11. januar 2019

Sarah Mahfoud, færøsk/syrisk bokser: “… mange steder i Syrien er jo slet ikke ramt af den her krig”

29-årige Sarah Mahfoud har en syrisk far og en færøsk mor, men har levet i Danmark siden hun var fire år. Hun blev angiveligt kendt i ‘Vild med dans’, men kan for tiden ses i ‘Til middag hos…’ på TV3. Herunder lidt fra dialogen, kort før selskabet skåler på ‘det multikulturelle’.

Sarah Mahfoud, bokser: … jeg har rejst til Syrien lige siden min barndom, har været der i lange perioder af gangen. Så jeg føler mig virkelig som en syrer, lige så meget som en færing. Altså, jeg rejser også til Færøerne flere gange om året. Og så er der jo Danmark, som jeg bor i, som jeg jo også elsker. Det er jo her mit liv er.

Jens Werner, danselærer: Hvordan er situationen i Syrien i dag?

Sarah Mahfoud: Situationen i Syrien er jo ikke så god, der har jo været noget borgerkrig siden 2009. Nej, 2011. Altså, mange steder i Syrien er jo slet ikke ramt af den her krig. Det er jo kun nogle bestemte udsatte områder, og i de områder hvor størstedelen af min familie bor er ude ved kysten, og der er ikke rigtig er noget. Så de har det rigtig godt. Det jeg ser i nyhederne om Syrien – jeg kan godt se, at der er krig og ødelæggelse, men jeg synes man glemmer lidt alt det der foregår uden om det her lille område der er ramt af det. Hele landet som sådan, den frihed som folk taler om der ikke er, den synes jeg der er. Altså, jeg opfører mig på samme måde, går klædt på samme måde, når jeg er i Syrien, som når jeg er her. Jeg synes medierne viser et rigtigt forkert billede af Syrien.

Sarah Mahfoud: Man mangler ligesom det rigtige Syrien. Det Syrien, som jeg kender. … Folk tænker jo, når jeg siger, at man sagtens kan rejse til Syrien, at ‘det kan man jo ikke, der er jo krig i hele landet’. Nej, der er krig i dele af landet, men der er ikke krig i hele landet.

Bryan Rice, sanger: Det kommer bag på mig, at Sarah siger at det ikke er noget problem at rejse til Syrien. … Det er ikke det billede man får i medierne i Danmark, men det giver mig da nærmest lyst til at tage på ferie.

(Færøsk/syriske Sarah Mahfoud, bokser; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 12:58 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97870/trackback

58 Comments »

 1. Er dansemusen ikke klar over at de statsstøttede medier leverer fake news døgnet rundt 365 dage om året, eller lyver han ligesom resten af linselusene og reality deltagerne der bakker op om godhedsindustrien, alle såkaldte flygtninge rejser på ferie til de lande som de ikke vil udvises til, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. januar 2019 @ 13:10

 2. Der har sikkert overhovedet ikke været krig. Det er bare et kæmpe hoax for at få analfabeterne importeret, og for at stjæle vores penge.

  Kommentar by Jack Nille — 11. januar 2019 @ 13:16

 3. Det har været fredelige områder under hele borgerkrigen. Ikke én syrer skulle være i DK.

  Kommentar by BB — 11. januar 2019 @ 13:26

 4. Det er præcis det samme, jeg har hørt fra mine syriske kolleger igennem flere år. Ja, de rejser til Syrien i forbindelse med højtider og familiebegivenheder. Intet problem. Men det vidste vi vist godt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. januar 2019 @ 13:48

 5. Men – det hjælper ikke at påpege det, for De Gode reagerer udelukkende med vrede, når de præsenteres for kendsgerninger, der er “vand på Højrefløjens mølle”.

  Det sjove er, at når De Gode ad åre besinder sig, kan de godt huske deres vrede, men de kan ikke huske, hvorfor de reagerede sådan på at blive stillet overfor fakta. De kan sjældent forklare, hvad der fik dem til at reagere som de gjorde.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. januar 2019 @ 13:54

 6. Forklarer jo også den tyske “journalist” som rejste ned og besøgte ISIS, og drone-overflyvningerne af Aleppo for nu at forsikre os om, at der virkelig var blevet bombet og mange andre ting, ikke mindst de afhuggede journalisthoveder, ISIS og der er nok meget andet, der giver bedre mening, hvis vi går ud fra, at det hele er løgn, hvad det jo typisk er.

  Kommentar by Jack Nille — 11. januar 2019 @ 14:03

 7. ALT HVAD DE RADIKALE GODHEDSMENNESKER rører ved, bliver til noget meget GIFTIGT. Efter 5O års senden millioner og milliarder til Afrika, er intet blevet bedre, tværtimod. Pengene er gået til våben, landminer og pigtråd samt luksus til herskerne, plus overfodring af undersåtterne….. med overbefolkning, ruinering af landbrug og ødelæggelse af enorme naturområder til følge.

  Og nu vil de samme radikale og skabsradikale kliker have at Europa skal importere og forsørge befolkningsoverskuddet, 75O millioner, 1OOO millioner eller 15OO millioner afrikanere og arabere. (Marrakech-pagten)

  I forvejen har de samme radikale kliker, bestående af rødfascister, feminister, pladderhumanister, hyklere og korrupte pampere, undergravet og svækket Europas nationer og demokratier.

  Tilsyneladende har godhedsindustrien og de løgnagtige medier som mål at nedbryde og udslette alt hvad der findes i Europa af økonomi, fred, velfærd, sikkerhed, civilisation og frie nationer. Det kan ende i den værste terror og det største massemord verden endnu har set.

  Godhedsindustrien burde tage navneforandring til ondskabsindustrien. Og alle de falske humanister og verdensfrelsere bør fremover betragtes som fascister og nyttige idioter.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. januar 2019 @ 14:07

 8. 14:07 Hørt, Bent

  Kommentar by Jack Nille — 11. januar 2019 @ 14:11

 9. Slår mig lidt, at når det altid lykkes RT, som eneste medie at bringe den anden side af virkeligheden, så er den side jo akkurat ligeså forløjet, og deres tilstedeværelse passer jo også som fod i hose til at løfte deres narrativer og underliggende agendaer i forhold til befolkningernes opfattelse af verdenssituationen

  Kommentar by Jack Nille — 11. januar 2019 @ 14:17

 10. Flyver og farer fra Syrien til Færøerne – hun får da udsendt noget CO2.

  Send alle Syrere hjem.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 11. januar 2019 @ 14:26

 11. Vi fyldes med løgn fra MSM, – trædes under fode af Fandens tilbedere, -lænses for egne rettigheder af politikkere og – udhules økonomisk af hele godhedsindustrien, alt i mens vi må lægge børn og børnebørn i hænderne på følgerne af foranståendes fejldispositioner: nutidens pædagoger og lærere fra vuggestue til “højeste” trin på universiteterne og bevidstløst knokle videre/hårdere, for at de nævnte ikke skal kunne pege fingre af os.

  “ja, men det må da være godt for noget?”
  Ja, for alle Fandens nyttige idioter, der skider en hund i egne efterkommere, for i topegoisme at kunne sole sig i hyggetjente penge og alle dem, der lige så egoistisk pudser glorier, med “åhh så gode gerninger” for vore kommende bødler og: frem for alt Fandens tilbedere, der skrald griner, feder og formere sig lystigt på vor regning og flittigt træner deres afkom efter Fandens voldsmanual og endelige mål: Vores undergang!

  Der venter mangt en hjernevasket dansker en brat opvågning og varer det bare kort tid længere, så bliver den også blodig for både dem og os.

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. januar 2019 @ 15:04

 12. I vores kultur følger vi faderen, derfor er syrisk/færøsk nok mere korrekt end færøsk/syrisk.

  Kan se hun bærer “Fatimas hånd/Hamsa/Khamsa” om halsen – er der nogen der ved om hun er muslim? Den bæres primært af muslimer.

  Kommentar by Polka — 11. januar 2019 @ 16:49

 13. Morten – – – — 11. januar 2019 @ 13:48

  Så burde deres asylstatus fratages alle, der rejser hjem, men anstændighed er ophørt.

  Kommentar by tavsen — 11. januar 2019 @ 16:49

 14. Ude ved kysten – det er Alawitternes højborg og der ligger den Russiske flåde- og flyvebase. Hun har nok Alawit baggrund.

  Der har aldrig været en borgerkrig i Syrien. Der har været en Proxykrig (skabt af Saudierne, USA, Tyrkiet og sandsynligvis også Israel) og det er noget helt andet. Trump gider ikke det spil mere, som han har arvet, og vil ud af det. Hurra for det!

  Kommentar by Acharya Tuisto — 11. januar 2019 @ 16:59

 15. Hvis faderen er muslim er hun automatisk også. Sådan er loven, med mindre hun er konverteret – og det er jo livsfarlig.

  Kommentar by k.m. — 11. januar 2019 @ 17:16

 16. – Flere

  Hun er Alevi-muslim, så vidt jeg ved.

  Kommentar by Kim Møller — 11. januar 2019 @ 17:22

 17. Ifølge hendes facebook side hedder hendes bror Allan Mahfoud, også bokser.
  Han ligner en standard mellemøstlig mand

  Kommentar by k.m. — 11. januar 2019 @ 17:26

 18. Vi (Danmark) har jo stadig gode relationer til Assad styret i Det Danske Institut i Damaskus, der åbnede dørene i 2000 og ifølge deres hjemmeside er Danmarks eneste videnskabelige institution i Den Arabiske Verden.
  http://www.damaskus.dk/
  Direktører
  Anders Hastrup (direktør 2010-2012)
  HC Korsholm Nielsen (direktør 2007-2010)
  Jørgen S. Nielsen (direktør 2005-2007)
  Jørgen Bæk Simonsen (direktør 2001-2005)
  Peder Mortensen (direktør 1996-2001)

  Men desværre – det har givetvis været et dejligt sted at få et legat til et studieophold? – på instituttets hjemmeside står nu: “På grund af den nuværende situation i Syrien er det p.t. ikke muligt at få ophold på instituttet”

  Kommentar by A-mad — 11. januar 2019 @ 17:30

 19. Jeg tror ikke du skal regne med, at “det danske hus” i Damaskus har nogen dansk fremtid med en regering, der har sendt over 200 mio. kroner afsted efter såkaldte “moderate oprørere”. Assad kunne lige så godt have sendt Stinger, TOW, automatvåben og kampvogne til LTF i København. Glistrup havde ret: Skattesvig er fædrelandskærlighed. Eller egentlig bare at undgå terrorstøtte…

  Kommentar by Dumme Dansker — 11. januar 2019 @ 17:37

 20. Den dybt kriminelle menneskesmugler og skattesvindler Gucci Helle stopper ifølge flere medier som direktør for terrororganisationen Red Barnet.

  Der er måske ikke flere syriske “flygtninge” tilbage i Syrien, som hun kan smugle til Europa?

  Selfie-Helle vil nu åbenbart gå i samme fodspor som den fallerede “erhvervskvinde” Stine Bosse, og leve af bestyrelsesarbejde.

  Vi kan sikkert også “glæde” os til at se Gucci Tøzen optræde i diverse tv-programmer i tide og utide som “ekspert”…

  Kommentar by Revisoren — 11. januar 2019 @ 19:00

 21. […] Uriasposten.dk har lavet en udskrift af hendes svar. […]

  Pingback by Den Korte Avis | Vi betaler for stor syrisk familie – nu skal vi også betale for voldtægtssag i familien — 11. januar 2019 @ 19:38

 22. Konflikten i Syrien er en suppedas. Faktisk er den ligegyldig for os. Farvel til alle syrere. De må indlogere sig i eget land. Lad os alle tage på en lille tur derned. Og sondere terrænet.

  Kommentar by Uno — 11. januar 2019 @ 20:33

 23. Det er tydeligt at Uriaspostens læsere ikke er en gennemsnitlig Vild med Dans seer… hvor den “muslimske” Sarah Mahfoud i 2016 optrådte live på landsdækkende tv nærmest halvnøgen :P Moren er desuden færing og kæresten på TV dengang var pæredansk.

  Kommentar by Kuffar svinehund — 11. januar 2019 @ 20:55

 24. #18 A-mad, temmelig underligt da det jo er de Assad-kontrollerede områder, som er værd at besøge. Kan det hænge sammen med med f.eks. Jørgen Bæk Simonsens pro-ISIS tilgang til islam? Altså at islam i sin værste form, ikke har noget med islam at gøre, og Assad-styret aktivt bekæmper netop JBS’ venner?

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. januar 2019 @ 22:18

 25. “Alawitterne forveksles ofte med de historisk relaterede alevitter i Tyrkiet, men de to trosretninger er i dag separate.

  Alawismen er især kommet i mediernes lys, efter den Syriske Borgerkrig, da den syriske præsident Bashar al-Assad er alawit. Alawitterne menes at udgøre ca. 12-15% af den syriske befolkning og op imod 4 millioner på verdensplan.”

  https://da.wikipedia.org/wiki/Alawisme

  Diktatoren Assad beskytter både den moderate alawistiske og kristne minoritet i Syrien.

  Det er dybt gådefuldt, at de vestlige eliter støtter de fundamentalistiske oprøreres destabilisering af landet. Måske tror de i deres verdensfjerne idealisme, at det ville føre til demokrati. Det eneste den liberale verdensorden har ført til i Mellemøsten, er kaos og krig.

  Kommentar by np — 11. januar 2019 @ 22:49

 26. Her er een af de bedre vittigheder:
  Der skal uddeles “Fiskerlusinger” i snapstinger. ☺☺☺☺

  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11121267/john-joergensen-manden-med-fiskerlussingen-vil-i-folketinget/
  11.01.2019 KL. 19:29
  John Jørgensen gik viralt med kras kritik af Dansk Folkeparti. Nu vil han i Folketinget som løsgænger.

  Kommentar by Sindsro — 11. januar 2019 @ 23:58

 27. Feltmadrassen er blevet brugt.

  Kommentar by Sindsro — 12. januar 2019 @ 00:01

 28. Vi må også huske, at Israelerne vil bore olie i Golanhøjderne og Saudi Arabien bygger fremtidens byer

  Mit indlæg forleden dag om Israel som forsvandt – uden alle linkreferencerne, som er et citat fra en YT-kommentar. Det er synd, at jeg ikke kan give jer alle links til artiklerne, men i kan selv søge referencer, eller bed om dem.

  After the UN Agenda 21/2030 purge reduction depopulation of humans to so called manageable sustainable levels, what’s left will be mind controlled world of TRANSHUMANISM. And Israel is the driving force hidden hand behind EVERYTHING causing all the havoc and crap throughout the world today. Their SOP is to operate with DECEPTION. But there are many things they aren’t even being deceptive about. Besides Israel’s 5G KILL GRID enslavement technology IOT (Internet of Things) they designed

  …now they’re also @ front and center of developing Artificial Intelligence that virtually seals humanity’s fate of total enslavement. Not to mention their AI technology will enable social score targeting of political dissidents who are considered threats going against the government narratives (like Zio commie controlled China) by placing our faces @ the scene of crimes in which we did not commit. Or better yet they can manipulate damning evidence against one of their own tribesmen to reverse any criminal charges.

  Israel’s artificial intelligence with Elon Musk’s SpaceX high speed Internet satellites delivered from space around the globe will be disastrous for humanity

  Then add in the smart dust we are all inhaling into our bodies so they can track / monitor / control / implant thoughts into our brains. Key point to note this work was supported by the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) of the Department of Defense

  Israel is also @ forefront of bringing humanity FRANKENSTEIN food laboratory grown meat and chicken. Just like Jewish Zionism controls Big Pharma and vaccine death industries, this is another typical DECEPTIVE JWO sneaky psy-ops guise work around to covertly usher in their UN Agenda 21/2030 human depopulation control agenda over all humanity. Who knows what else they will be implanting and growing into their lab foods to hasten our detriment and demise. They could easily place mind controlling nanoparticles and the unsuspecting sheeple would be clueless.

  Worse yet Israel controls world governments and all High-technology IOT via their “TALPIOT” and “UNIT 8200” global spying surveillance programs. There is nothing stopping their stack and pack smart cities, smart meters, artificial intelligence, robots, slaughter bot killing drones, driverless vehicles, microchipping, Boeing’s Uninterruptible Airplane Auto Pilot, IOT. Israel’s designed and developed 5G technology is the biggest threat and whose global technology dominance will kill, subjugate and surveil / monitor humanity 24/7 via their WEAPONIZED 5G KILL GRID NETWORK. Humanity will eventually become sicker, more brain dead, and die off prematurely after getting our brains and bodies 5G / 6G / 7G / 8G radiation fried. Jewish Zionist Israel is not just genociding enslaving Palestinians, they are doing this to the entire planet with 5G IOT and their global spying surveillance programs.

  Add all these together and this is how they (Israeli AI technology, 5G+, Frankenstein lab foods, GMO foods, fluoridated water, microchips in vaccines, High-technology IOT via their “TALPIOT” and “UNIT 8200” global spying surveillance programs, Coudenhove Kalergi Plan, media control, criminal Usury debt enslavement system, etc etc etc) in combination with SpaceX satellites and smart dust…will be able to mind control and keep humanity in total check.

  Kommentar by Jack Nille — 12. januar 2019 @ 00:09

 29. np, er du slet ikke klar over, hvorfor Vesten vil have Assad afsat? De saudiarabiske sunnier vil bygge en olieledning til sunnimuslimske Tyrkiet, og videre til Europa. Men den skal naturligvis gå gennem shia-Syrien, hvilket Assad har modsat sig, da hans nærmeste allierede er shia-Iran, som er et af Verdens største olieproducerende lande. Derfor. Det har – som sædvanlig – intet med demokrati eller menneskerettigheder at gøre.

  Som Jack hævder, har olieforekomster i Golanhøjderne også en betydning. Benjamin Netanyahu har bevilget koncessionerne til firmaet Genie Oil, som har de søde, pæne drenge Dick Cheney, Jacob Rothschild og Rupert Murdoch i deres sold.

  Håber at du blev lidt klogere, for MSM vil jo ikke fortælle den slags.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. januar 2019 @ 01:53

 30. Føler sig stærkt Syrisk/ færørisk – men er bosat i DK. Gi’r go’ mening – eller noget. Ja, hvorfor mon?!
  Specielt når Sytiens pris bliver sunget så højstemt som hér. Og med hyppige ture til “det gl.land”, så er det da ud af vagten med alle tilkomne syrerbasser. Så må de slå sig ned i de egne, hvor der er fred og ro.
  De danske kollaboratører, der stritter imod. Ønsker jo i ligeså høj grad at smadre landet, som at hjælpe nogle tilfældige fremmede brugt som plausibel forklaring.
  Gætter på der gemt blandt vore landsmænd findes folk, der hader mennesker med synspunkter som os på UP. Med ligeså stor iver som vore invassorer. De skal i ligeså høj grad addresseres.
  Problemet blandt majoriteten af etniske danskere er stadig det store ukendskab til, hvad helvede det er, der foregår.
  Tornerosesøvnen er dyb.

  Kommentar by White knight — 12. januar 2019 @ 03:48

 31. Syrien er en af disse Shia-Sunni islamkonflikter, som Vesten ikke skal blande sig i (eller ikke skulle blande sig i). Red de kristne fra dette inferno, og Jøderne- hvis der er nogen Der. Lad så resten være. Støt SIAD. God lørdag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. januar 2019 @ 06:55

 32. OT, men metoo har skudt sig selv grundigt i foden.

  https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-12-03/a-wall-street-rule-for-the-metoo-era-avoid-women-at-all-cost?fbclid=IwAR1KPaQzy2VwW8_rzgf7H-mzVkmMCFemBt4fekOnnjxLC19z4Qr_vEdoAI8

  Kommentar by Martin — 12. januar 2019 @ 09:00

 33. Hvorfor skulle de dog ville rejse hjem?
  Der kommer penge ud af et hul i muren og de skal ikke lave og gør noget for at få dem. Det er nogle danskerne har til overs og vil gerne dele dem med fremmede.
  Og så kan de besøge resten af familien som konger og halv millionær.
  Hvorfor dog rejse?!

  Kommentar by P — 12. januar 2019 @ 09:14

 34. np — 11. januar 2019 @ 22:49 Så rigtigt som det er sagt.

  Kommentar by Flaskeposten — 12. januar 2019 @ 09:27

 35. Der er faktisk rigtig mange flygtninge der vender hjem, undtagen fra Danmark! Min syriske nabo kan ikke gå på sprogskole fordi han har ondt i knæet, Danmark er et limbo.

  Kommentar by Moth — 12. januar 2019 @ 09:47

 36. Det kunne jo også være at Sarah Mahfoud og hendes far slet ikke er kommet hertil som flygtninge.

  Jeg kan ikke huske noget om at der var flygtningestrømme fra Syrien for 24 år siden.

  Uden at vide det vil jeg jeg gætte på at Sarah er barn af Muhammad Mahfoud – Formand for Dansk-Syrisk Forening

  Se bla. Formand for Dansk Syrisk Forening truet med halshugning på Nørrebro

  http://blog.balder.org/?p=1625

  Og, Nyt dybdepunkt for DR – Horisont om Syrien med Kretz, Khader og Dansk-Syrisk Forenings Mohammad Mahfoud

  http://blog.balder.org/?p=1364

  Det er min opfattelse at dansk syrisk forening er Nationalister også hvad angår Danmark – Se blandt andet Syrien Blog

  syrienblog.net

  Så emmagad 13:10, det kan godt være at “dansemusen” er en hel del mere politisk bevidst end du regner med.

  Kommentar by Balder — 12. januar 2019 @ 09:57

 37. “Then add in the smart dust we are all inhaling into our bodies so they can track / monitor / control / implant thoughts into our brains.”

  Kommentar by Jack Nille — 12. januar 2019 @ 00:09

  Så er det jo godt, at vi har vores sølvpapirshatte på, så vi ikke bliver udsat for zionistisk tankekontrol.

  Kommentar by np — 12. januar 2019 @ 10:05

 38. Jack Nille — 12. januar 2019 @ 00:09

  Meget af det du skriver angående Israels rolle i alle disse afskyelige udviklinger er nok helt eller delvist korrekt.

  Men vi skal ikke glemme at Israelerne altid har spillet på opblæste trusler, dvs. har overdrevet deres muligheder til det helt ekstreme.

  De vil som Moshe Dayan gerne opfattes som vilde hunde.

  Selv om Israelerne og deres metastaser rund omkring i verden har stor magt og en finger med mange steder, så er de på andre områder knap så farlige som de gerne selv fremstiller sig.

  Israels såkaldte “Samson Option” er ikke andet end en psyop; en tom trussel al den stund at atombomber, brintbomber, menneskeskabte nukleare eksplosioner osv. slet ikke findes.

  Se min artikel her der handler om meget andet, men indeholder en del links til forskellige artikler der viser at atombomber ikke er andet end fantasi. Studer dem, og hvis du har et åbent sind vil du overveje om ikke atomtruslen er en total hoax på linje med “Den Internationale Space Station” og Amerikanernes såkaldte månelandinger. Scroll ned på denne side: http://blog.balder.org/?p=1686

  Der er nok også mange andre områder hvor den verdensomspændende israelsk/zionistiske magt på konkrete områder er knap så stor som de selv kunne ønske sig. De er en flok blærerøve der er glad for historierne om deres angiveligt fantastiske intelligens, militær magt, Mossads uendelige visdom, viden og magt, og de andre historier om Jødernes magtfuldkommenhed som folk som du og jeg jo selv går og fortæller om. Jeg tror de takker os for det.

  At overbevise modstandere om ens uendelige magt kan nogle gange være meget effektiv, og Israelerne / Jøderne har brugt og mestret propagandakunsten i århundreder hvis ikke mere. I dyreverden spiller det også en stor rolle som har givet visse dyr væsentlige evolutionære fordele; så som ufarlige svirrefluer der ligner hvepse, firben som kan puste sig op og stå på bagbenene så de ligner farlige drager og så videre og så videre.

  Der er meget i vores verden og vores verdensbillede som ikke er andet end dygtig propaganda.

  Det er også derfor at internet og anden censur bliver mere og mere vigtigt for dem som bygger deres magt på disse pysops, fordi dette også betyder at der kan ske meget uventede ting.

  Sæt nu en figur som Donald Trump kender dele af nogle sandheder, og måske har mulighed for at åbenbare nogle af dem, sæt at han mulighed for at afsløre og bevise hvem der stod bag 9/11, eller Apollo programmets illusoriske virkelighed, eller at han som endelig trumfkort afslører at atombomber ligeledes var en psyop fra begyndelsen. Eller at Russerne eller en anden påstået “atommagt” beslutter sig for at gøre det!

  Når alt kommer til alt, er f.eks. USA og Rusland nok de lande som er mindst afhængige af at have en “atomtrussel” i baghånden.

  For enhver løgnehistorie der bliver brygget ovenpå de allerede eksisterende løgne bliver korthuset mere sårbart

  Ps. Jeg ved godt at flertallet endnu ikke er modent til at modtage disse informationer som vender op og ned på det de har fået fortalt fra barnsben, og deres forældre med.

  Sådanne indpodede trosartikler kan være svært at udrydde, noget vi kender fra andre psyops som religioner som Kristendommen. Selv super intelligente og vidende mennesker har i mange tilfælde svært ved at konfrontere virkeligheden som er at Jesus aldrig har eksisteret, og at alt hvad der står i Bibelen blot er en samling historier produceret og kompileret til at pacificere folk og holde de til enhver tid siddende magthaverne ved magten.

  Så spar jeres kommentarer om at Balder er tosset i hoved etc. for det eneste tossede ved Balder er at han fremturer med disse ting som han i forvejen godt ved at de fleste ikke er modne til det indrømmer jeg blankt.

  Vores ”virkelighed” har det tilfælles med vore sanseindtryk, at den er en tolkning vi selv laver på baggrund af de stimuli vi bliver udsat for.

  Lige som det er nemt at skabe visuelle indtryk som nemt kan forføre folk til at tro at de ser f.eks. 2 parallele linjer hvor det bevisligt ikke er tilfældet, er det nemt for drevne taskenspillere at indpode os opfattelsen af at Månelandingerne var ægte, og at Hiroshima og Nagasaki blev ramt af ”atombomber” i stedet for de sædvanlige brandbombe angreb som ramte Tokio og Dresden.

  Det tilgængelige fotografiske materiale lyver ikke, og det går målinger af den påståede i flere generationer ”livsfarlige radiaktivitet” heller ikke.

  Men folks, og det gælder i mange tilfælde også mig selv, sig klamren til ”kendte virkeligheder” er utrolig stærkt.

  Kommentar by Balder — 12. januar 2019 @ 10:45

 39. Konspirationsteoretikerens motto er det omvendte af lægens/kirurgens:

  Når du hører hovslag, tænk zebraer, ikke heste.

  På en måde forstår jeg det godt. Heste er kedelige.

  Men hvorfor er konspirationsteoretikere så endnu mere kedelige end heste? Det kan jeg ikke udgrunde.

  Se i øvrigt “Ockhams ragekniv”.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Ockhams_ragekniv

  Kommentar by np — 12. januar 2019 @ 11:10

 40. -> Balder

  Korrekt. Hendes far læste på et universitet i Frankrig, hvor han mødte hendes mor, der vist var på ferie. Må have være i slutningen af 80’erne.

  Kommentar by Kim Møller — 12. januar 2019 @ 11:14

 41. np 11:10: “Se i øvrigt “Ockhams ragekniv”.

  Ockhams ragekniv ændrer ikke noget; logikken om at den mest simple forklaring oftest er den mest sandsynlige, kan f.eks. i tilfældet “Månelandinger” og den kontrollerede sammenstyrtning af Twin Towers Building 7 lige så godt om ikke bedre bruges til at give “konspirations-teoretikerne” ret.

  Når du ser en kontrolleret nedrivning som den af Building 7 så er det nok mere sandsynligt at det var en kontrolleret nedrivning, der ser ud nøjagtigt som de gammelkendte kendte optagelser af kendte kontrollerede nedrivninger, end at den skyldes at den blev ramt af nogle dele af de andre sammenstyrtende bygninger og nogle små brande i kontorlokalerne.

  Når NASA (Never A Straight Answer) i dag selv forklarer at vi ikke kan komme til månen, bl.a. pga. farlig stråling fra Van Allen Bæltet, og til andre tider forklarer at tresserteknologien som angiveligt blev brugt til at sende mennesker til Månen for ca. 50 år siden, er “gået tabt”, sammen med “de originale optagelser” som angiveligt blev lavet på Månen, og i forbindelse med hele programmet og som i øvrigt anslås at have vejet mere end et tons gammeldags film-reels og videobånd, at såkalde “sten fra månen” har vist sig at være forstenet træ (Holland) af almindelig jordisk oprindelse, samt Neil Armstrongs kryptiske meddelelser i en tale, og i øvrigt i hundredvis af andre indicier og umuligheder, så ville Ockhams Razor angående den mest simple forklaring som den mest sandsynlige jo nødvendigvis måtte konkludere at det nok er mere sandsynligt at hele projektet var fup.

  I øvrigt har jeg i min grønne ungdom selv haft lejlighed til at se en af de originale “rumkapsler” på en udstilling i Holland. At tro på at denne lille blikdåse kunne have klaret en tur til månen og tilbage igen, udsat for ekstreme temperaturer og kinetiske påvirkninger, er i bagklogskabets klare lys også ekstremt usandsynligt. Men troen på mirakler er som sagt stærkt hos mange af os.

  OT i forbindelse med dette emne: Jeg vil gerne lige henlede opmærksomheden mod et indlæg jeg skrev i OT tråden på Uriasposten:
  24151 Alle bør se Jean-Francois Gariépy’s seneste video! (11. januar 2019 @ 22:55)

  Kommentar by Balder — 12. januar 2019 @ 11:55

 42. Har, endnu, ikke haft tid til at læse alle indlæg; men denne tråd ser ud til at være blandt de bedre, her i det nye år.

  Balder – Altid interessant at læse dine kommentarer; man kan være enig eller uenig, men kedeligt er det sgu ikke!?

  Kommentar by T. Flodur — 12. januar 2019 @ 14:43

 43. Balder, jeg er lidt forvirret nu. Siger du der findes atomkraftværker, men ikke atombomber?

  Kommentar by Jack Nille — 12. januar 2019 @ 18:37

 44. Altså, hvis naturvidenskab var ligesom humaniora, så ville jeg måske tro på det, men det er svært, når det er teoretisk fysik, vi taler om.

  Kommentar by Jack Nille — 12. januar 2019 @ 18:44

 45. 911 blev udført af Cheney, Bush og Clintons og staten generelt, det militærindustrielle kompleks, ligesom alt det i min tekst, og Månelandingerne ser meget ud til at være fake, ja.

  Internationale rumstation .. astronomi og satellitter, se nu synes jeg, det bliver svært. Altså, hvis vi skal kalde hele NASA 100% fake, så begynder forskellige ting at halte lidt for meget, er min umiddelbare fornemmelse. Der er for mange ting, som skal være løgn lige pludselig til at kunne forsvare det.

  Så, hvad med Rumfærgerne? De var altså også fake?

  Jeg betvivler ikke, at der er uanede mængder af fake overalt, men hvordan jeg lige skal skille tingene ad og tage stilling til, hvad der er virkeligt eller ej, synes jeg er svært. Vi kan kun stille kilder til rådighed og stille spørgsmål, tror jeg.

  Kommentar by Jack Nille — 12. januar 2019 @ 18:58

 46. Jack Nille 18:37

  Ja Jack, atomkræftværker er ægte, og de virker, i hvert faldt så vidt mig bekendt, men atombomber og brintbomber og hvad de ellers kan finde på at kalde dem findes ikke.

  I en atomkraft reaktor hænges uran stave op i et medie som (tungt?) vand, der ikke kun bruges til at opfange varmen, der driver dampmaskinen som genererer elektricitet via en generator, men som også skal tjene til at bremse elektronerne der fra naturen ud (radioaktivt henfald) slynges ude af uran, da de på denne måde kan ramme andre atomkerner og således holder reaktionen i gang.

  Når elektronerne ikke bliver bremset, er der for mange der slipper helt væk og som ikke når at blive indfanget af andre atomkerner.

  Teorien om atombomber går ud på at hvis man har en såkaldt “kritisk masse” (science fiction) på 60 kg af en bestemt uran isotop så eksploderer det spontant. Ifølge Björkman er det eneste der vil ske når man har så meget uran samlet at lortet smelter og således bliver til en pøl – og således er det også hurtigt slut med en såkaldt “kritisk masse” da den ideelle kritiske masse er kugleformet.

  Atombombe teorien går ud på, at man via en almindelig eksplosion skaber en kritisk masse ved at presse to stykker på 30 kg uran sammen. Den er i tidens løb blevet lavet om efter propagandaens umiddelbare behov, så man nu også kan postulere “kuffertbomber” og “battlefield nukes” (“atomgranater”) der kan klare sige med langt mindre mængder uran. Men det hele er opspind.

  Det er dog blot hvad jeg mener at kunne huske; læs Björkmans detaljerede forklaring.

  Man kunne dog godt forestille sig at man på et eller andet tidspunkt vil forsøge at overbevise masserne om at disse nukleare eksplosioner virkelig findes, og til dette formål kunne man skabe en stor konventionel eksplosion, hvor der er radioaktive stoffer tilsat for eks. forarmet uran eller affald fra kræftværker, og andre isotoper der efterlader radioaktive spor.

  Ingeniøren Anders Björkman (svensker, nu bosat i Spanien), som også har udarbejdet rapporter om Estonia ulykken (han ejer et maritimt bjergningselskab) forklarer også hvordan den teoretisk fysiske del af sagen hænger sammen, og udlover desuden en dusør på 1 million Euro for dem som kan bevise at hans teorier ikke hænger sammen. Han har også skrevet om månelandingerne og 911.

  The atomic bomb hoax 1945-2019 Part I – heiwaco.com/bomb.htm

  Why atomic bombs do not work – Part II – heiwaco.com/bomb1.htm

  Kommentar by Balder — 12. januar 2019 @ 19:18

 47. Balder, de kerneprocesser man anvender i et atomkraftværk er nok nogle helt andre end dem, man anvender i en atombombe, vil jeg tro.

  Kommentar by Jack Nille — 12. januar 2019 @ 19:39

 48. Bikini 1946
  https://www.youtube.com/watch?v=zExCLVq4ODc

  Kommentar by Jack Nille — 12. januar 2019 @ 19:54

 49. Jack Nille “Balder, de kerneprocesser man anvender i et atomkraftværk er nok nogle helt andre end dem, man anvender i en atombombe, vil jeg tro.”

  For fanden Jack, læser du overhoved hvad jeg har skrevet?

  Kommentar by Balder — 12. januar 2019 @ 21:48

 50. Ja, jeg læste, hvad du skrev. Jeg tror, at atomvåben eksisterer, ja.

  Kommentar by Jack Nille — 12. januar 2019 @ 22:14

 51. Altså hvis -vantro- blander sig i hvad rettroende kæmper om, vedrørrende, hvilke Shia eller Sunni overbevisning der er den ret …ret troende, og ære og skam og alt det idioti. Så er de for dumme. Lad Yallaherne (Muhammedanerne) leve i Deres selvfortjente undertrykkende diktatur og bekæmp så den religion derfra, og bland så den kristne verden langt udenfor dette idioti, og død og ødelæggelse, som man aldrig kan ændre, med den muhammedanske kultur i mente. Hjælp kristne og jøder og bland de andre totalt udenom. Giv dem aldrig asyl (kun kvinder der konverteret). Støt SIAD. God Søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. januar 2019 @ 10:04

 52. Enig, der er noget om snakken, Hr. Snusk 22:18, som du skriver:

  “Jørgen Bæk Simonsens pro-ISIS tilgang til slam? Altså at islam i sin værste form, ikke har noget med islam at gøre, og Assad-styret aktivt bekæmper netop JBS’ venner?”

  Man skal kende folk på deres venner, ikke sandt?:-)

  Kun et stenkast fra Det Danske Institut i Damaskus boede Adolf Eichmann’s højre hånd, krigsforbryderen Alois Brunner på Hotel Hilton i SHUKRI AL QUATLI STREET beskyttet af det syriske regime. Han blev kun forstyrret af et par israelske (mossad) mislykkede attetatforsøg – mens Jørgen Bæk Simonsen regerede som direktør 2001-2005 på det danske institut lige om hjørnet.

  Både diktatoren, Bashar Hafez al-Assad, og hans diktatorfar, Hafez al-Assad, som ledede Syrien i 30 år indtil sin død, var såvidt jeg ved velkomne gæster hos både krigsforbryderen Alois Brunner på Hotel Hilton og på Det Danske Institut i Damaskus:-)

  “Eichmann’s Best Man Lived and Died in Syria
  The reported death of Nazi war criminal Alois Brunner, Adolf Eichmann’s unrepentant “right-hand man,” reminds us how he lived a long consequence-free life.

  Over the weekend, the death of Alois Brunner, the world’s most wanted Nazi, was all but confirmed by the Simon Wiesenthal Center. Brunner, who was the top aide to “Final Solution” architect Adolf Eichmann, is thought to have died four years ago in Syria, where he lived for decades after sending nearly 130,000 Jews to Nazi death camps during World War II.

  Though the death was first suspected nearly four years ago, the ongoing Syrian civil war made independent confirmation impossible. Brunner would have turned 102 two years old on Monday.

  In a conversation with Jodi Rudoren, Efraim Zuroff, the noted Nazi hunter, summed up Brunner’s legacy thusly:

  He was a notorious anti-Semite, sadist, fanatic Nazi. The only known interview we have with him was to a German newsmagazine in 1985, in which he was asked if he had any regrets, and he said, ‘My only regret is I didn’t murder more Jews.’

  (1. december 2014)

  https://www.theatlantic.com/international/archive/2014/12/eichmanns-best-man-lived-and-died-in-syria/383296/

  Mere om den sidste nazi krigsforbryder i Damaskus?

  “Alois Brunner was a Nazi, member of the Waffen-SS and assistant to Adolf Eichmann. After WWII he lived, more or less well hidden, in western Germany until he went to Syria in ’54, aided by the BND.
  Wikipedia: “In Syria, he was hired as a government adviser. The exact nature of his work is unknown.” German wikipedia states he was advised the Syrian dictatorship on “the jewish question”, whatever that means in this context.
  Now this text claims:
  the ties between the Ba’ath regime and the far-right going back to the days of the Cold War, when Hafez al-Assad sheltered Alois Brunner, the assistant of Adolf Eichmann. Brunner would help Assad restructure the Ba’athist state’s secret services on a model based on the Gestapo and the Waffen-SS.

  https://history.stackexchange.com/questions/43350/did-former-ss-member-alois-brunner-advise-syria-on-organizing-its-intelligence

  Kommentar by A-mad — 13. januar 2019 @ 10:39

 53. Apropos “flygtninge” og menneskesmuglere:

  Flere medier skriver, at den dybt kriminelle menneskesmugler Gucci- og Botox Helle nu stopper som direktør i terrororganisationen Red Barnet.

  Der er måske ikke flere “flygtninge” tilbage i Syrien, som hun kan smugle til Europa?

  P.S.
  Hvornår skal hun i spjældet for grov skatteunddragelse og menneskesmugling?

  Kommentar by Revisoren — 13. januar 2019 @ 11:58

 54. 10:39 Så shiaerne er nazister, de havde jo 3 SS divisioner for Nazi-tyskland, og sunnierne er værre end nazisterne, så det er jo bare at importere nogle flere, hvad skulle dog kunne gå galt?

  Kommentar by Jack Nille — 13. januar 2019 @ 12:22

 55. Hold da kæft, der er åbenbart tilbud på staniol i øjeblikket…

  Kommentar by Revisoren — 13. januar 2019 @ 19:39

 56. At tal og statistikker gerne skal yåle intens granskning bør være klart.
  På linket vises procentdel ødelagte huse i enkelte syriske byer, og bør oplagt sammenholdes med byernes størrelse:
  https://www.statista.com/statistics/742054/share-of-housing-damaged-or-destroyed-syria/

  Kommentar by Peter Buch — 14. januar 2019 @ 03:54

 57. […] Uriasposten.dk har lavet en udskrift af hendes svar. […]

  Pingback by Den Korte Avis | Sarah Mahfoud af syrisk baggrund: “Mange steder i Syrien er jo slet ikke ramt af den her krig” — 14. januar 2019 @ 07:24

 58. Krigen sluttede vel også for to år siden, da Trump indtrådte som præsident, må man formode, og før det smadrede russerne jo ISIS for 3 år siden, så det er jo klart, der er fred nu. Som Putin også har erklæret. Assad har jo forlængst erklæret sejr.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 23:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper