9. januar 2019

Erik M. Bøye om demografi anno 1992: “Det er hårdt at være de første, der påpeger en truende fare.”

“Nu har vi muligheden for at møde mennesker med en anden baggrund og kultur uden at skulle købe en flybillet.”, skriver en aldrende mand i JyskeVestkysten, og det bliver godt for debatten når de værste naivister uddør. De er opvokset med ‘anti-racisme’, som eneste rettesnor i forhold til de tre i’er (indvandring/integration/Islam), og ser alt igennem det filter. Når først du er rød, er skaden sket.

Man kan ikke lære en gammel hund nye tricks, og at det gik så galt skyldes tildels konfliktsky medier. Noget der igen er en konsekvens af 68’er-generationens venstredrejning. Borgerligheden opgav kampen, venstrefløjens overdrev tog magten.

Fin kronik af forhenværende lektor Erik M. Bøye i Jyllands-Posten, der starter med at gengive lidt fra et kritisk indlæg mod hans præsentation af statistiske kendsgerninger – Det er hårdt at være de første, der påpeger en truende fare.

“‘… denne dag skulle altså blive dagen, hvor jeg skulle opleve det, der tales så meget om. I sekundet det skete, føltes det nærmest, som stod der en hund og pissede mig op ad benet. Vi er i det store auditorium fredag den 28. februar 1992 til forelæsning i statistik, og det, der ramte mig, var den nye moderne højrebølge.’

Længere inde i indlægget lød det:

‘Han var i hvert fald ved at manipulere godt og grundig slimet med os. På en planche kort forinden havde han nemlig vist, hvordan en lille del kunne overhale en større del på få år ved at have en lidt højere såkaldt vækstrate. (…) denne måde at fremlægge tingene på er uheldig, da den er ekstremt velegnet som kosttilskud til spirende racister (…).’

Indlægget sluttede:

‘Efter min mening er den 28. februar en sort dag i DJH’s historie. Mit forslag herfra skal blive, at vel skal DJH være med på den sidste nye udvikling i Europa. Men lad os blive de sidste, der hopper med på den ætsende mavesure, selvtilfredse, farlige og hadske højrebølge, der beruser folkemasser i hele verden. Kun 47 år efter Anden Verdenskrig. Afsindigt.’

Jeg svarede i et efterfølgende nummer af ‘Et blad’ bl.a.: ‘Jakob Rubin! Mener du virkelig, at journalisthøjskolen skal være det sidste sted, hvor disse ting diskuteres? Jeg synes, det burde være det første.’

Den figur, som jeg viste på journalisthøjskolen, var fra Matthiessens lærebog i demografi. Figuren viser en stejlt stigende kurve for antallet af udlændinge fra tredjeverdenslande med bopæl i Danmark. Den figur sammenholdt jeg med en figur fra en pjece udarbejdet af journalist (!) Rune Bech: ‘Kan det virkelig passe – håndbog i myter og fakta om flygtninge og indvandrere i Danmark’, 2. udg. side 23. Kurven for antallet af udlændinge i Danmark er helt vandret fra 1990 til 1995, hvor kurven slutter. Desuden er knækket i kurven efter udlændingeloven af 1983 næsten ikke til at få øje på. Det er det værste eksempel på misbrug af statistik, som jeg er stødt på. Pjecen er udgivet af Dansk Ungdoms Fællesråd m.fl. med støtte fra Socialministeriet og blev uddelt på landets gymnasier. Den er et eksempel på den holdningsprægede undervisning, som skulle feje problemet ind under gulvtæppet. …

Der er en anden mærkelig ting ved debatten: Hvorfor bliver man i det politiske spektrum placeret på den yderste højrefløj, fordi man er bange for islamiseringen af Europa? Traditionelt er man blevet betragtet som venstreorienteret, hvis man er socialist og tilhænger af en socialstat, og højreorienteret, hvis man er liberalist og tilhænger af en minimalstat. Befolkningsudskiftningen og den snigende islamisering har intet med disse ting at gøre. I Danmark opstod problemet efter vedtagelsen af udlændingeloven af 1983, der uden nogen escape clause (nødbremse) gav alle herboende udlændinge et retskrav på familiesammenføring (‘Når først indvandrerne har skabt sig et brohoved, får indvandringen en selvforstærkende karakter.’).

Et hvilket som helst af de politiske partier kunne have taget dette nyopdukkede problem op. Det parti på venstrefløjen eller højrefløjen, der ville gøre det, ville næsten automatisk vokse sig større og større, efterhånden som problemerne voksede sig større og større. Det kunne have været Socialdemokratiet. … Det blev Dansk Folkeparti, der tog problemet op. Er partiet af den grund et ekstremt højreorienteret og ikke stuerent parti? Og tilhængerne klamme kældermennesker? Ikke så sært, at mange ved meningsmålinger ikke tør fortælle, at de vil stemme på partiet.

Det er hårdt at være de første, der påpeger en truende fare. I 1930’erne kom faren fra nazismen. Europa blev reddet på målstregen af Winston Churchill. Havde det ikke været for ham, ville vore unge mænd nu skulle gå strækmarch gennem gaderne. Men Churchill talte længe for døve øren og blev betragtet som en krigsmager og en færdig mand i politik.

I dag kommer faren fra en anden ideologi: islam med dens sharialovgivning med tørklædetvang, flerkoneri, piskning og stening. Bliver Europa også reddet på målstregen af denne fare?”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97822/trackback

32 Comments »

 1. Så skal de da vist til at få fingrene ud

  Kommentar by Jack Nille — 9. januar 2019 @ 12:15

 2. Rubin? Hans far fik lavet sommerhus sort.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. januar 2019 @ 12:18

 3. PERKER-FAREN SKULLE SELV SMAGE STÅLET IGENNEM SIN HALS, ig forbyd islam og perkersvin som ham i Danmark:

  En stærkt påvirket mand fra Lærkeparken nægter sig skyldig i drabsforsøg på sin egen datter. Både datteren og hustruen pegede dog på ham som gerningsmand, og han er onsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger.

  Dommeren må flere gange bede den sigtede 53-årige om at trække vejret. Den kortklippede mand sidder midt i retslokalet iført sort tøj og med venstre arm i slynge.

  Gang på gang hulker han højt og bøjer sig ind over bordet foran ham.

  – Jeg vil bare gerne vide, hvordan min pige har det, siger han indledningsvist via tolk til forsvareren, inden grundlovsforhøret begynder.

  Ifølge politiet har manden med adskillige knivstik i maven, lysken og ryggen bragt sin 21-årige datter i livsfare. Det er hun ikke længere, men hendes tilstand beskrives som kritisk.

  Den 53-årige nægter sig skyldig. Han vil gerne svare på spørgsmål, men han husker ikke meget, fortæller forsvareren.

  Han fortæller på arabisk, at han har boet i Lærkeparken i 15 år. Han er gift og har fire børn, lyder det på dansk fra tolken.

  – Min pige lå på gulvet, og der var blod på mit tøj

  Den sigtede fortæller, at datteren blev gift for omkring 10 dage siden.

  Der har ikke været skænderier i går, fortæller han som svar på anklager Klaus Lauridsens spørgsmål. Men i forgårs sagde mandens kone, at hun ville skilles fra ham. Sådan har det været før, men de er blevet sammen. Deres ægteskab er baseret på kærlighed, forklarer han.

  Datteren sov i lejligheden i går, men faren så hende ikke i løbet af dagen. Først da hans kone slog ham, og han blev opmærksom på sig selv, siger han. Hun slog ham hårdt.

  – Da jeg blev opmærksom på mig selv, gik jeg uden for lejligheden. Min pige lå på gulvet, og der var blod på mit tøj.

  Stod med kniv i hånden

  Anklageren viser et billede af en kniv til den sigtede.

  – Kender du den her kniv?, spørger han.

  Den sigtede fortæller, at han nogle gange bruger den til granatæbler. Den ligger for det meste i køkkenet.

  Anklageren spørger, hvordan den sigtede er kommet til skade med sin hånd. Det ved den 53-årige mand ikke. Han husker heller ikke politiets afhøring af ham i går aftes.

  Klaus Lauridsen læser op fra referatet af afhøringen. Her skulle den 53-årige have forklaret, at han – da han kom til sig selv om eftermiddagen – opdagede, at han stod med en kniv i hånden, og at datteren lå foran ham. Og at han smed kniven fra sig, da han gik ud.

  Han kan i dag i retten ikke huske, om der var blod på kniven.

  Har haft det dårligt psykisk

  Den 53-årige fortæller til sin forsvarer, at han har haft det dårligt i en længere periode.

  – Når jeg får flashbacks, plejer jeg rejse hjem til mine brødre for ikke at påvirke mine børn.

  Manden ville være rejst, og hans kone opfordrede ham til det, men han kunne ikke på grund af datterens forlovelse og bryllup.

  Han siger, han har været på medicin, men at han er stoppet, fordi han fik ondt i maven af det.

  Til sidst i retsmødet nægter han igen:

  – Det er umuligt, at jeg skulle have gjort det her mod min pige.

  Offer: Det var min far

  Da politiet kom ud til adressen i Lærkeparken, fandt de hurtigt den 53-årige, som havde blod på hænderne. Det fortæller anklageren.

  I lejligheden lå den 21-årige datter på gulvet i soveværelset, hvor hendes mor holdt datterens hoved oppe. Der var meget blod på gulvet.

  Lige uden for lejligheden var der en skoreol, som betjentene flyttede. Bag den lå en hvid køkkenkniv.

  Den 21-årige fortalte selv i ambulancen, at det var faren, der havde stukket hende.

  Også den 53-åriges hustru har peget på manden:

  Han stak datteren mange gange, selvom hustruen prøvede at stoppe ham. Det var på grund af uoverensstemmelser i forbindelse med et bryllup, har den sigtede kone forklaret til politiet.

  Den 53-årige er ikke tidligere straffet.

  Han er varetægtsfængslet frem til 5. februar. Ifølge både forsvarer og anklager fremstår manden psykisk ustabil, og dommeren besluttede, at manden hurtigst muligt skal tilses af en læge, der skal vurdere, om den 53-årige skal fængsles i surrogat på en psykiatrisk afdeling.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. januar 2019 @ 12:40

 4. ALT OMKRING MASSEINDVANDRINGEN af arabere og afrikanere er drevet af korruption plus rød gak-gak humanisme. Og de fleste journalister har ladet sig korrumpere, eller har ladet sig besnære af marxisternes og de radikales propaganda. Det er typisk at JV bringer en del læserbreve fra radikale tilhængere af afrikanisering og islamisering, mens de afviser indlæg der kritiserer regeringen, EU og invasionen mv. JV er en sløj avis der hellere fortier og skjuler, end bringer nyttige oplysninger frem til sine læsere.

  I Ungarn, Polen og Italien er regeringerne på befolkningens side. Det modsatte er tilfældet i Tyskland, Sverige, Frankrig og Danmark etc.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. januar 2019 @ 12:44

 5. Kjøbenhavns Dame- og Annoncetidende var førende i Churchill-bashingen op til WWII.
  (For uindviede: Politiken).

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 9. januar 2019 @ 13:41

 6. Carlo Di Napoli II. Tak for orienteringen fra Lærkeparken. I min naivitet troede jeg, at en 21 årig kvinde ikke kunne blive gift med fætter Fup fra Asholistan (24-årsreglen m.v.)

  Skærmydslerne må skyldes at “giftermålskontrakten” ikke har været i orden. Fætter Fup har sikkert opdaget, at hun ikke har været jomfru på bryllupsnatten og på den måde bragt “skam over familien”. Det afhjælpes selvfølgelig med, at faderen har snittet lidt i datteren med en brødkniv. Hvilken fader ville ikke gøre noget lignende i Vestjylland eller Napoli?.

  Andre bristede forudsætninger kan være at medgiften kun var levering af kameler eller (fake) guldsmykker – men ikke den eftertragtede umiddelbare ret til familiesammenføring i dette hadefulde. kuffar land Danmark. Vi andre tosser, som finder sig i dette cirkus, må jo bære over med (og betale for) denne “kulturberigelse”.

  Kommentar by MKM — 9. januar 2019 @ 13:50

 7. BREAKING GOOD NEWS: Islamisten fra Brønshøj Said Mansour er varetægtsfængslet i Marokko – sigtet for terror.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. januar 2019 @ 14:50

 8. Den muslimske abemand fungere ikke i en civilisation.

  Kommentar by Jp — 9. januar 2019 @ 14:57

 9. DER FREMKOMMER MANGE gode forslag i disse debatter, luk journalist-skolerne, (og gå tilbage til det tidligere system), luk DR (og spar flere milliarder), stop strømmen af penge til Afrika (og spar igen milliarder), stop invasionen (og spar endnu mange flere milliarder), osv. Problemet er at politikerne ikke kunne drømme om at følge disse råd. Christiansborgs partier er holdt op med at repræsentere/varetage danskernes interesser, de tjener kun EUs, godhedsindustriens og egne interesser. Borgen er blevet et hovedkvarter, en førerbunker, et skummelt baglokale for een stor sammensværgelse mod det danske folk, som man ønsker at presse til sidste dråbe, hvorefter det skal fordrives, udskiftes og etnisk udrenses. For det har man lovet Merkel at hjælpe til med, den 11. december i Marokko.

  Løfter til danskerne blæser man på. Men løfter til EU og Merkel skal overholdes til punkt og prikke. Det mener både Lars Quisling, Mette F. og Thulesen osv.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. januar 2019 @ 14:58

 10. Hvem siger du det, Erik M Bøye. Jeg prøver at få folk endelig at glemme deres hjernevask og læse http://j-cabal.net/, og alt jeg får er censur, i dette angiveligt helt censurfrie land. Dvs ikke helt: På Snaphanen (‘Fri afrikansk adgang til Danmark’) har min tydlige FB-kommentar overlevt i flere timer allerede…

  Kommentar by Michael Laudahn — 9. januar 2019 @ 15:56

 11. 14:58 Du har så ret, det hele er spild af tid, sålænge alle partierne og hele administrationen er forbrydere, som ikke kan fjernes på nogen kendt måde.

  Dels er en forudsætning for forandringer jo tydeligvis, at vi har et parti solidt forankret i rationelle overvejelser på vegne af den oprindelige etniske befolkning i eget parlamentariske flertal i folketinget.

  Kommentar by Jack Nille — 9. januar 2019 @ 15:58

 12. Det er simpelthen utroligt med disse mennesker. Fornægtelse er en utroligt stærk psykisk mekanisme.’

  For lang tid siden var jeg nede ved en gammel socialist-hippie og lave sort arbejde, ja jeg ved det godt, drillede ham også med det. Hans svar var at han ikke havde råd. Ba-dum-tisch. Han var selvfølgelig lidt mere lige end os andre.
  Når man påpegede invandringsproblemerne blev han decideret aggresiv. Han spruttede af vrede, men efter lidt diskussion frem og tilbage, fik jeg da ud af ham at kriminelle burde hjemsendes! Stor sejr. Da jeg påpegede hvor mange der var kriminelle var vi tilbage på trin 1.
  Benægtelse.

  Han var desuden stor modstander af alt der startede med USA, brugte meget energi på våben og skoleskyderier. Han var dog selv indehaver af et skydevåben, men det var jo fordi at der var en efter ham. Jeg påpegede at det var dobbeltmoralsk, men jeg tror aldrig rigtigt at den fes ind. Han var vist lidt mere lige end os andre.

  Vi kom også ind på Islam, som han mente var fredens religion. Jeg spurgte ind til alle de her terrorangreb der har fundet sted: Han mente at kristendommen var lige så slem. Da jeg spurgte ind til nylige kristne terrorangreb blev han så hidsig at jeg skiftede emne.

  Trump var selvfølgelig Hitler. Trump var i lommen på russerne ingen tvivl derom. Jeg viste ham klippet hvor Obama bliver taget i at love Medvedev at han vil gøre noget ved USA’s missilforsvar, efter Obama’s præsident periode. Her sagde hippien direkte at det ville han ikke se! Han vendte sig fysisk for at undgå virkeligheden.

  Til hans forsvar fik han alle hans nyheder fra DR, og han kom aldrig rigtigt udenfor.

  Min pointe: Det største problem er vores medier. Hvis ikke man får sandheden, kan man heller ikke forholde sig til virkeligheden.
  Der er mange der i god tro tænder for TV’et og forventer saglig sand journalistik. De æder den skovsnegl der bliver serveret. Råt!

  Nu må i ikke tro at jeg går og missionerer, men når han selv starter det ene politiske emne efter det andet, kan jeg ikke lade være at tage til genmæle.

  Kommentar by Realist — 9. januar 2019 @ 16:04

 13. Her er der lidt ‘collusion’
  https://www.youtube.com/watch?v=MNxEDomUlXw

  Kommentar by Realist — 9. januar 2019 @ 16:04

 14. Jacob Rubin… Jacob Marcus Rubin fra Samarbejds-Politiken?

  Vi kan isåfald konstatere at idioten har formået, at holde sin virkelighedsresistens på plads gennem mere end 26 år. Han har vel fået et eller andet til det just overståede 25 års jubilæum.

  Kommentar by Hans Und — 9. januar 2019 @ 16:06

 15. @ Carlo Di Napoli II: Psykiatrisk afdeling kan intet stille op med ham. Hans diagnose findes ikke i nogen lærebog. Jeg kan godt stille den: “Perverteret af islam fra tidlig barndom, fra et lav IQ land, håbløst tilfælde, evig byrde for Danmark”

  Kommentar by BB — 9. januar 2019 @ 16:25

 16. Endnu en anekdote:

  En perifær bekendts datter og dennes mor flygtede fra Askerødbebyggelsen. Årsagen var chikane mod især datteren, der altid har været en køn tøs. Og ja, det var naturligvis muhammederne, og ja det var chikane af seksuel karakter.

  Hans reaktion? “Jamen, det er jo bare en lille hård kerne. Og det har ikke noget med islam at gøre.” Jeg fortalte ham, at den slags “små hårde kerner” findes overalt i landet hvor muslimerne klumper sig sammen, og at det mere er reglen en undtagelsen. Han benægtede. Jeg fortalte ham, at årsagen til, at disse grupperinger kan blive ved med at chikanere danskerne år ud og år ind, skyldes at det , i deres kultur, ikke er forkert at gå efter os vantro på den måde. Han benægtede. Jeg fortalte ham, at det netop er pga. manglende samarbejde med danske myndigheder, at de bliver ved og ved. Han benægtede.

  Tøsen flyttede med sin mor til et muhammedfrit område, og farmand har ikke rykket sig en tøddel. Bor på det liljehvide Frederiksberg og har intet med muslimer at gøre.

  Datteren fik i øvrigt den geniale idé, at hente en græsk gadehund til Danmark. Og så er hun blevet veganer.

  Det er den slags mennesker, der er skyld i at det hele bliver værre og værre. Og jeg forstår dem slet ikke.

  Bonusinfo: Fader Virkelighedsresistent fortalte mig begejstret at han havde bestilt en masse Obama-merchandise for nogle år siden. T-shirt, kasketter etc. Har ikke talt med idioten efterfølgende. Men jeg ved at han sidenhen fik en hjerneblødning og aldrig rigtig er kommet sig. Så kunne jeg i det mindste fryde mig over det.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. januar 2019 @ 16:28

 17. Jeg har aldrig stolet på de officielle statistikker om befolkningsudskiftningen, derfor lavede jeg min egen i 2007. Antallet af mennesker i DK d. 31-12-59 blev pr. definition sat som tilhørende den danske stamme.
  Hvordan er så gået med den danske stamme? Efter 1975 nedad i antal og de fremmede op. Efter 2007 er kurven forlænget med tendenslinler (ret linie). I 2053 krydser de 2 linjer hinanden, så er antallet af den danske stamme og de fremmede lige store. På det tidspunkt viser kurven over det samlede antal mennesker i DK 6.100.000.

  Kommentar by Menig 442 — 9. januar 2019 @ 16:33

 18. 6 @ MKM

  Hvorfor skulle en kusine ikke kunne blive gift med sin fætter?

  I Danmark kan en nevø (mand) blive gift med sin fars bror (mand)?

  Forleden var der sagen om de såkaldte “rugemødre”, hvor vi så 2 mænd (med det samme navn), med en baby (pige) i armene. I Danmark 2019 kan alt lade sig gøre, og vores såkaldte folkekirke prædiker pro islam, men deres egentlige kerneområde, udbredelsen af evangeliet, er bandlyst. Alt i dag er fiflet ind i regnbuens farver.

  Kommentar by der Adler — 9. januar 2019 @ 17:00

 19. @Hr Snusk: Det lader da til at din tidligere bekendte allerede havde haft én hjerneblødning, som kun du havde opdaget.

  Kommentar by Træt — 9. januar 2019 @ 17:26

 20. Savner Churchill eller en mand eller dame af samme kaliber med samme kraft…..Østlandende er heldige at have- Slovakiet, Unggarn, Polen, Tjekkiet de rette politikere og den retteforståelse af den trussel som Muhammedanismen udgør (En usekulær diktatorreligion- med en Førerprofet). Støt SIAD. God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. januar 2019 @ 17:35

 21. Tilbage til demografien som rettelig burde hedde etnografi, når vi taler om folkeslags udvikling (demos = befolkning, ethnos = folk).

  Med fare for at blive shitstormet af andre kommentatorer med kristen slagside vil jeg bare stilfærdigt igen påpege at Islam faktisk ikke er Danmarks hurtigst voksende religion. Procentuelt er det asetroen. Fortsætter tendensen får vi asetro flertal om 68 år (min beregning).

  Samme tendens til vækst i etniske folkereligioner ses i alle andre lande.

  Youtuberen “Masaman” (antropolog) havde for kort tid siden et indlæg om dette.

  Måske bliver det dette som bliver vores og andre folkeslags redning?

  Kommentar by Acharya Tuisto — 9. januar 2019 @ 18:14

 22. Befolkningsudskiftningen hænger sammen med så meget anden internationalisering af samfundet, hvor det enestående danske smides på lossepladsen, fordi beslutningstagere hellere lefler for langt dårligere internationale løsninger og unødvendige internationale ensretninger eller binder sig til de ringeste ringe internationale aftaler med ødelæggende nationale bivirkninger, f.eks. nu senest Marrakesh-aftalen, der i sin fulde udfoldelse vil være i strid med grundloven.

  Af anden ødelæggende internationalisering af samfundet kan nævnes:

  * Smadring af det enestående gamle danske realkreditsystem, der har overlevet adskillige samfundskriser gennem årene og som har skabt en særskilt høj boligstandard i Danmark (langt det højeste boligareal pr indbygger i Europa), indtil EU og internationale reguleringer fik skovlen under det. så det fremover vil synke ned i den grå internationale middelværdi med masser af selvskabte problemer.

  * Smadring af de unikke danske forbrugerejede forsyningsselskaber (el, vand varme), hvor økonomien hvilede i sig selv til fordel for kunderne. Disse selskaber var/er som forbrugerejede selskaber de mest førende/innovative selskaber i verden, før politikerne begyndte at skævvride markedet gennem et tosset regulering og afgifter (så man f.eks. fik disse politikerskabte dyre barmarks-fjernvarmeværker) og nu endnu mere tosset deregulering, så selskaberne kan blive genstand for international profit og smadres vilkårligt, sådan så Danmarks forsyninger kommer til at ligne den grå internationale middelværdi med masser af selvskabte problemer.

  * Smadring af den unikke danske velfærdsmodel er også i fuld gang. Nu er man så gået i gang med at ødelægge det danske dagpengesystem.

  I stedet for at beskytte sådanne enestående danske samfundsløsninger såvel som beskytte den danske befolkning og danskernes land og kultur, smides alt ud for at lefle for de store i udlandet, mens de magtesløse, der advarer mod vanviddet, bliver hånet ud og udskammet.

  Kommentar by traveler — 9. januar 2019 @ 18:39

 23. Da Jacob Rubin skrev for Jyllands-Posten, var han gift med en brasilianer og meget begejstret for det sydamerikanske. Det er han muligvis stadig. Hans navn er jødisk, så mon ikke han var en af dem, der sammenblandede uroen over islam og befolkninsudskiftning med antiseitisme og racisme vendt mod negre.

  Kommentar by storm — 9. januar 2019 @ 18:43

 24. Angående realkredit og ågerkarle, så må vi ikke glemme landsforræddershylock Dam i Jyske Bank- han er lige sådan en som Makroner og andre nekrofile udbyttere og djævletilbedere elsker.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. januar 2019 @ 19:02

 25. Ved ikke om hans mor er jøde?

  Kommentar by Hul igennem? — 9. januar 2019 @ 19:03

 26. “Det er hårdt at være de første, der påpeger en truende fare. I 1930’erne kom faren fra nazismen. Europa blev reddet på målstregen af Winston Churchill. Havde det ikke været for ham, ville vore unge mænd nu skulle gå strækmarch gennem gaderne. Men Churchill talte længe for døve øren og blev betragtet som en krigsmager og en færdig mand i politik.

  I dag kommer faren fra en anden ideologi: islam med dens sharialovgivning med tørklædetvang, flerkoneri, piskning og stening. Bliver Europa også reddet på målstregen af denne fare?”

  Meget sympatisk kommentar af Erik M. Bøye. Jeg er 100 procent enig. Men jeg ved, at Vestens eliter og næsten 50 procent af den danske befolkning vil beskylde os for at være islamofober.

  When will we ever learn?

  Kommentar by np — 9. januar 2019 @ 19:16

 27. # 18.39 traveler: Ja, og lige i denne tid er man ved at sælge EL-FORSYNINGEN til udlandet. Det næste kan blive varme- og vandforsyningen. I forvejen har den HIDSIGE digitalisering og talrige IT-skandaler i milliard-klassen gjort Danmark til et sårbart land, hvor hacking nårsomhelst kan lamme hospitalsvæsnet (med tab af hundredvis af menneskeliv til følge) og andre -væsner. I forvejen har mafia-hackere haft fuld adgang til kørekort-, adresse-, person-nummer-, skatte-, social-, hospitals-, bank- og andre registre og private oplysninger.

  (med mange identitets-tyverier mv. som resultat)

  I forvejen har man solgt Nets og Dong, serum- og vaccine-produktionen til diverse skumle købere.

  Chrborg aner tilsyneladende ikke hvad de har med at gøre, eller har ikke det fjerneste ønske om at tjene folket og hjemlandet. Snarere tværtimod. Det ligner at de er i gang med et skandaløst og kriminelt ophørsudsalg af alle folkebetalte og folkeejede værdier.

  Og desuden tyder meget på at de har tænkt sig at smadre og udrydde danskheden, demokratiet og velfærden.

  Det kan ret snart udvikle sig. Først sælger man ud. Derpå forærer man danskernes boliger, byer, kvinder, penge, jobs, pensioner, skoler og meget mere væk til migranter. Det næste igen bliver at udslette alt med tryghed og ordentlighed, og dernæst går partierne vel over til systematiske angreb på borgernes sikkerhed, liv og helbred. Med salami-metoder vil man sende danskerne ud i kulden og mørket.

  Det er Danmark som Sverige nr. 2 man stræber efter. (læs selv om guerilla-krigen mod svenskerne og det folkemord der lægges op til)

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. januar 2019 @ 19:43

 28. PS: Det af kommunister og pladder-humanister så højt værdsatte DR er i sine radio-aviser meget optaget af terroristen Mansours og diverse migranters velbefindende og rettigheder. Det samme er flere politikere. Den samme omsorg viser man nærmest aldrig danskere. DR er en sørgelig og ussel omgang, og de migrant-leflende politikere er også dumme at høre på.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. januar 2019 @ 20:11

 29. ”Man kan ikke lære en gammel hund nye tricks” er heldigvis en sandhed med modifikationer.

  Indrømmet, jeg har også svært ved at stole på gamle kommunister, især hvis de har ”blod på hænderne” læs: hvis har gjort karriere ved pamper kamarilla metoden, hvor de har karaktermyrdet politiske modstandere og er løftet frem og favoriseret af ’kammeraterne’. Som de fleste samfundsvidenskabelige universitets forskere er blevet det i de sidste ½ hundrede år. (Vi mangler stadig en afnazificering af den offentligt finansierede samfundsforskning…. øh jeg mener afmarxificering)

  Men til citatet i starten. Den gamle universitetsmarxist og ditto frontkæmper fra Århus Universitet Poul Højlund er Nye Borgerliges SPIDSKANDIDAT i Nordjylland!

  Jeg tror han i dag er afmarxificereret. På den anden side skal jeg jo heller ikke stemme deroppe og jeg har i øvrigt svært ved at fravige mit gamle motto: ”Never give a sucker an even break!”

  Men som genfødt kristent ikke-medlem af folkekirken, måtte jeg i givet fald nok gøre det i dette tilfælde. Det dilemma slipper jeg så for :-)

  Kommentar by A-mad — 10. januar 2019 @ 09:05

 30. > 29: Det er nu da al ære værd at universitetsfolk bliver klogere når de kommer ud i det virkelige liv. Glem ikke det gamle ord om at hvis ikke man er konservativ som gammel har men ingen hjerne, og hvis ikke man er socialist i sin ungdom har man intet hjerte. Det med ungdommen er jeg nu ikke enig i. Men heldigvis bliver nogle mennesker klogere med alderen. Tænk også f. eks. på Paulus, der var en af de værste kristenforfølgere indtil han blev omvendt.

  Kommentar by JC — 10. januar 2019 @ 16:59

 31. Man kan godt have sin tvivl om hvorvidt det moderne velfærdsmenneske har noget der hedder selvopholdelsesdrift. Det virker nærmest som om det er besat af selvmordsdrift i stedet. Det er nok sådan at det gode liv, det store kalorie- og alkoholindtag og medie- og underholdningsmaskineriets bedøvende propaganda, sløver folk og omdanner dem til dorske sofahumanister. Det skal nok blive meget værre før vælgerne vågner af deres slummer: Mere kriminalitet, mere terror, mere gangstervælde, mere meningsterror, højere skatter, ringere sundhedsvæsen, ringere skolevæsen, dårligere infrastruktur, lavere velfærdsydelser. Det går i den retning.

  Kommentar by JC — 10. januar 2019 @ 17:16

 32. 1992 var et godt år.

  EM i fodbold og en venstreradikal spasser, der sprængte sig selv i luften…

  Kommentar by Revisoren — 11. januar 2019 @ 20:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper