3. januar 2019

Molenbeek (Bruxelles), nytårsaften: “… police are understaffed and not able to keep the streets safe”

Bruxelles-forstaden Molenbeek er Europas ‘jihadi capital’, og cirkulerende mobiloptagelser fra nytårsaften illustrerer ganske fint hvordan islamisering i praksis manifesterer sig på gadeplan. Politi og brandvæsen er jaget vildt, og det bliver en gængs krigszone, den dag kulturkampen får to aktører. Nedenviste videoer er selvforklarende.

Fra The Sun – New Year’s riots and looting make Belgium’s notorious ‘jihadi capital’ Molenbeek a no go zone for cops and firefighters.

“As revellers saw in 2019, cops were also forced to close down the metro station Etangs Noirs after disturbances broke out on the streets outside the entrance. …

But according to union representative and firefighter Eric Labourdette, his colleagues were unable to extinguish some fires in Molenbeek as they could not get any cops to guide them in to the dangerous borough and to then protect them against attackers.

Labourdette said: ‘The Brussels firefighters and those from other cities are sick and tired of being attacked while doing their duty.

He complained that the police are understaffed and not able to keep the streets safe, with de-facto control of some boroughs in the hands of rioters. …

According to Labourdette, the firefighters had to call off their mission ‘because their safety could not be guaranteed’.

On their way back, their fire truck was reportedly attacked with projectiles and stones thrown by the youths. …

Labourdette blamed the local politicians for turning Molenbeek into a no-go area, adding: ‘Let’s get rid of the political correctness which certain authorities impose on us. It is about time to realise that all sorts of control have become impossible in some boroughs.

Oploadet Kl. 20:46 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97699/trackback

23 Comments »

 1. Forbyd vilde negre og hovedafskærende muhamedanere, og forbyd perkernes lorte islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. januar 2019 @ 20:59

 2. Slå dem dog ihjel for helvede

  Kommentar by Jack Nille — 3. januar 2019 @ 21:01

 3. Det samme er jo sket i DK… no-go zoner hvor politiet ikke tør gøre “de unge” noget samtidig med de praler på twitter over at have udskrevet 40 bøder til bilister der filmede det havarerede tog

  Kommentar by redneck — 3. januar 2019 @ 21:39

 4. Det er ud fra videoerne hhv.negeraber og abenegere. Stadig et par links fra homo sapiens. De burde indfanges og smides ud over en jungle i f.eks Congo. Spar faldskærmene.

  Kommentar by Jp — 3. januar 2019 @ 21:44

 5. Her hjemme er afkommet af Fandens Religions jo allerede i hverdagstræning inden de når puberteten. De skulle jo nødig stå tilbage for dem, der udviser stører trofasthed for Fandens voldsmanual. IQen er lav, men den skal som bekendt heller ikke bruges, hvis man vil stå sig godt med Fanden og stige i anseelse blandt hans følgere.

  Vi er mange, der siger “det kommer snart i en by nær dig” og det gør det så sikkert, som Amen endnu kan forventes udtalt i kirken. Men disse kommende bødler er jo i det iSlamlefende Danmark “bare” unge, der, udover ovennævnte æresbevisning, nu skal have endnu flere skattebetalte godhedsprojekter. :-(
  – alt til gavn for hele den “hellige” godhedsindustri :-( :-(
  og sikre undergang for os alle :-( :-( :-(

  Jeg FORSAGER djævelen og ALLE hans gerninger og AL hans væsen” og
  jeg FORSAGER enhver af hans medløbere og FORAGTER hans nyttige idioter og AFSKYR enhver der tjener på djævelskaben!

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. januar 2019 @ 21:58

 6. Normalt træder militæret ind og sikrer land og befolkning, når politi og civilforsvaret ikke magter at løfte opgaven.

  Heldigvis har satanisterne sikret sig, at deres politikere har udsultet og afvæbnet militæret, så den mulighed eksisterer ikke.

  Politikerne får belønning for deres bedrag. Løkke-Fonden bugner.

  Kommentar by Iznogut — 3. januar 2019 @ 23:21

 7. Det er kun et spørgsmål om kort tid, så har vi samme slags brande, uroligheder og organiserede overfald i København, Odense, Århus, Ålborg og 75 andre byer rundt om i Danmark. Og regeringen forbereder allerede massive forringelser af sundheden og velfærden, for ellers vil der ikke være penge nok til de yderligere HUNDREDTUSINDER af migranter som Maroko-Lars samt V, K, S, R og DF ønsker flytter til Danmark. Flertallet af vores politikere og journalister er korrupte eller frau Merkels nyttige idioter.

  Kommentar by tp — 3. januar 2019 @ 23:55

 8. Vi aå jo allerede forstadierne til akkurat det samme herhjemme nytårsnat.
  Hvad med alle ruderne i Europa Parlamentsbygningerne?
  Så slipper de også for maset med, at skulle pudse dem.
  Vor “kære” EU-politikere skal da også vide og mærke, det er Nytår.

  Kommentar by White knight — 4. januar 2019 @ 00:01

 9. Mange flere danskere burde melde sig ind i hjemmeværnet og skytteklubberne. Og uddeling af flyveblade til postkasserne, med opfordring til læsning af Uriasposten og net-aviserne samt støtte til Stram Kurs, vil nok også være en god idé.

  Kommentar by tp — 4. januar 2019 @ 00:15

 10. Christiansborgs politik er, iflg. nettet, at udskifte danskerne med migranter, er at udskifte kultur med barbari, er at afskaffe frihed, fred, velfærd og sundhed m.m.m., så der kan blive plads til tvang, diktatur, krig, elendighed, sygdom og “svenske” tilstande.

  Kommentar by tp — 4. januar 2019 @ 00:25

 11. Jeg fatter ikke hvorfor de satans vandalistiske møgdyr er blevet importeret.
  De der har stået for det, bliver ekspederet en dag, om end ikke så længe.

  Kommentar by Sindsro — 4. januar 2019 @ 01:27

 12. Så lad næste valg vise hvad folket mener.
  Nåh nej vi vil som vi plejer. Udryddes.

  Kommentar by P — 4. januar 2019 @ 06:48

 13. Herhjemme gør Danmarks politikere og myndigheder skam noget ved sagen.
  Det vil dog sige, man har ikke i sinde at gøre noget ved årsagen, men man har sandelig besluttet at vise handlekraft ved at iklæde akutlægerne sort uniform og skudsikre veste
  https://www.bt.dk/samfund/akutlaeger-i-skudsikre-veste-skal-rykke-ud-ved-terror
  Så kan de lære det, de unge, kan de!

  Kommentar by JMR HH Jr — 4. januar 2019 @ 07:50

 14. 07:50
  Alternativ-medie-narrativet i disse dage er familien, mandens rolle i forhold til familien. Hårde tider skaber stærke mænd, som skaber gode tider, som skaber svage mænd, som skaber hårde tider, som skaber hårde mænd ..:

  Where are the Men of the West? – with Stefan Aarnio
  https://www.youtube.com/watch?v=ZRexKqjwqNo

  Kommentar by Jack Nille — 4. januar 2019 @ 08:13

 15. Multikulti Bruxelles EU,s hovedstad. De ansvarlige politikere bor vist ikke i dette område. :-). Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. januar 2019 @ 08:18

 16. IFØLGE DE GAMLE MEDIER, DR radio og tv og papiraviserne, er Danmark stadig et land hvor alt, bortset fra enkelte småting, er i den skønneste orden.

  Al uretfærdighed, al familieopløsning, alle jobtab, al sygdom, alle indbrud, alle knivstik og skyderier, alle voldtægter og mord, hospitalsskandaler, nedskæringer og dødssyge “reformer”, al politisk svindel og svineri, alle bureaukratiske udskejelser, al boligmangel og alle sociale tragedier……

  betyder intet i det store billede, for Danmark er jo et lille yndigt, idyllisk og hyggeligt samfund. Og det er jo kun DE ANDRE som rammes af modgang, uheld og ulykker. Det er derfor at vi iflg. DR osv. er verdens lykkeligste folk. Vi har det jo godt. Og politikerne og journalisterne passer godt på os allesammen og vores fælles rigdomme.

  MEN IFØLGE NET-AVISERNE ER BILLEDET ET HELT ANDET!!!!! Vi bliver i disse dage udsat for verdenshistoriens største forræderi. Europa, Norden og Danmark underlægges Marokko-traktaten. Snart vil millioner af negre og arabere vælte ind i vores lande. Snart vil vi have censur og “svenske” tilstande overalt. Snart vil uroligheder, økonomiske nedture, velfærdskollaps, splittede familier, sygdom, hjemløshed, kriminalitet, påsatte brande, hverdagsterror og krigslignende byområder være den normale hverdag i alle EUs lande.

  Politikerne og journalisterne passer ikke på os, men arbejder med på frau Merkels store rødnazistiske og femifascistiske plan om at afrikanisere og islamisere hele Europa, om at udskifte befolkningerne med migranter, om at smadre al kultur og civilisation, så vanvid, barbari og borgerkrig kan opsluge vores lande.

  Kommentar by tp — 4. januar 2019 @ 08:58

 17. I aftes så jeg en filmatisering af bombningen ved Boston maraton.
  På et tidspunkt siger den ene terrorist-bror til den anden: “Vi skulle have placeret bomberne i hoftehøjde.” Man så i filmen at de satte to tasker med bomber på jorden, der gjorde at mange kun blev kvæstet på benene.

  Havde de stået i en meters højde, ville endnu flere være dræbt.
  Sådan tænker terrorister.

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2019 @ 09:00

 18. Sygeplejersker forlanger at deres efternavn holdes skjult.
  De frygter for deres sikkerhed.

  Det er også en form for terror der breder sig.
  Man truer offentlig ansatte, og skaber utryghed.

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2019 @ 09:03

 19. Er der nogen – udover måske nogle venstrefløjs-“økonomer” – der tror vi bliver ved med at have råd til det her i længden?

  Men bliv ikke vred på disse destruktive røvbananer. Bliv vred på dem der har inviteret dem; det er dem der har givet vores fælles arv væk.

  Jeg kigger på dig, Lars Løkke Rasmussen!

  Kommentar by Vagn Henning — 4. januar 2019 @ 10:36

 20. Vandkanoner. Eventuelt ladet med gylle.

  Kommentar by Bastardo — 4. januar 2019 @ 11:27

 21. Bastardo, hvad med at bruge syre? Det er perkerne jo så begejstrede for at smide i ansigtet på apostater og vantro, og så bliver de ret nemme at finde bagefter.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. januar 2019 @ 15:11

 22. Størstedelen af den arabiske indvandring magter ikke at opdrage deres børn til et vestligt land. Jeg så en historie om en muslimsk flygtningemor, der havde fået at vide af sagsbehandleren, at hendes børn var traumatiserede. De fór forvildede rundt. Som om de ikke altid gør det. Det kunne hun ikke selv se, men det kunne hun nu. De havde úMen det gør ikke noget, for de skal være stormtropper i den islamiske magtovertagelse. Bare nogle få slipper igennem og får magtfulde poster i samfundet, så de også hurtigt kan infiltrere den del. Det er ikke tilfældige utilpassede fyre, der på gaden, det er krigenuj.

  Kommentar by Uno — 5. januar 2019 @ 00:39

 23. Belgien = Islamisk Stat = shithole.

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 18:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper