9. januar 2019

‘Revolutionære Antifascister’, nu med maskinpistoler: Vi kæmper med kurderne mod ‘nationalstater’…

Flere danskere har kæmpet med kurdiske nationalister for et selvstændigt Kurdistan, men våbenføre venstreradikale har ikke overskrift-potentiale i danske medier. Det har blandt andet drejet sig om Tommy Mørck, der var daglig leder af Alternativet i Århus, før han sluttede sig til YPG i Rojave. Nævnes må også, at den yngre sønderjyde Aske Barfod Sivesgaard, der på Twitter flasher sin sympati for Antifascstisk Aktion, har en fortid i Socialistisk Ungdomsfront i Århus.

Selvom flere venstreradikale grupperinger med jævne mellemrum erklærer sympati for væbnet kamp, så er det nu alligevel en eskalering, at Revolutionære Antifascister nu bekendtgør, at de har medlemmer der kæmper for en socialistisk revolution i Syrien. Set herfra er der intet galt i at tilhængere af henholdsvis en islamisk- og en socialistisk Stat skyder med skarpt efter hinanden, men man må håbe PET holder øje med eventuel overlevende.

Bemærk, at de i det spidsfindigt formulerede kampskrift herunder, indirekte opfordrer meningsfæller til at angribe Tyrkiske interesser i Danmark. Bemærk også ordvalget, der skal sløre det store paradoks, at de kæmper for et frit Kurdistan… og samtidig for kurdernes kamp mod ‘nationalstater’.

Nogle af vores kammerater er i Rojava for at bidrage til forsvaret af den sociale revolution. Vi står solidariske med kurdernes kamp for et andet samfund baseret på feminisme, direkte demokrati, social økologi og pluralisme, for deres kamp mod kapitalisme og nationalstater, og vi bringer her en besked fra vores kammerater: ‘Solidaritet med Rojava!’

… Tyrkiet med fascisten Erdogan i spidsen gør sig klar til storoffensiv mod Rojava, for at knuse de revolutionære fremskridt. … Derfor er vi taget til Rojava for at forsvare revolutionen og vi opfordrer alle til at stille sig solidariske med Rojava. Vi opfordrer til at lægge pres på vestlige politikere for at gribe ind og vi opfordrer til at lægge pres på Tyrkiet. Vi anser derfor enhver aktion rettet mod Tyrkiets miltære, politiske eller økonomiske strukturer, som et udtryk for solidaritet. … Kampen fortsætter!” (‘Revolutionære Antifascister’ på Facebook, 9. januar 2019)

(Collage: ‘Revolutionære Antifascister’ i Rojave, Syrien, 2019)

Oploadet Kl. 22:28 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97830/trackback

27 Comments »

 1. De må gerne blive i den verdensdel.

  Kommentar by na — 9. januar 2019 @ 22:44

 2. Skal de venstreekstreme tosser nu til at brænde de 27 tyrkiske Diyanet moskeer i Danmark ned???

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. januar 2019 @ 22:49

 3. Nøjagtigt som RAF gjorte med PLO. Mon antifa nu officielt bliver udråbt som terror-organisation?

  Nej vel!

  Kommentar by Santor — 9. januar 2019 @ 22:52

 4. De kæmper for, hvad de kan kæmpe for. Hvad den politiske korrekthed og deres autoriteter og gruppeidentitet tillader dem at kæmpe for. I virkeligheden er det en surrogatkamp for deres egen nation, som de ikke tør elske, og ikke tør kæmpe for.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. januar 2019 @ 23:16

 5. Mon ikke bare det er en perker, som er taget hjem for at besøge sine gamle?

  Kommentar by Jack Nille — 9. januar 2019 @ 23:38

 6. HVAD SÅKALDT KVINDEFRIGØRELSE kan føre til, udstiller det vanvittige kaos i feminist-staten Sverige jo hver dag. Ud fra billede og tekst at dømme er AFA en slags guerilla-bevægelse af den mest forvirrede og kommunistiske/rødsocialistiske slags. Anti-fascistisk er den ihvertfald slet ikke. Har de tre skydeklare kamphaner mon våbentilladelse? Hvor har de geværerne fra?

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. januar 2019 @ 23:38

 7. 2 borgerkrigssammenstød i København nytårsnat.- 1 dansker dræbt, adskillige såret. Politiet holder alt skjult.I strid med retsplejeloven ?— Bangla desh ( Bengalen ) 1950 35mill indb. 2018 c165 mill indb.

  Kommentar by Dansker — 9. januar 2019 @ 23:53

 8. PET holder nok stadig øje med dem der ytre at de støtte Pernille Vermund. Hun er meget farlig…

  Kommentar by Jp — 9. januar 2019 @ 23:59

 9. Donald Trump som statsminister, og lars løkke og den skaldede bøsse(samt deres vælgere) i fængsel på livstid for landsforræderi.

  Kommentar by Piphans — 10. januar 2019 @ 00:00

 10. … kurdernes kamp for et samfund baseret på feminisme…
  Ja, godmorgen! Omkring halvdelen af alle kurdiske kvinder er omskåret, så jeg tænker det bliver en lang sej kamp. Men så er de selvfølgeligt optaget så længe.

  Se evt.
  https://kurdistantribune.com/tackling-female-genital-mutilation-kurdistan-region/

  Kommentar by Hertz — 10. januar 2019 @ 00:11

 11. Det er utroligt at socialisme stadig lever med den verdensfiasko den har været. Gid der kom en arbejderkamp uden socialisme. Antifascistiske lever på organiseret selvmodsigende sindssyge, lige som islam. Sørger for at invasionen fortsætter..

  Kommentar by Nejslam — 10. januar 2019 @ 01:09

 12. Er der overhovedet efterhånden nogen forskel på AFArterne og Rothe Arme Fraktion, som excellerede i mord og gidseltagninger?

  Kommentar by Nielsen — 10. januar 2019 @ 01:17

 13. Rasmus Preston og Simon Bynger Poulsen kom nu frem og ton rent flag. I ved jo at socialisme er vejen frem til evig fred.

  Kommentar by Nielsen — 10. januar 2019 @ 01:22

 14. De har vel næppe afstået fra at nasse videre på danske skatteydere. Eller de stod måske til rådighed for det danske arbejdsmarked under kamphandlingerne?

  Kommentar by Lider af danskhed — 10. januar 2019 @ 05:51

 15. Hvad fanden er ’social økologi’? Ud over det har jeg heller ingen anelse om, hvad feminisme er.
  Nå, der bliver vel en genopdragelseslejr til sådan nogle som mig, når socialisterne kommer til magten sammen med islamfascisterne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. januar 2019 @ 07:31

 16. #6 De skal jo ikke bruge våbentilladelse i Kurdistan, og geværerne er fra den kurdiske oprørshær YPG (Folkets Beskyttelsesenheder).

  Kommentar by Odo — 10. januar 2019 @ 07:52

 17. Kurderne kæmper for en nationalstat for Deres egen kultur og sprog. De såkaldte “Revolutionære antifacister” aner ikke en døjt om hvad de kæmper for (måske hvad de kæmper imod, men de har intet alternativ ud over Deres drømmefloskler, som ingen gang har på jorden). Fint nok de hjælper kurderne, selvom jeg ikke tror det hjælper imod Islam og dens undertrykkelse, men begrundelsen er idiotisk. Støt SIAD. God torsdag. mvkh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. januar 2019 @ 08:12

 18. Hvis vi ikke skal havne i kurdernes sko, er det på tide vi tager os sammen og får bekæmpet denne modbydelige religion med dens Førerprofet. (Islam er en – usekulær diktatorreligion med en Førerprofet- som kun skaber fordummelse, undertrykkelse, terror og krig med sig).

  Kommentar by Michael Unna — 10. januar 2019 @ 08:13

 19. @17 Ja, kurderne kæmper for en nationalstat for deres egen kultur og sprog imod tyrkisk, iransk, syrisk imperialisme samt mod islamiske hære som ISIS. Men som muslimer vil de også være uhæmmet hensynsløse mod ikke-muslimske mindretal i deres egne kurdiske områder.

  Hvordan det passer ind i en venstreradikal ideologi, er svært at få øje på, men trangen til at optræde som ægte militante trumfer ideologiske overvejelser.

  Kommentar by traveler — 10. januar 2019 @ 10:44

 20. De er vel syrienskrigere på lige fod med mumamedanertosserne? Så der venter resocialisering, krisehjælp, et lille krydstogt og måske en ny lejlighed når de vender hjem

  Kommentar by redneck — 10. januar 2019 @ 11:17

 21. 11:17 Kurderne er pro-palestina-pestilensen. Shia og Sunni er vigtigere for dem end Kristen/Jøde – Muslim. De er anti-ISIS, så meget skulle være sikkert :) Men det er svært at orientere sig i Syrienskrigen, da der er så meget misinformation. Israel er ISIS. De er allierede med Saudi Arabien, som amerikanerne og tyrkerne. Men nu trækker Trump dem jo ud. Iran er den rigtige fjende. For os er de jo alle fjender, men kurderne kæmpede på Assad’s side.

  Kommentar by Jack Nille — 10. januar 2019 @ 12:54

 22. Så nåede historien til forsiden af “BT”.
  Cadeau til dig, Kim.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Stem D, som D-dag.

  Kommentar by Neuhammer — 10. januar 2019 @ 13:00

 23. Det hedder ikke Rojava mere, nu må AFA altså til at følge lidt med i PKK’s seneste nyhedsbrev. YPG tigger Assad om at beskyttelse og har lukket hans arabiske hær ind – efter at Trump skred.

  PKK sælger sig til den enhver tid højestbydende. De griner af blege Instagram-krigsturister, der er komplet ukampdygtige og tror at de er Villy Fuglsang i 30’erne. Men igen: Alle der betaler er venner.

  Det er politisk cosplay, det der. De føler den virkelig som Spaniens-frivillige. De synger sikkert også Bella Ciao om lejrbålet. Lige indtil tyrkerne får fat i dem og giver dem en sidste røvfuld inden livet starter igen tilbage på VUC med uddannelsesstøtte, betonlejligheder, boligsikring, tjalden… og de store drømme.

  Kommentar by Syrienblog — 10. januar 2019 @ 18:54

 24. 85% af kurderne er mussere. Siger alt.

  Kommentar by River — 10. januar 2019 @ 20:59

 25. Hold kæft hvor latterligt, korantosserne vil sgu da skide på antifa. Lad Assad og Erdogan nakke dem.

  Kommentar by Flaskeposten — 10. januar 2019 @ 21:14

 26. Det er sgu lige før man begynder at få sympati for gode gamle Erdogan…

  Kommentar by Revisoren — 11. januar 2019 @ 19:54

 27. Kunne vi ikke skillinge sammen til en brugt AK47 til den fedladne kurder Özlem Cekic?

  Hun må føle sig langt bedre hjemme i den feministiske, marxistiske og økologiske stormagt Kurdistan end i det nationalistiske og islamofobiske Danmark…

  Kommentar by Revisoren — 11. januar 2019 @ 21:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper