2. januar 2019

Tyskland: ZDF-kameramand på tv iført trøje for punkband, Bl.a. kendt for ‘Deutschland muss Sterben’

Radio24syv havde for et par år siden venstreradikale Rasmus Preston som fotografpraktikant, og der er aldrig langt fra den venstreradikale undergrund til den journalistiske mainstream. Tyske PI News fortæller, at en kameramand for ZDF, det filmer et interview med parlamentsformand Wolfgang Schäuble i et nyhedsprogram, bærer en trøje med slogan for det venstreradikale punkband ‘Slime’. Bandet er en integreret del af den venstreradikale scene i Hamborg, og er kendt for numre såsom Brüllen, zertrümmern und weg (‘Brøl, smadr, væk’), A.C.A.B. (‘All cops are bastards’) og Deutschland muss Sterben (‘Tyskland må dø’).

CDU-politikeren på en anden side af kameraet, fangede det næppe. En historie fra PI News.

“Dabei wurde mehrfach (bei 1:18, 2:27 min.) ein Kameramann mit der (‘richtigen’)
‘Antifa’-Einstellung eingeblendet. Auf dem T-Shirt des Linksfaschisten-Fans konnte man eine martialisch gestreckte Faust sehen und die Aufschrift ‘Brüllen, zertrümmern und weg’. Der Songtitel, der das Motto der G-20-Gegner von Hamburg oder der potenziellen Polizistenmörder des Hambacher Forstes zeigt, stammt von der Punk-Gruppe ‘Slime’.

Die haben sich als ‘antifaschistische’ Band schon früher einen Namen gemacht, sozusagen. Besonders bekannt und zum Gegenstand von Ermittlungen wurden sie durch das Lied ‘Wir wollen keine Bullenschweine’.

Ihre Nähe zur derzeit herrschenden Klasse zeigte die vom ZDF-Kameramann beworbene Band auch durch das Lied ‘Deutschland muss sterben, damit wir leben können’…

(ZDF heute Sendung, 30. december 2018 Kl.19.00)

“Wo Faschisten und Multis das Land regieren
Wo Leben und Umwelt keinen interessieren
Wo alle Menschen ihr Ich verlieren
Da kann eigentlich nur noch eins passieren…

Deutschland muss sterben, damit wir leben können!” (Slime, Deutschland muss sterben, 2000)

(Brüllen, zertrümmern und weg, ‘Brøl, smadr, væk’; Se evt. Amazon.de)

Oploadet Kl. 23:01 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97650/trackback

23 Comments »

 1. Filosoffen Schopenhauer skrev engang om at forbrydere ofte synes at have en umiddelbar sympati for andre forbrydere. Det værste ros og de værste bøller og banditter finder sammen, og iler hinanden imøde på nærmest hjertelig vis. Måske en iagttagelse som forklarer hvorfor den kommunistiske “elite” (landets værste bundfald) havde så stor sympati for de kriminelle, at de kaldte dem “de socialt nærtstående” og behandlede dem med fløjlshandsker. De røde kliker samarbejdede gerne med slyngler og kriminelle af den mest infame slags. Stalin og Lenin brugte dem bl.a. mod slavearbejdere og politiske fanger. Læs “Gulag Ø-havet” om den røde statsterror.

  At fascister ville begynde at kalde sig anti-fascister/humanister og forsvarere af MR, blev forudsagt allerede i ca. 1945 af Churchill.

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. januar 2019 @ 01:06

 2. …hvorfor den kommunistiske “elite” i Sovjet-unionen…

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. januar 2019 @ 01:08

 3. “Lavt informerede (og manipulerede) vælgere stemmer sig selv ud i afmagt og udryddelse”. “Krigen/guerillakrigen i Europa er begyndt, og snart kan vore landes byer begynde at stå i flammer”. Se net-aviserne og you tube.

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. januar 2019 @ 01:30

 4. Blomsten af Tysklands bundfald. Mit Taleban bart und alles.
  Ganz geil – NOT!
  Utroligt, at møgdyret får lov at paradere sin syge dagsorden.
  Det bliver der forhåbentlig lavet om på inden længe…

  Kommentar by White knight — 3. januar 2019 @ 01:30

 5. Hvis man ser diverse netavisers nyheder, vil man opdage at Danmark er ved at blive til det vilde vesten, med overfald, knivstikkerier, skyderier og påsatte brande overalt i landet. Og endnu værre ting er på vej. Og så har DR/TV lige rakket danskerne ned og kaldt dem “grisefarvede” m.m.

  Kommentar by tp — 3. januar 2019 @ 04:17

 6. Pas nu på Berufsverbot kan ramme med omvendt fortegn.Hvis manden er professionel og passer sit arbejde så er hans politiske tilhørsforhold vel for den sags skyld ligegyldigt.
  Billedet er taget i en arbejdssituatinn og ikke transmitteret på live tv.
  Jeg og for den sags skyld Kim Møller kan vel på job iklæde sig beklædning der argumenterer for politiske statements(har nu aldrig brugt det) uden det kan ses eller støder kunden.
  Men igen denne omsiggribende krænkelses kultur

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. januar 2019 @ 04:39

 7. Tænk hvis han haft en MAGA-kasket på. Så ville historien gå Verden rundt. Og han ville nok blive fyret.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. januar 2019 @ 04:53

 8. Satanisternes kamptropper på vagt, så forkerte ord og meninger ikke slipper ud i æteren.
  Live on Air er eneste mulighed for sandheden, så ud over kontrolrummet, så er satanisten også klar til, at afbryde kameraet.

  Kommentar by Iznogut — 3. januar 2019 @ 05:28

 9. Henrik Rasmussen, og lægen skal selvfølgelig have lov til, at gå på arbejde i burka – bare han/hun passer sit arbejde.
  Nuvel – i sagens natur er jeg skide ligeglad med, at muhammadanerne skilter med deres barbar ideologi, bare det foregår i et ørkenhul langt væk fra mit Danmark.

  Kommentar by Iznogut — 3. januar 2019 @ 05:31

 10. “Der er ikke langt fra den rødnazistiske undergrund og underverden til vor tids journalistiske mainstream”. Det er jo hvad der er pointen i ovenstående. Men det gik vist hen over hovedet på Per Henrik R.

  Kommentar by tp — 3. januar 2019 @ 06:59

 11. Mange unge mennesker ligner affaldsposer; grafisk primitive og forvaskede t-shirts, tåbelige tatoveringssmørerier op ad armene, besynderlige maskindele i ørene og næsen- det er meget tydeligt hvordan de og også ham her, i den grad mangler en identitet.
  Den forsøger de så at finde, uselvstændige som de er, på populærpolitikens overdrev, hvor de i øvrigt bliver udnyttet på det groveste, for at Pernille Skipper og resten af slænget kan rage millionvillaer og burgøjserpenge til sig.

  Og lige ham her adskiller sig ikke i det væsentligste fra alle de andre, det er bare noget han tror, en sølle Joska Fischer-klon komplet med skæl og hudorme og dobbeltglorie.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. januar 2019 @ 07:43

 12. For efterhånden en del år siden var jeg på kursus med en yngre mand, der stolt promoverede sin Che Guevara t-shirt. Han havde ikke den fjerneste anelse om, at den heldigvis afdøde var massemorder. Han kunne lige så godt have båret en Heinrich Himmler t-shirt, same-same.

  Blandt nutidens unge er Christiania-trøjen (den røde med tre gule cirkler og teksten “Bevar Christiania”) populær. Eneste humoristiske indlæg så jeg på et jysk kræmmermarked, samme trøje, blot med teksten “Ryd lortet”.

  Den svært mentalt afsporede, der skød Schäuble, var i øvrigt stofmisbruger og -handler, havde siddet i fængsel i ca. 5 år på daværende tidspunkt og var fyldt med konspirationsteorier om, at han og alle andre blev aflyttet konstant.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. januar 2019 @ 08:00

 13. > 6

  Tror du selv på det gælder for alle?
  Også for folk med Naziarmbind eller rockervest?

  Kommentar by Erik — 3. januar 2019 @ 08:01

 14. ER DET IKKE SOM OM ONDSKABEN stikker sit grimme fjæs frem flere og flere steder? Gerne kombineret med dumhed og vanvid uden grænser. Den udvikling som er foregår i Danmark i denne tid, er ihvertfald mareridtagtig. Vores politikere og journalister synes næsten alle at være gået fra forstanden. Eller at have solgt deres sjæl og samvittighed til Fanden selv. Har man brugt et par timer på at studere de sidste nyheder på nettet, har man et tydeligt billede af et Danmark (og Europa) hvor tåber, rødnazister, feminister og radikale pladderhumanister er ved at ødelægge alt. Partierne og medierne bliver mere og mere løgnagtige og forrykte for hver dag.

  Den situation Danmark er i lige nu, er grotesk, og var utænkelig for få årtier siden. Den gang kunne ingen forestille sig at den politiserende/snakkende klasse ville udvikle en slags kollektiv sindssyge/hjernebetændelse, gående ud på at civilisation skulle byttes ud med diktatur, islamisme og barbari, og at det danske folk skulle udskiftes og udsættes for etnisk udrensning/udryddelse. Af sine egne politikere og medier.

  Men Marokko-Lars har nu skrevet under på en Merkel-plan som netop drejer sig om at afskaffe ytringsfriheden, nationerne og demokratierne, plus flytning af hundredvis af millioner afrikanere og arabere til EU-landene. En rødbrun politik-kvindes sindssyge visioner skal nu omsættes til en invasion af bibelske dimensioner, og en altomfattende undergravning af den europæiske økomomi, frihed, velfærd, kultur, fred og sikkerhed.

  Mere ondt og rablende vanvittigt kan det jo næsten ikke blive.

  Folkefjendske, korrupte, feministiske og udemokratiske/totalitære kliker vejrer morgenluft. I Sverige har de længe haft vind i sejlene, og landet er allerede præget af kaos, velfærdstab og gigantisk kriminalitet m.m.

  I Frankrig advarer tænkere, filosoffer, bekymrede borgere, politiet og militæret nu om at Marokko-traktaten er en katastrofal og forræderisk
  plan som kan føre til borgerkrig. Og millioner af franskmænd/gule veste er i gaderne i Paris og mange andre byer for at protestere mod Macron, EU og Marokko-galskaben.

  Også vi danskere bør protestere mod de kæmpesvigt som V, K, S, R og DF udsætter os for.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. januar 2019 @ 08:27

 15. …Den udvikling som foregår i Danmark i denne tid…..

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. januar 2019 @ 08:33

 16. Uwe Max Jensen har fået 30 dages karantæne på Facebook, for at vise et maleri, med burka-kvinden og den krammende politimand m/k.

  Uwe Max Jensen har bare tilføjet en lunte på hovedet af hende der bærer burka. Det er for meget for Facebook.

  Kommentar by k.m. — 3. januar 2019 @ 09:19

 17. “Brøl, smadr, væk”

  Hvem tæsker han på vej hjem fra arbejde ?

  Kommentar by k.m. — 3. januar 2019 @ 09:23

 18. @Bent Nielsen 01:06: Hvad står MR for? Margrethe Rex!?!

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. januar 2019 @ 09:25

 19. @tp: SIAD står altså for Stop Islamiseringen af Danmark og kan støttes her: https://siaddk.wordpress.com/doner-til-siad/

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. januar 2019 @ 09:32

 20. Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. januar 2019 @ 09:32

 21. Alexander: “ER DET IKKE SOM OM ONDSKABEN stikker sit grimme fjæs frem flere og flere steder? Gerne kombineret med dumhed og vanvid uden grænser.”

  Prøv at se denne 25-minutters video om venstreidioternes forhold til videnskab og fakta. Det er godtnok fra USA, men giver trods alt en fornemmelse af den mentale sygdom, som også spreder sig på vores side af Atlanten.

  https://m.youtube.com/watch?v=W_u558q4GsU&t=4s

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. januar 2019 @ 11:41

 22. PHR burde virkelig også se den, men han vil nok ikke kunne forstå indholdet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. januar 2019 @ 11:43

 23. Nu er Peter “Hamas” Møller blevet direktør i DBU, så vi kan nok forvente endnu flere negre, muhammedanere og homoer på det “danske” fodboldlandshold…

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 19:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper