10. januar 2019

Odense: Irakiske Ahmad Issa Aboud Al-mashahadi fængslet for drabsforsøg på nygift 21-årig datter…

Den 53-årige far hedder ifølge ‘Nemo’, der overværede grundlovsforhøret Ahmad Issa Aboud Al-mashahadi. Han er iraker, og striden der endte med drabsforsøg drejer sig formentligt om en konflikt relateret til den 21-årige datters bryllup. Et æresdrab, så at sige. Manden har tidligere været i behandling for en psykisk sygdom, og konen ville angiveligt skilles. Hun var tilstede i lejligheden under drabsforsøget. Selvom den sigtede har boet 15 år i Vollsmose, og driver en fiskeforretning i Bazar Fyn, så talte han ikke et ord dansk i retten. Foruden datteren, har manden tre voksne sønner. Den ældste søn, en dedikeret Hizbollah-fan, fortæller på Facebook, at den fulde historie kan høres fredag morgen på Radio24syv.

Fra Fyens.dk – Nægter sig skyldig: 53-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg på datter i Vollsmose.

“Dommeren må flere gange bede den sigtede 53-årige om at trække vejret. Den kortklippede mand sidder midt i retslokalet iført sort tøj og med venstre arm i slynge. …

Ifølge politiet har manden med adskillige knivstik i maven, lysken og ryggen bragt sin 21-årige datter i livsfare tirsdag eftermiddag. Det er hun ikke længere, men hendes tilstand beskrives som kritisk, og hun blev tirsdag lagt i respirator efter at have modtaget over 30 portioner blod på hospitalet. …

Den sigtede fortæller, at datteren blev gift for omkring 10 dage siden.”

(Ali Al-mashahadi, storebror til forurettede, 2015)

Oploadet Kl. 23:10 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97861/trackback

27 Comments »

 1. HVIS DATTEREN er i kritisk tilstand, er hun stadig i livsfare. Men for at bagatellisere, skynder systemet sig ofte at påstå at ofrene for knivstik, skud eller kølleslag er uden for livsfare, hvis der er bare 6O-65% chance for at de overlever. Og MORD kaldes for vold med døden til følge, for så sparer man en nævningesag. Vold med døden til følge gøres til uheldig vold, så forbryderen hurtigt kan løslades. Vores retspleje er i talrige tilfælde en slags parodi på retfærdighed. Volds-ofrenes lidelser tager man let på. Og danskere diskrimineres. Kunne nævne 1OOO eksempler på uretfærdige domme.

  I de lande hvor disse typer kommer fra, er der utallige tilfælde hvor kvinder bankes til plukfisk, stikkes ihjel med talrige knivstik, får smidt syre i øjne og ansigt, eller stenes ihjel, uden at der har været andet end en i vores øjne ret fjollet eller bagatel-agtig grund.

  Der er ingen logik eller fornuft i at de danske feminister og radikale kvindesagskvinder og lignende, arbejder på at afrikanisere og islamisere Danmark. De påstår at de ønsker ligestilling og bedre forhold for de danske kvinder, men samtidig fungerer de som villige hjælpere og nyttige idioter for en ideologi som er brutal, voldelig, bestialsk og blodtørstig i sin undertrykkelse af kvinder. Mere selvmodsigende kan det jo ikke blive.

  Kommentar by tp — 10. januar 2019 @ 23:57

 2. Er der overhovedet nogle nede fra sandkassen, der ikke er et psykisk tilfælde eller psykisk ustabil. Jeg glæder mig til og venter med længsel på, at hør, om der bare findes en eneste een.😴

  Kommentar by John sch — 11. januar 2019 @ 00:05

 3. Også mordforsøg bagatelliseres ofte. I denne sag er det jo ikke knivstikkerens “skyld” hvis datteren overlever. Uden 3O blodtransfusioner var hun jo død. Alligevel vil forbryderen sikkert få en stor rabat på straffen, hvis eller fordi hun overlevede. Iflg. straffeloven kan mordforsøg ellers straffes ligeså hårdt som mord, hvad der ofte vil være helt rimeligt.

  Kommentar by tp — 11. januar 2019 @ 00:07

 4. Ud med pisset.
  750 mio er på vej.

  Kommentar by Sindsro — 11. januar 2019 @ 00:27

 5. Enig med tp. Afstanden til hospitalet og lægernes indsats spiller en væsentlig rolle for dommen, selv om forbrydelsen er fuldstændig den samme. Et knivstik i fjerne egne straffes hårdere end et knivstik i København.

  Kommentar by Jakob — 11. januar 2019 @ 01:53

 6. #2 John, jeps det synes at være reglen, snarere end undtagelsen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. januar 2019 @ 01:58

 7. Der er nogle få der har voldtaget en stor religion.
  Ja. Nogle bagatelagtigt få 100 mio. af traumatiserede psykisk syge sabel og knivsvingende medlemmer af fredens religion.
  Vi får brug for nogle lasbiler med meget stort lad. Næste gang det kommer til et retsopgør – blot alene med vores dommerstand.
  Der skal styr på dem, og vore politikere og deres Goebbelske propagandaapparat MSM. Før vi kan addressere de store masser af uvaskede brune.

  Kommentar by White knight — 11. januar 2019 @ 03:33

 8. 15 år uden at kunne et pløk dansk.
  Bare rolig, udtaler Olgas mor. Om 5 år er han fuldstændig som os. Og tager en magistergrad i dansk.

  Kommentar by White knight — 11. januar 2019 @ 03:40

 9. 300.000 psykisk syge i Danmark.
  Direkte udgift = 38.000.000.000 kr/år
  Indirekte udgift = 90.000.000.000 kr/år

  Kommentar by Hul igennem? — 11. januar 2019 @ 04:17

 10. En lækkerbisken for psykologer og behandlere. Dejligt med fast arbejde

  Kommentar by redneck — 11. januar 2019 @ 06:30

 11. Lige så meget jeg ønsker musvinen smidt tilbage i junglen, har jeg alligevel en lille medlidenhed for pigerne. De er fanget i abemandens vold. Den mellemøstlige abemand er ganske enkelt en laverstående primat under chimpansen.

  Kommentar by Jp — 11. januar 2019 @ 07:12

 12. Det er denne “kulturberigelse”, Birte Weiss (S) lovede os.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. januar 2019 @ 07:21

 13. Han lyder som et tilfælde for den lukkede afdeling. Desværre er diagnosen nok kun “islam”

  Kommentar by BB — 11. januar 2019 @ 07:37

 14. Trist, at vores donorblod bruges på den slags.
  Det er jo bare Islam i en nøddeskal. Deres tro er mere vigtig end kærlighed til børnene.

  Forældre der gør sådan ved deres børn, burde ikke have lov at leve.

  Kommentar by k.m. — 11. januar 2019 @ 07:45

 15. Som Erdogan siger:
  “Der er kun een islam”.

  Kommentar by Bastardo — 11. januar 2019 @ 08:25

 16. Ak ja. En af utallige kvinder i Islam, som til fulde mærker dens kærlighed (ja ja ja…sort humor). Støt SIAD. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. januar 2019 @ 08:27

 17. NU SKAL VI jo huske på at islam er fredens, harmoniens og barmhjertighedens ideologi/religion, og at islamisering er lig med BERIGELSE. (bare spørg Marianne Helved) Derfor har knivstik, skyderier, vold mod skolebørn og fodgængere, hjemmerøverier, kidnapninger, voldtægter, stenkast, afskruede hjulbolte, farlig kørsel, mord og terror ALDRIG noget med islamisme at gøre. Det siger sig selv. Det er ALTID noget psykisk, som kan klares med lidt samtaler med nogle psykologer, et par gratis rejser med krydstogt luksusdampere og endnu mere familiesammenføring fra Afrika og omegn.

  Men “racisterne” vil jo altid misforstå, og opfatter derfor barbarernes voldelige udskejelser som afskyelig kriminalitet. Men som enhver væmligboer kan forklare, så er der i virkeligheden tale om uledsagede børn og voksne som bare har manglet kærlighed som små. Så hvis vi nu overdænger disse kriminelle bøller og mordere med masser af global kærlighed og endnu flere penge, så vil de hurtigt blive til socialt velfungerende medborgere. En simpel og sikker opskrift. Keine hekserei, nur behändigkeit.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. januar 2019 @ 08:50

 18. 15 år i Danmark og han kan ikke gøre sig forståelig på dansk. Det kan ikke være noget med tilknytningen til Danmark, der blokerer for udvisning.

  Kommentar by Menig 442 — 11. januar 2019 @ 09:42

 19. Var det her at faderen forsøgte at voldtage datteren på bryllupsnatten, eller er det en anden sag?

  Kommentar by P — 11. januar 2019 @ 10:02

 20. Og tænk hvad det koster det danske sygehusvæsen hver gang der er knivstik eller kugler der rammes en der ikke burde være her.

  Kommentar by IES — 11. januar 2019 @ 11:07

 21. P 10:02
  Det er som du skriver en anden sag, find evt historien på jyskevestkysten.dk

  Kommentar by k.m. — 11. januar 2019 @ 11:11

 22. Som andre er inde på; hvad har den familie efterhånden kostet Danmark? Og hvorfor fanden bliver de ikke bare sendt hjem, hvor de hører til? Man bliver så træt 😩

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. januar 2019 @ 12:02

 23. Som jeg skrev på ksdha om samme:

  “Selvfølgelig nægter han sig skyldig, for i hans bog om livspligter (volds-KOranen) er en så ulydig datter eller kone at henregne til de urene/vantro, så han har “bare” gjort sin pligt.
  Man skal IKKE glemme, at Fandens voldsmanual (KOranen) SKAL tages aldeles bogstaveligt og de få steder, hvor det ser ud til, at man dog er human i Fandens Religion, skal man huske, at denne “humanitet” KUN omhandler dem, som hylder Fanden OG bogstavtro følger hans voldsmanual.
  Ja, som vi (sammen med mange andre bestialske eksempler) kan se her i artiklen, så går Fandens tilbedere end ikke af vejen for, at tage livet af sine egne børn, blot for at fremstå som Fandens hellige og trofaste tilbedere!
  Der venter mangt en dansker en brat opvågning og varer det bare kort tid længere, så bliver den også blodig for både dem og os.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. januar 2019 @ 13:54

 24. Hør eventuelt indslaget med sønnen i radio 24syv morgen fra idag.

  Fuldstændig bizart.

  Faderen græder som pisket, da datteren bliver født fordi han kun vil have en dreng – han mener piger bringer skam over familien….

  Da datteren bliver gift, er faderen sur over, at han ikke længere kan bestemme om pigen må gå ud af lejligheden eller ej…..for som sønnen siger:

  “Nu er det jo hendes mand, der bestemmer om hun må gå ud eller ej”

  Komplet vanvid fra ende til anden.

  Kommentar by kent — 11. januar 2019 @ 16:13

 25. Hvis datteren dør, bliver den familiesammenførte kulturberiger så udvist?

  Kommentar by Træt — 11. januar 2019 @ 17:36

 26. Dagen vil desværre endnu snarere komme, hvor spørgsmålet “Om du er med, eller imod Danmark?”, det vil blive stilet.
  Og måske er det uafvendeligt- mennesker har altid forfulgt og aflivet dem der værger sig mod at være med flertallet, når mindretallet bliver for plagsomt.
  Og hvem er flertallet? Tjae.. det er ikke Radikale, det er ikke Alternativet, det er ikke LA, det er heller ikke Enhedslisten og det er især ikke islamisterne..
  Fattigdommen breder sig pga ovenstående og deres dovenskab og ugidelighed for medborgerne i nationen, og fattigdom får aggresionerne op i lyset, og så vil selv hr og fr middelborger gribe til de udrettede leer. Da vil polimikkerne længe være flygtet til Panama og deres snydepenge..

  Kommentar by Hul igennem? — 11. januar 2019 @ 17:37

 27. Tøzen kan formentlig snart findes på bunden af havnen…

  Kommentar by Revisoren — 12. januar 2019 @ 20:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper