5. januar 2019

USA: Pelosi & Demokraterne spiller højt symbolpolitisk spil: ‘A wall is an immorality between countries’

Striden om grænsemuren til Mexico fortsætter i USA, og der findes stort set ikke et medie, der ikke holder Donald Trump personlig ansvarlig for tvisten. Begge parter spiller højt spil, men hvor Trump er ærlig omkring baggrunden for sit ønske om en grænsemur, så er argumentationen imod samme hos hans direkte modpart Nancy Pelosi overvejende symbolpolitisk. Nem adgang for illegale indvandrere, betyder åbenbart meget for Demokraterne.

A wall is an immorality between countries. It’s an old way of thinking. It isn’t cost effective. … We’re not doing a wall.” (Nancy Pelosi, 3. januar 2019)

(12 meter høj mur omkring Vatikanet, ; Foto: Twitter)

“A person who thinks only about building walls, wherever they may be, and not building bridges, is not Christian.” (Pave Frans, 2016)

In the ninth century, Pope Leo IV announced that Vatican City needed walls to protect it from the Saracen pirates who were pillaging southern Italy. … After the Saracens attacked Rome and the basilicas of Old St Peter’s and Saint Paul Outside the Walls in A.D. 846, Pope Leo IV ordered the construction of a 39-foot-tall (nearly 12 meters) wall around part of Vatican City, an independent city-state where the pope lives.” (Livescience.com)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97725/trackback

48 Comments »

 1. Ja, og hvad med den kinesiske mur, som turister valfarter til?

  Kommentar by Ole Madsen — 5. januar 2019 @ 10:56

 2. Der er forskel på mure, der holder folk inde, og mure, der holder folk ude.

  Kommentar by Ole Madsen — 5. januar 2019 @ 10:57

 3. Israel byggede sin mur under samme højlydt protester og den virker som ønsket.
  Barbarerne kan ikke angribe på må og få, som de gjorde tidligere.
  I øvrigt er grænsemuren mod Mexico under opførelse og den bliver færdig i 2019. Promise made – Promise kept.

  Kommentar by Iznogut — 5. januar 2019 @ 11:09

 4. Alle som tester Trumps stædighed taber.

  Hvis han ikke får sin vilje fortsætter nedlukningen hans periode ud.

  Mit gæt er at demo-rats giver sig indenfor et par måneder og så får de deres fake-news venner til at fremstille det som en sejr for dem.

  Kommentar by kenneth — 5. januar 2019 @ 11:23

 5. Kenneth 11:23 Det er en mulighed, men det tror jeg ikke. Præsident Trump er ansvarlig for USA’s sikkerhed og hans næste skridt er, at lukke landet ned. Når det sker, sørger militæret for ro og orden og alt i mens bliver landsforræderne skudt og dømt i alle de retsale, som har troværdige dommere.
  Husseins sorte armé (black panter) og socialist-armeen ANTIFA, samt MS-13 får ikke et ben til jorden – ingen civilt oprør.

  Se se, det hele er planlagt.

  Kommentar by Iznogut — 5. januar 2019 @ 11:27

 6. Kommentar by Iznogut — 5. januar 2019 @ 11:27

  Tænk lige på hvem det er som styrer rottepartiet. Det er storkapitalister som Soros, Bloomberg m.fl. Det er folk som taber penge på det her hver eneste dag. På et eller andet tidspunkt bliver det for meget for dem og så får de deres majonetdukker i kongressen til at ændre kurs.

  Det er i hvert fald mit bud.

  Kommentar by kenneth — 5. januar 2019 @ 11:35

 7. Grunden til at the ‘Rats er mod Mexico-muren er vel også frygten for at leverancen af kokain mv. besværliggøres, og relaterer vi det til vores hjemlige andedam, så dukker Roskilde drug-festival op i mine tanker, hvilket måske også er med til at medie-linse-lusene er oppe på dupperne og tørrer snudeskaftet af frygt for abstinenser mv., dette måtte afstedkomme.

  Det bliver interessant at høre, hvad Steffen K’rats har at sige om Trump.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 5. januar 2019 @ 12:06

 8. Ha ha ha, glimrende billede Møller! Endnu en politisk korrekt idiot gør sig selv til grin.

  Kommentar by Lider af danskhed — 5. januar 2019 @ 12:09

 9. “Nem adgang for illegale indvandrere, betyder åbenbart meget for Demokraterne.”

  Naturligvis, det er jo deres fremtidige vælgerbase. I de seneste 50 år har hispanics stemt på hhv. Demokraterne og Republikanerne med 67/33%.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. januar 2019 @ 12:15

 10. Mon ikke vi kan se frem til, at der bliver arrangeret marathonløb på Trump´s Mur – Når, Nancy Pelosi, efter det forestående nederlag, er kommet lidt til hægterne, mon så ikke det ender med, at hun bliver helt vild med at løbe turen!?

  Kommentar by T. Flodur — 5. januar 2019 @ 12:16

 11. Danske ringborge er også en slags forsvarsværker mod udefra kommende fjender. Så skal vores forfædre også for en rigsret

  Kommentar by k. m. — 5. januar 2019 @ 12:17

 12. .. Slå denne video op på youtube
  Tom Fitton: Pelosi’s Corrupt Impeachment Effort Against Trump–& a MAJOR Election Integrity Victory

  Kommentar by Jack Nille — 5. januar 2019 @ 12:39

 13. Hvorfor mon de, der har råd, bor i gated communities? Hvorfor mon der er dørvogtere ved de mest velhavendes etageboliger op ad Central Park i New York? Mon skuespillerne i Hollywood har hegn om deres ejendomme? Fortsæt selv …

  De der ønsker at berige os andre, burde selv forbydes at bygge hegn og have vagter!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 5. januar 2019 @ 12:42

 14. Jeg tænker lidt på udgiften til Trump-muren.
  Er det ikke et forsvindende lille beløb i forhold til USA’s nationalbudget?

  Hvis USA trækker en masse militær hjem, og ikke blander sig i unødvendige religiøse konflikter, så tror jeg pengene til en mur er ligger der, i sparet militærudgifter.

  Kommentar by k.m. — 5. januar 2019 @ 13:09

 15. k.m. den burde retteligt kaldes Obama-muren, da opførelsen blev vedtaget i november 2010. En information som jeg elsker at smide i hovedet på folk, der lider af Trump Derangement Syndrome. Perler for svin ja, jeg ved det godt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. januar 2019 @ 13:20

 16. Kommentar by k.m. — 5. januar 2019 @ 13:09

  Du skal ikke spørge om hvad det koster at bygge muren.

  Du skal spørge om hvad det koster IKKE at bygge muren.

  Kommentar by kenneth — 5. januar 2019 @ 13:22

 17. Side note : Ret venligst “den løbende venstreradikale kamp mod Alternative für Deutschland”

  til : “den løbende venstreradikale TERROR mod Alternative für Deutschland”

  Kommentar by Santor — 5. januar 2019 @ 13:25

 18. Ups. Den kom i den forkerte post.

  Kommentar by Santor — 5. januar 2019 @ 13:26

 19. @14 13:09

  Jo da, murens pris bliver da småting i forhold til besparelsen ved at undgå uønsket indvandring.
  Tænk blot på vores egen andedam. Forestil dig at en dansk grænsevagt afviser 4 grænseløbere, som ville have kostet 200.000-300.000 årligt pr. stk. Grænsevagten kan herefter i princippet gå på pension, da hans indsats allerede har givet så store besparelser for samfundet.

  Kommentar by Lider af danskhed — 5. januar 2019 @ 13:31

 20. Bare vent til valgkampen starter i Danmark. Da bliver Pernille Vermund udsat for det samme som Trump. Holder hun til presset?

  Kommentar by k.m. — 5. januar 2019 @ 13:33

 21. @k.m. 13:33
  Hvis jeg lige letter på sølvpapirshatten og lader tanke flyde frit, så tror jeg ikke, hun bliver forfulgt særligt hårdt. Jeg tror, hun er en installeret lynafleder. Hvis vælgerne, som ikke frivilligt deltager i selvmordet, kan lokkes til at stemme på et nyt “tilsyneladende strammerparti”, er løbet kørt. Om 4 år er der sgu ikke meget Danmark tilbage, med nuværende accelererende ødelæggelse. Der skal Paludan’sk format til at vende skuden.
  Stemmer jeg på hende? Ja, det burde enhver ansvarlig dansker gøre, set i lyset af nuværende opstillede politikermateriale. Jeg håber der kommer mere på hylderne inden valget.

  Kommentar by Lider af danskhed — 5. januar 2019 @ 13:52

 22. MUREN MOD MEXICO er sund fornuft og et nødvendigt selvforsvar mod narko-smuglere og kriminelle migranter mv.

  Ni af ti, eller 99 af 1OO politiserende kvinder er nogle tåbelige og latterlige forvirrede høns, og Nancy Pelosi er bare endnu et eksempel ud af en lang, lang række.

  Derfor kan man også godt være lidt skeptisk mht. Pernille Vermund, især efter at hun er begyndt at godkende nogle ret besynderlige kandidater uden dansk baggrund.

  Kommentar by Bent Nielsen — 5. januar 2019 @ 14:36

 23. HVAD MED at støtte STRAM KURS for fuld kraft? Der mangler endnu nogle vælger-erklæringer! Og hvad med at sætte små annoncer i ugeaviserne, med f.eks. denne tekst: Netaviserne Uriasposten, den korte avis, snaphanen, 24syv.dk og 18O grader samt black pigeon/you tube bringer masser af nyheder, artikler, film og vigtige oplysninger som man ellers går glip af!!!

  Kommentar by tp — 5. januar 2019 @ 14:45

 24. Dogmet om pavens ufejlbarlighed må tages i brug for at forklare hykleriet bag hans bemærkning om mure, når han selv bor bag tykke mure bygget for at beskytte mod en muhamedanerinvasion.

  Saracenernes ret langvarige besættelse af Sicilien og Calabrien kan måske stadig spores i nutiden. Mafia, Camorra og N’Dragetta har i hvert fald æreskodeks, som til forveksling minder om muhamedanernes æresbegreber.

  Kommentar by perhag — 5. januar 2019 @ 16:00

 25. #21: Har selv forslået samme taktik som NB for adskillige år siden. Men jeg stoler på ingen, ligesom i ingen, på at de er loyale. Folk er illoyale som ind i helvede. Ja feje som bare fanden.

  Kommentar by River — 5. januar 2019 @ 16:34

 26. Der må hurtigst muligt etableres en mur mod Sverige (Islamisk Stat).

  Morten “Rullekrave° Østergaard og Uffe-drengen må til lommerne.

  Eventuelt kan Zenia Stampe og Carsten Sofie Nielsen sælges på slavemarkedet i Raqqa…

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 18:18

 27. Pave Frans med rullekrave er skabs Islamist og en naragtig hykler. Men hvad pokker. Narrehatten har han jo allerede.
  One thing he’s gotten right: “A person who only thinks of building walls……. and not building bridges, is not a christian”
  You’ve gotten that right Franz. De er nemlig muhammedanere!

  Kommentar by White knight — 5. januar 2019 @ 20:18

 28. Mon ikke Putin kan hjælpe sin gamle bonkammerat Trump med at få bygget den mur?

  Så vil hele kødranden af spelt- og veganerkællinger m/k se sig nødsaget til at gå op og lægge sig med migræne ligesom Maude…

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 20:26

 29. (Jeg skriver ikke om Jødedommen, da jeg desværre ikke ved meget om den. Er der nogen, der kan henvise til en let, seriøs indføring i Jødedommen?).

  De ‘Abrahamske religioner’ har jo ellers et fælles ophav, der sommetider bliver brugt som et misforstået argument for “tolerance” mellem kristendom og muhamedanisme – som også Paven køber ind på.

  Med hvor kristendommen fik profeten Jesus, der prædikede kærlighed og forståelse, så kom der 600 år senere en røverhøvding, der prædikede had, røveri og krig – og som for en sikkerheds skyld kaldte sig selv for “profeternes sejl (- den sidste profet).
  Der var mange arabere der syntes, at det med røveri lød supergodt. Og efterhånden også mange i de erobrede områder, der symtes, at fortsat røveri var rigtigt religiøst. (Nogen af dem havde jo nok selviske motiver, opprtunister findes mange steder.

  Heldigvis for os var der i Europa i gamle dage (før 1950) stor forståelse for kampen imod Satan. Karl Martels afvisning i Sydfrankrig, Reconquista i Spanien, det polske kavalleris sidste øjebliks redning af Wien (det var lige på vippen

  Kommentar by Bastardo — 5. januar 2019 @ 21:15

 30. (Fortsat fra 27)
  (Polske kavalleri under Sobieski).

  I sidste århundrede opstod der så en ny agressiv form for muhamedanisme, som vesten siden har kæmpet imod, uden rigtigt at forstå den. Nu handler det ikke om sværdet (hvor det er let at se fjenden), men om ‘fredelig’ besættelse under FNs og EUs paraply.

  Håber, at Europa efter 500 års relativ fred fra røverhøvdingens horder omsider vågner.

  Kommentar by Bastardo — 5. januar 2019 @ 21:24

 31. Og lad os så sammen glæde os over dagens gode nyhed.

  Marokkaneren Mansour (hvad fornavn han så går under pt), er (som Marokkansk statsborger) blevet overgivet til de marokkanske myndigheder. Nu skal vi blot den næste uges tid tåle MSMs overfald på Inger Støjberg, men det klarer hun jo nok.

  Tror I, at børneministeren Mette Frederiksen kunne have udvirket dette?

  Noget andet er, hvad gør vi med hans 5 børn og 4 børnebørn? Kan man håbe på, at de søger familiesammenføring med ham i Marokko? Nok ikke. Men man må håbe på, at PET har ressourcer til at holde øje med dem.

  Læs koranen og bliv viis.

  Kommentar by Bastardo — 5. januar 2019 @ 21:33

 32. Politiske skadedyr der har sikkerhedsmure omkring deres huse.

  https://www.snopes.com/tachyon/2019/01/49474864_2260673167311411_2065828459912888320_n.jpg?resize=768,637

  Kommentar by Piphans — 5. januar 2019 @ 23:02

 33. I Mohammedanmark bruger de politiske skadedyr ikke sikkerhedsmure, her bruger de bare de danske dhimmistrissere.
  Uden en ny Sankt Glistrup med 90 mandater så er vi helt færdige, og Danmark er muslimsk om få år, med dertil hørende daglig halshugning af kristne og hængning af bøsser(farvel papfjæs) samt udbredt pædofili osv. osv. osv…..
  Ps.
  Det er måske derfor at disse svin elsker islam –
  https://www.youtube.com/watch?v=o1GQehNcZZw&t=698s

  Kommentar by Piphans — 5. januar 2019 @ 23:12

 34. Alt for få læser net-aviserne. Bør vi ikke sætte en masse små annoncer i ugeaviserne?!!! Med f.eks. denne tekst: “Du går glip af en masse spændende og vigtige oplysninger, artikler, film, læserbreve og fotos, hvis du ikke klikker ind på net-aviserne. Vi anbefaler Uriasposten, den korte avis, snaphanen osv.

  Kommentar by tp — 6. januar 2019 @ 03:11

 35. En civiliseret nation, der er i stand til at skabe velstand for sine borgere, skal nødvendigvis have en effektiv grænse. Ellers bliver den løbet overende af fattigdomsflygtninge, der vil stjæle af de goder de ikke selv har skabt.

  I en verden uden grænser, vil alle blive lige fattige.

  Kommentar by JC — 6. januar 2019 @ 07:17

 36. Den katolske kirke er en anakronisme, med en pave som “ufejlbarlig” dommer over hvad undersåtterne skal mene om diverse politiske spørgsmål.

  Han har sikkert stor indflydelse på hvad Demokraterne i USA mener, da der er mange flere latinoer, og dermed katolikker, blandt demokratiske vælgere, i forhold til Republikanerne.

  I det protestantiske Danmark, er vi forskånet for pavens regimente, takket være Martin Luther. Men mange tåbelige biskopper tror de er en slags paver der skal retlede folk politisk.

  Kommentar by JC — 6. januar 2019 @ 07:33

 37. Prisen for Trumps mur på omkring 15 milliarder dollars (ca 90 milliarder dkk) er småpenge i forhold til gevinsten for USA. Det er jo ikke meget mere end vi i lille Danmark ca. betaler hvert (!) år til indvandringen, når man regner alt med, også det der er svært at beregne nøjagtigt.

  Hvorfor Demokraterne er så glade for illegal indvandring, må skyldes pavens bud, den billige sorte arbejdskraft i ledernes kæmpevillaer, eller kokainen som holder den kreative klasse i kreativ form. Eller simpelthen tossegodhed mod alverdens fattige.

  Kommentar by JC — 6. januar 2019 @ 07:48

 38. Og prisen på USA’s mur er peanuts i forhold til resten af statsbudgettet.
  De vil ikke engang mærke det på skatten; i øvrigt kommer der hele tiden nye jobs i USA pga tiltroen til D.Trump..

  Det latterligt lave hegn vi selv omsider er kommet i gang med er også peanuts på det danske statsbudget i forhold til yallahbyrden.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. januar 2019 @ 09:18

 39. Anakronismen i Pavestolen skyldes at kirken har glemt at missionere og forsvare og kæmpe for kristendommen.
  Der trænges en hårdhudet og aktiv korstogspave fx lig pave Urban, der fik sendt det første korstog afsted, som virkelig fik givet yallaherne nogle solide bank, de ikke har glemt endnu..

  Kommentar by Hul igennem? — 6. januar 2019 @ 09:21

 40. ..Når de gule veste har fået guillotineret Macron og hans øjentjenere, så er det bankernes og skattesnydernes tur.
  Nu er det vigtigste at få aflivet topbankernes ejere, Macron er bare den øjeblikkelige Pind- eller- papfigur.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. januar 2019 @ 09:24

 41. Det homo-pædofile kleresi har forskanset sig :-)
  Det har Mark Sucker efter sigende også i hans 600 ha have på Hawai.

  Kommentar by Nielsen — 6. januar 2019 @ 10:32

 42. Det er nu umoralsk med en mur?? Er det umoralsk at låse sin dør? Hun tvister moral ud af den blå luft. Som alle politisk korrekte og venligboere. De er altid moralske på andres vegne. Men så er det vel ikke længere moral? Man kan ikke have moral uden, det har noget at gøre direkte med én selv.

  Kommentar by Uno — 6. januar 2019 @ 10:46

 43. Danmark laver vildsvinehegn, ikke muslimkhegn

  Kommentar by k.m. — 6. januar 2019 @ 12:27

 44. Hele det kulturradikale speltsegment og MSM er faldet helt i svime over den unge kommunistiske latina Alexandria Ocasio-Cortez.

  Den lille liderlige tøz med det kraftige overbid får Pernille Skipper til at minde om Birthe Rønn Hornbech.

  Demokraternes præsidentkandidat i 2024?

  Kommentar by Revisoren — 6. januar 2019 @ 13:51

 45. 44 Foreløbig er det nok deres bedste bud på 2020, hun er jo valgt ind på et populært mandat. Hun er deres bedste kort, og det siger jo en hel del, hvis man tænker lidt over det.

  Kommentar by Jack Nille — 6. januar 2019 @ 16:13

 46. Revisor, den grimmi latina kaldet Bug Eye er ikke bare dum, hun er også en løgner, der påstår at være vokset op i fattige Bronx og gjorde toiletter rene for de rige hvide. I virkeligheden voksede hun op i et område, hvor den gennemsnitlige husstandsindkomst er på $1,2 mio. og hendes forældre havde stuepiger til det huslige arbejde. Håber virkelig at Demokraterne opstiller hende. Trump vil slagte hende for åben skærm 😂😂😂

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. januar 2019 @ 16:22

 47. … den grimme latina …

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. januar 2019 @ 16:25

 48. #37 JC, se min kommentar #9. Demografi er skæbne. Hvis Demokraterne kan fylde landet med hispanics, så er det Republikanske parti færdigt for altid.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. januar 2019 @ 16:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper