8. januar 2019

Tyskland: AfD-politiker i livsfare efter kølle-overfald – “… politischen Motivation der Tat auszugehen.”

I lørdags bloggede jeg om venstreradikale attentater mod AfD-politikere i Tyskland, som de danske medier ignorerer, og her er mere i samme stil. Ved en nytårsreception i går blev Frank Magnitz, der sidder i Forbundsdagen for AfD, overfaldet af tre maskerede mænd med trækøller. Han blev hårdt såret, men ser ud til at overleve. På Twitter jubler den yderste venstrefløj over overfaldet, eksempelvis en gruppe kaldet herunder ZGI: Zusammmen Gegen Intoleranz.

Fra The Mirror – Far-right German politician Frank Magnitz severely injured in ‘assassination attempt’.

“A far-right German politician has been left for dead in brutal attack, his party has said.

Frank Magnitz, chairman of Germany’s AfD party, was badly beaten by three alleged assailants on Monday. He is believed to have been jumped after leaving a New Year’s reception in Frankfurt’s Goethe Square. …

Describing the attack as a ‘politically-motivated attempted assassination’, the AfD said Magnitz was knocked unconscious and suffered a number of blows to the head.

He was reportedly saved after a builder intervened and chased off the three suspects, who remain at large. He remains in hospital in a serious condition, a party spokesman said.

(Frank Magnitz, medlem af Forbundsdagen for Alternative für Deutschland; januar 2019; Foto: Twitter)

“Am 07.01.2019, gegen 17:20 Uhr, wurde im Bereich des Theaters am Goetheplatz der Bundestagsabgeordnete und Landesvorsitzende der AfD Bremen von mehreren Personen angegriffen und verletzt. Aufgrund der Funktion des Geschädigten ist von einer politischen Motivation der Tat auszugehen. (Bremen Polizei)

Oploadet Kl. 11:34 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97800/trackback

39 Comments »

 1. “Den højreekstreme politikers hoved bærer præg af at have været i kontakt med en trægenstand”.

  De Gode Had.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. januar 2019 @ 11:45

 2. Se hvor tolerante de er. Frem i lyset med de psykopater.

  Kommentar by Realist — 8. januar 2019 @ 11:50

 3. https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11111565/tysk-hoejrefloejspolitiker-sparket-i-hovedet-af-maskerede-maend/

  Læs JP artiklen og se så at det kun er den politiske modparts udtalelser der refereres til – så fik de lov at sige ..men og at AFD i øvrigt skal bekæmpes!

  Typisk venstreorienteret journalists valg af vinkling i en tidligere borgerlig avis.

  Hvad mon alle andre tyske politiske mennesker og partier siger og nu vil gøre?

  Kommentar by Black Watch — 8. januar 2019 @ 12:04

 4. Var attantatmændene blevet overmandet ville løgnepressen skrive: “Fredelige antiracistiske moddemonstranter overfaldet af højreekstremister”

  Kommentar by Træt — 8. januar 2019 @ 12:05

 5. #5 Jeg tror det der er sket er at nogle fredelige antifascister var ude at spille rundbold, men så stormer denne galning frem og bruger sit hoved som våben. Han slår så hovedet ind i et bat og nu ser det dårligt ud for venstrefløjen …

  Kommentar by Realist — 8. januar 2019 @ 12:14

 6. #3 Black Watch, ja det er fandme sygt, at artiklen bruger mere plads på at vise hvor gode og anstændige venstreekskrementerne er. Hvis mig hvem dine venner er, så skal jeg sige dig, hvem du er.

  Og symptomatisk for disse løgnemediers modus operandi, at det slet ikke nævnes, at dette overfald blot er endnu et, i en uendelig række af overfald, chikanerier og hærværk mod AfD. Den slags plejer løgnemedierne ellers altid at slutte lignende artikler af med, når det er deres kælemuslimer og -negre, og kommunistvenner som er blevet udsat for urimelig behandling. Ofte er disse løgnehistorier endda opdigtede.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. januar 2019 @ 12:16

 7. Nu er Tyskland jo ikke Danmark eller Sverige, og mon ikke højrefløjen snart vil gengælde disse overfald med aktioner mod de røde forbrydere og deres journalist-venner? Tyskerne tæller jo mange millioner, og de véd at både røde og brune tosser og socialister er meget farlige, hvis de får for lang snor. Der blev jo betalt dyre lærepenge 1939-45.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. januar 2019 @ 12:27

 8. Black Watch #3. Nøjagtigt det samme skrev DR.

  Dem der tror at man kan bekæmpe venstre-ekstreme med ord og argumenter er idioter. Politiet, politikerne og domstolene vil ikke stoppe dem så på et eller andet tidspunkt bliver befolkningen selv nødt til at tage affære. Det samme gælder i øvrigt islam.

  Den der lever ved sværdet !!!

  Kommentar by Santor — 8. januar 2019 @ 13:12

 9. > 7 12:27
  Det ville være på sin plads Ole Jensen.

  Kommentar by Nielsen — 8. januar 2019 @ 13:30

 10. Hvor der er rødgardister og bæfarvede til stede, er der også ballade, men det er os ordentlige mennesker, der skal udskammes for at være voldsparate. Sært.

  Kommentar by Knud Madsen — 8. januar 2019 @ 13:35

 11. Oh my god – det gør ondt helt ned i maven at se på.

  Samtidig med, at dette foregår, har den skaldede overbøsse travlt med lovgivning, der skal besværliggør det udsatte folks adgang til kniv- og skudsikre veste.

  Kommentar by Margrethe — 8. januar 2019 @ 13:59

 12. I REALITETEN ER OVERFALDET jo enten rød eller islamistisk TERROR mod et lovligt og folkevenligt parti, og dermed også politisk kriminalitet overfor folket/folkeviljen og demokratiet/demokrati-resterne. Den slags politisk vold og kriminalitet fra “anti-fascistiske” kliker eller erobringslystne og blodtørstige fanatikere….. er i sig selv en form for guerilla-krig mod det tyske folk, og kan være begyndelsen til et stort opgør. Er det virkelig hvad journalisterne ønsker at støtte, en guerilla-krig eller regulær krig rettet mod deres eget folk? Glemmer journalisterne at de også selv kan blive ofre for voldsomheder, kaos, samfundsnedbrud og velfærds-/sundhedskollaps? Der er jo lande hvor journalister er jaget vildt og lemlæstes eller dræbes på stribe, fordi landets demokrati, kultur, orden og civilisation er brudt sammen. Hvorefter enhver kan komme i klemme mellem mange forskellige konflikters forskellige fraktioner.

  Kloge journalister der også i længden vil deres eget bedste, støtter deres eget land, deres eget folk og alt med ytringsfrihed og ægte demokrati.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. januar 2019 @ 14:21

 13. Hvis vi lever i tider, der ligner 1932, så ser jeg frem til de næste 10 år, meget vil blive åbenbaret.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. januar 2019 @ 14:34

 14. Ole Jensen, kloge journalister??? 😂

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. januar 2019 @ 14:42

 15. Havde det nu været en bæ-farvet, der havde fået se sådan tur, så skulle I se løjer til initiativer fra de grisefarvede væmligboer.

  Kommentar by Menig 442 — 8. januar 2019 @ 14:58

 16. Der tales om at terrorstemple Antifa. Denne gang gik de over stregen http://snaphanen.dk/2019/01/07/haervaerk-mod-fynsk-middelalderkirke/

  Kommentar by BB — 8. januar 2019 @ 16:13

 17. Det er mediernes skyld med deres konstante nazi-associationer

  Kommentar by Martin — 8. januar 2019 @ 17:31

 18. Når argumenterne har tabt, er der kun volden tilbage.

  Og det er der, venstrefløjen befinder sig.

  Kommentar by Bastardo — 8. januar 2019 @ 17:50

 19. 17:31 Alle partierne er nazister. Bare smid det lige i hovedet på dem igen.

  Kommentar by Jack Nille — 8. januar 2019 @ 18:53

 20. Læg mærke til hvilken reduktionistisk tilgang til billedmaterialet, som DR/Ritzau har: Den del, der viser det dybe sår i hovedskallen, som nok nærmere stammer fra kanten af en træstolpe, “four-by-four”, end fra en næve eller en sko, er belejligt liiige røget uden for rammen, så han (bare) ligner det, som DR ved mandens politiske modstandere giver udtryk for i teksten, en mand, der virker ved had, og som selvfølgelig selv er ude om sine prygl, selv om hans ridderlige modstandere sørme helst var det foruden.

  https://www.dr.dk/nyheder/udland/tysk-hojrepolitiker-sparket-i-hovedet-af-maskerede-maend

  Hvor er “fake news” Ulrik Haagerup??

  Kommentar by Henrik Larsen — 8. januar 2019 @ 20:50

 21. Hvornår mon de venstreradikale voldspsykopater begynder at save hovedet af deres politiske modstandere akkurat som deres åndelige “brødre” muhammedanerne gør?

  Kommentar by Revisoren — 8. januar 2019 @ 21:07

 22. Virker næsten som om DR laver damage control i forhold til venstrefløjen.

  “Magnitz er blevet indlagt på hospitalet efter angrebet, som det tyske politi mener, er politisk motiveret.

  Efter overfaldet har flere oppositionspartier fordømt angrebet.

  Den tyske udenrigsminister, Heiko Maas, fra den tyske venstrefløj skriver i et tweet:

  – Vold må aldrig blive et middel i politisk konfrontation – lige meget hvem man er oppe imod, eller hvad deres motiver er.

  Medlem af partiet De Grønne Cem Özdemir ser gerne, at AfD bliver bekæmpet, men ikke med vold.

  – Dem, der bekæmper had med had, lader altid hadet vinde til sidst, skriver han på Twitter.

  AfD blev stemt ind i det tyske parlament i 2017 og er repræsenteret i samtlige af Tysklands 16 delstater.”

  Kommentar by Johnson — 8. januar 2019 @ 21:07

 23. Det overrasker mig egentlig lidt, at der via MSM endnu ikke er fremkommet en spekulation over, hvorvidt “angrebet” kunne være planlagt fra AfD´s side, for at opnå medvind?

  Det er jo trods alt “Nazi´s”, og vi husker jo alle rigsdags branden!?

  Kommentar by Henrik Larsen — 8. januar 2019 @ 21:13

 24. #21:

  Bemærk, at den kære Cem Özdemir i sit “medfølende” tweet om sin kollegas tilstand ikke er mere ked af det, end at han tilføjer et hashtag “Nazi´s raus”.

  Elegant!

  Kommentar by Henrik Larsen — 8. januar 2019 @ 21:16

 25. #21,22:

  Undskyld 21, jeg mente 22. :-))

  Kommentar by Henrik Larsen — 8. januar 2019 @ 21:17

 26. Cem Özdemir er en led 5. kolonne fodsoldat, evigt prædikende følelsesporno i tysk TV hvor de elsker ham i debat-runder.

  Kommentar by LarsB — 8. januar 2019 @ 21:23

 27. Jamen de socialist psykopater er da de første til at prædike tolerance. Som skrevet mange gange før: Hykleriet når nye højder, jo længere ud på det røde overdrev man kommer.
  Meget apropos rødt. Kæmpede mig igennem den nys afholdte Golden Globe udsendelse på DR. Her er ingen mangel på inklusion og selvforherligelse. Fra en samling filthy rich salon commies, der fortæller om hvordan (excuse my french) “den p!k skal spilles”. Alt i mens DE SELV bor i gated communities, bag videoovervågede porte og mange meter høje mure.
  Oooh the irony!

  Kommentar by White knight — 8. januar 2019 @ 23:56

 28. Jeg græmmes. En folkevalgt politiker ? Stort set ingen reaktion – fra de vestlige Europæiske politikere ! Tror de virkelig-virkelig, at de selv går ramt forbi, når de kommer med udtalelser/statement der ikke lige passer til folkedybet ? 🧐

  Kommentar by John sch — 8. januar 2019 @ 23:59

 29. Det ligner i allerhøjeste grad metoderne under rigsdagsvalget, forud for hitler kom til magten.
  Die endlösung der islamischefrage

  Nu skal AFD sige: Næste gang bare een af os bliver overfaldet af de sataner, er der Ingen vej tilbage for dem, Nu skal de ud eller de bliver, ja jeg ved ikke hvad. Jo jeg gør men skriver det ikke. Folk skal selv regne lidt på det.
  Og hende der er skyld i “wir schaffen das”, skal hives ned af kansler taburetten NU og YT.

  Kommentar by Sindsro — 9. januar 2019 @ 01:13

 30. Det skal overhovedet ikke undre mig hvis man finder ud af, at det er nogle danske venstre folk eller konservative der er begyndt at overfalde politiske modstandere i tyskland.

  Kommentar by Piphans — 9. januar 2019 @ 07:08

 31. #20
  Ja hold da op. Måske kan det begrundes med det voldsomme sår. Men hvis vi ikke kan vise virkeligheden … I det mindste kunne de beskrive skaderne.

  #24
  Og det der, det er bare svinsk! Det hashtag afslører jo en del om hans person. De første politisk korrekte sætninger bliver jo annulleret når han direkte kalder ham nazist. Hvorfor fanden skulle han ellers skrive det?

  Kommentar by Realist — 9. januar 2019 @ 08:10

 32. Om de skærer hovedet af eller invaliderer det med køller er vel nogenlunde ligegyldigt. De venstreorienterede voldspsykoer skal i min optik dø ligeså meget som perkerne og kommer også til det. Også alle deres passive støtter.

  Kommentar by Jack Nille — 9. januar 2019 @ 09:45

 33. 09:45 Vil godt påpege, mht min sprogbrug i min kommentar, at der absolut ingen forskel er på at være “højreorienteret” og “venstreorienteret” rent politisk. Det er nøjagtig det samme, de er alle venstreorienterede, men i ved sikkert, hvad jeg mener.

  Kommentar by Jack Nille — 9. januar 2019 @ 09:49

 34. 09:45
  Det er det, jeg mener:
  https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/01/bedre-tone-i-den-politiske-og.html

  Kommentar by Jack Nille — 9. januar 2019 @ 10:09

 35. Takker for link Jack. Ham Siegfried Heilskov er satme skarp. Man kan ikke sige den samme om De Anstændige 😁

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. januar 2019 @ 18:32

 36. Fake news update:

  Hvis man går på YouTube, leder på navnet Frank Magnitz, så kommer der især på tyske poster fuld valuta for MSM´s foto redigering (læs: udeladelse af det dybe ar i panden) af den indlagtes ansigt, da flere latterliggør “påstanden”, at FM skulle have været i livsfare eller for den sags skyld ramt af en træstolpe (Kantholz), det er bare AfD´s eller “det ekstreme højres” måde at “instrumentalisere” overfaldet på, skrydes der.

  Udover overskrifter som “der var ingen træstolpe”, henviser man bl.a. til et nyere foto, hvor FM har fået dækket sit sår med et plaster, og rationalet lyder, at såret ikke kan have været så slemt, hvis det kun er dækket med plaster. Hvis man ikke har set det rigtige billede, lyder det jo ikke helt uædrueligt, men det har bestemt ikke alle. Der har i så fald været tale om photoshop, konkluderes det.

  Hvis det sidste er tilfældet, så er jeg en af de første til at være forarget, indtil da lyder det meste bare som udenomstale.

  Kommentar by Henrik Larsen — 9. januar 2019 @ 22:21

 37. Merkels lange arm – – –

  Kommentar by Nielsen — 10. januar 2019 @ 01:51

 38. Herhjemme bør de fleste danskere efterhånden fatte, hvor krydset skal sættes i år. Ja, ikke ved et parti der pt. sidder i Folketinget, men det der snart brager ind.

  Kommentar by LarsB — 12. januar 2019 @ 05:48

 39. Eine Persokn notwendigerweise behilflich uum ernst Artikel
  Icch würde Zustan . Dies ist Daas istt die erfste allererste Mal,
  das ich besucht Ihre Wevseite und bislang?
  I erstaunt mit Forschungg Sie gemacht erstellen diese besondere Poost
  erstaunliche. Ausgezeichnete Job!

  Kommentar by Milford — 22. januar 2019 @ 10:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper