4. januar 2019

Hykleri: Mai Mercado vil stoppe kristen sekts ‘djævleuddrivelse’, men har ingen holdning til omskæring

TV2 retter med en ny dokumentarserie fokus på ‘radikale kristne miljøer’. I føste afsnit kunne man se Torben Søndergaard fra ‘The Last Reformation’ udføre ‘djævleuddrivelse’ på børn, der tydeligvis er skræmte. Den ene tissede i bukserne. Børne- og socialminister Mai Mercado var chokeret over afsløringen, og ville nu undersøge, hvad man kunne gøre for at stoppe sådanne seancer. Det var overgreb på børn.

Her er samme ministers holdning til omskæring.

“Der er mange vinkler på dagens tema, og der er mange forskellige hensyn på spil. … Spørgsmålet om eventuel indførelse af et forbud mod omskæringiver anledning til mange overvejelser, der er svære at skille fra hinanden. De er af sundhedsfaglig, politisk, juridisk, religiøs, udenrigspolitisk og moralsk karakter. Det er derfor en sag, der kræver meget grundige overvejelser. … Det er efter min bedste vurdering ikke muligt hverken at adskille eller udskille de enkelte elementer til særskilt vurdering. Der kan ikke ses på de enkelte dele isoleret.” (Mai Mercado om omskæring, tale, 26. juni 2018)

“TV 2 Dokumentar følger den nye store kristne stjerne Torben Søndergaard fra The Last Reformation. 100.000 følger ham på Facebook, og otte millioner har set hans YouTube-videoer. Vi følger ham i Nordjylland og på rejse til London, hvor han udbreder sin tro.” (TV2)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97706/trackback

34 Comments »

 1. Hele Danmarks syge, stinkende politiske miljø, er ikke andet end en stor samling sataniske, venstreradikale psykopater. Det er sagt en million gange, også af andre end mig, men de er SATANISTER, OG DET BURDE IKKE VÆRE SÅ SVÆRT AT GENNEMSKUE, TAGET I BETRAGTNING AT HELE RØVERKULEN AF PSYKOPATSOCIALISTER DELTOG I OBAMAS FELTTOG FOR ISLAM I SYRIEN. Det danske folketing har foretaget så mage amoralske, antikristlige, antivestlige forbrydelser, så det er bare at gå ind og finde dokumentationen, og så efterfølgende køre dem igennem en folkeret, og derefter henrette dem alle og destruere og opløse alle partierne.

  Kommentar by Jack Nille — 4. januar 2019 @ 10:50

 2. Det er ikke i orden at få børn til at tisse i bukserne af skræk og det er heller ikke i orden at snitte i børns genitalier. Abraham religionerne er lort.

  Kommentar by Flaskeposten — 4. januar 2019 @ 11:00

 3. Det er helt fint med mig, at DR viser den slags. Selvfølgelig skal børn ikke udsættes for djævleuddrivelse. Det er slemt nok, at voksne frivilligt stiller op til den slags. Ytringsfriheden er til for at fortælle folk, hvad de ikke vil høre.

  Men det er ikke fint med mig, når de konsekvent viger uden om at fortælle, at i den muslimske del af verden er overgreb mod børn gange en faktor 1000 – eller mere, i sammenligning med den kristne verden.

  Hvorfor har de ikke for længst afdækket, de horrible antal voldtægter af mindreårige, grisefarvede, engelske piger, som Tommy Robinson, ene mand, kæmper en retfærdig kamp for. Men svaret er jo nok netop, at pigerne er grisefarvede, og bødlerne repræsenterer DRs hellige, lortefarvede ko.

  Kommentar by Margrethe — 4. januar 2019 @ 11:28

 4. Det er ikke kun på venstrefløjen at de kan slå knuder på sig selv for at forsvare det som man dybest set også selv finder uforsvarligt.

  Well, afhængig af hvordan man definerer “venstrefløjen”, naturligvis…

  Kommentar by Vagn Henning — 4. januar 2019 @ 11:32

 5. Jeg så foromtalen i TV2 Nyhederne. Jeg tænkte spontant, at det er den sædvanlige afledningsmanøvre fra halshugnings religionen, der stadig breder sig i Europa.

  Vi kan se frem til at halshugnings religionen uden nogen som helst kritik i statsradiofonien vil få flertal i Danmark indenfor nogle årtier.

  Det må man ikke sige og heller ikke andet negativt om den morderiske religion Islam.

  Sveriges SVT Rapport truede f.eks i julen seerne med 4 års fængsel, hvis de videre-emailede videon, der viste den rituelle, religiøse islamiske halshugning af de to skandinaviske piger, der var på ferie i Marokko i julen.

  Sveriges stats tv, SVT Nyheter: Statstelevisionen hotar med fängelse för dem som sprider halshuggningsvideon. Samhällsnytt 25 december 2018

  https://samnytt.se/svt-kritiseras-for-rapportering-om-islamistiskt-dubbelmord/

  Kommentar by A-mad — 4. januar 2019 @ 11:36

 6. Medierne er ikke andet end kommunistisk, satanisk propaganda (islam = satanisme = anti-kristendom = kristen-mordere), som alle burde vide nu:

  Respons til ”Guds bedste børn” TV2
  https://www.youtube.com/watch?v=ffKnI1mup1Q

  Kommentar by Jack Nille — 4. januar 2019 @ 11:36

 7. Hvis man ellers gider høre på det eneste større medie, som er på vores (den vestlige verdens kultur og etniske befolkningers) side, nemlig Infowars, så lærer man altså undervejs, alle de tricks der anvendes i propagandaen vendt imod os, og som bruges af satanisterne konstant til at manipulere deres følgere. Som f.eks at klippe ting ud af en sammenhæng og en sand forståelse, som så efterfølgende fremstilles fordrejer eller i en helt anden kontekst end den oprindelig var.

  Hvis man ikke fatter at kristendom er grundlaget for humanismen og vores vestlige kultur og at den repræsenterer en filosofi, som er herfra alle vores idealer om f.eks. at beskytte børn osv stammer fra, imodsætning til liberalisterne, socialisterne, kommunisterne, islam, satanisme og alle de øvrige psykoideologier, som kun går ud på at udrydde os kristne danskere, hvadenten vi nu er kristne på den ene eller anden måde eller ej.

  Det er ikke så svært at se, at vores kommunistiske politikere og partier og de danske kanaler og medier alle er sataniske propagandister, som ønsker at omskabe verden til et helvede på jord, med islam og deres verdensregering som det større mål, hvor de kan anvende muslimerne som fodsoldater for deres psykopatiske mål. Man kan jo se på hvor mange kristne de har myrdet i Mellemøsten, da socialisterne havde magten under Obama

  Kommentar by Jack Nille — 4. januar 2019 @ 12:05

 8. > Margrethe 11:28

  Det er hos TV2, denne dok sendes…

  Mai Mercado: “Det er efter min bedste vurdering ikke muligt hverken at adskille eller udskille de enkelte elementer til særskilt vurdering.”.
  Nå, og hvorfor så ikke? På grund af en intellektuelt mindre begavet minister?

  For nu at gøre det lettere for denne minister: Kønslemlæstelse af små børn er i forvejen forbudt, jævnfør Straffelovens § 245a. Dér forsvandt lige dine såkaldte politiske og juridiske tanketomme overvejelser.
  Dine ‘religiøse og moralske overvejelser’ er rent vrøvl, jævnfør enhver sundhedsfaglig og lægelig vurdering, ups, der røg også lidt.
  Tilbage står dine påståede ‘udenrigspolitiske’ overvejelser.

  Hvilket betyder, at du og din miserable regering tager større hensyn til muslimske oliestater og nogle efterhånden få svært ortodokse jøder. Hvoraf sidstnævnte er på vej i graven, mens muslimerne formerer sig i hobetal.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. januar 2019 @ 13:33

 9. Rettelse: Kønslemlæstelse af piger er i forvejen forbudt, mens drengebørn gerne må skæres i….

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. januar 2019 @ 13:39

 10. Det der fra muslimske/islamistiske kredses side foregår af forbrydelser mod tusindvis af engelske piger og kvinder, er GRUSOMHEDER. Og det som millioner af piger og kvinder i afrikanske og arabiske lande udsættes for af overgreb, er også BESTIALSKE forbrydelser. Men de politisk korrekte radikale og skabsradikale dækker over uhyrlighederne.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. januar 2019 @ 13:44

 11. Overgreb på små drenge bør naturligvis også forbydes.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. januar 2019 @ 13:45

 12. Hvis nu man fastspændte Mai Mercado til et bord og holdt en skalpel mod hendes fjappe, mon hun så ville opfatte situationen således, at “der er mange forskellige hensyn på spil”?

  Hensyn af “sundhedsfaglig, politisk, juridisk, religiøs, udenrigspolitisk og moralsk karakter.”

  Eller ville holdningsløse Mai opfatte, at nogen var i gang med et modbydeligt, og ikke mindst irreversibelt overgreb mod hende?

  Forbandede idiot!

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. januar 2019 @ 13:56

 13. Til at brække sig over de dobbeltstandarder……

  Kommentar by Siggismund Blue — 4. januar 2019 @ 14:03

 14. 13:44 Det er krigshandlinger og at politikere og myndigheder, som har påført os uhyrlighederne ikke reagerer, beviser med al tydelighed, at de er forrædere, islamister, satanister, psykopater, anser sig selv for at have diktatoriske beføjelser og ønsker os alle udslettet.

  De har påført os terror, og de bifalder det. Selv efter at det er klart for enhver hvad islam og muslimer er, så fordobler de blot uhyrlighederne, så vi er altså i et kommunistisk diktaturs vold, hvor hele folketinget danser dødedans foran guillotinerne, som borgerne må i gang med at bygge.

  Kommentar by Jack Nille — 4. januar 2019 @ 14:21

 15. Hun har millenium hjerne og skal se nogle drengebabyer skrige i vilden sky mens de bliver snittet i, før hun måske vil undre sig. Forestille sig det kan hun ikke

  Kommentar by Kratos — 4. januar 2019 @ 15:07

 16. Hun skal se det i TV, sku der have stået.

  Kommentar by Kratos — 4. januar 2019 @ 15:09

 17. Mai Henriksen var præcis lige så dum og enfoldig. Hende stemte de på, fordi hun var single.

  Ha ha ha.

  Kommentar by Iznogut — 4. januar 2019 @ 15:56

 18. Mai Mercado er selvfølgelig totalt uvidende og ligeglad med kønslemlæstelse af børn. Det burde ikke være en hindring hvis man vil stoppe en psykopatisk “djævleuddriver” fra at terrorisere børn.

  For min skyld kan islam destruere deres egne børn så meget de vil hjemme i islamostan men de skal stoppes og straffes for de forbrydelser de begår her i landet.

  Kommentar by Santor — 4. januar 2019 @ 16:18

 19. Der er vist nogle andre djævelen skulle uddrives fra!

  Kommentar by P — 4. januar 2019 @ 16:22

 20. Jack Nille — 4. januar 2019 @ 14:21 :
  Jeg tilslutter mig!

  Og undrer mig i øvrigt såre over (på INGEN måde for at tage djævleuddrivelserne her i forsvar), at hverken TV2, politikkere, venstrejournalistisk overflodsforbund eller resten af de radikale og deres vidt udbredte tentakler ikke råber op og påpeger de psykiske overgreb, der dagligt udøves bag parabolerne i Danmark i navn af allaen (Fandens Religion)???

  Men det viser jo, at deres IQ er lig den 1400 årige indavl, som de med AL magt VIL give første ret til Danmark og til alt det vi har slidt og slæbt for. Ja, selv vor nutidige tvangsskat skal de have første ret til.

  Jeg forsager djævelen og alle hans gerninger og al hans væsen!
  Jeg forsager hans tilhængere og afskyer hans nyttige idioter og foragter enhver der tjener penge derpå!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. januar 2019 @ 16:27

 21. Ifølge Det nye Testamente, så burde uddrivelse af dæmoner være helt naturligt, for der et klokkeklart mandat fra Jesus til at gøre dette.

  Vore børn og unge tæppebombes med satanisme fra underholdningsindustrien, og da denne har stjålet forældrenes rolle mht. prægning og opdragelse, er der frit slag for Aleister Crowleys disciple i Frimurerlogen, musik- og filmindustrien mv. til at destruere løs.

  Og hvor mange der opponerer imod eksorcisme, beflitter sig samtidigt med yoga, new age og anden okkult praksis?

  Fanden er så sandelig løs i Danmark!

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 4. januar 2019 @ 16:50

 22. Jeg er ikke katolik, men lige denne her artikel fra det katolske finder jeg vigtig. Det er interessant at bemærke, at præster siger, at dæmonbesættelse har været kraftigt stigende, især siden 2014. Det var i 2014, at det store kaos og massedrab på kristne begyndte i Syrien, og det var i 2014, at djævletilbederne begyndte at fosse ind i Europa.

  https://www.catholic.org/news/hf/faith/story.php?id=76761

  Torben Søndergaard anser jeg for at være en farlig, falsk ‘profet’, og at tage børn med til dæmonuddrivelser burde være strafbart!

  Kommentar by Kuffar — 4. januar 2019 @ 17:44

 23. https://www.youtube.com/watch?v=CXbTu1z1IPc

  Advarsel mod at se videoen, men det her er virkelighed. Glem alt om ‘almindelige’ eksorcister; kun kristne kan drive dæmoner ud. Nytter ikke at dope folk med sløvende medicin, for det bliver de jo aldrig raske af.

  Kommentar by Kuffar — 4. januar 2019 @ 17:59

 24. Hykle hykle hykle hykle.

  Kommentar by Michael Unna — 4. januar 2019 @ 19:44

 25. Så kun de første 3 minutter af Torben Søndergaards forsvarsvideo henvist til af Jack Nille, og der er slet ingen tvivl om at Torben holder sig til sandheden, mens TV2 i deres manipulationer er næsten så slemme som CNN i forsøgene på at få ram på Trump.

  Men må sige at jeg har svært ved at tro på djævleuddrivelse som andet end hjernevask. Kan se at flere udsagn her tyder på at nogle er så amerikanskpåvirkede at de i ramme alvor har taget den kristne konspirationsteori om satanister til sig, hvor man bør bruge de konspirerendes egen terminologi og kalde dem globalister tilhængere af en ny verdensorden. Kun hvis det kan bevises at de dyrker satanistiske ritualer og følger Alistair Crawley kan det forsvares at kalde dem satanister mod deres vilje.

  Kommentar by perhag — 4. januar 2019 @ 20:08

 26. Nr 12 – såre sandt. Hun er et sygt, ondskabsfuldt bæst.

  Kommentar by Winged Hussar — 4. januar 2019 @ 20:12

 27. 20:08 Islam er i sig selv satanisme, og politikerne har nu i mere end 5 årtier importeret satanisterne fra Mellemøsten med åbne arme, som de også selv fandt på at bringe hertil.

  Kommunisterne/socialisterne ved deres militær Pentagon og NATO har aktivt udryddet kristne i Mellemøsten siden 2011 under Obama, det er også satanisme

  Der er meget der tyder på, at de mennesker som styrer vores politikere og centralbanker og multinationale virksomheder alle er ægte satanister. Man skal næsten være blind for ikke at se at satanisme er allevegne

  Dagens satan-video fra A Call For An Uprising
  BAPHOMET “GOAT” WORSHIP IS HAPPENING ALL OVER AMERICA….
  https://www.youtube.com/watch?v=RhtCvc0dZFA

  Kommentar by Jack Nille — 4. januar 2019 @ 23:16

 28. Kuffar, de såkaldt “besatte” mennesker i videoen opfører sig fuldstændig, som mennesker der er påvirkede af crystal meth, bath salts, pcp og lignende.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. januar 2019 @ 06:50

 29. Jack, den video med gederne er sgu for tumpet. Yoga er ikke ondt. Geder er ikke onde. Men de elsker at klatre. Hvilket andet kæledyr har det indbygget i sin natur, at ville balancere på hvad-som-helst bare for at komme lidt højere op? Katte? Hunde? Høns måske… eller påfugle. Har du nogensinde været i børnezoo, hvor der er kælegeder? De er vildt nuttede.

  Det er simpelthen for langt ude, at tillægge denne yoga-med-ged-trend en dybere mening. Der findes også folk som finder det perverst, at min kat ligger og putter hos mig i sengen. Søren Ryge Pedersen f.eks.

  Det er en ommer!

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. januar 2019 @ 07:07

 30. @29 – Hr. Snusk:

  Du er helt galt afmarcheret: KIG DOG PÅ SYMBOLERNE og tag et kig på, hvor meget satanisme er udbredt i bl. a. Hollywood. Læg også mærke til de 5 kantede stjerner (billede på Baphomet – en tvekønnet ged som symboliserer satan). Disse stjerner kan både vende op og ned og er blot en anden måde at repræsentere yin og yang på samt ofte også illustreret som et skakbræt.

  Yoga handler om Kundalini, Karma og reinkarnation og handler ikke om sundhed, men om at minimere kufferten af dårlige tings indflydelse på det næste liv (fx. en straf for synder mv.). Det er også derfor at man i Indien kan se folk passere syge mennesker på gaden og blot trække på skulderen og sige bad karma, for grunden til den syges endeligt er hans egen skyld.

  Så prøv at kigge på symbolerne en ekstra gang,

  Denne lære har spredt sig i Vesten takket være New Age infiltration i Vesten via kirker, Frimurerlogen og mangeandre inkl. det politiske system.

  Jo der er gået ged i den, fordi satanisterne har kapret geden som symbol. Stakkels ged!

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 5. januar 2019 @ 13:31

 31. Mai Mercado har også i sine unge dage været kæreste med den deforme og psykotiske Nikolaj Vamme(l)n.

  Det svarer til at være kæreste med Zenia Stampe og Stine Bosse; d.v.s. menneskeligt affald…

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 18:42

 32. Regeringen måtte jo ikke gøre noget ved omskæring, det var reelt et valg taget for os af USA. Selv DF gjorde intet, selvom et forbud havde fået et utal af uintegrerbare muslimer til at forlade landet. Igen et massivt blåt svigt, husk det til valget.

  Kommentar by LarsB — 5. januar 2019 @ 21:25

 33. Husker at en muhammedaner fra Pakistan blev tvangsgift med en ged efter at have voldtaget den.

  De gifter sig med en ged, og saver hovedet af unge hvide europæiske piger.

  De er kraftedeme syge i potten de muhammedanere…

  Kommentar by Revisoren — 6. januar 2019 @ 11:01

 34. Drengen tisser IKKE i bukserne pga. frygt..!
  Det er blevet TYDELIGGJORT at TV2 klipper og klistrer og lyver i ét væk! Drengen er autist og græder over at han IKKE kan få lov til at komme op og plaske i et af dåbsbassinerne!

  Lad nu VÆRE med at tro på løgne-medierne!!!

  Kommentar by M.J. — 13. januar 2019 @ 23:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper