24. december 2018

Venligbo: Problematisk med svinekød i julepakke til syrisk flygtningefamilie – “… må ku’ gøres bedre”

Svovlstikkerne er en lille hjælpeorganisation i det sydsjællandske, der blandt andet forsøger at gøre julen lidt bedre for kriseramte børnefamilier. Her en førtidspensionist ved navn Marina Paulsen, stifter af Venligboerne i Næstved, der på vegne af en syrisk flygtningefamilie, harcellerer over mængden af svinekød i julepakken. Hun er tidligere formand for SF i Næstved, og kæmper den ene uge for LGBT-rettigheder og den næste for retten til at bære burka. Indbegrebet af konsekvensløs godhed.

Fra den omtalte Facebook-opdatering af Marina Paulsen sakset fra Facebook – Et lille surt opstød om julehjælp.

“Jeg synes at have hørt, at de danske folkekirker og Svovlstikkerne giver julehjælp uden at skele til om man er kristen, asetroende, jøde, hindu eller muslim??

Hvorfor bruger man så primært de indsamlede penge på at støtte de danske konventionelle svinekødsproducenter? 😔 På billedet ser I, hvad vi hentede hos en af vores fattige flygtningefamilier i aftes, efter de havde været i kirken og hente deres julehjælp 🤔

Det må ku’ gøres bedre næste år 🙏🏼❤️”

(Marina Paulsen på Facebook, 22. december 2018)

Senere tilføjelse.

“… jeg er vist kommet til at træde en del over ‘grisetæerne’ med mit opslag her, så for god ordenskyld bør jeg vist tilføje at:

– Flygtningefamilierne er meget taknemmelige for al den hjælp de får fra os danskere 👍🏼
– Vores flygtninge her i Næstved tæller både ortodokse kristne, muslimer og ateister 👍🏼
– Min hensigt med dette opslag er blot at appellere til at julehjælpen kunne nuanceres en lille smule fremover 👍🏼

– … Jeg påpeger blot, at jeg synes, at det er et uforholdsmæssigt stort beløb der bruges på svinekødet, når man sagtes kunne udskifte det med kylling eller kalkun 😊

[…]

Opslaget er alene et udtryk for min undren over, at svinekød fylder så stor en del i julehjælpen og over at man ikke kan vælge mellem ex. svinekød, kylling og vegetar.

Jeg anede simpelthen ikke, at der var så mange følelser bundet til svinekød. Især i denne tid hvor vi bliver mere og mere bevidste om dyrevelfærd og miljøet.

Men iøvrigt har jeg aldrig hørt eller læst i hverken biblen, eller i de danske julesange, at svinekød (flæskesteg mv.) SKAL indgå i en ‘ægte’ dansk jul? …”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97428/trackback

42 Comments »

 1. Gad vide hvad grundlaget for hendes førtidspension kan være. Når man kan være så engageret i den modbydelige uret, kan man vel også bippe varer ind på en stol med en computer og et motordrevet bånd i Netto.

  Kommentar by Kommunaldirektøren — 24. december 2018 @ 13:16

 2. Fordi der er så mange følelser forbundne, og fordi satanisterne er kristenmordere, skal der selvfølgelig kun være gris og sylte i pakken og blodpølse.

  God Jul og muslimfrit 2019 til alle – Tak for 2018, hvor vi vandt så mange store sejre. Skriver lidt senere i dag

  Kommentar by Jack Nille — 24. december 2018 @ 13:25

 3. Jeg ser sørme at Marina Paulsen står for landsskadelig virksomhed.
  Venligboer, jo mere lort der kommer her til DK, des bedre.

  Kog lige lidt ned Marina Der er plads til alt spise her i Julen.
  OGSÅ GRIS.
  Flygtningerne er jo taknemlige skriver du, så hvad blander du dig så for. Flygtningerne skal nok spise de velgørenhedsgaver de er så glade for når de bliver sultne nok.

  Der findes ikke noget bedres end en blodpølse i naturtarm.
  Så når flygtningerne spiser det, lever de godt.
  Til helvede med Islam og dens umenneskelig ideologi.
  Det skal fjernes fra jordens overflade, ellers bliver der ikke ro på.

  Kommentar by Sindsro — 24. december 2018 @ 13:41

 4. https://www.bitterblog.dk/2008/12/julebrev-fattig-jul.html?m=1

  Julebrev: Fattig jul
  I forvandlingen af julen til et forbrugsorgie, glemte vi mange af de gode gamle traditioner og værdier, som engang gav varme i den kolde tid. En af mine foretrukne traditioner var at anskueliggøre, at der var nogen, som var fattigere end en selv, og således fornøjede man sig i familiens skød med et godt grin af disse stakler. Hvem husker ikke en gennem-hyggelig, varm, sen juleaften hvor man sad med et tæppe over sig, mæt af slik, gaver og fed mad og lyttede til bedstefars oplæsning af ”Den lille pige med svovlstikkerne”, mens man anstrengte sig for ikke med sin barnlige, uskyldige latter at overdøve hans stemme, der i forvejen skævlede af eget besvær med at undgå at knække over af grin.

  Men ak, de fattige er ikke som i gamle dage, hvor man første juledag uden besvær løsnede det lille, frosne barnelig fra husmuren med sin spade, hvorefter man i kærligt juledrilleri vippede det over i naboens indkørsel, eller gemte det til nytårsaften, hvor det fik en værdig grav i toppen af hans flagstang. Nu om dage besidder de såkaldte ”fattige” ikke længere behørig underdanighed, som de på et tidspunkt erstattede med ynkelig, klynkende offermentalitet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. december 2018 @ 13:42

 5. Marina Paulsen er en politiserende kvinde, og dem er der en beskrivelse af under bloggen om de falske og frelste (og rødnazistiske) barmhjertige samaritanere og “humanister”, kl. 13.O9 i dag.

  Kommentar by tp — 24. december 2018 @ 13:45

 6. …..Vore dages falske samaritanere, kl. 13.O9.

  Kommentar by tp — 24. december 2018 @ 13:49

 7. På EB havde artiklen over 4.000 kommentarer i går aftes. Folk er bare så uendeligt trætte af de kulturnihilistiske redeskidere og krævende muslimer.

  Jeg har ikke set én eneste af de sædvanlige artikler om at “muslimerne redder Julen” i år… Har der været nogen?

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. december 2018 @ 13:49

 8. Der står heller ikke i Bibelen og de danske julesange, at danskerne skal tilsidesætte deres egen kultur, når de giver almisser.

  Til gengæld står der i den gamle, danske sang:

  Varer kan man få i tusindvis,
  tænk dem bare: under indkøbspris.

  sikken Guds velsignelse af mad,
  lænkehunden selv får dobbelt sul, [sul = svineflæsk]
  den skal også vide, det er jul.

  Du som skænkte os den skønne fest,
  hvad der båder os, det ved du bedst,
  dog har jeg det håb, at – før jeg dør –
  du ej nægter mig en vis favør:
  Drej kun universet helt omkring,
  vend kun op og ned på alle ting,
  jorden med, thi den er falsk og hul,
  rør blot ikke ved min gamle jul.

  I Bibelen står der denne advarsel fra Jesus selv:

  “Giv ikke hunde det hellige, og kast ikke jeres perler for svin, for at de ikke skal trampe dem under fode og så vende sig om og sønderrive jer.”

  Den er værd at tage til efterretning i disse sørgelige juledage, hvor menneskelige svinehunde sønderriver unge pigers halse foran øjnene på os. Man skal ikke fodre den indre svinehund, men man skal dælme heller ikke fodre den ydre!

  Kommentar by Sådan er det jo — 24. december 2018 @ 13:51

 9. Det næste bliver vel at SF-socialisten/ rødnazisten og forræder-kællingen Marina Paulsen kræver særlige LGBT-madpakker og julepakker pakket af 72 jomfruer, udvalgt og godkendt af imamer og Marokko-islamister. Marina og andre væmligboere vil vel så iklæde sig burkaer og gå rundt og uddele pakkerne.

  En beskrivelse af politik-kvindernes 5. kolonne findes kl. 13.o9 i dag under bloggen “Vore dages falske samaritanere……”

  Kommentar by tp — 24. december 2018 @ 14:07

 10. En forbedring af tingenes tilstand ville i stedet være, at velmenende og velgørende organisationer og personer mere klart og tydeligt fik forklaret og defineret, hvad de mener med ordet “julehjælp”. Det her problem er set før.

  Er julehjælpen en hjælp til at holde kristen jul? Eller er det en mere omfattende hjælp i anledning af julen – også til eksempelvis ateister, asatroende, hinduer, muslimer og jøder?

  Kom med en klar definition. Så kan jeg bedre finde ud af, hvad jeg gerne vil give penge til.

  Kommentar by BE — 24. december 2018 @ 14:10

 11. Hvorfor i alverden giver man julepakker til muhammedanere, som HADER kristne og kristne højtider????? Pis hjem med jer! I er ikke ønsket her! Eller konvertér fra jeres djævelske dødsreligion, bliv døbt, bed Facervor – og spis flæskesteg!!

  @ 1 Jack Nille, jeg mener ikke, der er vundet nogen som helst sejre i år. Tværtimod. Det går hele tiden den forkerte vej. Læs fx om, hvad der sker i USA: LGBTPædo-organisationer lægger sag an mod kristne bagere, der ikke vil bage til klamme homobryllupper, hadet mod jøderne på universiteter er eksploderet, muhammedanere vælges ind på topposter, osv osv. I Canada må man ikke læse op fra juleevangeliet på offentlige steder, flere steder i Europa har man valgt at sløjfe julekrybben, ‘fordi det kunne støde nogen’… Tænk! Ved de idioter, hvorfor vi fejrer jul?? Om nogle år nliver julen og påsken såmænd forbudt.

  Og se så på Europa. Det går den helt forkerte vej. Med Marrakech-aftalen ser det i sandhed sort ud…. bogstaveligt talt.

  Kommentar by Kuffar — 24. december 2018 @ 14:11

 12. https://www.jihadwatch.org/2018/12/islamic-state-christmas-greeting-do-not-leave-your-home-because-we-are-thirsty-for-your-blood

  Det er på høje tid, at DK gør som Israel og udpeger særlige borgere til at bære concealed – hele tiden! Det har reddet liv i Israel, og også i USA fornylig, hvor en psykopat begyndte at plaffe rundt omkring på en McDonalds, hvor en far sad og spiste burger med sin lille søn. Faderen var bevæbnet med det rigtige grej, så han plaffede psykopaten. Thumbs up!

  Kommentar by Kuffar — 24. december 2018 @ 14:17

 13. # 13.42 hr. Snusk…. Der har da aldrig været noget at grine af, i H.C. Andersens gribende fortælling om “Den lille pige med svovlstikkerne”. Dit indlæg er besynderligt. Dengang kunne fattige børn faktisk fryse ihjel i gaderne.

  PS: Det kan de stadigvæk, børn, unge og voksne, pga. de sidste tre regeringers beskidte politik overfor hjemløse og boligsøgende. Som Venstre nu vil supplere ved at bruge ti milliarder kroner på nedrivning af tusindvis af boliger. Og en minister sender 7OO millioner kr. til Afrika, mens en anden minister vil bruge 6O millioner på en forundersøgelse af en bro, og VKLA flere milliarder på en bro til Fehmern.

  At velfærden skrumper, sundhedsvæsnet skranter og folkepensionisters pensioner udhules, er selvfølgelig komplet ligegyldigt.

  Kommentar by tp — 24. december 2018 @ 14:26

 14. #14.17…til at bære consealed? Kan godt regne ud hvad meningen er, men hvorfor dette udtryk her i en dansk debat??

  Kommentar by tp — 24. december 2018 @ 14:34

 15. #13
  Hr. Snusk har neglet det fra Bob Glitter.

  https://www.bitterblog.dk/2008/12/julebrev-fattig-jul.html

  Kommentar by Erling — 24. december 2018 @ 14:39

 16. Godt set Erling 😉 Jeg lagde det samme link før teksten…

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. december 2018 @ 14:42

 17. Ro på tp. Teksten er tydeligvis en kommentar til de nasserøve, som ikke mangler andet end ære i livet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. december 2018 @ 14:43

 18. #16
  Det er da ogsaa sandt! My mistake.

  Kommentar by Erling — 24. december 2018 @ 14:46

 19. Red Barnet, giv en kam.
  Red Islam, giv en flæskesteg.

  Kommentar by k. m. — 24. december 2018 @ 14:54

 20. Har læst at Svovlstikkerne har indsamlet 11 millioner til julehjælp, det må kaldes en kæmpe indsats for at hjælpe andre, det kan tænkes at donorene er støtte tilbage ved at man har købt deres varer til julepakkerne, så sidder der en tilbagelænet førtidspensionist og bræger uretfærdighed, man er målløs, til de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister flyt tilbage til jeres sandkasse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. december 2018 @ 15:02

 21. Det er da rart at se, at der er flere og flere almindelige danskere der siger fra, når offerkortet smides på vegne af muslimerne. Først Jens Rohde med hans “Og så har det ikke noget med islam at gøre” efter Strasbourg. Det fik folk til tasterne og han valgte at gå i hi. Nu ved vi da, hvad der skal til for at lukke munden på ham.
  Så finder en venligbo ud af at der er mange flere der er trætte af høre på deres ævl, end hun har støtter og hun må “glatte lidt ud”. En anden gang tænker hun sig måske lidt om. Og de, der eventuelt måtte støtte hende, de skal ikke nyde noget af, at få ørerne i SM-maskineriet.

  Så kan vi håbe på, at det snart breder sig til medierne. Journalisterne på aviserne, DR, TV2 og andre, må kigge langt efter de rosende ord fra læserne og indstille sig på endeløse rækker af kritiske kommentarer fra danskerne.

  Kommentar by Palle N — 24. december 2018 @ 15:09

 22. Shubidua, Rap Jul

  Se julen fra en ands synspunkt (uh-ah-uh)
  Den er sgu ikke særlig skæg
  Bare ned med svesken og op på disken
  Så har jeg lagt mit sidste æg
  Alle går og får en lille fjer på (uh-ah-uh)
  Mens jeg bli’r rippet for hver dun
  Jeg ka’ ikke forstå, at de kan (aah-aah)
  Jeg ku’ aldrig plukke en and

  [Vers 2]
  Tænk hvis alle gik og tog på dig (uh-ah-uh)
  Og sadge at du var skind og ben
  Og de tykke koner siger 30 kroner
  Er alt for meget for sådan én
  Jeg ender nok i bradepanden (uh-ah-uh)
  Ligesom min mor hun gjorde i fjor
  Jeg ka’ ikke forstå, at de kan (aah-aah)
  Jeg ku’ aldrig stege en and

  [Vers 3]
  Jeg drømmer om en rap jul (uh-ah-uh)
  Med andemad og hva’ ve’ jeg
  I sku’ ta’ at spise lidt flere grise
  Der’ intet så skønt som flæskesteg
  Jeg vil hygge mig med gode venner (uh-ah-uh)
  Og spille andespil og dam
  Det’ mit ønske, du rare julemand (aah-aah)
  Kærlig hilsen fra Anders And

  Kommentar by k.m. — 24. december 2018 @ 15:15

 23. Der er ingen der tvinger dem til at tage imod pakkerne
  Det er gaver

  Hvad er det hun ikke forstår?
  (sikkert en del,men det her er godt nok for dumt)

  Kommentar by jønne — 24. december 2018 @ 15:29

 24. Marina Nielsen, hvorfor lægger du dig ikke ned, for at slikke den godt og grundigt bagi.
  Er der ingen grænse for din underdanighed. Hvis de er utilfredse, så kan de bare skride til et muslimsk land, men der kan man nok ikke bare kræve.
  Her oppe er det efter devisen: “Mig ha-du betale kuffar.”

  Kommentar by der Adler — 24. december 2018 @ 15:55

 25. #4 Hr. Snusk

  Ubetaleligt.. Hold fast det er morsomt. Du reddede min jul, TAK.

  Kommentar by Danskeren — 24. december 2018 @ 16:21

 26. Hun kan sgu da selv give syrerne den julehjælp, hun måtte mene, er den rigtige.

  Kommentar by Winged Hussar — 24. december 2018 @ 16:46

 27. 14:11 Store sejre .. er at vi tvang fjenden ud i det åbne, vi tvang fjenden til at gå i panik, og vi fik endelig befolkningerne til at røre på sig .. 2019 bliver vores år

  The Burning Babe
  https://www.youtube.com/watch?v=kAcKaweS3H8

  Kommentar by Holger — 24. december 2018 @ 16:49

 28. Kender nogen titlen på en sjov julehistorie, som er meget hyggelig og humoristisk, og handler om noget med en kær broder eller ven, som overraskende dukker op juleaften efter lang tid fravær, og til stor jubel for familien. Den blev citeret fuldt ud på Berlingskes blogs for nogle år siden.

  Kommentar by tp — 24. december 2018 @ 16:52

 29. Hippierne, baby-boomerne, Gen-X, kulturmarxisterne er mordere, og de står stadig bøjet over liget og holder mordvåbnet i hånden

  Black Pilled om
  The Great Boomer Deception
  https://www.youtube.com/watch?v=OvSDIbikprY

  Kommentar by Holger — 24. december 2018 @ 17:53

 30. Det er ganske vidst: islam og venstrefløjwn har stort fællesskab i at være bimle vanvittigt og jo mere de bliver afsløret i gak, jo endnu mere skingre hyler de. Krænkelsespotentialer tørmalkes, udskam-beruset a vælter de sig rundt i lavhedens rendesten. Og islam jubler, invasionen fortsætter.

  Kommentar by nokislam — 24. december 2018 @ 17:58

 31. I julemaden forenes kristendom og nordisk hedenskab på bedste vis. Ingen jul uden masser af griseflæsk. Helt tilbage i den nordiske mytologi fortælles om grisen Særimner, som er en evig og uudtømmelig forsyner af flæsk: https://da.m.wikipedia.org/wiki/Særimner

  Sådan! Masser af friske frikadeller, flæskesteg og bacon til det danske folk. Sådan har vi levet og spist i flere tusinde år. Grisen er vores ven! Svinet er nordisk halal og livsglæde. Take it or leave it!

  Kommentar by tilfældig — 24. december 2018 @ 18:40

 32. Marina Paulsen laver bare sin egen hjælpeorganisation. Så bliver det som hun selv vil have det.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. december 2018 @ 18:50

 33. Se you-tube film: Ungarn forsvarer Eurpa. Store protest-marcher i Paris og mange andre byer, selv den 22. og 23. december, mod Macron, EU og Marrakech pagten. Black Pigeon: Merkel forråder og destruerer Europa.

  Kommentar by tp — 24. december 2018 @ 23:43

 34. De eneste som kan tage dette muslimske ko-lort alvorligt er alene dem, som har deres udkomme af, at forherlige barbarerne.

  De kæmper for Danmarks fjende. Efter sidste belejring blev den slags skudt.
  Det går mod lysere tider (dark to light).

  Kommentar by Iznogut — 25. december 2018 @ 00:42

 35. 18:50 Præcis. Eneste problem er, at socialister aldrig betaler selv, aldrig udfører arbejdet selv eller deler ud af eget gods.

  Svinge pisken og skælde andre i stort og småt, samt kræve at de tilmed betaler for det. Socialisme udstillet.
  Derfor virker lortet ikke og vil aldrig komme til at gøre det. Find en kur.

  Kommentar by Iznogut — 25. december 2018 @ 00:46

 36. En frivillig organisation,stabler et gratis fest bord paa benene,for at andre kan have en god tid.Kan man ikke lide hvad man faar burde man jo ikke ansoege om det,da man paa denne maade tager fra andre,det er jo ikke saerligt paent,som saa mange andre ting de goer.

  Kommentar by dunk — 25. december 2018 @ 02:01

 37. Er omtalte Marina i familie med Simon Redox Bynger? Man skulle næsten ttro det.

  Kommentar by Nielsen — 25. december 2018 @ 04:53

 38. Ja hvor vover vi at give julehjælp til muslimer (med svinekød). vi burde skamme os. Giv den Væmmeligbo en præmie i en enkeltbillet til Saudi Arabien.

  Kommentar by Michael Unna — 25. december 2018 @ 07:31

 39. Skal man til at sylte jule pakkerne?
  Medister og steg, den er svær.
  Skal det være veganer jul?

  Kommentar by P — 25. december 2018 @ 08:12

 40. Vore iSlamleflende politikkere, væmmeligboerne, falske samaritanere og hele venstrefløjen, inkl. de radikales tentakler, har alle e´t til fælles med tilbederne af Fandens Religion: Deres IQ !!!

  Og da “lige børn leger bedst”, er de nød til, at slamme sig ind hvor de kan, med de få hjerneceller de er i besiddelse af.
  Føj, for en klam måde at forvalte sine få evner på!

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. december 2018 @ 16:55

 41. Hvad med at gennemgå, og dernæst tage denne shariamadras’ førtidspension op til fornyet overvejelse.
  Med tanke på de smadrede individer der har fpet pure afslag på en sådan, er det mageløst at læse om den kraft og overskud af arbejdsom iver madrassen lægger for dagen.
  Mon ikke lige man ku’ finde et “skåne (halland og blekinge)job” til hende også?

  Kommentar by White knight — 26. december 2018 @ 01:41

 42. Hvad forhindrer shariamadrassen Marina Paulsen i at selv betale for halalmad til hendes muhammedanske venner?

  I øvrigt er Næstved ved at være ekstremt islamiseret, og minder efterhånden om et mini-Kalifat…

  Kommentar by Revisoren — 27. december 2018 @ 11:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper