4. januar 2019

DR-koryfæ undsiger sang: Nazisterne var ‘vilde med den blond pige som et symbol på den ariske race’

Forfatteren Egon Clausen er blevet 78 år, men han var i 35 år tilknyttet Danmarks Radio, og vi er nogle der husker hans karikerede form for journalistik på P1. I sine yngre år var han redaktør for den halv-kommunistiske forening ‘Unge Pædagoger’, der ville have et opgør med nationalstaten, og naturligvis har han også undervist på RUC.

Med hans fortid in mente, giver det god mening, at han vil droppe historiske sange der samler danskerne. Læserbrev af Egon Clausen i Kristeligt Dagblad – Forfatter: Drop nu ‘Den danske sang’, som for længst burde have været på skrotkammeret.

“Når ophidselsen over episoden med den danske sang som en ung, blond pige har lagt sig, må det være på sin plads at kigge nærmere på selve teksten og dens definition af det at være dansk. Den har nemlig nogle særdeles problematiske sider. … sangteksten er et patetisk opbud af klichéer og beskrivelser af en danskhed, som vi for længst burde have henvist til skrotkammeret.

Billedet af den blonde pige som noget specielt nordisk var muligvis meget uskyldigt i 1924, da sangen blev skrevet, men siden er dette billede blevet besudlet på det forfærdeligste af nazisterne. De var helt vilde med den blonde pige som et symbol på den ariske race. De var også begejstrede for ‘hedenold’, det vil sige den hedenske oldtid, før kristendommen vandt indpas i Norden.”

(Michael Ancher, Pigen med solsikkerne, 1889; Foto: Wiki, udsnit)

Oploadet Kl. 23:11 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97719/trackback

48 Comments »

 1. Perkerdrengene er da også vilde med unge danske blonde piger… til at få fizz på i alt fald!

  Kommentar by redneck — 4. januar 2019 @ 23:19

 2. Han burde bare have en 9mmm between the eyes!!

  Kommentar by Black Watch — 5. januar 2019 @ 00:02

 3. Det er da utrolig heldigt for venstresnoede fascister, at der har været noget, der hed nazisme. For så kan det sagtens forsvares, at blonde mennesker ej må hyldes positivt. Nu er det pludselig dyrkelse af det ariske, vi skal beskæftige os med i stedet, Lige nu kører der en historie fra Sjælsmark Udrejsecenter om en dreng, (filmet af sin far sjovt nok !) ikke må få broccoli og kartoffel, da det er reserveret til de små børn. Det for åbentbart folk af venligbotypen til at sammenligne med nazisterne koncentrationslejre. Propagandamaskinen og hjernevasken kører frem med fuld speed. Det er helt utroligt, hvad den nazisme skal trække

  Kommentar by Uno — 5. januar 2019 @ 00:16

 4. Det får åbentbart….skulle der stå!

  Kommentar by Uno — 5. januar 2019 @ 00:17

 5. Kommunisten Egon Clausen er indbegrebet af en paranoid stodder fyldt med ondskab. I virkeligheden er han jo selv nazist, bare på den røde og perverse måde som vender alt på hovedet, gør hvidt til sort, ret til vrang. Og som dyrker landsforræderi som det smukkeste og bedste man kan foretage sig.

  Lad os lige huske på at de røde socialister har myrdet endnu flere uskyldige mænd, kvinder og børn end de brune socialister. Egon Clausen er en ekstremist som besudler og nedgør sin egen rede, sin egen hjemstavn, sin egen kultur, sit eget folk.

  Kommentar by tp — 5. januar 2019 @ 00:37

 6. Hitler var vegetar. Den tyske befolkning spiste roer.
  Nazismen har besudlet grøntsager og vegetarer.

  Huhej, hvor det går over stok og sten, når gamle venstreekstremister indser, hvad de har spildt deres liv på.

  Kommentar by Bastardo — 5. januar 2019 @ 00:45

 7. Nazisterne var også begejstrede for frisk luft, solskin, sundhed, sommerferier, god mad, kernefamilien, ungdom, musik, film, blomster, biler, motorveje, tog og skibe.

  Ifølge Egon Clausens logik skal vi så også tage afstand fra frisk luft, solskin, sundhed, sommerferier og god mad, osv. Manden er jo idiot.

  Kommentar by tp — 5. januar 2019 @ 00:49

 8. Undskyld forglemmelsen. Bastardo har jo ret. Det skal også være slut med grøntsager og vegetarmad, for ellers gør vi jo os selv til nazister.

  Kommentar by tp — 5. januar 2019 @ 00:54

 9. Det er utroligt heldigt for os andre at ham klovnen og ligesindede, snart er døde af alderdom; så kommer der ikke mere vanvid fra dem.

  Kommentar by Hul igennem? — 5. januar 2019 @ 01:01

 10. Kære danskere. De radikale og åndsformørkede kliker truer nu os alle med død, ulykke og Danmarks undergang. (Marrakech) Se derfor at få uddelt flyveblade om at orientere sig via net-aviserne.

  Kommentar by tp — 5. januar 2019 @ 01:12

 11. OT: Bytte, bytte – Købmand..!

  “Said Mansour: Far til fem, på kontanthjælp, terrordømt og forvist for altid”

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/said-mansour-far-til-fem-paa-kontanthjaelp-terrordoemt-og-forvist-altid

  Modydelsen var Marrakesh Aftalen…

  Og, som andre mere vidende politologer end jeg, skriver:
  Moralsk lov bliver før eller siden til reel (FN) lov…

  Ynkeligt!

  Kommentar by Anonym — 5. januar 2019 @ 01:17

 12. I Tyskland har den Soros-finasierede organisation Amadeu Antonio Stiftung udgivet en pjece, der oplyser folk som arbejder med børn, om hvordan man kan genkende børn af højreekstremister. Naturligvis illustreret med en blond kvinde og hendes blonde datter med fletninger:

  https://www.epochtimes.de/assets/uploads/2016/09/Screen-Shot-2016-09-20-at-14.25.17-640×425.jpg

  Fletninger åbenbart blevet til noget suspekt i Tyskland.

  Braids on German girls is RIGHT WING EXTREME now

  https://m.youtube.com/watch?v=imQNS9ORQyc

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. januar 2019 @ 02:03

 13. NATOs beslutning om at bevæbne ISIS var jo noget hele forsvarspagten tilsluttede sig. Det vil sige de forskellige parlamenter og kommunisterne i EUs kommission, hvis forsvarspagt det jo er, og som vi ved blev ansat af the Atlantic Council og som jo altsammen er kontrolleret af de forskellige NATO-lande, herunder Danmark og det samlede danske folketing, som sendte vores fly ned for at give luftstøtte til ISIS, som udførte forbrydelser nede på jorden, som var en del værre end hvad nazisterne ellers kunne finde på under 2. verdenskrig, som også fremgår af deres propagandavideoer, hvor journalister fik skåret knoppen af, altsammen tydeligvis produceret i Hollywood.

  De hertil Danmark indvandrede Syrere samlede sig i Aleppos biografer og klappede af videoerne, som vi alle husker, ligesom vi husker hvordan Pentagon og NATO-landet Danmark sorterende herunder og deres daværende store stjerne, “socialisten” og Nobels fredspris vindende, alle danske mediers og alle partiernes store darling, Obama, aldrig fik et svært spørgsmål af en journalist i sine 8 år på posten, fuld støtte fra den samlede verdenspresse, undtaget Fox (som da også fik strøget sin plads i det Hvide Hus’ presserum). Vi husker hvordan han og de danske NATO-styrker ydede flystøtte til Tyrkiets operationer, hvordan NATO-landenes og Israelske officerer dukkede op da de tømte Aleppo for ISIS, som de sidste. Vi husker hvordan ISIS fik besked af USA og Tyrkiet på at flytte sig, og forsvandt når de skulle forsøge at holde positioner fra Assad med forskellige Tyrkiske styrker osv osv.

  Danmark og de danske partier var alle helt oppe på mærkerne i deres lovprisning af de Syriske operationer, som altså mest kæmpede for ISIS, for at deres ISIS venner nede på jorden kunne overgå nazisterne nede på landjorden med Amerikanske våben, naturligvis.

  På samme måde, som de danske partier bød nazisterne velkommen i 1940 og ligesom den tidligere nazist Walther Hallstein jo efterfølgende blev sat til at forfatte Rom-traktaten efter det forlæg og forarbejde som nazisterne havde udført i de besatte områder

  Altsammen tyder på, at de virkelig er nazister i Danmark, men de kalder sig selv socialister og kommunister .. Kommunisterne og dermed socialisterne, som jo begge er såkaldte “marxister” er jo også altid værre end nazisterne, som egentlig var meget søde imod deres egne tyske folk.

  Derimod har kommunisterne og altså også socialisterne som jo er det samme, åbenbart, tydeligvis og set utallige gange tidligere intet imod at destruere deres eget folk, som vi jo ved, og som vi også får et eksempel på her, hvor en gammel kommunist vil ødelægge dansk kultur, som holder sammen på vores identitet

  Tom Fitton – Libyan Arms Fueled War In Syrian, 2506
  https://www.youtube.com/watch?v=HIflg-M1tEQ&feature=youtu.be&t=102

  Kommentar by Jack Nille — 5. januar 2019 @ 02:06

 14. 02:06
  https://pbs.twimg.com/media/DvmMnvzWkAEygUr.jpg

  Kommentar by Jack Nille — 5. januar 2019 @ 04:18

 15. Jack, og vore “forsvar” brugte deres F16’ere til at smadre Libyen. Det mest velfungerende land i Afrika, med det bedste uddannelsessystem, det bedste sundhedvæsen og rimelig godt styr på de fire store klaner, som ellers gerne ville i gang med strubesnitteriet. Men Ghaddafi havde fat i den lange ende, og skabte reelle fremskridt.

  Nu kan man tage til Libyen med $500 på lommen og købe en kastreret negerslave, som det har været arabisk tradition i tusind år.

  Tak til NWO-psykopaterne! I fik også åbnet en migrationsmotorvej, så Europa bliver den næste kampplads for de magtliderlige zionistsvin og globalister, som lever for at se os andre dø. Merkel, Macron, fedlingen og de andre forrædere mod Europa gnider sig i hænderne af fryd.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. januar 2019 @ 06:38

 16. >7
  Vi må også hellere tage afstand fra alle der hedder Clausen.
  Navnet er kendt for nazi sympatier.

  Kommentar by Erik — 5. januar 2019 @ 07:41

 17. Og ved du, hvem der ogsaa er helt vilde med blonde piger?

  Muhammedanere.

  Kommentar by Erling — 5. januar 2019 @ 08:09

 18. Iøvrigt indførte nationalsocialisterne også verdens første miljølov og verdens første dyrebeskyttelseslov. Så lad os endelig tage afstand fra miljø og dyrebeskytelseslove og vegetarer ( Hitler var vegetar).

  Kommentar by Danskeren — 5. januar 2019 @ 08:45

 19. Hitler var også vild med socialisme, lad os smide det på møddingen.

  Kommentar by Winged Hussar — 5. januar 2019 @ 08:50

 20. Ku yallahen Mansur ikke have været m det samme fly som Småfed?

  Kommentar by Hul igennem? — 5. januar 2019 @ 08:56

 21. Ja Nazisterne byggede også motorveje, og Hitler var vegetar og ikke ryger. Det hed National Socialisme….så nazisterne var også socialister og Hitler elskede og hyldede Islam.

  Kommentar by Michael Unna — 5. januar 2019 @ 09:01

 22. Hr. Clausen er et gammelt gråt møgdyr,
  der skider på gulvet i Danmarks hus.
  Engang var han de rødes fløjtyr,
  nu er han blot en mide, en lus.

  Kommentar by Crass Børsting — 5. januar 2019 @ 09:02

 23. #21 ja, vi må konkludere at vegetarer, schæferhundejere, ikke rygere, fortalere for offentligt finansieret sport for de unge – og ja selvfølgelig også de, der taler for flere motorveje er nazister. Her vil socialisterne så tro de går fri, men nej. De ønsker mere offentlig transport, flere tog på skinnerne. Det dækker selvfølgelig bare over et latent ønske om at skabe plads for alle de godsvogne, der skal transporterer de politisk forkerte til udryddelseslejrene.

  Faktum er, at flertallet af verdens befolkning, foretrækker mennesker af deres egen race. De få, der ikke gør, viser sig ofte at have problemer med fra barndommens mentale bagage, eller har følt sig “uden for” hele livet, hvilket dækker over det samme.

  Derfor plejer jeg at sige, racisme er et andet ord for realisme. At foretrække sin egen race er en naturlig og sund tilstand, der ikke slår andre racer ihjel eller udrydder dem. Det gør til gengæld totalitære, socialistiske ideologier. Se dér ligger schæferhunden begravet….

  Kommentar by Margrethe — 5. januar 2019 @ 09:54

 24. Godmorgen Kim.

  https://politiken.dk/debat/ledere/art6943151/Nu-kommer-der-et-modspil-til-Trump-og-det-kan-man-kun-gl%C3%A6de-sig-over

  Paywall artikel, men man kan lige skimte underrubrikken. Jeg citerer:

  “I dag begynder en ny æra i USA. Den nyvalgte amerikanske Kongres træder nu sammen, og dermed får præsident Donald Trump for første gang et reelt politisk modspil. Demokraterne kontrollerer fra i dag Repræsentanternes Hus og kan fra den magtbastion udfordre og kontrollere den vilde amerikanske præsident langt mere end hidtil. Det kan man kun glæde sig over. Republikanerne i Kongressen har vist sig deprimerende villige til at se gennem fingre med præsident Trumps konstante angreb på retsstaten og hans skamløse politisering af de mange retssager og undersøgelser af ham og hans folk. Det amerikanske regeringssystem er baseret på en magtkamp mellem de forskellige demokratiske institutioner – de såkaldte – og det er på høje tid, at der kommer en magtfuld politisk modpol til Trump. Samtidig er demokraternes magtovertagelse i Kongressens ene kammer et kærkomment tegn på, at realityshowet lakker mod enden, og at normaliteten måske er ved at genindfinde sig i USA.”

  Jeg tænkte straks det måtte være en venstreorienteret klummeskribent, men nej, øverst i artiklen står der:

  “Dette er en leder. Lederen er udtryk for Politikens holdning og skrives på skift af medlemmerne af avisens lederkollegium.”

  Altså Politikens officielle holdning.

  Kommentar by Realist — 5. januar 2019 @ 10:01

 25. Hvem kan tage den gamle nar og røv til Egon Clausen seriøst?
  Manden har ikke haft ret i noget som helst udover professionelt og ihærdigt at nedbryde det gode samfund, som den forkælede nar fik af sine forfædre.

  Kommentar by Veritas — 5. januar 2019 @ 10:05

 26. Der var jo så meget man ikke vidste i 1924, men når der er gået 100 år og nogen ser tilbage på Egon Clausen, så vil man konstatere, at selv om forandringerne foregik lige foran hans næse, så vidste han ikke, hvad der skete.

  Kommentar by Menig 442 — 5. januar 2019 @ 10:07

 27. Eng # 23 Margrethe. Der findes nu engang mennesker af forskellig race, dvs. etnicitet. Jeg har endnu ikke mødt et folkeslag eller race eller what ever, der ikke foretrækker deres egne. Bortset måske helt tyndt befolkede egne som eksempelvis de grønlandske i gamle dage, hvor det var nødvendigt med parring med enhver mandlig gæst for at skabe lidt frisk gentilførsel. Faktisk har vore nordiske egne været de allermest åbne overfor opblandinger, da vi altid har modtaget en vis mængde udefra og også må betegnes i tidligere tider som tyndt befolkede. Altså vi er ret exogame. Men det er han ligeglad med. Han vil hellere udrydde det danske folk. Han vil ikke have, at vi på nogen måde hævder vor egenart. Men han støtter helt sikkert undertrykte minoriteter, men hader sine egne.

  Kommentar by Uno — 5. januar 2019 @ 10:43

 28. Det tidligere Sovjet var vilde med udryddelseslejre.
  Clausen må vide hvor mange “uønskede” der blev myrdet dengang.

  Kommentar by k.m. — 5. januar 2019 @ 10:58

 29. Det gamle røde fjols forstår ikke sangens tekst og betydning, men ved fra satanisternes rundskriver, at den hvide “race” skal bekæmpes og helst uddø.

  Hr. Clausen, det kommer moske som en overraskelse for dig, men prøv at kig i spejlet. Der er sgu en fjende derinde, hva?

  Kommentar by Iznogut — 5. januar 2019 @ 11:18

 30. NU FORSTÅR JEG BEDRE, hvorfor kommunisterne, socialisterne, femi-fascisterne og de radikale ønsker at fordrive, udskifte og udrydde os. De vil frelse os fra nazismen. De vil for enhver pris sikre at vi ikke bliver til nazister. Nazismen er det værste af alt, for når de myrdede løs var det jo i en ond hensigt. Men når kommunister myrder og udrydder, er det jo altid i en god hensigt. De røde er altid velmenende og næstekærlige, og kan derfor aldrig gøre noget forkert. Det har Egon Clausen, Marianne Helved, Stine Bosse, Zenia Stampe og mange af de mest intellektuelle politikere og journalister forlængst forstået, og det er jo derfor de fylder os med hykleri, løgn og sludder året rundt. De vil bare sørge for at vi ikke bliver ligesom Hitler, Gøring og Goebbels, de fortabte sjæle som sikkert brænder i helvede til evig tid. Så de røde er i virkeligheden nogle søde mennesker som bare prøver at skåne os for det allerværste: den evige fortabelse.

  Kommentar by tp — 5. januar 2019 @ 11:25

 31. Som jeg har nævnt i en anden tråd, så venter vi kun på, at de blonde “piger” på venstrefløjen farver håret kulsort – Kom nu, Johanne, Zenia og Sofie! I får her, en prisbillig, anledning til, gennemtrængende, at skide på danskerne – Schwarzkopf Live Color XXL 99 Deep Black kr. 55,00 På lager, afsendes inden for 2-4 hverdage – Kom i gang!

  Kommentar by T. Flodur — 5. januar 2019 @ 11:50

 32. Folk af hans slags har behersket Danmarks Radio i årtier. Mange af dem er heldigvis på pension idag, men deres ånd lever stadig i DR. Og uheldigvis ser de fleste danskere stadig verden gennem DR’s briller. Se f. eks. blot på det grotesk fortegnede billede almindelige ignorante og inddoktrinerede danskere har af præsident Trump.

  Kommentar by JC — 5. januar 2019 @ 12:05

 33. MAN MÆRKER AT valget nærmer sig. Nu er Mansour langt om længe blevet udvist. Det skal bortlede opmærksomheden fra de hundredvis af forbrydere og potentielle terrorister der får lov til at blive på tålt ophold. Og så er der de flere tusinde migranter som ikke er registret, og som der slet ikke er styr på. Man aner ikke hvor de er. Og grænsen mod syd er stadig hullet som en si. Og snart begynder den ekstra indstrømning af arabere og negre som Marokko-pagten har forpligtet os til. Danmark skal invaderes, besættes, afrikaniseres, islamiseres og ruineres, mener V, K, LA, S, SF, R og DF.

  Næsten alle vores politikere synes smittet af en ideologisk, selvmorderisk og folkemorderisk vanvids-virus, der har forvandlet deres hjerner til en boblende og sydende masse, af samme konsistens som en blanding af kogende mudder og havregrød.

  Kommentar by tp — 5. januar 2019 @ 12:10

 34. Piger med blond nazi-hår er politisk ukorrekte og er en fornærmelse mod muslimerne. Og så tildækker de endog ikke håret, men viser det skamløst frem.

  Kommentar by JC — 5. januar 2019 @ 12:11

 35. Blonde gener er “sniger” gener, er der bare en del blond i begge forældre, skønt nok så mørke i udtryk, vil det hurtigt i løbet af en generation eller to være det blonde, der kommer som individer i flere udgaver, hvis det er ellers er kulturelt at være eksogam sammen med det blonde. Eksogame kultur hører sammen med blonde gener her på vore breddegrader, udviklet under Nordens kolde og skiftende vejrlig. Derfor er det ikke tilfældigt at den danske sang er en ung blond pige. Så længe den blonde pige er en vanlig del af vor population, er vi det folk, som vi er. For det blonde findes næsten ikke i Asien og Afrika. I en dansk familie er det altid spændende at se om den lille ny får sin mors nydelige blonde hår, sin fars mørke krøller eller farmors røde skær. Det har INTET med nazisternes racehygiejne at gøre. Tværtimod. Det er blot en fredelig og civiliseret form for selvhævdelse af vor rødder, fortid og historie.

  Kommentar by Uno — 5. januar 2019 @ 12:41

 36. Ifølge Venstrefløjen drejer det jo sig om Race….Ikke om holdninger og handlinger. Derfor er dem der kritisere indvandringen racister…….udelukkende fordi de fleste indvandrere mellemøstlige muslimer, som der er lidt mørke i huden med sort hår…Derfor er det synd for dem…..at de undertrykker kvinder generalt, og følger en såkaldt profet, som en diktator, har ikke noget med sagen at gøre. Det må vi ikke kritisere, fordi det besværliggør – integrationen-. Dem som er mørke i huden er ofre …for islamkritik. Såån er det for Venstrefløjens “Intellektuelle”. Når de sammenligner Islamkritikere med nazister, mener jeg dog det er dybt uretfærdigt overfor Nazisterne. Nazisterne hyldede ikke selvmordsangreb, og undertrykkede ikke kvinder at egen “race” på samme måde. Hitler hyldede jo også Islam, ifølge Albert Speer, sagde han “Ulykken for os Germanere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse ville passe meget bedre til os end kristendommen slappe tolerance”. Han havde ogs¨Stormuftien f Jerusalem boende i en penthouslejlighed, som bl.a rådgav ham i sager om f.eks “Jødeproblemet”, og tilbedelsen af Der Fuhrer var jo også en rimelig Kopi af Muhammedanernes Førerprofet, så jeg vil mene det er dybt uretfærdigt at kalde Islamkritikere for Nazister…..tværtimod, er det nok Venstrefløjens leflen for Islam, som minder om dem der leflede for Nazismen, men det hed jo også National Socialismen. Hvad var det nu Karl Marx sagde om Religion? (Hvad mon Venstrefløjen er doppet af?) .-) :-) :-). Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. januar 2019 @ 12:54

 37. Eksogame kulturer med blonde gener er også indstillet på, at elske invivider, der ikke nødvendigvis ligner dem selv, da børnene kan se forskellige ud. Hvis nogle for nyligt ankomne så er lige to grader mørkere end de fleste, og som vi altid har blandet os godt med, er det dog nu i krænkelseskulturen blevet tilladt og eksekveret, at alle skal kunne fornærmes over en glad metaforisk blond pige, samtidig med at man i sin færden således er fuldstændig afkoblet fra at befinde sig i et land, hvor det så sandelig er en hel del af de konkrete mennesker, der ser sådan ud, potentielle venner, kærester, eller kolleger. Derfor elsker EC og hans lige fornærmede udlændinge. De er det brændstof, de skal bruge til ødelægge Danmark med. Men noget må man lade islamisterne. De er ikke racister, hvis du bare underlægger dig islam. På med tørklædet over det blonde hår, så er det løst. Rascismen er kun noget, de kobler sig på, så længe de skal bruge venstrefløjen i deres sag. Når de bliver mange nok, er mangfoldighedsdyrkerne på venstrefløjen de første, der ryger. Gud bevare Danmark, og ad helvede til med venstrefascister og muhammedanere.

  Kommentar by Uno — 5. januar 2019 @ 13:39

 38. Mansour er sendt til Marokko. Men snart vil en eller anden international domstol sikkert afgøre at det er sket i strid med menneskerettighederne. Så må danske myndigheder hente ham hjem igen.

  Kommentar by JC — 5. januar 2019 @ 16:04

 39. JC — 5. januar 2019 @ 16:04 :

  Ja, hans advokat er allerede på banen:

  https://denkorteavis.dk/ritzau/?ritzau_id=cb449c95f74eee5525ef614837548a19

  Advokaten sikre sig sikkert en fed ekstra indtjening, ved at sende sagen helt til tops i en international domstol, samtid med at Danmark må transportere ham tilbage, på vor regning, og Lille Lars Landsforræder vil fortsat bruge “eksemplet” som legitimation til den Migrant Pagt han, uden folkeafstemning, underskrev i Marokko. Og tillige EFTER valget undskylde sig med, at Marokkanske forbrydere ikke kan sendes tilbage, i følge international dom :-(

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. januar 2019 @ 16:36

 40. Man kan da håbe, at gamle senile Egon følger i sporet på den gamle afdankede hippie og kommunist Troels Kløvedal.

  I forbindelse med Kløvedals død opdagede jeg, at han faktisk er bror til den gamle afdankede kommunist og feminist Hanne Reintoft, som har forpestet en hel generation af forvirrede og rodløse kvinder med hendes modbydelige metoo-crap.

  Man må glæde sig hver gang en af disse gamle afdankede 68-udskrabninger går til de evige speltmarker…

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 18:28

 41. I mine øjne er Uwe Max Jensen ubetinget Danmarks største kunstner.

  Punktum!

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 20:07

 42. Mon ikke dhimmien Bjørn Elmquist allerede nu øjner en god forretningsmulighed ved at hjælpe boghandleren fra Brønshøj “hjem” igen?

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 20:30

 43. JA, STRIBEVIS AF HUMANISTER er i gang med at hyle og jamre over at en terrorist-propagandist er blevet sendt ud af landet. Inge Genefke og en kvinde fra institut for MR begræder at terrorist-islamisten risikerer ubehageligheder i Marokko, hvor han kom fra. Og diverse væmligboere og flere radikale verdensfrelsere hulker og tuder over at den stakkels ISIS-sympatisør som opfordrede til mord på danskere, ikke fik lov til at snylte videre på de danske skatteydere.

  At tusinder af danskere allerede har mistet alle rettigheder eller liv og helbred pga. invasionens mange negative konsekvenser, har aldrig forarget de politiske feltmadrasser.

  Al deres energi og sympati bruger disse skøre “humanister” på danskernes fjender, som endelig ikke må blive udsat overgreb mod deres MR, eller den mindste risiko for uretfærdighed. Derimod hører vi aldrig eet ord fra dem, når danskeres MR krænkes, tilsidesættes og nedtromles. Danskere må gerne udsættes for uretfærdighed, risiko, vold, brand, mishandling, knivstik, hjemmerøverier, tortur eller drab. Det er for disse “menneskevenner” fløjtende ligegyldigt.

  Deri har de så meget tilfælles med V, S, R og DF mv.

  Kommentar by tp — 5. januar 2019 @ 21:08

 44. Det vil fryde mig gevaldigt, når idioter som fortidsuhyret Egon Clausen må græde snot over, at Nye Borgerlige vil blive så store som de meget sandsynligt snart bliver.

  Kommentar by LarsB — 5. januar 2019 @ 21:20

 45. Troede først det var ERIK Clausen.
  Skide godt Egon, not! (to alen ud af eet hyklerisk stykke) er en historieløs ignorant.
  Fra ’40-’45 bredte alsangen sig blandt danskere, der således stod op mod NETOP nazismen, og manifesterede danskheden med sang.
  Men det har du måske egenhændigt vendt på hovedet?

  Kommentar by White knight — 5. januar 2019 @ 21:34

 46. Læste læsebrevet, just husk at kulturmarxister ikke har ordet i deres magt og deres tænkemåde er oppefra og ned.

  Kommentar by Moth — 6. januar 2019 @ 10:39

 47. Nogen burde minde Egon Clausen om nazisternes forhold til den arabiske verden, hvor man ofte fandt fælles fodslag i imperialisme og antisemitisme.

  Hvis jeg ikke husker helt galt, anså Hitler i øvrigt også militaristisk imperialisme som en iboende egenskab ved islam. Noget der gav Der Führer anledning til forsigtig fascination og et relativt varmt forhold til denne “fredens religion”.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 6. januar 2019 @ 12:45

 48. Jeg elsker den her argumentation med at “nazisterne var vilde med X”, derfor er X nu “besudlet” og vi må nu “tage afstand fra X”.

  Så hvis nazisterne havde været vilde med kartofler, så ville kartofler nu være “besudlet” og vi måtte nu tage afstand fra kartofler …ja, ok, det giver jo super-god mening …

  Kommentar by HN3 — 7. januar 2019 @ 13:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper