8. januar 2019

Realisten: 2019 – Et skæbneår for udlændingepolitikken

Vi er gået ind i et nyt år, og 2019 tegner til at blive et interessant år for dansk politik.

Lad det være sagt med det samme: Jeg tror ikke på at der kommer til at blive fundet en bæredygtig og ‘endelig’ løsning på befolkningsudskiftningen i det danske samfund. Tværtimod ser samtlige partier ud til blindt at lade den ville køre videre. Men med Nye Borgerliges meget sandsynlige indtræden i Folketinget har vi måske en ‘halv’ gamechanger hvad udlændingepolitikken angår.

Nye Borgerliges udlændingepolitik – deres store begejstring og personlige mod til trods – er selvfølgelig ikke nok for Danmark på den lange bane. Partiet har kun fokus på at stoppe asylindvandring og kriminelle indvandrere, men ignorerer problemet med familiesammenføring og arbejdskraft-indvandring fra Østeuropa, Sydeuropa, Rusland, Latinamerika osv. Og på den måde kan befolkningsudskiftningen fortsætte med stor kraft uanset om de får deres krav gennemført eller ej. Hvilket den i øvrigt allerede gør – prøv at gå en tur i Københavns forstæder og se befolkningssammensætningen i den unge generation. Udskiftningen fortsætter i højt tempo. En ubehagelig sandhed, men en sandhed dog.

Vi får at se hvor meget Nye Borgerlige får gennemført. Det bliver ihvertfald underholdende at se Lars Løkke komme til at svede, efter nu i så mange år at have spist DF af med små symbolpolitiske tiltag. Hvis jeg skulle give en forudsigelse, så tror jeg at Nye Borgerlige kommer til at få væsentligt mere end de 2-3 procent som prognoserne (formentlig foretaget af venstreorienterede analytikere) foreskriver. Der er stor frustration langt ind i mindst 20 procent af befolkningens rækker over den førte udlændingepolitik, og spiller NB deres kort rigtigt kunne de snildt få 5-8 procent af det totale antal stemmer. Der skal herfra gå en opfordring til alle om at stemme på dem – og at få venner og bekendte til at stemme på dem ligeså.

Vi må dog se hvor meget de virkelig kommer til at få gennemført. En fuld indførelse af deres krav vil nok kræve at de vælter Lars Løkke, og det virker ikke som om Pernille og Co. helt har indset det endnu. Istedet taler de lidt vagt om ultimative krav og en ‘nægten at pege på’ – men enten så vælter man en statsministerkandidat eller også så gør man ikke. Igen: Det bliver interessant, men vi får se…

Hvis vi skal lade blikket skue videre ud over landets grænser og også til længere end 2019, så tegner der sig både dystre og positive scenarier..

Generelt vil jeg sige dette: Det er efterhånden ved at blive klart for de europæiske befolkninger at demokratiet ikke virker. Det er lige meget hvem du stemmer på – du får ikke rigtig dine krav gennemført alligevel. Det er som om den enkelte politiker – når han oplever ikke at kunne få gennemført sine ideer – mister modet og tager lidt en maske på. Resten af hans politiske liv kommer derefter til at handle om at indføre småjusteringer, drikke eftermiddagskaffe og ellers lade som om alt er okay. Rasmus Jarlov fra de Konservative er et meget godt eksempel: I sin tid sad han på Facebook og klagede over befolkningsudskiftningen og talte endda åbenhjertigt om det i interviews med BT. Men han fik aldrig sine krav gennemført. Senere blev han så Erhvervsminister, og nu sidder han så i et karrierejob og taler om oprettelsen af kunstige øer og jubler når hans parti har fået afskaffet en afgift på kanon-affyring eller hvad helvede det nu var…

Som sagt: Det er lidt forfærdende at tænke på, men det politiske spil virker ikke. Mange af vores politikere lever desværre kun lidt for dagen, næste uge og næste måned. Enhver langsigtet vision er opgivet for lang tid siden, og tilbage er kun karrieren, månedslønnen og nogen gode middage hist og her. Måske håber på de i deres stille indre på at andre løser problemerne senere, måske har de bare helt opgivet. Det gælder Venstre, Konservative, LA og desværre også store dele af DF.

Så vi er desværre ude i en situation hvor befolkningsudskiftningen fortsætter med næsten uhindret kraft uanset hvem der er inde i Folketinget. Med de dynamikker der eksisterer nu, er der i øvrigt ingen tegn på at noget parti skulle sætte foden ned og kræve en bæredygtig, ‘endelig’ løsning. Selv hvis de gjorde det, kunne de andre partier i øvrigt bare ignorere dem – ligesom det sker i stor stil i Sverige og Holland. Igen: Demokratiet virker simpelthen ikke.

Og nu til det positive:

Det der er situationen i Danmark: Den konstante befolkningsudskiftning; er også situationen i andre europæiske lande.

Kan man bare blive ved med at udskifte et folk per evighed uden at forvente en eller anden form for modreaktion? Nej, jeg tror det ikke…

Jeg tror vi i disse år befinder os i lidt af et intermezzo i de europæiske lande hvad angår udlændingepolitikken. Det er lidt som om at vi er ved at gå fra paradigme 1, til paradigme 2.

Paradigme 1 er det vi har levet i siden 2001, hvor udlændingepolitikken for alvor fik nationalt fokus. I paradigme 1 blev befolkningen for alvor åbne om problemet, og der kom et nominelt politisk fokus på det. Man begyndte at symptombehandle problemet: At reducere lidt i indvandringen hist og her.

Paradigme 2 er det vi er ved at bevæge os hen imod: I paradigme 2 indser man at det ikke er nok at reducere indvandringen lidt, eftersom danskerne ikke reproducerer sig fertilitetsmæssigt. I paradigme 2 indser man derfor at der skal nogen helt andre tiltag på plads. Ja grundlæggende set, skal man have Folketinget til at blive enige om at etniske danskere skal forblive en majoritet i deres eget land.

På nuværende tidspunkt vil det nok kræve et totalt stop for næsten alle former for indvandring, samtidig med meget ambitiøse strategier om at få etniske danskere til at reproducere sig selv. På den lange bane, er det det eneste der kan løse situationen.

Men det politiske spil virker som sagt ikke – hvilket også vil begynde at gå op for folk i paradigme 2. Vi er på vej ind i en ny virkelighed, hvor de europæiske befolkninger langsomt er ved at indse at det ikke nytter noget at stemme; at de nødvendige løsninger tilsyneladende ikke kan komme ‘indefra’ det demokratiske system. Den naturlige konsekvens vil formentlig blive at flere af europæerne begynder at tage sagen i egen hånd – uden om den politiske proces, for at få løst problemerne.

Jeg tror vi vil se større dele af de europæiske befolkninger langsomt sleepwalke ud af paradigme 1 og hen imod det lidt skræmmende, men mere virkelighedsnære paradigme 2. Paradigmet hvor vi selv begynder at gøre noget ved problemet. Jeg kan ikke sige hvad der vil præcist vil ske eller hvornår. Men jeg tror at vi kan forvente store demonstrationer der med tiden udviker sig til deciderede opstande rundt omkring i Europa. Lidt a la de Gule Veste i Frankrig. Fredelige protester der samler titusindvis af mennesker. Den slags protester der hverken er venstre- eller højreorienterede, men som simpelthen bare er almindelige borgere der protesterer imod at blive udskiftet. Protester der er så store at politiet simpelthen stort set er magtesløse.

Med tiden vil det være det eneste der – måske – kan få politikerne til at stoppe befolkningsudskiftningen. Jeg vil i hvert fald selv føle mig meget fristet gribe til sådanne metoder, hvis en bæredygtig løsning ikke er på plads indenfor de næste ti år. Jeg har sateme ikke tænkt mig at se mit folk og min familie blive progressivt udskiftet mens ansvarlige politikere blot drikker aftenkaffe og undgår deres eget blik i spejlet fordi de godt ved de ikke gør det der skal til.

Som et tidligere afsnit retorisk spurgte; hvor længe kan kan man blive ved med at udskifte en befolkning, før den reagerer? I det kommende årti kan vi muligvis se meget interessante dynamikker udspille sig i Europa, som meget vel kan være den endelige reaktion fra befolkningens side af der en gang for alle kan tilvejebringe den løsning på udlændingeområdet der er behov for. For hvor skræmmende det end lyder, så er det vist vores eneste chance, eftersom demokratiet ikke virker.

Dette var et anderledes type indlæg. Håber I tager godt imod det.

Godt nytår til alle.

Oploadet Kl. 09:38 af Realisten — Direkte link73 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97791/trackback

73 Comments »

 1. Tak for et velskrevet indlæg.

  Om vi får noget ud af at stemme NB er nok et spørgsmål. Hvad der startede som et nyt og anderledes parti er nu hastigt ved at blive endnu et mainstream tilbud som alle andre. Med diverse klappe-perkere og kæle-negre som stråmænd for at NB skam er et stuerent parti for alle.

  Som bekendt stiller Pernille op i Sønderjylland…. men vi ser hende aldrig hernede, hverken i medierne eller i levende live. Tegner ikke godt….

  Kommentar by redneck — 8. januar 2019 @ 10:00

 2. LAD OS SE VIRKELIGHEDEN og sandheden i øjnene: Det som gammel-kommunistsen/ny-nazisten Merkel har gang i sammen med typer som Makronen, Löfven og Marokko-Lars mv. er en videreførsel af 1939-Tysklands planer for “Neuropa”, blot med andre midler. De nye midler er ikke noget med tanks, kanoner, bomber, maskingeværer og cyklonB, men kan vise sigat være lige så ødelæggende og dødbringende. Den stille og snigende udhuling og undergravning af Europas nationalstater/fædrelande/folkehjem og deres demokratier, (via EU-direktiver og masseindvandring mv.) har en lang, lang række af uheldige virkninger, for ikke at sige giftige konsekvenser. (som mange medier fortier, skjuler og bagatelliserer)

  Den samlede virkning af Merkels og hendes medløberes politik er skrækkelig og katastrofal. (beskrives fint af black pigeon og snaphanen osv.)

  De gule vestes omfattende protester i mange lande giver håb om at europæerne er ved at forstå at EU er ved at udvikle sig til en ny sovjet-union, hvor hvide menneskeliv regnes for intet. Protesterne retter sig mod Macron og forringede levevilkår, men også mod den uhyggelige og fascistiske Kalergi plan og den vanvittige og folkemorderiske Marokko-traktat.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. januar 2019 @ 10:07

 3. Indlægget er præget af pessimisme, men også en vis optimisme med hensyn til, at de etniske europæere til sidst vil reagere, a la de gule veste. Den optimisme deler jeg ikke. Demokratiet har medført, at nymarxisterne har fået magten, og deres dagsorden er internationalisme og mutikulturalisme. Vi kan ikke stemme nymarxisterne ud; der er simpelthen for mange. Vi må finde os i det, ligesom mange kulakker måtte finde sig i, at Lenin fik gennemført sine drømme om paradis på jorden. Jeg kan kun vise min mening ved at stemme blankt.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. januar 2019 @ 10:12

 4. Glem ikke medierne. I aftes var der focus på rugemødre, hvor to bøsser blev vist frem med deres barn, som var skaffet via en rugemor i USA.

  Det ser de regnbuefarvede som et kæmpe problem, men tænker bøsserne på at Islam hader sådan nogen som dem?.

  Jeg forventer Nye Borgerlige hurtig bliver fedtet ind i Christiansborgs mere eller mindre aftalte spil, og ikke får nogen væsentlig indflydelse.

  Man påstår der aldrig har været så mange “amatører” i Folketinget som nu. Jo, men når selv politikere på over 60 år opfører sig som umodne teenagere uden livserfaring, så sker der først noget når befolkningen går til selvtægt, og trodser en samling nosseløse politikere og myndigheder.

  Something is rotten i the state of Denmark.

  Kommentar by k.m. — 8. januar 2019 @ 10:12

 5. Paradigmeskifte, mon ikke der sker et jordskælv af en eller anden art internationalt, globalt? Gule veste over hele kloden, tror jeg som minimum.

  Jo, man kan godt se, at de er satanister, der er mange direkte tegn på det, og folk kan generelt se, at de er satanister, da folk længe har haft helt andre kilder end mainstream, og ved meget efterhånden:

  THIS IS WHY THE GREAT AWAKENING TERRIFIES THEM…
  https://www.youtube.com/watch?v=yxO1m2pH_2g

  Kommentar by Jack Nille — 8. januar 2019 @ 10:19

 6. >>> 3

  Der er altid noget man kan gøre. Hvis det ikke nytter at stemme, kan man gå på gaden. Fremtiden er ikke noget der “bare vil være”. Fremtiden er hvad man former den til.

  Vi tæller snildt en 50-100.000 mennesker der jævnt læser denne blog. Hvis blot halvdelen af os gik på gaden ville vi kunne lamme store dele af landet ligesom i Frankrig. Og vi ville formentlig kunne gøre det bedre end de Gule Veste, fordi vi har et defineret og klart politisk mål.

  Men vi er der ikke endnu. Først skal befolkningen helt holde op med at tro på at det demokratiske spil virker, for derefter at indse at løsningen er at tage tingene i egen hånd.

  Det kan måske blive et realistisk scenarie på et eller andet tidspunkt i 2020-30. Vi får se. Jeg har ihvertfald ikke tænkt mig at blive udskiftet uden at have gjort min pligt. Og min pligt er ikke begrænset til blot at skrive om det.

  Vi er i tusindvis af mennesker hvis hjerte græder over hvad der sker. Undervurder ikke den opsparede frustration hos folk. Vi mangler bare et “break” moment, og så kan det begynde.

  Kommentar by Realisten — 8. januar 2019 @ 10:23

 7. Udmærket indlæg, jeg syntes bare ikke der er grund til nogen form for optimisme.

  “Jeg har sateme ikke tænkt mig at se mit folk og min familie blive progressivt udskiftet mens ansvarlige politikere blot drikker aftenkaffe og undgår deres eget blik i spejlet fordi de godt ved de ikke gør det der skal til.”

  Denne din udtalelse indebærer, at du, jeg og ligesindede går over til det private initiativ. Tror du virkelig, at folk kan få lettet r…. foran TV, hvor de får hjernen bedøvet af den ene åndsforladte udsendelse efter den anden? Jeg tror det ikke.

  Vi har formentlig omkring ca.8.00.000 – 1.000.000 muslimer i landet, og intet tyder på, at bl.a. familiesammenføring vil stoppe. Hvad hjælper det hele, når 2. og 3. generation stadig henter ægtefælle fra det oprindelige hjemland. Og som du ved, så bliver 3. generation regnet/betegnet som dansker.

  Kig på Sverige, England, Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien, lande vi ynder at sammenligne os med. Disse lande gør også alt, for at skifte de etniske befolkninger ud. Den ene undersøgelse efter den anden i de lande, viser tydeligt, at ca.60-70% er uenig i den førte politik, men folk stemmer stadig på disse quislinge.
  Hvorfor skulle det være anderledes i Danmark? Hr.Svensson i Sverige har i årtier tålt at blive trådt på af sine folkevalgte usselrygge. Hr. Jensen i Danmark har nok i Den Store Bagedyst eller X-Factor.

  Kommentar by der Adler — 8. januar 2019 @ 10:31

 8. I FRANKRIG SKER DER NU dramatiske ting. Officielle kilder taler om at 5o.ooo borgere har været med i protest-marcherne. Det tal er fuldstændig til grin. Det handler om at millioner af franskmænd er utilfredse og protesterer mod Macron, EU og den massive indvandring, der har belemret den franske befolkning med et hav af ulykker, forbrydelser og terror-blodbade. Alene i Paris var 12.OOO politifolk på gaderne for at “nedkæmpe” de protesterende med tåregas, knipler og gummikugler. Heldigvis var det kun få politibetjente der ville være med til at bruge vold mod fredelige borgere. Og tåregassen hjalp ikke, tværtimod tog protesterne til i styrke, og bredte sig til alle større byer i landet. Nu protesteres der på ottende-tiende uge. Og dele af politiet og militæret har i sympati med folket og de gule veste rettet en skarp kritik mod Macron og har anklaget ham for landsforræderi.

  Også i Tyskland, Belgien, Holland, Ungarn, Polen, Italien og England etc. har der været store folkelige protester mod Merkels/EUs vanvidsplaner og tiltagende tyranni.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. januar 2019 @ 10:34

 9. Der kommer med sikkerhed en reaktion fra de europæiske befolkninger, men først, når ødelæggelserne er så omfattende, at kun borgerkrig giver mulighed for at rekonstruere kontinentet.

  Hvis NB bliver tungen på vægtskålen, vil partiet ikke få sine krav opfyldt af hverken Lars Løkke eller Mette Frederiksen. Derefter opstår der en usædvanlig parlamentarisk situation, der kan føre til en mindretalsregering uden flertal bag sig eller imod sig. Men måske er Mette Frederiksen – i modsætning til Lars Løkke, som er på vej væk – så syg efter statsministerposten, at hun vil være parat til indrømmelser

  Kommentar by Jan Mølgaard — 8. januar 2019 @ 10:34

 10. En 3. halshugning i Marokko som danske medier ikke fortæller om.
  Det er måske en ubetydelig detalje for DR og TV2, i forhold til at to bøsser ikke kan få et barn.

  https://www.document.no/2018/12/31/enna-en-hodelos-kvinne-funnet-i-atlasfjellene/

  Kommentar by k.m. — 8. januar 2019 @ 10:48

 11. Jeg vil kæmpe til det sidste, men er alligevel meget fortvivlet over så mange danskerer der ikke fatter en disse af al dette der foregår. Det gør mig gal. Jeg har set dette siden slutfirserne, har talt højt om det, men mange fatter ikke en brik, det går jo nok. Men tak Kim Møller for dit indlæg. Håber vi gennem uriaspostens kan få ideer hvad vi kan gøre sammen. Jeg stemmer også på NB , de andre partier har jo ikke vist format.

  Kommentar by IES — 8. januar 2019 @ 10:49

 12. >>> 7

  Udmærkede pointer..

  Jeg er ikke uenig i at det kan være svært at få den gennemsnitlige dansker til at lette røven. Men historiske forandringer er ikke skabt af den gennemsnitlige person. Historiske forandringer er skabt af de små “militante” eliter som insisterer på at skabe en forandring.

  De Gule Veste i Frankrig kunne afsætte Macron hvis de havde et samlet og realitisk politisk mål, men det har de ikke. De udgør en halv procent af det franske samfund, og de har stort set lammet hele Paris.

  Jo, vi kan få vores krav gennemført hvis vi går på gaden i stor stil. Det kræver bare at vi begynder at organisere os, handle strategisk – og træde fuldt ind i paradigme 2 hvor vi rent faktisk skaber den fremtid vi vil have, istedetfor at tro at den skaber sig selv.

  Og så kræver det den rigtige timing, hvor den gennemsnitlige dansker er så syg af systemets impotens, at hans sympati vil være 100% på vores side. Vi er der ikke endnu, men vi er der måske snart.

  Og fra det perspektiv er det sådan set lige meget om vi udgør blot 70% af befolkningen på det tidspunkt eller ej. Blot en halv procent af befolkningen i gaderne kan lamme hele landet.

  Tro på det. Vi er i tusindvis der blot venter på hvornår en “endelig løsning” kan blive gennemført. Vi kan meget vel komme i en situation i de kommende år hvor vi selv skaber den. Jeg er “excited” :).

  Kommentar by Realisten — 8. januar 2019 @ 10:53

 13. Medierne er en stor del af problemet. Bare se hvor meget de hylede op over Lindholm. Mediestøtten SKAL væk. Journalister SKAL rapportere fra virkeligheden og ikke massere befolkningens politiske holdninger.

  Kommentar by Martin — 8. januar 2019 @ 11:00

 14. Paradigme 2 kunne være en begyndelse – men jeg er bange for, at systemet har alt for mange knapper at skrue på, som vil eliminere alle forsøg på modstand og oprør.

  Bevares der vil sikkert opstå store protester og lokale voldelige opstande, som vil blive slået ned med hård hånd.
  Men hvem er det der skal gøre oprør? Det er de midaldrende og os gamle runkedorer og den kombination vil ikke kunne føre de nødvendige ændringer ud i livet.
  Vi vil komme til at mangle alle de unge, som ikke kender til andet liv om 10-20 år, end et multikulturelt samfundsliv! De vil have et andet focus på fremtiden for dem selv – fremtiden er deres og de vil finde deres plads i ragnarokket og mange vil emigrere til andre stder på jorden, hvor muslimerne endnu ikke har magten.

  Som nogen skriver…så vil et voldeligt oprør/borgerkrig være det eneste som nu kan redde Vesten – desværre!

  Og det vil ikke komme fra Danmark! Vi er fortabte!

  Kommentar by Black Watch — 8. januar 2019 @ 11:13

 15. DET ER EN MEGET mærkelig situation vi danskere er kommet i. Den har længe været undervejs, men nu er den ved at antage livstruende former som ikke kan overses, medmindre man er blind på begge øjne.

  Vi regeres af en blanding af sinker, femi-fascister, tosser og korrupte pampere. De enkelte fornuftige politikere og journalister er i mindretal og kan ikke rigtig stille noget op. Og tumperne slipper vi først af med, hvis den forældede valglov bliver kraftigt revideret. (det nuværende system bør afløses af direkte demokrati som i Schweitz)

  Men folkelige bevægelser har før ændres historiens forløb på overraskende vis. Historien er faktisk fuld af “utænkelige” overraskelser. Den næste overraskelse kan måske komme til at bestå i at danskerne, eller bare en lille del af dem, vågner op og prøver at redde sig selv, deres børn og fædrelandet fra at blive nedværdiget, udplyndret, ødelagt, terroriseret og myrdet af pladderhumanisterne, landsforræderne, de radikale/skabsradikale tosser samt de islamistiske galninge.

  F.eks. kunne man støtte STRAM KURS og NB af al sin magt. Man kunne også uddele løbesedler eller sætte små annoncer i ugeaviserne om at netaviserne bringer mange nyheder, film og vigtige oplysninger som man ikke bør gå glip af. Eller man kunne demonstrere som de franske borgere, i bevidstheden om at passivitet og laden stå til er den direkte vej til en mareridtagtig og katastrofal fremtid med diktatur, elendighed, gigantisk kriminalitet, hærgende sygdomme, fattigdom, hverdagsterror og massedød. (svenske tilstande)

  Kommentar by Ole Jensen — 8. januar 2019 @ 11:15

 16. Tak for nytårstalen, Kim. Den var god.

  Enig i at demokrati ikke er egnet i krig. Vi er i en lav-intensiv krig med islam. Krigen er asymetrisk, fordi fjenden bruger terror- og guerilla-taktik, som selv enorme konventionelle miltære styrker kun i heldigste fald kan holde på lavt blus. Fjendens martyr-bombebælter, knivdrab og motoriserede overkørings mord, lader sig ikke forhindre.

  I sidste ende kræver den nuværende krig indførelse af undtagelsestilstand*, hvis vi skal vinde den. Det hjemlige forsvar vil også styrkes under en undtagelsestilstand.

  (Fly bombingen af Islamisk Stats højborge i Syrien og Irak er vejen krigen vil gå, tror jeg. Irans atom reaktorer bliver formodentlig bombet. Måske af Israel?)

  *”Undtagelsestilstand er en retslig tilstand, hvor normale love og rettigheder er sat ud af kraft på grund af omstændigheder, der truer samfundets struktur eller eksistens. En undtagelsestilstand erklæres af den udøvende magt, dvs. regeringen eller af den militære øverstkommanderende.” wiki

  Der har dog været nogle få lyspunkter i de foregående år.

  Bla.a:
  >Geert Wilders og hans Partij voor de Vrijheid
  >AfD Alternative für Deutschland
  >Brexit
  >Præsident Trump
  >Lega’en+M5S= Governo del cambiamento i Italien
  >Viktor Orbán
  >Front National og Marine Le Pen
  >Vlaams Belang
  >Sverigedemokraterne

  Kommentar by A-mad — 8. januar 2019 @ 11:30

 17. Godt og vigtigt indlæg.
  vi mangler løsninger på de politiker skabte problemer.
  ligegyldigt hvilke politikere vi stemmer på højre eller venstre. Vil vi få mere af det samme globalisering/ islam / befolkningsudskiftning.

  vi er ikke franskmænd og demonstration af den gamle slags virker ikke. Vi er for bløde til hårde løsninger. Alle politikrene er direkte eller indirekte korrupte.

  Men man kunne prøve noget nyt for, at få politikerne i tale.
  Hvis man kunne samle nok fredelige ordentlige danskere. Fra alle sider af det politiske spektrum.

  Og uden vold hærværk eller ballade. Besætte folketinget og nægte at gå før vi bliver hørt. Vi skal have klare mål som kan og skal opfyldes
  før vi forlader folketinget i god ro og orden.

  Det kunne f.eks være en folkeafstemning om Marrekech/Marokko aftalen. og der skal laves
  fremtidige møder om hvordan vi udgår, at politikerne bryder grundloven.

  Vise verden, Europa hvem de virkelige forbrydere er.

  Kommentar by XXXXX — 8. januar 2019 @ 11:32

 18. Godt skriv.

  Hvis man skal se på det positive:

  (Anti)fascisterne har vist deres sande kulør. Ikke blot i Europa, men også på den anden side af atlanten. Flere og flere mennesker er trætte af deres fascistiske metoder. De taber terræn, lidt ad gangen bevares, men støt og roligt.
  Før i tiden kunne de anvende terror mod deres politiske modstandere, men nu er paradigmet skiftet og de kan ikke længere anvende deres vold i det skjulte.

  Identitetspolitiken får modspil, fordi de også udstiller sig selv hele tiden. Folk begynder at forstå at de faktisk er ganske ekstreme.
  De har opereret i det skjulte i så mange år og har infiltreret store dele af undervisningssystemet. Men vold og magt kan ikke holde folket nede for evigt.

  Disse to grupper, som i virkeligheden er én, får nu for første gang reel modstand. Det kan de slet ikke tåle. Jo mere hysteriske de bliver, jo mere taber de. Det samme gælder globalisterne. Jo mere de lyver, jo mere distancerer de sig fra befolkningen.

  Jeg ser en stor voksende bevægelse inden for ungdommen, særligt unge mænd som føler sig marginaliserede. Bagslaget bliver enormt. Der er også flere kvindelige højreorienterede, hvilket giver modspil til de traditionelle feministiske grupper. Nu har kvinderne mulighed for at vælge uden at stå alene. Og feministerne har været hårde overfor anderledes tænkende.

  Alt dette er naturligvis sket for sent. Men i det mindste er vi ikke fucking Sverige …

  Kommentar by Realist — 8. januar 2019 @ 11:46

 19. Erkendelse og realiteter

  Det er en fantastisk god analyse, af den nuværende politiske situation, Kim. Men vi kommer ingen vejene ved hele tiden den at diskutere inden for den borgerlige blog. Ja, Dansk Folke parti og Venstre og de Konservative har svigtet, og NyBorgerlige ser ud til, at være det eneste reelt alternativt til disse partier. Men det reelle problem er, at de ”borgerlige” har et flertal på ca. 2 %, dvs. 51-52 % kontra 48-49 % til den røde fløj. Og de løsninger der skal vedtages inden for pardigme2 skal have bred demokratisk opbakning, da de vil sætte os i et modsætningsforhold til mange andre europæiske stater(se Tyskland) og når udlandet (se EU) begynder at kritiserer os, skal største delen af det politiske miljø stå samlet ellers falder politikken sammen.

  Vores samfund er derfor politisk delt på midten, men der er en erkendelse i Socialdemokratiet om, at udlændingepolitikken ikke virker, og derfor fører man en ”hård” flygtninge/indvandrings-politik. Men det er tydligt, at der også er kræfter indenfor Socialdemokratiet der ønsker en mere ”human”(se lempelig) – politik. Her tænker jeg på Mette Gjerskov og David Trads og lignede, de vil presse for en politisk kurs ændring. De Radikale og Alternativet og enhedsliste er uden for pædagogisk rækkevidde, og krejler rundt i multikulturelle fantasier. SF har lyst til at følge Socialdemokratiet, men tør ikke rigtigt.

  Velfærdsstaten; med høje lønninger(dårlig lønkonkurrence-evne), en stor offentlig sektor(den største i vesteuropa), gratis sygehus + behandling, stor mængde mennesker på overførsels indkomster, holder ikke til at være et mulit-kulturelt indvandringsland. Et indvandringsland har lave lønninger, der produceres mange billige produkter, og det er ikke som hos os. Hvor vi laver højt specialiserede produkter, med en stor mængde viden i sig. Det er bare ikke det, analfabeter fra den Højanatolske slette, eller folk fra Waziristan kan bidrage med. De kan kun være slæbeankret i forhold til resten af samfundet.
  Ja, indvendes der så, så skal de jo bare have en uddannelse. Men så kommer der endnu en udgift til det i forvejen overbebyrdede statsbudget. Og virkningsgraden af uddannelse lader jo også ligesom vente på sig, som Morten Urskov gang på gang har vist. Da undervisningsministeriet og integrations-ministeriet kom til samme konklusioner i en rapport om 2 generation og 3 generation, gik hele indvandrer-mafiaen jo også amok. DR godt sekunderet af Politiken og danske universitets lektorer påpegede, at der ikke var ”metodisk” hold i de konklusioner som de to ministerier kom frem til. Den hellige integrations navn og mål skal stå ubesmittet hen, så de Radikale kan pege på en løsning, der hedder endnu mere integration. Endnu flere tolke, endnu flere indvandrings konsulenter, flere speciallærere, flere madammer i det offentlige ”der kan gøre noget”. En stor Keyanisiansk løsning, det bør kunne friste Socialdemokraterne bort fra de fæle DF´er .

  Det lange lys, den ophøjede analyse, er ikke tilstedet på Christiansborg. Fordi alle ved at paradigme2 hedder repatriering, eller borgerkrig, sker der ligesom ikke noget. Mordet på Louisa Vesterager Jespersen gled jo forfærdelig nemt ned, pressen spillede med på RO-PÅ dagsorden. I de kommende dage vil der sikkert komme flere historier om, at de unge mordere blev lyn radikaliseret af/via internettet, og det er internettet der er det virkelige problem. Er der nogle der vil sige, at det er noget forbandet morderisk svineri, og lave møder, happenings, demonstrationer på vejene af Louisa Vesterager Jespersen, nej ikke rigtigt Marokko ligger lidt for langt væk. Mordernes islamiske ophav utydeliggøres.

  Inden der gribes til ”midler”, hvad med at stille op til folketinget, Kim. Ville Ny Borgerlige ikke kunne bruge en indsigtsfuld person på tinge. Og selv om du ikke ville få meget igennem ville det være en fantastisk mulighed for at få indsigt i tankegangen inde på borgen. Ved at være der, kunne man blive den ubehagelige sten i skoen, der hele tiden påminder de folkevalgte hvilke problemer de skaber for resten af samfundet. Jeg synes, at dette lidt længere indlæg er godt, nogle gange bliver vi fanget i dagligdagens hændelser. På trods af aktualitet, er det jo den vedvarende politiske pres imod den danske befolkning. Islam kræver overhøjhed, og underkastelse fra andre, og beviserne for dette hober jo sig også op på Justitsministerens bord (se Hizb ut-Tahrir) og lidt sker. Jeg deler en stor del af dit udsyn på situationen i Danmark.

  Godt nytår hr. Møller

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 8. januar 2019 @ 11:53

 20. Jeg skal lige tilføje, jeg tror at Sveriges snarlige kollaps vil ændre en hel del på Europæisk politik. Tager jeg fejl? Eller er problemet at det er for sent?

  Kommentar by Realist — 8. januar 2019 @ 11:53

 21. – Flere

  Det er et gæsteindlæg fra Realisten

  Kommentar by Kim Møller — 8. januar 2019 @ 11:56

 22. >>> 17

  Det er præcist den slags jeg tror kan ske – og som vi kan få til at ske, hvis vi ønsker det.

  Vi mangler bare at den nødvendige timing er der..

  Kommentar by Realisten — 8. januar 2019 @ 12:01

 23. VAR VIST lidt uklar i mit indlæg kl. 11.15. Noget af det mest mærkelige vi oplever i disse år, er at gammel-partierne åbenlyst foretrækker barbari, ufred, anti-velfærd og diktatur frem for civilisation, fred, velfærd og demokrati. Det er sgu da næsten utroligt. Og før 198O nærmest utænkeligt. Og som led i dette rablende vanvid og forræderi arbejder politikerne og journalisterne for at udskifte lov og orden med kaos og kæmpekriminalitet, og danskerne med arabere og afrikanere. Det er da en mærkværdig og næsten utrolig udvikling.

  Et rødfascistisk/femifascistisk orkestreret folkemord i Danmark og Sverige få årtier senere, kunne ikke mange danskere forestille sig i 6O’ernes velfærdsDanmark. Men nu er det rykket ubehageligt tæt på.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. januar 2019 @ 12:04

 24. Tak for et rigtig godt og sobert indlæg. Og Godt Nytår.
  Som det ser ud, er Nye Borgerlige det eneste realistiske bud ved det kommende folketingsvalg.
  Der tegner sig ingen realistiske alternativer. Paludan, er p.t. for langt fra at være et bud på forandring.
  Der eksisterer kun Nye Borgerlige på kort sigt, indtil valget.
  Om de kan og vil gøre en markant forskel. Er der ingen der kan sige med sikkerhed.
  Hvad der til gengæld kan siges med sikker er, at der er ingen alternativer til NB.
  Glem ALT om DF. De har under Tulle leveret det største svigt og skuffelse jeg kan mindes. Og de øvrige partier er endnu mere ubrugelige.
  Som jeg ser det har vi intet at miste ved at stemme NB. INTET!
  Blot at håbe på, at Pernille ikke leverer en Messerschnidt v.2.0. Det måske allerstørste bedrag af alle.

  Kommentar by White knight — 8. januar 2019 @ 12:06

 25. Om Dannevirke – natmus.dk
  Selve bygningen af Dannevirke vidner om en overordnet organisation. Det har nemlig krævet enorme ressourcer, og en stor arbejdsstyrke, at sætte så massivt et bygningsværk i gang. Derudover fortæller den også noget om en latent trussel sydfra, imod hvilken man har villet beskytte sig. Flere bygningsfaser kan dateres til vikingetiden, og vi ved fra historiske kilder, at bl.a. Harald Blåtand kæmpede mod den tyske kejser Otto d. 2. ved Dannevirke.
  Første tegn på et samlet Danmark.

  Alle de anstrengelser vores forfædre gjorde for at skabe et land, og beskytte dette- smadrer nutidens idioter igen.
  Hvad er værst ? Islam eller europæiske statsledere ?

  Kommentar by k.m. — 8. januar 2019 @ 12:10

 26. AfD politiker hårdt kvæstet efter overfald af maskerede bøller.

  beretning ses på berlinerzeitung.de

  Kommentar by k.m. — 8. januar 2019 @ 12:13

 27. Det hjælper ikke at fjerne mediestøtten. Soros og Co betaler bare lidt mere for at få deres budskab igennem.

  Jeg arbejder som taxichauffør grundet tidernes ugunst og samtlige medier, med BT, Børsen og Berlingske i front, fører en massiv hadkampagne imod taxibranchen, tydeligt med henblik på at få Über til Danmark igen, og det gør de ikke uden behørig betaling fra Über, der også er relateret til Soros.

  Ja, der er mange perkere der er taxichauffører, men flertallet af os herinde kører alligevel aldrig med taxi. Man kan ikke leve i Danmark af det en taxichauffør i Polen eller Portugal tjener.

  Kommentar by Træt — 8. januar 2019 @ 12:16

 28. PS: En stor del af DRs radio-avis kl. 12 blev brugt på klima-hysteri. Snart bliver hele Danmark nok oversvømmet. (Altid får co2 skylden, selvom det er solens varierende udstråling som varierer klimaet) Brugbare og nyttige nyheder fra Danmark var der ikke mange af. Og så var der noget propaganda for at flere kvinder går ind i maskuline fag som tømrer, murer, mekaniker og smed osv. En kvinde fra Byggeriets kvinderåd fik lov til at propagandere. Kommunist-radioens evige bekymring er jo at kvinder og mænd ikke er helt ens.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. januar 2019 @ 12:16

 29. Godt Nytår,Kim. Prøv at medtage føderalismen i den politiske elite i din analyse. Så vil der tegne sig et billede for dig. Det er den, der gør det uomgængeligt nødvendigt med en konfrontation med Venstre. Og store dele af Socialdemokratiet.

  Det multikulturelle Europa fremstår ikke længere attraktivt som vision. Men multikulti er den pris, vore politikere er villige til at betale for udråbelsen af en europæisk regnbuerepublik. Vore politikere sover ikke. De har bare en drøm, de ikke drøfter med vælgerne. Det er dét, der er problemet, demokratisk og oplysningsmæssigt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. januar 2019 @ 12:23

 30. vg.no skriver: “En ledende politiker i det høyrepopulistiske partiet AfD er alvorlig skadet etter å ha blitt angrepet av maskerte menn på åpen gate i Bremen.”

  “Højrepopulist” Igen en nedværdigende medieoverskrift i stil med grisefarvede danskere.

  Kommentar by k.m. — 8. januar 2019 @ 12:48

 31. Glimrende og relevant indlæg af Realisten. I et post-demokratisk ’samfund’ (hvilket latterligt ord!) er valg uden betydning. Husk Mark Twain’s vise ord: If voting made any difference, they would’nt let us do it.

  At gå hen og stemme er altså spild af tid og et overfødigt slid på skosålerne. Brug i stedet tiden på forberedelser til den borgerkrig, som bliver rigtigt varm så snart tilstrækkeligt mange har fået nok af kulturberigelser og d’elitens agitprop, censur og landsforræderi.

  Det første der der sker, når denne fase indtræder, er sammenbrud af infrastruktur. Elektriciteten forsvinder tillige med telekommunikationen. Vand og varme udebliver, butikkerne tømmes og dernæst lagrene af fødevarer, olie, benzin og gas. Alt sammen noget som d’eliten – der jo bor i de store byer – tror er noget som dumper ned fra himlen, og som den derfor er langt mere afhængig af end os andre.

  Derfor: anskaf en diesel- eller benzingenerator og rigelige mængder brændstof dertil. Køb kortbølgeradio og store mængder langtidsholdbare fødevarer. Hav tilstrækkelige lagre af vand og ammunition. Lær at jage og fiske. Og så videre, og så videre.

  Men først og fremmest: kend din fjende! Og det er ikke i første række muslimerne…

  Kommentar by Voldposten — 8. januar 2019 @ 13:43

 32. Små skridt hver dag, sig nej til kvindelige tørklædeklædte, islamiske reklamesøjler, som kan være den medarbejder, der lige nu betjener dig med service eller tjenesteydelse. Sig lige ud, hvad du mener om det. Sig fra, når du kan. Sig nej til halal. Tal med dine børn om det pragtfulde ved at blive familie, hjælp dine børn med at tro på fremtiden og sig, at vi regner med dem, og de kan regne med os. At Danmark skal være dansk. Besøg mindesmærker, kirker, muséer tag til skov, sø, strand, hede, å mindst en gang om ugen. Lær selvforsvar, træn på alle mulige måder. Mobilisér.

  Kommentar by Uno — 8. januar 2019 @ 14:48

 33. DK er tabt. Vi er f….. Islam er alt for god til vold, det eneste de kan. Kun krig er forude. Mere NB betyder mere hetz mod os.

  Kommentar by Nejslam — 8. januar 2019 @ 15:28

 34. ->Kim Møller 11:56. Det lyder umiskendeligt som dig. Realisten må være dit ‘alter ego’?

  Og god idé, Historyman 11:53. Hvis Kim stiller op til folketinget for Nye Borgerlige, så stemmer jeg på ham!

  (I givet fald vil det give dig ‘parlamentarisk immunitet’ og du kan få et forsørgelsegrundlag til Uriasposten, som jo fint passer ind som politisk arbejde for NB. Og mødepligten i folketinget er jo ikke særlig begrænsende?)

  Kommentar by A-mad — 8. januar 2019 @ 15:41

 35. Efter i over 40 år og ikke tiende set på muhamedanerindtoget, så er jeg heller ikke optimist. Uddeling af foldere fra Dansk Kultur og Den Danske Forening om islams nederdrægtigheder, flere hundrede over tiden, rykker måske 1 procent.
  Jeg har aldrig kunnet forstå den folkelige træghed, der omgiver det at sætte sig ind i koranen. Så længe de ikke vil vide, hvilke planer islam har med dem, så går det bare ned i hullet. Politikerne gør jo alt for, at det skal foregå i ro og orden.

  Kommentar by Menig 442 — 8. januar 2019 @ 15:41

 36. Hvorfor angribe Rasmus Jarlov, der som den eneste på Christiasborg har reageret prompte og benhårdt effektivt på den enorme skandale, som bankernes hvidvaskeri er? Som Berlingske forleden meddelte, og alle med med blot lidt indsigt i dansk økonomi forlængst har regnet ud, mangler vi fortsat at få udredet, hvad der blev at de mange penge.

  Jarlov har aldeles ikke fortjent kritikken, dansk politiks deroute handler jo om andet end muslimer. Jeg har også stærkt på fornemmelsen, at Lars Løkke Rasmussens underskrift i Marrakesh fasciliterede udvisningen af Mansour, der længe nok har trukket det danske samfund rundt ved næsen og dermed haft en stor demoraliserende virkning. Chokvirkningerne er sikkert mærkbare i de muslimske parallelsamfund.

  Jeg har læst “Snaphanens” indlæg, hvor der stilles forslag om sammenlægning af flere partier for at stoppe indvandringen. Dette viser en total foragt for alt, hvad der blot tangerer selv udvandede ideologier, og derefter er man helt på herrens mark og afhængig af private personers holdninger på et givet tidspunkt og deres og deres veners personlige karrierebevidsthed. Det er et meget naivt indlæg.

  Messerschmidt er færdig, kunne ikke styre grådigheden. Thulesen Dahl fremstår som en veg og udspekuleret socialdemokrat, der forsøger at gå på vandet ved at undlade at tage ansvar. Han repræsenterer Socialdemokratiets betonagtige underklasse, og der skal ikke så meget tl, før end den lige så godt kan returnere til den ægte vare under “Internationale”.

  NB vil få nogle af os til stemme på noget, som vi i virkeligheden ikke nærer tillid til, og det vil ske i desperation.

  Jeg tror ikke, at der kommer til at ske noget til bunds gående, førend økonomien bryder sammen eller er tæt på. Derefter vil samfundet dele sig op i dem, der søger den store “Fader” eller “Moder” i statslig og/eller fascistisk styring og nedbrydelse af private initiativer og privat ejendomsret. For dybest set handler dansk politik jo meget om misundelse, hvadenten der er tale om folkevandringen mod vort sociale velfærdssamfund, eller om venstresidens ubønhørlige stræben for at udnævne en stor del af befolkningen til at være sultne og forsømte fugleunger med næbbet på konstant vid gab. En højskoleforstander citeredes forleden på Berlingskes forside for at mene, at ungdommen ikke er psykisk sart men mentalt umoden, og det lyder plausibelt i mine ører. Se blot, hvad DR underholder den med! Børnehave-udsendelser på alle kanaler.

  I al dette ligner danske forhold til forveksling hovedstrømningerne ude i Europa og fri mig for alle angrebeb på “globalismen”. Det danske samfund bygger på vores udenrigshandel, og uden den er vi lige til fattiggården.

  Problemet består således ikke i at lukke omverdenen ude, men i ikke at lade os løbe over ende af folk, der mener, at de har krav på at få del i vores rigdom, som vel at mærke er mere sart, end de fleste tror eller ønsker at vide.

  Forresten er noget af det mest “globaiserede” i dansk politik jo det udstrakte samarbejde med andre nationers islamkritiske fraktioner. Jeg kan forsikre, at få involverede eller interesserede jurister har glemt, hvordan Lars Hedegaard efter frifindelsen i byretten stillede sig op og hoverende udtalte til pressen, at han mente, at frifindelsen skyldtes kritikken fra hans udenlandske venners side mod det danske samfund.

  Der nåede vi et af lavpunkterne på vejen, som i den grad skadede den ellers oplagt retfærdige og udbredte kritik af indvandringens “indhold” og størrelse. Med sådanne venner, udblødes forskellen mellem venner og fjender!

  Kommentar by storm — 8. januar 2019 @ 15:47

 37. Længden af en tekst er altid omvendt proportional med antallet af læsere.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. januar 2019 @ 16:22

 38. Mange gange tak for det anderledes indlæg. Et fantastisk godt skriv og en god analyse.
  Det er rigtigt set, at Nye Borgerlige ikke forholder sig til den så vigtige familiesammenføring. Det er godt analyseret. Fordi nu rigtig mange gange er det lykkedes Nye Borgerlige at undlade at forholde sig til dette så vigtige problem.
  Det er ganske rigtigt som Nye Borgerlige erklærer. Hvis vi ikke får styr på udlændingepolitikken, ja så kan alt andet være lige meget.
  Når man så ser Nye Borgerliges program, er familiesammenføring ikke nævnt med et eneste ord. Det er et kæmpe problem – også for Nye Borgerlige.

  Nye Borgerlige er dog det eneste parti, som reelt kan gøre en forskel på den nu førte – og fejlagtige udlændingepolitik. Jeg håber og tror at Nye Borgerlige vil komme i Folketinget med de nævnte 5-8 procent. Dette vil helt givet presse Thulesen Dahl og hans strudsepolitik på udlændingeområdet. Det er jo ganske bemærkelsesværdigt så lidt han fylder på dette område. Det er altid Martin Henriksen man fører frem foran mikrofonen. Han er også ordfører – ja. Men det er som om at Thulesen Dahl gemmer sig og stikker hovedet ned i busken og først kommer frem når der skal tales om økonomi og anden ligegyldigt. Dansk Folkeparti har udspillet deres sidste rolle. De er løbet ind i politiske strategier og tænker blot i egen overlevelse – desværre ikke nok i Danmarks overlevelse.

  Vi skal have Nye Borgerlige til at sætte paradigmeskift 2. i gang. Vi skal se en markant ændring i udlændingspolitikken meget snart, med stop for al muslimsk indvandring og påbegyndelse af hjemsendelser. Ellers så kommer vi til at se meget andet end som de nævnte demonstrationer. Der vil komme en folkeligt oprør, hvor en mindre del af befolkningen vil tage loven i egen hånd. Det er det reelle problem som står foran os. Husk det er altid en meget lille del af en befolkning der starter de store krige.
  Jeg frygter virkelig at tiden er forpasset, ligesom jeg frygter at befolkningen selv tager over og sætter lovgivere og myndigheder ud af spillet. Vi ser tendenser lige p.t. i Frankrig, i Belgien, i England, i Holland og nu snart også i Sverige.
  Må vores årtusinder gamle gud bevare Danmark.

  Kommentar by Erik Skifter — 8. januar 2019 @ 16:34

 39. “Længden af en tekst er altid omvendt proportional med antallet af læsere”

  Ja, hvis man henvender sig til tegneseriepublikummet, men det gør jeg jo netop ikke.

  Måske fordi jeg har misforstået Uriaspostens virke, hvor hver dag byder på indtil flere lange tekster.

  Kommentar by storm — 8. januar 2019 @ 16:44

 40. Den patriotiske del af Danmark er for fine til at komme på gaden og demonstrere. Folk er stort set kun tastaturkrigere i Danmark.

  Kommentar by Aktivisten — 8. januar 2019 @ 17:01

 41. Den patriotiske del af Danmark er for fine til at komme på gaden og demonstrere. Folk er stort set kun tastaturkrigere i Danmark.

  Kommentar by Aktivisten — 8. januar 2019 @ 17:05

 42. Realisten: “Vi tæller snildt en 50-100.000 mennesker der jævnt læser denne blog.”

  Det er dejligt med en positiv vinkel, desværre skal du i bedste fald nok dividere tallene med 10.

  A-mad “->Kim Møller 11:56. Det lyder umiskendeligt som dig. Realisten må være dit ‘alter ego’?”

  Jeg kan ikke forstå hvis du måtte mene dette seriøst, at du så er med til at afsløre denne mistanke for offentligheden. Det er usolidarisk.

  Kommentar by Balder — 8. januar 2019 @ 17:49

 43. Storm “og fri mig for alle angrebeb på “globalismen”. Det danske samfund bygger på vores udenrigshandel, og uden den er vi lige til fattiggården.”

  ‘Når krybben er tom, bides hestene”

  Et økonomisk sammenbrud er jo det bedste der kunne ske, først når det gør ondt økonomisk vil danskerne vågne op.

  Kommentar by Balder — 8. januar 2019 @ 17:54

 44. – Balder

  Det daglige besøgstal er 5500-6000.

  Jeg er Realist, men ikke ‘Realisten’

  Kommentar by Kim Møller — 8. januar 2019 @ 18:12

 45. Balder, jeg tænkte på at skrive det om den tomme krybbe, som pattebarnsdanmark ikke kan forestille sig. Satser på, at det er der, den egentlige prøve står, hvis vi ikke skal uddø som folk.

  Der er jo en verden til forskel – bogstaveligt talt – mellem at være et folk og en kunstigt sammenbragt befolkning, hvor et folk er blevet tvunget til at tage imod samfundstabere og lykkejægerne, blot de har til billetten eller er tilstrækkeligt afstumpede til at bruge sex som rejsevaluta. Flygtninge skal naturligvis tilbage til deres land.

  Tag f.eks. sygeplejerskerne. Vi behøver heller ikke at forære så mange uddannelser til udlændinge, der senere rejser hjem igen, så at vi bliver nødt til at importere andre. Jeg forstår ærligt talt heller ikke, hvorfor sygeplejersker pludselig er så stressede, de virker langt mindre dygtige end fortidens og har konstant ondt af sig selv.

  Kommentar by storm — 8. januar 2019 @ 18:39

 46. p.s. Vi er i hvert fald mange, der er vrede over sygeplejerskers og sosu,ers indsats ift. vore syge eller plejekrævende gamle forældre. De får ikke meget for deres mange skattekroner.

  Kommentar by storm — 8. januar 2019 @ 18:45

 47. Man skal ikke underkende, at landet er op imod meget stærke internationale organisationer, der har adgang til enorme ressourcer, vellønnede advokater og andre aktivister med det formål at ødelægge enhver form for barriere mod den accelererende befolkningsudskiftning, som de demokratisk valgte politikere forsøger at opstille. Ny Borgerlige vil ende i nøjagtig den samme fælde.

  Og mederne er prompte med på den værste, når det gælder om at underminere de nationale demokratiers forsøg på at dæmpe indvandringen. Aldrig er så mange blevet stemplet som nazister og det, der er værre i medierne.

  Googler man, kan man finde, at d. 24. dec. 2018 kl. 21.39 midt under julehyggen afleverede DR med denne “bæ på julebordet” fra EU-domstolen: “En kommende EU-dom kan tvinge Danmark til flere familiesammenføringer end hidtil antaget. “Om få måneder tager EU-Domstolen stilling til, om Danmark ulovligt har nægtet tyrkere familiesammenføring med henvisning til det såkaldte tilknytningskrav.” “Det vil reelt føre til, at personer fra Marokko, Pakistan, Serbien, Canada, USA osv. vil kunne få genoptaget deres sag om familiesammenføring,”

  Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol ligger heller ikke på den lade side: De seneste række af udlændingestramninger i finanslov-aftalen fra december går tilsyneladende også over grænsen af Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, hvorfor Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol formodentligt snart vil underkende stramningerne, så de ikke på nogen måde kan stå i vejen for den accelererende befolkningsudskiftning.

  Fælden er reelt klappet i for Danmark og for andre europæiske demokratier. De kan intet stille op mod befolkningsudskiftningen, medmindre de nægter at følge de internationale, udenom-demokratiske domstole og melder sig ud af diverse konventioner og traktater.

  2019 ser ud til at blive et annus horribilis for dansk udlændingepolitik – uanset udfaldet af valget.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2019 @ 18:58

 48. Tja Storm, enten så vil man stoppe befolkningsudskiftningen eller ej. Den politiske løsning er sådan set meget nem: Stop for asyl. Stop for familiesammenføring. Stop for arbejdskraftsindvandring. Og derefter massive tilskud til danske børnefamilier.

  Men jo, der skal nok et paradigmeskifte til hvor et lille men dedikeret segment af den danske befolkning tager handling. Jeg tror vi kan være på vej derhen. Jeg kan allerede mærke nu, at stort set alle ved at indvandringen skal stoppes. Det er som om hele landet bare venter på hvornår det bliver gjort. Hvis Folketinget ikke gør det, står de snart med en rasende befolkning.

  Men vi bliver nødt til at organisere os bedre og arbejde mere strategisk end vi gør i dag. Vi skal nok, som teksten foroven siger, satse på at skabe fremtiden mere end bare vente på at se den udforme sig for os.

  Timingen er ikke helt rigtig endnu, men den kommer snart.

  Kommentar by Morten — 8. januar 2019 @ 19:37

 49. traveler, vi er meget enige.

  Fælden er klappet i, og uanset hvilken type regering, det næste valg giver os, vil den ende i samme situation som David overfor Goliath og med den erkendelse, at vi lever af at sælge til udlandet og ikke har andre muligheder for at bevare en blot nogenlunde antagelig levestandard. Som det er i øjeblikket, kan de fleste af os sagtens undvære noget, og jeg tror også, at mange af os er indstillet på det.

  Morten. Jeg ved ikke, hvad der har inspireret dig til din bragesnak. Danskerne er velfærdsdorske og vil ganske vist gerne råbe op, men oprør ligger ikke til os. Det viser de politiske partiers lave medlemstal og de mange udflydende folketingsmedlemmer, der blot flyder med strømmen og dyrker twitter og facebook.

  Det, der pt. samler landet, er “Den store bagedyst”, hvor voksne mennesker løber rundt og skaber sig som dumme småbørn og gør kagebagning til deres livsindhold og et drama, der bringer dem til grådens rand og over. De fleste kager er overlæssede med pynt, og hele seancen er symbolsk for den lette gang på jorden med direkte kurs mod overbefolkning og økonomisk og social tilbagegang i et format, der forhindrer tilbagevendende stabilitet, når kageorgiet er ovre. Der er allerede for få, der yder en rimelig indsats. Tænk bare på, at næsten halvdelen af landets unge mænd møder på sessionen med en attest om, at de er for sarte til at aftjene deres lovmæssige værnepligt.

  Kommentar by storm — 8. januar 2019 @ 20:36

 50. # storm, 15.47: Hvilket parti anbefaler du? Er du selv fra V eller K? Hvordan kan du være sikker på at EUs anklager mod Messerschmidt er saglige og iorden? Der kan jo også være tale om mistænkeliggørelse/politisk forfølgelse. EU har også været efter andre kritikere af EU. Vi er enige om at Thulesen Dahl er en fuser. Men hvorfor ikke kritisere: globaliseringen når den går over gevind/ de nedlagte/afskaffede landegrænser? Og vil du bestride at EU er et udemokratisk, totalitært, betonbureaukratisk foretagende der truer nationernes frihed, fred, velfærd og sikkerhed mv.?

  Hvad NB angår, virker det besynderligt hvis de ikke vil stoppe familiesammenføringerne, der alene kan fire-fem doble indvandringen. Kan ingen finde ud af lynhurtigt at at opstille et parti som er 1OO% sagligt, kontant og konsekvent imod enhver form for forøgelse/forværring af migrant-byrden, og 1OO% imod alle arter af radikal, skabsradikal og kommunistisk/femifascistisk politik. Et parti som ønsker at forhindre at Danmark ender lige som Sverige, Frankrig, libanon, Balkan eller Grækenland. Det burde være muligt. Eller man kunne støtte STRAM KURS af alle kræfter, så de hurtigt får de sidste vælgererklæringer på plads.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. januar 2019 @ 21:20

 51. Ole Jensen forsøger at mistænkeliggøre mig med falske påstande. Er han radikal???

  Jeg finder den nuværende politiske kultur syg og anbefaler intet parti.

  Kommentar by storm — 8. januar 2019 @ 21:47

 52. DFs STORE SVIGT består jo blandt andet i at DF-ledelsen ikke gør nogetsomhelst for at få sat en stopper for den latterlige liggen på maven for FN, diverse konventioner og EU-krav. Mange lande ignorerer meget af det som kommer fra disse dødssyge bureaukrati-kontorer, mens Danmark absolut skal være en duks i klassen. Tullesen, Marokko-Lars og Mette F. osv. vil hellere slå knuder på sig selv og styrte Danmark i fordærv, end de vil sige fra overfor selv de mest urimelige, ødelæggende og katastrofale krav. Deres indsats for at forsvare folkets interesser er ikke bare ynkelig og ussel, den er svindelagtig og med Marrakech medregnet, direkte forræderisk.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. januar 2019 @ 21:50

 53. Uanset om man er enig i substansen eller ej, så bør velskrevne gæsteindlæg som dette fra Realisten absolut bydes velkommen!

  Selv hr. Møller har sikkert brug for et tiltrængt pusterum ind imellem…

  Kommentar by Revisoren — 8. januar 2019 @ 21:51

 54. Meget fint indlæg. Minder en del om Snaphanen, og det er en ros.

  Kommentar by Michael Thestrup — 8. januar 2019 @ 22:10

 55. (Ryger på moderation altid)

  Kommentar by Michael Thestrup — 8. januar 2019 @ 22:12

 56. Hvordan foregår beslutningsprocessen i de moderne demokratier, og hvorfor er det så svært for folkeviljen at slå igennem i det demokratiske system.

  Et væsentligt problem er nok den at de overnationale institutioner har fået for meget magt. Folketinget kan jo næsten ikke træffe en beslutning uden at en skare jurister kommer rendende og råber at internationale konventioner er overtrådt.

  En anden sag er at de forskellige lobbyorganisationer har stor indflydelse på partiernes holdninger. De borgerlige partier danser efter erhvervsorganisationernes pipe, fordi det er dem der finansierer partierne. Derfor har de store multinationale firmaer så meget magt, og har kunnet gennemtrumfe deres globaliseringsdagsorden.

  Størstedelen af vælgerne er stadigvæk styret af de store medier, i Danmark hovedsagelig DR, og deres enøjede venstreorienterede journalister. Disse medier er i høj grad influeret af den magtfulde godhedsindustri. Mediernes verdensbillede bygger desuden ofte på de holdninger de får serveret af politiserende, venstreorienterede samfundsforskere, som stadigvæk behersker universiteterne. Mediernes årelange indoktrinering af vælgerne, er nok den største forhindring når det drejer sig om modstand mod den muslimske kolonisering af Europa.

  Men det viser sig jo at når vælgerne flytter sig, så kan der ske rykkes på tingene. Et nyt parti behøver ikke majoritet i parlamentet for at sætte gang i en udvikling, som vi eksempelvis ser i Tyskland med AfD. Men vælgermassen er utrolig træg fordi den er vanetænkende og offer for mediernes manipulation.

  Det der eventuelt kunne redde Europa ville være en vækkelse af befolkningerne, en slags revolution. Det vil kræve et ændret mediebillede, hvor de gamle ensrettede mediers magt svækkes til fordel for nye, mere demokratiske medier, der bygger på tovejskommunikation. Der er ved at ske noget, men spørgsmålet er om det går hurtigt nok.

  Kommentar by JC — 9. januar 2019 @ 08:02

 57. Hvad andet er der at sige? Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. januar 2019 @ 08:17

 58. Det der kan ændre noget er 30.000 mennesker på gaden i København – hver dag. Blokere gader, besætte Christiansborg, marchere mod partikontorer. Dét kan ændre noget.

  Kommentar by Morten — 9. januar 2019 @ 08:28

 59. 08:02 De fleste af partiernes stemmer er klienter af systemet, kvinderne, de studerende, alle journalisterne, socialarbejderne, dommerne, politiet, brandmændene osv er enten afhængige af perkerne for at deres arbejde eksisterer eller for at der bliver mere af det, eller placerer dem per automatik, som tilhængere af staten.

  Det er altsammen cost-benefit analyse. Så er der de evnesvage, de indoktrinerede og de ligeglade. Majoriteten følger ikke engang med i nyhederne, og ud af dem som gør, er det somregel overfladisk eller mangelfuldt eller de lapper propagandaen i sig.

  Dog er problemerne nu blevet så synlige og så centrale i debatten af virkeligheden, så de begynder jo nok, at vågne op – modstræbende og meget langsomt.

  Kommentar by Jack Nille — 9. januar 2019 @ 09:33

 60. 9:33 Labber, skulle der vel stå, beklager ..

  Kommentar by Jack Nille — 9. januar 2019 @ 09:36

 61. Morten, det er kun venstresiden, der demonstrerer i gaderne.

  Borgerlige gør det ALDRIG, det har noget med selvfølelsen at gøre.

  Kommentar by storm — 9. januar 2019 @ 11:38

 62. Folk begynder dog at røre på sig. Her en klar opfordring til konkret handling, fra Michael Jean Nielsen i kommentarsporet til:

  https://24nyt.dk/tysk-politi-mere-terror-i-europa-i-2019-advarer-tysk-politichef-imod-europaeisk-borgerkrig/

  Jeg er ikke på FB, men jeg håber han får en del henvendelser og jeg vil som sædvane støtte hvor/når jeg kan. Mange små initiativer kan sammen blive til store!

  Til det kommende valg har vi pt. kun NB at håbe på. Jeg håber de er klar over, at de kun får e´n valgperiode, til at bevise deres vilje til handling. Et nyt parti, med stop for AL iSlamisk tilvandring og forståelse for danske syge og ældre medborgere vil hurtigt kunne samle flere vælgere.

  Indtil da, må vi støtte op om tiltag som i ovenstående kommentarspor, SIAD, Stram Kurs og lignende, både fysisk og/eller økonomisk. Som rene tastaturkrigere når vi ikke videre.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. januar 2019 @ 13:39

 63. >>> 56

  Det er rigtigt, men vi er på vej ud i en situation som vi aldrig har været i før. Tingene kan vende sig.

  Kommentar by Morten — 9. januar 2019 @ 14:29

 64. Jeg ved godt, at de fleste af jer betragter det som “globalisme” og “feuderalisme”, men jeg tror, at vores største chance for at få sat en stopper for den hovedløse indvandring og returneret snylterne ligger udenfor landets grænser. I hvert fald i første omgang.

  Læg mærke til, hvordan flere EU-lande pludselig har slået sig sammen om at kritisere Iran, og forestil jer så, hvad der sker, når tyske og franske indvandringsmodstandere får mere fodfæste og begynder at bruge deres politiske magt. Den dag, de går forrest, er både det borgerlige
  Danmark og Socialdemokratiet på pletten og følger trop. Går vi alene, og forlader vi EU, vil de økonomiske forhold – i hvet fald i øjeblikket – blive uoverskuelige og sandsynligvis katastrofale.

  Forstå mig ret. Jeg så helst, at vi meldte os ud af EU og ind i et nyt europæisk fællesskab, der ikke giver så rige muligheder for, at politikerne bliver mere økonomiske lykkejægere end politikere, men foreløbig har vi ikke den mulighed.

  Kommentar by storm — 9. januar 2019 @ 14:48

 65. føderalisme. :)

  Kommentar by storm — 9. januar 2019 @ 14:50

 66. 14:48 Der er overhovedet ingen muligheder indenfor EU.

  At danskerne kunne være så retarderede, at melde sig ind går da bare over al forstand. Som barn kunne vi alle da alle “talking points” for, hvorfor det ville være en sindssyg beslutning.

  “Talking points”, som alle viste sig at være nøjagtige forudsigelser af, hvad EF egentlig var og ville udvikle sig til.

  Desuden ville det da være en enorm gevinst for Danmark at komme ud. Tænk bare på besparelserne til alle de perkere, vi kunne sende hjem til de af deres lande, hvor der ikke er krig for tiden.

  Eller hvis vi kunne beskytte et Dansk marked imod de multinationale osv osv. Wau, vi kunne sikkert blive en af de rigeste nationer på jorden målt per indbygger, som da vi meldte os ind

  Kommentar by Jack Nille — 9. januar 2019 @ 16:13

 67. Ja det kunne vi blive igen, efter EU og perkeriet er vi raslet ned til en 21 plads- og det går stadig nedad..

  Kommentar by Hul igennem? — 9. januar 2019 @ 18:54

 68. Smukt formuleret på trods af en fejl i et eller andet afsnit. (jeg læste den i går) Hvis du retter den, får jeg ikke øje på den ved 2. gennemlæsning.
  Venlig hilsen Nielsen

  Kommentar by Nielsen — 10. januar 2019 @ 01:29

 69. Listen to this my friends & Tom Angelo
  https://www.youtube.com/watch?v=cBiHJxGxz1g

  Kommentar by Nielsen — 10. januar 2019 @ 01:30

 70. “Ja det kunne vi blive igen”

  Hvordan?

  Kommentar by storm — 10. januar 2019 @ 06:02

 71. Udmærket indlæg.

  Jeg kunne godt tænke mig at læse flere gæsteindlæg fra de faste skribenter i kommentarsporet. Ingen nævnt, ingen glemt.

  Kommentar by kenneth — 10. januar 2019 @ 10:45

 72. Jeg tror at det eneste som vi allesammen er enige om er at det skal blive værre før det kan blive bedre.

  Vi skal have flere afskårne blondinehoveder før danskerne er villige til for alvor at gøre modstand.

  Kommentar by kenneth — 10. januar 2019 @ 10:48

 73. Herligt at det er weekend og at jeg endelig har tid til at kommentere.

  Det er et ganske udmærket blogindlæg, men jeg synes lige, at der mangler noget i beskrivelsen af paradigme 2. Det er ikke nok at stoppe indvandringen helt, for fremmedgrupperne vil stadig vokse i kraft af højere fødselstal. Man kan diskutere, om et paradigme 3 på sigt skal afløse paradigme 2? Det nye paradigme kan vi kalde oprydningen, som vil blive repatriering af store dele af de indvandrede grupper.

  Desværre skæmmes blogindlægget af flere pessimistiske indlæg i kommentatorsporet som så ofte før set på Uriasposten. Det hjælper altså ikke noget at skrive om, hvor besværligt og håbløst det ser ud, for det ændrer ingenting.

  Et enkelt indlæg 14 af Black Watch vil jeg dog lige kommentere på:

  “Men hvem er det der skal gøre oprør? Det er de midaldrende og os gamle runkedorer og den kombination vil ikke kunne føre de nødvendige ændringer ud i livet.”

  Min kommentar: Der er heldigvis Generation Identitær!

  Retfærdigvis skal det også med, at nogen i sporet opfordrer til aktivisme i form af uddeling af løbesedler. Glimrende – Gør det endelig!

  Kommentar by T. H. — 13. januar 2019 @ 11:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper