2. januar 2019

Mens du festede: ‘meget unge mennesker’ beskød politi, brandfolk og forbipasserende med ‘bomberør’

Jeg tilbragte nytårsaften på Hotel Atlantic, hvor der var formidabel udsigt ud over byen. Her kunne man blandt andet se den prægtige Domkirke omkranset af farvestrålende fyrværkeri. Nogenlunde samtidig skriver en lokal barejer på Facebook, at man skal holde sig fra Lille Torv og Store Torv, da ‘udlændinge’ angriber tilfældige med ‘kanonslag, bomberør og batterier’. “Det var fucking ubehageligt”, noterer ‘Rikke’ i kommentarsporet.

(Foto: Facebook, få minutter inde i 2019)

(Vue fra Hotel Atlantic mod Domkirken, 31. december 2018 Kl. 23.56)

‘Muslimer tog skraldet på Rådhuspladsen’, mens du sov, skrev TV2 Online, og ignorerede også i år, at rengøringsholdet måske nok ville skabe ‘positivt fokus’ på herboende muslimer, men jo som forfulgt sekt er det levende bevis på Islams iboende intolerance.

Mens du festede, angreb ‘folk’, bygninger, brandvæsen og politiet med fyrværkeri, kan man læse i flere medier. Det en ‘ny uforsvarlig tendens’, skrev Politiken, særligt blandt ‘unge mennesker’. Ja, og så de der ‘fulde, dumme folk’, som en vagtchef omtaler i TV2 Østjylland. Overordnet et rent tolvtal i fokusflytning.

“Det er vores vurdering, at der primært er tale om meget unge mennesker, der har misforstået, hvordan man fejrer nytår.” (Tim Ole Simonsen fra Hovedstadens Beredskab til EB.dk, 1. januar 2019)

“… Det er fulde, dumme folk, der ikke kan ikke finde ud af at fejre nytår på den gode måde.” (Vagtchef Stig Heidemann fra Østjyllands Politi til TV2 Østjylland, 1. januar 2019)

I Århus var problemerne størst i Brabrand og Rosenhøj. Derudover har der blandt andet været episoder i Nivå, Albertslund, Motalavej i Slagelse og flere andre multikulturelle lokaliteter. Forbind selv punkterne. MSM gør det ikke for dig. Her en video optaget i Brabrand.

Mere.

“Endnu en gang er uret på Odense Rådhus blevet brugt som skydeskive med fyrværkeri. … Natten til mandag den 31. december blev en 24-årig mand sigtet for forsøg på hærværk, fordi han skød til måls efter uret med fyrværkeri. – Vi fik en anmeldelse om, at fire unge mænd skød efter rådhuset med raketter, og vi var hurtigt til stede, siger Milan Holck Nielsen, der er vagtchef ved Fyns Politi.” (Fyens.dk, 31. december 2018)

“Vi har haft rygende travlt, og vi har haft 4-5 episoder, hvor der er blevet skudt fyrværkeri efter politiet. Det har specielt været i Brabrand og i Rosenhøj i Viby.” (Vagtchef Stig Heidemann fra Østjyllands Politi til TV2 Østjylland, 1. januar 2019)

“Blandt andet er brandfolkene blevet beskudt med bomberør og raketter. Værst gik det for sig, da brandfolkene ankom til Bækgården i Albertslund. ‘Vi blev truet til at forlade området af nogle unge mennesker, som fortalte kollegerne, at de ‘ikke skulle blande sig’,’ siger Jan Kirk-Iversen.” (BT, 1. januar 2019)

“Egentlig var det en ganske lille brand, brandfolkene fra Nordsjællands Brandvæsen kl. 1.36 Nytårsdag rykkede ud til Islandshøjparken i Nivå for at slukke. … Ifølge vagtchef Dyre Sønnicksen fra Nordsjællands Politi dukkede 10-12 unge op og angreb brandmændene ved at skyde med fyrværkeri efter dem.” (Lokalavisen, 1. januar 2019)

“Langt de fleste opførte sig nytårsnat fornuftigt med fyrværkeriet. Der er dog rapporter fra hele regionen om scener, hvor borgere har været for kåde i deres omgang med fyrværkeri. Mest voldsomt var det i nordbyen i Slagelse, hvor der nytårsnat blev affyret enkelte skud fra et bomberør mod politiet.” (TV Øst, 1. januar 2019)

“En person affyrer på kort afstand et batteri mod en politibil, som bliver indhyllet i røg og farveeksplosioner. Hændelsen fandt angiveligt sted på Holmbladsgade på Amager. I en anden video ses to personer ved Høje Gladsaxe rette håndholdt romerlys mod en kørende bus, der straks bliver tvunget til at standse af fyrværkerieksplosioner på forruden.” (BT, 2. januar 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97625/trackback

43 Comments »

 1. Politissemændene Tim, Stig og Milan er som de 3 aber:
  “Ikke se, ikke høre og ikke sige” hvad de reelle problemer skyldes.
  “De har misforstået hvordan man fejrer nytår”. Nej tiny Tim. Det er DIG der har misforstået noget.
  Det er DIG der har misforstået, at det er de første spæde knæbøjninger frem mod en reel borgerkrig.
  At I udstiller Jeres dumhed, fejhed og handlingslammelse, er virkelig betryggende. Og giver meget af forklaringen på Claus Oxfeldts bekymringer i tråden længere nede.
  NB!! Rigtig godt nytår.
  Vi får brug for det:
  Et godt nyt år.

  Kommentar by White knight — 2. januar 2019 @ 06:33

 2. Måske er vi nød til at se til Sverige, i denne sag.
  I Sverige vil eller har de indført optil livstid for at angribe rednings arbejder (blålys mænd/kvinder).

  Kommentar by Anders Nielsen — 2. januar 2019 @ 06:45

 3. God ide 2) :-). Ellers undre det mig ikke. I går Gellerup i morgen midtbyen.

  Kommentar by Michael Unna — 2. januar 2019 @ 07:04

 4. 2 hårde straffe hjælper kun hvis gerningsmændene fanges…. Og det sker sjældent.

  Andet problem er en dommerstanden der ikke dømmer efter strafferammen men har opfundet deres egen fortolkning af hvad en passende straf er. I DK udnyttes strafferammen stort set aldrig

  Kommentar by redneck — 2. januar 2019 @ 08:31

 5. Jeg så et lille klip af Macron’s nytårstale(tekstet). Han sagde i noget i retning af, at nu er Islam i Frankrig, og det må vi bare leve med.

  Det samme formulering kom Lars Løkke med. Først var der 1(Én) fremmed i hans klasse. Få år efter 50.000, nu næsten en halv million.
  Han mener som Macron, at de må vi leve med, underforstået at han selvfølgelig ikke vil bringe Danmark tilbage til normal tilstand.

  Lars Løkke ville sikkert også gerne have været de to drab i Marokko foruden, men her er beviserne så tydelige at han ikke kan gemme Islam væk som noget et par fjolser har misforstået.

  Jeg mener befolkningen i hele Europa udsættes for skjult, men meget effektiv holdningsbearbejdning=hjernevask, der skal få os til acceptere fremmede magters overtagelse af vores lande uden modstand. Ja vi skal faktisk gå vores undergang i møde med jubel og sang.

  Det er f.eks. derfor jeg ikke tror Nye Borgerlige ændrer noget.
  En meget snu elite har manipuleret politikere, medier, domstole, politi til at holde al modstand nede. Danmarks deroute fortsætter hvis befolkningen ikke bryder forbindelsen til dem der hjernevasker.

  Kommentar by k.m. — 2. januar 2019 @ 08:51

 6. @km hvordan der du så NBs rolle? Er de blot en sutteklud for os der stadig tror det kan vendes? Er Pernille i virkeligheden betalt af Macron of resten af den politisk korrekte elite?

  Kommentar by redneck — 2. januar 2019 @ 08:56

 7. Jeg har selv to børn i kategorien ‘meget unge mennesker’. Når de bliver pisset på af medierne bliver jeg harm. De og deres jævnaldrene etnisk danske kammerater er altid fredelige, også når de er i byen.

  Vi danskere vil ikke beskyldes for noget, vi ikke har gjort. Det er vi blevet i årevis af Ritzau & Co.

  Alle ved hvem det er, der står bag. Muslimer og islam. I anledning af Kristi fødsel for 2018 år siden – som påbudt af Muhamad i koranen – halshuggede de to kristne, skandinaviske piger i julen.

  De var på juleferie i Marokko kun 60 km fra Marrakech, hvor statsminister Lars Løkke Ramussen få dage inden havde underskrevet FN’s migrationspagt, der støtter udbredelsen af islam med migration, så den kan erobre den kristne verden.

  Kommentar by A-mad — 2. januar 2019 @ 09:13

 8. […] Video fra Brabrand via Uriasposten.dk […]

  Pingback by Den Korte Avis | Raketter affyret direkte mod folks lejligheder -men vi får ikke at vide hvem, gerningsmændene er — 2. januar 2019 @ 09:25

 9. Det er yallaher.
  Pogromerne vil komme snart, det kan man lære af historien.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. januar 2019 @ 09:47

 10. 2O19 RISIKERER AT BLIVE DET STORE KATASTROFE-ÅR.

  Lars Quislings nytårstale var kvalmende. Venstres formand er en notorisk løftebryder, løgner og hykler. Og de menige politikere i partiet er åbenbart en flok får der blindt følger hvad Lars Ulykke siger.

  Nu vil den Lars Ulykke som længe har smadret løs på sundhedsvæsnet med den ene nedskæring, spareøvelse og forringelse efter den anden, pludselig være den som redder og genopbygger hospitalskvaliteten mv. Men alle hans “reformer” hidtil har været til skade for patienterne og deres pårørende. Læs selv “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”, “Sundhedsplatformen dræber”, “SVs storhed og fald”/deroute/tusindvis af unødige dødsfald/ af overlæge Niels Høiby.

  Pol Pot Lars gik i sin tale også let hen over det faktum, at Danmark, i modsætning til 15 andre lande, tilsluttede sig den skæbnesvangre Marokko-traktat. Fordi Pol Pot Lars absolut skulle indynde sig hos Merkel.

  Tro ikke Venstre over en dørtærskel. Og husk at Tullesen fra DF og Mette Frederiksen fra S også har sagt ja til Merkels skrupskøre og rødnazistiske traktat, der er en plan for Europas omdannelse til en ny Sovjet-union.

  Via afrikanisering og islamisering skal vores nationer og demokratier nedbrydes, opløses og udslettes.

  Kommentar by OLE JENSEN — 2. januar 2019 @ 09:49

 11. Angående det k.m. skriver i indlæg 5:

  “Det samme formulering kom Lars Løkke med. Først var der 1(Én) fremmed i hans klasse. Få år efter 50.000, nu næsten en halv million.”

  Vi kan fortsætte – hvad med 1 million, 2 millioner, 5… og så videre, for hvornår stopper det?

  Danmark går sandelig store udfordringer i møde i de kommende år.

  Kommentar by T. H. — 2. januar 2019 @ 10:03

 12. Det lyder lidt som småting i Århus og Kbhvn, men hvis man rammes af en raket kan det betyde livsvarig invaliditet, eller at man bliver dræbt på stedet. Og et kanonslag tæt på, kan ødelægge ens hørelse eller syn for altid. En pige blev ramt af en lille raket i ansigtet og blev blind. Og en dreng blev vansiret af en stort kanonslag der blev kastet efter ham. At affyre raketter vandret efter politifolk, brandmænd, falck-reddere eller fodgængere mv. er en meget grov forbrydelse, der burde koste en lang fængselsstraf.

  Kommentar by tp — 2. januar 2019 @ 10:04

 13. Er det en garder, der er blevet knivdræbt i Kbh.? Han var 19 år og 3 andre 20 årige blev såret af samme arabiske knivsvinger.
  På Gothersgade – huser jo Den Kongelige Livgarde v/Rosenborg Slot.

  Men, som sædvanligt får den danske befolkning ikke noget at vide.

  Kommentar by Iznogut — 2. januar 2019 @ 10:07

 14. @Iznogut 10:07: Smid lige et link, der bekræfter, det er en muhamedansk knivsvinger. Jeg har nemlig ledt efter denne oplysning om etnisk ophav, dog uden held, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. januar 2019 @ 10:21

 15. Læs koranen og bliv viis.

  Kommentar by Bastardo — 2. januar 2019 @ 10:26

 16. #mensdusov bør gå viral på Twitter

  Kommentar by Træt — 2. januar 2019 @ 10:37

 17. Godt Nytår Kim. Jeg kan ikke poste denne i off-topic…

  https://www.bt.dk/samfund/fly-maatte-lande-i-kastrup-og-amerikansk-betjent-greb-ind-da-berusede-passagerer

  Kommentar by DS — 2. januar 2019 @ 10:54

 18. Det var da en fredelig nytårs aften, ifl ALLE Medier.
  Så det må vi stole på.
  Intet er jo sket.
  Islam og dens møgdyr skal fjernes, vi har ikke råd til det ross. Selvom fadbamsen sagde noget andet i nytårstalen

  Kommentar by Sindsro — 2. januar 2019 @ 10:57

 19. Vær opmærksom på Jihad på Nytårsaften, de vantros fest. Ikke muslimers:

  “Det finns förstås muslimer i väst som firar nyår tillsammans med majoritetsbefolkningen, men det förekommer inga samlingar eller gudstjänster i moskéerna. Det är en helt vanlig dag. Men för jihadisterna kan det vara en speciell dag ändå. För det är en dag då de otrogna samlas och och är glada och då gör det extra ont och väcker extra mycket uppmärksamhet när man attackerar dem. Mohamed Omar: Jihad på nyårsafton”

  http://snaphanen.dk/2019/01/01/nyraar-molenbeek-saint-jean-bryssel/

  Kommentar by Snaphanen — 2. januar 2019 @ 11:22

 20. Nytår: Unge legede krig med bomberør på Motalavej i Korsør

  Kort før midnat begyndte en del unge i kvarteret omkring Motalavej i Korsør at skyde med bomberør efter hinanden og ud over vejen. Ordensmagten betragtede blot optrinnet fra en nærliggende tankstation, da de ifølge en af betjentene ikke ville gribe ind, medmindre der kom en anmeldelse på det, lyder det fra personer på stedet.

  https://localeyes.dk/82706-3548-nytaar-unge-legede-krig-med-bomberoer-paa-motalavej-i-korsoer/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. januar 2019 @ 11:41

 21. redneck 08:56

  Engang troede jeg på blå blok, med Dansk Folkeparti til at trække i den rigtige retning. Jeg blev snydt.
  DF er måske stadig det næststørste parti, men deres indflydelse er ikke stærk nok.
  Flere andre herinde er også skuffet over DF.

  Det er mulig nogen søger over i Nye Borgerlige, men vælgerskaren er den samme, så det flytter jo ingenting mandatmæssig.

  Nu skal jeg være forsigtig med at spå, men jeg tror Pernille Vermund får samme rolle som Thulesen Dahl. Når hun først er i Folketinget kan hun kræve stramninger som Thulesen Dahl, men ellers ingenting. DF har haft flere muligheder for at vælte Lars Løkke, og det tror jeg heller ikke Pernille Vermund tør gøre når det kommer til stykket.

  Jeg har tidligere sagt, at Lars Løkke måske allerede har et job på hånden i EU, og derfor er pisseligeglad med Danmark efter valget. Han ved nok også at han taber til Mette Frederiksen, så det bliver da spændende at se fordelingen i næste Folketing.

  Macron sidder stadig, selv om han vakler efter de gule veste gik på gaden. Modstanden er endnu ikke massiv nok, og det er den heller ikke i Danmark.

  Rasmus Paludan virker fornuftig, men det nytter ikke at der møder 7 tilhængere op til hans demonstrationer.
  Der skal flere hundredetusind danskere på gaden på Én gang, non-stop, weekend efter weekend for at presse politikere og domstole til at respektere Grundloven og ikke lade sig styre af EU og FN.

  Kommentar by k.m. — 2. januar 2019 @ 12:21

 22. # mensdusov…?? Nævnes i nr. 16 kl. 1O.37. Forklaring ønskes.

  Kommentar by tp — 2. januar 2019 @ 12:46

 23. Det er godt nok en gammel traver, at bl.a. store grupper af unge indvandrere står på Rådhuspladsen og fyrer raketter af håndholdt, lige ud i mængden. Det oplevede jeg der allerede for ca. 20 år siden, men der var bare ingen ørenlyd eller for den sags skyld platform for problemstillingen.

  Hændelserne er stadig en “whatabout´istisk” no-brainer at forsvare – eller, mere korrekt, at tale udenom – for venlig fløjen, nemlig at det altid er noget sådant, at unge, fulde eller begge kategorier af mennesker gør. Det er også rigtigt, bare ikke i så identificerbart store og homogene grupper af – alkoholmæssigt – ædru mennesker. Her er fortsæt til skade, ballade og konflikt, længere er den (stadigvæk) desværre ikke.

  Kommentar by Henrik Larsen — 2. januar 2019 @ 12:47

 24. # 9.49: Vil gerne bekræfte at Lars Løkke har været en katastrofe for sundhedsvæsnet. Det rager ham tilsyneladende en fjer om patienterne overlever eller omkommer. Eller rettere: han foretrækker vel at de dør. Det vil jo fremme befolkningsudskiftningen. Hvis folk vidste hvad der foregår af unødvendige og meningsløse rædsler på flere hospitaler, ville de blive chokerede. Men både Lars Løkke og hans kvindelige sundhedsminister og de sidste to-tre regeringer har medvirket til skrækkelige forringelser af sundhedsvæsnet. Med grufulde lidelser og tusindvis af ekstra dødsfald til følge.

  Kommentar by tp — 2. januar 2019 @ 13:06

 25. Fedt at holde Nytår i en lille dansk by, hvor jeg igennem de sidste 20 år kun har set to-tre tørklædemuslimaer. Vi danskere ønskede hinanden Godt Nytår med et smil, og satte ikke ild til raketter og batterier, før der var klar bane.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. januar 2019 @ 13:18

 26. k.m. kl. 12.21: Ja, nu hvor både V, S og DF har godkendt Marokko-pagten, kan vi være sikre på at de tre partier kun er på deres egen side. Fra dem kan det danske folk ikke forvente loyalitet eller hjælp. De tre partier er beregnende og parti-egoistiske, med Danmark er de ligeglade med, og vi er nu i samme situation som franskmændene, belgierne, hollænderne, Ungarn og andre lande, som Merkel og EU har tænkt sig at oversvømme og overbefolke med afrikanere og arabere. Vi må tage ved lære af de andre landes protestmarcher, eller gå under. I Tyskland og Frankrig vakler stolene nu under Merkel og Macron, og i Belgien blev statsmedisteren tvunget til at gå af. Og de gule vestes modstand mod EU og Marokko-pagten har bredt sig til hele EU-området.

  Kommentar by tp — 2. januar 2019 @ 13:31

 27. … men Danmark er de ligeglade med,…

  Kommentar by tp — 2. januar 2019 @ 13:34

 28. Hvad er det der får disse meget unge mennesker til at beskyde Politi og Brandvæsnet? Det er da deres forældre snakker om had og død, mod landet de bor i. Automatisk bliver børnene til soldater, som langsomt udvikler sig til alvor hvis man ikke gøre noget ved det.

  Kommentar by Dime M. — 2. januar 2019 @ 13:39

 29. At polisen står handlingslammede og påser, fyrværkeri brugt som skydevåben, er en falliterklæring og en udstilling af, vi ikke skal forvente nogen hjælp herfra.
  Ka’ høre pikpanserne sige i forsvar: “Øøøh, jamen vi ønskede ikke at optrappe situationen”. Ja, go’morgen røv. I viser derved, at I lighed med Kling & Klang har mistet Jeres magtmonopol.
  Havde det været etnisk hvide danere, er jeg ikke sikker på I havde set med samme blånaivt tolerante dhimmie øjne på hændelsen.
  Føj for en samling feje køtere!
  Eller rettere; Jeres øverstbefalende, og i sidste ende(ammenammenaser) vores overhandligslammede bløddyr af en justitsmedister.
  Men han er jo også kun turist her i landet: Tarmturist.
  Han snakker og røven går på ham. Er der efterhånden nogen, der gider høre på hans hændervridende forklaringer og forsikringer om bedring, når han ligbleg får stukket en mikrofon op i sylten?
  Med ham ved roret, har vores “bekymrede” Morocco-Lars sikret sig, at der absolut ingenting sker.

  Kommentar by White knight — 2. januar 2019 @ 13:57

 30. “Med ham ved roret, har vores “bekymrede” Morocco-Lars sikret sig, at der absolut ingenting sker.”

  Eller rettere: Intet positivt. For der sker skam noget – men så længe det går ud over danskere, så betragter den lille lort det som de uundgåelige knuste æg, som revolutionen forårsager.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. januar 2019 @ 14:15

 31. Marokkopuden lugter. Af lort.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. januar 2019 @ 14:25

 32. Statsministeren og den medfølgende folkeforsamling, parlamentet, må afsættes (og efterfølgende straffes hårdt) og et nyt folkestyre indsættes, som kan starte den lange oprydning her i Danmark

  Kommentar by Jack Nille — 2. januar 2019 @ 16:18

 33. Hvad med det kniv overfald i England?
  Intet mere om det.
  Og i Tyskland. Bil kører ind i udlændinge.
  Mærkeligt at det ikke følges op på når det er den anden vej.
  Og skud imod dørmand.

  Kommentar by P — 2. januar 2019 @ 16:19

 34. 16:19
  A deep contempt for the German people and government”
  https://www.youtube.com/watch?v=55Gk1oXix7c

  Kommentar by Jack Nille — 2. januar 2019 @ 17:03

 35. Carlo Di Napoli II: Smid lige et link til “etnisk dansker dræber med kniv og sårer adskillige andre”.

  Doogh.

  Kommentar by Iznogut — 2. januar 2019 @ 19:56

 36. Osse i Kolding rendte der noget indavlet araber- og negerryngel rundt og skød raketter af på må og få. Vi håbede så inderligt, at det sprang i synet på dem – i så fald ville ingen af os have været i stand til at udføre førstehjælp.

  Lars Lort er naturligvis ligeglad. Som alle andre liberale, har han travl med at rage til sig og gøre karriere.

  Kommentar by TT — 2. januar 2019 @ 20:51

 37. At leve med islam er som good Cop og bad Cop. Det ene hold angriber, og en – lille – symbolsk handling udføres nytårsmorgen. Igennem nytårsnat i byen: ild og sprængladninger overalt – også i danskerkvartererne- igennem byen nytårseftermiddag: ryddet og renset. Det var vist ikke muslimer med poser, for så havde de gået der endnu. Enten var det stormen eller også var det store fejemaskiner. Må få noget fakta, hvor mange fejede tidligt nytårsmorgen og hvor meget?

  Kommentar by Uno — 2. januar 2019 @ 21:00

 38. Hashtag #mensdusov findes allerede. Det bruges af grafittihærværksmænd, i deres ansøgning til en stilling i DDR eller i Københavns kommune.

  Jeg havde tænkt på at det skulle bruges som modtræk til løgnepressens holdningsmassage

  Kommentar by Træt — 2. januar 2019 @ 22:04

 39. Politiet er efterhånden lige så knæfaldende for Fandens Religion, som hele det nuværende folketing:
  Vi har jo flere gange set, hvordan politiet underdanigt trækker sig tilbage, når tilhængere af Fandens Religion driver magtdemonstration i flok. Og hvordan politiet må vente på tilkaldt forstærkning, mens Fandens forkæmpere lystigt fordufter ud af rampelyset. Og hvordan sidstnævnte har et hurtigere og langt større netværk fremme, end politiet kan hamle op med.
  Politiet har efterhånden ikke/vil ikke have mere magtbeføjelser end en menig hjemmeværnsmand og ynglet af Fandens Religion har nærmest frikort til, at opøve sig i KOranens voldspåbud. Skulle de komme for retten, er det heller ikke noget problem, for skulle de, mod alle forventninger, blive dømt, så har de jo bevis for, at de virkelig er Fandens trofaste sendebude.

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. januar 2019 @ 00:05

 40. Løsningen blev lavet for mange år siden, men endnu et inklusionstiltag er fejlet.

  http://www.brandkadet.dk/find-dit-brandkadetkorps/

  www. brandkadet.dk/find-dit-brandkadetkorps/aarhus-lystrup/
  Aarhus-Lystrup Juniorbrandkorps startede den 31. august 1995. FireKids´ene har vi haft siden 2016, og vi er dermed Danmarks allerførste Børnebrandkorps for børn mellem 6 og 10 år.

  Kommentar by tavsen — 3. januar 2019 @ 07:39

 41. Macronfimsen og andre med ham, der pludselig nærmest overrasket siger: “Ooops, nå for pokker, ja nu er de her. Det ka’ vi ligesom ikke lave om på”.
  Næh næh. Den går sgu ikke, din lille usle narrehat. Du og alle andre er blevet tudet ørerne fulde om, hvordan det hér ville ende, såfremt der ikke blev sat en stopper for besættelsen af vore lande.
  Vi taler om henved 40 års massive advarsler om ragnarok, såfremt man intet foretog sig.
  Det kan hverken du Macron, eller andre lyve sig fra.
  Og som om, du ikke er en latterlig lille mandsling nok i forvejen, burde dit fatale svigt gøre dig endnu lavere. Det har I jo så stolte traditioner for in the failed state of France.

  Kommentar by White knight — 3. januar 2019 @ 14:32

 42. Ja, det er jo risikofrit og bare “løjer”. Men trækker du en 9mm, og giver igen, så er du solgt. Jeg kan bare ikke se forskellen….

  Kommentar by Wazzla — 4. januar 2019 @ 08:51

 43. På Motalavej i Korsør blev politi og brandvæsen igen igen beskudt af “unge”.

  Som de selv formulerede det for et par år siden:

  “De (politiet) sked i bukserne af skræk, og flygtede som små bange hunde”…

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 19:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper