30. december 2018

Michael Thestrup: Én helt bestemt undtagelse

Endnu et skarpt læserbrev af Michael Thestrup.

Én helt bestemt undtagelse (Ekstra Bladet, 29. december 2018)
Alle kender rygere, som er sunde og raske. Derfor har cigaretter intet med lungekræft at gøre. Tværtimod er tobak godt for sundheden. Alle kender overvægtige mennesker, som er ved godt helbred. Derfor har sukkersyge ikke noget med overvægt at gøre. Tværtimod er fedme godt for folkesundheden. Alle kender fartbilister, som kommer sikkert frem. Derfor har høj fart intet med trafikulykker at gøre. Tværtimod sikrer racerkørsel trafiksikkerheden. Men hvorfor afviser mange de tre eksempler som latterlige, når de samtidig forsvarer selvsamme logik i én og kun én anden helt bestemt sammenhæng?

(Muslim og skuespiller Ali Sivandi på EB.dk, 24. december 2018: “… jeg er ikke den mest troende”)

Oploadet Kl. 11:23 af Kim Møller — Direkte link80 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97582/trackback

80 Comments »

 1. Den dag ultra-ego-humanisterne begynder at respektere logik, holder de op med at være ultra-ego-humanister. Pointen er, at logik overhovedet ikke har nogen effekt på de her mennesker, fordi holdningen og formen er vigtigere end konsistensen.

  Kommentar by Quark — 30. december 2018 @ 11:43

 2. Det er jo igen den der med at ikke alle muslimer er terrorister, men stort set alle terrorister er muslimer.

  Kommentar by kenneth — 30. december 2018 @ 11:52

 3. Der går ikke en dag, uden at jeg falder i staver over spørgsmålet om, hvorfor ca 80% af befolkningerne i mange vestlige lander omfatter muhamedanismen med så megen begejstring og kærlighed, at uanset hvor mange modbydelige forbrydelser der ses begået i muhamedismens beskidte navn, bagateliseres forbrydelserne. Selv når man står med den mest hæslige voldtægtsforbryder, finder ofrene og deres familier i mange tilfælde undskyldninger for misdæderens uhyrlige adfærd.
  Man må nok indse, at der er lang vej til at den store, dumme og bøvede del af befolkningerne vågner op og erkender problemet, men da kan det være meget for sent.

  Kommentar by Knud Madsen — 30. december 2018 @ 12:14

 4. “Dansk” skuespiller om islam: Det har intet med islam at gøre.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. december 2018 @ 12:17

 5. Sven Auken langerede et “forsigtighedsprincip”. Det skulle bruges og blev brugt når argumenter, logik og kendsgerningerne gik ham imod, hvad de stort set altid gjorde. Aldrig blev det brugt mod den destruktive, ødelæggende indvandring, helt parallelt med M.T´s analyse ovenfor.

  Kommentar by pseudonym — 30. december 2018 @ 12:23

 6. Spritbilisme har heller intet som helst med alkohol at gøre…

  Kommentar by Revisoren — 30. december 2018 @ 12:33

 7. Han var en god dreng, siger moderen til morderen i Marokko.
  Han blev hjernevasket og var et offer. Hvad siger pigernes forældre? Ikke ret meget. De har måtte trække sig helt fra offentligheden pga. chikane fra arabiske Facebook-brugere.

  Det blev status i 2018.

  Kommentar by Kommunaldirektøren — 30. december 2018 @ 12:42

 8. #6 Hr. Direktør, den ene moder (vistnok den danske) havde ellers temmelig travlt med at fortælle marokkanerne, hvor dejlige de er, i dagene efter at hendes egen datter blev halalslagtet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. december 2018 @ 12:53

 9. KOLLEKTIVT SELVMORD, som det i Sverige, har selvfølgelig heller intet med selvvalgt død at gøre. Når der nu foregår kæmpekriminalitet, hverdagsterror og massemord i Sverige, har det selvfølgelig heller intet med afrikansk og arabisk indvandring at gøre, eftersom indvandring pr. definition er utrolig dejlig og berigende. Og de statistikker som viser rekordhøje mordrater er naturligvis udarbejdet af nogle nazistiske højregrupper. Og når det svenske politi siger at kriminaliteten er blevet ustyrlig og er ude af kontrol, er der naturligvis tale om politi-racister.

  Når statsmedisteren var i Marokko og skrive under på Merkels folkemorderiske vanvids-traktat, har det selvfølgelig intet at gøre med statsmedisterens kuglepen eller fyldepen eller hånd at gøre, og forræderiet har selvfølgelig intet med Venstre eller statsmedisteren at gøre.

  I Danmark er ingen politikere eller journalister skyldige i nogetsomhelst. Det hele går bare ad helvede til, og millioner af danskere får konstant deres vilkår, ØKONOMI, livskvalitet og fremtidsudsigter forringet, men det er bare en EU’sk naturlov, og ingen kan gøre for det.

  Kommentar by tp — 30. december 2018 @ 13:39

 10. …økonomi,….

  Kommentar by tp — 30. december 2018 @ 13:40

 11. Københavnere kunne samles om at give taxachauffører Én over nakken.
  Det er vel Enhedslisten og Alternativet vælgere der ikke vil betale for at køre taxa i helligdagene.

  Danskere kan ikke samles om at stoppe indvandring, selv om den koster os alle sammen næsten 100 milliarder om året.

  Det siger lidt om hvor sympatien ligger.

  Kommentar by k.m. — 30. december 2018 @ 13:53

 12. En stor del af problemet er, at vi er opdraget med “elsk din næste som dig selv”. Og ‘næsten’ er alle mennesker på jorden.

  Satans bog skriver noget tilsvarende, men FORSKELLEN er, at den også skriver explicit, at ‘næsten’ kun er de rettroende. Resten skal man hade og helst udrydde.

  Det er da en forskel, der vil noget. Mon ikke selv en ’skuespiller’ kan forstå det?

  Kommentar by Bastardo — 30. december 2018 @ 14:18

 13. Læs koranen, og bliv viis.

  Kommentar by Bastardo — 30. december 2018 @ 14:19

 14. “Terror har intet med islam at gøre”??
  Måske vi skulle spørge ofrene for terror – i 2017 blev 64 mennesker dræbt af terrorister – de 63 blev dræbt af muslimer …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 30. december 2018 @ 14:30

 15. I Europa ifølge Europol

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 30. december 2018 @ 14:30

 16. KZ lejre har heller ikke noget med nazisme at gøre.

  Kommentar by Ole — 30. december 2018 @ 15:13

 17. Islam koster det etniske danske folk mindst 200 mia pr år

  Kommentar by Jack Nille — 30. december 2018 @ 15:34

 18. Pædofili har intet med katolicismen at gøre
  Og du kan sikkert få enhver nordirer til at skrive under på at at terror intet har med netop denne religion at gøre.
  Snævertsyn skulle vel heller ikke ha´ noget med uriasposten at gøre eller hvad ?
  Der findes spritbilister og ja det har selvf.noget at gøre med alkohol at gøre men er det kristendommens skyld ?
  Her kunne man jo ligefrem plædere for at muslimer er med til at trække statestikken i en posetiv retning

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 30. december 2018 @ 15:50

 19. Terror, mord, udryddelse og “hverdags”terror, er PÅLAGT enhver der bekender sig til Fandens Religion: iSlam! Og tager nogle af dem afstand fra det, er det Fandens tilladte løgn, for ellers udstiller de sig selv, som lovligt mål for grusomhederne.

  Dem der nedtoner det, stiltiende accepterer det, aktivt giver det plads, tjener fedt på det eller politisk tillader det, er Fandens nyttige idioter og bør beredes en plads, hvor de hver i sær må føle følgerne IRL på byernes torve, som ved egen hoveddør!

  Men medierne forhindre relevant oplysning til borgerne.
  Der er ALT for få, der, her som Thestrup, får budskaberne igennem i MSM, så de kan forstås allerede i overskriften/overblikket. Både folk som Paludan og SIAD bliver nærmest præcenteret som unødige, latterlige indslag af MSM.

  Læs gerne min kommentar på:
  https://ksdha.wordpress.com/2018/12/29/politi-beder-om-hjaelp-mellemoestlig-indvandrer-forfoelger-og-befoeler-kvinder/#comments

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. december 2018 @ 15:54

 20. Islam = International Society of liars and murderes.

  Kommentar by Sam — 30. december 2018 @ 16:07

 21. Jeg glæder mig allerede til næste sæson af “Gidseltagningen”, som sikkert vil overraske hhv. chokere mig, når det står klart, at det ikke er den “radikaliserede” muslim eller det altid venligt krydrede muslimske miljø heller, der står bag terroren, men en af de allestedsnærværende, voldelige højreradikale, som falder i søvn med Mein Kampf under hovedpuden, der med hård tale og intolerance har beredt vejen for skarp spænding hele hovedet rundt – jeg gyser helt med forventning.

  Kunne titlen “Gidseltagningen” være en metafor? Godt, at vi har en rigtig muslim til at spille med, vi skulle nødigt gøre os skyldige i cultural (mis)appropriation..

  Kommentar by Henrik Larsen — 30. december 2018 @ 16:14

 22. PHR = Jens Rohde

  Kommentar by Revisoren — 30. december 2018 @ 16:19

 23. @Per Henrik Rasmussen, #17:

  Genial argumentation, som vi ved, fik Il Duce også togene til at køre til tiden, så du er – selv som bredsynet – lige på sporet.

  Men hvorfor stoppe der, med alkoholisme, som i enhver afskygning selvfølgelig!? som med et pennestrøg bliver afskaffet med et forbud (en foredragsvirksomhed venter dig på Christiania, forbud virker alligevel mod hash)?
  I forbindelse med pædofili er din afstandtagen til katolicisme og tilsvarende omfavnelse af islam lige så genial, for i islam findes kun hor og ikke-hor, pædofili eksisterer slet ikke, konsulter bare Aischa og hendes Sugar Dad i sidstnævntes “rejseberetninger”…

  Kommentar by Henrik Larsen — 30. december 2018 @ 16:23

 24. # 17 Per Henrik Rasmussen
  Gentag efter mig; islam har intet med islam at gøre, islam har intet med islam at gøre.

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2018 @ 16:30

 25. Det er ligeesom med Polens udenrigsminister, som kalder (JP dags dato på nettet) Frankrig for Europas syge mand (De gule veste og terroren i Strassbourg. Skarp reaktion fra Frankrig,…højre populisme….som lader Putin og Trumf om at overtage…etc etc..etc…Vist er der da problemer, men det skyldes- Globaliseringen…..- Intet sted nævnes Islam,…men det har selvfølgelig heller ikke noget med Islam at gøre :-):-) :-) – sort humor fra min side.

  Hvad skal man ellers sige andet end, når man nægter at forholde sig til årsagen til problemerne, men med fejhedsdiplomati, og løgnfuld moral forgøgler problemerne væk fra ansvaret, så havner man selvfølgelig i Frankkrigs situation (Og England og Tyskland etc etc etc). Polens udenrigsminster har selvfølgelig fuldstændig ret, sammen med Unggarn, Slovakiet , Tjekkiet og de andre østlande. Støt SIAD. Trods alt. Godt nytår mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. december 2018 @ 16:43

 26. Et hurtigt kig på mandens profil viser at han hænger ud med velkendte kriminelle og lever ganske uislamisk. Manden ved ikke mere om islam end Nicklas Bendtner ved om Søren Kierkegaard.

  https://instagram.com/alisnostres?utm_source=ig_profile_share&igshid=ayp7ly2j1jo2

  Kommentar by Kommentatoeren — 30. december 2018 @ 16:59

 27. Tror det er ‘den almindelige muslim’ de forsøger at overbevise – ikke os.

  Kommentar by anno — 30. december 2018 @ 17:10

 28. @Kommentar by Henrik Larsen — 30. december 2018 @ 16:23
  Har du drukket af natpotten ?

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2018 @ 16:30
  Er du almindelig dum eller ualmindelig dum ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 30. december 2018 @ 17:11

 29. > anno 17:10 – og så er det jo mega træls hvis nogen siger noget andet..?

  Kommentar by anno — 30. december 2018 @ 17:13

 30. @Per Henrik Rasmussen, #17,24:

  Du har rigtigt taget debat-handsken op, kan jeg se, efter bedste evne naturligvis.
  Her på en af de sidste af årets dage må du sørme undskylde, at jeg var lidt sarkastisk i mit indlæg, men til gengæld indeholder det da påstande hhv. tilbagevisning af samme og det jeg ser som apologetiske stråmænd fra din side, som du ellers var velkommen til at uddybe eller kommentere på, udgangspunkt eller facit behøver jo ikke være ens, ellers levede man jo i et socialistisk og (dermed) verdensfjernt diktatur.

  På dit venlige spørgsmål, som viser din bredde, tolerance og velformulerethed i fuldt flor, kan jeg kun sige: Øh, nej. Er du skuffet eller overrasket..?

  Kommentar by Henrik Larsen — 30. december 2018 @ 17:45

 31. Godt brev, det er game over for den stupide “ikke noget med islam at gøre”-afledsningsmanøvre.

  Kommentar by Winged Hussar — 30. december 2018 @ 18:16

 32. #17: også i storbritanien står muslimer i overvældende flertal for pædofilien. Så nice try, men: Fail. Forsvar aldrig islam hvis du ikke vil ligne et fjos. Islam er værst på alle punkter.

  Kommentar by Winged Hussar — 30. december 2018 @ 18:20

 33. Nu er der adskillige af os med adskillige år på bagen, som har observeret muslimsk adfærd i mange årtier, så der er ikke så meget at være i tvivl om. Det letteste er selvfølgelig bare at konsultere dem selv, og hvad de selv siger om sig selv og om os, på Memri, som oversætter al deres galde helt gratis.

  Kommentar by Jack Nille — 30. december 2018 @ 18:22

 34. Moderen kaldte marrokanerne for dejlige. Hvorfor dog slå hånden af sin datter, når marrokanerne kan slå hee hovedet af hende i stedet?

  Kommentar by Træt — 30. december 2018 @ 18:23

 35. PHR er så “klog”, at han sagtens kan undvære hovedet.

  Må jeg foreslå en tur til Marokko?

  Kommentar by Revisoren — 30. december 2018 @ 18:43

 36. # 24 Per Henrik Rasmussen
  også i storbritanien står muslimer i overvældende flertal for pædofilien. Så nice try, men: Fail. Forsvar aldrig islam hvis du ikke vil ligne et fjols.
  Per gentag for dig selv; jeg er ikke et fjols,jeg er ikke et fjols. Det har intet med islam at gøre, det har intet med islam at gøre. Jeg er god de andre er onde, jeg er god de andre er onde.

  Kommentar by Danskeren — 30. december 2018 @ 19:01

 37. Det vil ikke overraske mig hvis moderen der roste marokkanerne efter at hendes datter var blevet myrdet af en bande marokkanere, er en af disse mange enlige mødre som tror at de kan være både far og mor for deres børn, mens de i virkeligheden slet ikke magter at give deres børn en ordentlig barndom. Mange af disse enlige mødre gør jo meget for at deres børn skal være faderløse og rodløse. De flytter rundt gentagne gange, de er billigt til fals og agerer feltmadrasser for skiftende mænd, og de læsser deres bekymringer, frustrationer, problemer, ensomhed og mangel på overskud over på børnene. Og flygter børnene hen til deres far, er politiet altid klar med en patrulje der kan slæbe dem tilbage til moren. For vi lever i en kommunistisk banan- og politi-stat hvad familie- og skilsmissepolitikken angår. (medierne har længe skjult svindlen og den stinkende råddenskab i familie-bureaukratierne)

  Kommentar by tp — 30. december 2018 @ 19:04

 38. Må være hjernen, der selv lukker af når noget sker, den ikke vil acceptere. For sådan er det jo ikke, det har den lært. Og måske lidt for meget hash.

  Kommentar by P — 30. december 2018 @ 19:29

 39. Den sørgende moder har så også været på Rådhuspladsen med blomster og stearinlys. Hun er chokeret over, at ikke ret mange ønsker at gå i sørgeoptog for sin naive datter.

  Men hun er blevet hørt, organisationen “Diskrimination” har proklameret et optog, hvortil 108 vist har meldt sig.

  Tillykke, fru moder, den organisation har som et af sine hovedpunkter, at det er synd og utilstedeligt at sende, mordere, krigsforbrydere, voldtægtsforbrydere og og og til Lindholm.

  A saje welbekom!

  Kommentar by Jochop — 30. december 2018 @ 20:02

 40. Tak for kommentarerne. Herfra en opfordring til at skrive til aviserne så de mange gode pointer når et større og mere sammensat publikum. Det er absolut muligt ar blive trykt i MSM, og der er valg inden for det næste halve år, så det er bare om at komme op på hesten. Hellere i dag end i morgen. Vh Michael

  Kommentar by Michael Thestrup — 30. december 2018 @ 20:46

 41. Her er en lille film om Frankrigs præsident Makron kage med krymmel https://www.youtube.com/watch?v=wtT4swQ4AZc Nåh nej den er om Canadas førstedreng Justin Bieber eller hvad det nu er børnedukkerne som banksterne indsætter i samarbejdsvillige regeringer hedder, Kan underbuksegangsteren Løkke Lars mon række så højt? Vi ved at Stasi Angela auf süd kan, men hvad siger de nordiske parlamentarikere til det? vil de virkelig lade sig underbyde? Jeg tror Christian venstre Jensen og Pernille “Danmark ud af EU” Vermouth skal tænke lidt på deres fremtid her.
  Som jeg ser det har ingen politikere Danmarks interesser på sinde og har aldrig haft det. Med undtagelse af Skt. Mogens.

  Kommentar by Nielsen — 30. december 2018 @ 21:37

 42. Michael Thestrup — 30. december 2018 @ 20:46 :

  Tak, jeg vil forsøge mig igen og opfordre ligeledes andre til det. Vi må virkelig gøre hvad vi kan og hvor vi kan. Må vi så nu blive så mange, at MSM ikke mere kan overhøre os!

  Vi kunne jo f.eks. gengive vore læserbreve her på Uriasposten, med navngivning af hvilke medier der bragte det og hvilke der forkastede det.

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. december 2018 @ 22:18

 43. @ 37.
  Enig, MEGET ENIG.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 30. december 2018 @ 23:53

 44. Fakkeltogene for islams ofre vil snart være de største bidragsydere til den globale opvarmning.

  Kommentar by Hodja — 30. december 2018 @ 23:54

 45. Hej Hodja (43) lige på kornet 😊 Jeg er dog sikker på, at klimatologerne er parate til at gøre en undtagelse på dette punkt. Al logisk konsistens er som bekendt suspenderet med hensyn til Islam. Fakkeltogene over de vantros lig stiller jo fakkelbærernes rigtige menneskesyn til skue og vil derfor nok vise sig at være klimavenlige.

  Kommentar by JMR HH Jr — 31. december 2018 @ 00:48

 46. @40 Michael Thestrup,
  Du er en dansk helt præcis som hr. Møller mf., og i gør en fantastisk fædrelandskærlig gerning helt i ånd med Sankt Glistrup. Men desværre så nytter det ikke en fløjtende fis det i gør for vi har stadig efter ca. 50 års islamisering af Danmark ca. 80% af vores landsmænd imod os(du ved også hvem det er, det er – V(WC)C, L, B, A, K, Å, Ø) og det har vi haft i ca. 40 år, så hvorfor en i helvede tror du at det hele nytter noget når der er masser af danskere der har advaret mod islamiseringen og den totale tilintetgørelse af vores land i mere end 40 år samtid med at der stadig er ca. 80% af vores landmænd der ønsker mere islam og muslimske terrorister i Danmark?

  Kommentar by Piphans — 31. december 2018 @ 01:10

 47. MON IKKE 8O-9O% AF DANSKERNE er modstandere af Danmarks nedlæggelse, afrikamisering og islamisering? Men pga. skolernes og mediernes fortielser, manipulation og løgne plus partiernes valgflæsk, ikke kan finde ud af hvem de skal stemme på. Tag statsmedisterens løfte om straks-stop, som siden har vist sig at være løgn og bedrag. Lars Quisling har tværtimod arbejdet for den størst mulige indvandring. Og ved ganske unødvendigt at tilslutte sig Merkels fascistiske/kommunistiske Marokko-traktat har han forrådt det danske folk 1OO%.

  Det er svært at være vælger. For ALLE de gamle partier har svigtet fælt. Og på det seneste har selv DF og Tullesen vist sig at røvrende os allesammen. Der er nu ikke andet at gøre end at stemme på STRAM KURS eller NB. Men når STRAM KURS at stille op? Og kan man stole på Pernille Vermund? Er det en falsk og plantet oplysning at Pernille har godkendt en udenlandsk migrant og sugar-baby prostitueret som kandidat?? Den hjemmeside som STRAM KURS anvender, synes tit at være ude af drift (??)

  Danskerne er ligesom svenskerne udsat for massiv vildledning. Og de fleste aner vel ikke, at yderligere 5OO.OOO (eller flere) arabere og negre pga. Marokko-pagten kan ankomme til vores land om kort tid. Og at endnu mere kriminalitet, masser af terror, masser af barbari samt en statsbankerot og et folkemord kan være på vej til at blive hverdag i Danmark.

  Først nu er det begyndt at gå op for svenskerne at noget er riv-rav ruskende galt. Fordi hundredtusinder af borgere føler sig narret og svigtet, og har opdaget at mange andre også føler sig snydt. Og fordi politiet og forsvaret og enkelte journalister er begyndt at sige fra, pga. den enorme kriminalitet og de utallige sparekrav/den faldende velfærd. Og stadig flere svenskere læser net-aviserne/snaphanen (som måske snart underkastes stats-censur efter Merkels, EUs og Venstres og de radikales ønske plus diverse “Marokko-bestemmelser”) (løbesedler er igen aktuelle, for aviserne censurerer annoncer der kræver mere debat om indvandringen eller kritiserer det manglende demokrati i EU og )

  Vil foreslå at alle som forstår situationens alvor, skriver på face-book og twitter om hvad der snart kan ske for Danmark. Og at alle overvejer at tage ved lære af de gule veste som i Paris og mange andre steder på 7. uge fortsætter med at protestere mod EU og Marokko-traktaten. (en social og politisk atombombe mod Europa og Norden) (se you tube/black pigeon)

  Danmarks fremtid hænger i en tynd tråd. Vi må til at indse at Christiansborg og MSM er ved at føre vi danskere ind i en hæslig og totalitær fremtid, og ned i en bundløs afgrund af vanvid, ondskab, fascisme, fordrivelse og etnisk udrensning.

  Kommentar by tp — 31. december 2018 @ 02:26

 48. EN FLOSKEL man ofte hører, er “at vi har det jo godt”. Den optræder ved mange kaffeborde. Men hvem er “vi”? Dem som har fået deres familieliv smadret af kommunistisk familiepolitik, har det da ikke godt. Dem som har mistet deres job, bolig eller helbred pga. uheld og politisk råddenskab har det da ikke godt. Hvad med de faderløse børn? Hvad med de hjemløse som fryser i gaderne? Hvad med patienter og pårørende som lider pga. et skrantende hospitalsvæsen? Og dem som har været udsat for overfald, mishandling og kvæstelser, har det nok ikke specielt godt? Og dem hvis børn eller børnebørn er kommet ud i noget ulykkeligt, har det vel heller ikke alt for godt? Og så er der de hundredtusinder af danskere som tager angstdæmpende eller anti-depressiv medicin medicin eller stoffer. De kan da heller ikke være særlig glade?

  Det er en generel kendsgerning at vi danskeres vilkår, økonomi, familieliv, livskvalitet og fremtidsudsigter konstant forringes af de politiske partier. Vælgerne har grund til at være dybt bekymrede.

  Kommentar by tp — 31. december 2018 @ 02:56

 49. Kommentar by Danskeren — 30. december 2018 @ 19:01
  “også i storbritanien står muslimer i overvældende flertal for pædofilien”
  Hvad fanden mener du med også ?
  Herhjemme er det overvejende sønderjyder og på verdensplan er det altovervejende katolikker der står for det svineri.
  Men kan man så ud fra det skyde skylden på samtlige sønderjyder og katolikker ?
  Nej vel ?
  Med mindre man ønsker at fremstå som totalt idiot !!!

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. december 2018 @ 03:23

 50. https://www.google.com/search?client=safari&channel=mac_bm&source=hp&ei=hH4pXNrOLpD6wAKcvYrQBA&q=Katolicisme+p%C3%A6dofili&btnK=Google-s%C3%B8gning&oq=Katolicisme+p%C3%A6dofili&gs_l=psy-ab.3…2462.18888..19497…0.0..0.285.1714.17j1j2……0….1..gws-wiz…..0..0j0i131j0i10j0i22i30j0i13i30j33i160.di7VwLAQdQ8

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. december 2018 @ 03:28

 51. Kommentar by Revisoren — 30. december 2018 @ 18:43
  Hvorfor foretagege en flyrejse til Marokko for at få hovedet kappet af når man til dagligt kan opleve at masser af folk her på posten ter sig som hovedløse høns

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. december 2018 @ 04:49

 52. hvad har sukker egentlig med sukkersyge at gøre?
  er det rigtigt at sukkerfar har sukkersyge
  der er da mange unge som får gammelmands sukkersyge

  Kommentar by Carsten Thrane — 31. december 2018 @ 06:56

 53. Debatten viser, at islam er skadelig for de kognitive evner.

  Psykisk sunde mennesker ville ændrer adfærd efter det muslimske terrorangreb i Marokko. Multikulturelle fortsætter imidlertid med at valfarte til Dødens Bjerg. Den hovedløse gerning anprises ligefrem fra lederplads i B.T.

  Efter det muslimske terrorangreb i Strasbourg er islamapologeten “islam har intet med islam at gøre” – Jens Rohde – i psykologisk behandling.

  Ligesom cigaretpakker mærkes med advarsler, burde bøger om islam, masseindvandring og multikultur også mærkes med advarsler.

  Koranen burde mærkes med: “Læsning af dette værk kan medføre radikalisering og gøre læseren til terroist”.

  Bøger, som behandler islam, masseindvandring og multikultur positivt burde mærkes med: “Læsning af dette værk kan medføre argumentresistens og kognitive skader.”

  Det er ikke imod ytringsfriheden og grundlovens religionsfrihed at mærke skadelig littertur på denne måde.

  Der er tale om et sundhedsfagligt initiativ, for at den danske befolkning bevarer sin mentale sundhed.

  Kommentar by np — 31. december 2018 @ 08:22

 54. Jeg arbejder et sted hvor der er ok mange tyrker og albaner, vi har en, en der er af etnisk dansk oprindelse, som har vist en del interesse for islam.

  Og det første albaneren sagde da han hørte det, hvis du bliver muslim/konvertere til islam, altså danskeren, vil du helt sikker blive terrorist, så de ved godt hvad grundsubstansen i islam er og hvad det er for et fundament islam er bygget på, selvom mange albaner kun er “kulturmuslimer”.

  Til gængæld, når jeg høre tyrkeren og ham der er dansk diskutere islam, er der så mange løgne og fortielser.

  Et af spørgsmålene jeg kan huske han stilt var, hvis jeg konvertere til islam, kan jeg så bare træde ud af de igen “kvit og frit”, ja ja selvfølgelig kan du det blev der sagt, hvem husker ikke Morten Storm? en af mange sager.

  Apostasy in Islam
  https://en.wikipedia.org/wiki/Apostasy_in_Islam

  Måske derfor islam og socialisme/kommunisme klinger så godt sammen, de begge to slår ihjel, dem som i sidste ende ikke anderkender deres ideologi eller anderledes tænkende, systemkritiker, behøver jeg nævne grusomhederne under kommunismens åg?

  Kommentar by Jan Huus — 31. december 2018 @ 09:26

 55. PS

  Det er nok også derfor at stort set alle udlændinge stemmer socialistisk, krage søger mage.

  Kommentar by Jan Huus — 31. december 2018 @ 09:28

 56. Udlændinge = Indvandrer.

  Kommentar by Jan Huus — 31. december 2018 @ 09:34

 57. Igen et pletskud, Michael Thestrup.

  Desværre lyver de gamle medier dvs aviser og fjernsyn (broadcast tv) om den igangværende befolkningsudskiftning. Danmarks Statistik befolkningsfremskrivninger medregner fejlagtigt 2. og 3.generations indvandrere som etnisk danskere, fordi de har fået dansk statsborgerskab. Men fleste af dem forbliver muslimer og har stadig hovedet mod Mekka og gifter sig kun med andre muslimer. Det er den skjulte del af befolkningsudskiftningen.

  Der er i dag kun 4½ mio etniske danskere og det går mod 4 mio etniske danskere om 20-25 år. Etniske danskere kommer i mindretal om 40-50 år.

  Demografi er skæbne.

  Kommentar by A-mad — 31. december 2018 @ 10:10

 58. Berlingske skriver i dag, at den såkaldte Kundby-pige igen er kommet på anklagebænken.

  Under sin afsoning har hun fremsat “alvorlige” trusler mod sin tidligere mentor og lærer.

  Pigens forsvarsadvokat oplyser, at truslen naturligvis “ikke har noget med Islam at gøre”.

  Så nu kan PHR og andre islamapologeter igen sove trygt videre…

  Kommentar by Revisoren — 31. december 2018 @ 10:24

 59. Det er rigtigt at der kun er ganske få islamiske terrorister. Men der er også kun kun brug for ganske få terrorister for at intimidere en befolkning, så muslimerne kan få det som de ønsker det i de vestlige samfund. Terroristerne er islams stormtropper, der gør det nødvendige og beskidte arbejde for den store procentdel af muslimerne der er rettroende. Jeg er sikker på at de har mange sympatisører blandt muslimerne i vesten.

  Tænk på eksempelvis togterroren i Madrid for en del år siden. Dette anslag førte til et regeringsskifte i Spanien, så Spanien trak sig ud af Afghanistan.

  Terroren er desuden en måde at skaffe sig respekt på, når nu der ikke er så meget andet der giver muslimerne respekt i flertalskulturen.

  Kommentar by JC — 31. december 2018 @ 10:27

 60. Ret beset er det ikke terroristerne der er det farlige for Europa. Det er det store flertal af “fredelige” muslimer, der stille og roligt overtager Europa, uden at vore handlingslammede politikere kan eller vil gøre noget.

  Tag nu det såkaldte paradigme skifte. Det er et fupnummer. Det ændrer jo ikke på den alt for store procentdel af asylansøgerne der får opholdstilladelse. Det ændrer ikke på det antal der i praksis bliver hjemsendt. Lindholm projektet, som kun angår de kriminelle asylsøgere på tålt ophold (en forsvindende lille del af asylsøgerne), er ren symbolpolitik.

  Det eneste der kan redde Danmark, vil være helt at stoppe asyltildeling. Det kræver udmeldelse af konventionerne. Kun Nye Borgerlige har indset dette.

  Kommentar by JC — 31. december 2018 @ 10:39

 61. Venstrekstrmisten Per Henrik Rasmussen skyder sig igen i foden med bege løb af den dobbeltløbede ved at drage Tøndersagen frem.
  Langt størstedelen af de dæmte var tyrkere og tamiler

  https://da.m.wikipedia.org/wiki/T%C3%B8nder-sagen#%C3%98vrige_domme_i_sagen

  Kommentar by Træt — 31. december 2018 @ 10:48

 62. Indvandrerne har det med at klumpe sig sammen i bestemte kvarterer i storbyerne. Derfor er der mange vælgere der ikke ser problemerne til daglig og ikke indser faren for en befolkningsudskiftning. Når de så tilmed i årevis er blevet fyldt med mediernes bagatellisering af problemerne og undertrykkelse af sandheden, så får realiteterne ikke tilstrækkelig stor betydning den dag de står i stemmeboksen.

  Politikerne forsøger at feje problemerne ind under gulvtæppet, så det bliver så lille et tema i valgkampen, af frygt for at blive straffet for fortidens forsyndelser, hvis sandheden går op for folk.

  Men en dag springer låget af trykkogeren. Så er det desværre for sent til at undgå ragnarok.

  Kommentar by JC — 31. december 2018 @ 10:50

 63. Godt nytår til læsere og støtter af Urias. Tak for jeres deltagelse og engagement. Støt SIAD. Godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. december 2018 @ 10:51

 64. Godt nytår til hr. Møller samt alle læsere og kommentatorer her på Uriasposten, dog undtaget Per Henrik Rasmussen…

  Kommentar by Revisoren — 31. december 2018 @ 11:06

 65. Jeg vil håbe at PHR går digteren Micgael Strunge i bedene, næste ganh han går fra sin depressive til sin maniske periode.

  Kommentar by Træt — 31. december 2018 @ 12:48

 66. skrevet med pølsefingre på en billig telefon

  Kommentar by Træt — 31. december 2018 @ 12:49

 67. For PHR vil en god Nytårsaften være en gentagelse af hvad der skete i Köln og andre tyske byer. Begrebet taharrush har vi fået fra hans spændende brune venner – det findes ganske enkelt ikke på noget europæisk sprog, for vi har aldrig tidligere haft brug for det ord.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. december 2018 @ 12:51

 68. @Kommentar by Træt — 31. december 2018 @ 10:48
  Du er åbenbart for træt til både at stave og regne for hvordan kommer du frem til at 7ud af 15 udgør størstedelen ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. december 2018 @ 14:02

 69. #49 Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. december 2018 @ 03:23

  Er du så dum, eller gør du bare sådan? I sidstnævnte tilfælde lyver du jo helt bevidst.

  “Herhjemme er det overvejende sønderjyder og på verdensplan er det altovervejende katolikker der står for det svineri.”

  Du skulle Fandenædemig skamme dig, dit utyske! I de sager, der har været fremme omkring pædofili/misbrug med tilknytning til Sønderjylland, har forbryderne været folk fra andre egne (jeg vil ikke som du hænge en bestemt landsdel ud, men der er da steder, som udmærker sig ved at betale sine tabere for at flytte til billigere steder i landet).

  Tøndersagen er den mest markante og mest ækle, lad mig lige ridse lidt fakta op for dig.:

  Retsforfølgelse[redigér | redigér wikikode]

  Den 47-årige fader i Tønder-sagen blev den 20. februar 2007 ved byretten i Tønder idømt 10 års fængsel for sexmisbrug af sine to døtre. Dommen faldt efter, at faren tidligere samme dag i retten havde bekræftet sin tilståelse af dels sit eget seksuelle misbrug af døtrene, dels at have ladet en række andre – allerede dømte – mænd misbruge pigerne. Samtidig med fængselsstraffen blev han dømt til at betale 200.000 kroner i erstatning til den ældste af pigerne og 50.000 kroner til den yngste.

  Den 47-årige mand blev dømt for selv at have misbrugt døtrene, og for at have tilskyndet mange andre mænd til samleje eller anden sex med den ældste datter, mens hun kun var 10 til 11 år. I et retsmøde i Tønder erkendte faren samtlige 19 tiltalepunkter, og efter anklageren og forsvarerens procedure tog det kun en halv time for dommer Henriette Frölich at udmåle straffen.[14]

  Moderen blev den 11. december 2006 ved byretten i Tønder idømt en tidsubestemt behandlingsdom på et psykiatrisk hospital; det kom frem, at hun siden 1983 havde lidt af skizofreni.

  Øvrige domme i sagen[redigér | redigér wikikode]
  58-årig mand fra Flensborg med tyrkisk baggrund. Dømt for to samlejer. Idømt 3 års fængsel og udvisning fra Danmark for bestandig.[15]
  35-årige Abdul Jalil Ahadi fra Aabenraa – afghansk statsborger og førtidspensionist. Dømt for et samleje. Idømt 2 års fængsel og udvisning fra Danmark for bestandig.[16]
  23-årige Said Mohammed Zakria Hosseini fra Aabenraa – afghansk statsborger. Dømt for et samleje. Idømt 2 års fængsel og udvisning fra Danmark for bestandig.[17]
  37-årig tyrker, pizzeriaejer fra Esbjerg. Dømt for to samlejer. Idømt 3 års fængsel.
  38-årig srilankaner, pizzeriaejer fra Aabenraa, srilankansk statsborger. Dømt for to samlejer. Idømt 3 år og 3 måneders fængsel samt udvisning fra Danmark for bestandig.[18]
  18-årig srilankansk statsborger, studerende fra Haderslev. Dømt for anden kønslig omgang end samleje. Idømt 1 års fængsel.
  65-årige Mogens Bank, pensionist fra Højer. Dømt for sexmisbrug af den ældste pige. Idømt 2 år og 9 måneders fængsel.[19]
  45-årige Bjarne Søndergaard Nielsen, pladesmed fra Stenderup-Krogager. Dømt for samleje. Idømt 2 år og 3 måneders fængsel.
  49-årige Verner Erling Staal, håndværker fra Gørding. Dømt for et samleje. Idømt 2 års fængsel.[20]
  35-årig srilankaner, pizzeriamedarbejder fra Haderslev, oprindeligt fra Sri Lanka. Dømt for et samleje. Idømt 2 års fængsel.
  54-årige Ove Pedersen, landmand fra Branderup. Dømt for et samleje. Idømt 2 års fængsel.[21]
  61-årige Kjeld Erling Nielsen, revisor fra Bramming. Dømt for anden kønslig omgang end samleje. Idømt 1 år og 9 måneders fængsel.[22]
  74-årige Gerhard Trip, pensionist fra Abild. Kendt skyldig i fem tilfælde af anden kønslig omgang end samleje. Idømt 2 år og 3 måneders fængsel.
  45-årige Parameswaran Sinnathambi, mand fra Aabenraa, født i Sri Lanka. Kendt skyldig i fem samlejer og i at have medvirket til, at syv andre mænd også havde sex med den ældste pige. Idømt 6 års fængsel.[23]

  Må du rådne i Helvede, din løgnhals. (Bear?)

  Kommentar by Jochop — 31. december 2018 @ 14:04

 70. Rettelse 8 ud af 16

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. december 2018 @ 14:09

 71. @Kommentar by Jochop — 31. december 2018 @ 14:04
  Så så lille ven
  Incl. faderen og moderen så er 8 etniske danskere og 8 af anden etnisk herkomst dømt.
  Er det løgn ?
  Og ud fra en hurtig gennemgang af tilhørsforhold så kommer de etnisk danske mig bekendt fra Sønderjylland.
  Men lad dog vær med at hænge dig i landsdelen som jeg kun har brugt som eksempel på hvor stupidt det er at skære alle over én kam.
  Det burde vel ikke være nødvendigt at skære alt ud i pap

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. december 2018 @ 14:20

 72. Godt nytår
  Og da jeg ikke er smålig gælder det selvfølgelig også Revisoren

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 31. december 2018 @ 14:39

 73. #54
  Klart.

  Kommentar by Hul igennem? — 31. december 2018 @ 15:01

 74. PHR fatter ikke begrebet “statistisk overrepræsentation”. Når hans spændende brune venner udgør 10% af befolkningen, men udgør 50% af voldelige forbrydere, så ser PHR det som om at “vi er lige gode om det”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. december 2018 @ 15:17

 75. #71 Per Henrik Rasmussen

  Ja ja, godt ord igen, selv om jeg lod mig rive med og også godt nytår til dig

  Kommentar by Jochop — 31. december 2018 @ 18:29

 76. @Jochop – du behøver ikke at give en følelsesafpillet og fortabt sjæl som lille per godt ord igen endsige ønske forræderen et godt nytår. Han minder om en troll på 180grader som ikke holdt sig tilbage fra at forklejne ulækre forbrydelser som fx da der fra en motorvejsbro blev kastet en betonflise ned på bilen med det tyske ægtepar og deres søn på bagsædet og hvor konen blev dræbt og manden invalideret. Trollen byttede gladeligt rundt på skader og andre facts for at få det hele til at fremstå ligegyldigt og ukonkret, ligesom her hvor han gladeligt og gerne diskuterer om der var 7 eller 8 udlændinge (muslimer?) og hvorvidt det er et flertal eller ej. Føj for den lede!

  Kommentar by mvjensen — 1. januar 2019 @ 06:00

 77. Kommentar by mvjensen — 1. januar 2019 @ 06:00

  Vi er vist langt forbi, det at han skulle være en såkaldt troll, det er bevist manipulation og løgne der bliver brugt til at fordreje virkeligheden, bagatellisere og fortie sandheden.

  Men med den fart tingenes tilstand har, går der ikke langtid før at selv han blive indhentet af virkeligheden.

  Kommentar by Jan Huus — 1. januar 2019 @ 09:03

 78. Jan Huus, så konverterer idioten PHR da bare til Fredens og Kærlighedens Religion.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. januar 2019 @ 17:38

 79. Propagandaen fra psykopaterne er rettet imod muslimerne, øvrige ikke-etniske danskere og de danske tabere (korrekt, indtil nu og ifølge de meget lidt troværdige valghandlinger, så udgør de majoriteten af befolkningen, nemlig alle stemmende ved seneste opgørelse = det sidste folketingsvalg), mod taberne for at give dem en undskyldning for at opretholde deres parasitiske holdninger.

  Jeg har lidt på fornemmelsen, at stemmeprocenten i Danmark er under halvdelen af den etniske befolkning, men det er selvfølgelig bare et gæt.

  Kommentar by Jack Nille — 2. januar 2019 @ 16:42

 80. Ali Sivandi = Omar Marzouk = menneskeligt affald.

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 19:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper