8. januar 2019

Om ‘grisefarve’-kommentar: “Det var, hvad de tog med sig af erfaringer fra 30 års udlændingedebat…”

Ingen kan spidde magteliten som Niels Lillelund. Endnu en knivskarp klumme af Lillelund i Jyllands-Posten – En grisefarvets sidste grynt (kræver login).

“‘Har man visioner, bør man gå til lægen,’ sagde den tyske statsmand Helmut Schmidt, og på den baggrund må vi erklære statsminister Lars Løkke for helt igennem sund og rask. At han ikke er martret af visioner og andre forstyrrelser af det daglige arbejde, fremgik tydeligt af nytårstalen, der forholdt sig til det konkrete og foreliggende; hver dag har nok i sin plage, ingen grund til at græde over spildt mælk, endsige bekymre sig for morgendagen. ‘Vi kan ikke rulle tiden tilbage. Vi står, hvor vi står. Vi må tage den herfra.’ Som han sagde.

Bagefter trådte snakkehovederne til: ‘Dansk Folkeparti som sådan dyrker en illusion om, at man kan rulle det hele tilbage, og man kan sende folk hjem, og vi kan få et samfund som i 50’erne, hvor der ikke var så mange med en anden hudfarve end grisefarvet,’ meddelte Statsradiofoniens Christine Cordsen.

Det var, hvad de tog med sig af erfaringer fra 30 års udlændingedebat, det hele er kun et spørgsmål om hudfarve og racistiske grisebasser.

… Men hvad med os andre? Hvad med alle os grisefarvede skatteydere, der spiser en ugentlig frikadelle og betaler skat for resten, og som ved festlige lejligheder tillader sig en lille én af Carl Nielsen? Ser I os? Have you seen the little piggies? – med selvangivelsen og Skodaen, der ikke vil starte i den mørke morgen, alle trækdyrene, ser I dem? Og har I andet end mondæn, moderigtig foragt tilovers for dem?”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97811/trackback

29 Comments »

 1. Man kan godt undres over, at der er politikere og vælgere, der foretrækker at leve i et virkelighedsbillede anno 1998. Det kan jo ikke KUN skyldes, at de er uinformerede og uintelligente. Det er “willfull ignorance”. De VIL have det verdensbillede af en eller anden grund.

  Kommentar by BB — 8. januar 2019 @ 12:56

 2. Mon ikke denne sag med Grisecordsen kan være lærerig for det øvrige kleresi af røde journalister?
  Jeg er SÅ træt af at skulle udskammes af dette satans yngel oven i købet for mine egne penge.

  Kommentar by Knud Madsen — 8. januar 2019 @ 13:23

 3. Der er kun tilbage at konkludere: Illusionen om samtalen, debatten (eller mit absolut hadeord) “dialogen” som vejen frem i vores “demokrati”, er – ja netop – en stor fed illusion.

  De sidder i et oplyst enevælde. Oplyst af deres egen megalomani, sociopati og foragt for folket. De har i mindst 30 år bevist, at danskerens skæbne rager dem så lidt, som noget kan.

  Den korrumperede magtelite i Versailles opførte sig lige sådan. Intet af virkeligheden, absolut intet, sev ind gennem de tykke mure, før det foragtede folk pludselig stod der.

  Må det gå dem her lige sådan. Barske ord en gråvejrstirsdag, men intet andet kan tydeligvis stoppe dem, end det endegyldige opgør. Der er kun den rå magtkamp tilbage. Hvad ellers?

  Hvor var det godt at DF bekræftede DR-Versailles i deres magtfuldkommenhed ved at levere de fornødne stemmer til at sætte dem på evig skattefinansieret forsørgelse. Så kan de ufortrødent valse videre i de høje sale til deres evige maskeballer. Så længe det varer…

  Kommentar by Margrethe — 8. januar 2019 @ 13:34

 4. Kan de ikke bare spise kage?

  Kommentar by Hul igennem? — 8. januar 2019 @ 14:31

 5. DET ER jo svenske tilstande og folkemord de politisk korrekte anti-racister, de røde overkloge, de pladderhumanistiske femi-fascister og de totalt korrupte pampere ser for sig. Så en smule visioner om fremtiden er de da endnu i besiddelse af. Og når de har en så storslået plan klar for vores allesammens strålende fremtid i et jordisk (omend blodplettet) paradis, så er det jo let at forstå at de ikke har overskud og tid til at tage sig af danskernes trivielle og banale hverdags-problemer. Dem må de sku da selv ligge og rode med. Desuden regner vi med at vi politikere snart vil skaffe dem af med ALLE problemer. For et Danmark uden danskere er jo en ENDlÖSUNG som er den perfekte afslutning på 3OOO års Danmarkshistorie. Det mener vi i den politiske “elite” ihvertfald.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. januar 2019 @ 14:40

 6. Kommentar by Margrethe — 8. januar 2019 @ 13:34

  Lige netop du! Dine ord er ikke barske gråvejrstirsdag i januar 2019….Intet vil de lære og ændre…politikerne og den øvrige såkaldte elite gør det bevidst og med fuldt overlæg…ligesom solkongerne og soldronningerne i Versailles gjorde det indtil guillotinerne kom i brug…det er det der skal til igen…de skal til at betale dyrt for det ansvar de har løbet fra i 30-40 år!

  Demokratiet må sættes på pause en tid, medens der bliver ryddet op og renset ud – så kan vi starte på en frisk med et nystrøget demokrati der passer til virkeligheden i fremtidens danske nationalstat.

  Kommentar by Black Watch — 8. januar 2019 @ 14:42

 7. Hvor ville det være dejligt hvis de røde og brune bare tog derhen hvor de hellere vil være. Det ville blive Dks nye befrielsesdag. Men invasionen fortsætter

  Kommentar by Nejslam — 8. januar 2019 @ 15:33

 8. Islam-rabat.
  https://vafo.dk/112/Landsret-lader-drabsmand-slippe-billigere-for-144-knivstik/artikel/585046

  Kommentar by k. m. — 8. januar 2019 @ 15:54

 9. Den sindssyge europat Per Nyholm er gratis at læse, mens den kloge Niels Lillelund er gemt bag betalingsmuren.

  Kommentar by Træt — 8. januar 2019 @ 16:46

 10. Man kan jo også vende det om og spørge, hvorfor stemmer grisedanskerne på partier som er til skade og livsfare for os såsom Venstre, de konservative, LA, R osv..

  Det er kun, og kun os griselortedanskere som er skyldige i islamiseringen af vores land og alle morderne på vores landsmænd og alle voldtægterne af vores kvinder og børn begået af det menneskelige affald vi har importeret.

  Kommentar by Piphans — 8. januar 2019 @ 17:24

 11. Spot on Niels Lillelund!

  DR eren landsforræder-gris, der ikke bestiller andet end at tryne danskerne.

  Hvis vi vil dæmme op for svinepest, er det et godt sted at begynde med at sætte hegn rundt om DR og forhindre at DR får lov til at sprede sin æter-gylle.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 8. januar 2019 @ 17:32

 12. https://ekstrabladet.dk/112/ung-kvinde-i-kritisk-tilstand-familiemedlem-anholdt-for-knivstik/7465574

  Kommentar by Martin Olsen — 8. januar 2019 @ 17:37

 13. 2:
  ‘ Grisecordsen’. Love it! Det skal hun hedde fremover.
  9:
  Godt set!

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 8. januar 2019 @ 17:41

 14. #10 (piphans). Spot on!

  Kommentar by Jens Knudsen — 8. januar 2019 @ 17:41

 15. Man må tage hatten af for Niels Lillelund. Men jeg betaler sgu ikke for MSM!!!

  Kommentar by Winged Hussar — 8. januar 2019 @ 17:51

 16. Det lille løgnagtige fedling og patologiske svindler (vi véd alle hvem han er – i ved den lille koncertarrangør) sidder sjofelt og taler om den tsunami af uintegrerbart affald, som om det netop VAR et vejrfænomen, helt uden for menneskelig påvirkning eller skyld af den siddende regering. Når løgnhalsen uden hals med et hånligt skuldertræk skoser DF for at ville have ordnede forhold tilbage i vores land.
  Den ansvarsfraskrivelse for eget ansvar, har det lille tykke møgdyr sublimeret. Siden han som 17-årig, og umyndig, underskrev en koncertaftale som VU-formand. Er sikker på, at han bærer rundt på indtil flere u-udredte diagnoser. Patologisk løgner og bedrager er blot een af dem. Psykopat kunne være endnu een. Når man ser på hans følelseskoldhed overfor den vælgerbefolkning hvis tarv han er sat til at tage hånd om. Og hvor uslingen, som det var tilfældet da han var 17, kun tænker på at redde sin egen røv. Koste hvad det vil. Føj!

  Kommentar by White knight — 8. januar 2019 @ 17:56

 17. Jeg letter også på hatten over for de pligtopfyldende trælle, der hver morgen står op og ta’r på arbejde. Hvor mange pisser rundt med en puls på 300 og kronisk blodsmag i munden for at overkomme dagens dont. For blot at se den kontrakt den enkelte lønmodtager har “indgået” med samfundet blive revet i stykker. Alt imens vedkommende stadig overholder sin part af aftalen. Og aflevere hele månedslønnen hver måned, for derefter, at blive holdt med lommepenge. Mens bobestyrerne uden yderligere aftaler deler ud af vores allesammens penge. De forrædderiske såkaldte politikere behandler midlerne, som var det deres egne. Og ikke betroede midler. På den vis er de rent moralsk ikke en skid bedre en Britta og hele hendes forpulede perker familie. Vore politikere magter heller ikke at kende forskel på dit og mit.

  Kommentar by White knight — 8. januar 2019 @ 18:08

 18. 13:34 God skrevet Margrethe, jeg er enig med dig.

  Kommentar by Jack Nille — 8. januar 2019 @ 18:48

 19. Betaler sgu heller ikke min skat med glæde mere. Desværre. Troede ellers på illusionen om et retfærdigt kollektiv. Yde efter evne, nyde efter behov. Godawdo, blev jeg lige klogere.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 8. januar 2019 @ 19:03

 20. Nu er alle i stand til at analysere kulturmarxismen!

  Kommentar by Moth — 8. januar 2019 @ 20:35

 21. Børnepilleren fra Brønshøj, Said Mansour, har ifølge Berlingske skrevet et brev til en journalist fra Radio24syv, hvori han skriver, at “Danmark vil helt sikkert tabe kampen mod Islam”.

  Og Cordsen klapper begejstret i hendes små grisefarvede hænder…

  Kommentar by Revisoren — 8. januar 2019 @ 21:00

 22. Tak for referatet Kim.
  Lillelund er en af de få fra MSM, der fortjener, at alle frit kunne læse hans kloge klummer. Men det er jo MSM, så de er, som DR (Danmarks Rædsel) mere optaget af, at få menig skatteborger til at betale for, fortsat at blive holdt fast i uvidenhed om, at “eliten” og de deraf styrede organer i Danmark arbejder ufortrødent på, at fremme Fandens Religion, så denne “elite” ikke står alene med en IQ, der tangerer 1400 års indavl.
  Ja, at de end ikke selv kan/vil fatte, at også Fandens nyttige idioter, i dennes koncept, ER og FORBLIVER at regne som vantro og derfor IKKE spares for voldsmanualens påbud, viser jo i sig selv en rasende mangel på intelligens eller evne til at bruge den.

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. januar 2019 @ 22:19

 23. Please: rigtig gode indlæg/tanker ovenfor. Er der mange her på siden der liker bande/ukvemsord ? Jeg personligt lukker helt ned når jeg ser det. I øvrigt er jeg helt kold overfor diverse øgenavne. Budskabet går helt klart igennem, såfremt der holdes en høvisk skriv/tale. Mvh. John schlander. 🤓

  Kommentar by John sch — 8. januar 2019 @ 23:46

 24. Jeg tager det nu helt rolig. Det kan da godt være at nogle unævnelige er lidt i vælten for tiden, og det koster nogle mikropromiller hvide liv. Men historien viser at når den hvide mand tager sig sammen og ruller sig ud, så vælter da andre racer som kegler. Bare kig på kolonimagter og alle store krige. Drevet af hvide mænd som overgår alle andre racer og religioner i bestialitet og brutalitet.
  De eneste jeg ville være lidt nervøs ved , altså i det store perspektiv, er Japanerne. Men der er land nok mellem Japan og Europa til at det aldrig kommer til at ske.

  Kommentar by Gregers — 9. januar 2019 @ 00:35

 25. # Gregers kender vist intet til den bestialitet og brutalitet hvormed diverse afrikanere, japanere, mongoler og arabere behandlede nabolandes borgere. Gregers burde nok sætte sig bedre ind i verdenshistotien.

  Der er lige nu beretninger om at flere tyske byer, Essen og Berlin osv., lider under arabisk gangstervælde. Og i Frankrig er der nu protest-marcher i 25-3O større byer, mod Macron, EU og Marrakech. Se også black pigeon/you tube ang. Merkel.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. januar 2019 @ 01:09

 26. Lillelund er igen den bedste udstiller af hadet mod og foragten for dansken i eget hjemland, Danmark. Tak for det.

  Til natteravnene, som følger med i virkeligheden:
  https://www.whitehouse.gov/live/

  Kommentar by Iznogut — 9. januar 2019 @ 02:59

 27. Er det tilladt for klummeskriverne, efter en hvis karenstid, forstås, at offentliggøre teksten på deres egen hjemmeside eller facebook?

  Det ville være godt hvis nogen kopierede artikler bag betalingsmure til frit tilgængelige hjemmesider.

  Kommentar by Træt — 9. januar 2019 @ 09:29

 28. Fru Cordsen undskylder sig med: “Jeg forsøgte mig vist bare med lidt sproglig kækhed…” Lad os sige frækhed.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. januar 2019 @ 10:26

 29. Luk DR

  Kommentar by A-mad — 9. januar 2019 @ 11:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper