11. januar 2019

Vissenbjerg Kirke-skændingen: Fr. Jensen står frem – Jeg kan som mor kun ‘undskylde det er ik okay’

Den videofilmede skænding af Vissenbjerg Kirke, blev mediemæssigt omgæret af mystik, og jeg har rutinemæssigt forsøgt at få sat etnicitet på de pågældende. Det er ikke lykkedes mig at skaffe en usløret video, men jeg kan dog med sikkerhed afsløre, at den ene gerningsmand er dansker. Selvom ‘fakenews’ ofte blot er et begreb der bruges om ubekvemme sandheder, så bør sandheden alligevel være et mål i sig selv. Multikultur bliver ikke pludselig en god ide, blot fordi der findes uregerlige danske teenagere.

(Mor til den ene står frem på Facebook, januar 2019)

Uddrag af debat på Fyens.dk.

T. Larsen: Skal vi gætte på oprindelsen?

A. Helboe: Hvad har det med sagen at gøre?

Undertegnede: Lad os få sandheden frem, så der ikke opstår fordomme.

Oploadet Kl. 11:41 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97866/trackback

28 Comments »

 1. Jeg sagde det jo. De var slet ikke destruktive nok.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. januar 2019 @ 11:48

 2. Det betyder ikke at hele gruppen er etnisk dansk. Nogen unge danskere er desværre medløbere i indvandrer-slæng

  Kommentar by k. m. — 11. januar 2019 @ 12:07

 3. “…jeg har fra han var en lille dreng lært ham, hvad der er rigtigt og forkert”.
  Fru Jensen; skal vi blive enige om, at dét forehavende er du heller ikke sluppet heldigt fra.
  Jeg fornemmer en vis ansvarsfraskrivelse her. Og en bebrejdelse af det danske behandlersystem. Overfor sønnike der øjensynligt er produceret med en grim vævefejl i kysen.
  Som med hans formentligt brune kompaner, er det altid nogen andens skyld. Og med hensynet til den manglende hjælp fra “systemet”. Så kan penge kun bruges een gang. Vil man ha’ stakkels sand/ negere for alle pengene. Ja, så er der ikke flere, når vi kommer til din lille “solstråle”.

  Kommentar by White knight — 11. januar 2019 @ 12:12

 4. Som TV2 synger at det er samfundets skyld og ja det er rigtig for samfundet undlader at give sanktioner mod kriminelle personer i Danmark uanset forbrydelsens grovhed, vandalisme var før i tiden strafbart af hensyn til samfundet, men i dag er alting ingenting værd i elitens tankegang, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. januar 2019 @ 13:02

 5. GÆTTER PÅ AT DER HER igen er tale om en af disse enlige fraskilte mødre, som ikke magtede at opdrage børnene på forsvarlig vis. Det vrimler med disse mødre som pga. småting, egoisme, luner, løsagtighed og systemets radikale og femi-fascistiske propaganda og pengepræmier lod sig lokke til at opløse og splitte familien, så de kunne komme til at dyrke sig selv og deres egen “frigørelse” og systemets fordelagtige skilsmisse-service forbeholdt kvinderne. Der er ligger megen politisk manipulation og dameblads kampagne-snak til grund for at skilsmisse-procenten er steget til verdensrekord-højder.

  Sandheden er at den kommunistiske-/radikale-/femi-fascistiske familiepolitik er en slangerede af løgne, perversiteter, korrumpering, undergravende- og familiefjendske ordninger plus djævelske former for bureaukratisk udnyttelse og tyrannisering af både mændene og børnene. Som er retsløse overfor femi-bureaukraternes magtmisbrug og diskriminerende, ondskabsfulde tvangsordninger, der ikke sjældent gennemføres ved brug af trusler og politistats-agtige metoder. Aldrig før har der været så mange faderløse børn som nu, aldrig før har der været så mange ulykkelige, stressede og stofmisbrugende taber-unge som nu, og aldrig før har så mange mænd været nedgjort, nedværdiget, forhånet, sjoflet og trådt på af “systemet”.

  Danmark er nok det mest radikale, fascistiske, perverse og pilrådne samfund i verden, hvad angår familiefjendsk-, mandsfjendsk- og børnefjendsk politik.

  Femi-fascisternes og de radikales familiepolitiske system er en kræftsvulst på samfundslegemet.

  Kommentar by P Jensen — 11. januar 2019 @ 13:16

 6. Jeg er 100% enig med P Jensen, som virker yderst fornuftig :)

  Kommentar by Jack Nille — 11. januar 2019 @ 13:19

 7. Det er også dårlig stil, at moderen her hele tiden skriver “ik” i stedet for ikke.
  Det er forfladigelse af skriftlig dansk, men sønnen sidder nok også med hættetrøjen op over hovedet i skolen, i ren trods over samfundet

  Kommentar by k. m. — 11. januar 2019 @ 13:29

 8. Ps: Har lige læst en avisartikel i EB om en fraskilt mand der har mistet sin datter, fordi hendes enlige mor forhindrede at hun kom under lægebehandling pga. forgiftning med narko-stof. Pigen døde, men kunne have været reddet. Nu er moren tiltalt for sit medansvar, bl.a. for at en læge og ambulance ikke blev tilkaldt i tide. Men pigens far hånes af Københavns kommune, og nægtes oplysninger om forløbet, da han ikke har del i forældremyndigheden. Familie-juridisk er manden et nul og eksisterer ikke.

  Kommentar by P Jensen — 11. januar 2019 @ 13:31

 9. Kvinder … Kjeld fra Olsen Banden sætter ord på:

  https://youtu.be/WSrDtzL-wYY

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. januar 2019 @ 13:32

 10. Fr. Jensen er så fattig, at hun end ikke har råd til kommaer.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 11. januar 2019 @ 13:51

 11. Kim, det tjener dig virkelig til ære at dementere rygter baseret på facts. Det kunne mange “rigtige” medier lære af.

  Kommentar by redneck — 11. januar 2019 @ 13:55

 12. Måske virker det lidt rigeligt bagklogt nu, men det med at jonglere med alterlys lyder ikke muslimsk/ arabisk. Det er alt for – tilgiv mig, for jeg tager det skam alvorligt- humoristisk. Destruktive muslimer har en helt andet målrettethed med størst mulig skade og ydmygelse.

  Kommentar by Uno — 11. januar 2019 @ 15:43

 13. redneck — 11. januar 2019 @ 13:55:
  Enig!

  Mine tanker om den danske dreng og hans Mor er:
  Mon hendes kære søn er udstyret med en så lav intelligens, at han må søge selskab hos endnu lavere stående, for at overbevise sig selv om en form for berettigelse/anerkendelse? Hvis moderen har været sit ansvar bevidst (om hans fejlslagne vej), hvorfor i alverden har hun så ikke holdt knægten hjemme?
  Jeg vil PÅ INGEN MÅDE tage en Mor i forsvar, der påberåber sig systemets skyld for sit fejlslagne barn!, men derimod spørge HVORFOR hun ikke har inddraget barnets Far i at afhjælpe problemerne? Langt de fleste i dag, har dog, efter mit kendskab dertil, fælles forældremyndighed.
  …………
  OT:
  Jeg ved, at en del fædre her i landet føler sig ramt af skilsmissesystemet som Far, men hvad har Far da gjort for, at få en u-undgåelig skilsmisse til at køre i SAMARBEJDE med barnets Mor, til FORDEL for barnet? Her spørger jeg i aldeles uvidenhed, men for at forstå. Det må da være bedre at arbejde positivt sammen med en “negativ” Mor, end slet ingen indflydelse at få?
  Selv er jeg skilt fra mine børns Far i 1980, hvor HVIRKELIG stort set alle mødre alene fik tilkendt forældremyndigheden, men den praksis ser jeg da bestemt ikke mere. Jeg kunne bestemt godt have ønsket, at børnenes Far var mere interesseret i børnenes liv, men det problem stod jeg alene med, for han havde, som før, andet at dyrke sit image på, som det nu var den gang.
  Derfor kommer jeg også ofte med modspørgsmålet: “Hvor var mændene?” når de selv samme i dag skælder ud over, at det alt sammen er/var kvindernes skyld. Det var trods alt ikke så nær alle kvinder der blev skilt, for at kunne “dyrke” sig selv, så måske har de gode fædre også selv en del af skylden?

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. januar 2019 @ 16:38

 14. .Sidder i skolen.. Ha!
  Han er nærmere 3-generations professionel bistandsmodtager- og ud fra omgangskredsen at dømme også håbløst tabt af hans mor, der heller ikke lader til at have tænkt dybere over hvilken elendig rollemodel hun er.
  Han havde nok haft bedre af at være hos sin far, men det er måske en bistandsyallah- det er synd for børnene, men kun til en vis grænse- selvom man vokser op i et nassermiljø, så kan man faktisk sige farvel til bunden og tage ansvar for sig selv, det er der masser af ordentlige mennesker med sølle barndom, der har gjort.
  Hun må tage sig alvorligt sammen, få sig et job og blive en ordentlig rollemodel, start med at lære et ordentligt dansk.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. januar 2019 @ 17:22

 15. # 16.38….Her er nogle kendsgerninger ang. SKILSMISSER OG SPLITTEDE FAMILIER.

  I ni af ti tilfælde er det kvinden der vil skilles. Ret logisk da det er hvad medierne, advokaterne og skilsmisse-systemet ansporer og opfordrer til.

  Efter skilsmissen giver det feminiserede system al magt og alle fordele til kvinderne. Nogle kvinder misbruger ikke magten, men laver nogle fornuftige aftaler med ex-manden omkring børnene.

  Andre kvinder misbruger deres magt på det skammeligste, og bruger børnene som gidsler mod manden. Saboterer samkvemsretten, laver pengeafpresning, opdigter falske anklager mv. Og hvis børnene flygter hen til deres far, eller afleveres en time for sent, ringer hun straks til politiet, der af underlige årsager altid har resourcer til at chikanere manden, og til brutalt at slæbe afsted med børnene selvom de ikke vil med.

  De dårlige mødre mod de gode fædre, det er skilsmisse-bureaukratiets arbejdsområde. Fordi: de gode mødre undgår den slags konflikter….og fordi: de dårlige fædre er ligeglade og holder sig væk, og kan derfor ikke chikaneres. Men en far der føler ansvar for sine børn, vil naturligvis ikke svigte dem, og hvis ex-moren oveni udvikler alkoholisme eller på anden måde er en fallit som forælder, så er manden jo nødt til at bevare forbindelsen med børnene. Og det kan blive til flere år i en slags helvede. For er kællingen først blevet ondskabsfuld eller fordrukken eller hvad hun er, kan hun på talrige måder gøre livet meget trist, surt, træls og besværligt for manden og børnene. Og hun kan være næsten 1OO% sikker på at systemets femi-fascistiske bureaukrater bakker hende op, ligegyldigt hvad hun finder på. Om hun så kører børnene fuldstændig ned psykisk, skal hun nok få opbakning. Om hun så er nok så smålig, nedrig og let gennemskueligt løgnagtig, bakkes hun op. Og resultatet er ofte at børnene kun ser deres far når de selv flygter hen til ham. Oveni kommer så alle de svinestreger, svindelnumre og beskidte julelege som nævenyttige, arrogante eller uduelige bureaukrater selv opfinder.

  “Men den praksis ser jeg bestemt ikke mere”. Nej, for du ser kun hvad medierne vil have dig til at se. Eller hvad du ønsker at se.

  Så længe de kvinder der er hensynsløse overfor deres egne børn, kan lyve så stærkt som en hest kan rende, og trække både systemet og manden rundt i manegen, og udnytte at hun har alle rettigheder og manden og børnene INGEN, så længe magtfordelingen er så pilskæv, vil systemet appellere til de dårlige mødres værste sider, og vil ikke skabe løsninger, men snarere konflikter. Og så foregår sagsbehandlingen oftest i et så langsomt snegletempo, at det i sig selv skaber konflikter, eller resulterer i uretfærdige afgørelser.

  Det rigtige ville være at manden, konen og børnene havde lige rettigheder. Men det har kvindesagskvinderne, feministerne og ligestillingsfanatikerne bekæmpet lige siden 1968. Derfor kan systemet behandle manden og børnene som det skidt man træder på, mens ex-konen gøres til kejserinde.

  Skilsmisse-bureaukratiet er gennemsyret af femi-fascisternes foragt for mænd og familieværdierne, og af deres storhedsvanvid på egne og andre kvinders vegne. Feministernes ofte idiotiske og perverse sagsbehandling og rutinemæssige bureaukratiske terror mod mænd og børn har været årsag til tusindvis af årelange tragedier, og tusindvis af ødelagte barneskæbner, men det fortier massemedierne selvfølgelig også.

  Mange eksempler kunne fremlægges på at det kan være en sag om liv eller død, om et barn beholder sin far eller ej. Med en god og ordentlig far til at støtte og hjælpe sig, er et barn langt bedre stillet, end hvis det gøres faderløst. Det forstod de allerede for 1OOO år siden. Men nutidens feminister foretrækker faderløse børn og nedværdigede mænd.

  Hvor latterligt og perverst systemet er, kan dog ikke forklares i korthed. Men med mange eksempler kan man nok gøre det nemmere at forstå hvor totalt råddent systemet i virkeligheden fungerer. Det kan vi måske komme tilbage til.

  Kommentar by P Jensen — 11. januar 2019 @ 18:06

 16. Koncentrationen af væmligboere i debatsporet på FYENS.DK er overvældende.

  Kommentar by Træt — 11. januar 2019 @ 22:23

 17. Jeg har det ikke fra medierne og taler KUN ud fra egen erfaring og de skilsmisser jeg har kendskab til. Af sidstnævnte er der to fædre der har fået status som hovedsæde for børnene og hvoraf den ene har fået det på trods af børnenes klare og velbegrundede ønsker om, at bo hos moderen. Der er ikke alkohol i spil, men en anden Mor kæmper for, at sønnen ikke skal hentes af en kronisk alkoholiker. Andre mødre lægger et pænt arbejde i, at fastholde faderen på sine weekend-forpligtelser og inviterer endda de fædrene bedsteforældre med til de fødselsdage, som fædrene føler sig overfordret af. Jeg kender dog ikke til skilsmisser, der er endt så ulykkeligt, at den ene forældre er sat helt ud af spil, men jeg kan forstå den frustration og vrede et må afføde. Jeg kan dog ikke forstå, at ramte fædre af den grund føler sig berettiget til, gang på gang, at give alle kvinder skylden for alle landets ulykker.
  Jeg erkender, at der skete meget, da kvinderne kom ud på arbejdsmarkedet og selv begyndte at tjene til husholdningspengene og mine erfaringer, fra egen og mine forældres generation er, at mændene var aldeles fraværende i den udvikling som skete, både for kvinderne og i samfundet. Det er i mine øjne en stor årsag til, at “feminismen” tog overhånd, men det berettiger mig da ikke til, kontinuerligt, at lægge alle mænd til had for dette.

  Ja, det er OT, men da de generaliserede beskyldninger over for kvinderne efterhånden kommer til udtryk under næsten ethvert blogtema, tillod jeg mig denne gang, at komme med et par modspørgsmål og erfaringer, der måske kan hjælpe lidt på de evige beskyldninger mod os.

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. januar 2019 @ 22:50

 18. Ja, fru Carstens, du taler ud fra nogle få enkelt-tilfælde. Men jeg har sammen med andre studeret det mafia-lignende familiebureaukrati og dets talløse overgreb og forbrydelser gennem flere år, så jeg véd hvad jeg taler om. Det bureaukrati er ligesom DR, Pollertiken og væmligboer-bevægelsen og MR-institutet domineret af kommunister og femi-fascister. Jeg har aldrig givet alle kvinder skylden for alle landets ulykker, så jeg véd ikke hvor du vil hen med den snak. Jeg går mere ind for at “nogle kvinder er som engle, andre er som kællinger fra helvede”. Fik du fat i pointen med at familie- og især skilsmisse-bureaukratiet IKKE er til for alle kvinder, men tværtimod fortrinsvis bruges af de kvinder som uden at skamme sig bruger deres børn som våben og afpresningsmiddel mod deres far. Du har en smule travlt med at kritisere mændene, men de skyldige i at familiepolitikken er blevet så familiefjendsk og børnefjendsk er først og fremmest kommunisterne, de radikale og femi-fascisterne/feministerne/kvindesagskvinderne.

  Hvad polititik-kvindernes FLERTAL angår, forstår du tilsyneladende ikke at de i årevis har konspireret mod alt med demokrati, kultur, traditioner, økonomi og meget mere, udfra nogle meget egoistiske og kortsynede motiver, og ud fra deres tilbøjelighed at handle ud fra ret primitive følelser, fremfor realistisk tænkning. Deres pladderhumanisme, deres selvmodsigende målsætninger og deres overfladiske, ulogiske, forvirrede, lunefulde, hykleriske og urealistiske/tåbelige holdninger til alt muligt har svækket og destabiliseret Europa, og bragt Sverige tæt på kaos, kollaps og borgerkrig.

  Så skriver du “da kvinderne kom ud på arbejdsmarkedet”, som om det bare var noget tilfældigt eller noget de selv fandt på. Men sagen er jo at de blev presset og drevet væk fra hjemmene, som et led i kommunisternes politik, med at feminisere samfundet og undergrave familiemønstret og familietraditionerne. Der var i sin tid store propaganda-kampagner hvor husmødre blev hånet som værende “dumme”, mens mændene der forsørgede hele familien med een indtægt, blev mistænkeliggjort og kaldt hustyranner, ligusterfascister og andet grimt.

  Kommunisterne/de radikale har siden 196O-68 givet den som humanister, mens de i virkeligheden har arbejdet flittigt på at underminere alt og vende alt på hovedet. Det er især derfor at nutidens samfund er så forrykt og menneskefjendsk som det er. Medierne domineres af marxister og feminister, og året rundt propaganderes der for kvindesager, indvandring, multi-kulti, Afrika-hjælp, klimaredning, EU, FN, verdensredning og alle mulige skøre og korrupte projekter.

  Du har ret i at mændene har været for passive, men netop pga. mediernes fortielser, løgne og bortforklaringer har mændene stort set ikke anet hvad der i stor målestok foregik af organiseret forbrydelse og svineri overfor familierne, mændene og børnene.

  Kommentar by P Jensen — 12. januar 2019 @ 00:30

 19. Alligevel ? Sandheden bør være målet. PUNKTUM. -uden forbeehold.

  Kommentar by Nielsen — 12. januar 2019 @ 01:14

 20. Kvinderne har sgu altid arbejdet. For de brede masser var den hjemmegående husmor kun en parantes i nogle få tiår.

  Kommentar by Træt — 12. januar 2019 @ 05:00

 21. Fy, må I ikke. Drengestreger og sagen er glemt. Kirken stod jo åben og lokkede. Så kirken idømmes sagsomkostningerne og erstatning til børnene.

  Kommentar by P — 12. januar 2019 @ 09:17

 22. I det øjeblik vi besluttede, at det skulle være en social begivenhed frivilligt at opløse familien, med tildeling af ekstra ydelser, satte vi ind med opløsning af kernefamilien. Man har ingen modstandskraft mod opløsningen. Jo, kvinderne får måske børnene, men vi har alle tabt på det.

  Kommentar by Uno — 12. januar 2019 @ 09:22

 23. Ja, alle har tabt på at kommunisterne/socialisterne/feministerne, de radikale og de skabsradikale har domineret partiernes politik gennem mange år. De røde ødelægger alt. Det med husmødrene virkede udmærket og var godt for børnene, og familierne var selvforsynende med brød, flødeskumskager m.m., men så lavede medierne en hetzkampagne mod de hjemmegående kvinder, og partierne skruede skatterne så højt op at een indtægt ikke længere var nok.

  Kommentar by P Jensen — 12. januar 2019 @ 09:55

 24. I øvrigt burde enhver ansvarlig regering omgående gå i gang med at nedlægge samtlige muhammedanske kaserner (moskéer) i landet.

  Sæt i gang!

  Kommentar by Revisoren — 12. januar 2019 @ 19:59

 25. Tiden løb fra mig i aften, da jeg var optaget af, at skrive en kommentar, til Lars Løkke Landsforræders tale d.d. ved Louisas begravelse, på:
  https://ksdha.wordpress.com/2019/01/12/loekke-om-terroren-i-marokko-hvad-kan-faa-nogen-til-at-tage-livet-af-de-to-piger-jeg-kan-ikke-forstaa-det/comment-page-1/#comment-5483

  Jeg vender tilbage søndag aften.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. januar 2019 @ 23:43

 26. Det bliver så nu i stedet for i aften, da denne weekend fyldes med dejlige, hjemlige, overraskelser, som jeg ikke kan forudse ;-)

  Det er altid godt at læse andres indfaldsvinkler til problemerne, men viden afføder jo ofte flere spørgsmål. Her f.eks.:

  Hvorfor mændene dengang lod sig overrumple af de nævnte meningsdannere, når nu der er/var så kloge og stærke og tilmed lod kvinderne/hustruerne alene om at tackle de venstredrejede udviklinger/udfordringer i sin tid, både i børnehaver, skoler og på uddannelsesinstitutioner?

  Og hvorfor har de mange mænd da ikke manet sig op til kæmpe protester under vejs? De, mændene, har da haft langt større slagkraft, end kvinderne, gennem deres arbejdsmæssige – og interessemæssige netværk.
  – mens kvinderne, der pr. definition, gik hjemme og ikke havde forstand på/kontakt til politik og først skulle have sig etableret i de verse skadelige feministiske grupper.

  Jeg KUNNE godt få den tanke, når jeg læser de beklagende fædres fortrædeligheder, at nogen måske, dybest set, ønsker dele af den islamiske “kultur” indført i Danmark, så kvinderne ikke var/forbliver så ustyrlige? Det var da en “nem” løsning, der ikke kræver mændenes kampmod ;)

  Noget andet er, at nok er mange mænd trængt af den “feministiske” udvikling, men som der, korrekt, skrives i kommentarerne, så er alle vore samfundsfunktioner jo ramt af den vedvarende afvikling. Og derfor er det ret “enfoldigt”, når man, her, konstant skriver, ud fra sin egen ramte sårbarhed. Jeg er, som ramt af flere, uoprettelige, fysiske handicaps, også ramt alvorligt af systemet, men de specifikke problemer det giver, må jeg jo løse ad de kanaler, de er henhørende under, MENS jeg på andre fronter, som her, får luft og input vedrørende den fortsatte venstre/radikal-drejede udvikling og den islamisering de nu er i gang med at trække ned over os.

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. januar 2019 @ 16:42

 27. masochisme/sadomasochisme

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. januar 2019 @ 23:50

 28. Ups, forkert tråd *G*

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. januar 2019 @ 23:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper