24. december 2018

Jaleh Tavakoli: Korantro-tro halshugning blev til “… blev fundet døde med tegn på vold.” (DR Nyheder)

Jaleh Tavakoli giver eksempler på mediernes svigt, og argumenterer imod det i vide kredse populære synspunkt, at offentligheden skal formenes adgang til tidens mange Jihad-videoer. At medierne skal berette om videoerne, men skåne den gennemsnitlige ikke-journalist for den udpenslede brutalitet. ‘Hele Danmarks Radio’ er et af flere medier der tydeligvis ikke er opgaven voksen. Fra JP.dk – Henrettelse ved halshugning blev til ’døde med tegn på vold’.

“Danskeren Louisa Vestager Jespersen og nordmanden Maren Ueland fik skåret halsen (henholdsvist helt og halvt) over, natten til mandag, d. 17. december i Marokko. Der er tale om et terrorangreb imod to turister, midt om natten. Imod to kvinder begået af fire mænd, imens kvinderne lå og sov i deres telt. …

Nogle medier nedtoner fortsat henrettelserne. DR skriver d. 21. december at kvinderne ‘blev fundet døde med tegn på vold.’

Allerede d. 17. december skriver morrocoworldnews.com at en turist, som de har interviewet, har fortalt at en af kvinderne var blevet halshugget. Det får ikke umiddelbart de danske medier til at skrive om denne turists udtalelser.

Medierne i Danmark kunne altså allerede d. 17. december have rapporteret om denne turists udtalelser, med forbehold, det er klart. … Videoen modsiger beskrivelserne om ‘mærker’ på halsen og ‘tegn på vold’, som er begreber brugt af de danske medier, der har videregivet myndighedernes beskrivelse af drabene.

Videoen afslører en anden og meget mere afstumpet og grusom virkelighed og ondskab. … Videoen af henrettelsen var i offentlighedens interesse, særligt da denne modsagde myndighedernes oplysninger i sagen. Hvis millioner af mennesker ikke havde set videoerne, kunne myndighederne måske have valgt helt at se bort fra dem, og måske havde de ikke engang kaldt sagen for terrorisme.

(DR Nyheders ‘fundet døde med tegn på vold’, eufemisme for Koran-motiveret halshugning; Mere: DR)

Vi bliver nødt til at se virkeligheden i øjnene og tale om ondskaben. Roden til islamisk terror er muslimernes bogstavtro tilgang til Koranen og beretningerne om islams profet. Det betyder ikke at alle muslimer er jihadister, men i mainstream islam (de fleste og mest indflydelsesrige retninger) opfattes Koranen som guds ord. Jeg vil slutte dette indlæg af med at citere fra to af Koranens vers, vers 47:3 & 47:4:

47:3: ‘That is because those who disbelieve follow falsehood, and those who believe follow the truth from their Lord. Thus does Allah present to the people their comparisons.’

47:4: ‘So when you meet those who disbelieve [in battle], strike [their] necks until, when you have inflicted slaughter upon them…’ (quran.com)”

Oploadet Kl. 12:12 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97424/trackback

29 Comments »

 1. Det er stadig ikke en henrettelse, men et mord. Hvis man skal diskutere med de der kommunistjournalister, så skal man først definere hele ordbogen for dem.

  Kommentar by Jack Nille — 24. december 2018 @ 12:20

 2. SVT meddeler, at videoen måske ikke er ægte, selvom alle andre kilder siger, den er

  “Ett videoklipp har spridits på sociala medier, som påstås visa mordet på en av kvinnorna. Den norska polismyndigheten Kripos bekräftar inte att videon är äkta, men säger att det inte finns något konkret som tyder på att den inte skulle vara det.”

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/mordet-pa-skandinaviska-turisterna-i-marocko-det-vet-vi

  Kommentar by Snaphanen — 24. december 2018 @ 12:42

 3. Det har jo intet med islam at gøre. Det er højreekstremister som Uriasposten, der har radikaliseret dem til at gøre det.

  Kommentar by Kommunaldirektøren — 24. december 2018 @ 13:19

 4. Det var ikke bare en hvilken som helst tilfældig turist, der fortalte om halshugningen, men det franske turistægtepar, der FANDT LIGENE næste morgen. Det var intet mindre end en øjenvidneberetning!
  Pigen, der lå udenfor teltet, havde fået hovedet hugget af. Det er typisk for nutidig MSM-journalistik, at det stadig ikke er klart, hvilken pige der blev halshugget, og hvilken, der blev strubesnittet. Vi må simpelt hen ikke høre enkelthederne.
  Vi har heller aldrig fået at vide, hvordan Emilie Meng døde, selv om retsmedicinerne garanteret ved det. Var hun også halshugget? Mediernes tavshed tyder på, at der er noget, vi ikke må vide. Hvor mange andre sager er der af samme slags?
  Ifølge det svenske politi er der intet mistænkeligt ved, at 21-årige Nathalie aldrig nåede frem til Malmø efter at have købt en togbillet til byen, men i stedet er fundet død. Dødsårsagen forties (det er efterhånden standard):

  https://www.bt.dk/krimi/100-soldater-har-ledt-efter-21-aarige-nathalie-nu-er-hun-fundet-doed-naer-hjemmet

  Vi må heller ikke vide for Berlingskes censornalister Benedicte Borreli og Sebastian Bjerring Jensen, HVEM der godter sig på Facebook over Louisas død og sender hendes mor hån, spot og mordvideoen. De reduceres til “ukendte Facebook-brugere”. Artiklen publiceres uden screenshots, monikere eller anden dokumentation.

  https://www.berlingske.dk/samfund/louisas-familie-er-blevet-chikaneret-og-har-faaet-tilsendt-grusom-video

  Desværre er det en lodret løgn, at det kun er ukendte Facebook-brugere, der har hånet den myrdedes familie. Her er dokumentation for det modsatte:

  http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2018/12/muslimer-fra-danmark-jubler-over-dansk.html

  Da det kun tager 30 sekunder at finde denne info på nettet, er det svært ikke at mistænke censornalisterne for at lyve bevidst. I bedste fald har de udvist forsømmelighed, da det er deres job at researche og formidle information. Her foregår det med pipette.

  Kommentar by Sådan er det jo — 24. december 2018 @ 13:29

 5. Koranen er noget lort, de der dyrker den lige så. Det skal ryddes af vejen. Måden underordnet og jo før des bedre.

  Kommentar by Sindsro — 24. december 2018 @ 13:44

 6. Panikken breder sig blandt politikerne, jo mere drabsvideon udbredes. De vil have den stoppet, de ved godt, at videoen kan åbne folks øjne for den falske propaganda om sameksistens med fredens religion.

  Kommentar by Menig 442 — 24. december 2018 @ 16:28

 7. Muligvis er nogle af journalisterne i god tro med påstanden om at denne forbrydelse ikke er foreskrevet i Koranen. Mange lader sig forvirre af imamudsagn, som baseres på spidsfindigheder om at kaliffen er den bestemmende, og derfor må menige terrorister ikke på egen hånd foretage halshugninger af vantro. Men der er masser af koranvers om djihad og at skære halsen over. Kronologisk er sura 47 den første om emnet, men også sura 8 og især sura 9 indeholder masser af befalinger om at kæmpe mod de vantro. Her enkelte af versene:

  47.5 Når I møder dem, der er vantro, så hug dem (med sværdet) over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…med henblik enten på benådning eller løskøbelse bagefter.

  47.8 Men de, der er vantro, død over dem!

  47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem., der sætter andre ved Gud side, hvor som helst i finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  9.73 Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Kommentar by perhag — 24. december 2018 @ 16:40

 8. Den forudgående voldtægt af pigerne før drabet er også forsvundet fuldstændigt fra alle artiklerne om sagen? Det virker som om løgnepressen opfatter det som en ubetydelig detalje, men de er selvfølgelig også vant til at se det..

  Kommentar by Per — 24. december 2018 @ 17:19

 9. – Per

  Intet indikerer at de blev voldtaget.

  Kommentar by Kim Møller — 24. december 2018 @ 17:58

 10. Det sagde de første artikler da ellers, du skrev selv om at daily mail nævnte det tidligere, men det kan selvfølgelig være de bare gik ud fra det af uvisse årsager/erfaringer.

  Kommentar by Per — 24. december 2018 @ 18:19

 11. De ubehagelige fakta udelades af MSM, som til gengæld konstant fortæller os om hvor dejlige mennesker marokkanerne er.
  Var der ikke en del marokkanere imellem voldtægtsforbryderne i Köln etc.?

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. december 2018 @ 21:22

 12. Marokkanere er dem som har ødelagt Frankrig. De får alle 11 børn med 5 koner, 55 i alt, som de derefter smadrer Frankrig med. Hele Nordafrika bør brintbombes fladt som en pandekage, og alle nordafrikanere sendes direkte til den Saudiske ørken

  Kommentar by Holger — 24. december 2018 @ 21:45

 13. Hvis Løkke-Fonden ikke var bugnende fuld af satanisternes penge, ville han i lighed med Præsident Trump, kalde DDR og TV-TOO Fake News.

  Men, Løkke-Fondens lighed er nærmere Killery Foundation.

  Kommentar by Iznogut — 25. december 2018 @ 00:38

 14. Flere og flere får da heldigvis øjnene op for, at vi er i konflikt med den skinbarlige Satan.
  Læs Koranen og bliv vis. Og fortæl til alle I kender, hvad I har læst.
  Godt Nytår

  Kommentar by Bastardo — 25. december 2018 @ 00:39

 15. -> Per

  Mener DM blot nævnte at der kunne have været et seksuelt motiv. Har dog set voldtægt nævnt, men kun på Facebook – uden kilde. Kvinden der blev halshugget på videoen (formentligt Maren Ueland) var ikke nøgen. Jeg nægter at tro, de har givet hende tøj på efter voldtægt.

  Kommentar by Kim Møller — 25. december 2018 @ 01:03

 16. Det er noget forbandet svineri,nu maa det snart vaere slut,Islam er totalt ubrugeligt til noget somhelst humant.

  Kommentar by dunk — 25. december 2018 @ 02:10

 17. Det næste bliver at de norske og danske dhimmistrissere påstår at det er selvmord.
  Vi er helt færdige.

  Kommentar by Piphans — 25. december 2018 @ 02:17

 18. Paul Joseph Watson, sætter sagen glimrende i perspektiv her, med flere lignende eksempler på multikulturel naivitet.

  https://www.youtube.com/watch?v=IUXteUGhh7w

  Kommentar by Sorte Smølf — 25. december 2018 @ 04:50

 19. Tjah. Det er da symbolsk at to frie kvinder (kondolere…..men naiv rejse af dem) bliver halshugget, lige efter Statsministeren har underskrevet Marrakesh aftalen…(Det tror jeg IS har beregnet). Støt SIAD. God jul. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. december 2018 @ 07:29

 20. At den sendes til politikerne.
  Kan godt se pointen i at politikerne skal se hvad, der vil ske os og hvad, der er i vente, hvis vi ikke gør noget nu.
  Men alligevel at sende privat.
  Og som der siges går man terroristens vej ved netop at skabe angst ved at sprede. Og her kan man så igen sige, at det er et wake up Call til folket at se.
  Ikke nemt

  Kommentar by P — 25. december 2018 @ 08:06

 21. 9 + 15 Kim Møller

  Det er ukorrekt.

  http://snaphanen.dk/2018/12/19/maren-og-louisa-blev-draebt-paa-isis-facon/

  Snaphanen linker til to arabisksprogede kilder, der begge informerer om voldtægt. Den marokkanske avis Assabah skriver, at begge piger blev “bestialsk voldtaget”. De vestlige medier vil bare ikke videregive den info. De lader sig nøje med at skrive “tegn på vold” – den vagest mulige paraplybetegnelse.

  Her er link til Assabahs artikel:

  https://assabah.ma/352249.html/قطع-رأسي-سائحتين-بمراكش/?fbclid=IwAR16K_abvbLlrAEVVULaPsXjcAkI_LxRucJBH-_FjxoGHWNxvlXEf4aZBrc

  Med hjælp fra Google Translate kan man her læse, at kvinderne “disappeared from sight last weekend before being found on Monday morning after being subjected to a heinous killing the “Daesh” way, where the heads were separated from their bodies after they were brutally raped.”

  Sproget er klart, uden omsvøb, som det tidligere var god journalistisk tradition i vestlige aviser. Plus at der er tilføjet en normativ fordømmelse af ondskaben, som man heller ikke længere ser i vores egne aviser. Nu skal man ironisk nok til den tidligere østblok eller den arabiske verden for at finde den slags journalistik.

  Al-Arabiyah skriver det samme. Denne sætning på arabisk جح أكثر، فتعرضتا لاغتصاب تلاه القتل ذبحا بالسكين، على حد ما يبدو حتى الآن. giver i Google Translate “More seriously, they were subjected to rape followed by the slaughter of the knife, as it seems so far.”

  Link til artiklen: https://www.alarabiya.net/ar/north-africa/2018/12/18/عطلة-في-جبال-أطلس-المغربية-تنتهي-باغتصاب-وذبح-سائحتين.html?fbclid=IwAR35DXGwVYwa1uuq3Rkm9ajByDl9Lik-TxschhH7V9g_8OTjjSvIZ4O-yAw

  “Jeg nægter at tro, de har givet hende tøj på efter voldtægt.”

  Du tager ikke højde for islamisk kulturs særheder. På Barenaked Islam skriver en kommentator (JAC), at man på videoen kan se skader foran på pigens lår, som han mener stammer fra en brutal voldtægt, hvor hun har været lagt på maven, og benene løftet op i anklerne. JAC forklarer også, at bødlerne ville trække underbukserne op igen på offeret før videooptagelsen af halshugningen for at gøre videoen BØRNEVENLIG. (No joke.) Det er nemlig et element i muslimske børns opdragelse at se på tortur og mord, mens nøgenhed er fy-fy.
  Jeg skal ikke kunne sige, om det hænger sådan sammen, da jeg ikke er ekspert i IS-propaganda og ikke har set videoen. Men det lyder godt nok som et islamisk ræsonnement.

  http://barenakedislam.com/2018/12/20/morocco-graphic-video-has-emerged-of-one-of-the-two-scandinavian-female-tourists-being-beheaded-by-muslims-at-popular-tourist-hiking-trail/#comment-819659

  Kommentar by Sådan er det jo — 25. december 2018 @ 11:07

 22. – Sådan er det jo

  Jeg tror ikke på de medier. De skrev også at Pet havde verificeret videoen, før Kripo gav et formentligt. Det var forkert. Der har været rigtig meget konfliktende info ude.

  Har du set videoen? Tror du kvinden blev udsat for en bestialsk voldtægt før de skar halsen over på hende…

  Et planlagt IS-terrorangreb inkl. næppe voldtægt.

  Kommentar by Kim Møller — 25. december 2018 @ 12:26

 23. De tog ikkw tøjet af dem, for de er vant til villatelte, får, geder og æsler

  Kommentar by Træt — 25. december 2018 @ 12:44

 24. 22 Kim Møller.

  Lokale arabisksprogede medier kan trods alt lettere misforstå, hvad PET melder ud på dansk, end hvad myndighederne på stedet fortæller på deres eget sprog. Hvorfor skulle de dog skrive om voldtægt, hvis det ikke var tilfældet? Det får jo kun Marokko til at fremstå værre internationalt.

  Andre planlagte, islamiske terrorangreb har inkluderet voldtægt: Beslan og Westgate Mall.

  Men jeg håber da, at du har ret. Ofrenes skæbne er rædselsfuld nok uden.

  Kommentar by Sådan er det jo — 25. december 2018 @ 13:12

 25. – Sådan er det jo

  Tror myndighederne havde foretrukket hjemløse voldtager turister end Islamisk Stat aktiv i Marokko. Voldtægtshistorien var meget tidligt i forløbet.

  Kommentar by Kim Møller — 25. december 2018 @ 14:02

 26. Jeg læste et sted, at de to kvinder var “flygtet” fra Julen. Det skulle angiveligt være VG, som havde talt med den norske kvindes mor. Hvis det er sandt, så ligner det i påfaldende grad det kulturelle selvhad, som så mange mennesker i Vesten bærer på. Alt andet er bedre end det vi har. Også islamisk kvindeundertrykkende kultur. Alt er bedre end nordisk kultur.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. december 2018 @ 15:41

 27. https://denkorteavis.dk/2018/video-jaleh-tavakoli-og-asger-aamund-diskuterer-politisk-islam/

  God debat mellem Tavakoli og Asger Aamund.

  Kommentar by Jp — 25. december 2018 @ 15:55

 28. Det er i øvrigt påfaldende, hvor sjældent man ser en fremragende debattør som Tavakoli inviteret ind i debatter på DDR og TV2.

  Her er det altid Tordenskjolds soldater fra spelt- og Politiken-segmentet, som gang på gang bliver hevet ind i studiet.

  Kommentar by Revisoren — 27. december 2018 @ 11:21

 29. Jeg betaler 1000 kroner for videoen om Louisas sidste 72 sekunder i Marokko den 17.12.2018. Rasmus.Olsen@eclipso.de

  Kommentar by Rasmus Olsen — 5. januar 2019 @ 18:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper