27. december 2018

Opdateret: Foto af to halshuggede kvinder (der ligner Louisa og Maren) har været online siden 2013…

Opdateret. En kommentator har leveret dokumentation for, at Barenaked Islams foto af to halshuggede kvinder, har været på nettet siden 5. maj 2013. Det er i højere kvalitet, og er muligvis photoshoppet, men tryk kun her, hvis du virkelig vil se det med egne øjne.

Oprindelig post:

Der spekuleres en del om, hvorvidt både Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland blev halshugget i ordets egentlige forstand. I den video jeg har set, ses sidstnævntes hoved (den mest mørkhårede) adskilt fra kroppen. Skånselsløse Barenaked Islam har lagt et billede online, der dokumenterer, at begge blev halshugget. Kopi kan ses her. Hverken ‘mærker på halsen efter en skarp genstand’ eller ‘fundet døde med tegn på vold’ er forkert, men er ikke tilnærmelsesvis fyldstgørende.

“Mandag blev de fundet myrdet med mærker på halsen efter en skarp genstand.” (Ekstra Bladet, 19. december 2018)

“Kvinderne havde været på vandretur i bjergområdet, men blev fundet døde med tegn på vold. Fire personer er blevet anholdt.” (DR Nyheder, 21. december 2018)

(Redigeret, sløret foto af de to terrordræbte kvinder)

Oploadet Kl. 17:52 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97512/trackback

42 Comments »

 1. De to afhuggede hoveder er grusomme billeder.

  Det må blive et wake up call til de naive danskere i godhedsindustrien.

  Se, sådan er islam, sådan er muslimerne!

  Kommentar by np — 27. december 2018 @ 18:00

 2. @np: Optimist!

  Kommentar by BB — 27. december 2018 @ 18:04

 3. […] Her kan ikke engang vores egen lunkne mumlegøj Lars Løkke følge med. Efter Marrakesh gider Løkke ikke engang skjule, at han er en kynisk hykler. Se også Pigernes skæbne har en lære: Blod er tykkere end vand og Norge og Danmark er ved å utvikle samme fasade som Marokko. Og der gerne vil vide, præcis hvad medier og politikere skjuler for dem, er der dokumentation her (CAVE) Louisa og Maren blev halshugget, dokumentation. […]

  Pingback by The Tragedy of Cultural Relativism « Snaphanen.dk — 27. december 2018 @ 18:14

 4. Hundredvis af danskere er jo allerede lemlæstet eller myrdet, som ofre for korrupt partipolitik og den pilrådne indvandringsindustri. Uden at det har gjort indtryk på V, K, R, S eller DF. Og nogle halshugninger vil de også kunne ignorere. Når man er døv og blind, eller går med skyklapper, ørepropper og briller med tykke, tykke sorte glas, er man så rart fri for at lade sin tænkning forstyrre af ubehagelige indtryk.

  Og capo di tutti capi har jo netop været i Marokko, hvor han havde et dejligt og inspirerende møde med fru Merkel, damen med det store overblik. Så det mest sandsynlige er at mange flere berigende mord på skandinaviske kvinder (mænd og børn) vil finde sted, uden at vores kære politikere vil tage notits af det.

  Kommentar by tp — 27. december 2018 @ 18:16

 5. Jeg tror at jeg med meget stor sikkerhed kan sige, at billedet med de to hoveder, IKKE er af de dræbte fra Marokko.

  Kommentar by Lorenz Cipher — 27. december 2018 @ 18:38

 6. #5 Lorenz Cipher.

  Fortæl, fortæl!

  Kommentar by Santor — 27. december 2018 @ 19:00

 7. Det er svært at se men jeg synes nu ikke ligheden mellem de afhuggede hoveder og portrætterne af BN pigerne er særlig stor. Men uanset hvad er de to piger på fotoet vestligt udseende og halshuggede…. højst sanuaf islamister

  Kommentar by redneck — 27. december 2018 @ 19:08

 8. Så at svensk tv’s nyheder (SVT) havde et indslag, hvor de advarede om at videresendelse af emailen med henrettelsesvideoen vil medføre 4 års fængsel, fordi den krænker islam (altså offentliggørelsen!)

  Så det refereret på en svensk online nyhedsblog med link til SVT indslaget for et par dage siden. (Jeg har desværre ikke lige linket ved hånden og husker ikke navnet på sitet, men det er en af de største og førende kritikere af de gamle print og broadcast mediers tendentiøse nyhedsformidling)

  Men den er også referet i Den nordiske motstandsbevegelsen/Frihetskamp 26. desember 2018

  SVT truer sannhetsopplysere om Marokko-drapene med fengsel
  LØGNPRESSEN: Mange er sinte på SVT som har forsøkt å lure seerne sine angående de norske og danske kvinnene som ble halshugget av muslimer i Marokko. Enda mer vrede har blitt vekket etter at SVT har truet seerne med mange års fengsel hvis de sprer sannheten om drapene.

  https://www.frihetskamp.net/svt-truer-sannhetsopplysere-om-marokko-drapene-med-fengsel/

  Kommentar by A-mad — 27. december 2018 @ 19:13

 9. 8 der er vel her i tråd med Marokko aftalen vores kære statsminister netop har underskrevet?

  Kommentar by redneck — 27. december 2018 @ 19:18

 10. Vores statsmedister er formentlig travlt optaget af at få skrevet en fyldig ansvarsfraskrivende nytårstale med gedigne skattelettelser, nye sundhedsprogrammer og andre lyserøde løfter der hurtigt vil fordampe i den lune, forårsagtige vinterluft vi har for tiden.
  Husk nu: Det handler ikke om religion, men om at skabe et Danmark for dem som kan og vil! Ikke et Danmark for danskerne. Selvfølgelig ikke.

  Kommentar by ino — 27. december 2018 @ 19:25

 11. Følgende punkter gør at jeg er overbevist om, at det ikke er de to.

  Billedet har ingen kildeangivelse. De første versioner dukker op for 5-6 dage siden på 4chan, uden nogen som helst proveniens og blev meget hurtigt brugt til memes.

  Billedet er sammensat af to andre billeder.

  De to på billedet ligner ærlig talt ikke de to dræbte.

  Der mangler helt gennemgribende blod på de to. Videoen afslører meget tydeligt, at det er en blodig affære at skære hovedet af et menneske. Og da vi har et forholdsvis godt indtryk af mængden af blod, på i hvert fald den ene, så er der sket en magisk rengøring, inden det afhuggede billede er taget.

  Billederne ligner noget fra fake porn sider, hvor nogen finder tilfredsstilles ved at se billeder af døde, torturerede eller på anden vis lemlæstede kvinder. For mig er det to levende kvinder som spiller døde med lidt sminke. Skulle man have lyst til at sammenligne, så findes der en del andre billeder af ægte afhuggede hoveder på nettet.

  Billedet bærer tydeligt præg af Photoshop, ikke kun fordi det er sammensat, men specielt omkring halsen.

  Kommentar by Lorenz Cipher — 27. december 2018 @ 20:14

 12. Igen og igen der er ingen kandidater til statsminister posten i Danmark, Nye borgerlige får ikke indflydelse på minister dannelsen efter næste valg, kære Danskere lad os give de eksisterende partier i folketinget en vælgerlussing en gang for alle, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. december 2018 @ 20:17

 13. “De to på billedet ligner ærlig talt ikke de to dræbte.”

  Tænk, jeg synes, at det ligner, bortset fra at de piger ikke mere smiler, som de gjorde på fotos fra dengang, de var i live.

  Kommentar by np — 27. december 2018 @ 20:25

 14. … bortset fra at de to piger ikke mere smiler …

  Kommentar by np — 27. december 2018 @ 20:26

 15. Enig med Lorenz. Det ser ikke ægte ud. Fik mig til at tænke på dette gamle LP-cover:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/File:Been_Caught_Buttering.jpg

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. december 2018 @ 20:31

 16. -> Lorentz

  “Billedet har ingen kildeangivelse.”

  Det har de aldrig. Vist et grundvilkår.

  “De første versioner dukker op for 5-6 dage siden på 4chan…”

  Er vel et argument for at de er af nyere dato. Kender ikke 4Chan indefra, men havde det været på Exilen, så ville nettet lynhurtigt grave originalen frem.

  “Billedet er sammensat af to andre billeder.”

  Nej, faktisk ikke. Det er sammme foto, skåret over, så ansigterne står ud for hinanden. Bloggere vil helst have brede ikke så høje billeder. Jeg samlede de to billeder, og forskudt matchede det perfekt. Ergo: De to hoveder har været på samme foto. I øvrigt derfor jeg har indsat de tre gerningsmænd nederst til højre. Der var et hul.

  Jeg synes de ligner ganske godt. Har sammenlignet med hovedet fra videoen, og det ligner et perfekt match – dog på et uperfekt grundlag.

  Men i øvrigt. Godt du stiller spørgsmålstegn ved det. Kom endelig med link til 4Chan etc. Skulle billedet været fake, så har jeg absolut ingen interesse i at have det på Uriasposten. Sandheden er nu engang det vigtigste.

  Kommentar by Kim Møller — 27. december 2018 @ 20:42

 17. # 19.13: Det er jo kun politiske forbrydere af værste slags, der kan finde det rimeligt at give fire års fængsel for at fortælle sandheden om islamisters mord på to piger/kvinder. Sverige regeres åbenbart af forbrydere.

  Iøvrigt skørt, grotesk og perverst at islamistiske mordere ikke må krænkes, mens nordiske kvinder gerne må både krænkes og myrdes, hvis det bare kan skjules. Sverige er ikke en humanistisk stormagt, men en fascistisk galeanstalt.

  Kommentar by tp — 27. december 2018 @ 21:09

 18. @Kim

  Jeg havde ret. Jeg har nu med diverse reverse image search fundet originalen:

  http://attirelicensed.top/F2EC285

  Kommentar by Lorenz Cipher — 27. december 2018 @ 21:45

 19. Kim jeg har linket til hvor billedet kan findes i 2013, men besked dukker ikke op.

  Kommentar by Lorenz Cipher — 27. december 2018 @ 22:15

 20. ”… At være eller ikke at være, det er spørgsmålet…”

  Jeg har hidtil ikke ville kommenteret billederne og videoerne af drabet på Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland, fordi jeg mente at billederne sagde mere end tusinde ord. Uhyrlighederne i sig selv burde vække selv de mest ”sovende”, de mest godtroende, de mest fordomsfrie mennesker, et eller andet burde kunne nå de multikulturelle halal – hippier. Men jeg er bange for at jeg tager fejl.

  Jeg så billederne allerede om natten 19/20 dec. Dvs. før statsministerens haste indkaldte pressemøde d. 20 dec. Da jeg så billederne tænkte jeg, at dette var politisk dynamit, det var noget der kunne true regeringer. Lars Løkke gik ud og beklagede at, ”..mørke kræfter.. ” havde været på spil, fordømte de barbariske billeder. På pressemødet kom det jo også frem at, det implicit var billederne og videoen der var årsagen til indkaldelsen af pressemødet, og at PET gjorde alt for, at stoppe spredningen af videoen af halsoverskæringen.
  Den visuelle side af drabene havde satte en politisk dagsorden. Til gengæld glimerede islam, islamisme, Jihadisme, ved sit fravær.

  Derefter ventede jeg på, at nu ville det strømme ind med protester. DF ville rykke ud og kræve handling fra regeringen. At Kristen Thulesen – Dahl ville komme ud af Tyre-god hullet og komme med nogle reelle udenrigspolitiske meldinger, og ikke igen, igen, lade det være Søren Espersen og Martin Henriksen tage slidet med at profilere partiet, lidt skete. Kristian Thulesen – Dahl var i Radio 24/7 d.20 Dec. i Cordua og Steno, nævnte han denne sag, NEJ. (P.S. kan være optaget før 19-12-2018)

  Dansk presse viste fra sin mest fidele side. BT var tidligst ude og nævne, at der var videoer og billeder der muligvis kunne være ”rigtig”. Faktisk drejede meget af dækningen af billederne/videoer om deres rigtighed, var de ægte, eller var de falske(fake news).
  Denne debat som desværre også føres på ”vores” nyheds blogs, misser pointen, at ved at acceptere, ideen om falske videoer og falske billeder går vi politikernes ærende. De ønsker for alt i verden, at det alt sammen er fake news. Uvidenhed, uklarhed reducere alle diskussioner om årsag til argumentet som; ” jeg tror at…”. Dermed punkteres fakta som historie og ideologi/religion. Alt synker ned i en Matrix af konspirations teorier.

  Jeg sad hele 20 dec. og ventede på at Ekstra Bladets ”Nationen” ville lyse op i læserbreve omkring drabene. Intet skete, Mads Kastrup gik derefter ud og deklamerede, at man ikke burde se videoerne og billederne. ”Avisen der tør, hvor andre tier” valget ” at tie”, ”at ikke være”.
  Ekstra bladet er nu blevet føre blad, for socialdemokratiets formand Mette Fredriksen valg til statsminister. Poul Madsens redaktion er blevet en under-afdeling af DSU. Socialdemokratiet gør alt for at dette skal blive et valg om alt andet end flygtninge/indvandrere/islam, helst noget om børn, noget om offentligt ansatte, noget om ulighed. Derfor kommer drabene og den visuelle optagelse af selv samme som dårligt nyt for Mette Fredriksen, der vil VÆRE børnenes minister.
  Vores fremtidige politiske valg kommer til at står imellem en, der ikke kan frigøre sig fra kanslerkontoret i Berlin(Marrakesh aftalen), og en der vil være børnenes minister. Tab ikke hoved! – lad de andre om det.

  Der har været en del debat om pigernes naivitet, blåøjethed, men var disse ikke typiske nordiske piger, der ser det gode i mennesker, og det er netop derfor vi holder så meget af nordiske piger. Jeg tror ikke disse piger var væsensforskellige fra 22-årige Anette Overgaard Jensen fra Holstebro, 19-årige Lise Tanghus Knudsen fra Skibby og 21-årige Cecilie Lærke Bødker fra Esbjerg der blev dræbt af Bali bomben d. 12.10.2002. Forskellen var, at vi har fået et væsentlig bedre indblik i selve drabet på Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland. Fordi vi bliver stillet ansigt til ansigt med drabet og med døden skal vi IKKE begynder, at skyde skylden på nogen som helst andre end gerningsmændene og deres ideologi(Islam).
  Hvis vi har problemer så er det disse pigers folkeskolelærere, for det er dem der fylder børns hoveder med ”..en fremmed er en ven, du ikke har mødt..”. Det er dem der med hele det pædagogiske korps og alle lære bøger der ud-skammer rimlige fordomme mod fremmede mennesker, og fjerner den naturlige skepsis imod mennesker man ikke kender. I gamle dage så man folk an, i årtier før statsborgerskab kunne komme på tale. I dag gives det væk som bolsjer, og benyttes til familie sammenføring, og yderligere udhuling af velfærdsstaten. Flere klienter til endnu flere socialrådgivere, til endnu flere offentligt ansatte.

  Jeg har altid troet, at så man islam for hvad den virkelig var, dens grumhed, dens menneske foragt, dens totalitære natur, så ville borgerne rejse sig og sige fra. Jeg venter stadigt på at dette sker. Hvis ikke disse drab for en betydning, hvad gør så, skal der ske hoved overskæringer i nordvest til for folk siger nok er nok.
  Jeg ville ønske at denne nation ville handle, ville reagere. Det at vores demokrati er blevet så impotent, så fokuseret på velfærdsstatens ydelser, og så lidt på det ”gamle” territoriale forsvar, af land og borgere, at det er deprimerende at være vidne til. Hvis ikke vores stat vil ”..VÆRE”, Dvs. handle, gøre noget, i den Hamleske forstand, hvad skal vi så bruge den til.

  Jeg synes at Kim Møller gøre det rigtige ved at stille links til rådighed hvor man kan se det grove, perverse og u-censurerede videoer og billeder. Har selv set dem engang, og det var mere end nok. Hvis dem der skal lede landet ikke vil se, og ikke vil handle på baggrund af virkeligheden, må vi konkludere at de ikke længere er egnede til at lede landet.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 27. december 2018 @ 22:33

 21. Tak Historyman 22:33. Jeg kunne ikke være mere enig. Det lover ikke godt for fremtiden. Hvornår vågner danskerne op?

  Kommentar by A-mad — 27. december 2018 @ 23:15

 22. -> Lorenz Cipher

  Den røg i spamarkivet, men er online nu.

  Jeg har ændret posten, og takker mange gange. Det nye foto er i højere kvalitet, og mon ikke den lavere kvalitet er for at sløre Photoshop-arbejdet. Farverne er lidt for klare. Sammenklippet umuliggør omvendt billedsøgning (som derfor ikke fangede 2013-fotoet).

  Kommentar by Kim Møller — 27. december 2018 @ 23:35

 23. Det var heller ikke muligt at lave en reverse på billedet, der er blevet delt de sidste par dage, med Google.

  Jeg fandt et større billede, stadig klippet, som jeg så med hjælp fra den russiske søgemaskine Yandex kunne finde den originale udgave af.

  Google bliver ringere og ringere til “uønskede” ting.

  Kommentar by Lorenz Cipher — 27. december 2018 @ 23:50

 24. Som absolut amatør med hensyn til at vurdere de frygtelige billeder af de 2 afskårne kvindehoveder – så synes jeg at disse hoveder ligger for fint anbragt og på madras og hovedpuder. Der er da vist tale om billedmanipulation af en art, som der postes om herinde?

  Hovederne er vel sat ind og drejet på plads på en anden baggrund?

  Det ene hoved har en overskåren hals der meget matcher det hoved man ser blive kastet rundt med på videoen.

  Men jeg ved ikke – man kan blive meget forvirret af teknologiens muligheder…!!

  Så hvad er fakta? Tilhører de 2 hoveder på billedet den danske og norske kvinde? Eller er det hoveder fra andre halshugninger og/eller helt og aldeles manipuleret?

  Kommentar by Black Watch — 28. december 2018 @ 00:12

 25. Historyman: “Der har været en del debat om pigernes naivitet, blåøjethed, men var disse ikke typiske nordiske piger, der ser det gode i mennesker, og det er netop derfor vi holder så meget af nordiske piger.”

  Jeg kan desværre ikke erklære mig enig. De to kvinder var taget til Marokko i Julen, for at undgå … Julen. Det kulturelle selvhad, og hadet mod os hvide europæiske mænd, er stærkt hos en del af dem. Alt andet er bedre. Tænk blot på hvordan de herboende machomuslimer aldrig mangler danske feltmadrasser. Tænk på alle væmmeligsøerne…

  Nej desværre. 40 års kulturradikal indoktrinering har sat sine spor.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. december 2018 @ 00:18

 26. Shariamadrasserne blev effektivt punkterede…

  Kommentar by Revisoren — 28. december 2018 @ 04:00

 27. Den danske regering ved godt hvis de officielt melder ud det er islam der er problemet skal de nu forholde sig til en ny virkelighed. Man skal indrømme tidligere tiders løgne..man skal begynde at forholde sig til hvad man gør med muslimerne i Danmark…de skal forholde sig til flygtninge spørgsmålet og FN…..de skal forholde sig til eksporten til muslimske lande….de skal forholde sig til EU og USA som er venner med muslimske lande.

  Derfor vil en officiel udmelding om islam være “farlig”…Fadbamsen ved godt inderst inde islam er problemet. Derfor holder Fadbamsen sit ministerium rent for islam spørgsmålet og smider problemerne ud i andre ministerier.

  Kommentar by Jp — 28. december 2018 @ 09:05

 28. Ufatteligt hvor tydelig de danske mediers tavshed er! Stilheden er så at sige ØREDØVENDE!. Ikke et ord efter dag 2. Ikke et ord! Ikke se! Ikke høre!
  Medskylden er kvalmende!

  Kommentar by Anonym — 28. december 2018 @ 10:31

 29. Til Hr. Snusk — 28.december 2018 kl. 00:18

  Jeg er selv meget glad for julen, bagning, andesteg, flæskesteg, steg og mere steg, knas, gaver, træ og hele svineriet, jo mere jo bedre, men når jeg står over opvasken ca. kl. 1.30 juleaften. Ja, så kan det godt være at julen er noget træls. Efter dage med madlavning, gave indkøb og trængsel og alarm, ja så kan julen føles noget tyngende. Jeg kender en del mennesker, der netop rejser ud for at undgå jule ha-løjet, det gør dem ikke til kulturelt selvhadende personer.

  Ja, jeg giver dig ret i, at der er mange unge piger der falder for muslimer, og mange konvertere til islam og bærer hovedtørklæde, og bliver fødemaskiner for den totalitære religion. Her på Nørrebro, er der måske flere end andre steder, men mange er der. At visse personer acceptere underkastelse, kan ses som konsekvens af + 40 års venstreorienteret propaganda i vore samfundsliv, navnlig vores skoler. Jeg anser disse mennesker som svage, som nogle der vælger den offentlige machokultur, den vest afvisende modkultur fra Mellemøsten. Det er igen spørgsmålet om den stærke hest kontra den svage hest.

  Der er dog, en del personer der på denne blog og på andre blogs, som har frydet sig og godtet sig over Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland død. Denne reaktion siger mere om dem der kommer med disse udtalelser, men desværre også om blogs som Uriasposten, Snaphanen, m.f..
  Fordi når vi, med rette, kritisere dansk presse for dens hoved – og nosse – løse dækning af islam og af drabene på de unge piger, ja så giver vi i samme omgang dem, alle de argumenter som selvsamme presse bruger imod os. Pressen kan med lethed kalde os følelseskolde, kvindehadende, højre-nationale konspirationsfanatikere.
  Og dette er jo netop ikke hvad vi er. Vi afskyer netop islam pga. dens kvindesyn, og vi hader islam for dens grusomme omgang med mennesker, som med dyr. Vi ser den totalitære religion islam, som den er, og som den handler, og bedømmer religionen på netop disse handlinger. Vi fortolker ikke de socio-økonomiske faktorer ind i den menneskelige handling, som én hovedafskæring er. Vi ser på de personerne der begår disse hæslige forbrydelser, høre på deres egen forklaring og drager vores konklusioner. Og dem der bestyrer blogene, gør netop det yderste for at fremkomme med fakta og kun dette.

  De SKYLDIGE i drabene på Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland er de personer i Marokko der har deltaget i drabene, og den mulige større ISIS sammensværgelse. Når dette er sagt så må man også se på hele den mellemøstlig kultur og dens religion islam. Det er kun fordi islam har sin totalitære adfærd legitimeret i dens grundskrifter og i dens profet, at disse mordere kan finde ideologisk støtte. Religionen er det vand som disse hajer svømmer i.

  Det jeg prøvede i mit første indlæg, og med dette, er at undgå agent forskydningen, fra dem der begår drab, til dem der er ofre. Pigerne er og var naive, og dem er der mange af i vores land og i mange andre vestlige lande. Dette er ikke grund nok til at de skal have hoved skåret af.
  Er dansk og vestlig presse ensidig og apologetisk overfor islam, ja. Er dansk og vestlig presse i overvejende grad venstreorienteret (dvs. at de benytter primært marxistiske/materialistiske kilder/eksperter), ja.

  Når dette er sagt, så er der mange i dette land som ikke fatter den trussel som islam udgøre, men vedbliver at stemme som de altid har stemt. Kan modbydelige billeder og/eller videoer ændre noget i folk politiske opfattelser, ja det tror jeg. Navnlig eksemplet Vietnam-krigen, hvor billeder blev effektivt benyttet som propaganda imod krigen, men igen var det den venstreorienterede dagsorden der lå bag hele dækningen. I vores sammenhæng, er det jo omvendt, pressen ønsker ikke at vise modbydelighederne, hæslighederne, drabene, netop fordi de ved at selvsamme billeder kan netop få politiske konsekvenser.
  Når Ekstra Bladet, ”ikke vil vise døds-videoer” af drabene på Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland, for få dage senere vise en befolkningsmængde blive skyllet væk af en tsunami i Indonesien, ja så bliver hykleriet ikke mere massivt. Ekstra Bladet viser ikke billederne og videoerne fra Marokko fordi dette vil få betydning i en dansk politisk kontekst. Det vil få betydning for mængden af folk der vil stemme på henholdsvis Socialdemokratiet og/eller Dansk Folkeparti. Ekstra Bladet har for en del år siden valgt at støtte Socialdemokratiet, navnlig Poul Madsens ansættelse som redaktør har haft betydning.

  Har den 40 til 50 år lange indoktrinering i folkeskolen, gymnasiet og universiteterne haft en betydning, for den naivitet der lå bag rejsen til Marokko, ja. Kommer disse institutioner til at ændre sig, på grund af islams tilstedeværelse, ja de vil gå på yderligere kompromis over for denne religion. Men flere og flere enkelt personer vil få problemer med at være i nærheden af islam, da dennes natur blev blotlagt i Marokko, også vil ske i Danmark.
  Politikerne kommer til at lave flere og flere tiltag der skal skaffe flere politifolk, og på et eller andet tidspunkt vil hæren også blive inddraget, pga. mandskabs mangel. Velfærdsstaten er under pres og vil blive sat under yderligere pres, dette kan få folk til at ændre på deres stemme, det er nok også derfor at Socialdemokratiet har adopteret den ”strenge” indvandrings/flygtninge kurs. Desværre vil disse drab ikke få betydning, måske ikke udover et fald i danskere der rejser til Marokko.
  Men grundlæggende; Har de unge og NAIVE piger “fortjent” at blive dræbt, NEJ ikke det mindste.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 28. december 2018 @ 10:36

 30. Så står moderen til den formodede drabsmand mand frem….og gæt engang, han har aldrig gjort nogen fortræd og er så go så god…
  https://www.bt.dk/krimi/mor-til-hovedmistaenkt-for-drabet-paa-louisa-i-taarer-han-har-altid-vaeret-en-god

  Kommentar by redneck — 28. december 2018 @ 11:00

 31. Kommer til at tænke på en anden lignende episode.

  Billedet med liget af den lille syriske dreng skyllet op på den græske badestrand, lå jo også nydelig og pænt. Skoene stadig bundet på fødderne, ingen forvredne lemmer og tøjet næsten uden en fold. Enhver der har set døde mennesker, efter de har været slynget rundt af vand og efterfølgende ligger på tør grund, ved at der er manipuleret fysisk med det barnelig. Det er ganske enkelt umuligt den tilstand det var i. Oftest vil sådanne lig have mistet tøj og sko i vandet, og ses med masser af sår og afskrabninger.

  Kommentar by Men dog! — 28. december 2018 @ 11:55

 32. @26 Revisoren
  Ubetinget den bedste kommentar overhovedet:)

  Kommentar by Piphans — 28. december 2018 @ 12:46

 33. PS. til A-mad 19:13

  “Efter terrormorden i Marocko på två unga skandinaviska kvinnor, som utfördes av politiskt engagerade muslimer i Islams namn, har statliga SVT utsatts för en massiv kritik på sociala medier. Kvinnorna, som var regimanhängare, föll offer sin egen vänsterpropaganda när de i Marocko praktiserade värdegrunden fördomsfritt.
  På sociala medier har en av de mördade delat en propagandavideo om terrorism som hetsar mot vita män, och utmålar utländska muslimer som fredliga och med rättighet till de Nordiska länderna (…)

  Att såga av en människas huvud med kniv kan ta en stund, och är oerhört plågsamt för den drabbade. Därför blev många människor arga på SVT när deras “journalister” i politiskt syfte censurerade hela händelsen och bara rapporterade att kvinnorna hittats “med knivskador på sina halsar” (…)

  För att bevisa hur SVT lurar sina tittare spred tiotusentals svenskar IS-videon som visar hur morden egentligen gick till. Detta har fått statliga SVT att reagera med ilska, och i flera nyheter som blåsts upp större än tortyrmorden hotar SVT sina tittare med fängelse om de sprider sanningen om nyheten.
  Enligt SVT finns det en lag i Sverige som förbjuder spridning av filmer som kan vara kränkande för den som är med. Lagen har tillkommit efter att utlänningar förgripit sig på svenska flickor och spridit övergreppen digitalt. Men eftersom de nu drabbade kvinnorna är döda, och dessutom inte ens är medborgare i Sverige, är det inte rimligt att de tiotusentals svenska sanningssägarna kommer att bli dömda för något.
  Detta faktum har dock inte hindrat SVT från att fortsätta sprida sina falska nyheter om mångåriga fängelsestraff för de som avslöjat deras vinklade och vilseledande nyheter.

  http://www.xn--fjllsj-cua2m.nu/media/20181226-svt-lurar-tittarna-hotar-fangelse.php

  Kommentar by A-mad — 28. december 2018 @ 12:58

 34. Historyman, selvfølgelig havde de ikke fortjent den skæbne. Alligevel betragter jeg den slags hjernevaskede tåber, som mine fjender. Jeg har mødt den slags tøser m/k mange gange, og det der kendetegner den, er ikke blåøjet blind tillid til mig som hvid dansker, eller en positiv holdning til den kultur som vores land er bygget på. De er meget negative, ja decideret fjendtlige. Helt anderledes er deres indstilling til alt ikke-vestligt. Så er den kritiske sans helt fraværende, og de står med åbne arme og inviterer fjenden indenfor, mens de skrige hysterisk imod mig, af jeg hadefuld, racistisk osv.

  Min medfølelse kan ligge på et meget lille sted. De idioter er som Antifa, bare kønnere.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. december 2018 @ 15:19

 35. Så du den video, som den ene af dem havde udbredt via facebook? Den med at man ikke skal dømme folk på deres udseende.

  Den video siger det hele!

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. december 2018 @ 15:20

 36. Det ligner dem på en prik, dem der siger det ikke ligner må til øjenlægen.

  Kommentar by Johnson — 28. december 2018 @ 15:42

 37. Johnson,

  Hvad du har brug for inden for optikerverdenen, synes jeg du selv skal ligge og rode med.

  Det er for længst slået fast, at det IKKE er dem. Det er et opstillet og manipuleret billede fra en pornoside fra 2013. Se Kim Møllers update i toppen.

  De to piger på billede lever sikkert i bedste velgående.

  Kommentar by Lorenz Cipher — 28. december 2018 @ 15:48

 38. >6 Santor
  Fordi billederne er år gamle. Hvor svært kan det være?
  Find gerningsmændene og straf dem i stefet for at spekulere i hvilket dansk eller nordisk navn ofrene havde.

  Kommentar by Nielsen — 29. december 2018 @ 17:06

 39. Afbryd islamiseringen mens tid er, send masserne retur. Der er ingen – gentager – ingen af Folketingets aktuelle partier, der vil gøre de nødvendige ting for at begrænse islamiseringen. Der er derfor pt. kun et eneste parti seriøst at stemme på, nemlig Nye Borgerlige.

  Kommentar by LarsB — 29. december 2018 @ 20:25

 40. # 32, Piphans

  Tak!

  Ironi, sarkasme og sort humor er efterhånden de eneste våben vi har tilbage…

  Kommentar by Revisoren — 30. december 2018 @ 14:42

 41. Nyt i sagen, men intet i de danske nyheder endnu!En schweizisk nationalist er tilsyneladende indblandet. Sagen er mørklagt. Intet omkring hændelserne, trods nu 20 mistænkte! OMFG

  Kommentar by Michael Jensen — 31. december 2018 @ 13:29

 42. Billedet af de 2 afhuggede billeder er åbenlyst “fake” eller i hvert fald har billedet intet at gøre med drabet på de 2 piger i Marokko.

  Kommentar by lassefar — 1. januar 2019 @ 14:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper