29. december 2018

Eks-kommunisten og liberalisten er enige: Indvandring giver ‘lækker ny, spændende og eksotisk mad’

Ekstra Bladets Poul Madsen er tidligere kommunist, og burde ideologisk være langt fra Anders Samuelsen, partileder for Liberal Alliance. Hvadenten man ønsker maksimal- eller minimalstat er der dog enige om, at indvandring og globalisering er godt for Danmark, og skulle det halte lidt med argumentationen kan man altid trække ‘mad-kortet’. Det er syrere, der laver den traditionelle julemad eller den nye spændende og eksotiske mad.

Leder i Ekstra Bladet af Poul Madsen – Lad fornuften sejre.

Lad os tage det store højtbesungne danske julebord: Hvem tror du skærer svinene op til din flæskesteg? Og hvem piller rejerne til din rejemad? Fiskefilet? Alle svinedelene til din varme leverpostej? Og hvem mon gør rent bagefter? Og hvem står nede i kiosken, når du lige mangler noget i juledagene? Og hvem kører taxaen hjem fra julefrokosten?

Det er ikke os, hvis familier har boet her altid. Det er syrere, afghanere, tyrkere, pakistanere, palæstinensere og filippinere.

Mange steder er de efterhånden trætte af at høre den negative politiske retorik. Jeg er en af dem. Dansk Industri har det på samme måde, og ledelsen på Danish Crown lige sådan. Her siger de: Den eneste forskel er indholdet af madpakkerne.

De nye danskere er ofte et gode. Vi mangler arbejdskraft, så hvorfor hele tiden tale dem ned?”

(Collage: Anders Samuelsen på Facebook, 27. december 2018)

“Tænk: Engang levede vi i dette land stort set af grød, brød og frikadeller. Det er såmænd også lækkert. Bare ikke HELE tiden. Men så kom globaliseringen og med den kom også en masse positive og givende indvandrere og med dem inspiration – og også lækker ny, spændende og eksotisk mad. Bla @anhlele og hendes familie beriger os danskere hvis vi gider være åbne…” (Anders Samuelsen på Facebook, 27. december 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97558/trackback

77 Comments »

 1. Folketinget og de toneangivende medier har erklæret danskerne krig.

  Kommentar by k. m. — 29. december 2018 @ 13:31

 2. Jeg bruger nødigt ringeagtsytringer, men i tilfældet Anders Samuelsen finder jeg det fuldt berettiget at betegne ham som en nar. Intet andet. Det er lige før man håber, Mette Frederiksen vinder næste valg, så han får sparket ud af sit ministerium. Så ender han formentlig som Uffe Ellemann, der efter 25 år stadig ikke har forstået, at han ikke længere er udenrigsminister, men troligt sidder og ordner alle verdens problemer sammen med den gamle, indtørrede marxist Mogens Lykketoft, der ligeledes aldrig har forstået, at arbejderne for længst er rykket op i middelklassen.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 29. december 2018 @ 13:40

 3. Udenlandske madopskrifter er berigende, men hverken globalisering eller indvandring er en forudsætning.
  Vi ville helt sikkert få slagtet grise og kørt taxa uden muslimsk indvandring.
  Erhvervslivet er den sande drivkraft bag indvandring, ikke socialdemokraterne. Virksomhederne tjener på indvandrernes arbejdskraft, skatteborgerne og lokalsamfundende bærer byrderne.

  Kommentar by Zatopek — 29. december 2018 @ 13:44

 4. Fremmed mad forudsætter ikke at vi har 600.000 bosættere hos os. Vi kan fint lave falafel og tabouleh selv hvis vi gider have det. Personligt gider jeg ikke, men smag og behag.

  Kommentar by Henrik — 29. december 2018 @ 13:48

 5. Magen til nedladenhed skal man lede længe efter. Gid det bare var indholdet af madpakken. Så alle de problemer uhæmmet indvandring har bibragt vores land er bare noget vi andre går rundt og fantasere os til for sjov?

  Kommentar by FrafaldenModerat — 29. december 2018 @ 13:52

 6. De siger nærmest ligeud at alle ofrene for indvandrer vold og voldtægter var det værd for at de kunne få lidt spændende mad!

  Kommentar by Per — 29. december 2018 @ 13:53

 7. Man tror jo det er løgn i 2018, at vi skal genører ‘argumenterne’ fra 1990’erne. Er det er mareridt, der aldrig slutter?

  Kommentar by BB — 29. december 2018 @ 13:54

 8. # 4 Kommentar by Per
  For slet ikke at tale om at det igennem de sidste bare 20 år, har kostet os danskere netto 660.000.000.000,- at kunne spise alle disse barbares uinteressante føde.

  Kommentar by Danskeren — 29. december 2018 @ 13:59

 9. Hvem gør rent, skærer svin op, fileterer fisk og piller rejer? Østasiater, østeuropæere- og danskere.
  Al den spændende eksotiske mad kan vi selv lave, jeg æder pasta og ris hver uge uden hjælp fra nogen italienere eller asiater. Og jeg tvivler på at Paul og Anders spiser meget mellemøstlig mad.
  Nej, der er ikke noget godt argument for muhammedanerimport, mange gode argumenter imod.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 29. december 2018 @ 13:59

 10. Man skal importere udlændinge for at lave udenlandsk mad?

  I gamle dage, fandtes der nogle ting, bøger, der er fyldt med opskrifter… opskriftsbøger hedder de vist. De beskriver hvordan man kan lave mad, “lækker ny, spændende og eksotisk mad” lige så vel som “grød, brød og frikadeller”. Han man ikke længere sådanne i Danmark?

  Kommentar by jdm — 29. december 2018 @ 14:08

 11. Man bliver træt i hovedet, det værste er at brægehovedernes løn betales af de skatteydere som de nedgør, når Poul Madsen og slige personer toner frem i de statsstøttede medier så slukkes der for TVet der er ikke købt en papir avis i husstanden de sidste tyve år, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. december 2018 @ 14:09

 12. I dagene op til den 23. september 2005 kørte de fleste pakistanske taxachauffører i Danmark rundt for at finde Ghazala Khan. Ikke kun for at betjene kunder. Æresdrab er jo vigtigt. En lækker, ny og spændende opførsel, synes politikerne at mene.
  Drabsmanden, Ghazalas bror, fik 16 års fængsel, så han er vel ude nu – og kører måske taxa?

  Kommentar by ino — 29. december 2018 @ 14:21

 13. De fatter ikke, at Multikulti skaber balkanisering. Hvorfor er det lige, at kurderne vil have deres egen nation, – og baskerne, catalanerne, kosovoalbanerne, tibetanerne, osv.

  Kommentar by Ole Madsen — 29. december 2018 @ 14:34

 14. Poul M påstår at hans produkt ikke behöver medie stötten!
  Bare dog nogen ville ta´ham på ordet!
  Så kunne han blive fuldtids alfons!
  Har ingen håb for lille Anders, han fik sin ministerbil og fem minuters berømmelse. Hans visioner? at rage til sig & sine! siger alt om hans släng.
  Direkte Demokrati NU! Ud af EU/FN. SIAD! Stem NB!
  Foren Eder! Godt Nytår! nu vender lyset tilbage! P.

  Kommentar by Piotr — 29. december 2018 @ 14:38

 15. Anders Samuelsen er ligeså meget liberalist, som Søren Pape er nationalkonservativ.

  Kommentar by Jolly Jumper — 29. december 2018 @ 14:42

 16. Anders Samuelsen synes sikkert også det er vældigt spændende at se intelligente dyr som kvæg og svin blive halalslagtet ved fuld bevidsthed. Og nu vi er ved det rigtigt spændende: hans kontrafej – ikke intelligensen – minder mig altid om Hannibal ‘the Cannibal’ Lecter, så moské lidt halalslagtet blondine på spid over en sagte ild var en idé til hr. udenvidensministerens nytårsmiddag…?

  Kommentar by Voldposten — 29. december 2018 @ 14:45

 17. Jeg talte med 10.000 af mine venner. Jeg spurgte dem om, hvad de mente om Anders Samuelsen fra folketingsforræderne og Poul Madsen fra luderposten, og alle 10.000, uden undtagelse, sagde det samme. De mente allesammen, at man burde fastholde dem begge, og finde en stor økse og svinge den effektivt således, at de begge mistede hovedet.

  Kommentar by Jack Nille — 29. december 2018 @ 14:54

 18. Hvilken smuk kollage der følger posten, som jeg ikke gad læse uden overskriften. Anders Samuelsen, Joakim (B) Olsen og Simon Amnitzbøl er trekløveret, som skal befri os fra politikervældet. Måske kan Gitte Seeberg have en kort snor i Naser Khader, som illustration af vanvittigheden og teatret vi hver dag præsenteres for.
  Ole Birk Olesen kan passende være sat på plads bag døren som den eminente vagthund han er.
  Vil nye borgerlige kunne ændre scenariet, eller vil vi se nye ansigter spillende de samme roller?

  Kommentar by Nielsen — 29. december 2018 @ 14:56

 19. 13:59 20 gange minimum 100 mia = 2000 mia, men vi har nu betalt for perkere i over 50 år, og regningen er på nuværende tidspunkt over 200 mia pr år.

  Kommentar by Jack Nille — 29. december 2018 @ 15:02

 20. Og hold kæft det stinker af mados i opgangene.
  Nåh det er derfor der tit tilbage kaldes mad af alle slags.

  Kommentar by P — 29. december 2018 @ 15:09

 21. Anders Samuelsen er en forfærdelig minister, en forklædt radikal. Hele mit voksen liv har jeg haft franske, italienske, marokkanske osv kogebøger. Vi behøver ikke importerer folk fra mellemøsten, det er nok at se dem i kogebøgerne.

  Kommentar by IES — 29. december 2018 @ 15:17

 22. … og en masse sure smileys ☹️

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 29. december 2018 @ 15:21

 23. 1. km.
  Nu da de så har erklæret os krig, så lad os endelig tage den NU.

  Kommentar by Sindsro — 29. december 2018 @ 15:26

 24. En flybillet til Vietnam, hvor de er meget lidt kriminelle, ikke-muslimer og laver fantastisk eksotisk mad er en langt billigere eksotisk smagsoplevelse end at udskifte danskere med muslimer, der er beordret til at udrydde os og konstant lever og ånder under en altid gældende befaling om at vi skal udryddes til den sidste af os.

  Kommentar by Kommunaldirektøren — 29. december 2018 @ 15:41

 25. For væmmeligboere gælder ikke reglen om billigst muligt. Nej det skal være bedst muligt. Så frem for at flytte til Vietman, laver de hellere deres multikulturelle paradis på dansk jord.

  Kommentar by Nielsen — 29. december 2018 @ 16:12

 26. Endnu engang bliver brugbarheden af udlændinge fra især islamiske lande kogt ned til “de laver anderledes mad”.

  Argumentet er så latterligt enfoldigt at man tager sig til hovedet. Som andre tvivler jeg på at Danskerne laver lotus suppe eller couscous efter en lang arbejdsdag. Hvis de overhovedet spiser “eksotisk” mad er det lavet på en fabrik og opvarmet i et pizzeria eller kebab-hule.

  Længe leve den industrielle revolution!

  Kommentar by Santor — 29. december 2018 @ 16:31

 27. Ja, bare de radikale og deres tentakler kan sidde på den fede og guffe i sig af halal-mishandelede fødevarer, så betyder det intet, at menig borger er tvangsindlagt til at betale regningen og bøde med liv, lemmer og efterkommere.
  At slænget samtid tvinger os alle til, at betale til halalstøttet terror, skal vel også bare betragtes som en udsøgt berigelse, i lighed med, at se vore egne trængt bagest i rækkerne, når Fandens tilhængere skal serviceres til det ypperste?

  Jeg troede egentlig, at det var 1400 års indavl, under indoktrinering af Fandens Religion, er årsagen til et stadig faldende gennemsnit af den danske IQ, men jeg frygter nu også, at det er noget smitsomt. Måske i forbindelse med “alt det nye, lækre, spændende, eksotiske mad”, for de radikale og alle deres tentakler på Borgen, har da aldrig været i nærkontakt med tilhængerene af Fandens Religion, men deres IQ har da bestemt lidt lige så stor skade.

  Måtte de kløjes i det, FØR de fører vort land ud i endnu flere katastrofer, i deres psykopatiske knæfald for Fandens Religion!

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. december 2018 @ 16:44

 28. Ja lad os da bare se bort fra kvindeundertrykkelsen, Terror, krige, og det faktum at ingen af de herrer kan fremvise fredelig sameksistens med muhammedanere og andre kulturer på kloden. Lad os da bare se bort fra hele sharia-lovkomplekset ud fra de 4 retsskoler. Så hellere hære på dumme dhimmeiers glade madbudskab om hummus og fallafel og kebab. Hvor mange muslimer der slagter grise ved jeg ikke, men jeg finder det modbydeligt at støtte Islam med hallalslagtning (rent økonomisk) og katastrofalt deprimrrende at man også støtter det, hver gang man tanker, men alt det rager selvfølgelig den radigale og ex-kommunisten. Vi importere arbejdskraft østfra, polen, Rusland, Rumænien til at underbetale og løntrykke Danskere med ofte- men det er kristne, ikke muslimer der overtager. Derimod kan man sikkert få andre til at overtage de kiosker, og taxaer, som den branche skaber, men ok….lad dog de drømmende Radigale drømme sig til en bedre moral, hen over hovederne for alle ofrene for den religion, som vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvenseen af, imens de lefler for den. Moral med et øje. Føj for satan.

  Kommentar by Michael Unna — 29. december 2018 @ 17:35

 29. FOLKEMORDERE og massemordere har altid ført sig hyklerisk frem. Ellers var de aldrig nået frem til de magtfulde embeder hvorfra de kunne arrangere deres massemord. Det gælder også de massemorderiske danske politikere, der når et valg nærmer sig, hele tiden snakker om alt det gode de vil gøre for danskerne, samtidig med at de forbereder Danmarks undergang og danskernes udryddelse.

  Foreløbig er ministrene og de menige politikere kun stænket til med blod og tårer fra nogle småmyrderier og nogle tusinder af tragedier. Men når der om lidt kommer gang i statscensuren og Merkels og Løkkes Marokko-traktat, så skal I bare se løjer. Så vil de fleste af vores politikere blive så blodtilsølede, at amerikanske serie-mordere vil virke som hyggeonkler i sammenligning.

  Uhyret Stalin forstod også at hykle. Samtidig med at han beordrede millioner af fredelige og harmløse bønder og borgere myrdet, holdt han taler hvor han tiltalte russerne som “brødre og søstre”. Er det ham vores politikere har taget ved lære af?

  Kommentar by Bent Nielsen — 29. december 2018 @ 18:00

 30. Her er lidt om, hvad indvandringen giver os:

  Why Alexandria Ocasio Cortez Just Doesn’t Get It | Socialism VS Democratic Socialism |
  https://www.youtube.com/watch?v=bb0QdShBh1c

  Kommentar by Jack Nille — 29. december 2018 @ 18:13

 31. Det havde været billigere, at forære alle danskere, Mogens Brandts “Det gode bord” 1.udgaven 1963 – Eller “Spise med mig i Paris” 1. udgave 1964 – (Mogens Brandt var medstifter af Det Danske Gastronomiske Akademi i 1964. Han skrev en række bøger om gastronomi, hovedsagelig gældende eksotiske retter fra fremmede lande, m.m.m)

  Kommentar by T. Flodur — 29. december 2018 @ 18:24

 32. AT DET IKKE DUR med selvsupplerende partier, en forældet valglov og en befolkning som kan ignoreres fire lange år ad gangen, ses tydeligt af den gliden nedad et skråplan, som Danmark har været udsat for gennem de sidste 15-25 år. Det har været en snigende udvikling, men den vil snart accelerere, og kan inden længe komme til at ligne et frit fald.

  I Sverige udviklede situationen sig også snigende, men pludselig begyndte det at gå stærkt, og i dag er Sverige et fejlslagent land hvor millioner af svenskere dagligt frygter for deres liv og sikkerhed, økonomi og familieliv, velfærd og fremtid.

  Christiansborgs gamle partier og medier fører samme slags politik som de gamle svenske partier og medier. De fleste af vores politikere og journalister er fuldstændig utroværdige og synes at lide af hjernesvind eller psykopatiske personligheds-forstyrrelser.

  At masse- indvandringen, kommunistisk familie-politik, asocial velfærds-politik og forbryderisk sundheds-politik sender elendighed og død ind i tusindvis af danske hjem, ignorerer de nærmest 1OO%. Som når Poul Madsen, Anders Samuelsen, Lars Løkke og de radikale feminister osv. afstumpet ævler løs om eksotisk mad osv.

  De kan kun snakke som de gør, fordi de ser bort fra de ulykker og lidelser som deres afskyelige og fladpandede politik påfører deres egne landsmænd og -kvinder.

  Kommentar by Bent Nielsen — 29. december 2018 @ 18:39

 33. Må Audi-Anders og Pølle Madsen blive kvalt i deres kebab…

  Kommentar by Revisoren — 29. december 2018 @ 19:09

 34. Rolig nu “drenge.” Anders Samuelsen er den mest kompetente mand vi har haft på udenrigsministerposten. En af hans forgængere var landsforræderen Erik Scavenius (R), pudsigt at han kom fra Samuelsens gamle quislinge parti !

  Fra Den Store Hukommelse:

  ”Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.”
  (Jytte Hilden, (A), tidligere gift med Mogens Lykketoft), Århus Stiftstidende 26/3 1996).

  ”Indvandrerne kommer til os med alt det, vi har brug for: Solide familie værdier, sunde indstillinger i retning af, at man skal yde, før man kan nyde-samt en stærk trang til at etablere selvstændige virksomheder.” (Bertel Haarder, Venstre, i 1997).

  ”De fremmede tilfører os en rigdom af skikke og kulturer. At sige, at nu skal de være danskere som os andre er helt vildt.”
  (Mimi Jacobsen, i Aktuelt 15.08.1987).

  ”Den danske andel af dem kan efter min opfattelse ikke komme under de ca.4000, vi modtager om året. Det magter vi, og hvis jeg yderligere skal udfordre, vil jeg tilføje, at jeg også tror, at denne tilgang af fremmed kultur ikke vil være nogen fare, men tværtimod berige vort danske særpræg.”
  (Mimi Jacobsen, (CD), Jyllands-Posten, 20.11.1991.

  ”-når jeg kommer på Nørrebro, tænker jeg altid på, hvor fantastisk det er at være overborgmester for en by, der har så bred en mangfoldighed- her mødes en myriade af forskellige kulturer på kryds og tværs og beriger hinanden i et fælles samspil.” (Overborgmester Frank Jensen´s Nytårsbrev til Nørrebro/Nordvest 2. Januar 2013).

  Kommentar by der Adler — 29. december 2018 @ 19:34

 35. Tror LA kommer til at miste rigtig mange stemmer til NB..

  Kommentar by Morten — 29. december 2018 @ 20:32

 36. Gad vide, hvad @anhlele har betalt Anders Samuelsen for den reklame? Og er det ikke ulovligt? …

  Jeg synes, at nationalt sindende skal holde sig til dansk og europæisk mad. Og undgå muslimsk.

  Den muslimske fastfood er skodmad. De bruger de billigste råvarer. Gadekøkkenerne/restauranterne fungerer som hvidvaskning for de muslimske banders kriminalitet.

  Jeg forstår ikke, at de danske myndigheder ikke lukker for de kriminelle muslimske mad. Men systemet er for længst blevet infiltreret af de kriminelle muslimer.

  Vi afmægtige danskere kan ikke gøre andet end at afvise muslimernes kriminelle mad.

  Kommentar by np — 29. december 2018 @ 20:58

 37. DEM SOM PÅPEGER AT vi havde vi også havde fået udmærkede, lækre og varierede retter….. på morgen-, frokost- og middagsbordene…. selv helt uden afrikansk og islamisk masseindvandring, har jo fuldstændig ret! Poul Madsen og Anders Samuelsen argumenterer så infantilt og sinkeagtigt, at man skulle tro de var undsluppet fra en anstalt for retarderede. Deres argumenter er helt uden lødighed. Noget billigt tomt skvalder som kun narrer de allermest enfoldige.

  I det hele taget er det nogle utrolig latterlige og uduelige politikere som styrer/mis-regerer landet. Pol-Pot-Lars/Lars quisling fylder os med tomme løfter, Tulle fra DF har vist sig at være en rendyrket selvtilfreds levebrødspolitiker som lystigt pisser sine vælgere lige i ansigtet. Tre kvindelige ministre sælger vaccine- og serum-systemet så dårligt (til Saudi-arabien) at tabet blev på over en MILLIARD kroner.

  Ulla Tørnæs sender hundredvis af millioner ned til Afrika, hvor de forsvinder sporløst. Lars Ulykkes pyntedukke Støjberg lader som om hun hele tiden strammer op, selvom migranterne stadig vælter ind i landet i titusindvis. Lars Ulykke selv lader som om han vil hjælpe lønmodtagere, boligejere, arbejdsløse, syge, boligsøgende og mange andre udsatte grupper, men hans politik går altid ud på det modsatte af hvad han lover. Alle hans “reformer” har virket ad helvede til. Osv.

  Nu efter den 1O. december har udviklingen fået en endnu mere katastrofal retning. Det er nok på tide at lade sig inspirere af STRAM KURS, NB, netaviserne og de gule veste rundt om i Europa. For at EUs politik er rablende vanvittig, altødelæggende og folkemorderisk, kan ingen normalt tænkende dansker være i tvivl om.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. december 2018 @ 21:59

 38. Lidt lummer OT:

  Nye Borgerlige har i dag fået en ny iøjnefaldende folketingskandidat.

  Der er tale om den iransk-fødte Anahita Malakians, der har promoveret sig selv som lidt af en man-eater, og har efter eget udsagn haft langt over 100 forskellige mandlige sexpartnere.

  I denne anledning har Dagens Blæser foreslået et nyt program på Radio24syv:

  “Vermund og Spermmund.”

  Kommentar by Revisoren — 29. december 2018 @ 22:13

 39. PS: Er der nogen som vèd hvordan det går med STRAM KURS? Er partiet blevet klar til valget? Det opgives på 1O. uge at der er indsamlet 27OO vælger-erklæringer, men hvorfor det sanne tal uge efter uge??

  Kommentar by Ole Jensen — 29. december 2018 @ 22:32

 40. ..samme tal….

  Kommentar by Ole Jensen — 29. december 2018 @ 22:33

 41. Spørg efter i butikkerne om der er hallal-mad. Kan butikken ikke svare så køb ikke.
  Hvorfor nu det ? Jo
  DF har fremsat et lovforslag om adt der skulle stå på kødet at det var hallal. men det ville Rasmus Jarlov ikke være med til.

  Så kære forbrugere: Køb gris eller køb oksestegen sort, eller hug hovedet af et fjerkræ, pluk det selv en fantastisk hønsesuppe eller andesteg.
  Dette er garanteres hallal-frit. Så det er dermed ikke meget Beduin i det.

  Kommentar by Sindsro — 29. december 2018 @ 22:41

 42. 38. Revisoren
  https://www.avisen.dk/v-politiker-vakte-opsigt-med-sex-udtalelse-nu-gaar-v_509875.aspx

  Anahita Malakians = “Rundetrunte”

  Hun blev landskendt, da hun tidligere på året gik i brechen for en ung pige, som var blevet udskammet for at have 17 sexpartnere på fire år.

  Den 35-årige daværende venstrepolitiker fortalte, at hun selv har haft over hundrede sexpartnere, og at hun er blevet kaldt “luder”, “rundetrunte” og “muggiskøge”.

  Fint navn “Muggiskøge” Tidligere Venstre. Hun ligner da en over bedækket muslim. En infiltration af NB endda inden de sidder i tinget. Jammen hallo: Hvad tænker Pernille Vermund dog på.
  Godt det ikke er mig der skal røre i den store gryde, det kræver en KÆMPE GRYDESKE. ♂ ☺

  Nåe ja lad gå, dog hvis Muggiskøgen ikke er muslim.

  Stem og støt Stram Kurs

  Kommentar by Sindsro — 29. december 2018 @ 22:55

 43. “Lad os tage det store højtbesungne danske julebord: Hvem tror du skærer svinene op til din flæskesteg? Og hvem piller rejerne til din rejemad? Fiskefilet? Alle svinedelene til din varme leverpostej? Og hvem mon gør rent bagefter? Og hvem står nede i kiosken, når du lige mangler noget i juledagene? Og hvem kører taxaen hjem fra julefrokosten?

  Det fremhævede – vel næppe muhamedanere!

  De nye danskere er ofte et gode. Vi mangler arbejdskraft, så hvorfor hele tiden tale dem ned?”

  Jeg husker fra nære fortid de mange episoder med fyringer af danskere og outsourcing af deres jobs til udlandet. Erhvervsfolkene syntes ikke at have haft den store medfølelse her. Og hvis det er så stort et problem med at hyre ansatte i Danmark, så hvorfor ikke igen at outsource, så hvad er problemet dog?

  Kommentar by T. H. — 29. december 2018 @ 23:19

 44. Poul Madsen: “Og hvem kører taxaen hjem fra julefrokosten?”
  Tja, jeg har en liste med for tiden 5 telefonnumre på danske taxachauffører, som jeg kan ringe til direkte, når jeg skal bruge en taxa. Grunden er, at når jeg har brug for en taxa, vil gerne derhen hvor jeg skal, til aftalt tid og uden at blive taget ved røven eller det, der er værre.
  I det hele taget er “mad-kortet” ikke et sagligt argument, men en afledningsmanøvre i et ynkeligt forsøg på at dække over at man netop ingen saglige argumenter har til fordel for den muslimske masseindvandring.

  Kommentar by JMR HH Jr — 29. december 2018 @ 23:59

 45. Ja maskerne falder i disse tider…de kan ikke mere hykle sig gennem dagen og deres job!

  Sådan nogen som disse landsforrædere vil gøre 2019 til endnu et lorteår…i den lange række af lorteår de har sørget for at vi skal have…måtte de blive kvalt i en portion syrisk mad og der ikke er en hvid etnisk dansk paramediciner og ambulancefører der henter ham ind til hospitalet!!!

  Kommentar by Black Watch — 30. december 2018 @ 00:06

 46. “Alle svinedelene til din varme leverpostej?”

  Jeg har arbejdet på Stryhns i Roskilde. De eneste muslimer (måske. Mellemøstperkere ihvertfald) som jeg mødte der, gjorde rent i kantinen og på kontorerne. Ellers kun danskere, en enkelt svensker og et par negre. Flinke perkere, bevares. Men selve produktionen havde de ikke noget at gøre med.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. december 2018 @ 00:19

 47. “Tænk på hvad vi kan lære af slimet, jeg synes vi skal lade dem vælte ind over grænsen, og labbe deres (mad)kultur i os” citat: Gruballe

  Kommentar by White knight — 30. december 2018 @ 00:24

 48. “Tænk på hvad vi kan lære af Slimet, jeg synes vi skal lade dem vælte ind over grænsen, og labbe deres (mad)kultur i os” citat: Grauballe Knirckindick-Holmfeld

  Kommentar by White knight — 30. december 2018 @ 00:28

 49. Et par svagpissere forsøger at danse efter satanisternes (illuminati) piber. Det er trods alt deres arbejdsgivere.

  Danskerne har klaret sig i tusinder af år – godt, fremragende, glimrende, men uden barbariske muhammedaneres besættelse af landet, går det ikke?

  Monstro disse lallehoveder overhovedet kan tænke logisk?

  Kommentar by Iznogut — 30. december 2018 @ 01:15

 50. Jeg vil ikke savne en skid, hvis vi var tilbage til f.eks. 1976. Der var smørrebrødsforretninger, slagter/viktualie-butikker, grillbarer, nogle enkelte kinesere og pakistanere/indere og vist nok en japaner og lidt italienere. Det eneste, jeg virkelig sætter pris på, er en god kaffe i diverse varianter, som man får flere af idag. Man gjorde det umuligt for de små danske erhvervsdrivende, og i stedet importerede man en masse indvandrere med moms, skattesvig og sort arbejdskraft i tilgift. Og hvorfor? Fordi vi skulle blive flere, så hjemmemarkedet for dit og dat kunne øges. At det så var den danske lønmodtager, der skulle betale for de omkostninger, denne foretagsomhed medførte, det var ligegyldigt. Det er et forræderi mod det danske folk.

  Kommentar by Uno — 30. december 2018 @ 01:24

 51. Ah, ja, for vestlige mennesker kan ikke bruge opskrifter fra andre lande …ok, klart …

  Kommentar by HN3 — 30. december 2018 @ 01:48

 52. >23 Sindsro
  Du må lkke veksle dit liv med en politikers. Det er de ikke værd. Hold dit krudt tørt, spis sundt, og pas godt på dig og dine.

  Kommentar by Mielsen — 30. december 2018 @ 06:18

 53. >23 Sindsro
  Du må lkke veksle dit liv med en politikers. Det er de ikke værd. Hold dit krudt tørt, spis sundt, og pas godt på dig og dine .

  Kommentar by Nielsen — 30. december 2018 @ 06:20

 54. Man kan godt blive lidt træt og ukoncentreret på tom mave og med lavt blodsukker. Og der har muligvis også været nogle svampe indblandet i den eksotiske ret.

  Kommentar by BE — 30. december 2018 @ 07:16

 55. Det lyder mærkeligt at Nye Borgerlige skulle have opstillet en udenlandsk kvinde med et tvivlsomt ry som kandidat. Er det overhovedet rigtigt?? Hvis det er, kan det have været en lille kreds af 8-1O-12 tilfældige medlemmer, som Pernille Vermund ikke kender, og der kan være nogle skabsradikale imellem, som ønsker at skade partiet. Lad os nu se om den kontroversielle kandidat ikke hurtigt strittes ud igen. Ellers er det et dårligt tegn.

  Kommentar by tp — 30. december 2018 @ 09:59

 56. Kommentar by tp — 30. december 2018 @ 09:59

  Pernille Vermund skulle have haft en personlig samtale med Anahita Malakians og herefter godkendt hende som kandidat.

  Tror du ikke at vi skal stole på formandens dømmekraft før vi kritiserer nogen? Tror ikke hun har nogen chance for at blive valgt, men måske kan hun tiltrække et lille vælgersegment af eksiliranere.

  Eksiliranerne er i øvrigt nogen som godt kan være født kristne, og ved du overhovedet om hun er muslim eller eksmuslim?

  Kommentar by kenneth — 30. december 2018 @ 10:10

 57. Som en blogger skriver, så har danskerne klaret sig fint i over 1OOO år, helt uden “hjælp” fra negre og arabere. Poul Madsen, Anders Samuelsen, Lars Quisling, Marianne Helved, Stine Bosse, Birthe Rønn, Sofie Carsten Nielsen og de fleste journalister osv. har en så verdensfjern, ubegavet og sygelig/pervers tankegang, at der er brug for en brækspand hver gang de åbner munden. Alt hvad de siger eller skriver er løgn og nonsens i een pærevælling.

  Kommentar by tp — 30. december 2018 @ 10:12

 58. Jeg véd ikke om det er sandt at NB har opstillet halv-eller helluderen som kandidat. Det kan også være en blogger eller to som prøver at stille NB i et dårligt lys. Under alle omstændigheder bør NB ikke opstille en så tvivlsom tidligere Venstre-type. Hvad de nok heller ikke vil når det kommer til stykket.

  Kommentar by tp — 30. december 2018 @ 10:18

 59. Anders Samuelsen er jo en tidligere Radikal, der blev frustreret over de Radikales dårlige fremtidsudsigter og blev medstifter at et parti der gjorde hans ministerdrømme mulige.

  Globaliseringsfantasternes snak om mangel på arbejdskraft er en stor fed løgn, som skal legitimere deres ønske om destruktion af det danske folk og den danske kultur. At indvandrerne arbejder som ufaglærte, er vel ikke underligt eftersom de ikke har andre kompetancer. Men denne indsats opvejer jo langt fra omkostningerne til de mange indvandrere der ikke arbejder. Samlet set er indvandringen en dunrende underskudsforretning. Det er til fulde dokumenteret på trods af indvandringslobbyens propaganda.

  Hvis der manglede folk til ufaglært arbejde, blev virksomhederne nødt til at automatisere mere, eller også blev etnisk danske kontanthjælpsmodtagere nødt til at arbejde. Der er så sandelig ikke mangel på ufaglært arbejdskraft i Danmark.

  Kommentar by JC — 30. december 2018 @ 10:29

 60. At eksotisk mad er noget man skal takke indvandringen for, er nu noget overdrevent. Allerede på Christian d. 4. tid var eksotisk mad på mode i overklassen. Man behøver blot læse Henrik Harpestrengs kogebog. Her svælger man i eksotiske krydderier i nærmest overdreven målestok.

  At man idag spiser flere grøntsager end tidligere, hænger vel mere sammen med interessen for sund levevis og ernæringsvidenskabens anbefalinger.

  Kommentar by JC — 30. december 2018 @ 10:45

 61. # 58

  Du kan jo gøre som os andre; følg lidt med i forskellige medier og blogs, inden du udtaler dig om emner, som du tydeligvis ikke ved noget som helst om.

  I stedet spilder du alles tid med at spamme samtlige tråde på Uriasposten med de samme enslydende indlæg skrevet under dine 7-8 forskellige pseudonymer.

  Er du i virkeligheden en venstreradikal AFA/Redox-type, der prøver at underminere Uriasposten?

  Kommentar by Revisoren — 30. december 2018 @ 10:50

 62. Jeg har aldrig spist kebab eller shawarma, og kan sagtens undvære det. Pizza er ikke en særlig sund spise på den måde de bliver lavet på i de alt for mange pizariaer, der sjældent er rigtig italienske. Jeg har ej heller haft behov for at handle hos tyrkiske grønthandlere. Supermarkederne har rigeligt med grøntsager.

  Kommentar by JC — 30. december 2018 @ 10:55

 63. IFØLGE DE landsforræderiske politikere og partier er indvandringen positiv, givende, berigende og bare så dejlig. Når disse anti-danske og folkefjendske uslinge lovpriser den fremadskridende afrikanisering og islamisering, ofrer de ikke eet ord på de tusinder og atter tusinder af danskere som har betalt en høj pris for deres korrupte, kortsynede og hensynsløse politik. Dumheder, svigt og bedrag er alt hvad disse politiske mafiosoer har til deres eget folk, som de nu også vil have fordrevet og udskiftet.

  Hvor mange flere forældre skal miste deres børn pga. vold, mord og forrykt politik? Hvor mange flere børn skal miste deres far og mor pga. rådden familie-politik? Hvor mange flere danskere skal synke ned i elendighed pga. korrupte slyngler og tossede politik-kællinger? Hvor
  mange flere danskere skal drives fra hus og hjem pga. mistet arbejde, sygdom/nedslidning eller ublu krav, bøder, gebyrer og ejendomsskatter? Hvor tæt skal vi på svenske tilstande, før vælgerne forstår at de gamle partier er komplet umulige og utroværdige?

  Lige nu har alle partierne godkendt EUs Marokko-planer for Danmarks og Europas ødelæggelse. Selvom 15 andre lande advarede og sagde fra.

  Hvis Danmark først kommer lige så langt ud i politisk svineri og ophørs-udsalg som Sverige, er det slet ikke sikkert at danskerne kan undgå at blive de næste ofre for rød/sort nazisme og etnisk udrensning.

  Kommentar by tp — 30. december 2018 @ 11:00

 64. Fint karriereskift. Det er set før i dansk politik, fx Wallait Khan, der har været opstillet for Venstre. Han er far til den i princippet udviste Shuaib Khan, leder af den skrupelløse bande LTF. Hele familien er paki-perkere.

  Hans advokat har nu anket udvisningen til EMD, da Shuaib Khan ‘føler’ sine menneskerettigheder krænket af udvisningsdommen. Trods det, at han gennem længere tid har ledet LTF fra Spanien, hvor han ifølge det oplyste opholder sig.

  Hans advokat er – surprise – Michael Juul Eriksen, i samme klasse som Bjørn Elmquist og andre, der med held fører enhver dom så langt som muligt.
  Idet advokatsalæret under alle omstændigheder betales af staten, hvis sagen tabes, hvad den formentlig gør, også i dette tilfælde.

  Disse advokattyper taber intet honorar, det er kun et spørgsmål om at optimere fortjenesten, hvilket de er ganske gode til. Så griner de hele vejen ned til banken…

  For så vidt er jeg enig i, at enhver har ret til et ordentligt forsvar, men der burde dog være en grænse for advokaternes grådighed, når sagen er afgjort gennem alle tre danske retsinstanser.

  Shuaib Khan har sikkert altid været en sød og fredelig muslim og har kun få domme på sin straffeattest, blandt andet for at tæve og dræbe en mand. Mere på DKA https://denkorteavis.dk/2018/han-var-blandt-andet-med-til-at-taeve-en-mand-ihjel-nu-mener-lft-leder-shuaib-khan-at-hans-menneskerettigheder-er-blevet-kraenket/

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. december 2018 @ 11:12

 65. IFØLGE DE landsforræderiske politikere og partier er indvandringen positiv, givende, berigende og bare så dejlig. Når disse anti-danske og folkefjendske uslinge lovpriser den fremadskridende AFRIKANISERING OG ISLAMISERING, ofrer de ikke eet ord på de tusinder og atter tusinder af danskere som har betalt en høj pris for deres korrupte, kortsynede og hensynsløse politik. Dumheder, svigt og bedrag er alt hvad disse politiske mafiosoer har til deres eget folk, som de nu også vil have fordrevet og UDSKIFTET.

  Typer som Poul Madsen, Anders Samuelsen, Lars Quisling, Marianne Helved, Stine Bosse osv. giver den som humanister og venner af folket, men deres politik er dybt asocial, og på sigt en trussel mod Danmarks eksistens.

  Hvor mange flere forældre skal miste deres børn pga. vold, mord og forrykt politik? Hvor mange flere børn skal miste deres far og mor pga. kriminalitet eller rådden familie-politik og rådden sundhedspolitik? Hvor mange flere danskere skal synke ned i elendighed pga. korrupte slyngler og tossede politik-kællinger? Hvor mange flere danskere skal drives fra hus og hjem pga. mistet arbejde, sygdom/nedslidning eller ublu krav, bøder, gebyrer og ejendomsskatter? Hvor tæt skal vi på svenske tilstande, før vælgerne forstår at de gamle partier er komplet umulige og utroværdige?

  Lige nu har alle partierne godkendt EUs Marokko-planer for Danmarks og Europas ødelæggelse. Selvom 15 andre lande advarede og sagde fra. (you tube har film om den voksende modstand mod Merkels og EUs snigende og skumle undergravning af Europas fred og civilisation)

  Hvis Danmark først kommer lige så langt ud i politisk svineri og ophørs-udsalg som Sverige, er det slet ikke sikkert at danskerne kan undgå at blive de næste ofre for rød/sort nazisme og etnisk udrensning. (via samme slags salami-metoder og guerilla-krig som nu foregår i Skåne, Halland og Blekinge, Malmø, Gøteborg og Stockholm osv.)

  Kommentar by tp — 30. december 2018 @ 11:28

 66. Vi danskere har i tusinder af år modtaget inspiration fra Det Store Udland. Få folkefærd har vel haft så mange udfarende typer gennem handel og skibsfart. Det har aldrig været nødvendigt at importere folk i 100.000’ er. Over 30.000 opholdstilladelser givet i LLR regeringens tid. En by som Holbæk plus lidt af oplandet. Ekstrabladets og Anders Samuelsens horisont rækker kun til den smædekampagne, der siden 80’erne er ført mod kritikere af nutidens flygtninge- indvandrerpolitik. Faldt over nogle Bo Bøjesen tegninger fra 90’erne. Store oppustede, overvægtige danskere ved det store kolde bord stirrer ud på tynde flygtninge, en familie bestående af mor med tilsløring, far og et par børn, der nærmest løber for livet. Det er det syn, vi skulle hjernevaskes til, så vi opgav vores land og identitet, og kom til at hade hinanden.

  Kommentar by Uno — 30. december 2018 @ 11:33

 67. “Jeg spiser kun krakkemutmad, når jeg har svært ved at sk!de”
  Som jeg læste een skrive en dag.
  Det næste bliver vel, at man hylder indtoget af FNAT, som da Jesus red ind i Jerusalem på et æsel Palmesøndag.

  Kommentar by White knight — 30. december 2018 @ 11:40

 68. Perkernes driftsomkostninger kan ikke udlignes af fornøjelsen ved eksotisk mad. Godhed, dumhed og virksomhedsøkonomi i skøn forening.
  Når man lader fremmede bare komme anstigende og forsyner dem med et CPR-nr. så indgår de fællesskabets tag selv bord. Men der sørges ikke for at uddanne flere offentlig ansatte til at varetage en voksende befolknings behov. Den manglende planlægning tørres af på de eksisterende institutioner, hvor man hele tiden må løbe hurtigere og det man så ikke når, lader man ligge. Et par lysende eksempler er Skat og mangel på praktiserende læger.

  Kommentar by Menig 442 — 30. december 2018 @ 12:10

 69. Kære Poul “Mongol” Madsen,

  Lad os tage det så ofte nærmest ikke omtalte røveri: Hvem tror du udfører det i nærmest hysterisk overrepresentation?

  Kommentar by Henrik Larsen — 30. december 2018 @ 13:15

 70. Kære Poul “Mongol” Madsen,

  Lad os tage den nærmest slet ikke omtalte kontanthjælp og for den sags skyld førtidspension: Hvem tror du nyder godt af disse i nærmest megaloman overrepræsentation, som selvfølgelig intet har at gøre med nedskæringer?

  Flere af dem, øh, nej tak.

  Kommentar by Henrik Larsen — 30. december 2018 @ 13:18

 71. 43 T.H
  De nye danskere er ofte et gode. Vi mangler arbejdskraft, så hvorfor hele tiden tale dem ned?”

  Jo, TH Muslimer er Islamdyrkere, som snyder og bedrager og voldtager efter koranens forskrifter. Det er de fleste møgdyr der ødelægger det for dem som vil DK. Dem som vil Danmark, tør ikke konvertere, jo frihed er der intet af i Satans religion.

  Det gør de fleste Muslimer, der er et fåtal som opfører sig ok.
  Men nu når borgekrigen er startet, tror du så TH af vi kan stole på at de vil støtte Danmark, Et vandtro Land og dens indbyggere. NEJ NEJ og atter NEJ.

  Muslimer SKAL nedtales ind til de har konverteret til Kristendommen eller bare til anden Religion / ateist. I stedet for at være i Satans religion som bare er en beskidt ideologi. Jeg betragter dem som, Defineret:
  ——————————————————————–
  Islamister – Salafister o/a. Ross, og hvad ved jeg = Muslimer
  = Korandyrkende Kneppeaffald, som tror på Djævlens Værk.

  Muslimer: Hvad er det for nogle størrelser.?? Joh:
  Man må formode at dette er et af naturens skabninger, med hænder og
  fødder og en slags hjerne, med øjne og mund, denne skabning, der
  biologisk set tilsyneladende er formet på helt samme måde som os, men har alligevel en helt anden karakter, det minder om et menneske, det har menneskelige træk. – Men åndeligt og sjæleligt står det lavere end noget dyr’s.

  I dets indre væsen, er der et grusomt kaos af vilde, hæmningsløse
  lidenskaber. En usigelig trang til at ødelægge voldtage, og nasse, det mest primitive begær, et utilsløret gemenhed, løgnagtige og tyvagtige.
  Undermennesker og INTET ANDET.
  —————————————————————–
  Du Tror da vel ikke at De abekatte kan finde på at gøre lokummerne rene. De kan kun pisser i en flaske og vaske hænderne i det efter et toiletbesøg. Så velbekomme og godt nytår TH.

  Det kan godt være at jeg har været lidt hård ved dig, men jeg skriver bare uden omsvøb, jeg hader pædagoger der forpester skolerne og bilder folks unge piger fulde af løgn. Pigerne var ikke rejst til Marokko, for at få en kraftig NAKKEABERING, hvis de var informeret om farene ved de Satans møgdyr. (Husk det TH)

  Støt Stram Kurs
  De skal ikke Assimileres.
  De skal ikke integreres
  DE SKAL UD.!

  Kommentar by Sindsro — 30. december 2018 @ 22:20

 72. 64. Henrik Petersen
  Rettegangen kunne gøres meget kort, og jeg ved hvordan.
  Jeg tror ikke jeg er den eneste.

  Stol aldrig på en muslim. Den største synd der kan begås er at give en muslim mad. Resultatet: Vi bliver overrendt.
  Det er lige som de FEDE KATTE.

  Kommentar by Sindsro — 30. december 2018 @ 22:28

 73. 53. Nielsen. helt enig.
  Men alderen gør mig lidt utålmodig.
  Så Krudtet er knas tør. Godt nytår til dig, Kim og alle her inde.
  Venlig Hilsen C.N.

  Kommentar by Sindsro — 30. december 2018 @ 22:32

 74. Indvandrerbutikkerne ved intet om økologi og selv falaflerne er ikke vegetariske!

  Kommentar by Moth — 30. december 2018 @ 23:57

 75. @Sindsro – indlæg 71

  Nej du er ikke for hård, men det synes som om, at du har misforstået mit indlæg 43.

  Jeg bruger bloggens citatfunktion og der er to indrykkede blokke i indlæg 43. Ordene i disse to blokke er ikke mine egne, men Ekstrablads redaktøren Poul Madsens, hvis leder Kim Møller linker til. Og Kim bruger i øvrigt også indrykning, når han citerer, som du kan se i blogposten.

  Når jeg selv citerer, så er det for at kunne indflette mine kommentarer, som ikke indrykkes.

  Godt nytår til dig.

  Kommentar by T. H. — 31. december 2018 @ 01:00

 76. Helt fint.
  Så det må du undskylde.
  Du må forsat have et godt nytår.
  Det gør heller ikke noget at du knalder et par Imamer er par på dækslet.

  Kommentar by Sindsro — 31. december 2018 @ 02:21

 77. Poul Madsen og Özlem Cekic er bollevenner.

  Nu skal Poul Madsen omskæres…

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 20:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper