7. januar 2019

Jyllands-Postens Per Nyholm om præsident Donald Trump: ‘boligrotten fra New Yorks kloaker’

Per Nyholm er ofte underlødig, men her overgår han næsten sig selv. Fra hans klumme i JP.dk – Trump trutter i sin ‘trumpet’: Det kan sagtens blive værre.

“Kan det blive værre? Sagtens. En hetzende Donald Trump og et svækket republikansk parti vendte i afvigte uge tilbage til Washington og dermed til den blanding af tragedie, farce og hidsigt blinkende røde lamper, som udgør amerikansk politik. De sidste såkaldt voksne i Det Hvide Hus har forladt præsidenten.

Midtvejsvalget i november endte nådigere for Trump og hans kohorte på Capitol Hill, end mange forventede i betragtning af præsidentens eskapader, herunder at hans America First-kampagne har kørt USA ud på et sidespor i den globale politiske trafik. Interesserer det Trump? Nej. Det er her, det kan blive værre, meget værre endda. Ingen behøver at være i tvivl om, at Trump forbliver sig selv tro: boligrotten fra New Yorks kloaker…

Europa svækkes af nationalistiske spændinger, af udefrakommende lokketoner og af ledere, som ikke vil lede, men render i hælene på en ofte fascistisk bagtrop. …

Foreløbig har han skabt så megen panik, at han langt ind i amerikanske regeringskredse mistænkes for at være russisk agent, købt og betalt af Kreml siden sine unge dage med henblik på at overtage Det Hvide Hus.”

Oploadet Kl. 02:48 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97757/trackback

28 Comments »

 1. Hetzen mod Trump afslører patologiske og nærmest infantile træk hos mange af tidens skribenter. Et andet eksempel er Kristian Mouritzen fra Berlingske.

  Kommentar by Bror Lerbror — 7. januar 2019 @ 02:57

 2. 2:57 De har intet mere, alle har gennemskuet dem, ellers har de det meget snart. Deres løgne er så åbenlyse og ekstreme at medierne har mistet alt, hvad journalistik baseres på: læsernes/lytternes tillid. Deres troværdighed er stadig 0.0 og den bliver aldrig større igen. De forsvinder og dør, når det er konstateret tilstrækkelig længe, at de ikke kan få borgernes opmærksomhed tilbage.

  Kommentar by Jack Nille — 7. januar 2019 @ 03:02

 3. Per Nyholm er nok medlem af Journalistforbundet. Der sørger vennerne for, at selv en David Trads ikke går arbejdsløs

  Kommentar by BB — 7. januar 2019 @ 03:04

 4. Det er så trættende med den hetz mod Trump. 90 procent af USA og vest-europæiske redaktører/journalister er på lønningslisten hos CIA, de er med inde i det her, det er derfor de f.eks ikke gider dække det totale kollaps af Macron’s impotente “En Marche”. Helt vildt latterligt som de danske medier lukker øjnene og ikke kigger mod Frankrig. Hvis det var vold fra Brexit supportere eller right wing ekstremister, så ville det være på forsiden af alle aviser. Men det er folket som siger nej til globalisme og invasion, så det et et medie blackout. De gider ikke fortælle deres seere og læsere sandheden.

  Kommentar by Malaga-fyren — 7. januar 2019 @ 03:41

 5. Jeg ved efterhånden ikke, hvad jeg skal tro om Trump, da han tilsyneladende er en af de mange logebrødre som kører deres fordækte spil. Er der ikke blot tale om vanlig dialektisk manipulation fra elitens side?

  https://youtu.be/xNkzJPnPAqs

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 7. januar 2019 @ 06:43

 6. Per Nyholm er et sikkert bevis på at JP går ind for ytringsfrihed….Mage til vrøvl og sludder fra dette nobrains moraliserings idioti, skal man lede længe efter blandt De Radikale :-) :-) :-). Hvorfor fortælle læserne at sort er sort herinde? Trods alt. God mandag. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. januar 2019 @ 06:44

 7. Jeg er imponeret over Trumps fighter-vilje. Hans kamp for at realisere sine valgløfter.

  Efter midtvejsvalget, hvor Demokraterne fik flertal i Repræsentanternes Hus, var kommentatorernes dom, at Trump ville være handlingslammet og ikke få mere af sin politik igennem.

  Trump kæmper imidlertid som en løve. Han har momentum. Demokraterne fremstår som bagstræberiske og nationalt illoyale.

  Trump har sat en ny standard. Den nære fortids præsidenter virker i det lys passive og fatalistiske.

  Kommentar by np — 7. januar 2019 @ 07:26

 8. Har Per Nyholm kendskab til boligmarkedet i New York; har han sat sig ind i hvilke boligejendomme der ejes og administreres af Trump? – Tænker Nyholm for eksempel på ejendommen Trump Place, Riverside Blvd, NY, eller har Nyholm andre ejendomme (som jeg har overset) i tankerne? Og i givet fald hvilke; og som tilmed er i så ringe stand/rottereder, at det berettiger ham til at betegne Trump: “Boligrotten fra New Yorks kloaker”? – Vil Per Nyholm være så venlig at besvare mine spørgsmål?

  Kommentar by T. Flodur — 7. januar 2019 @ 07:27

 9. Nyholm repræsenterer journalistikkens værste sider: Han er overfladisk, propaganderende for sin egen dagsorden, holdningsbearbejdende, manipulerende med facts, forstenet i sit samfundssyn.

  Nu hvor hans verdensbillede krakelerer, bliver han hadefuld og grov i munden, og forsøger at gøre Trump til syndebuk for sammenbrudet af hans kulturadikale/multikulturelle univers.

  Nyholm forstår ikke de underliggende problemer der bringer Trump til magten. Trump kommer jo ikke af ingenting. Hvis han ikke eksisterende, ville han blive opfundet. Trump er et redskab for det amerikanske folks selvopholdelsesdrift. Hans opgave er at revitalisere nationen og bekæmpe de parasitter der har angrebet samfundet, og den omverden der alt for længe har udnyttet USA.

  Europa gennemlever en udvikling parallel til USAs. De samme kræfter der har bragt Trump til magten, er nu ved at vågne i Europa. De vil ikke længere acceptere at Europa omdannes til hele verdens tagselv-bord.

  Kommentar by JC — 7. januar 2019 @ 08:19

 10. Man siger forandring fryder. Det gælder ikke i medieverdenen. Her holder man stædig fast i traditionen om at venstrefløjen er god, alt andet er ondskab som skal bekæmpes

  Nu har kvinder lavet en gule veste demonstration i Frankrig.
  Den er ikke-voldelig og meget feministisk inspireret med focus på de bløde værdier.

  På den måde bremser de den oprindelige kamp mod Macron.

  Har I ikke lagt mærke til, at når enhver krig hvor vestlige soldater deltager når et vist punkt, kommer billeder af grædende børn, påståede overgreb på civile og bla bla bla.

  Så går medier og feminister i selvsving, og presser politikere til at stoppe krigen, inden man får gjort arbejdet færdig, og fjernet ondets rod.

  Jeg frygter det samme er ved at ske i Frankrig, hvor kvinder i gule veste giver Macron tid til at anholde lederne af de foregående demonstrationer.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2019 @ 09:12

 11. Der er ingen medier der er højreorienterede. Kun deres bloggere og klummeskribenter er. Resten af journalisterne er venstreorienterede, og hader Donald Trump, DF, nationalister osv.

  Kommentar by Morten — 7. januar 2019 @ 09:12

 12. Sikke en svada fra Politiken Vest.
  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 7. januar 2019 @ 10:15

 13. For at mindske risikoen for at komme i dårlig humør, læser jeg aldrig Per Nyholms søndagsklumme.

  Kommentar by Menig 442 — 7. januar 2019 @ 10:18

 14. https://www.bt.dk/udland/kina-muslimer-sendes-i-opdragelseslejr
  Muslimer i provinsen, de såkalte uighurer, kan blive sendt i genopdragelseslejr, hvis de udbreder halal, nægter at bruge statsmedier eller undlader at sende deres børn i kinesiske skoler.

  I lejrene tvinges de indsatte til at lære sproget mandarin, studere kinesisk lov, at sværge troskab til den kinesiske præsident, Xi Jinping, og til at give afkald på deres muslimske tro.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2019 @ 10:33

 15. Yallah Posten undergår endnu en gang sig selv. Aldrig bruge én krone på dem. De spiser små børn, forsøger at korrumpere vort rene land, laver pervers sex på jobbet og snyder i skat; de skal dø!

  Kommentar by Hul igennem? — 7. januar 2019 @ 10:53

 16. Fake News jyllands-pesten, er det ikke dem som byggede en sikkerheds mur omkring deres løgnespreder bygning.

  Kommentar by Piphans — 7. januar 2019 @ 12:18

 17. #6 Michael Unna
  Michael Unna er altid værd at læse, men for en gangs skyld er jeg ikke enig med ham. Unna skriver som om Per Nyholm indtager et særstandpunkt og at Jyllandsposten (eller Aarhusudgaven af Politiken, som jeg kalder den) udviser ytringsfrihed ved at bringe hans artikel.
  I gamle dage, da Jyllandsposten stadig eksisterede, havde Per Nyholm ofte særstandpunkter. I dag er der aldeles overensstemmelse mellem det Nyholm står for og det Aarhusudgaven af Politiken står for.
  At Per Nyholm er en nar er selvfølgelig trist, men mest for ham selv. At Jyllandsposten nu er blevet en vestdanmark udgave af Politiken er derimod en avis katastrofe.

  Kommentar by bjarne binee — 7. januar 2019 @ 14:08

 18. Jyllandsposten blamerer sig selv ved at have en rød nar som Per Nyholm ansat. Fra et være en seriøs avis er JP sunket så dybt, at man kun kan betragte avisen som noget af et smudsblad domineret af kommunister, femi-fascister og sygelige og lavt begavede eller småsenile tumper. Det blev ikke jp der vandt over Pollertiken. Det var omvendt, og i dag er JP blot et ekko af de røde lejesvende i bladhuset og DR.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. januar 2019 @ 14:09

 19. PS: # 14.08:.JP må da gå ind for udstrakt ytringsfrihed, når de giver plads til meget store mængder af nyholmsk og politisk korrekt løgn, vrøvl og vås.

  Kvindernes gule veste demonstration i Paris, var det ikke en demonstration mod politi-brutalitet? Enkelte politifolk har opført sig som voldspsykopater overfor forsvarsløse anholdte, eller har skudt direkte på fredelige demonstranter. De fleste har dog opført sig pænt og civiliseret. Både politi og militær chefer anklager nu Macron (og Merkel) for politiske forbrydelser, og hvis protesterne i Frankrig og Tyskland osv. fortsætter (millioner af borgere har været på gaden i over 5O byer), kan det vel næppe vare længe før de to skruppelløse fantaster må træde tilbage. (I Belgien blev statsministeren afsat)

  Kommentar by Ole Jensen — 7. januar 2019 @ 14:24

 20. Jo-og efter de blev islamistslikkere spiser de små børn og ofrer gravide hunde til allah, vanhelliger Kristus og lugter grimt af kamel; de skal dø- koges, steges, kastes ud fra tv-byen..

  Kommentar by Hul igennem? — 7. januar 2019 @ 14:40

 21. 06:43 Abdullah, Trump udstiller neocons overalt. Deres fede ISIS-løgne bryder sammen. Som man kan sige sig selv, kan vi ikke udkæmpe ulovlige krige for Israel, imod os selv, uden at det bemærkes af os, der skal udkæmpe dem.
  John Bolton Contradicts Trump, Says US Will NOT Withdraw Troops
  https://www.youtube.com/watch?v=u-zG747fFqg

  Kommentar by Jack Nille — 7. januar 2019 @ 15:58

 22. 17) Må nok (desværre) give Bjarne Biinee ret. JP er ikke hvad den var engang. Har selv tegningerne fra dengang der var tegneseriekrise på verdensplan :-)….Men ja. Det er lang tid siden. Støt SIAD. God mandag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. januar 2019 @ 16:33

 23. Jorden bränder under de röde journalister, når Trump får magt som han har agt! så sender vi lige en sviner…
  P.

  Kommentar by Piotr — 7. januar 2019 @ 19:23

 24. Pressens kulturradigale idioter lever simpelthen i en alternativ verden, ikke i den virkelige eller retfærdige. I den virkelige verden er Trump yderst populær, i USA vel at mærke, ikke i det socialistisk fascistiske Europa hvor folk for længst har vænnet sig til statens undertrykkelse og alle medieløgnene om dit og dat. Det er ren tilvænning og hjernevask. Trump er reelt friheden og dermed alles redningsmand, tænk at venstrefløjen i dag foretrækker de korrupte slipse der sad før, alle hver og en marionetter under den dybe stats morderiske kontrol. Selv dennes krigsforbrydelser ser man nu igennem fingre med, er Trump imod systemet skal man partout være imod ham, det har propagandaens indprintning bevirket. Selvstændig tankevirksomhed og kildekritik er komplet forduftet, til fordel for et globalistisk tankesæt, hvis fornemste opgave er at nedbryde egen gamle kultur. Med andre ord, muslimer f.eks. må gerne beholde deres, Vestens skal fjernes. Det er landsforræderi på aller højeste plan eller laveste om man vil, journalisterne er derfor ikke andet end købte håndlangere, intet tyder pt. på de vender tilbage til folket. Og det har befolkningerne faktisk snuset for længst.

  Kommentar by LarsB — 7. januar 2019 @ 19:30

 25. Må jeg foreslå, at flytte JP/Politikens Hus, Danmarks Radio og RUC til Raqqa?

  Kommentar by Revisoren — 7. januar 2019 @ 21:34

 26. 15:58 Vedrørende min egen kommentar, så vil jeg påpege, at det er ganske utroligt, hvor tæt det lykkedes Obama og NATO at holde kortene til hånden under Syrien-angrebene af Al-Queda, bevæbnet fra Libyen fra ambassaden i Benghazi.

  Krigerne plukket blandt bindegale (moderate?) islamer i Vesten, herunder i Danmark, velsagtens udvalgt af gladio-CIA og sendt til Syrien i 2011 gennem Tyrkiet og under observation og reportering fra mellemøstlig presse og sidenhen bevæbnet af CIA, som jo må være beordret, eller som minimum bevidnet af commander in chief, Barack Obama.

  Det vil sige, USA, NATO-pagten og Barack Hussein Obama, stiller sig op på verdensscenen og erklærer, at vi i “DEMOKRATIETS” navn må befri verden for de ISIS-styrker, som samme Obama, NATO, Folketinget og Dansk Folkeparti selv har oprettet og sendt i ulovlig krig imod Assad på vores regning for Israel!!

  Det kan kun lade sig gøre, fordi alting er stærkt adskilt og meget få har det fulde overblik og alle informationer. Dette til trods for at der en hel side af Syrere, Iranere, Russere osv osv, som ønsker at vi skal forstå det.

  Men fordi vi samtidig forrådes unisont af samtlige af vores medier, ja – så kan det altså til dels lade sig gøre, at svindle et helt folk, ja, nærmest hele den vestlige verdens etniske befolkninger (??!!)

  Jeg forventer stadig, at alle daværende politikere og bureaukrater og overkommandoer osv osv på et eller andet tidsppunkt skal drages til ansvar for disse løgne og ulovligheder?

  Kommentar by Jack Nille — 8. januar 2019 @ 00:02

 27. #4. Helt korrekt, den dybe stats fangarme når helt herover og ind i medierne, selv europæiske regeringer må føje det system. Måske endda velvilligt, grundet globalisering. Der lefles for Demokraterne så det er ulideligt, selvom det er partiet der reelt ligger i ruiner, der misinformeres altså til danskerne til den helt store guldmedalje bl.a. TV2News’ evige anti-Trump propaganda rapportering.

  Kommentar by LarsB — 8. januar 2019 @ 00:54

 28. Senate is the key. Der kan skrives tykke bøger om Per “Kloakrotte” Nyholms løgne og bedrag for ussel mammon.

  Den massive valgsvindel udført af DemonRats “gav” dem The House, som Præsident Trump har lukket ned på ubestemt tid.
  Hvad de end finder på af vederstyggeligheder i fremtiden, når aldrig længere end til Senatet.
  Men, det ved “kloakrotte” Nyholm intet om?

  Kommentar by Iznogut — 8. januar 2019 @ 02:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper