12. januar 2019

Nanna, fire år efter brutalt AEH-overfald: Kæmper for arabisk indvandring, foragter ‘tåkrummende’ DF

Nogen der kan huske Nanna Skovmand, kvinden der juleaften 2014 brutalt blev overfaldet med flasker og cykelkæde af 4-5 udlændinge foran hende og kærestens hjem på Vesterbro. Flere venstreorienterede antydede, at overfaldet var selvforskyldt, da de opdagede at hendes kæreste havde en ‘Proud to be danish’-grafik på Facebook. De fastholdt dog begge, at overfaldet var umotiveret, hvad også klart fremgik i retten nogle måneder senere.

“Vi registrerer, at en ung dreng kommer cyklende. Han er arabisk af udseende og taler meget aggressivt. Vi er ikke i tvivl om, at han vil lave ballade. Drengen stiger af cyklen og spørger, om han skal voldtage mig.” (Nanna Skovmand i retten, april 2015)

“Der blev både grint og givet håndslag, da en gruppe unge mænd i dag sad på anklagebænken, tiltalt for et groft overfald på Nanna Skovmand og Mads Schøllhammer julenat. Enkelte gange under oplæsningen af tiltalen brød også de tilhørende ud i grin – blandt andet da forhold omkring hærværk blev læst op. En af de tiltalte, en 18-årig somalisk mand, havde nemlig skrevet ‘fuck Pia Kjærsgaard’ på døren i den celle, hvor han har siddet varetægtsfængslet, og i forbindelse med den oplysning kunne tilhørerne ikke holde masken.”

(Nanna Skovmand efter overfaldet, 1. juledag 2014)

Fire år er gået. Nanna er blevet mor, og parret bor nu i Aalborg. Hendes profil på Facebook er hermetisk renset for blodige billeder, men er til gengæld fyldt med retorisk afstandtagen til Donald Trump og Dansk Folkeparti, samt sympatitilkendegivelser for det multikulturelle. Herunder to eksempler. Martin Henriksen, der gør det ‘næsten tåkrummende at være dansker’, og en deling af et indlæg fra en herboende syrer, en Mohamad Damascene, (tidl. næstformand for Venligboerne i Frederikshavn), der angler for støtte til permanent ophold.

(Nanna Skovmand på Facebook, 15. december 2018; NB: redigeret)

(Nanna Skovmand på Facebook, 12. januar 2018)

Oploadet Kl. 10:38 af Kim Møller — Direkte link62 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97874/trackback

62 Comments »

 1. Stockholmsyndrom / de slog ikke hårdt nok

  Kommentar by Træt — 12. januar 2019 @ 10:46

 2. Tævet på plads.

  Kommentar by AN — 12. januar 2019 @ 10:50

 3. “Aldrig kan et folk forgå, som ikke vil det selv.”
  (V. Rørdam)

  “Hurtigt kan et folk forgå, som vil det selv.”
  (C. Børsting)

  Kommentar by Crass Børsting — 12. januar 2019 @ 10:51

 4. Lige efter lærebogen for kvinders relation til psykopater.

  Kommentar by AN — 12. januar 2019 @ 10:58

 5. Faktaresistente og erfaringsimmune kvinder. Det er hvad vi oppe imod. Bliver ret pessimistisk når jeg læser sådan et opslag.

  Kommentar by kenneth — 12. januar 2019 @ 11:03

 6. Den mest almindelige sexfantasi hos kvinder, er at blive voldtaget.

  Kommentar by Erling — 12. januar 2019 @ 11:07

 7. Ammehjerne og feel good i mødregruppen under årelang barselsorlov får 10.000’er af unge kvinder til at stoppe kritisk tænkning. Jeg gætter på, at Nanna ikke er særligt intelligent, lettere omsorgssvigtet som barn, og dertil opdraget uden karakter og ansvar udover sin egen lille narcisstiske boble. Endnu et sørgeligt eksempel. Nogle kvinder er dig intelligente og stærke nok mødre til at netop anspore til at ville beskytte samfundet, men de er desværre mindretal.

  Kommentar by Uno — 12. januar 2019 @ 11:11

 8. Kommentar by Uno — 12. januar 2019 @ 11:11

  “Jeg gætter på, at Nanna ikke er særligt intelligent,”

  Det gætter jeg også på. En gruppe som er lette ofre for løgnepressens følelsesporno. Fx omkring stakkels Mohammed som er vandret igennem adskillige lande for at komme op i velfærdsparadiset. Kvinden fatter ikke en brik.

  Kommentar by kenneth — 12. januar 2019 @ 11:30

 9. Lad os følge op på sagen, når Nannas børn er blevet kulturberiget. At det vil ske er så sikkert som ammen i kirken. Ingen kan gå fri mere, nu hvor antallet af berigere er så højt som det er.

  Kommentar by Polka — 12. januar 2019 @ 11:39

 10. Polka, så vil hun naturligvis forsvare de perkere/negre som har gjort det. Forbandet dumme kælling.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. januar 2019 @ 11:47

 11. Endnu et eksempel på kvinder ikke bør have stemmeret

  Kommentar by redneck — 12. januar 2019 @ 11:53

 12. Jeg genkender den Nyborg rektor fra Debatten for et par dage siden. Sikke dog en nar, han var sat sammen med en IT leder, der ikke vidste en skid om emnet.
  Man skal desværre ikke være særlig intelligent for at være væmligboer og når en gang tæsk heller ikke flytter noget, så er det jo håbløs.

  Kommentar by Menig 442 — 12. januar 2019 @ 11:53

 13. Endnu et eksempel på utilstrækkelig kulturberigelse.

  Kommentar by Hans Und — 12. januar 2019 @ 12:06

 14. Hvorfor blev hun ikke i Københavnistan, hvis hun er så vild med kulturberigere.

  Kommentar by M.P. — 12. januar 2019 @ 12:11

 15. Hun må nok beskrives som i en grad at være sindsforvirret. Ikke fordi hun efter at have være overfaldet af en flok negere og herefter ønsker mere neger. Hun er syg i bøtten fordi hun ønsker at flere negere herop så flere af hendes køn kan blive voldtaget og slået ned. Der er jo desværre ligningen. Flere negere=mere vold.

  Kommentar by Jp — 12. januar 2019 @ 12:23

 16. “havde nemlig skrevet ‘fuck Pia Kjærsgaard’ på døren”

  Kom ikke og sig at skoler, fjernsyn og diverse MSM medier, ikke skulle være de ren hjernevasknings institutioner.

  Kommentar by Jan Huus — 12. januar 2019 @ 12:26

 17. Kommentar by Jp — 12. januar 2019 @ 12:23

  Jeg får lige en tanke. Altså den her Lindholm Ø, som skal huse 125 kulturberigere. Så kunne man sende Nanna over og underholde dem. Ene kvinde…

  Kommentar by kenneth — 12. januar 2019 @ 12:28

 18. Det er nuligt at damen er komplet tåbelig. Men kan det tænkes at hun er blevet truet, og frygter endnu et overfald? Retsvæsnet er jo blevet så slapt og slattent, at det er til grin hos de voldelige bøller. Måske nogen i hendes omgivelser presser hende til at være positiv overfor mere indvandring?

  Kommentar by tp — 12. januar 2019 @ 12:28

 19. Derfor siger Paulus i det Nye Testamente, Timotheus 2:11-14:
  En kvinde skal lade sig belære i stilhed og underordne sig i alt; men at optræde som lærer tillader jeg ikke en kvinde, heller ikke at bestemme over sin mand; hun skal leve i stilhed. For Adam blev skabt først, derefter Eva, og det var ikke Adam, der blev forledt, men kvinden lod sig forlede og overtrådte budet.

  Kommentar by Jan — 12. januar 2019 @ 12:36

 20. Den havde jeg skam set komme forlængst. Nøjagtigt som med nogle tøserne der blev voldtaget nytårsaften i Køln for nogle år siden. De er nemme at narre, de piger.

  Kommentar by Flaskeposten — 12. januar 2019 @ 12:46

 21. Ja, i Köln gik der kvinder rundt og uddelte blomster til barbarerne i dagene efter nytårsaften. Syge kællinger.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. januar 2019 @ 12:53

 22. Lige så bindegale som en spand fyldt med frøer.

  Kommentar by Flaskeposten — 12. januar 2019 @ 12:54

 23. Kommentar by redneck — 12. januar 2019 @ 11:53

  Pga. overvægten i antal af kvinder af hendes type, har vi i dag et Danmark i frit fald.

  Det er frygteligt at hovedparten af de danske kvinder, er dem som bevidst ødelægger samfundet og alligevel vælger at føde de børn, som skal føre Danmark videre under islamisk dominans og sharialovgivning.

  Det er ubærligt at være vidne til at hovedparten af de danske kvinder med fuldt overlæg ønsker at vælge deres hvide danske mand og øvrige danske befolkning fra og i stedet udskamme disse og prise og fremelske dominansen af muslimer og negre!

  På nuværende tidspunkt kan de ikke påberåbe sig uvidenhed og ignorance af situationen i Danmark – altså gør de det med vilje.

  Danmark vil blive ødelagt og ophøre med at være vort etniske fædreland på grund af hovedparten af vore egne kvinder!!!!

  Så – ja jeg har det overordentligt svært med de danske kvinder…de er allerede og bliver vores alle sammens undergang, fordi vi mænd lod det ske!!!

  Kommentar by Black Watch — 12. januar 2019 @ 12:59

 24. At give kvinder ligestilling på bekostning af det sammenhængende samfund og børns ret til at kende både maskuline og feminine dyder, er den grundlæggende årsag til opløsningen. De tanketomme, men meget følelsesfulde generationer, vi har opfostret, er resultatet af kernefamiliens opløsning og forældreansvaret overdraget til masseopdragelse i daginstitutioner. De er så tilpasningsdygtige til flokkens ordrer og til at få alting til at glide. Piger, som snart bliver mødre eller lige er blevet det, er dobbelt så udsatte for værdimæssig forvirring. Da de ikke længere lader til at være beskyttet af familien og manden og fædrelandet, må de ty til velfærdsstaten. Derfor stemmer de på partier, der fremmer velfærdsstaten på en opløsende måde. Før vi forstår, at den grundlæggende socialiseringsenhed er kernefamilien med far, mor og børn, vil vi fortsætte med at producere de her Nanna-typer, som også findes blandt unge. Klart at det er rystende at hendes udmeldinger, men når jeg ser på den udbredte vilje blandt mange unge eller yngre mennesker til at være villige til blive ved med at deale med den multikulturelle drøm, tror jeg dybest set, at det skylde, at de ikke kender til andet end at tilpasse sig, at de ikke kan hævde en ret, de slet ikke kender til, at de den ene dag overfaldes, og den næste dag taler for multikultur, er bare et eksempel på sygdommene fremskredne stadie.

  Kommentar by Uno — 12. januar 2019 @ 13:36

 25. Mærkeligt. Dog kan det være hun gør det for at cementere et image om at hun “i hvert fald ikke er racist”. – Visse mennesker er stadig meget optagede af den slags..

  Kommentar by Morten — 12. januar 2019 @ 13:50

 26. @12:36

  Fantastisk passage og nok en af de mest ilde hørte i NT, men sandheden er som bekendt ilde hørt.

  Kvinden egner sig til fødsel, til at drage omsorg for børn og til at tjene mænd i velvillighed.

  Når kvinden gør sig af med andet og mere end hun er skabt til, er det i højere grad til mandens skam, for han er hendes hoved og burde vide bedre.

  Man bør derfor ikke se sig vred på kvinder, for det er djævelens narreværk, at spille kønnene ud mod hinanden.

  Kommentar by Fjotteland — 12. januar 2019 @ 13:53

 27. Jeg tror ikke hun helt er klar over alvoren i den demografiske udvikling. Lad hende være i fred.

  Kommentar by Jake Sorensen — 12. januar 2019 @ 14:08

 28. se uriasposten 27.12. 2014. Hun undskylder straks sine overfaldsmænd.

  Kommentar by Uno — 12. januar 2019 @ 14:09

 29. Det skal dig siges, at vore omsorgssvigtede, værdiforvirrede og tilpasningsdygtige yngre generationer vil gøre hvad de kan for at skabe stabile og trygge forhold for deres egne børn. De må så og sige genopfinde kernefamilien. De skynder sig også væk fra ghettoskolerne og alt for meget multikultur, når tid er. Hvis huset ikke er købt i et pænt kvarter med overvejende hvide danskere, er det snart gjort efter børnenes ankomst. Kan være, at Nannas børn tager det endelige opgør? Når de ser, hvordan problemerne ophobes i parallelsamfundene, og samtidig hører fra deres endnu overlevende bedste- og oldeforældre, at dette ikke fandtes førhen. Måske vil de skele til de voksne, der idag går imod, bygge videre på de samlede erfaringer. Medmindre de vælger at underlægge sig berigerne i stedet. Svaret kommer snart. Tænker på de helt unge Rasmus Paludan tilhængere. Vi andre er blevet lidt gamle. Man må dog aldrig give op.

  Kommentar by Uno — 12. januar 2019 @ 14:45

 30. Hun er både et stakkels menneske, og et farligt menneske fordi hun selv efter en rystende oplevelse påvirker danske børn og unge til at hade Dansk Folkeparti.

  Det er også det spil Annie Lööf kører i Sverige lige nu, hvor det ser ud som om Sverigedemokraterne er “sat hen i en mørk krog” som reportere formulerer det.

  Endelig ikke sige noget negativ om de fremmede, uanset om man selv bliver tæsket til lirekassemand.

  Kommentar by k.m. — 12. januar 2019 @ 14:51

 31. Altså alle de her anti-danskere, skal bare dø ligeså meget som perkerne.

  Kommentar by Jack Nille — 12. januar 2019 @ 14:55

 32. DF er 100% fup

  Kommentar by Jack Nille — 12. januar 2019 @ 14:56

 33. Hun vil vel gerne overfaldes endnu en gang.

  Kommentar by Johnson — 12. januar 2019 @ 15:19

 34. ..jo mere man tænker over det ser man at den so er syg.

  Kommentar by Jp — 12. januar 2019 @ 15:27

 35. Nu står der ikke hvor i Aalborg hun bor, men hvis hun vil multikulti, bor hun vel i 9220, og hendes børn skal vel i den lokale folkeskole.

  Kommentar by na — 12. januar 2019 @ 15:32

 36. Hvad er dette for en hjemmeside?.

  http://www.l-union-fait-la-force.info/modules/newbb/print.php?form=2&forum=3&topic_id=6704&post_id=10569

  Kommentar by Jp — 12. januar 2019 @ 15:42

 37. Jøsses,
  hende havde jeg ondt af og udtrykte medfølelse for.

  Tåbeligheden er himmelråbende, desværre også fra min side.

  Hvad siger I, er der nogle, der er friske på at skillinge sammen til en kulturrejse til Marokko ril fruentimmeret?

  Kommentar by Jolchop — 12. januar 2019 @ 15:49

 38. Vold virker. Det er netop derfor, at det er så populært i de voldsudøvende kredse af anden etnisk herkomst end dansk.
  De har ikke så meget andet at byde på, som virker. De har ingen interesse i at indgå civiliserede dialoger og fællesskaber med os danskere, for på de punkter er vi naturligvis overlegne.
  Men vold mestrer de.
  Der er 2 grunde til, at de er os overlegne med hensyn til vold. Den første grund er, at de kan tåle at udøve vold uden skrupler, uden at få ondt i maven eller andre følelsesmæssige kvababelser. Den anden grund er, at de står sammen om at give os danskere tæsk. De slår næsten altid til i flok og de kan hurtigt mobilisere flere fra familieklanen.
  De er ikke i gennemsnit større, stærkere, modigere etc. end danskere. Men danskere har skrupler og står ikke sammen. Derfor er det i næsten alle tilfælde danskere, der får tæsk.
  Og det virker, som vi ser.

  Kommentar by JMR HH Jr — 12. januar 2019 @ 16:42

 39. Håber fan’me ikke der er for mange af hendes slags. Omend, jeg hører rædselsvækkende beretninger om yngel jeg har kendt fra de var yngre, nu er vokset op og blevet veganere og hyldere af dette multihelvede på jord. Med afsæt i forældrene, reflektere vanviddet tilbage på dem. På mange leder er jeg ikke overdreven optimistisk. Om det er Stockholm Syndromet at work here. Eller skyldes en frygt for fremtiden, der søges dulmet ved at apeace sine kommende bødler. Aner det ikke. De skal nok få deres “Stockholm”. Om ikke andet så blodbadet.
  Min pessimisme går også på, om de tanker I og jeg gør os, overhovedet flugter med idioter som “Nanna med den røde mund”(sic!). Om det nytter noget som helst. Det er lige før jeg vil sige: Hvis det er dét, de unge vil ha’. Så la’ dem. Den dag jeg ligger i “Mulderup”. Kan jeg være revnende ligeglad. Håber og tror familiens kvikke unge forstår at flytte røvetten til mere oplyste himmelstrøg. Hvor man har forstået, at dét her projekt er dødsdømt.

  Kommentar by White knight — 12. januar 2019 @ 16:43

 40. Mohamad Dramascene:
  Det er da fint hvis du har dygtiggjort dig, ved at vi har betalt din uddannelse.
  Den er ingenlunde spildt bassemand. Du har et fødeland, der trænger til, at blive bygget op, af entreprenante typer som dig.
  Vi hører fra dine landsmænd, at det er fuldkommen sikkert, at rejse på ferie dernede. Så er der også sikkert nok at bo permanent. (Man risikerer vel ikke liv og førlighed, for en feries skyld – nej vel?).
  Glæd du hellere over, at vi urene vantro grisefarvede svin, har sponseret din uddannelse. Trods vi ikke møder andet end utaknemmelighed.
  Hils – og vigtigst – bliv dernede.

  Kommentar by White knight — 12. januar 2019 @ 16:59

 41. jp 15:42
  Jeg har været inde på dit link, og lavet en web-oversættelse.

  Det må være en artikel lavet af Alain Leger, formentlig journalist på et fransksproget medie Dreuz.info
  Udgivet af joe den 12-28 – 2014 00:12:41
  Nanna: “de slog mig med kæder på juleaften.”
  Nanna og hendes forlovede Mads blev overfaldet og slået med kæde af unge somaliske indvandrere – fordi de er hvide og Christian, som de vender hjem til juleaften.
  Nanna Skovmand er danske. Hun bor i København som et par med Mads Schöllhammer.

  Nanna og Mads
  De vil finde det svært at glemme denne jul 2014…
  Nanna og Mads gå i gaden nær Enghave Plads, da en ung sort mand kontaktet dem til cykel. Han blev 16 eller 17 år gammel, efter dem, og han var meget aggressive.
  – ‘Det er, hvad du ser på, har du et problem?’, gentages unge flere gange. Så han fik ud af cykel, fortalt Ekstra Bladet Nanna siger.
  I første omgang, par svarede ikke, men på et tidspunkt, Mads sagde: «Hvad vil du?» , og dette er hvad fungerede som udløsende faktor for unge indvandrere, der var på udkig efter sådan provokere konfrontation.
  Ifølge Nanna, han sprang på Mads og slog ham i ansigtet med en flaske
  Og flere andre er pludselig, ud af ingenting, en kælder, med strenge som motorcykel kæder. De kastede sig over Mads. Han forsvarede sig selv, mens de sparkede det blæser, men foran nummeret, faldt han til jorden.
  “Han råbte på mig at gemme mig, men jeg var bange for, at de dræber ham. Så jeg greb ind”, forklarer Nanna.
  Unge har holdt ham nede, og begyndte at ramte hende i ansigtet kæde. Og de er væk.
  “Mennesker har optrådt på vinduerne, og nogen kom for at hjælpe os. Jeg havde blodet drypper fra mit ansigt overalt”, sagde Nanna.
  En ambulance ankom, og politiet, og de blev transporteret til traume center Rigshospitalet.
  Mads, heldigvis, var i stand til at beskytte hans ansigt. Han har blå mærker og buler, men det af Nanna, der blev brutalt ramt, nås direkte i ansigtet af strygere, og har blandt andre bivirkninger, tabt en tand.
  Nanna har beskrevet angribere som unge indvandrere, den ene var somaliske.

  Københavns Politi har bekræftet til Ekstra Bladet, at der var et angreb voldelige på en gade på Vesterbro på juleaften, ingen har været anholdt, men de har den nøjagtige beskrivelse af to af angribere, både somaliske.
  På Facebook og Twitter, Mads Schöllhammer har været beskyldt for at være højreorienterede som ses på et Facebook billede, forklarer, at han er “stolt af at være dansk”, og nogle gik for at sige, at angrebet var måske ikke på grund af chance.

  Kommentar by k.m. — 12. januar 2019 @ 17:25

 42. Mohamad Dramascene. Det er eddermame et passende navn.

  Kommentar by Winged Hussar — 12. januar 2019 @ 18:13

 43. # Uno kl. 13.36…. Lige i plet. Se også NOGLE KENDSGERNINGER OM FAMILIE- OG SKILSMISSE-POLITIKKEN under bloggen: Vissenbjerg kirke-skændingen-fr. Jensen står frem-jeg kan som mor kun….

  kl. 13:16, 13:31, 18:O6 og O:3O er der oplysninger om hvordan de røde ANGREB og stadig ANGRIBER, UDNYTTER, SNIGLØBER OG TYRANNISERER familierne, mændene og børnene.

  Kommentar by P Jensen — 12. januar 2019 @ 18:15

 44. Ja det er “Biedermann og brandstifterne” om igen. Selvom huset er overhældt med benzin giver man brandstifterne tændstikker.

  Kommentar by Popeye — 12. januar 2019 @ 18:52

 45. Et pragteksempel på vanviddets uanede højder. Det var præcis sådan nazisterne kunne beholde magten engang i Tyskland, en blanding af feltmadras og kuet til at spille med. Nogen lærer af det andre gør bare aldrig, det er ligesom nogle kvinder der tiltrækkes af mordere i fængslet, dette virker komplet selvdestruktivt og ulogisk på alle normaltænkende. En syg holdning som hendes er mindst lige så farlig for fremtiden, som gale islamisters.

  Kommentar by LarsB — 12. januar 2019 @ 18:54

 46. Svensk psykotisk maschokisme…..det må vel være det hun fejler.

  Kommentar by Michael Unna — 12. januar 2019 @ 19:03

 47. Er det ikke i virkeligheden fake-news, produceret af Ekstra Bladet for at fremprovokere “racistiske” ytringer, som de kan bruge til at identificere modstandere af deres egne kommunistiske/nazistiske agendaer? Det hænger da ikke helt sammen.

  Kommentar by Jack Nille — 12. januar 2019 @ 19:11

 48. Er Nanna-tøzen i familie med dhimmien Per Henrik Rasmussen?

  Kommentar by Revisoren — 12. januar 2019 @ 19:35

 49. Nu blev staklen joogså slået ret vildsomt i hovedet!

  Kommentar by Jbh — 12. januar 2019 @ 19:38

 50. Boksesporten i Danmark er i øvrigt stærkt domineret af muhammedanere og tilsvarende affald, så den lille yndige Sarah har næppe gjort sig mere populær i miljøet med sine indlysende udtalelser…

  Kommentar by Revisoren — 12. januar 2019 @ 20:04

 51. Ja de knups har givet en permanent hjerneskade

  Kommentar by P — 12. januar 2019 @ 21:07

 52. E.B. er fuld af løgn.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. januar 2019 @ 21:23

 53. Dejligt at være rød og moralfri. Fri af fornuft og kun fred. Er de røde egentlig ikke en sygdom?
  Og skal de så egentlig ikke have en værge?.Nannas adfærd er helt ulogisk, giver kun mening hvis dikteret af AEH er. Invalid tæsk virker helt ind i sjælen. Det har Aeh lært af Mr.hitler. Dk er gone

  Kommentar by Nude nok — 12. januar 2019 @ 22:12

 54. Mohammed har arbejde, en uddannelse, er måske ikke kriminel, er måske tilpasningsdygtig, skal måske ikke giftes med en indavlet kusine fra hjemlandet og skal måske ikke forsørges = OPLAGT KANDIDAT TIL UDVISNING !!!!!!

  Kommentar by TT — 12. januar 2019 @ 23:56

 55. Ja, hverken DR, EB eller andre aviser går af vejen for at bringe forfalskede referater og citater. Men forklaringen på idiotien kan vel eventuelt være frygt? Hun blev jo landskendt en overgang, og så kan islamister eller AFA jo nemt blive ved med at true hende, til at sige og mene “det rigtige”. De lægger jo stor vægt på “politisk korrekthed” i visse formørkede kredse.

  Kommentar by tp — 13. januar 2019 @ 00:16

 56. JMR HH Jr 16:42. Det er sandt, ja, vold virker, og årsagen til dette er, at de her unge muslimtyper har lettere ved at benytte vold og trusler, og i øvrigt ikke har andet at byde på. Når få af de unge muslimer endelig skriver en bog, eller prøver at udtrykke sig på anden vis, er det altid med en påtrængende og ubehagelig stemning, hvor de måske kan kritisere deres elendige kultur, som gør dem til ofre, men kun for straks derefter at vende sig imod danskerne som aggressorer.

  Kommentar by Uno — 13. januar 2019 @ 01:12

 57. hun må jo være dum.

  Kommentar by Pia Krogh — 13. januar 2019 @ 07:13

 58. Men andre ord, perker/muslimerne slog desværre ikke hårdt nok, så bedre held næste gang.

  Kommentar by Piphans — 13. januar 2019 @ 10:33

 59. Nanna Skovmand stiller faktisk os en konkret opgave: Hvordan når vi folk som hende eller omtalte Henrik Vestergaard Stokholm, der spilder deres intelligens på at læse Politiken og er så opslugt af deres egen hverdag hvor det drejer sig om at være rige, smukke og kloge at de fuldstændig misser hvad der sker i samfundet omkring dem?
  Nanna Skovmand er en tilfældig persom der har haft en rigtig grim oplevelse engang som hun må komme over, glem hende, men husk at hvis samfundet skal skifte kurs, så skal der være over 50% der forstår at det går ikke sådan som kursen er nu.
  2 andre piger har lige mistet livet, statsministeren udtrykte sin sorg, men først den dag han udviser lidt kampgejst og f. eks. siger “lad pigernes dødskamp blive starten på vores kamp” er der håb om nye tider!

  Kommentar by Jens Hansen — 13. januar 2019 @ 14:37

 60. Hun skal da bare have nogle flere tæsk, tæske, tæske, tæske.
  Jeg er 100% sikker på hun vild med denne form for spanking.

  Kommentar by Sindsro — 13. januar 2019 @ 15:59

 61. En enkeltbillet til Marrakech, og en vandretur i Atlasbjergene, så skulle den so være halsbarberet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. januar 2019 @ 21:04

 62. Hun lyder som typen, der trænger til en uledsaget vandretur i Marokko.

  Kommentar by Jacques d'Biann — 14. januar 2019 @ 23:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper