 18:30

 26. …og nej, jeg gider ikke alt det her med: “vore tanker går til de pårørende i denne deres vanskelige stund.”

  Man kan være så dum og virkelighedsafvisende, at man simpelthen ikke fortjener medlidenhed.

  Kommentar by Arne Torp — 19. december 2018 @ 18:32

 27. Igen var der nogle, der fik deres Darwin Award.
  Som man reder så ligger man.
  Og så er der sådan set ikke mere at tale om.

  Kommentar by Knud Madsen — 19. december 2018 @ 19:51

 28. Det har ikke noget med halshugning at gøre, hovedet faldt bare umotiveret af.

  Kommentar by River — 19. december 2018 @ 19:57

 29. Lidt bedre timing og så kunne Lars Løkke have haft kisterne med hjem i forsvarets challenger fly

  Kommentar by DS — 19. december 2018 @ 19:59

 30. Er spærringen væk eller det tekniske problem løst?

  Kommentar by Bent Nielsen — 19. december 2018 @ 20:25

 31. Den danske sang er en ung blond pige…nu uden hoved…

  Kommentar by Revisoren — 19. december 2018 @ 20:31

 32. Hovedløse kvinder er da ikke noget nyt. Der går masser af dem rundt inde i Christiansborg, i udlændingestyrelsen, i klima- og ligestillings-ministerierne, i instituttet for MR, i DR-huset, i KVINFO, i de radikales hovedkvarter osv.

  Kommentar by Bent Nielsen — 19. december 2018 @ 20:32

 33. 2 vemligboer mindre.

  Kommentar by TT — 19. december 2018 @ 20:54

 34. Man vil ikke sige Islam. Det er bare terror.

  https://www.bt.dk/krimi/norsk-medie-marokko-drab-kobles-til-terror

  Kommentar by Erik — 19. december 2018 @ 21:42

 35. Boghandleren fra Brønshøj kan ikke sendes hjem, men naive kvinder kan frit rejse til Marokko og bevæge sig rundt blandt de gæstfri beboere.
  Desværre for propagandaen kommer de ikke til at fortælle den gode og velkendte historie om de indfødte muslimers fortræffeligheder.

  Kommentar by Menig 442 — 19. december 2018 @ 22:04

 36. To unge ikke-muslimske kvinder i et muslimsk land uden burka der end ikke er ledsaget af deres mandlige ejer er absolut “fair game” for enhver sexhungrende, blodtørstig mandlig muslim. (Undskyld pleonasmen).

  Kommentar by JMR HH Jr — 19. december 2018 @ 22:07

 37. Uddannet dum gik de lukt i døden. De hørte skam efter. Alle de fordomsløse, som man kun skal lytte til.
  Intet med virkeligheden at gøre.
  En “fredelig verdensreligion” halshugger kvinder – og mænd. Men, det er selvfølgelig en fordom.

  Løkke-Fonden bugner af velvære. Folk dør i EUSSR region Nord.

  Kommentar by Iznogut — 20. december 2018 @ 01:15

 38. Ifølge nyhederne- fylder drabene på de to (naive>) tøser, som man mener kaaan være terrorrelateret, Lars Løkke Rasmussen med vrede (Wauw han blev vred), så kan det være der bliver gjort noget, og vi tager os sammen og forholder os til hvad vi har at gøre med (Statsministeren er jo vred),…..vigtig nyhed- Støt SIAD. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. december 2018 @ 06:20

 39. Selvfølgelig er vores statsminister vred. Hvad ligner det, at folk skal tage helt til Marokko for at blive halshugget, når det er meget billigere at hente muslimerne hertil, så det kan blive gjort ‘under ordnede forhold’…?

  Kommentar by Voldposten — 20. december 2018 @ 06:42

 40. #37 LOL

  Kommentar by Johnson — 20. december 2018 @ 09:21

 41. TV2 News danser rundt om problemet uden at nævne det forbudte ord.
  “Mordene er muligvis politisk motiverede”

  TV2 – read my lips. ISLAM hedder det.

  Kommentar by Erik — 20. december 2018 @ 09:24

 42. Jeg giver ikke en skid for statsministerens vrede og forargelse .
  Verbale krokodille-taarer , intet andet . Han maa have laest eller hoert et eller andet sted at man som politiker boer reagere saadan i den slags uhensigtsmaessige situationer . Jo , han skal nok naa langt i sin senere karriere….

  Kommentar by krassisten — 20. december 2018 @ 09:57

 43. Med en smule hjælp ;) fra fætter Google har jeg netop læst på en Marokkansk avis.

  citat:
  “hvor hovedene blev adskilt fra deres kroppe, efter at de blev voldtægtet voldsomt.”

  Kommentar by Erik — 20. december 2018 @ 10:06

 44. Black friday, der gik over gevind?!
  Er det sex rejser, der går galt eller hvad vil de dernede?

  Kommentar by P — 20. december 2018 @ 11:02

 45. Hun nåede da at se verden (som den er). Hvor ER det godt at Marokko har afskaffet dødsstraffen.

  Håber ikke, at danske myndigheder kræver dem udleveret til retsforfølgelse – så kommer vi aldrig af med dem igen – som i ‘aldrig’.

  Kommentar by Bastardo — 20. december 2018 @ 13:07

 46. Dette er blevet optaget og lagt på visse hjemmesider på nettet. Det er ret skræmene

  Kommentar by Ano — 26. december 2018 @ 04:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper