2. januar 2019

Islamforsker om terror-apati: “… hvad er så sket efterfølgende? På en underlig måde: ingenting.”

Islamforsker Thomas Hoffmann har helt ret, hvis han mener at den afdæmpede reaktion, også dækker over et latent dybtliggende had. Det er i hvert fald min observation, at den islamkritiske fløj ikke lader sig påvirke nævneligt af tilfældige drab, hvor brutale de end måtte være. Det hele opsummeres fint i den gamle traver: ‘Alt jeg behøver vide om islam lærte jeg den 11. september 2001’. At foragte Islam er en ‘no-brainer’ hos folk flest.

Interessante betragtninger af islamforsker Thomas Hoffmann på Facebook.

“Stemningsskift? Da det blev klart, at de to unge kvinder i Marokko var ofre for islamisk terror, tænkte jeg, at det ville sætte en mindre lavine i gang af dementier om, at dette dobbeltdrab ikke havde noget med islam at gøre. Det troede jeg, fordi jeg – ligesom så mange andre – har ventet og frygtet at lige netop den type henrettelsesbilleder en dag ville komme helt tæt på Danmark. Jeg tænkte, at når dét en dag skete, ville det være et chok og emotionelt vendepunkt for nationen. Og nu er det så sket. Men hvad er så sket efterfølgende?

På en underlig måde: ingenting. Jeg har simpelthen svært ved at forestille mig en lignende afdæmpet reaktion på en lignende hændelse for bare tre-fire år siden. Og det endda på trods af at (alt for) mange folk har set eller delt henrettelsesvideoen. Er det godt eller skidt? Det er måske godt, at der er sket så lidt for så vidt at terroristernes håb om alarmisme og almindelig skræk, terrorismens kendetegn par excellence, på den måde kommer til at virke som spildte kræfter. Det er bare noget, vi har lært at leve med. …

Kan være at det også er skidt, at der ikke har været en voldsommere emotionel reaktion. For er det ikke også et sært forsinket bevis på, at danskernes ’uskyld’ for længst er blevet taget? At en eller anden grænse er krydset og har sat en eller anden forråelses-, resignations- og ressentimentsproces i gang, som jeg ikke tør lodde dybden af.

… Denne sært afdæmpede, nærmest udeblevne reaktion, blandt majoritetsdanskere komplementeres af en ditto hos de danske muslimer. Eller rettere de personer, der ofte optræder som selverklærende repræsentanter eller blot er stærke individuelle stemmer. Jeg har ingen målinger eller kvantitative data, men også her virker der stille.”

(Se evt. tidligere post)

Oploadet Kl. 03:52 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97613/trackback

26 Comments »

 1. Vi er jo ikke ligesom Jesus der kunne vække Lazarus fra døde. Hvis der intet skete efter 11 september 2001, bliver det vist svært på det politiske plan. Trods alt (hvis jeg skulle tage fejl) Støt SIAD. Godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. januar 2019 @ 07:02

 2. Moské det blot er stilheden før stormen.

  Hvem ved hvornår gengældelsen kommer?

  Kommentar by Santor — 2. januar 2019 @ 08:22

 3. Det er jo et nødvendigt spørgsmål islamforsker Thomas Hoffmann får os til at stille: “Er der et latent dybtliggende had” hos de fleste danskere? Eller er de manipuleret af medierne dvs statsradiofonien, DR og TV2, og de gamle aviser?

  Det er jo ikke en ny eksistentiel problemstilling. Ved den forrige besættelse for 68 år siden, sagde nogle få tusinde frihedskæmpere “Aldrig mere en 9.april!”

  Men folketinget (minus Arne Sørensen og Dansk Samling) valgte at tilpasse sig “de tyske Sejre, der har slaaet Verden med Forbavselse og Beundring”. Det samme gjorde det store flertal af danskerne. For som det dengang var klart for næsten alle danskere var “en ny Tid oprundet i Europa, der vil medføre en ny Ordning i politiske-økonomisk Henseende”.

  Det er implementeringen af den nye ordning folketinget har været igang med siden et næsten totalt flertal i folketinget – kun minus Mogens Glistrup og Fremskridtspartiet – vedtog den med udlændingeloven i juni 1983.

  Tilslutningen til “nyordningen” under den sidste besættelse stoppede først med de tyske troppers nederlag i Stalingrad. Sker der noget lignende denne gang? Næppe.

  Kommentar by A-mad — 2. januar 2019 @ 10:10

 4. (!)Det er jo ikke en ny eksistentiel problemstilling. Ved den forrige besættelse for 78 år siden, sagde nogle få tusinde frihedskæmpere “Aldrig mere en 9.april!”

  Kommentar by A-mad — 2. januar 2019 @ 10:12

 5. Ja, danskerne er i årevis blevet groft manipuleret af røde og radikale pædagoger, skolelærere, politikere, radio- og tv-folk og papiravisernes journalister. De fleste af dem både hader og foragter deres egne landsmænd og -kvinder, ser det ud til.

  Ihvertfald vil de tilsyneladende tage vores land, byer, boliger, jobs, kvinder, penge, velfærd, sundhed og kultur fra os, for at kunne forære det hele væk til arabere og negre fra Pakistan og Afrika osv.

  Hvis de eventuelt ikke hader og foragter os, hvorfor vil de så fordrive og udskifte os og hele det danske folk? Er de bare kugleskøre eller gennemkorrupte?

  Kommentar by tp — 2. januar 2019 @ 10:26

 6. Michael Unna glemmer vist tit at fortælle hvordan man støtter SIAD (Stop invasionen af Danmark) Flere oplysninger kunne nok være nyttige.

  Kommentar by tp — 2. januar 2019 @ 10:30

 7. Islamforskeren skriver bl.a.:

  På en underlig måde: ingenting. Jeg har simpelthen svært ved at forestille mig en lignende afdæmpet reaktion på en lignende hændelse for bare tre-fire år siden. Og det endda på trods af at (alt for) mange folk har set eller delt henrettelsesvideoen. Er det godt eller skidt? Det er måske godt, at der er sket så lidt for så vidt at terroristernes håb om alarmisme og almindelig skræk, terrorismens kendetegn par excellence, på den måde kommer til at virke som spildte kræfter. Det er bare noget, vi har lært at leve med. …

  Jeg vil tilføje…at det bare er noget vi har lært at dø af..lært at dø ligesom af alle de andre sygdomme og uheld der slår os ihjel!!!

  Islam er kommet for at blive…islam er kommet for at slå os ihjel…Hvornår begynder vi at slå islam ihjel???

  Kommentar by Black Watch — 2. januar 2019 @ 10:34

 8. Grundlæggende har dyr tre muligheder når de bliver angrebet: Kæmpe, flygte eller spille døde.

  Kæmpe må vi ikke for polartiet, flygte kan vi ikke for det er ligeså slemt overalt i vesten, så er der kun tilbage at spille døde og håbe muslimen går videre til næste offer….

  Kommentar by redneck — 2. januar 2019 @ 10:36

 9. Fraværets mænd

  En indsigtsfuld dansk islam forsker, finder det underligt, at intet sker, som svar på drabene i Marokko. Det er udtryk for et ”stemningsskifte”.” Det er bare noget, vi har lært at leve med. ”, netop vi har lært at leve som ofre.
  Den lille forkølede mindehøjtidelighed, der var Louisa Vesterager Jespersen tilovers, viser jo med al tydlighed, at det låg som Lars Løkke Rasmussen, med sit pressemøde d. 20/12 – 18, lagde på sagen virkede. Ekstra Bladet har for travlt med at få valgt Mette Fredriksen til statsminister, så Mads Kastrups opfordring til ikke, yderligere at opsøge information, til ikke søge yderlige indsigt i drabene(dvs. se drabs videoerne) er nærmest symptomatisk for den fjerde statsmagt, handlen i denne sag. Aviserne har jo en selv-interesse i ikke at promovere internettet til informations søgning, så de unge piger døde forgæves i Marokko, fordi ”det har vi jo lært at leve med”.

  Vi holder op med, at ”gå i byen”, – med at gå på diskotek, vi holder os væk fra specifikke bydele, specielle områder, fordi ”det har vi lært at leve med”. Og når man lære, at leve med halsoverskæringer af unge piger, kan man så ikke leve med, at danske islam professorer bliver overfaldet af herboende ”unge”, der er uenig i at; kristne-kættere, svine-danskere, kan fortolke koranen, det tror jeg. Så hyg dig Thomas, din tur kommer også.
  Der kommer intet fakkeltog, og ingen fællessang til at minde de unge piger. Folk kan og vil blive dræbt i ”stilhed”, fordi ”det har vi lært at leve med”. Og som Thomas Hofmann så rigtigt påpeger, så har ingen danske muslimske organisationer taget afstand fra mordene (dog tror jeg Dansk – Marokkansk forening har taget afstand, eller sagt undskyld).
  Grundlæggende så er den medie strategi, som PET/Statsministeriet lagde i om natten mellem d. 19 – 20 December fuldført, der skulle lægges låg på sagen, og det blev der. Det skulle understreges i pressen, at dette var en tragedie, dvs. nærmest et uheld, på linje med et lynnedslag, jordskælv eller en orkan. Det var ikke noget politikerne kunne gøre noget ved, og under alle omstændigheder så er det for sent, at gøre noget, hvis man havde været i en position til at kunne gøre noget. Magteløsheden skulle understreges.

  ”.. Det er måske godt, at der er sket så lidt for så vidt at terroristernes håb om alarmisme og almindelig skræk, terrorismens kendetegn par excellence, på den måde kommer til at virke som spildte kræfter…”
  Den gode professor har måske ret, men ikke på den måde han forstiller sig. Terrorisme er jo en metode, det er en måde, at agere politisk på. Men den politiske ideologi ISLAM, diskutere den kære professor jo ikke. Drabene kædes sammen med terrorisme, som om det er en ideologi, en livsopfattelse. Men som Robert Spencer, David Wood så ofte har tydeliggjort, så er terror, terrorisme, vold, drab en integreret del af ISLAM. Islams voldelige natur kender og ved Thomas Hofmann alt om. Han ved hvilket symbiotisk forhold der er imellem koranen og haditerne. Han ved, at haditterne er et fortolknings redskaber til at forstå Muhammed som idealfigur inden for islam. Og han ved at haditterne svælger i halsoverskæringer og i drab på anderledes troende. Alt i alt er drabene på de unge piger en normalhandling for et islamisk samfund. Normalt ville disse kvinder ikke blive dræbt, men gjort til sexslaver. Men da der højest sandsynlig ville komme nogle fra vores lande og undersøge hvor disse kvinder forsvandt hen, var dette ikke en mulighed, så derfor var drabet den eneste og bedste handling, som en rigtig muslim kunne gøre.

  Thomas Hofmann har under sin uddannelse befundet sig i en del islamiske lande, hvor fremmede, kristne, altid skal passe på ikke at fornærme den islamiske tro, her er ”man” en minoritet, der indordner sig, ”man lære at leve med DET”. Hvad er DET!
  DET er drab, DET er vold, DET er overfald, DET er chikane, DET er underkastelse. DET er raketter imod ens altan og vinduer nytårsaften, DET er kniv overfald i forbindelse med diskoteks besøg. DET er beskyttelsespenge af restauranter og cafeer Det er en langsomme måde hvorigennem det offentlige rum gøres utrygt.
  Denne besyngelse af det udemokratiske, det umenneskelige, det inhumane, det undertrykkende samfund, som Hofmann fremkommer med her, er en skamstøtte over den danske universitetsverden. Thommas Hofmann er en af de få(den eneste) der er gået kritisk til Islams skrifter, modsat Jørgen Bæk Simonsen og største delen af Carsten Niburg instituttet(arabiske studier) underviser stab. Jeg har altid værdsat hans indput til islamdebatten her hjemme. At det er vigtigt for islamforskere, at pointere hvordan befolkningen handler, eller ikke handler, når islams normale drabskultur kommer til udtryk. Viser jo mere hvordan islamforskningen bruges som formidling (murbrækker) for den islamiske tro. Det er vores(danske/kristne) handlen der er interessant, det at vi intet gør, at ingen politikere snakker forbud imod rejser til Marokko, eller bare et eller andet tiltag, det er det interessante. Det viser at demokratiet, menneskerettighederne og den nationale kultur er under opløsning.

  Når islam til Eid-festen slæber et får, en kalv, en ko ind til moskeen/kulturcentret for at børnene kan se og opleve en halsoverskæring, hvad er det så for. Er det for at desensitivering af børn(drenge) så de selv kan skære halsen over på et levende individ. Er det en måde at lære børn at omgang med blod og begå drab?
  Vi underviser børn i at undgå vold, at holde op med at slås, at løse konflikter rationelt. Muslimer underviser deres børn i vold, i trusler, i accepten af drab. De ser dyr få skåret halsen over, de promovere sociologiske processer hvorigennem muslimer skal herske og styre det offentlige rum, alle andre skal underkaste sig. Nicolai Sennels har i sine skrifter påvist mange af disse mentale mekanismer som er udbredt inden for islam. Men al DET ved også professorerne i islam i Danmark. Så grundlæggende er DET vi (pressen) har lært er at affinde så i drab på vores unge mennesker, fordi islam kræver overhøjhed og underkastelse af alle.

  Der tudes i stilhed, og Dansk Folkepartier kræver fjernere øer, med færre færge afgange, og det er fande´me noget batter. For de internationale konventioner skal overholdes, ellers bliver mor Merkel sur og så, Ja hvad så, med eksporten til det tyske marked. Den danske velfærdsstat kræver en massiv eksport ellers kan man ikke have halvdelen af befolkningen på statslige indkomster. For at citere en ven ” så skal sælges en røvfuld Wegner stole og grisetæer for at holde et sygehus kørende”. Tyskland er igen vores banemand, som det var i 1800 tallet, det er ikke den tyske hær der trues med, men med adgangen til det tyske marked. Vi belemres med mellemøstens overskudsbefolkning, for at Tyskland kan udføre sin national eksorcisme, for deres morderiske perverse gerninger i nazitiden og under Stasi i Østtyskland. At vi selv med loven af 1983 skabte det rum hvori problemerne blev gigantiske gør ikke sagen bedre.

  Som jeg også skrev i andre indlæg f.eks. 27/12 – 2018 så ville de kommentarer som selvfede og godtende keyboard krigere der med deres, ”så kan de lære det ” om pigernes mord, udviste en excellent evne til at scorer selvmål på stribe. Højernationale islam-kritikere kan nu rubriceres som ufølsomme, inhuman skrigeballoner, der fryder sig over andres lidelser. Derfor hvis islam er problemet, så kritiser islam. Hvis danskere er naive og mindre begavede, så skriv det, men lad vær med at hån de døde, selv om de var naive, fordi de er/var stadigvæk ofre for islam.
  Jeg håber inderligt ikke, ”at det er noget vi har lært at leve med”, men at folk når vi skal til stemmeurne senere i år, ved at de må stemme på folk der forstår problemerne og vil handle derefter.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 2. januar 2019 @ 11:31

 10. Efter statsministerens Nytårstale må det være gået op for nogen, at antallet af fremmede i DK vokser konstant. Men begynde at sende de værste psykopater hjem, det er et ikke eksisterende værktøj til at skabe ro. Det må vi lære at leve med, var statsministerens trøstende budskab.

  Kommentar by Menig 442 — 2. januar 2019 @ 11:45

 11. Menig 442, uanser hvor meget jeg væmmes over Lars Løkke Rasmussens knæfald for de såkaldte “international forpligtelser”, så var det med at muslimernes antal voksede fra 50.000 til en halv million på en generation faktisk genialt. Kun de dummeste ville ikke tænke, at så vokser den halve million nok til 5 millioner i løbet af den næste generation.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. januar 2019 @ 12:37

 12. Uanset om den kære terrorforsker fremstilles som en af de “gode” og jordnære, så støtter han med bemærkningen “terroristernes håb om alarmisme..” grundlæggende struds-narrativet, altså se-ikke-videoen, hvilket i min optik bare stadig skyder helt ved siden af målet:

  Terroristerne ønsker ikke, at vi “hader” muslimer, for derved at kunne “fremprovokere” en voldelig konflikt, som ifølge bl.a. MSM og de til studiet indkaldte “eksperter” længe har været one-fits-all-forklaringen, nej, de ønsker at vi skal omfavne islam, og hvis det ikke kan ske fredeligt, ja så må det ske med fløjlshanderne af. Det fremgår også indirekte af sidste del af Hoffmanns sætning, som samlet lyder “..terroristernes håb om alarmisme OG SKRÆK..”, hvor det sidste er det egentligt sande og ud af det konkrete følte, mens første del er det generelle og relativerende med det bagvedliggende “uberettiget” vis a vis “alarmisme”. Begge dele kan naturligvis ikke være sandt i den virkelige verden.

  Aktivister bag denne taktik er ganske tålmodige, men de bliver jo også bevingede af håndgribelige resultater lidt efter lidt, allertydeligst efter Muhammed tegningerne, hvor en ny tilstand af følgagtighed overfor islams forbud overfor egne trosfæller for længst er udbredt til at skulle gælde alle andre (hvilket som sagt er terroristernes og aktivisternes egentlige mål, som foreskrevet i den alt for hellige bog), og dette bakkes villigt op af statsmedier, sociale sanktioner lige fra tilsvining og dæmonisering til fyresedlen og domstole, der afmåler ytringsfriheden helt afhængig af afsenderens identitet og indstilling til indvandringen.

  Derfor er jeg så at sige lidt uforstående overfor Hoffmanns uforståethed m.h.t. apati, der er for længst mere end rigelig grund til en sådan, men hvad kommer efter apati..?

  Kommentar by Henrik Larsen — 2. januar 2019 @ 13:18

 13. Apati overfor halalslagtningen af to anti-hvide multikulturalister? Måske har en stor del af befolkningen bare fattet, at det ikke var et tab for hverken Danmark eller Norge.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. januar 2019 @ 13:39

 14. Ingen kommemtarer på Twitter fra Stine Bosse, Özlem Cekic, Zenia Stampe og Paula Larrain, der ellers alle har en holdning til alt. Halshugning af danske og norske kvinder er ikke noget som fylder deres tanker.

  Kommentar by Kommentatoeren — 2. januar 2019 @ 13:47

 15. @tp 10:30: SIAD står altså for Stop Islamiseringen af Danmark og kan støttes her: https://siaddk.wordpress.com/doner-til-siad/

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. januar 2019 @ 15:49

 16. Det alt overvejene problem er sådan set at årsagen på det åndelig plan-, til alt den terror, krig , undertrykkelse, og de almene perversiteter (9 årige giftermål), kvindevold og undertrykkelse etc etc -aldrig drages til ansvar af de politikere der skulle være ansvarlige og passe på de lande der har valgt dem på det folkelige plan. Islam drages aldrig til ansvar, selvom årsagen er tydelig.

  På det -sort satiriske- humoristeske måde kunne man sammenligne med det -rimelige- hade objekt Nazismen. I en hypotetisk sætning som “Det var da også forfærdeligt med alt det jødehad, KZ, lejrene, 2 verdenskrig og den blinde Førerdyrkelse af Hitler……Men det har jo ikke noget med Nazismen at gøre. Nazisterne byggede jo også Motorveje, og VW er jo i dag en god bil, desuden var det jo Churchill der startede krigen…bare fordi Nazisterne gik ind i Polen…det var Polen der startede med at provokere Nazisterne….Godt man i 1930 erne via diplomatisk vej fik “Åndehullet” lukket (“Åndehullet” var et undergrundsblad imod Nazismen, som kun nåede at udkomme kort)….sort humor.

  På samme måde som man leflede for Nazismen …nej faktisk langt værre, fordi vi i dag har nettet, TV, Mobil og alverden sociale massemedier med vidner på det ene eller andet, og vi endda sender soldaters liv på spil, for det vi lefler for….så lefles der stadigvæk for Islam, og man forsøger ikke at stoppe dette ondskabsfulde vanvid med den modbydelige Førerprofet…..Kun nogle få tabre folk herhjemme- og ansvarlige politikere fra Visalandende Ungarn; Polen, Tjekkiet, Slovakiet..det er derfor jeg for det meste altid opfordre folk til at støtte SIAD…tak til Carlo nr 15. Se Deres hjemmeside. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. januar 2019 @ 16:58

 17. Tror du seriøst på, at en bondeknold fra Afghanistan stod bag 9/11?

  Du kan ikke finde en skyskraber i New York, som den saudiske Bin Ladin-familie ikke har bygget. Det saudiske kongehus tager ikke en beslutning uden at Bin Ladin er blevet spurgt.

  Bin Ladin-familien er sammen med Saud-familien og Israel USA’s kronjuveler i mellemøsten.

  Der udover er islam stadig noget værre fis.

  Kommentar by Kommunaldirektøren — 2. januar 2019 @ 18:01

 18. Barbarerne har kvælertag på danskerne i deres eget hjemland. Hjulpet på vej af politiske medløbere, dommerstanden, politiledelsen, militærledelsen, journalister og redaktører, fagforeninger og undervisningsstanden.

  Borgerkrigen vil komme, da befolkningen ikke har overgivet sig.

  Kommentar by Iznogut — 2. januar 2019 @ 20:06

 19. Nummer 17 Osama Bin Laden, var såvidt vides uddannet civilingeniør. Ja Bil Laden familien er storentreprenører, men New York er vist en del ældre i dens fremtoning, end de kan være indblandet i. Men nej…..Jeg er ret overbevist om at Saudi Arabien har haft en hånd med i terrorangrebet sikkert en underlagt hjælpene hånd…rygtet vil vide at Deres efterretningstjeneste var med til at sløre det for CIA og FBI. Trumf fik fyret lederen for CIA, da han i udenrigstjeneste, før han blev leder for CIA, i Saudi Arabien havde konverteret til Islam. Kan findes på nettet. Men om han var i CIA før 11 september 2001 ved jeg ikke.

  Kommentar by Michael Unna — 2. januar 2019 @ 20:54

 20. Til 18. Ja mit gæt er at diplomatiet under oliekrisen arbejdede på højtryk for at efterkomme den arabiske verdens ønsker, for at sænke olien…..På trods af Anker Jørgensen nok har været en naiv socialdemokrat på det økonomiske område, og lidt kluntet naivistisk, så var han en ærlig mand. Det var ham som politisk fik startet Nordsøolie eventyret, og som mundret sagde at – araberne bare er ude på at smide Israelerne i havet – (eller var det jøderne). Derfor blev vi også omfattet af olieboykottet i 70, erne…..Mit gæt er at fejhedsdiplomatiet kørte på fulde gardiner for oliens skyld, og var med til at bane vejen for f.eks udlændingeloven af 1983…lige efter blev Den Danske Forening startet.

  Kommentar by Michael Unna — 2. januar 2019 @ 20:59

 21. Altså vores danske kræmmersjæl har været med til at prostituere fremtiden og friheden for Danmark politisk….alt det stod i skyggen af den kolde krig. Derfor Støt SIAD. (Godnat). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. januar 2019 @ 21:01

 22. Michael Unna
  En række vestlige lande ændrede deres udlændingepolitik radikalt allerede i 60’erne (UK i 50’erne)længe før nogen oliekrise. Tanken synes at være, at multietniske og multikulurelle samfund var fremtiden og den homogene nationalstat fortiden.

  Kommentar by Rasmus — 2. januar 2019 @ 23:36

 23. Så længe Løkke-Fonden bugner af velstand så sker der ingenting. Satanisterne får, hvad de betaler for.

  Kommentar by Iznogut — 3. januar 2019 @ 05:32

 24. til 22) Tak for orienteringen Rasmus. Det har jeg ikke vidst.

  Kommentar by Michael Unna — 3. januar 2019 @ 08:22

 25. Unna og Rasmus, i USA var det skelsættende år 1965. Samme destruktive resultater.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. januar 2019 @ 11:59

 26. Tag det roligt drenge, der er jo lige startet en ny omgang af X-Faktor på TV2.

  I første afsnit belærte det store orakel Thomas Blachman pøblen om, at begrebet “ghetto” i virkeligheden stammer fra Nazi-Tyskland.

  Og to unge “ghetto-piger” blev markedsført af TV2 som storslåede “rollemodeller”.

  Min brækspand er allerede fyldt…

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 19:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper