9. januar 2019

Alex Vanopslagh (LA): “… det viser sig, at mine ting er ude hos… udrejsecenter Kærshovedgaard”

Selv liberalisterne begynder så småt at forstå, at humanistiske floskler om individets ukrænkelighed ikke nødvendigvis giver de bedste rammer for et trygt voksenliv. Tidligere LAU-formand Alex Vanopslagh på Facebook.

“Mellem jul og nytår havde jeg en træls oplevelse. Jeg sad i toget mellem Herning og Silkeborg og legede med min søn. Jeg var – indrømmet – ganske uopmærksom på mine ting, og da jeg skal stige ud af toget, opdager jeg, at min taske med computer, iPad og hele pivtøjet er blevet stjålet.

Jeg skynder mig at bruge ‘Find my iPad’-funktionen, og det viser sig, at mine ting er ude hos – surprise surprise – udrejsecenter Kærshovedgaard. I ved, derude hvor udviste og kriminelle asylansøgere bor, som dele af venstrefløjen synes, det er åh så synd for, hvis vi sender dem ud på den øde ø Lindholm.

Det hele ender lykkeligt – takket være nogle dygtige lokalbetjente og ikke mindst en god portion held, får jeg fat i mine ting igen. Det er der ingen grund til at gøre et større nummer ud af, tænker jeg.

I aften kan jeg så læse på Berlingske, at de udviste, kriminelle flygtninge fra Kærshovedgaard, der flyttes til øen Lindholm, vil have mulighed for at rejse til fastlandet flere gange dagligt – og de vil gudhjælpemig endda få tilskud til at få råd til færgebilletten. …

Der må kunne findes en bedre balance mellem hensynet til konventionerne og hensynet til samfundet som helhed.”

Oploadet Kl. 22:46 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97839/trackback

31 Comments »

 1. Ærgerligt at den labilt arrogante nar fik sine ting igen og at han ikke blev kulturberiget i tredie grad.

  Kommentar by Træt — 9. januar 2019 @ 23:16

 2. DET ER RET KLART at det med øen Lindholm blot er endnu en gang valgflæsk, endnu et politisk svindelnummer. Hverken V, K, R, S eller DF ønsker at hjælpe deres folk eller land. De har sagt ja til Marrakech-pagten, der er en atombombe under alt med økonomi, demokrati, velfærd, frihed, fred, sikkerhed og civilisation. I forvejen er Europa svækket og destabiliseret af EU demokratiske underskud …. af radikales, femi-fascisters og pladderhumanisters undergravende aktiviteter…. af familiefjendsk, mandsfjendsk og børnefjendsk familiepolitik…. af masseindvandring, kæmpekriminalitet, nye sygdomme og utallige nedskæringer og forringelser.

  Med Merkels og EUs marokko-udspil kan blive et dræbende slag mod Europas nationer og kulturelle værdier. Ved at acceptere dette udspil har V, K, R, S og DF etc. demonstreret at de giver pokker i Danmarks og danskernes videre skæbne.

  Kun hvis nye partier kommer til, har Danmark en chance for at overleve. Ellers vil det kun gå mod svenske og ragnarok-agtige tilstande.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. januar 2019 @ 23:18

 3. godt nok ot OT
  men jeg synes lige det skal med engang, det kan jo bryges senere.

  Børnebogsforfatter, børne- og socialminister, folketingsmedlem, statsrevisor og medlem af Københavns Borgerrepræsentation.
  Anus Sareen har fået nyt job: ‘En drøm er gået i opfyldelse’
  Mere i smudslitteraturen
  https://www.bt.dk/film-tv-og-streaming/manu-sareen-har-faaet-nyt-job-en-droem-er-gaaet-i-opfyldelse

  Ja så må man sige at DR endelig er blevet radikaliseret. ☻☻

  Kommentar by Sindsro — 9. januar 2019 @ 23:20

 4. Jeg mener at huske at politiet IKKE “involvere” sig i den slags sager.

  Kommentar by Santor — 9. januar 2019 @ 23:22

 5. .. Merkels og EUs marokko-udspilkan blive et dræbende slag….

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. januar 2019 @ 23:22

 6. En til perker, denne gang en frankieboy fra bøsseklubben med frølårene

  Kommentar by Jack Nille — 9. januar 2019 @ 23:34

 7. Nemesis i den skønneste form, og et stort Fuck you Alex Vanopslagh.

  Kommentar by Piphans — 9. januar 2019 @ 23:57

 8. Til helvede med lovskriverne. De snakker og snakker imedens de rager til sig af statskassens mønter. De har gjort livet sværere for os end enhver konge eller dronning kunne have gjort. De dhimmistrissere som skulle opretholde parnasset har det med at undskylde fremmede og sigte danskere.

  Kommentar by Nielsen — 10. januar 2019 @ 01:14

 9. “Selv liberalisterne begynder så småt at forstå, at humanistiske floskler om individets ukrænkelighed ikke nødvendigvis giver de bedste rammer for et trygt voksenlic”

  Had kan få folk til at skrive de dummeste ting.

  Liberalisterne findes næsten udelukkende i forretningslivet, og jeg kan forsikre, at der er det ikke de humanistiske floskler, der dominerer.

  Kommentar by storm — 10. januar 2019 @ 06:19

 10. @2 – Bent Nielsen:

  Helt enig i at det er et politisk setup og – vanen tro bliver vi uindviede danskere holdt for nar af de mange politikere der konstant fører os bag lyset godt hjulpet af en pilrådden MSM-presse.

  For ikke at krænke liberalister og andet skidtfolk, så burde vi skifte ordet valgflæsk ud med valgkebab, hvilket også sikkert vil gavne integrationen af islamiske kulturberigere.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 10. januar 2019 @ 07:02

 11. “Jeg har ikke noget imod indvandrere, jeg synes alle skal have én”, som min gode ven, en offenligt ansat universitetslektor sagde engang for snart ½ hundrede år siden, hvor der stadig var plads til humor.

  Grinet stivner, når man selv rammes. Der bliver flere og flere ramte af alt lige fra simpelt tyveri over voldtægt til halshugning.

  “Åbne grænser og lukkede kasser” var engang LA’s mantra. Det viste sig umuligt både at lukke grænserne og kasserne. Så nu er mantraet hos liberale og socialister: “Åbne grænser og åbne kasser”.

  En sjofel vits fra Canada (hvor illegale indvandrere også betales til at blive fremtidigt stemmekvæg for de røde)

  A Muslim immigrant kid in Toronto asks his mother,
  “Mama, what’s the difference between Democracy and Racism?”
  Mother (in Burkha) – “Well, son, Democracy is when Canadian tax payers
  work hard every day so that we can get all our benefits….. you know,
  like free housing, free health care, free education and grants to build mosques and community centres, more welfare payments than Canadian pensioners get, & so on & so forth, you know… that’s a Democracy”.

  “But Mama, don’t the Canadian tax payers get angry about that?”
  “Sure they do…. that’s what we call Racism!”

  Kommentar by A-mad — 10. januar 2019 @ 08:08

 12. Test af om det er muligt at sætte noget på

  Kommentar by tp — 10. januar 2019 @ 08:15

 13. Hvordan kan det være at forbindelsen har været blokeret i flere dage? Kan der oplyses noget om det? Et teknisk uheld eller hvad? Utilfredshed med min deltagelse i debatterne?

  Kommentar by tp — 10. januar 2019 @ 08:19

 14. -> tp

  Du er ikke blevet bannet, og har ingen kommentarerer i moderations- eller spambakken.

  Kommentar by Kim Møller — 10. januar 2019 @ 08:30

 15. Kl. 6.19 mener Storm at det er dumt at tillægge liberalister noget med humanistiske floskler. Men det er næppe forretningsfolk man ansér for især at være floskelmagere. Det er vist mere dem i “Liberal Alliance”, LA. Som nok ikke er andet end radikale forklædt som borgerlige. Anders Samuelsen er jo en gammel radikaler.

  Kommentar by tp — 10. januar 2019 @ 08:31

 16. Der er stadig plads til 1200 i Vridsløselille Statsfængsel.. og der er der lås på døren- vil de ud, ja så er der kun én vej.

  Kommentar by Hul igennem? — 10. januar 2019 @ 08:36

 17. A-mads morsomme historie 8.O8 fortjener at blive oversat til dansk. Det vil jeg gøre så snart jeg får tid. Medmindre en anden har tid.

  Kl. 8.3O k.m: Tak for oplysningen. Men flere indlæg i træk kom ikke på, selvom der blev skrevet om gentagen kommentar. F.eks. ved et indlæg om skod-avisen BT. Nå, men OK, det kan jo have været atmosfæriske forstyrrelser eller andet.

  Kommentar by tp — 10. januar 2019 @ 08:41

 18. Tak tp 08:41. (Desværre har jeg ikke selv lavet vitsen, men fået den tilsendt af en god ven)

  En sjofel vits fra Canada (hvor illegale indvandrere også betales til at blive fremtidigt stemmekvæg for de røde)

  Her er den på dansk i egen oversættelse. Der er sikkert plads til forbedringer? :-)

  “Et muslimsk indvandrerbarn i Toronto spørger sin mor,
  “Mama, hvad er forskellen mellem demokrati og racisme?”

  Mor (i Burka) – “Ja, søn, demokrati er når canadiske skatteydere arbejder hårdt hver dag, så vi kan få alle vores offentlige ydelser … .. du ved, gratis bolig, gratis sundhedsbehandling og sygehus, gratis uddannelse og tilskud til at bygge moskeer og muslimske kulturcentre og mere i kontanthjælp end canadiske pensionister får, og så videre, du ved … det er et demokrati “.

  “Men Mama, bliver de canadiske skatteydere ikke vrede over det?”
  “Jo, det gør de selvfølgelig…. det er det, vi kalder racisme! “

  Kommentar by A-mad — 10. januar 2019 @ 09:30

 19. De eneste færge fra Lindholm skulle gå til udenrigsminister terminalen i Kastrup

  Kommentar by redneck — 10. januar 2019 @ 09:44

 20. Kilde: focus.de

  Trump i en tale for få dage siden
  In seiner Rede formulierte Trump nun eine Frage, mit der er die Demokraten in die Enge treiben will: „Warum bauen eigentlich wohlhabende Politiker Mauern, Schutzzäune und Tore rund um ihre Häuser?“ Damit wirft er demokratischen Politikern Scheinheiligkeit vor, da sie eine Mauer an der Grenze als unmoralisch bezeichnen, sich selbst im Privatleben jedoch teilweise abschirmen.

  Hvorfor bygger velhavende politikere egentlig mure, beskyttelseshegn med porte rundt om deres boliger? når de synes en mur mod Mexico er umoralsk

  DET er lige sagen. Dem der ønsker kulturberigelse burer sig selv inde i gated Communities og lader pøblen slås med daglig vold, overfald, tyveri – fortsæt selv listen

  Kommentar by k.m. — 10. januar 2019 @ 09:51

 21. Hvor tyvekosterne ender har ikke den store interesse, men hvordan det går med boghandleren fra Brønshøj, her er alle sejl sat til. Man fornemmer forventningens glæde, hvis en journalist kan åbenbare noget, der ligner tortur.

  Kommentar by Menig 442 — 10. januar 2019 @ 10:41

 22. Globalisterne er helt færdige. Der kan ikke være mange gamle parcelshusnisser tilbage, som stadig ser fjernesyn, og holder sig selv for nar.

  Jeg nægter simpelthen at tro på, at hovedparten af danskerne endnu ikke har fundet ud af, at politikerne og journalisterne intet har tilbage, ingen troværdighed, kun dyb afsky for deres sanseløse vold på sandheden og al ære og værdighed.

  De er simple sataniske psykopatforbrydere, hele banden, uden undtagelse. Eller måske er der en undtagelse? Jeg spørger bare?

  Kommentar by Jack Nille — 10. januar 2019 @ 10:55

 23. Det er jo det der skal til. De stivsindede konventionbeskyttere skal mærke konsekvenserne af deres laden stå til på egen krop og ejendom. Lad os håbe på flere af den slags tilfælde, og lad os håbe på at de gennemskuer sammenhængene (de klogeste af dem).

  Kommentar by JC — 10. januar 2019 @ 13:33

 24. Hvor er det synd at det skulle ramme en fremtrædende LA’er, hvis parti har gjort så meget for at holde grænserne åbne.

  Kommentar by bjarne binee — 10. januar 2019 @ 13:49

 25. https://ekstrabladet.dk/nationen/kommune-i-tvivl-skal-somalisk-familie-uden-opholdstilladelse-have-kontanthjaelp/7468155

  Tja…..

  Kommentar by P — 10. januar 2019 @ 15:39

 26. 15/tp

  Jeg har aldrig stemt LA og tror, at de fleste betragter Anders Samuelsen som en letvægter.

  Derimod kan jeg godt lide Henrik Dahl, Merete Riisager og Joachim B. Olsen, og de hører jo netop til de mest effektive modstandere af “humanistiske floskler”. Igen og igen har de været ude og spiddet venstresidens “automat-humanisme”.

  Til dem, der ikke har forstået det endnu, kan jeg betro, at humanisme er godt på vej til at blive udryddet af de yngste generationer i forrentingslivet og det gælder både kvinder og mænd, at de iskoldt priorieter sig selv og egne muligheder, ligesom de koldsindigt ekspederer medarbejdere, der ikke makker ret med det samme, ud på kontanthjælp eller værre. Erhvervslivet er fuldt af minidikttorer, der ikke har noget til overs for humanistiske floskler.

  Fint at denne politiker fik sine ting tlbage. Jeg ved fra mig selv, hvor modbydeligt det er at være udsat for tyverier, og det er sket flere gange. Fra dansk side og rumænsk, og fra danskere, der uden grund troede, at jeg ville betale dem sort, har jeg oplevet hærværk for ca. 20.000 kr på min bil.

  Vi har masser af brådne kar i egne rækker, hvor slatne politikere og embedsmænd aldrig sørger for at få ryddet op. I øvrigt mener jeg, at der må findes en metode, så at man kan smide folk ud i stedet for at anbringe dem i lejre og måske på en øde ø, og jeg er fuld af sympati for de stakler, der har elkler måske får dem som naboer, og som har bebudet, at de vil arrange bustransport til København. Den trussel er et oprør, som både er blevet hørt og forstået.

  Kommentar by storm — 10. januar 2019 @ 15:55

 27. minidiktatorer

  Kommentar by storm — 10. januar 2019 @ 15:58

 28. Jack Nille.

  Hvorfor blande satanisterne ind i dette? Satanist er bare et skældsord ligesom racist og nazist. Ingen grund til at forstærke de rødes narrativ.

  Der er grupper, som kaldes satanister. Nogle enkelte accepterer betegnelsen, men ingen har noget med Islam at gøre og de fleste er lige så meget imod Islam som kommentatorerne på dette site (orker ikke at udrede grupperne).

  Kommentar by Acharya Tuisto — 10. januar 2019 @ 17:27

 29. DET KAN godt være at de radikale ikke er satanister på den måde at de samles for at dyrke hekse, trolde og satan selv, men de opfører sig som djævle overfor deres eget folk og land, og deres politik er så fascistisk, pervers, ond og rådden, at den fortjener at blive kaldt satanisk. Og på det seneste er det jo blevet helt klart, at de ønsker at gennemføre en etnisk udrensning af danskerne via invasion, besættelse og islamistisk hverdags-terror á la Sverige.

  Kommentar by tp — 11. januar 2019 @ 00:24

 30. 17:27 Islam er jo i sig selv anti-kristendom. Det er skabt som en modvægt til de kristnes succesfulde livsfilosofi, som har bragt verden så meget godt. En erobringsstrategi vendt mod kristendommen, som den har haft stor succes med, som man kan se. Anti-kristendom er det, vi også kalder satanisme. Nazisme, kommunisme og socialisme er også dybest set satanisme. Hvor man klassedeler og udrydder hele befolkningsgrupper. Især er det satanisme, fordi det er nazisme, som er satanisk i sin fravær af Gud, og det er nazisme, fordi det kalder man det, når staten udrydder befolkningsgrupper under fascisme.

  Kommentar by Jack Nille — 11. januar 2019 @ 05:18

 31. Er Alex på vej over til NB?

  Har set ham et par gange i Debatten på DR2, og han har hver gang været knivskarp!

  Kommentar by Revisoren — 11. januar 2019 @ 19:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper