18. november 2009

Enhedslistens spidskandidat opdagede tilfældigvis ulovligt opsatte Kirkeasyl-plakater…

Det vil være en underdrivelse af sige, at Enhedslisten flirter med anti-demokratiske tendenser. Et aktuelt eksempel fra Enhedslisten i Aalborg, der har Kirkeasyl-talsmanden Lasse Olsen som spidskandidat, og pudsigt nok, lidt længere nede på listen, en erklæret satanist – Amina Lap.

Pressemeddelse for Kirkeasyl Aalborg, 2. september 2009. Via Modkraft.

“Som reaktion på dagens udvisning af 22 irakiske asylansøgere her til morgen arrangerer Kirkeasyl protestdemonstrationer over hele landet.

I Aalborg vil der være demonstration med taler og musik på Louise Plads fra kl. 19, og kl. ca. 20.30 er der protestoptog til Udlændingekontoret ved Politigården i Jyllandsgade…

Talsmand for Kirkeasyl i Aalborg Lasse Olsen udtaler: ”22 af vores irakiske venner er blevet sendt med et fly og tvangsudvist til en usikker skæbne i det krigshærgede og kaotiske Irak…””

Pressemeddelse for Enhedslisten Aalborg, 4. november 2009. Via Facebook, se evt. TV2 Nord.

“Aktivister fra Kirkeasyl har som reaktion på nattens udvisninger af 12 irakiske asylansøgere hængt plakater op på de kommunale plakatstandere sammen med partiernes valgplakater.

Enhedslistens spidskandidat til byrådet Lasse P. N. Olsen opdagede plakaterne med portrætbilleder af irakere fra Brorsons Kirke, da han kom gående gennem midtbyen på vej hjem fra et vælgermøde i Haraldslund onsdag aften…

Lasse P. N. Olsen udtaler om aktionen:

”Min umiddelbare reaktion var, at det er fedt, at nogen reagerer på tvangsudvisningerne. Jeg støtter op om, at aktivisterne anvender kommunens plakatstandere til at gøre opmærksom på de tvangsudviste irakeres situation.…”

”Jeg synes i almindelighed, at det er en uskik at hænge plakater ulovligt op, og vi bør alle strække os langt for at overholde loven, men dette her er en ekstraordinær situation, som kalder på ekstraordinære midler. Jeg har stor respekt for personer, der på trods af risikoen for fængselsstraf yder de afviste irakere lægehjælp, økonomisk støtte og tilbyder dem husly. Det samme gælder selvfølgelig for dem, der hænger portrætter af irakerne op og synliggør de mennesker, som er i overhængende fare for forfølgelse, drab og tortur i Irak.”””

Oploadet Kl. 14:22 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/9759/trackback

17 Comments »

 1. Ca. hver 10. vælger i København har stemt på stormtropperne fra einsatz-listen.

  Københavnerne ligger som de har redt og de fortjener det værste – og det har de fået. Jeg er især begejstret over, at de skal leve med den kvalmende bondam 4 år mere.
  :-)

  Kommentar by Mike — 18. november 2009 @ 16:41

 2. Hvad er der i vejen med snaphanen.dk ?
  Der kommer en formular fra wordpress man skal udfylde ved at indtaste
  sit blog-navn, samt sin egen e-mail adresse.
  Når man prøver at opgradere sit system til wordpress giver det fejlmeddelelser. Og hvis man vil logge ind, så starter cirkuset
  forfra igen. :-(

  Kommentar by HelgeD-H — 18. november 2009 @ 18:42

 3. Hvad skal der nu være i vejen med en satanist. De fleste der kalder sig satanister i Danmark i dag går egentlig bare ind for en materialistisk, egennyttig livsanskuelse, fuldstændig ligesom de fleste ikke-satanister. Det er bare lidt underligt at denne satanist samtidig er socialist. Hun siger i artiklen i Kr. Dagblad:

  ———————-
  – For mig hænger egoisme tæt sammen med at tage ansvar for sit eget liv. En satanist kan for eksempel udmærket sende penge til de fattige i Afrika, for så er man jo også med til at skabe en bedre verden for sig selv, ligesom man rent egoistisk kan opleve glæden ved at sende nogle penge af sted. Man gør det ikke for at følge et eller andet arbitrært bud fra en fiktiv Gud, men det er en handling dybt forankret i ens egen forståelse.

  Med sit rent ateistiske livssyn, hvor der kun fokuseres på den materielle verden tilsat psykologiske forklaringer, kræver navnet ”Satanisk Forum” en forklaring. Hvorfor ikke bare kalde sig ateister?

  Amina Lap:
  – Vi har nogle værdier, der rækker ud over ren ateisme, og her synes vi, at Satan er et godt symbol. Satan symboliserer denne verdens herre, en rettethed mod denne verden, som Jesus derfor burde have sagt ja til.

  ————————–

  Det lyder ikke specielt farligt, men måske lidt utilstrækkeligt.

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 18. november 2009 @ 19:48

 4. Kim, jeg overså måske din pointe, nemlig at man kan have en kirkeasylist og en satanist i samme parti. Det viser nok at ingen af dem har et dybere indhold i deres religion.

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 18. november 2009 @ 19:51

 5. Hvad skal der nu være i vejen med en satanist?

  Kirkeasylister og satanister er begge ude på at nedbryde kirken…

  Jeg skrev et lille (nånej, 17 sider) essay på engelsk What’s so bad about Satanic, anyway? om emnet. Vi behøver ikke tage disse etiketter alt for alvorligt – der er principper og praktiske handlinger, der betyder noget.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 18. november 2009 @ 20:39

 6. Ang. Snaphanen: Det ligner en fejlet opdatering af WordPress…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 18. november 2009 @ 20:55

 7. Slap af, det er irelevant om damen er erklæret satanist. Den artikel kunne lige så godt handle om at hun er EKSISTENTIALIST, under hvis fane man kan finde en fuldstændig identifikation hvad angår de synspunkter en satanist angiveligt underskriver.

  Hvis argumentet går på satanist vs. kirkeasylaktivist, så er sidestillingen kunstig i og med ingen kirkeaktivist – ud over Ramsdal og Bork Hansen så vidt vides, har taget en eksplicit teologi til indtægt for de handlinger, man bruger til at legalisere handlingerne med.

  Kommentar by Lotte — 18. november 2009 @ 22:13

 8. Det er da dejligt. Det er da skønt.

  Jo mere Einsatzlisten afskaffer demokratiet og giver sig selvberettigelse gennem egne idiotiske sørøverhistorier, fuldstændigt som kulturberigeren A.Hitler, så giver de jo direkte tilladelse til at vi andre også kan afskaffe demokratiet, trække vores karabiner ud af skabet og gå på jagt efter hættefolket og pløkke dem ned og skære deres ører af, som souvenir hjemme på trofæ-væggen.

  Sikke en fest. Jeg tror ikke de små aber, deres terrorceller og deres politiske gren, helt fatter hvad de har gang i.

  Lad dem endelig bare blive ved, mens vi andre pudser vores patroner, gnæk gnæk.

  De opfører sig som uregerlige børn og de skal have smæk. Og så skal de ikke få lov til at gå frit uden voksent opsyn.

  Og som straf for at ødelægge demokratiet og dermed samfundet, så tager vi altså deres legetøj fra dem, nemlig deres maskot: Den arme muslim.

  Jeg tror simpelthen de er så ubegavede at de fortolker de tørklæde-klædte soldat-fabrikker, som “madonna med barnet”- fordi det er deres eneste referenceramme. Ha ha…

  Og den afstumpede super-mandschauvenist, den muslimske mand, fortolker de som Josef, Jesus’ far. – Fattig, nøjsom, blød, retskaffen etc.

  Igen er deres eneste referenceramme, de tegneserier de tilfældigvis har læst. Enhedslistens unge, er fandme taberkultur så det skriger til himlen.

  De er latterlige. Men de er ikke mere latterlige, end at Enhedslisten er AFA’s politiske legitimering, ligesom Sinn Fein, var IRA’s politiske legitimering. Lige så psykopatiske, lige så sindssyge.

  De hader simpelthen samfundet, fordi det ikke svarer til det børneværelse, de har inde i hovedet, hvor man får alt i hoved og røv og ens forældre er gode, langhårede, hashhjernede kommunister.

  Ved Lokes natskjorte, jeg er røvtræt af Enhedslisten.

  Kommentar by Loke Thorslem — 18. november 2009 @ 23:19

 9. Havde der været bare en lille rest af forstand tilbage i Dhimmark, så var einheizlisten sendt ud af landet sammen med de 22 potentielle terrorister.

  Kommentar by Fritz — 18. november 2009 @ 23:36

 10. Mere bister hygge med Amina..

  Se hvordan Tove Fergo belærer den mutte café latte Satanistinde

  Kommentar by Balder — 19. november 2009 @ 05:48

 11. Der er stadig problemer med Snaphanen, siden vises nu men kommentarer er ikke mulige, ikke for mig i hvert fald.
  Kunne nogen hjælpe dem?

  Kommentar by Peter Buch — 19. november 2009 @ 06:50

 12. -> Det er mig nu uforståeligt hvordan nogen gider at fare op over, at en fra enhedslisten støtter noget så kedeligt som ulovligt ophængte valgplakater (som så ikke var valgplakater men støttede nogle irakere). En masse af DFs vælgere synes sort arbejde er ok, hvilket Peter Skaarup bortforklarer som civil ulydighed fordi skatten er for høj ?? Er det ikke noget at tage fat I istedet ?? Eller er DF fredet her på sitet ?

  Kommentar by NærsynetHippie — 19. november 2009 @ 09:10

 13. Loven gælder åbenbart kun os, der ikke har dadelværdige formål.

  Er det ikke blot et par år siden, at Einheitzlisten politianmeldte hærværk imod deres plakater ?

  Kommentar by DaLi — 19. november 2009 @ 09:40

 14. Peter, mit gæt er at folkene bag Snaphanen er godt i gang.

  For nu at komme tilbage til sagen – jeg var i et debatmøde med en kandidat fra EL, hvor jeg spurgte dem, hvorfor det kun var ‘højreorienteret’ vold, der blev fordømt i Århus, ikke al politisk vold, og opfordrede ham til at få styr på sine egne ekstremister.

  Han understregede, at Antifa ikke har en afdeling i Århus og mente ikke at huske nogen tilfælde af venstreorienteret vold, så jeg måtte lige hjælpe hans hukommelse i gang. Da det var sket, måtte han indrømme, at det er al politisk vold, der skal fordømmes.

  Med de rette argumenter kan man også snakke fornuft med EL.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 19. november 2009 @ 09:49

 15. @ Lotte

  Det er da glimrende, at Uriasposten dokumenterer, at Enhedslisten er et sammenrend af personer, der ønsker at nedbryde folkekirken og kristendommen. Dermed bliver partiets sympati for islam tydeliggjort.

  Kommentar by intel — 19. november 2009 @ 10:23

 16. Apropos valgplakater, så er der her et tema fra Københavns Universitet Amager:
  http://monokultur.dk/2009/11/17/diversitet-pa-kua/

  Mvh.

  Kommentar by Sobieski — 19. november 2009 @ 11:47

 17. @intel

  “Det er da glimrende, at Uriasposten dokumenterer, at Enhedslisten er et sammenrend af personer, der ønsker at nedbryde folkekirken og kristendommen. Dermed bliver partiets sympati for islam tydeliggjort.”

  Ja ja…og….
  Den konkrete person er ikke et sammenrend men kone til en gammel kommentator, traver, modstander på Uriasposten.

  At ville nedbryde folkekirken og kristendommen er ikke synonymt med at have sympati for islam. Jeg kunne forstå, hvis du havde skrevet ureflekteret eller endda bare idiot.

  Kommentar by Lotte — 20. november 2009 @ 08:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper