23. december 2018

Thestrup: “Vore dages falske samaritanere er blinde for den store skade, de forvolder på samfundet…”

Læserbrev af Michael Thestrup i Berlingske.

Falske samaritanere (17. december 2018)

Julen nærmer sig, og Biblens fortælling om den barmhjertige samaritaner anvendes jævnligt som argument for indvandring til Danmark. Men hvad var det helt præcist, samaritaneren gjorde, da han mødte en nødstedt mand på vejen ifølge Jesu lignelse?

‘Han gik hen og hældte olie og vin i hans sår og forbandt dem, løftede ham op på sit ridedyr og bragte ham til et herberg og sørgede for ham. Næste dag tog han to denarer frem, gav værten dem og sagde: Sørg for ham, og hvad mere du lægger ud, vil jeg betale dig, når jeg kommer tilbage.’ (bibelselskabet.dk)

Altså hjalp samaritaneren med egne midler den nødstedte uden vederlag, stillede eget transportmiddel gratis til rådighed og tilkøbte derefter af egen lomme ydelser som den nødstedte senere modtog fra tredjepart.

Til sammenligning er det personligt en gratis omgang når indvandringslobbyister ruller den røde løber ud for velfærdsindvandring til Danmark. Den mangeårige milliardregning tørres af på skatteyderne, mens under-Danmark må bære de personlige omkostninger ved at bo i belastede boligområder og sende deres børn til indvandrertætte skoler.

Vore dages falske samaritanere er blinde for den store skade, de forvolder på samfundet i almindelighed og den danske underklasse i særdeleshed – så foruden dette læserbrev burde indvandringslobbyen genopfriske lignelsen om bjælken i eget øje.

Oploadet Kl. 11:55 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97421/trackback

31 Comments »

 1. For en udlægning af historien om den barmhjertige samaritaner anbefales artiklen “Et julebrev til danske præster” oversat fra den svenske Räknenissen.

  Den ligger på Snaphanen (bladr et par sider ned).

  Kommentar by MartinH — 23. december 2018 @ 11:59

 2. Snaphanes link virker ikke mere, men Hodjaneren “genudsendte” artiklen sidste jul. Glædelig jul.

  Kommentar by MartinH — 23. december 2018 @ 12:03

 3. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/marina-raser-julehjaelpskasse-fyldt-med-svinekoed/7450359

  Kommentar by k. m. — 23. december 2018 @ 12:10

 4. De er ikke blinde, lad nu være. Befolkningen, altså idioterne blandt dem, nægter eller foregiver ikke at forstå, at kommunisterne, satanisterne, fascisterne, socialisterne, liberalisterne og muslimerne ALLE er 100% bevidste om, hvad de gør, og hvorfor de gør det.

  De lægger godt nok hele tiden deres ansigt i klovnefolder og står der med en isvaffel i hånden, mens de altid udtrykker det modsatte af det de gør, men ingen kan være i tvivl om, hvad der sker, hvorfor. Det er ikke nok at lægge en fernis af løgn ovenpå de åbenlyse handlinger, der skal også være evidens for løgnen, for at mann kan lade som om den er en mulighed.

  Der gælder ingen undskyldninger for nogen. Fakta om indvandringen og politikerne har ligget åben som en bog, for alle der gad at læse i den, siden 1970. Lad være med hele tiden at lege kejsernes nye klæder og lade som om, en hel masse.

  Hvis alle var helt ærlige og undlod ubevidst eller bevidst at deltage i en pantomime af falske prææmisser og meninger, så var det hele sikkert meget lettere at forholde sig til.

  Men problemet er at alle ovennævnte såkaldte ideologier er religioner uden nogen Gud

  Kommentar by Jack Nille — 23. december 2018 @ 12:27

 5. Hvad der er ligeså interessant ang. fortællingen om den barmhjertige samaritaner er : Jesus bliver spurgt , hvem er min næste ? Det er på den fortælling hele næstekærligheds begrebet hviler. Af fortællingen fremgår det at den overfaldnes næste var den barmhjertige samaritaner, altså en der gjorde godt imod den overfaldne.Deraf følger at den næste som jeg skal elske som mig selv, er den der gør godt imod mig !! Moralen af den beretning er blevet vendt fuldstændigt på hovedet af alle farisæerne, de siger jo at man skal elske alle som sig selv og det er jo løgn, hvis man tager udgangspunkt i kristendom.

  Kommentar by Danskeren — 23. december 2018 @ 12:42

 6. @k.m

  Vild historie du linker til! Førtidspensionisten Marina, der er stifter af venligboerne i Næstved, og beskriver sig selv som menneskeven og SFer, raser over at der er svinekød i julehjælpskasserne..!!

  Kommentar by Jens — 23. december 2018 @ 13:14

 7. Jup, der ville ikke være et eneste fornuftigt menneske der ville løfte et øjenbryn hvis venstretosserne betalte af egen lomme og påtog sig det fulde ansvar for hvem de lukkede ind men det er naturligvis ikke tilfældet.

  Kommentar by Santor — 23. december 2018 @ 13:37

 8. En tydelig indikation på den uønskede invasion fra Verdens største sandkasse er de mange børn der går i privatskole samt den uendelige venteliste til privatskolerne, forældrenes ønske må være beskyttelse af deres børn, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 23. december 2018 @ 14:31

 9. Ligesom alt-right er misforstået og nedkæmpet, passeret, forsøges de gule veste-opstanden at redineres, infiltreres, forklares med løgne, men løgnene om den bamhjertige samaritaner er helt i opløsning:

  Yellow Vest Uprising Spreads to Taiwan!!!
  https://youtu.be/ExoN0J598xk

  Kommentar by Jack Nille — 23. december 2018 @ 15:09

 10. redinere = redefinere og redirigere

  Kommentar by Jack Nille — 23. december 2018 @ 15:12

 11. Så snart det ikke giver dem politiske point, så er disse falske samaritanere flygtet over alle bjerge.

  Kommentar by Jan — 23. december 2018 @ 15:35

 12. Dem der bruger kristendommen, som løftestang i invandringsdebatten, vil som regel skide kristendommen et stykke. Deres problem er, at i fredens religion kan de ikke finde et eneste brugbart skriftsted, til understøttelse af indvandring af fremmede kulturer blandt muslimer. Modsat er der skriftsteder for de udvandrede muslimer, der anviser hvordan de overtager de vantros land. Men det er ikke viden af interesse.

  Kommentar by Menig 442 — 23. december 2018 @ 15:55

 13. Drop alt snak om deres bjælker i øjne og øre, – det er ikke bare landsforrædere i samaritankostumer vi taler om, men stolte landsforrædere med en veludført løgnagtig samaritan-plan bag sig og den fulde straf venter selvfølgelig. Start med at tage alle pensioner fra dem – særligt ministerpensioner synes jo helt meningsløse i forhold til de omkostninger skiftende regeringer og deres støttepartier har tværet af på folket. De her folk har ikkd bare tabt Skåne, Halland og Blekinge, de har inviteret 500.000 svenske soldater til gratis bespisning oveni.

  Kommentar by mvjensen — 23. december 2018 @ 16:21

 14. Det er rigtig nok, at der ingen sammenhæng er mellem den statslig finansierede masseindvandring og fortællingen om den barmhjertige samaritaner, som betalte af egen lomme.

  Der er ingen velfærdsstat i fortællingen. Hjælpen er mellem menneske og menneske.

  Noget andet er, at lignelsen i den tidlige kirke også havde en anden mening.

  Den barmhjertige samaritaner tolkedes som Jesus, Guds søn. Han er den fremmede, som hjælper, hvor de jødiske præster blot vandrer forbi den ildestedte.

  Jeg har selv haft en lignende oplevelse. Jeg hjalp min far, som snart skulle dø, med indkøb. Det var vinter. Jeg købte ind i supermarkedet. Imens holdt min far i sin bil på parkeringspladsen. Han havde varmeanlægget kørende for at holde varmen. Det betød, at batteriet en dag løb tør for strøm. Så var vi på spanden. Bilen kunne ikke starte.

  Vores landsmænd vandrede som farisæren og levitten blot forbi.

  Pludselig henvender to østeuropærere sig. De ligner to forbrydere. Kan ikke et ord dansk. Inden vi ser sig os om, har de med to kabler opladet min faders bil. Så er de væk igen. Nogle mærkelige engle.

  Når man er allerlængst ude, dukker der pludselig uventet hjælp.

  Kommentar by np — 23. december 2018 @ 16:23

 15. Poul madsen “citerer” ledelsen i dansk industri i ekstra bladets leder: “Den eneste forskel på muslimer og danskere er indholdet i deres madpakker”: https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/lad-fornuften-sejre/7450175

  Vi tager den lige igen: “Den eneste forskel er indholdet i deres madpakker.”

  Kommentar by Per — 23. december 2018 @ 17:21

 16. Poul Madsen fra smudsbladet EB var tidligere medlem af et kommunistisk parti. Det passer jo godt med at EB er en aflægger af Pollertiken. EB har dog sin egen linje, og er lidt flinkere til ikke at fortie kriminalitet. Dog viser EB kun et lille udsnit af hvad migranterne begår af overgreb.

  Hvad DE FALSKE SAMARITANERE angår, er de fleste nok nyttige idioter. Men der er også ret mange hårdkogte psykopater imellem som er ligeglade med alle andre end sig selv. De tjener gode penge på at spille humanister, og så er det ligemeget om deres fædreland og egen befolkning går til grunde.

  Kommentar by tp — 23. december 2018 @ 17:55

 17. De folk (Læs: korrupte svin) som sidder i Dansk Industri/tegner Dansk Industri, er komplet og aldeles, skide ligeglade med danskerne, vores børn/børnebørns fremtid! – Må jeg, af hjertet foreslå, at I tager den der bjælke (der tales så meget om) spidser den til, og jager den langt op i røvhullet på paverne i Dansk Industri – Det gør mega ondt; men det er det eneste sprog, tosserne i Dansk Industri, forstår – Det kan kun gå for langsomt!?

  Kommentar by T. Flodur — 23. december 2018 @ 17:59

 18. EN LANG OVERGANG i 43/44 kostede krigen på østfronten hver dag omkring 5OOO tyske soldater livet. De omkom som følge af krigshandlinger eller de sultede og frøs ihjel. Det anfægtede ikke nazitoppen det mindste. Hitler mente at han havde ret til at kræve at det tyske folk ofrede sig.

  Det er omtrent det samme med de liberale/radikale/rødfascistiske fantaster og verdensfrelsere. De mener også at de har ret til at kræve ofre af danskerne og europæerne, når det drejer sig om deres globale fantasier og utopiske projekter.

  Når det handler om Afrika, har deres Afrika-hjælp hidtil skadet mere end den har gavnet. Men nu har de fundet på et nyt projekt. Det halve af Afrika og Pakistan mv. skal flyttes til Europa. Det vil betyde vor civilisations undergang, og vil bringe elendighed og død til millioner af europæere.

  Men det er ligegyldigt, for “humanisterne” mener at de har RET til at kræve ofre. Af alle andre end sig selv kræver de ofre.

  Bare se hvordan Venstre, Socialkammeraterne og de Radikale mv. fører sig frem.

  Kommentar by tp — 23. december 2018 @ 18:28

 19. Og, lige en ting til: Hvad angår Poul Madsen, så glem ham! – Han skriger/skriver i dødsangst; hans avis befinder sig i terminalstadiet! – EB; arbejderklassens universitet, er døende! – Poul Madsen gramser i posen efter nye markeder, han sutter (så at sige) pik af på arvefjenden, alt i et forfængeligt håb om overlevelse1 – Gud fader, hvor en ynkelig stakkel!?

  Kommentar by T. Flodur — 23. december 2018 @ 18:31

 20. # np….hvad er formålet med din historie? At vise at migranter er bedre end danskere? Nogle af dem er da OK, men der findes da også danskere som er meget flinke og hjælpsomme. Mange andre har oplevet det modsatte af hvad du oplevede. At deres situation eller tillid blev misbrugt af migranter. Der var f.eks. sælgeren af en bil der blev myrdet, fordi migrant-køberen troede at han på den måde kunne få bilen gratis. Der var pigen som blev overfaldet af en migrant, og som derfor prøvede at flygte fra ham ved at praje en bil. I den sad en anden migrant som også overfaldt hende. Og så var der skoledrengen som blev dolket ihjel af en somalier. Og andre drenge som er blevet tæsket og sparket af flokke af migranter. Eller hvad med de to danskere som blev smidt ned på skinnerne, da et tog nærmede sig. Osv., osv.

  Kommentar by tp — 23. december 2018 @ 18:53

 21. Stor respekt herfra.
  Marie Krarup har også udflettet Den Barmhjertige Samaritaner så selv en tumpe kan forstå, at hele verdens “negre” ikke er din næste.

  Glædelig jul.

  Kommentar by Iznogut — 23. december 2018 @ 20:00

 22. # 18:53

  “… men der findes da også danskere som er meget flinke og hjælpsomme.”

  Jeg er glad for, at du trods alt er nået til denne positive erkendelse, selv om den nok ikke inkluderer mig.

  Dine mange indlæg med forskellige pseudonymer udgøres ellers af brok, brok og atter brok. Der er ikke noget, der er godt nok i dine øjne, heller ikke danskerne som ofte betegnes som dumme og uvidende.

  Kommentar by np — 23. december 2018 @ 20:05

 23. De falske samaritanere bør også benævnes som ulve i fåreklæder nøjagtig som en stor del af vore politikere og mediefolk også er det, for de kommer snigende ind og spreder død og ødelæggelse iblandt os.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 23. december 2018 @ 20:32

 24. # np 20.05 Du kan være flink og hjælpsom, eller det modsatte, det kan jeg jo ikke have nogen mening om.

  Hvis du er u-enig med min kritik af f.eks. Marrakech pagten og Lars Ulykke, så kan du selvfølgelig påstå at det bare er brok og kværulanteri. Det kan man jo kalde enhver kritik man ikke bryder sig om. Men hvis du kan komme med nogle ARGUMENTER for at kritikken er urimelig, så kom bare i gang.

  Kommentar by tp — 23. december 2018 @ 22:16

 25. De falske samaritanere, fra politikkere til selvforherligende venligboere og alle deres medløbere (skabt af det som jeg kalder den nye “folkeideologi) har ikke noget med den kristne næstekærlighed at gøre, men i allerhøjeste grad at gøre med selvpromovering på andres bekostning,
  for i al deres selvoptagethed overser de jo, meget bekvemt, at den gode samaritaner, som vi høre om i kristendommen, jo for det første SELV betalte for sin godhed, for det andet ikke promoverede sig ved sin gerning og for det tredje IKKE også inviterede og spenderede livslang forsørgelse af hele den tilskadekommenes familie og øvrige landsmænd!

  Det trænger de falske samaritanere/humanister til at blive konfronteret med, frem for, at de til stadighed får fri taleret til, at hævde sig på andres bekostning og tillige få andre, mindre oplyste, med på galajen, som deres nyttige idioter (også det jeg har henvist til, under åget af den nye “folkeideologi i sidste blog).

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. december 2018 @ 00:20

 26. Efter at politiserende kvinder er kommet i flertal i folkekirken, i visse kliker/partier og visse medier mv., er den sunde fornuft blevet udvandet, og feminismen/pladderhumanismen har fået vind i sejlene. Enorme mængder af vås, vrøvl og ævl vælter ud af disse kvinder, og via radio, tv, ugeblade og papiraviser belemres vi med deres nonsens. Alle har vi skullet høre på Marianne Helved, Stine Bosse, Zenia Stampe, So fie Carsten Nielsen, Birthe Rønn, Ulla Tørnæs, Britta Holberg, Angela Merkel, Federica Mogherini og hvad tumperne ellers hedder. Deres små, selvmodsigende og verdensfjerne tanker har været med til at forvirre alle begreber, har undergravet alle traditioner og værdier, og har nu ført til en sådan feminisering og svækkelse af Europa, at det kan ende med den europæiske civilisations undergang. For feministernes politik er 1: At promovere svage og feminiserede mænd (der vil være med i politik-kvindernes intriger) fremfor normale mænd. 2: At splitte og opløse familierne. 3: At bytte civilisation ud med barbari. Deres stemmeret og øvrige indflydelse er siden 1968 blevet brugt på så negative, tåbelige, forræderiske og menneskefjendske måder, at diktatur, uretfærdighed, udbredt fattigdom, velfærdskollaps, hærgende sygdomme, kaos, terror og krig og “svenske tilstande” er hvad der venter europæerne og danskerne, hvis kursen ikke lægges om.

  Med enkelte sjældne undtagelser har de politiserende kvinder været en katastrofe for alt med økonomi, fred og sikkerhed, sundhed og kultur.

  Kommentar by tp — 24. december 2018 @ 12:51

 27. Rettet udgave:

  DEN RADIKALE FEMINISMES INDERSTE KERNE ER NIHILISME, RØDFASCISME OG RENDYRKET ONDSKAB OG VANVID

  EFTER AT POLITISERENDE KVINDER er kommet i flertal i folkekirken, i visse kliker/partier og visse medier mv., er den sunde fornuft blevet udvandet, og feminismen/pladderhumanismen og krypto-kommunismen (forklædt som humanisme) har fået vind i sejlene. Enorme mængder af vås, vrøvl og ævl vælter ud af disse kvinder, og via radio, tv, ugeblade og papiraviser belemres vi med deres nonsens. Alle har vi skullet høre på Marianne Helved, Stine Bosse, Zenia Stampe, So fie Carsten Nielsen, Birthe Rønn, Ulla Tørnæs, Britta Holberg, Angela Merkel, Federica Mogherini og hvad tumperne ellers hedder. Deres små, selvmodsigende og verdensfjerne tanker har været med til at forvirre alle begreber, har undergravet alle traditioner og værdier, og har nu ført til en sådan feminisering og svækkelse af Europa, at det kan ende med den europæiske civilisations undergang. For feministernes politik er 1: At promovere svage og feminiserede mænd (der vil være med i politik-kvindernes intriger) fremfor normale mænd. 2: At splitte og opløse familierne. 3: At bytte civilisation ud med barbari. Deres stemmeret og øvrige indflydelse er siden 1968 blevet brugt på så negative, tåbelige, forræderiske og menneskefjendske måder, at diktatur, uretfærdighed, udbredt fattigdom, velfærdskollaps, hærgende sygdomme, kaos, terror og krig og “svenske tilstande” er hvad der venter europæerne og danskerne, hvis kursen ikke lægges om.

  Med enkelte sjældne undtagelser har de politiserende kvinder været en katastrofe for alt med økonomi, fred og sikkerhed, sundhed og kultur. Mændene bør forstå at de har været alt for naive og godtroende overfor næsten alle de kvinder der har været opstillet af de politiske partier.

  Kommentar by tp — 24. december 2018 @ 13:09

 28. 27 tp.

  ‘Politik-kvinder’ er, med forlov, et torskedumt udtryk. Det afgørende er jo, hvilken politik de står for. Det var en kvinde, der smed muslimerne ud af Spanien: Isabella af Kastilien. Det var en kvinde, der smed englænderne ud af Frankrig: Jeanne d’Arc. Begge lande ville have været worse off uden dem. Uden Pia Kjærsgård havde der ikke været noget Dansk Folkeparti. Fremskridtspartiet fes ud i ingenting, fordi Glistrup var for mærkelig til folk flest. Uden Pia ville Danmark i dag have været langt mere som Sverige. Det ville anstå sig at sige pænt tak.

  Nøgternt betragtet er og bliver ideologien problemet, ikke kønnet. Er feminister normale kvinder? Nej. I virkeligheden hader feminister kvinder lige så meget, som de hader mænd. Feminister er queers (særlinge), der vil afskaffe de to naturgivne køn. Udenfor de vestlige lande finder du stort set ingen feminister blandt kvinderne. Selv om de har stemmeret. Tror du, at kvinderne ikke har været med til at stemme på Orban i Ungarn? Eller Kurz i Østrig?

  Lars Løkke (en mand) har netop dømt Danmark til undergang med sin underskrift, da Inger Støjberg (en kvinde) nægtede at gøre dette.

  Op på hesten igen, tp, ellers bidrager du til et nederlag i den fælles kamp for kulturens overlevelse. Bliv bedre til at skelne mellem venner og fjender, for lige nu ser du fejl.

  Kommentar by Sådan er det jo — 24. december 2018 @ 14:16

 29. # 14.16 Det er muligt at jeg ser fejl. Men det er også muligt at du selv ser fejl.

  Er politik-kvinder et torskedumt udtryk? Hvordan det? Kender du et bedre? Du skriver at det afgørende er hvilken politik de står for. Ja, selvfølgelig, men har du slet ikke observeret at med få undtagelser står de alle for det samme: Feminisme, pladderhumanisme, nihilisme og kommunisme plus utallige intriger mod mændene, familierne, traditionerne og hele vores kultur. Deres samlede politik har påført befolkningen, forældrene, børnene og menigmand utallige tab, skader og lidelser.

  I Sverige har de politiserende kvinder længe haft magten i kraft af deres antal, sirenesang, propaganda-medier og kommunistiske taktikker. Og hvad har det ført til, andet end et samfund præget af idioti, skilsmisser/familietragedier, vold og mord, opløsning og forfald? Ja, de svenske politik-kvinders store flertal foretrækker åbenlyst kaos og barbari fremfor orden og civilisation.

  Prøv at lave en lang liste over kvindelige politikere. Langt de fleste er uduelige og har ikke præsteret nogetsomhelst til gavn for danskerne. Tværtimod. Som stand er de helt til grin. Og i organisationer hvor kvinder dominerer, ender det igen og igen i slendrian, fjolleri og roderi.

  Inger Støjberg har aldrig været andet end et fupnummer, en handskedukke og pyntefigur. Det er rigtigt at Lars quisling var den som skrev under, men Støjberg, Mette Frederiksen og mange kvinder lod ham gøre det. Og de mænd der støttede ham, var alle nogle kagekoner, slapsvanse og feminiserede slaskedukker.

  De kvindelige vælgere har længe givet over halvdelen af deres stemmer til partier som forlængst har vist at de er forræderiske, folkefjendske og altødelæggende. I sin tid var det især kvinder der hjalp Hitler med at komme til magten, og overalt har kvinder styrket socialistiske/fascistiske/radikale partier selv om det var let at indsé at det ville ende i økonomisk ruin, statsterror og krig. I dagens Europa er den kortsynede tumpe madam Merkel den største trussel mod Europas fremtid.

  Læs selv “Why women destroy families, nations and civilizations”. Læs de mange artikler der advarer mod feministerne og pladderhumanisterne.
  Læs om mandsfjendske og familiefjendske kvinder i flok og følge i familie-bureaukratierne. Læs om kvindelige løgnere, svindlere og mordere osv., og du vil måske forstå at visse kvindegrupper skal man ikke vise tillid, selvom de spiller på deres kvindelighed og måske umiddelbart virker charmerende og tilforladelige.

  Kommentar by tp — 24. december 2018 @ 21:54

 30. PS: Så var der jo også de tre kvindelige ministre som solgte vores serum-institut og vaccine-fabrik plus en masse know-how til Saudi-Arabien for en slik. Tabet var på langt over en MILLIARD kroner.

  Og så er der den kvindelige sundhedsminister som ikke har kunnet finde ud af at få ryddet op i Sundhedsstyrelsen og i “Patientsikkerhed”.

  Og der er Alternativets “plejehjemsminister” som tilsyneladende holder ferie året rundt. Og sådan kunne man blive ved.

  Kommentar by tp — 25. december 2018 @ 11:29

 31. Igen fremragende læserbrev af Michael Thestrup i Berlingske.
  Desværre er det spildte gusds ord på Ballelars, fordi indvandringslobbyisterne er udenfor pædagogisk rækkevidde.
  De svarer aldrig på kritik, fordi de er dybt forankret i deres ideologi.
  De har blot skiftet Moskva ud med Mekka.
  Allah i stedet for Karl Marx. Muhammad i stedet for Lenin.
  Det holder aldrig op.

  Kommentar by A-mad — 26. december 2018 @ 10:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper