10. januar 2019

Broccoli-drengens far uden Cavling-filteret: Nu ‘tolererer’ jeg ikke længere danskere, en slags ‘grise’

Videoen optaget af broccoli-drengens far, der via ‘Sjælsmarks Venner’ blev en landsdækkende mediehistorie, siger en hel del om den journalistiske virkelighed her i landet. Danmark har givet ham og hans børn kost og logi i årevis, og efter han nu er blevet udvist, iscenesætter han en konfrontation baseret på hans fem-årige drengs behov for kartofler og broccoli.

I det oprindelige opslag fortæller han (som kalder sig ‘Sirag Hamhdu’), at han nu ikke længere ‘tolererer’ danskere, ligesom han pointerer, at dem der arbejder på udrejsecenteret er en slags ‘grise’. Han forklarer også, at han ikke har slået nogen, men på videoen hører man ham faktisk true personalet: “Hvis han ikke får… Jeg smadrer alt?!?”

Politikens Cavlingprisvindende Olav Hergel hørte også truslen, men hører det som, at den udviste truer med at ’smide al maden på gulvet’. Efter Politiken gjorde videoen til deres egen, har ‘Sjælmarks Venner’ erstattet linket fra Sirag Hamhdus Facebook-profil til et neutralt Youtube-opload. Skal mediestuntet have gennemslagskraft, så skal historien helst være clean-cut – uden forstyrrende dansker-had…

Alt foregår afdæmpet. Mohammed Amin beder pænt, og medarbejderen svarer roligt, men konflikten er tydelig. Amin bliver ked af det, og scenen ender med, at han græder, mens faren tilkalder en vagt fra Kriminalforsorgen, der bekræfter, at medarbejderne ikke må give broccoli og kartofler til drengen. Herefter bliver faren vred og truer med at smide al maden på gulvet, uden at det dog sker.” (‘Video med dreng på fem år, der nægtes mad på Sjælsmark forarger: Kun små børn må få broccoli og kogte kartofler’, Olav Hergel, Politiken, 3. januar 2019)

Er en truende araber, en dømt menneskesmugler, virkelig det bedste Venligbo-segmentet og den journalistiske klasse kan opdrive? Desuagtet, så er maden der serveres gratis til udviste udlændinge på landets udrejsecentre, næppe ringere end den danske pensionister betaler for. Samme leverandør i øvrigt – ‘Det danske madhus’, og menuen bestod nytårsdag, ifølge TjekDet, blandt andet af ‘en marrokansk kikærtesuppe og ‘en nordafrikansk ovnret’. Menuen på udrejsecenteret er utvivlsom bedre end kantinemaden på min arbejdsplads.

(Sirag Hamhdu på Facebook, 1. januar 2019)

“Efter denne video tolererer jeg ikke længere dansker”

“Disse former for grise ses De arbejder I Cjælsmark”

(Menuen på Udrejsecenter Sjælsmark, de tre første dage i januar 2019′; Foto: TjekDet)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97817/trackback

65 Comments »

 1. De skulle skamme sig, både muslimerne og journalisterne. Men tvivl og selvkritik er fraværende begge steder.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 10. januar 2019 @ 11:21

 2. Han kan ihvertfald ikke dansk.

  Kommentar by Jake Sorensen — 10. januar 2019 @ 11:25

 3. Udrejsecenter er et løgneord, ligesom “genbrugsplads”, hvor det er forbudt at tage ting man kan bruge.

  Der er ingen der rejser ud.

  Kommentar by Træt — 10. januar 2019 @ 11:31

 4. Det er et meget vigtigt indlæg.

  Den dømte menneskesmugler, Mohamed Amin Derwish, og den politiske aktivist Olav Hergels kamp mod lov, orden og retfærdighed i retsstaten mislykkes forhåbentlig.

  Tænk at udsætte ens børn for den lidelse, som de illegale immigrater gør. Det er meget dårlige mennesker, ligesom de danskerne, der hjælper dem, illoyale over for retsstaten som de er.

  Jeg håber sandelige, at lov, orden og retfærdighed vinder i denne og lignende sager.

  Jeg er godt klar over, at islam og masseindvandring støttes af op imod 50 procent af danskerne.

  Men jeg tror alligevel, at de forregner sig. Danskerne trækker en streg i sandet, hvad angår kriminelle. Og det er ligegyldig, hvor meget journalisterne på mainstream medierne kæmper for kaos og retsstatens undergang.

  Kommentar by np — 10. januar 2019 @ 11:50

 5. Sagerne om de stakkels fremmede familier brager ud gennem Politiken, DR og andre skatteyderbetalte medier. Korrektionerne kommer dryppende på private blogs som Uriasposten, gennem private facebook-opslag og lign.

  Det er en ulige kamp. Jævne danskere betaler tvangsmæssigt for det reb, de skal hænges i.

  Kommentar by Crass Børsting — 10. januar 2019 @ 11:55

 6. Er det bare mig eller minder kartoffel historien om en scene fra Oliver Twist.
  Hvor Oliver Twist på børnehjemmet, spørger om mere mad.
  En rigtig tåreperser.
  Stakkels perkere.

  Kommentar by XXXXX — 10. januar 2019 @ 11:56

 7. https://denkorteavis.dk/2019/vollsmose-far-stak-nygift-datter/

  Har boet 15år i Danmark, men har brug for tolk i retten

  Kommentar by k. m. — 10. januar 2019 @ 12:05

 8. Grise?
  Jamen de opfører sig som aber, hyæner og sjakaler. Så kan de sammen lave det om til en Zoologisk have.
  Med dén afgørende forskel: Dér er dyrene hegnet ind.
  Utaknemmelig møgdyr.

  Kommentar by White knight — 10. januar 2019 @ 12:07

 9. Men går der trods alt ikke en grænse ved kriminalitet?

  Jeg er dybt forundret over, at der er danskere, som kæmper for kriminelle asylanter.

  Jeg forstår som almindelig borger slet ikke menneskerettighederne og konventionerne.

  Det virker som et forsøg på at destabilisere national-og retsstaten.

  Lad dog menneskerettighederne og konventionerne falde, så vi kan få en mere retfærdig og ordentlig verden.

  Kommentar by np — 10. januar 2019 @ 12:08

 10. Et land og en tid baseret på løgn og bedrag på alle planer og foretaget med vilje, bevidst og med fuldt overlæg – dumhedens, landsforræderiets og udygtighedens tidsalder.

  Kommentar by Black Watch — 10. januar 2019 @ 12:12

 11. 12:08 Fat nu, at de er satanister, og ikke har ændret et komma siden, vi forsigtigt startede med at spørge omkring 1970. Selv efter deres ISIS stunt har de ikke flyttet sig en tøddel.

  Nærmest tværtimod. De er i indre panik over, at de ikke har løgnen at støtte sig til længere.

  Kommentar by Jack Nille — 10. januar 2019 @ 12:13

 12. Kommentar by np — 10. januar 2019 @ 12:08

  Ja vi skal bare komme ud af de nuværende sindsyge konventioner – vi kan som land sagtens selv finde ud af at lave vores egne spilleregler for de berørte områder – vi kan sikkert bruge mange ting fra de bestående, men hvorfor ikke bare lave vores egne regler, som er fornuftige og ikke mindst demokratisk kan ændres og lukkes ned, hvis det er nødvendigt.

  Kommentar by Black Watch — 10. januar 2019 @ 12:16

 13. 12:16 “Demokratiet”, min bare, “demokratiet” duer ikke, virker ikke, er fuldstændig ubrugeligt og er i øvrigt ikke et “demokrati”, men et fascistisk, neo-nazistisk, globalistisk forræderselskab af storhedsvanvittige psykopatforbrydere, som har ophøjet dem selv til verdens navle. De stjæler med arme og ben lige for næsen af hele befolkningen, som sidder som en anden samling nikkedukker og glor på.

  Kommentar by Jack Nille — 10. januar 2019 @ 12:23

 14. Præve off-topic, med det mislykkedes. Prøver her, sorry.
  Medierne hjælper muslimerne med at udøve sharia i Europa. Især de, der er finansieret med kommunistisk tvangslicens BBC, ARD, STV, TV2, DR osv
  “BBC asks if Muslim teen who fled Saudi Arabia “should be killed for leaving Islam” JIHQAD WATCH JAN 9, 2019
  “BBC asks if Muslim teenager who fled Saudi ‘should be killed for leaving Islam.’” The question is shocking, as is this question, also posed by BBC: “what is the right punishment for blasphemy?” Yet it was still asked by the BBC, and only after scorching rebuke from readers did a retraction and apology follow. But the damage was done.
  https://www.jihadwatch.org/2019/01/bbc-asks-if-muslim-teen-who-fled-saudi-arabia-should-be-killed-for-leaving-islam

  Kommentar by A-mad — 10. januar 2019 @ 12:38

 15. “Tolererer… ikke længere dansker”.
  Jamen, så go’ tur hjem.
  Det vælger jeg, at opfatte som et løfte.
  Han kan slet ikke rumme hvad vi er kommet til, heller ikke at tolerere.

  Kommentar by White knight — 10. januar 2019 @ 12:41

 16. DER MÅ VÆRE ET FLERTAL AF PROFESSIONELLE LØGNERE og bedragere ansat visse steder, når de kan gå ud med historier der er så forvrængede og fordrejede, at kun kan have eet formål: at narre og snyde den danske del af befolkningen. Disse løgnere kan man yderligere mistænke for at være rødfascister, danskerhadere, femi-fascister, pladderhumanister og landsforrædere.

  I Sovjet-unionen endte de røde socialistiske løgne i retsløshed, armod, statsterror og massemord på bønder, arbejdere, byboere og intellektuelle m.fl. I Tyskland endte de brune socialistiske løgne i tvangsarbejde, krig, brændende byer og massedød. Hvad vil den djævelske løgnagtighed i mange danske politiker- og journalistkredse mon ende med?

  Politiske/journalistiske hyklere og løgnere uden moral har været urettens, ondskabens og dødens håndlangere i en del lande, hvor løgnekampagnerne endte i frygtelige katastrofer og endeløse rædsler.

  Et civiliseret og menneskevenligt samfund kan ikke bestå ret længe, hvis det er gennemsyret af løgn og fortielse. Så ender det i opløsning og forfald, gangstervælde, tyranni og terror.

  For at overleve, for at der skal være en fremtid for det danske folk, er det blevet absolut nødvendigt at uddele flyveblade og pjecer til postkasserne, med opfordring til at læse netaviser som Uriasposten, Snaphanen, Den korte avis osv. Eller indryk små annoncer i ugeaviserne.

  Uden sandhed kan man ikke leve. (som et gammelt russisk ordsprog siger)

  Kommentar by Ole Jensen — 10. januar 2019 @ 12:48

 17. Ikke engang en cavlingprisvinder har så meget mellem ørerne, at han fornemmer, hvordan kulturberigerne malker skatteyderne.

  Kommentar by Menig 442 — 10. januar 2019 @ 12:48

 18. Imponerende dårlig journalistik.

  Off topic:
  Frankrigs anden største nyheds kanal, Kanal 3, taget i at photoshoppe et anti-macron skilt. Undskyldningen lyder på “en menneskelig fejl”.

  https://nation.com.pk/18-Dec-2018/french-tv-channel-under-fire-for-photoshopped-anti-macron-placard

  Kommentar by Realist — 10. januar 2019 @ 12:55

 19. Journalist”høj”skolen er jo egentligt bare et 3 ugers specialarbejderkursus, der er blevet trukket ud til 3 år, så de uduelige fjolser ingen vil ansætte, kan hæve “lærer”løn.

  Måske de bare skal padle kanoen frem og tilbage til Lindholm? Tørre mad op efter svinene og synge godnatsange for dem- Sov sødt lille yallah og visselul, i morgen får du et andet hul-

  Kommentar by Hul igennem? — 10. januar 2019 @ 13:06

 20. PS: Det kan være at visse korrupte og velbjergede tilhængere af multi-kulti og ubegrænset indvandring har forregnet sig. De tror jo at konsekvenserne af invasionen og besættelsen kun rammer andre. Både i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrig, Italien og England har selv velbjergede rige folk mistet dele af deres tryghed og frihed. Rige folk er blevet ramt af kidnapninger, pengeafpresning, hjemmerøverier, grove trusler, gadeoverfald og forringelser i sundhedsvæsnet og retsvæsnet. Lige nu er der en sag i Norge, hvor en rig mand afkræves 67 millioner kroner hvis han vil se sin hustru igen. I andre lande er skolebørn forsvundet, og forældrene er blevet afpresset. Selv i de velhavendes villakvarterer breder utrygheden sig.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. januar 2019 @ 13:20

 21. Alt er inkluderet, forstår godt at man bliver i landet. Og alligevel klager man. Simpelt så vil man ikke landet Danmark! Ud!

  Kommentar by Moth — 10. januar 2019 @ 13:23

 22. Jeg fatter ikke at så mange veluddannede mennesker bliver ved med at læse Politiken, organet til den højeste grad af enøjet propaganda. Når man taler med folk om hvem man ved at de læser Politiken hver dag, undres man over deres indskrænkede verdensbillede. Der findes mange højtuddannede ignoranter i Danmark.

  Kommentar by JC — 10. januar 2019 @ 13:28

 23. Åh-nej Åh-nej endnu en kränket muslim! Endnu et muslimt Offer!
  Vi har bare at servere den mad de befaler!

  Hvor er det sönd for lille Mohammad, når nu hans ärekränkede daddy
  ikke vil rejse hjem.

  Nu må de racistiske danskere snart til at makke ret og bare göre som muslimerne befaler. Vi er jo bare nogle trolöse, beskidte dhimmier.

  @JC hvorfor er der nogle ellers veluddannnede välgere der stemmer på den radiGale Sekt?

  SIAD, Stem NB(kan det blive vörre?) Direkte Demokrati. Ud af EU/FN.
  P.

  Kommentar by Piotr — 10. januar 2019 @ 13:51

 24. Løgnhalsen Olav Hergel sørger i hvert fald for, at journalisterne givetvis dropper endnu længere ned på denne liste næste år..

  https://radiuscph.dk/trovaerdighedsanalyse-2018-jordemoedrene-er-danmarks-mest-trovaerdige-faggruppe-igen/?cn-reloaded=1

  Kommentar by kent — 10. januar 2019 @ 13:52

 25. “Pølsehorn med kylling” ! ?

  Kommentar by Bastardo — 10. januar 2019 @ 14:08

 26. https://mediawatch.dk/Medienyt/Aviser/article10846336.ece

  “AF JULIE FOGDE
  Offentliggjort 04.09.18 kl. 07:40
  I forbindelse med finansloven vil regeringen afsætte 172 mio. kr. til at styrke PET’s kamp mod valgpåvirkning fra andre lande – blandt andet i form af fake news og påvirkning på sociale medier.”

  *****
  Hvad hvis regeringen åbner øjnene, og slår ned på danske mediers fordrejning af fakta om hvad der foregår i Danmark?

  Det her er et klokkeklart eksempel på hvordan medierne i samarbejde med f.eks. Sjælsmarks Venner manipulerer befolkningen. “Et barn må ikke få en kartoffel og et stykke broccoli”

  Jeg tænker mediernes fake-news nyhedsformidling er dikteret og iscenesat af EU som led i nedbrydningen af den vestlige verden

  Kommentar by k.m. — 10. januar 2019 @ 14:27

 27. Super god opfølgning på sagen om broccoli-drengen:

  “I det oprindelige opslag fortæller han (som kalder sig ‘Sirag Hamhdu’), at han nu ikke længere ‘tolererer’ danskere, ligesom han pointerer, at dem der arbejder på udrejsecenteret er en slags ‘grise’. Han forklarer også, at han ikke har slået nogen, men på videoen hører man ham faktisk true personalet: “Hvis han ikke får… Jeg smadrer alt?!?””

  Det bekræfter kun min kommentar fra det tidligere indslag: “Det er velkendt, at arabiske drenge opdrages til, at de har ret til alt, hvad de peger på. Og resultatet er, at man får nogle spolerede drenge, der reagerer aggressivt, hvis de ikke får deres vilje her og nu. Et stort problem i skoler og på gaderne.”

  Det er logisk nok den arabiske far, der ‘opdrager’ drengen til deres arabisk norm for hankøn om at være uden indre grænser i selvhævdelse og uanstændig kræveri. Forbilledet bag er Mos herrefolksmentalitet og dermed forankret i islam. Bagefter får man disse spolerede drenge, som kun viger, hvis de konfronteres med endnu mere aggressiv modstand. Det arabiske samfund i en nøddeskal. Denne aggressive anti-kultur hører selvsagt ikke hjemme i Danmark.

  Og kodyl-tåberne kaldet ‘Sjælsmarks Venner’ hjælper til med at undergrave det danske personales autoritet, så de tvinges til at spolere de arabiske drenge efter arabiske-muslimske normer, for ellers sættes hele mediecirkusset i gang med DR og Politiken som de værste.

  Om et par år er der ingen der kan forstå, hvorfor sådanne arabiske drenge har udviklet sig til at være helt umulige over for danskere og især danske autoriteter… “Vi forstår ikke. Vi gjorde jo alt for dem! Det må være danskernes strukturelle racisme” vil jubel-idioterne istemme i kor.

  Kommentar by traveler — 10. januar 2019 @ 14:35

 28. Tossen har jo ikke begrebet sin udvisningsdom, og da Danmark ikke gider betale for tolkebistand til mennesker, ups, personer, der har været i Danmark i 3 år (ham klovnen, der ‘tabte’ maden fra sin bakke, har været her i 15 år!) kan han jo blot tage hjem og familiesammenføre i sin sandørken. Der er jo nok en god grund til, at den retarderede er i Sjælsmark. Fx en dom for kriminalitet….

  Menuen ser da ellers god ud. En del hjemløse danskere ville takke for denne.

  OT: Alternaivisterne har mistet deres ‘Forperson’.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. januar 2019 @ 14:55

 29. De latterlige perkere og deres yngel er det rene lort.

  Kommentar by Flaskeposten — 10. januar 2019 @ 14:56

 30. ………og de er “bæfarvede”

  Kommentar by va sawva — 10. januar 2019 @ 15:22

 31. Det er da ligegyldigt hvilket og hvor meget pigment mennesker har i huden, det er også ligegyldigt hvordan ørerne ser ud, eller næsen- det der er det vigtige er hvilken kultur de vil trække ned over hovedet på andre.

  Kommentar by Hul igennem? — 10. januar 2019 @ 15:30

 32. Hul igennem? — 10. januar 2019 @ 15:30 Fuldstændigt enig. Det er mentaliteten, ikke hudfarven.

  Kommentar by Flaskeposten — 10. januar 2019 @ 15:42

 33. Lidt om Islam i Europa, og hvordan kvinder systematisk opdrager børn til at hade alt ikke-islamisk(kommende utilpassede unge)
  https://www.document.no/2019/01/09/is-sine-sosternettverk-lever-i-beste-velgaende-i-hjertet-av-europa/

  Kommentar by k. m. — 10. januar 2019 @ 16:24

 34. Journalister, politikkere, væmmeligboere og resten af Fandens nyttige idioter har alle e´t til fælles med Fandens tilbedere: En intelligens der mangler 1400 års almen udvikling og indsigt!
  Vi må lægge os i selen, for, både privat og offentligt, at stoppe/afsløre deres fortsatte spredning af retarderet meningsdannelse!
  Vi må støtte dem, som går foran i dette og vi må blive meget mere aktive, når det drejer sig om at tage til genmæle i MSM. Bl.a. arbejder jeg på, at forfatte et par læserbreve til MSM, da jeg ikke er på FB. Hvad er Jeres bidrag?

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. januar 2019 @ 16:53

 35. Sirag Hamhdu’s lyrik er næsten som et digt af Yahya Hassan.

  Hvis det udgives har vi noget ny dansk litteratur og han kan fortælle sin historie i et interview på Bogforum (ironi kan forekomme).

  Mht. menuen vil jeg anbefale alle danske hjemløse i at sætte kurs mod Sjælsmark for at søge bedre forhold.

  Kommentar by Acharya Tuisto — 10. januar 2019 @ 17:21

 36. Når de røde folder sig ud uden modstand, for den er nærforbudt så lyder de nærmest lige så hadske mod blå som nazisterne lød mod jøder. Assimilerer med islam. Endnu en del af invasionen
  .

  Kommentar by Nejslam — 10. januar 2019 @ 17:29

 37. I øvrigt kan man på siden Charonboat se en video med en 8 årige dreng der får knust armen med et bil hjul for at stjæle et brød. I Iran. Islam i dk er luksushotel.

  Kommentar by Nejslam — 10. januar 2019 @ 17:43

 38. Carstens, 16.53: fint nok, men selvom dine læserbreve er nok så saglige, kritiske og oplysende, vil du nok hurtigt opleve at de ikke bringer dine læserbreve. Eller de sætter det første i, og derefter er der lukket. Eller de skriver dine tekster om, så de bliver tandløse eller får den modsatte betydning. Men prøv bare at sende noget afsted, måske du kan være heldig at få noget i. Selv tror jeg mere på det med at lægge sedler i postkasserne, med opfordringer til at læse netaviserne, Uriasposten osv. Eller indrykning af små annoncer i lokalaviserne, som foreslået 12.48 ovenfor.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. januar 2019 @ 17:48

 39. Hergel Hergel means routine or habit and comes from regel, foot or leg.

  By and large, tradition views hergel as a negative thing, thoughtless behaviour that comes as naturally as putting one foot in front of the other.

  https://www.thejc.com/judaism/jewish-words/hergel-1.11839

  Kommentar by Balder — 10. januar 2019 @ 18:18

 40. Broccolihysteriet er nok det mest afsindige og desperate, jeg lige i øjeblikket kan komme i tanker om.

  Den beviser, at intet er for småt for journalister. De har grund til at skamme sig over, at de regner os for så dumme, at vi kan spises af med alle deres kunstige “sensationer”. Sig jeres aviser opm indtil de bliver stuerene og satser på normalt begavede læsere.

  DR kan ikke absorbere al elendigheden, skønt guderne skal vide, at de prøver. Hvor var DR henne uden seksuelle minoriteters umættelige behov for opmærksomhed, hel- og halvelendige krimier, norsk teenage-indvandrer-tv, den kælne Anne Glad, der som oftest er hejret ud som et fastelavnsris, og alle de andre inderligt overflødige fyldfigurer, som vi er tvunget til at lønne?

  Kommentar by storm — 10. januar 2019 @ 18:21

 41. ER DE RØDE OG BLÅ danske socialister, der har camoufleret sig som menneskevenlige og socialt ansvarlige humanister, mon anderledes end kommunisterne i Rusland, nazisterne i Tyskland eller femi-fascisterne i Sverige?

  Hvad Sverige angår, er det ubestrideligt at de gamle partier derovre fører landet mod lovløshed, velfærdskollaps, statsbankerot, gangstervælde og hverdags-terror/borgerkrig.

  Meget tyder på at vores Chrborg politikere er lige så langt ude på overdrevet som deres svenske kolleger. Deres politik er hyklerisk, underbegavet, korrupt, sindssyg, skadelig og fjendtlig. Faktisk altødelæggende.

  Skal vi undgå at ende som Sverige, Balkan, Libanon eller Somalia/Congo/Uganda, må det danske folk på banen og gennemtvinge en ny kurs og demokratiske reformer. (af den ægte slags!)

  Kommentar by Ole Jensen — 10. januar 2019 @ 18:23

 42. Er der ikke en, der smækker det udskud en uppercut?

  Kommentar by BB — 10. januar 2019 @ 18:27

 43. Hvad er Jeres bidrag?

  Herfra vel mest økonomisk støtte. Uriasposten, Snaphanen, Trykkefrihedsselskabet.
  Da jeg heller ikke er på FB er kommentarer til diverse artikler ikke mulig og visse ting, der gives link til er heller ikke mulige at se.
  Der er på området, for mig at se, tale om diskriminering, censur og fejlagtig tolkning af lovgivningen, i hvad der somme tider beskrives som et informationssamfund, ofte betalt med skattekronestøtte til diverse medier.

  Læserbreve har jeg prøvet, afvisninger og undskyldninger er der nok af.

  Kommentar by Peter Buch — 10. januar 2019 @ 19:09

 44. Peter Buch
  Facebook er gratis, men du bestemmer selv om du vil være med der. Der bliver trods alt lagt meget nyttig information op der, som man kan bygge videre på.

  Kommentar by k. m. — 10. januar 2019 @ 19:37

 45. Citerede et langt indlæg om, hvordan Israel står bag en masse avanceret teknologi med en masse links. Gode referencer altsammen, for dem som er interesserede i den slags. Ved ikke om den slags er forbudt? Eller det bare kom i en eller kasse pga de mange links, men på snaphanen blev det slettet uden kommentar

  Kan godt sende det hele et link af gangen og bare skrive teksten, hvis nogen er interesserede?

  Kommentar by Jack Nille — 10. januar 2019 @ 19:39

 46. Her er et sjovt link:
  https://twitter.com/gspatton007/status/1083207175701434368

  Kommentar by Jack Nille — 10. januar 2019 @ 19:53

 47. Nu når han ikke længere tolererer danskere, så kan hallal idioten jo bare fise hjem men hele hans vedhæng.

  Kommentar by Sindsro — 10. januar 2019 @ 20:11

 48. Hold kæft mand de får jo bedre mad end vores pensionister. Fuldstændig skammeligt..

  Kommentar by Morten — 10. januar 2019 @ 20:23

 49. DET MED DE GULE VESTE i Paris og 25 andre byer i Frankrig begynder at ligne et bredt folkeligt oprør mod både Macron, Merkel, EU og Marokko-vamvids-pagten.

  Der sker ikke sjældent store overraskelser i verdenshistoriens gang. De gule vestes omfattende demonstrationer med millioner af deltagere i mange lande havde ingen forudset for 3 eller 5 måneder siden. De fredelige borgere er blevet behandlet dårligt, (vandkanoner, tåregas, knippelsuppe mv.) (to unge kvinder og syv-otte mænd er blevet groft mishandlet af politiet), men det har kun øget befolkningens vrede. Eller raseri. Oprøret kan udvikle sig til en revolution der afsætter både Macron, Merkel og Juncker, og som sætter en stopper for nogle af EUs vilde planer. I Belgien blev statsministeren vippet af pinden af gule veste. Se you tube, den korte og snaphanen.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. januar 2019 @ 20:48

 50. …de fredelige borgere i især Paris er blevet behandlet dårligt….

  Kommentar by Ole Jensen — 10. januar 2019 @ 20:51

 51. Den perverterede dansker, der ikke længere vil stå solidarisk med sit eget kød og blod, tilsidesætter al sund fornuft til fordel for at behage alverdens folkeslag og sit eget selvbillede. De sælger ud af Danmark og vil lægge deres egne børn i slavelænker. De falder for horder, der vil tage os tilbage til et primitivt stadie med evigt vandrende folkeslag, der bare vælter ind og knuser vores fantastiske civilisation. De respekterer hverken vore love, suverænitet eller ejendomsret. De perverterede danskere ser kun sig selv. Derfor kan de ikke se, at “den stakkels flygtning “ er en del af en bevægelse, der uden videre har tilsluttet sig globalisternes mantra i håb om at erobre nyt land til deres tvivlsomme levevis. De ser ikke hans angrebslyst, passive – aggressive offer position og primitive snuhed. Til helvede med den perverterede dansker. De tror kun på bevægelse og rastløse erobrere ikke på trofasthed mod vort elskede land.

  Kommentar by Uno — 10. januar 2019 @ 21:43

 52. Kommentar by Jack Nille — 10. januar 2019 @ 12:23

  Båb – båb…Ta´ det roligt…Du skulle have læst mine mange tidligere indlæg om at vort demokrati er utilstrækkeligt til at klare de her problemer med islam og muslimerne, og at det bør sættes i bero, medens vi får renset ud og genskabt landet som det var for 30-40 år siden!

  Kommentar by Black Watch — 10. januar 2019 @ 21:59

 53. Det ultimative (og billigste) forbyggende middel mod svinske politikere og fupflygtninge er ganske enkelt en lille klat 10 sekunders lim, og det er uhyre simpelt.

  Man tager ganske enkelt en svinsk politiker som f.eks lars løkke samt en fupflygtning og afspritter deres læber pga. af alt det lort og løgn deres læber har været i berøring med, og derefter samme procedure med udstødningsrøret da det er umuligt at vide hvad der har passeret ud og ikke mindst ind i hullet.

  Når det er gjort så tager man dem og giver deres læber en lille klat lim og montere læberne på den andens udstødningsrør, og visa versa.

  Og så kommer miraklet som lort fra en spædekalv, efter ganske få minutter har de henholdsvis skidt og brækket sig ihjel, død ved bullshit, ufattelig simpelt og billigt, og hver montering vil generere en indkomst til staten på adskillige millioner(hvert år) samt et mere sikkert Danmark for vores kvinder og børn og os.
  (Jeg kan næsten ikke vente på at mette frederiksen bliver monteret på lille a)

  Drengen derimod er jo fuldstændig uskyldig og kræver en helt anden behandling. Og der er udgangspunktet ganske enkelt en afislamisering. Og til det kræves kun ligelige mængder af stegt flæsk og gode danske øller som skal indtages indtil alle rester af islam er udrenset af knægtens krop og han sidder med et stort saligt smil og læser op af Sankt Glistrups samlede værker.

  Kommentar by Piphans — 10. januar 2019 @ 22:14

 54. 21:59 Det har jeg sikkert gjort, jeg ved godt, at du har være her længe og ikke er de danskere, jeg taler om, det store tavse flertal

  Men der virker til at være en kæmpe bunke mennesker, som slet ikke gør sig noget begreb om, hvad der egentlig foregår, selvom det er ret tydeligt for os, som følger det tæt.

  @Kim Møller, måtte jeg få mit Israel indlæg med?

  Kommentar by Jack Nille — 10. januar 2019 @ 22:23

 55. Ole Jensen — 10. januar 2019 @ 17:48 og
  Peter Buch — 10. januar 2019 @ 19:09

  Tak for responsen.

  Jeg er selv banned på livstid af både Politiken, Information og Nordjyske og ret upopulær på altinget, så afvisningerne kender jeg. Jeg er/vil ikke på FB og jeg er ikke mobil nok til at nå ret mange postkasser, så jeg må afprøve de muligheder jeg har og griber gerne andre, hvis jeg har mulighed for det. Jeg støtter økonomisk, efter bedste evne, og linker hvor jeg kan.

  Vi kan ikke forvente, at dem som vi gerne vil give oplysning, kommer her/andre alternative sites af sig selv, så vi må finde veje til dem.
  Et er opdage lusene og harmes over dem, men at få dem bekæmpet, kræver en ubehagelig, men aktiv, indsats og den kan vi ikke forvente, at andre vil udføre for os.

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. januar 2019 @ 23:00

 56. Ps. jeg så lige linket fra kenneth:

  https://www.jv.dk/Danmark-Debat/Vi-har-faaet-nok-af-alt-muslimsk/artikel/2676712

  om et læserbrev der er blevet optaget i Jyske Vestkysten, med særdeles klare holdninger til iSlammets frembrusen. Og som kenneth skriver, så husk at læse kommentarsporet, for der er også andre der har fået nok.

  Det er altså muligt *S*

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. januar 2019 @ 23:18

 57. Hvor hulen ligger det hotel med det menu-kort ? 🧐

  Kommentar by John sch — 11. januar 2019 @ 00:10

 58. Fr, Pia Olsen Dyhr her til aften i DR2. “De er frataget hyggen-duften af nytillavet mad. Og det var ikke vores egne DANSKE ældre medborgere, damen refererede til, der igennem sekler af år har betalt til det samfund vi har (endnu). 😤

  Kommentar by John sch — 11. januar 2019 @ 00:18

 59. Jeg har lige fået en opringning fra SJÆLSMARK. Der har desværre indsneget sig en fejl på menu-kortet. Der skal ikke stå madpakke men frokost. !!! Yngste elev på kontoret gjorde os opmærksom på at madpakke er noget man har med på arbejde. Vi beklager fejlen. 🥶

  Kommentar by John sch — 11. januar 2019 @ 00:23

 60. @A-mad 12:48: TV 2 modtager IKKE penge fra licensen, men lever udelukkende af reklamekroner og abonnement på TV 2 PLAY.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 11. januar 2019 @ 08:53

 61. Jeg magter ikke at høre på debatten i går.
  Også om udviste og bla.bla.

  https://ekstrabladet.dk/nationen/kommune-i-tvivl-skal-somalisk-familie-uden-opholdstilladelse-have-kontanthjaelp/7468155

  Kommentar by P — 11. januar 2019 @ 10:05

 62. Carlo Di Napoli 0853. Nej de får ikke direkte støtte, men indirekte. De er så vidt jeg ved, fritaget for moms. Men de kunne vel begynde at betale de mange hundrede millioner de modtog til etablering af TV2 af skatteborgernes tvangsudskrevne midler. Beløbet skulle nu være over 1.000 millioner inkl.renter. Samtidigt er TV2 det mest løgnagtige medie i DK.

  Kommentar by benefacius — 11. januar 2019 @ 10:25

 63. Utroligt at disse “sjonaliste sko” ikke har andet at beskæftige sig med. Den “skyldige” er klart faderen hhv. moderen til barnet. Familien kan blot rejse hjem.
  OT: Utroligt at de der skal opholde sig på Lindholm får tilskud til færgebillet og at de samme i det hele taget får mulighed for at rejse til Kalvehave. Straffen er mig bekendt ikke udstået, nuvel de har udstået fængselsstraffen, men mangler at udstå resterende straf = (udvisningen). Det er at stikke danskerne blår i øjnene når disse politikere oplyser at Lindholm er bedre end det stadig eksisterende udrejsecenter.
  Efter min mening kan diverse konversioner der påstås overtrådt når Lindholm projektet træder i kraft, blot “overhøres”. Det er danskerne der straffes når alle disse berigere stadig opholder sig her i landet. At ham boghandleren fra Brønshøj nu er fængslet i hjemlandet, det var vel til at forudsige. I øvrigt har vi danskere stadig glæde af de gentlemen der ombragte Egypten´s tidligere præsident Sadat. Flygtninge??? – Min bare, danskerne betaler. Hvornår er nok – nok? Husk det til kommende FT valg.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 11. januar 2019 @ 11:15

 64. Når en araber skriver “efter denne video tolererer jeg ikke længere dansker” skal man tage det dødsens alvorligt. Ikke blot kan man jo se på udgangspunktet – hvis han tolererede før, hvad indebærer det så nu? Men også se på, hvad mangel på “tolerance” har ført med sig, i Stockholm, Nice, Manchester osv osv osv.

  Kommentar by DavidK — 11. januar 2019 @ 16:32

 65. Alle normale mennesker hader broccoli som pesten.

  Det lille syge skægbarn er tydeligvis et degenereret resultat af indavl…

  Kommentar by Revisoren — 11. januar 2019 @ 22:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper