19. december 2018

Identitær om hippieflosklernes bagside: “Alternativet propaganderer for selvhadets ideologi.”

Fra Identitær – Selvhadets gruppekrammere.

“Alternativets rejsedronning, Carolina Magdalene Maier, demonstrerede i dag sin kosmopolitiske foragt for danskerne. I en artikel i Berlingske om de enorme integrationsproblemer, som der er kommet for dagens lys for nyligt, gav hun dansk kultur dødskysset:

‘Selvfølgelig kommer vores børn til at vokse op i et andet samfund, og de danske traditioner vil måske ikke være så dominerende. Men er det et problem? Det synes vi ikke.’

… Befolkningsudskiftningen er virkelighed, og med den nye befolkning kommer andre skikke og vaner naturligvis også. Sagt med andre ord: fremmed kultur bliver normen.

Men når fremmed kultur bliver normen, og det danske folk og deres kultur fortrænges, så uddør den danske kultur. For der findes ikke andre steder, hvor den kan leve. Hvis ikke danske traditioner dominerer her, så mister vi dem, og har vi først mistet dem, er de væk for evigt. …

Bag Alternativets hippiefloskler, gruppekrammere og rundkredspædagogik gemmer der sig en destruktiv kraft. Kosmopolittens rodløshed og hadet til eget ophav gør, at de ikke ser nogen værdi i danskerne eller vores kultur. Det er bare mere spændende med spraglede farver, varme krydderier og inciterende toner. For hvor dejligt er det ikke at føle sig som en ægte verdensborger i en multikulturel smeltedigel? Det er værd at ofre et folk og tusinder af års kultur for.

Alternativet propaganderer for selvhadets ideologi. … Vi har brug for, at dansk kultur er den dominerende kultur. Vi har brug for, at det danske folk har et sted, der først og fremmest er deres. I stedet for at forsøge at destruere vores land og kultur, anbefaler vi, at Carolina Magdalene Maier tillader sig selv en sidste CO2-udledning og flyver langt væk, så hun kan nyde de fremmede traditioner dér, hvor de rettelig bør dominere: i fremmede lande.”

Oploadet Kl. 14:32 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97261/trackback

27 Comments »

 1. Bamses Venner synger “er hele verden blevet kugleskør”
  Åbenbart ja, eller i det mindste tæt på

  Kommentar by k. m. — 19. december 2018 @ 14:47

 2. Alternativet er naivitet og dumhed sat i system.

  Kommentar by Erik — 19. december 2018 @ 15:17

 3. Det som jeg har gået og tænkt i gennem mange år er blevet bekræftet. Der er kræfter der vil nationalstaten til livs og med alt det det medføre. Dem i Alternativet sammen med den Radikale Jens Rohde er kliniske skøre og burde umyndiggøres.

  Kommentar by jrp — 19. december 2018 @ 15:19

 4. ……….tag gerne fadbamsen med!

  Kommentar by va sawva — 19. december 2018 @ 15:29

 5. Carolina Magdalene Møjer sig igen.
  Ka’ du ikke tage en af dine mange flyveture, og så flyve rigtig langt væk dennegang?
  Allerhelst i evigt kredsløb omkring jorden!

  Kommentar by White knight — 19. december 2018 @ 16:12

 6. Det danske svar på Frederica Møjerini.

  Kommentar by White knight — 19. december 2018 @ 16:14

 7. Det er jo helt fantastisk, at vi skal være nødt til at tage notits af, hvad en så værdiløs tøjte føler, mener og tænker. Desværre kan man ikke ignorere den slags skodmennesker, idet der er tilbøjelighed til, at de kan samle endnu flere rodløse og værdiløse idioter om sig.

  Kommentar by Knud Madsen — 19. december 2018 @ 16:20

 8. Det er naturligvis et problem, at danske traditioner erstattes af muslimske: sharia, jihad, halal-haram, ramadan, eid, patriarkalske familiemønstre og social kontrol.

  Kommentar by np — 19. december 2018 @ 16:25

 9. Frk. Møjer, husk lige tandbørsten, og ta’ Mads SelvMordhorst med dig, når du skrider.
  Dét vil være en større miljø og klimaforbedring, end samtlige andre tiltag lagt sammen.

  Kommentar by White knight — 19. december 2018 @ 16:28

 10. Hele Danmark er fortabt. Blev lige standset af 2 gymnasieelever indsamlende for menneskesmugler-NGOerne. De fortalte lystigt at vi altså har religionsfrihed og at UN er særlig glade for Danmark fordi vi er så tolerante og dygtige til at skrive under på alting. Så begyndte jeg at hæve min stemme så hele gaden kunne følge med og så ville de alligevel ikke samle ind fra mig mere.

  Kommentar by Jack Nille — 19. december 2018 @ 16:43

 11. Den svenske sang er en – hen- som går og nynner multikulti i …tjah. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. december 2018 @ 17:44

 12. Godt gået igen GI. “hippieflosklernes bagside: Bag Alternativets hippiefloskler, gruppekrammere og rundkredspædagogik gemmer der sig en destruktiv kraft.”

  Som her: Den danske pige, Louise Vesterager Jespersen (24) og hendes norske veninde Maren Uelandden (28), studerende på Universitetet i Sørøst-Norge (USN), var sammen taget på en måneds ferie for at vandre i Atlasbjergene i Marokko. De er nu fundet dræbt i deres telt i nærheden af landsbyen Imlil ca 67 km fra Marrakech.

  Tirsdag morgen anholdt politiet en anden mand i sagen. Dermed er i alt tre personer blevet anholdt. Alle tre er ifølge VG marokkanere.

  Tre mænd er anholdt og sigtet for mordene af Politiet i Marrakech. Der ene af de anholdte er fra Marrakesh, mens de to andre er fra kystbyen Safi.

  Indenrigsministeriet i Marokko har ifølge BT oplyst, at kvinderne bar tegn på vold på halsen forårsaget af et skarpt redskab. Det fortælles ikke i de danske løgnemedier, at de blev halshugget (decapitated) typisk Islamisk Stat M.O.

  Mordene skete vistnok samtidig med, at FN’s migrationspagt med deltagelse af den danske statsminister Lars Løkke og andre fremtrædende vestlige politikere og statsoverhoveder. Tilfældigt sammenfald?

  Kommentar by A-mad — 19. december 2018 @ 17:50

 13. Fru Maier spørger om det er et problem, at vores børn skal “vokse op i et andet samfund” – Jeg kan hjælpe fru Maier med at besvare spørgsmålet – Svaret er ret enkelt: Om ikke så lang tid, kommer der nogle ildelugtende mænd med store sorte fuldskæg, som, efter en grundig gruppevoldtægt, hænger naive typer som fru Maier, og ligesindede, op i lygtepæle og byggekraner.

  Fru Maier mestrer jo desværre ikke det engelske sprog, så det bliver interessant at høre, om hun kan finde ud af, at synge med på sangen: Always Look on The Bright Side of Life!?

  Kommentar by T. Flodur — 19. december 2018 @ 18:45

 14. Fremtiden kan ingen undslippe )

  Kommentar by Poul Sørensen — 19. december 2018 @ 19:31

 15. PS. til A-mad 17:50. Se den tragiske forbrydelse i Marokko omtalt med flere detaljerpå Uriasposten. Så den selv først nu.
  http://www.uriasposten.net/archives/97234#comments

  Kommentar by A-mad — 19. december 2018 @ 19:40

 16. Må jeg foreslå Magdalene, at den næste rejse går til Marokko…

  Kommentar by Revisoren — 19. december 2018 @ 20:35

 17. Carolina og Uffe Elbæk er nok ikke nazister, men bare nyttige idioter for islamisterne og indvandringsindustrien. Men det er jo også slemt nok.

  Kommentar by Bent Nielsen — 19. december 2018 @ 21:21

 18. https://www.politicalislam.com/migration-madness/

  Kommentar by Peter Buch — 19. december 2018 @ 22:02

 19. Carolina Magdalene Maier, Marianne Helved, Stine Bosse, Maria Ventegodt, Zenia Stampe, Birthe Rønn, So fie Carsten Nielsen osv. Alle er de eksempler på politiserende kvinder som snakker, vrøvler, pludrer og ævler, uden at de nogensinde er til gavn for Danmark og danskerne.

  Tværtimod er de, ligesom de svenske feminister og pladderhumanister, en slags 5. kolonne, en farlig og altundergravende bevægelse som er skyld i hundredvis af skandaler, og som har påført befolkningen utallige ulykker. Antallet af kvinder i politik er blevet alt for stort, for de konspirerer uafbrudt mod mændene, familierne, nationen og økonomien.

  Og de vil absolut have civilisation og kultur ombyttet med afrikanisering og barbari. Se “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Kommentar by tp — 19. december 2018 @ 22:14

 20. Alternativet? Er det ikke de tomhjernede, arbejdsskyende, festaber fra cirkuspartiet, der endnu ikke har fattet, hvem der står øverst på iSlammets dødsliste, næst efter jøderne?

  I ved, dem der tror iSlammet vil give kærlighedskrammere til homoseksuelle, til dem der vil stoppe barbarisk dyreslagtning, til dem der vil fordyre/forbyde oksekød, til dem der danser og synger og til dem der klæder sig udfordrende osv.?

  Jo, det må være dem, for det er kun dem, der, som ellers modne mennesker, fortsat lever med en teenihjerne, der siger dem, at de kan leve i fest og farver, for andres penge, livet lang og fortsat tro på, at uanset deres gøren og laden, så vil selv Fandens Religion falde på knæ for dem.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. december 2018 @ 23:07

 21. Magdalene må jo hade sin egen partiformand.

  Uffe bliver jo en af de første, der iført grønt tylskørt vil blive kastet ud fra højhusene på Bellahøj, når Kalifatet inden længe bliver implementeret…

  Kommentar by Revisoren — 20. december 2018 @ 00:19

 22. Hvis det ikke er satanisternes penge (soros) på arbejde hos bøsseklovnen og hans hof, så er ligheden bare totalt slående med den hjernevaskede fløj, som Democraterne fodrer med slagord.

  Alt skal vendes på hovedet og der findes … min. 50 køn, ikke?

  Kommentar by Iznogut — 20. december 2018 @ 01:00

 23. “Befolkningsudskiftningen er virkelighed” …så kom det fra hestens egen mund!

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Stem D, som D-dag.

  Kommentar by Neuhammer — 20. december 2018 @ 01:54

 24. Carolina Magdalene Møjer er så vidt jeg kan se gold.
  Hun er tilmed halv-spaniak. En bastard.
  Selvfølgelig er hun da ligeglad med at smadre DK.
  Som vi ville være ligeglade med Andalusien, flamencodans og gøjnere.

  Kommentar by White knight — 20. december 2018 @ 02:57

 25. Nu blander vi os – og smadrer så ikke i spanske anliggender.
  (Behøves ikke. Dét klarer den socialistiske spanske regering også så udmærket selv)
  Venligst frk. Møjer; følg vores eksempel og hold dine fedtede tapasfingrer for dig selv.

  Kommentar by White knight — 20. december 2018 @ 03:06

 26. Man bør vel stille spørgsmålet principielt: Er dét, at en kultur fortrænges fra sit hjemland af andre kulturer et problem? Hvis klankulturerne er fremtiden, er der vel ingen tvivl om, at det er positivt. Ligesom det var positivt, at Den Moderne Civilisation fortrængte de indianske kulturer fra deres hjemsteder i dét, der i dag er USA. Kan man udlede af logikken.

  Men måske det kan opleves som et problem af nogen. Hvis Caroline vil tillade dem det.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. december 2018 @ 15:15

 27. Hvad med, at kalde Alternativet det, de er: Landsforrædere.

  Kommentar by Nissen — 20. december 2018 @ 15:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper