27. december 2018

Imam-søn stifter ‘Allah’s Danske Parti’: Kæmper for åbne grænser – “Vi er ved at skrive historie her…”

Den 22. marts i år kunne Kristeligt Dagblad afsløre, at Mohamad El-Saadi, søn af Grimhøjimamen Oussama El-Saadi var konverteret til Kristendommen eller nu troede på ‘begge dele’. Samme dag kunne jeg her på bloggen citere ham fra et Radio24syv-interview, hvor han ærligt erklærede, at Islam var demokratiets største rival. I sidste uge lancerede islamisten det såkaldte ‘Allahs Danske Parti’, der vil kæmpe for ‘åbne grænser’, og frihed til at bo hvor man ønsker, hvis blot ‘man tror på Allah’.

I det ubehjælpsomt formulerede partiprogram, formentligt skrevet af den tidligere statskundskabsstuderende, kan man læse, at Islam er kommet til Danmark med flygtningene: “Vi er ved at skrive historie her…” Med mindre Mohamad vil kæmpe for åbne grænser i Alternativet, så har han ingen fremtid i dansk politik. Jeg udelukker intet.

(Allah’s Danske Parti på Facebook, 10. december 2018)

“Allahs parti vil vi arbejde for at alle mennesker uanset baggrund kan få lige rettigheder verden over. Der skal være ingen lande grænser for hvor man ønsker at opholde sig. Så længe man tror på Allah og kan opfylde de basale krav så er man egnet til at få en pas der er giver borgerrettigheder i hele verden.”

(Mohamad El-Saadi i front for Allah’s Danske Parti, Facebook, 18. december 2018)

“Vi vil arbejde for og inspirer til en bedrer verden for alle, uanset baggrund og land, så kan vi gøre jorden til et paradis for os alle, med ligeværdighed, mere åbenhed og åbne grænser. …

Der er dem der siger at islam ikke hører til i vesten. Vi mener at islam er for hele verden og især vesten. En ting som er rigtig og det er at islam aldrig har tilhøret norden eller vesten til, og derfor opfatter de fleste nordiske folk og vesterlændinge, islam som et anstødssten og især ideen om at der oprettes et politisk parti for muslimer, der skal blande sig i landenes regler og normer. Vi og dem må anerkende at islam ikke er kommet til vesten med sværdet eller andet militær magt, men med ordets magt. Med de oprigtige hjerteres forsøg og de flygtninges og svages udholdenhed og trofasthed har vi bragt islam videre til hele verden hvor den aldrig har boet før. Vi er ved at skrive historie her…(Allah’s Danske Partiprogram, 18. december 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97492/trackback

48 Comments »

 1. En krigserklæring. Intet mindre.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. december 2018 @ 00:43

 2. Der kommer selvfølglig et “Guds parti”, det kan slet ikke undgås. Uden muslimske stemmer, havde svensk socialdemokrati kun fået tyve procent ved valget for nylig. Der er nogle rød-grønne partier, der ramler, når Guds parti kommer

  Kommentar by BB — 27. december 2018 @ 01:26

 3. Vores verden befinder sig i en dødsspiral af total sindssyge.

  Kommentar by Bror Lerbror — 27. december 2018 @ 03:10

 4. Hans målgruppe er stor og forsvaret lille, så det skal sgu nok lykkedes. Men ellers er alternativet et godt bud: http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2018/10/alternativet-s-spidskandidat-til.html?m=1

  Kommentar by Per — 27. december 2018 @ 03:30

 5. Ved nærmere eftersyn kan jeg se at de har 81 følgere på facebook,.. Det virker mest som endnu en tosset muslim der taler med sig selv om de ting han er i tvivl om i forhold til at være muslim i et ikke-muslimsk land. Jeg syntes det link om alternativet jeg satte ind før er langt værre, for det er et relativt stort parti der prædiker mangfoldighed døgnet rundt til danskerne, imens de opstiller en hitzb-ut-tahrir støtte i baggrunden! Og uden at et eneste medie har sat fokus på det!

  Kommentar by Per — 27. december 2018 @ 03:46

 6. Dette skal efter min mening tages meget alvorligt.

  Jeg mener at vi skal have sat spærrergrænsen op til 6% og antal folketingsmedlemmer ned til 119. De partier der får over 4% men der 6% kan få observatørstatus, men ikke afgive stemmer, de kan stille forslag, hvis 3/4 dele er enig.

  Hvis vi ikke gør noget vil der på en fredag lyde: Allah befaler jer at stemme på Islams sønner. Og så har vi balladen.

  Kommentar by Anders Nielsen — 27. december 2018 @ 06:21

 7. Det må være en afhopper fra Alternativet,….eller en tilhænger. Det må være sket siden Saudi Arabien kom med i Menneskerettighedsrådet. Alle sammen lige rettigheder (til alt), så længe det er Cairo Deklerationen 1991 der gælder, og ikke FN,s fra 1948,…bare sålænge man tror på Allah…hvis ikke? :-). Hvad DK skal slå på tromme i FN,s menneskerettighedsråd, ved jeg ikke. Den slags selvfrelste Muhammedanertosser måtte selvfølgelig komme.

  Kommentar by Michael Unna — 27. december 2018 @ 06:40

 8. Idioten reagere her i landet.lad hver mand redde hvad hvad mand kan redde.

  Kommentar by Jp — 27. december 2018 @ 06:41

 9. Støt SIAD. Godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. december 2018 @ 06:42

 10. Et parti baseret paa en religion!!!!!bindegalt,virker latterligt men er doedsensfarligt,Danskere vaagn nu op.

  Kommentar by dunk — 27. december 2018 @ 07:21

 11. Ørkenens Sønner har sådan generelt ikke så mange anvendelige og spændende brikker at flytte med i en mere højtudviklet og velfungerende dansk kontekst.

  Oussama El-Saadi er snart 30 år gammel. Er det her hvad der ligesom udkrystaliserer sig som hans voksne og modne projekt? At stille sig i spidsen for en global bevægelse? Grænseløs multikulti-islam med fede rettigheder til alle?

  Jeg vil ikke blive overrasket hvis der ryger nogle sikringer inden for de næste ti år. Og hvis han bliver kendt for noget spektakulært voldeligt.

  Kommentar by BE — 27. december 2018 @ 07:29

 12. Manden kan ikke stave, og hvad skal vi med et pas i en grænseløs verden ?

  Han viser hvorfor selv 3. og snart 4.g indvandrere aldrig kommer ud af Islams snærende bånd. Islam og dens følgere skaber kun krig og elendighed.

  Kommentar by k.m. — 27. december 2018 @ 07:53

 13. Islam er en totalitær, utopisk og menneskefjendsk ideologi. Det er den selvom ikke alle muslimer lever 100 % efter forskrifternr. Det lader vi os så narre af. Vi bedriver ønsketænkning og tror på, at de mange fredelige er det rette udtryk for islam. Men han har ret i en ting: Allahs tilhængere behøver ikke sværd i DK, det et bare et spørgsmål om tid, så vil demografien gøre arbejdet. Og få så mange midler som muligt til muslimer, tolkehjælp, kontanthjælp, børnepenge, førtidspension, det lykkes allerede ret godt. De synes faktisk, at vi skal være glade for, at vores land er så godt, at vi får så mange muslimer til landet, der sørger for at få børn, og passe os i julen og også når vi bliver gamle ( jeg tager hellere en giftpillevend end blive passet af de tørklædebærende kællinger). At så danskerne pukler og ikke får nok børn pga regningerne skal betales til vores egen undergang, det er en anden sag. Hvis jeg var ung dansker idag, ville jeg skræmme muslimerne og politikerne med en kæmpe børneflok.

  Kommentar by Uno — 27. december 2018 @ 09:04

 14. ‘Allah’s Danske Parti’

  Jamen, hvem skal så stemme på S, SF, radigale og enhedslisten?

  Venstrefløjen har brug muhammedansk stemmekvæg!!!

  Kommentar by kenneth — 27. december 2018 @ 09:17

 15. Bare vent. Den samlede venstrefløj vil stå klar med åbne arme. Den religiøse fundats vil nemlig ikke udgøre nogen hindring for et samarbejde, da det eneste det handler om for venstre, er en fælles front imod de “onde, rascistiske og nationalistiske kræfter på højrefløjen”. Vores lille land er desværre solgt til stanglakrids sammen med resten af Europa.

  Kommentar by Bror Lerbror — 27. december 2018 @ 09:21

 16. Masser af mennesker ser IS bevæglesen som en flok blodtørstige banditter i uniform med store automatvåben over skulderen og sort flag som varemærke.

  IS står midt i blandt os, i pænt jakkesæt, og viser at selv såkaldt moderate muslimer går efter verdensherredømmet.
  Fyren her udnytter vores demokrati til at blive valgt ind i den lovgivende forsamling, og den vej igennem afskaffe demokratiet.

  Islam har ventet 1400 år. 10 år fra eller til i Danmark betyder ingenting i jagten på det ultimative global Islamis Stat.

  Kommentar by k.m. — 27. december 2018 @ 09:36

 17. “Så længe man tror på Allah” – hvad med dem, der ikke gør? Skal de forfølges som de er blevet i 1400 år?

  Kommentar by BB — 27. december 2018 @ 10:07

 18. allah med de 99 navne, jeg ved godt hvem de tilbeder.

  https://simple.wikipedia.org/wiki/Names_of_God_in_Islam

  Thi Gud er ikke Forvirringens, men Fredens Gud.
  https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Corinthians+14%3A33&version=DN1933

  Himlen og jorden skal forgå, men mine ord skal aldrig forgå.
  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+24%3A35&version=BPH

  Jesu Kristus er Guds søn, der ville ikke komme andre profeter efter Kristus, bed om tilgivelse og blive frelst.

  (Luk 15,1-10)
  Alle toldere og syndere holdt sig nær til Jesus for at høre ham, og farisæerne og de skriftkloge gav ondt af sig og sagde:

  ”Den mand tager imod syndere og spiser sammen med dem.”

  Men han fortalte dem denne lignelse:

  ”Hvis en af jer har hundrede får og mister et af dem, lader han så ikke de nioghalvfems blive i ødemarken og går ud efter det, han har mistet, indtil han finder det?

  Og når han har fundet det, lægger han det glad på sine skuldre, og når han kommer hjem, kalder han sine venner og naboer sammen og siger til dem:

  Glæd jer med mig, for jeg har fundet det får, jeg havde mistet.

  Jeg siger jer: Sådan bliver der større glæde i himlen over én synder, der omvender sig, end over nioghalvfems retfærdige, som ikke har brug for omvendelse.

  Eller hvis en kvinde har ti drakmer og taber én af dem, tænder hun så ikke et lys og fejer i huset og leder ivrigt, lige til hun finder den?

  Og når hun har fundet den, kalder hun sine veninder og nabokoner sammen og siger:

  Glæd jer med mig, for jeg har fundet den drakme, jeg havde tabt.

  Sådan, siger jeg jer, bliver der glæde hos Guds engle over én synder, som omvender sig.”

  Kommentar by Jan Huus — 27. december 2018 @ 10:20

 19. I Deadline i går aftes havde den lille søde venstreradikale vært Lotte Folke Kaarsholm inviteret den billedskønne kvindelige imam Sherin Khankan i studiet.

  Den veltalende Khankan fik uimodsagt lov til at belære pøblen om hendes “aktivisme”, og hendes kamp for “islamisk feminisme”.

  I hver anden sætning indgik det ikke-eksisterende begreb “islamofobi”, som søde Sherin gør alt for at bekæmpe.

  Bortset fra det, så eksisterer der jo allerede et muhammedansk parti i Danmark; nemlig “Danskernes Parti”, der blev stiftet af nogle muhammedanske brødre fra Hvidovre.

  Det var som bekendt dette parti, der havde den såkaldte digter Yahya Hassan som spidskandidat ved sidste folketingsvalg…

  Kommentar by Revisoren — 27. december 2018 @ 10:32

 20. “Kæmper for åbne grænser”. Muslimer er nok de mest nidkære med hensyn til dem og os, så de åbne grænser gælder kun indtil Allan har overtaget fallitboet.

  Kommentar by Menig 442 — 27. december 2018 @ 10:32

 21. DET KAN VEL NÆPPE vare længe før både Venstre, Socialkammeraterne, de Radikale og “Alternativet” kappes om at være støttepartier for det nye Allahs “danske” parti. Pol Pot-Lars/Lars Quisling vil sikkert tilbyde at stille lokaler til rådighed på Christiansborg, og diverse ministrielle resourcer. Og DR, TV og Pollertiken vil selvfølgelig rundhåndet stille sendetid og spalteplads til rådighed, og væmligboerne vil samle ind og invitere til fest, osv.

  For det med “Paradis på jord” LYDER jo rigtig godt. Det nye Allahs parti må være et godt tilbud til vælgere der hellere vil have Danmark som et paradis end som et samfundshelvede.

  Hvis danskerne er kloge og stemmer på det nye islam-parti, kan vi snart få de samme herlige “svenske” tilstande som de nyder godt af ovre i Sverige, som nu er en “humanistisk stormagt” hvor de hver dag kan glæde sig over den store berigelse, de gode gamle politikere har skaffet til landet. Se Snaphanen og de andre net-aviser der kan fortælle den ene solstråle-historie efter den anden, om hvor dejligt de allesammen har det i Malmø, Gøteborg og Stockholm osv.

  Og nu hvor V, S, R og DF har sørget for at vi også får del i den skønne og pragtfulde Marrakech-pagt, er der ingen tvivl om at Danmark snart vil være en virkelig stormagt hvad angår befolkningens lyksalighed og velvære.

  En idyllisk og vidunderlig fremtid venter os, nu hvor Merkel, Pol Pot Lars og Mohamad El-Saadi har vist vejen.

  Kommentar by Bent Nielsen — 27. december 2018 @ 10:41

 22. HVEM er i grunden værst, de blå og røde fascister/socialister der forklædt som borgerlige eller humanister forråder landet, diskriminerer danskerne, smadrer familieværdierne, ruinerer velfærden og overfylder byerne med afrikanere og arabere…….. eller de utaknemmelige, krævende, fanatiske og voldelige migranter som bare venter på at blive mange nok……??

  Kommentar by tp — 27. december 2018 @ 11:02

 23. Åbne grænser. Adgang forbudt for vantro i Mekka. ???

  Til alle debattører: Mange islamistpsykoer er begyndt at kalde Allahsatan for ‘Gud’.
  Vi skal sørge for at holde fast i, at vi kalder vores Gud for Gud, og kalder deres for Allah eller Satan.

  Kommentar by Bastardo — 27. december 2018 @ 11:10

 24. Gad vide hvor mange pakistanske socialbedragere, der er i bekendtskabskredsen- der plejer at være fuldt hus med svindlere, løgnere og nassere, når der kommer pakier frem. Bagere! Kommunalpolitikere! Læger! Skoler! Cykelhandlere! Biludlejere! Stoffer! Det varer ikke længe, så begynder yallahkriminaliteten at stikke sit grimme ansigt frem komplet m lakrids mellem tæerne, pilleri på småpiger, korruption og nepotisme og misbrug af andres penge..

  Kommentar by Hul igennem? — 27. december 2018 @ 11:17

 25. Alle religioner har en tro på paradis på jord.

  Det er sjovt nok muslimer som er længst fra målet.

  Kommentar by k.m. — 27. december 2018 @ 11:18

 26. > Alle religioner har en tro på paradis på jord.

  Øh, nej, tværtimod. De fleste har IKKE en sådan tro. Og det er præcis det, der gør religion farligt – det liv, du lever nu, er ikke det eneste du får og det næste bliver endnu bedre, og evigt, hvis du bare tror på de rigtige ting. Men bliver uudholdeligt hvis du tror på de forkerte ting. De farligste religioner er dem, der byder den troende at handle på den baggrund.

  Det er dog sandt at islam er det fjerneste fra “paradis” sådan som vi i både den kristne og den humanistiske og liberalistiske tradition opfatter paradis.

  Kommentar by Quark — 27. december 2018 @ 11:29

 27. @Bastardo Det er ikke helt forkert at få det indtryk, at på et metaforisk niveau er Allah mere lig bibelens Satan, end bibelens Gud.

  Kommentar by Quark — 27. december 2018 @ 11:35

 28. @1 – Hr. Snusk:
  Ja, det er en klokkeklar krigserklæring, men de ufatteligt indskrænkede politikere, journacister og biskopper o. a. laller fortsat deruda’ i en rus af virkelighedsflugt.

  Logeklubberne har gjort et ‘godt’ arbejde med afkristning af samfundet, spredning af satanisme (Aleister Crowley mfl.), spredning af New Age spiritualitet (Helena Petrovna Blavatsky/Alice A. Bailey mfl.) og nu kommer islam med 350 km/t.

  Hvorfor tager vi ikke af lære af historien?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 27. december 2018 @ 12:34

 29. Han er gift, med en dansk kvinde.

  https://www.facebook.com/rikke.jacobsen.98

  Kommentar by Ewing — 27. december 2018 @ 12:52

 30. svanseabekommunistland

  Kommentar by Jack Nille — 27. december 2018 @ 13:19

 31. Efter min skøn burde den borgekrig komme snart, så er der udsigt til at få ryddet lortet væk.
  Ok. Det kunne jo være at jeg skønner forkert.

  Kommentar by Sindsro — 27. december 2018 @ 13:33

 32. Selv Allahs tjenere er uenige i fortolkningen af koranen og det i sig selv vil starte en borgerkrig imellem de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. december 2018 @ 13:52

 33. 32. emmagad
  Satan’s tjenere er kan ikke enes på fredelig vis, De kan kun slå i ihjel, skyde med sten og tænde ild.
  Du har nok ret, men tror du ikke det er bedre at Danskerne styre denne borgekrig frem for det indavlede kneppeaffald.

  Men det indebære også at den skulle startes op nu.

  Kommentar by Sindsro — 27. december 2018 @ 14:10

 34. Husk, at når iSlammet taler om “alle”, “vore brødre”, “retfærdige” osv. så forties resten af sætningen, nemlig det meget vigtige:
  ” – som forguder iSlam/allaen!”

  Stifteren af Fandens Parti, Mohamad El-Saadi, viser tillige her med “sit CV”, at man ALDRIG skal tro iSlams tilhængere over en dørtærskel! End ikke om de så lader sig tatovere med et Krucifiks i panden!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. december 2018 @ 14:13

 35. emmagad — 27. december 2018 @ 13:52 :

  Ja, og derfor bliver der først fred for Fandens Religion, når de sidste to af allaens tilbedere kæmper mod hinanden og BEGGE dør af deres læsioner.

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. december 2018 @ 14:18

 36. 2. BB Gud’s parti.
  er det ikke Satan’s parti du henviser til. For Allah er Satan him self, forklædt i gud’s billede. Det kan det korandyrkende kneppeaffald ikke se. De når aldrig længere end til deres engen middelalder: 2019 – 632 = år 1387.

  Støt Stram Kurs.
  De skal ikke integreres.
  De skal ikke assimileres.
  DE SKAL UD !

  Kommentar by Sindsro — 27. december 2018 @ 14:20

 37. Man må håbe det lykkedes for ham at få partiet til at fungere:
  Det vil tage stemmer fra R,AL,Enh liste og SF og måske endda skubbe R ned under spærregrænsen.

  De nævnte partier ville ikke turde konfontrere partiet med dets religiøsitet,og vil dermed udstille deres hykleri så snart selv den dummeste kan forstå det.

  De nævnte partier vil sikert også inddirekte komme til at indrømme at det ikke var meningen at muslimer skulle lave et parti.De skulle istedet agere som stemmekvæg for gammeldanskere i åh så tolerante partier.

  Skulle islam-partiet komme i folketinget ville det sikkert stille nogle krav der ville åbne øjnenene op på en del.Lederne vil dertil sikkert opføre sig ret så kluntet

  Jo før et sådant parti kommer i folketinget jo bedre.Det vil medføre et stort vælger-tab for den naive del af venstrefløjen og sandsynligvis få resten af partierne til at stå ret så fast i udlændingespørgsmål

  Kommentar by jønne — 27. december 2018 @ 14:30

 38. Det er en joke. Er det ikke? Det må være en joke.

  Kommentar by DavidK — 27. december 2018 @ 15:11

 39. Det var sådan alle folketingets partiers programmer ville være, hvis de var ærlige.

  Kommentar by Winged Hussar — 27. december 2018 @ 16:28

 40. For rettroende muslimer er det kun andre muslimer, der er at betragte som mennesker.

  Passport – Jannah Firdaus; altså kun muslimer får adgang til paradiset/får lov at (over)leve i kalifatet.

  Kommentar by Polka — 27. december 2018 @ 17:03

 41. Besætterne har travlt. Deres dage er talte. Præsident Trump er færdig med satanisterne og landssigerne bliver skudt af militæret.

  Så skal der kigges på “politikere” i “beskyttede” lande.
  Monstro Lykketoft går ram forbi?
  NÆPPE.

  Kommentar by Iznogut — 27. december 2018 @ 19:27

 42. Det er sigende, at den muslimske partistifter deler fælles gods med EU og borgerlige liberale om visionen om en grænseløs verden.

  Kommentar by np — 27. december 2018 @ 19:55

 43. I det radikale Marianne Helved parti er der sikkert jubel nu, ved udsigten til at få et søsterparti og støtteparti i form af “Allahs danske parti”.

  Kommentar by tp — 27. december 2018 @ 21:25

 44. Hvem skal betale?

  Kommentar by Moth — 29. december 2018 @ 10:05

 45. # 44

  Ingen kvaler – dhimmierne betaler…

  Kommentar by Revisoren — 29. december 2018 @ 19:45

 46. Islam er lig med det komplette vanvid. Hvornår siger vesteuropæerne fra overfor invasionen.

  Kommentar by LarsB — 29. december 2018 @ 20:20

 47. Hvis folk nu forstod Hvad partiet rent faktisk stod for, men desværre vender folk hans ord rundt og misforstårundt ham.

  Kommentar by Rikke — 4. januar 2019 @ 12:03

 48. Rikke = feltmadras!

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 20:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper