2. januar 2019

Biskop om jødisk/muslimsk omskæring: Religiøs skik, som ‘for eksempel det at døbe børn som spæde’

Jeg har på godt jysk intet imod ‘Gud, Konge og Fædreland’, men de har virkelig ringe repræsentanter her ved nytårstid. Dronning Margrethe gjorde det nogenlunde, men jeg har ikke brug for at høre monarken hoppe med på klimahysteriet. Statsministerens nytårstale var en hyldst til internationalisme, men værst var også i år den tv-dækkede nytårsgudstjeneste. Den røde biskop Peter Fischer-Møller sagde blandt andet…

Peter Fischer-Møller, biskop: … Jeg hæfter mig ved tre ting ved historien. For det første hører vi, at forældrene Maria og Josef lader deres kun én uge gamle dreng omskære. Vi har begivenheden gengivet centralt på domkirkens altertavle. I medierne er der for tiden også andre billeder. Vi har netop nu haft en heftig debat, og et borgerforslag har været stilet i Folketinget, hvorvidt det fortsat skal være tilladt for forældre at lade deres drengebørn omskære.

De billeder skal jeg ikke udfolde her fra prædikestolen. Jeg begrænser mig til at konstatere, at det at omskære drengebørn har været en integreret del af jødisk tro i flere tusind år, og er for de fleste muslimer tilsvarende en religiøs praksis. På samme måde, som vi som kristne har vores religiøse skikke, for eksempel det at døbe børn som spæde.

(Biskop Peter Fischer-Møller på DR1, 1. januar 2019, Min. 26.30-)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97644/trackback

70 Comments »

 1. Kirkegængerne masseudvandrede vel i protest…NOT.

  Kommentar by barfbag — 2. januar 2019 @ 13:18

 2. Hvis en teolog ikke kan kende forskel på at skære i små børn og på at komme en dråbe vand i panden på disse, er han ganske enkelt for dum.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. januar 2019 @ 13:22

 3. Idioten har slet ikke fattet, at Jesus var en oprører, der ville gøre op med jødernes tåbelige og irrationelle doktriner. At Jesus’ forældre stadig lå under for selvsamme jødiske idioti, kan på ingen måde ses som en blåstempling af samme.

  Jeg er ikke religiøs. De Ti Bud er ganske enkelt et sæt værdinormer, som på alle måder giver mening. Kun det første kan vi ikke-religiøse se bort fra, uden at det gør en forskel.

  Så jeg er vel, ret beset, kristen ☺

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. januar 2019 @ 13:27

 4. I en Megafon-måling fra en eller anden gang i foråret 2018 gik ca. 83% af de adspurgte ind for et forbud mod at kønslemlæste drenge.

  Borgerforslaget fik så rigeligt med opbakning, men næ-nej, ikke fra Folketingets side.

  Sært nok er det ved lov forbudt at kønslemlæste piger. Er der en voksen til stede i Folketinget?

  Denne afvisning skyldes udelukkende hensyntagen til muslimer og ortodokse jøder, der lever efter en forældet religion. Normalttænkende jøder, der er kommet ind i nutiden, har forlængst afskrevet denne barbariske tradition.

  Ham tossebiskoppen skriver sig ind i samme bog som en række bizarre biskopper før ham. Tillykke, Folkekirke, godt jeg får år tilbage meldte mig ud, da flere af disse samt en hel del præster prædikede islam snarere end kristendom.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. januar 2019 @ 13:41

 5. OT. Anahita har skrevet til os:
  http://www.uriasposten.net/archives/97580#comments

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. januar 2019 @ 13:42

 6. Henrik Petersen, se på hvem du ikke må kritisere, så ved du hvem der har magten.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. januar 2019 @ 13:43

 7. Ja, vi ved jo alle, at her til lands døber vi babyerne, ved at holde dem under vand til de ikke spræller mere …or not!

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Stem D, som D-dag.

  Kommentar by Neuhammer — 2. januar 2019 @ 13:46

 8. > Hr. Snusk
  Jeg går ud fra, at jeg som stiller af Borgerforslaget gerne må kritisere det mindretal af befolkningen, der går ind for barbarisk kønslemlæstelse af drengebørn samt det store flertal i Folketinget, der går ind for denne barbariske skik?

  Om modstanderne af forslaget ønsker at tækkes muslimer og/eller jøder, er jeg faktisk ligeglad med. De er alle blodtørstige barbarer, som ikke fatter den ønskede sidestilling med Straffelovens § 245a.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. januar 2019 @ 13:58

 9. Er det en religiøs skik at biskopper skal opføre sig som idioter?
  Eller vælger man bare helt konsekvent vatnisser til embederne?

  Kommentar by Erik — 2. januar 2019 @ 14:05

 10. Henrik, du må sige og mene hvad du vil – endnu. Men befolkningens ønsker og landets lov er underlagt højere magter.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. januar 2019 @ 14:09

 11. Jøder, Muslimer og Danske biskopper hører alle til i Mellemøsten, ikke I Danmark. Biskoppen bør dø en voldsom død.

  Kommentar by Jack Nille — 2. januar 2019 @ 14:12

 12. Jack, en vandretur med overnatning i Atlasbjergene?

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. januar 2019 @ 14:17

 13. Efterhånden så har kristendom ikke ret meget med kristendom at gøre.

  Kommentar by Menig 442 — 2. januar 2019 @ 14:21

 14. Han er en fordømt simonit. Og simoni straffes med nedsænkning til de dybeste huller i Helvede..

  Kommentar by Hul igennem? — 2. januar 2019 @ 14:23

 15. Jesus gjorde op med lovreligiøsiteten i Evangelierne. Derfor havde han også sine kritiske diskussioner med Farisærene. Det vidner samtlige evangelier om. Et spæd barn kan ikke selv bestemme om det skal omskæres eller ej. Hvis vi ser koldt og kynisk, helt udenom kærligheden i Helligånden, så skulle Maria stenes ihjel. Pga hor-Moseloven. Bevares. Det kan være hun blev voldtaget. Det kan være hun prostituerede sin krop…de var jo fattige (De 3 vise mænd?), men ligegyldigt hvad, så ville der være dødsstraf for hor ifølge Moseloven…..og Josef er jo ikke faderen…Her kommer Helligånden ind i billedet, hvilket får Josef til at gifte sig med hende…alligevel.., og vel også adoptere Jesus…Jesus er højst sandsynlig blevet opdraget hos den Jødiske gruppering Esserene. Det var en stor gruppe omvandrende læger og hjælpere i lokalsamfundende. De nævnes sjovt nok ikke i Evangelierne, imens Farisærene, Saddukærene, og Samaritanerne nævnes.Logikken er vel at enhver Jøde som tror på Gud, og som mener at Guder altings skaber, og har skabt mennesket i sit billede, vel alle sammen er Guds sønner og døtre. Skærmyslen i datiden- bevares det er mit logiske gæt- er vel…: Kan man være Guds søn, hvis man er undfanget udenfor Guds lov? Ifølge Jesus. – Ja hvis man elsker Gud af hele sit hjerte, og sin næste som sig selv- De to vigtigste bud fra hans mund- som også opfylder loven. Men rent farisærisk, kan man vel ikke, hvis LOVEN ER TIL FOR GUDS SKYLD-. Det er den ikke ifølge Jesus ord i Markus evg. kap 2 (Imod slutningen)- Sabbathen (loven-streng lov med dødstraf til følge, hvis man overtræder den.) blev til for menneskenes skyld. Menneskene ikke til for Sabbathens(Lovens) skyld.
  At en Biskop sammenligner omskærelse med vand i hovedet, siger lidt om den totale mangel på proprotioner i konsekvenserne deraf. Biskoppen dræmer også præsteløftet for værdi, når han ikke imødegår både Jødedom og især islam i den forbindelse, hvilket bringer ham i en situation, hvor han burde fratræde sin stilling for at opretholde dens værdighed. Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. januar 2019 @ 14:31

 16. > Jack Nille 14:12
  Måske det er nok at skære dilleren af ham, så han kan udtale sig – omend i falset – på et oplyst grundlag?

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. januar 2019 @ 14:33

 17. (Rettelse- 3 linie, når han ikke konfrontere forskellen imellem Jødedom og Islam. (Imødegår-Kunne misforståes- . Dræner. )

  Kommentar by Michael Unna — 2. januar 2019 @ 14:35

 18. 14:33 Jeg har talt med ham, og døde kristne interesserer ham ikke, men måske når det er ham selv, i en forkortet udgave, det drejer sig om, ja, det kan jo være.

  Kommentar by Jack Nille — 2. januar 2019 @ 14:40

 19. Klimahysteriet er politik. Nemlig at de hyperrige vil føre politik henover parlamenterne. Det bør dronningen holde sig l a n g t fra.

  Kommentar by Snaphanen — 2. januar 2019 @ 15:23

 20. #19 Steen, det er den nye religion. Når tosserne smider Gud ad Helvede til, så har de brug for noget andet at tilbede.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. januar 2019 @ 15:28

 21. KOMMUNISTER er jo folk som ifølge deres ideologi skal fremme nedbrydningen af al kultur, så et nyt, strålende og herligt kommunistisk samfund kan opbygges på ruinerne. Et samfund hvor proletariatets/arbejderklassens/lønmodtagernes DIKTATUR i følge de røde teorier kan sørge for et jordisk paradis hvor alle bliver lykkelige, og meget bedre mennesker af en helt ny slags.

  Desværre har det i alle lande hvor det har været prøvet, i praksis vist sig at al magten er blevet opsamlet af skruppelløse pampere, blodtørstige galninge, utopiske fantaster, skøre teoretikere og koldblodige forbrydere og massemordere. Alt tyder på at den røde ideologi tiltrækker psykopater og halvhjerner. Kun naive, godtroende og historieløse borgere, vælgere, radigale, feminister og pladderhumanister lader sig lokke til at støtte den røde socialisme.

  Nu om dage, hvor kommunismens utallige forbrydelser mod sagesløse er kommet for en dag, er det en moralsk og åndelig falliterklæring at optræde som nyttig idiot for totalitær ideologi, hvad enten den er rød, brun eller sort.

  En kirkens mand eller kvinde som siger ja til kommunisme, nazisme, fascisme, islamisme, socialisme eller skabsradikal borgerlighed, siger samtidig ja til diktatur, nihilisme, hedenskab, statsterror, ubegrænset kriminalitet og alle mulige former for undertrykkelse og elendighed. Det er jo hvad totalitær ideologi har ført til hver eneste gang den opnåede at dominere et land. Millioner og atter millioner af uskyldige er blevet myrdet af totalitære magthavere.

  Nationer med grænser og ærlige, oplyste og direkte demokratier er de bedste værn mod tyranni og statsterror mv. At holde fast i demokratiet, eller at genopbygge det, hvis det er smuldret væk, er klogt og nødvendigt. Ja, det er livsvigtigt, for de totalitære tankesæt ender altid i ondskab, fattigdom og massedød. Læs Antony Beevor om 2. verdenskrig, og læs bøger om Hitler, Stalin, Lenin og andre tyranner.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. januar 2019 @ 15:33

 22. Kommunisme er blot et andet ord for diktatur, kun åndsamøber anser det for andet.

  Kommentar by Jack Nille — 2. januar 2019 @ 15:35

 23. Aristokrat = Demokrat = ISIS

  Kommentar by Jack Nille — 2. januar 2019 @ 15:43

 24. Kan godt fortælle jer, i korte træk, hvad der skete her med arbejderbevægelsen og alt det lort. Først underskrev de en kæmpe fupkontrakt med kongehuset, adlen og borgerskabet, som kaldes den danske grundlov, så skraldgrinede aristokraterne, og resten er historie

  Kommentar by Jack Nille — 2. januar 2019 @ 15:45

 25. I have learned to hate all traitors, and there is no disease that I spit on more than treachery. Aeschylus eller Aischylos.
  Nogen der kan verificere det citat?
  Teologistudiet er vist infiltreret af marxister uden jeg har studeret det nærmere.

  Kommentar by Jake Sorensen — 2. januar 2019 @ 15:54

 26. #20 Snusk
  Enig. Klimaet, veganerhysteriet og iSlam, er de ny religioner vi skal tilbede iflg. de helikopterhånd og penissvingende homofile forkyndere i folkekirken.
  Fjolsekirken er kommet så langt ud, at sidste mand lukker og slukker.
  Hvor fa’en var det nu jeg lagde den udmeldelsesblanket.
  Og jeg er endda det hr. Møller betegner på jysk som: “Gud, konge og fædrelandskærlig”

  Kommentar by White knight — 2. januar 2019 @ 15:56

 27. Det kunne se ud som om at påsken bliver afslyst, for han tror da at han er Jesus.

  Kommentar by Anders Nielsen — 2. januar 2019 @ 16:46

 28. Samme biskop kommenterer dobbeltdrabet i Marokko: “Jeg begrænser mig til at konstatere, at det at gruppevoldtage og dernæst halshugge vantro har været en integreret del af muslimsk tro og praksis i 1.400 år. På samme måde, som vi som kristne har vores religiøse skikke, for eksempel det at elske vore fjender.”

  Kommentar by Thomas — 2. januar 2019 @ 17:18

 29. Ang. klimahysteriet så præsterer dronningen en sand “Goddag-mand-økseskaft”-tale, hvor man fik det indtryk, at hendes varmeste nytårsønsker var selveste årsagen til de smeltende ismasser:

  “I Grønland smelter isen. Her er forandringerne tydelige. Der, højt mod nord, lever man tæt på naturen. Vejr og vind, is og sne, er noget, alle er afhængige af året rundt. I disse år er naturen gavmild. Fiskeriet går godt. Det giver fremgang. det er mit håb, at den gode udvikling for Grønland fortsætter, og det vidtstrakte land må bindes bedre sammen og knyttes tættere til Danmark og verden. Jeg sender mine varmeste nytårsønsker til alle i Grønland.”

  Jeg skal ikke gøre mig klog på, om nationale amerikanske observationer viser, at isens udbredelse ved Arktis var lavere før 1971 end i dag, men mere, at dronningens tale utvivlsom har være udsat for kras politisk redigering, og de steder, hvor dronningen begynder at hakke i ordene og stirre tavs og forvirret ned i talepapiret, det er der, hvor hun ikke længere kan genkende sine egne oprindelige elegante sætninger. I ovenstående citat hakker hun netop som tegn på, at hun har mistet logikken i det, som en eller anden politisk redaktør har stoppet ind af besynderlige sange fra de varme lande.

  Kommentar by traveler — 2. januar 2019 @ 17:26

 30. Nu hvor både Lars Quisling fra V, Mette Frederiksen fra S og Thulesen fra DF er hoppet ombord på samme galej og dødssejler, nemlig Marokko-traktaten, begynder det at se meget, meget sort ud for Danmark.

  Traktaten er en plan for statscensur, diktatur og nedlæggelse af nationerne og demokratierne, samt etnisk udrensning af europæerne. Der er tråde tilbage til DDR- og nazi-regimerne, men der er sat turbo på vanviddet. At Lars Ulykke, Mette Frederiksen og Tullesen er frivillige medløbere i dette folkemorderiske vanvid er chokerende og meget uhyggeligt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. januar 2019 @ 17:49

 31. Rosildebispen har ved flere lejligheder vist, at han er en fuldgod repræsentant for den nye religion Krislam, bl.a.ved at deltage i grundstensnedlæggelsen for den nye moske i Roskilde. Hans opførsel er fuldstændig uforståelig for en kulturkristen som jeg. Desværre er han også min biskop, og jeg burde selvfølgelig melde mig ud af det foretagende. Men der findes dog endnu enkelte fornuftige og troende prælater, så jeg bliver lidt endnu.

  Kommentar by Laboremus pro Patria — 2. januar 2019 @ 18:28

 32. Manden er totalt blæst.

  Fyr biskopperne, udfas dem dog.
  Ikke en politiker eller politisk parti nævner det.

  …et stadigt Angreb paa hele den Mynsterske Christendoms Forkyndelse…
  http://www.bjornetjenesten.dk/teksterdk/sk-art2.htm#Mark%206

  Kommentar by Peter Buch — 2. januar 2019 @ 18:36

 33. 17:18 Thomas
  Såfremt bispens gips gebis har fremsagt dét vrøvl hvor han sidestiller slammet med kristendommen i udførslen, er han ligeså bimlende bamlende som de klokker der kalder til samling om hans fordrukne sludder.
  Jeg håber han og hans feminiserede konsorter bliver nogle af de allerførste til at inspicere højhuse og BMS kraner. Når hans kristne kirkes sande fjender sætter sig i førersædet.
  Som det skete i 30’ernes Tyskland hvor mindre end 10% af befolkningen fik de resterende 90% til at marchere i takt. Vil de samme “få”? rabiate procent slam, få den flinke smilende “grønthandler” til at vende på en tallerken. Så effektiv er holdet i, jerngrebet og hjernevasken af de overskårne.
  Hvilket også fremgår af de utallige undersøgelser der er lavet i bl.a Tyskland. 70%+ af de adspurgte (der ikke har løjet, taqqiya) går allerede helhjertet ind for sharia fremfor demokrati.
  Hvormeget eller lidt bilder alle de hjertensgode nyttige tosser og idioter sig ind, der skal til, førend de får de resterende med ombord?
  Og hvorfor har MSM f.eks aldrig udstillet de horder af marcherende folkemasser i nattøj, der har folkevandret af Nørrebrogade 2200N anført af Hizb ut prutte rutte rutte ut? (Sorry, ingen gevinst ved rigtigt svar)

  Kommentar by White knight — 2. januar 2019 @ 18:38

 34. Nu har Majestæten jo ikke selv skrevet talen, så hvor megen indflydelse hun har haft, må stå hen i det uvisse.
  Hun er regent uden indflydelse på noget som helst, en kransekage figur, hvor talen bliver studeret under lup, og støvsuget for ethvert politisk indhold.
  Hun er afskåret fra at give sine egne personlige meninger til kende, og derfor er det år efter år det sædvanlige lirum larum.
  Man skal ikke underkende kongehusets magt, det beviser salget af Billed Bladet og andre smudsblade.
  Hvis hun i sin nytårstale havde sagt: Danskere, rejs Jer og befri vort land for de muslimske invasorer, ville det havde afstedkommet et ramaskrig uden lige, fra alle venstre orienterede, godheds industrien og pøbelen af politisk korrekte.
  Jeg har ikke megen respekt for landets bedst betalte bistandsklienter,
  men hvis det kom så langt, ville jeg rejse mig fra lænestolen, klappe i mine små hænder og udbringe en ekstra skål for regenten.
  Ønsketænkning!

  Kommentar by Finn A. Skov — 2. januar 2019 @ 19:08

 35. Jeg gider næsten ikke at kommentere den moralsk forkastelige Peter Fischer-Nielsen.

  På den ene side er man som kirkens repræsentant progressiv og går ind for homo-ægteskaber. På den anden side er man dybt reaktionær og giver sin støtte til mutilering af drengebørns kønsorganer.

  Det er barbarisk. De imamer, rabinere og læger, som udfører mutileringen af drengebørnenes kønsorganer, burde have lange fængselsdomme.

  Og dette mit forsvar for de hjælpeløse drengebørn, overgrebet begås imod, gælder også menneskerettighederne.

  Hvad er menneskerettighederne værd, når de ikke forsvarer individet mod fysiske og invaliderende overgreb? Hvad er de værd, når de tager parti for middelalderlige religioner? De svigter den humanisme, de selv mener at repræsentere.

  Kommentar by np — 2. januar 2019 @ 19:13

 36. Jeg glemte at ønske godt nytår til Jer alle, i særdeleshed Kim, hvis formidable arbejde vi ikke ville undvære.

  Kommentar by Finn A. Skov — 2. januar 2019 @ 19:13

 37. Jeg har heller intet imod monarkiet og folkekirken, med de kan åbenbart ikke lide mig. På trods af jeg tilbragte 2år i Dronningens klæder og har betalt så rigeligt i kirkeskat.

  Mine to år i trøjen kan jeg ikke få tilbage men for 4 år siden meldte jeg mig ud af folkekirken

  Kommentar by redneck — 2. januar 2019 @ 19:14

 38. np.
  Har du ikke opdaget at såkaldte “intellektuelle” herunder præster og biskopper blot følger tidsånden! Man skulle nødig fornærme nogen.
  Statsbetalte prædikanter bider ikke den hånd der fodrer dig, det kunne jo gå ud over den faste løn og pensionen.
  Samme problematik findes inden for pressen med selv censur, med udeladelser, mærkværdig vinkling og dressur inden for det politisk korrekte.
  Når en politisk korrekt bladsmører i DR. kan hæve en million om året i løn, er min realitetssans gået fløjten, men jeg er også bare et gammelt fjols der ikke er fulgt med tiden!

  Kommentar by Finn A. Skov — 2. januar 2019 @ 19:37

 39. Den ene biskop er værre end den anden. De er Radikale mere eller mindre, tag Anders Gadegård der er domprovst i København, han er så glad for muslimer. Han går i dialog med dem.
  Ingen af disse kæmper for de forfulgte kristne rundt i verden eller herhjemme på flygtningecentre. Ud med dem.

  Kommentar by IES — 2. januar 2019 @ 19:44

 40. Præste-svinet har ikke noget millionjob at læske sig med, hvis han ikke er indbefattet af satanisternes verdenssyn.

  I ligehed med, at barbarernes krigsideologi ikke er en religion, er mange karriere-præster ikke kristne.
  Ulve i fåreklæder for sagens skyld.

  Kommentar by Iznogut — 2. januar 2019 @ 20:00

 41. #Finn A. Skov 19:37

  Det er jeg enig i.

  Storm P. illustrerede det meget godt med maleriet “To kors” af præsten, som sætter ridderkorset højere end det kors, Jesus blev korsfæstet på.

  Kommentar by np — 2. januar 2019 @ 20:07

 42. Multikultigudstjeneste:
  Hvis jeg ikke husker helt forkert var der en Monthy Python sketch, hvor Michael Palin som præst (P), højtideligt salvelsesfuldt, messer sådan her- med Koret (K) som svare i baggrunden.
  -:P “Åh Gud! Du som er så stor” K “Kæmpe”, P.”Tilgiv vores spytslikkende dvælende underkastelse, og vores savlende slikkeri, Men Du Gud er bare så Fabelagtig omfangsrig” K “Fantastisk”…og så synger vi…”Åh kære gud ..spid os ej..lad være med at filer os…brænd os ej..kog os ej…og steg os ej i en wook”-
  Det er mest efter hukommelsen, og salmen rimede selvfølgelig på engelsk….Men det var først efter jeg havde sat mig ind i Islam, jeg kunne se hvad Scketchen var en satire på. God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. januar 2019 @ 20:11

 43. Abraham religionerne er lort.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. januar 2019 @ 20:27

 44. Forsyn ham med to horn, så ligner han er karikatur af fanden!

  Kommentar by Pallemand — 2. januar 2019 @ 20:30

 45. Omskæring = grov vold = 6 års fængsel og om muligt ubetinget udvisning.

  Kommentar by Martin Olsen — 2. januar 2019 @ 20:32

 46. Tilbedere af mellemøstlige guder er hjernedøde, uanset hvilken version af løgnhistorien de bekender sig til.

  Kommentar by TT — 2. januar 2019 @ 20:38

 47. Hvordan melder man sig ud af Folkekirken ?

  Kommentar by TT — 2. januar 2019 @ 20:44

 48. KOMMUNISTERNE/RØDFASCISTERNE har infiltreret folkeskolen, folkekirken, partierne, DR, papirmedierne og godheds-/indvandrings-industrien. Som en 5. kolonne bestående af kynikere og nyttige idioter er de ved at gøre klar til det store offerbål, den store fest, hvor de vil ofre Danmark og brænde danskerne af til ære for deres utopier og afguder: globaliseringen, verdensredningen, EU og FN, afrikaniseringen og islamiseringen.

  Se hvad you tube/black pigeon fortæller om Merkel, Marrakech osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. januar 2019 @ 21:14

 49. At kønslemlæste børn, om det er drenge eller piger, er i vore dage en grusomhed der bør straffes hårdt og enhver fortaler for denne forbrydelse burde udskammes offentligt.

  En flok underudviklede modbydelige svin er hvad de er. Der er kun religiøse grunde til at gøre det og videnskabeligt set er det idioti!

  Kommentar by Santor — 2. januar 2019 @ 21:28

 50. Er biskopper og journalister ude af stand til at tænke selvstændigt? Hvis de bliver ved med at følge “tidsånden” og partiernes anbefalinger, vil de jo om få år leve i et Danmark der er omdannet til en jungle af vilkårlighed, forbrydelse, barbari, skandaler, vanvidskørsel og terror. Et samfund hvor politiet, velfærden, hospitalsvæsnet, retsstaten, folkestyret og folkekirken m.m. er afskaffet, og hvor de røde, bøsserne, præsterne og ateisterne er hængt i byggekraner og lygtepæle, eller smidt ud fra højhuse.

  Men den ordførende “klasse” tænker måske ikke så langt, at de kan regne ud at Danmark bliver det ny Balkan, Sverige eller Libanon hvis de fremturer og fortsætter på samme kurs…..?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. januar 2019 @ 21:45

 51. …er afskaffet eller kørt i sænk….

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. januar 2019 @ 21:56

 52. URIASPOSTEN indeholder mange oplysninger, men læses kun af en mindre del af befolkningen. Vi må i gang med at uddele løbesedler der opfordrer til at læse net-aviserne. Hundredvis af løbesedler kan hurtigt uddeles eller måske bedre, anbringes i postkasser og bilviskere. Det vil nok være klogt at gå lidt diskret frem, så postkasserne er nok bedst. Hvis ikke mange flere får læst net-aviserne, risikerer både Uriasposten, Snaphanen, 18O grader, 24nyt.dk og den korte at deres store arbejde får en alt for lille effekt. Og det vil være katastrofalt for vores fremtid.

  OT: Hvor skal lurmærket smør uden salt være tre gange så dyr som lurmærket smør MED salt? Hvorfor forsvinder så mange lidt ældre, men pragtfulde film og melodier? Hvorfor hører man altid “Smilende Susie”, men aldrig pladens anden side?

  Kommentar by tp — 2. januar 2019 @ 23:12

 53. Derfor meldte jeg mig ud af al religion og kirkesvindlerforeninger for flere år siden…

  Disse røde venstreorienterede politisk agiterende “kristne” hyklere m/k, har også her inficeret den del af mit land.

  At tro på en gud er så dum en adfærd, at jeg mister min tro på mennesket.

  Kommentar by Black Watch — 3. januar 2019 @ 00:12

 54. http://www.discogs.com/composition/40884bcd-c7e5-42a5-bd27-5c20a9ea95bc-Jeg-Venter-P%C3%A5-Et-Vink

  Kommentar by Peeter Buch — 3. januar 2019 @ 00:23

 55. Kommentar by TT — 2. januar 2019 @ 20:44

  Du skriver bare til din præst/kirkekontor og forlanger udmeldelse – I alt fald skal brevet stiles til præsten.

  Så får du en formular du skal underskrive…det går let og ubesværet. Muligvis får du en ny fødselsattest med angivelse af at du er udmeldt af den danske folkekirke…så vidt jeg husker…!

  Hvis du skal begraves koster det lidt af egen lomme +/- kr. 1000,- men det er ikke meget, men afhængende af det enkelte sogn.

  Bagefter føler man sig fri af al det lort om skyld og offer for noget som er ren fiktion og noget som er påtvunget menneskene for at kunne registrere dem, beskatte dem, kontrollere dem og have magten over dem…hele livet.

  Det hele er menneskeskabt…omend kristendommens budskab på nogle områder er fine og gode…men det behøver man ikke en religion og guder til at udvirke.

  Kommentar by Black Watch — 3. januar 2019 @ 00:25

 56. @34 Finn A. Skov

  Apropos om dronningen skriver sin tale selv. Min vittige kommentar i @29 om dronningen nytårtale skal man ikke tage så bogstaveligt ved at tro, at hun bare sådan direkte skulle skrive sin egen nytårstale.

  Vi ved godt, at talen starter som et udkast fra Statsministeriet, som så dronningen og hendes rådigere får lov til at boltre sig med.
  Men inden hun får lov til at læse talen op, som hun sprogligt har shinet op og færdigformuleret med sit fine sprogøre, så ryger den tilbage til Statsministeriet, hvor den lige får en sidste gang beton-politisk makeover.

  Når man så lytter til hendes tale, har hun det med pludselig at hakke i det, og denne gang havde hun et decideret udfald, hvor hun stirrede fortabt hen for sig, og man kunne med lethed nå at krumme en storetå eller to. Det er meget nærliggende at forbinde disse bemærkelsesværdige uregelmæssigheder hos denne ellers rutinerede taler med, at hun er tvunget til at læse passager, som hun ikke har været med til at formulere, og som falder hende unaturlige og fremmede.

  Kommentar by traveler — 3. januar 2019 @ 01:00

 57. TT — 2. januar 2019 @ 20:44 Man kan finde sit sogn på https://sogn.dk/ og kontakte præsten eller få hjælp til det på denne side.. http://ateist.dk/udmeldelse-af-folkekirken/

  Kommentar by Flaskeposten — 3. januar 2019 @ 01:04

 58. For det første hører vi, at forældrene Maria og Josef lader deres kun én uge gamle dreng omskære.

  Ja, det kommer nok som noget af en overraskelse for herr biskoppen, men Jesus’ foraeldre var faktisk joeder.

  Kommentar by Erling — 3. januar 2019 @ 01:06

 59. At forestille sig at der kan have været guddommelige kræfter på spil da universet og naturlovene opstod eller blev skabt, er måske ikke helt så dumt som man umiddelbart skulle tro. Den moderne videnskab har ikke påvist at ALTING er kommet af INGENTING, selvom kommunisterne har påstået det siden 1887 eller 1917.

  Iøvrigt: “Hvor de gudløse råder, sukker folket”. (gammelt russisk ordsprog)

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. januar 2019 @ 01:21

 60. @31 Laboremus pro Patria

  “Rosildebispen har ved flere lejligheder vist, at han er en fuldgod repræsentant for den nye religion Krislam, bl.a.ved at deltage i grundstensnedlæggelsen for den nye moske i Roskilde.”

  At indvie en tyrkisk moské lige ved domkirken og på en Kristi himmelfartsdag med både borgmesteren og bispen går også over min grænse for anstændighed og sætter fokus på kulturradikale gejstlige og politikere, der med forsæt nedbryder folkekirken indefra. Men det moskebyggeri havde også medvind i alle medier, hvor journalister f.eks. jublende skrev, at halvdelen af finansieringen på 18-20 mio. kr. blev indsamlet gennem medlemmerne og donationer andre muslimer, mens det resterende beløb blev rejst gennem banklån. Og at det var frivillige foreninger med uskyldsrene navne som Roskilde Kulturforening og Roskilde Ungdoms- og Kulturforening, der stod bag.

  Så kom tømmermændene bagefter, at det slet ikke er et slags frikirkeligt græsrodsforetagende i den bedste danske tradition, men at moskeen hører under Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse, der kontrolleres af den tyrkiske stat, der også udsender og aflønner imamer, der ikke engang kan dansk.

  Kommentar by traveler — 3. januar 2019 @ 01:25

 61. @56 Erling

  Ja, det er ikke raketvidenskab, at Jesu forældre var jøder, og han derfor blev omskåret som lille,

  Men som voksen grundlægger af det, der blev til kristendommen, kan man meget klart tolke hans lære som, at han tog afstand fra omskæring. Så her prædiker bispen selv slet ikke det, der bare ligner kristendom.

  Kommentar by traveler — 3. januar 2019 @ 01:35

 62. #59
  Netop min pointe.

  For nogle aar tilbage moedte jeg et par teologistuderende til en fest, de havde laest teologi i tre aar. Og insisterede haardnakket paa, at det trae, Adam og Eva ikke maatte spise af, var Livets Trae.

  Tror man det, har man overhovedet ikke forstaaet historien om syndefaldet.

  Kommentar by Erling — 3. januar 2019 @ 01:54

 63. Vi har paragraf 4 i grundloven, som siger at -Den evangelsk lutherske kirke er folkets kirke, og understøttes af staten-. Det skal vi være glade for for sålænge den er i grundloven, forhindre vi de allerværste Muhammedanere stiller op til Folketinget (Hitz Buth Tahirtypen f.eks), da det vil være den rene blasfemi for dem at underskrive grundloven (Shirk). At stille en kristen kirke i udsigt til magten i loven kan ikke være mere antimuhammedansk for dem…..Det skal vi være glade for. Ja kære læsere og sympatisørerr af Uriasposten (DDF, SIAD, Trykkefrihed, Identitærer etc)- der er mange hovedløse præster og hyklerpræster og edsbrydere, både af præster og Biskopper i Folkkirken (Der er også nogle som ikke er det. Hjertelig tak for det og særligt tak til dem). Jeg beder jer ydmygst med ovenstående som omtanke. BLIV I FOLKEKIRKEN. Vi har brug for så mange som muligt bliver der, så der ikke er en anledning til at skrive den ud af Grundloven, med den lovmæssige katastrofe det vil medfører (Der er en lignelse om en uren ånd, som bliver jaget ud af hjemmet. Den tager så 5 andre ånder med sig da hjemmet er tomt, og det sidste vil blive værre end det første :-) :-) :-)).Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. januar 2019 @ 08:20

 64. Han hedder vidst retteligt Peter Fisher-Møller og ikke Nielsen.

  Kommentar by Hans Und — 3. januar 2019 @ 08:59

 65. Hvem er det egentligt. der forfatter Dronningens nytårstale?

  Er det mon Lars Judas uLøkke?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 3. januar 2019 @ 09:40

 66. – Hans Und

  Takker. Hermed rettet.

  Kommentar by Kim Møller — 3. januar 2019 @ 11:01

 67. Man kunne jo næsten håbe han møder en frisør, der er af en anden mening. Og skærer og klipper lidt i bylden på ham – måske fjerner et øre eller to – i stedet for at vaske håret på ham.
  Så kan VI jo altid høre, haha – om HAN, stokdøv, stadig står ved sit latterlige same-same sludder.

  Kommentar by White knight — 3. januar 2019 @ 13:58

 68. Omskær straks den præst.

  Kommentar by Winged Hussar — 3. januar 2019 @ 17:06

 69. Ja – man kan udmelde sig af folkekirken og som alternativ er der de kristne menigheder uden for folkekirken samt de forskellige asetroende samfund.

  Asetroen er som jeg skrev for nogle dage siden faktisk Danmarks hurtigst voksende religion. Fortsætter væksten er der asetroende flertal om 68 år:-)

  Det bliver nok det, som er redningen fra Islam for kristendommen ekspanderer p.t. udelukkende i den 3 verden, og forståeligt nok næppe i Danmark.

  Kommentar by Acharya Tuisto — 3. januar 2019 @ 19:28

 70. Hvor mange af de kvindelige folketingsmedlemmer er omskåret?

  Okay, forhåbentlig har Özlem fået syet fjappen sammen, så det er slut med flere små klamme og deforme muhammedanere…

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 19:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper