12. januar 2019

MF’er påtalte AEH’ers scooterkørsel, angrebet af far: “… sagde, at jeg ikke skulle provokere hans søn”

Dansk Folkepartis Morten Marinus, der i netbaserede valgundersøgelser er blevet udnævnt som den danske MF’er flest er enige i, var den 14. maj sidste år på besøg i Vapnagård. En dreng med ‘anden etnisk baggrund’ (FB) chikanerede omgivelserne med farlig scooterkørsel ved Multiparken, og politikeren beslutter sig for at opsøge forældrene. Det kom der ikke noget godt ud, som man kan læse i referatet nederst.

Landsretten har stadfæstet dommen på ’20 dages betinget fængsel’, og minsandten om ikke Helsingør Dagblad vælger at kalde kalder gerningsmanden for ‘Vapnagård-beboeren’ – Mand blev dømt igen for Helsingør-overfald på kendt DF-politiker (5. januar 2019; Kræver login).

“I sin vidneforklaring i Helsingør Byret fortalte Marinus, at drengens far ikke var en behagelig person at møde, da han kom farende ud fra en opgang.

Han gik helt hen i hovedet på mig og sagde, at jeg ikke skulle provokere hans søn.

Jeg prøvede at snakke stille og roligt til ham og forklare ham, at det var vildt farligt, det hans søn havde gang i med scooteren, men det ville han ikke tro på. Han blev ved med at kalde mig ‘bøsserøv’ og ’svans’ og opfordrede mig til at slå ham. Da jeg ikke ville slå ham, sendte han en spytklat direkte i ansigtet på mig. Han skubbede mig flere gange i brystet, før han til sidst tog hårdt fat i halsen på mig og skubbede mig bagud‘, sagde Morten Marinus under den første retssag.”

(Helsingør Dagblad, 5. januar 2019, s. 4)

Oploadet Kl. 11:09 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97882/trackback

26 Comments »

 1. Lyder som en af Nanna Ammehjernes venner.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. januar 2019 @ 11:55

 2. Det er dybt naivt at forestille sig man kan have dialog med kulturberigere. Fortræk eller slå først!

  Kommentar by M.P. — 12. januar 2019 @ 12:06

 3. Det er i sådanne tilfælde man savner en cowboy der efter at have forsøgt at tale nogen til fornuft,hiver sin Winchester op af saddel hylstret og plaffe problemet ned…

  Kommentar by Jp — 12. januar 2019 @ 12:15

 4. Kommentar by M.P. — 12. januar 2019 @ 12:06

  Ja, det virker unægteligt meget naivt. Regnede han med at blive inviteret ind til dialogkaffe?

  Kommentar by kenneth — 12. januar 2019 @ 12:21

 5. Jeg ville nok have filmet hvad der er foregået og herefter interviewet nogle af dem som blev generet af ham. Det kunne så have øget vores allesammens erfaringskatalog og samtidig givet ham et par pluspoint i næste valgkamp.

  Kommentar by kenneth — 12. januar 2019 @ 12:23

 6. 2O dages BETINGET fængsel. Det er jo fuldstændig latterligt at tro, at det skulle fremkalde respekt for loven hos afstumpede, primitive, voldsparate stenalder-typer. Om migranten så havde fået 1OO dage BETINGET, havde han sikkert grint af dommeren. Nej, der burde oprettes lejre med 14 timers dagligt tvangsarbejde ugen rundt og stenhård militær disciplin. Det har de prøvet i Japan og USA mv., og det virker. Efter et par måneder i sådan en lejr er selv hårdkogte vaneforbrydere blevet bløde og blide som små mæhlam. I de enkelte tilfælde hvor kuren ikke virkede, startede man bare forfra.

  Kommentar by tp — 12. januar 2019 @ 12:46

 7. Mens samfundet og systemet bliver stadig mere BLØDSØDENT overfor grove migrant-bøller, forekommer det mig at det bliver mere og mere FJENDTLIGT overfor almindelige fredelige danskere. Det er som om politikerne og journalisterne ingensomhelst respekt har for vi danskere. Det kunne jeg give mange eksempler på. Partier som Venstre, K, S og R pisser jo på os med den ene dødssyge “reform” efter den anden. I realiteten handler “reformerne” kun om lappeløsninger, besparelser og forringelser. Selv DF er blevet et utroværdigt parti, for det står jo aldrig fast på noget, men opfører sig mest som Venstres marionetdukke. Kun på skrømt forsvarer Tullesen danskernes interesser. I Marrakech-sagen (en krigserklæring mod Europas økonomi og velfærd mv.), er Tullesen en nikkedukke.

  Og lige nu angående Lars Ulykkes uhyggelige planer om at nedlægge regionerne (til skade for patient-sikkerheden), er DF igen en slatten Venstre-medløber.

  Kommentar by tp — 12. januar 2019 @ 13:13

 8. Vi lever i en tid hvor man altid bør overveje at bruge internettet som opdragende og debatskabende værktøj. Er der mulighed for – og er det nogenlunde risikofrit – at billeddokumentere ubehagelig og grænseoverskridende perker-adfærd? Så tag billeder og optag video – og få det på nettet efterfølgende.

  Kommentar by BE — 12. januar 2019 @ 14:02

 9. Glem Tulle. Han er en fuser. Mand, hvor var der store forventninger til ham. For store. Og Pia, var der ikke noget med, at hun fortsatte som værdibærende i DF? Nej, dét parti har sat 20 års goodwill overstyr. Hvis ikke de får et katastrofevalg, er der noget helt galt. Om NB, kan gøre det bedre. Tilbagestår. Men det er forsøget værd. Alle Alternativer(bemærk det store bogstav!) er håbløse.
  Perkerfar skal slet ikke være hér. GoodBeirut og tag dit lorteyngel og den kloak han er skyllet ud af med dig hjem til Kamelistan.
  Det var da godt det ikke var den danske spyttemand, der var kommet til at snotte det brune affald i hovedet. Så havde der kørt en alarmgulbjælke i bunden af alle tv-skærme endnu.
  Spørgsmålet er efterhånden hvem der står først for bliver fjernet: Politikerne eller det rødradigale dommerros?

  Kommentar by White knight — 12. januar 2019 @ 14:02

 10. 20 dage virker usædvanlig lidt med mindre at det er på grund af perker/muslim rabatten.

  9@ White knight
  Fuldstændig enig.

  Kommentar by Piphans — 12. januar 2019 @ 14:37

 11. Undgå de perkere HELT, men mindre du er bedre bevæbnet end de er

  Kommentar by BB — 12. januar 2019 @ 15:15

 12. Læs koranen og bliv viis.

  Kommentar by Bastardo — 12. januar 2019 @ 15:59

 13. Når muslimer/arabere/negere i flok gang på gang intimidere, truer og optræder voldeligt, er det så fordomsfuldt at dømme disse mennesket som potientielt farlige? Da jeg voksede op nær Tåstrupgård for 40 år siden vidste vi danske drenge at vi ikke skulle gå den vej, alene, på vej ud til City2. For fucking 40 år siden…

  Kommentar by FrafaldenModerat — 12. januar 2019 @ 18:20

 14. Og ja, de har noget med etnicitet, hudfarve, kultur, religion at gøre. Det var det ikke før for mit vedkommende, men de spændende nye fremmmede har hevet det ned på det plan. Tak for lort Hans Gammeltoft Hansen.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 12. januar 2019 @ 18:24

 15. Hvad f….. er det for en latterlig ikke-straf at give psykopaten! Ud, helt UD med ham.

  Kommentar by Jbh — 12. januar 2019 @ 19:35

 16. Ifølge Jens Rohde og Per Henrik Rasmussen har det absolut intet som helst med Islam at gøre…

  Kommentar by Revisoren — 12. januar 2019 @ 19:39

 17. OVERALT I EUROPA er der stor U-tilfredshed med EU-fjernstyringen og Marokko-pagten. Det er gået op for mange, at politikerne i Berlin, Bruxelles, Paris, London, Stockholm, Oslo og København er ved at smadre og destruere deres liv, velfærd og fremtid. I Frankrig demonstrerer millioner af borgere på tiende uge mod Macron, Merkel og de politiske mafiosoer og tyranner. 8O.OOO politibetjente er udkommanderet for at spærre veje af, for sprøjte vand på folk og true med knippelsuppe, men lige lidt hjælper det. Det begynder at ligne et bredt folkeligt oprør. Fra mange sider anklages Macron og Merkel for arrogance og uduelighed, og for forræderi mod befolkningerne. Det er et spørgsmål om ikke de afsættes indenfor ret kort tid?

  Kommentar by tp — 12. januar 2019 @ 19:43

 18. Det må sgu i forvejen være rædselsfuldt at bo i Helsingør med den korte afstand og permanente udsigt over til Islamisk Stat a.k.a. Sverige…

  Kommentar by Revisoren — 12. januar 2019 @ 19:56

 19. Kommentar by tp — 12. januar 2019 @ 19:43

  Sikke en løgner, du er …

  Kommentar by np — 12. januar 2019 @ 20:12

 20. De ved jo godt at de får ret i en kommende retssag. Derfor han lægger op til at blive angrebet, så han er offeret.
  Tag scooteren fra knægten, brænd den af og ser er ro indtil der er stjålet en ny

  Kommentar by P — 12. januar 2019 @ 21:03

 21. Hvad bilder den vantro sig ind? Ally har givet dk til hersker folket så de kan ydmyge af pligt. Og lov gratis. Dk mænd skal lære dhimmi liv og betale skrig Mia kr i kopskat. Og løkk går til begrav mens han lige har åbnet for mere sharia. Han er rent magt…. Og invasionen fortsætter exponentielt.

  Kommentar by Nejslam — 12. januar 2019 @ 21:09

 22. # np 2O.12….. Hvad i alverden mener du, np?? Du er måske europat eller tilhænger af invasionen? Har du ikke set de film fra Paris og mange andre byer, hvor tusinder og atter tusinder går i protest-march mod overgreb, magtmisbrug og skin-demokrati?

  Kommentar by tp — 13. januar 2019 @ 00:04

 23. ..Og mens yallaherne spiller fandango inden pogromen kommer, dækker NaziPerkerlingske for sandheden og forsøger at aflede opmærksomheden med krigsophidsning fra fortiden, trutterut trut bummelum. Dagens nyhed er oldgammel om spionfly fra USA, som boyscouts of Sweden reddede. Dengang Sverige var et land, og ikke en voldtægtslejr.
  Så dagens Trump Trump, gab gab- Luk dog den sprøjte..

  Kommentar by Hul igennem? — 13. januar 2019 @ 07:22

 24. Du kan godt regne med, at de af pressen udnævnte racistpartier DF, NB, Stram Kurs mv. bliver anset af indvandrerghettoer som nogen, man har nærmest carte blanche til at udøve vold mod. I praksis er det at give 20 dages betinget fængsel et carte blanche. Demokratiet er ved at blive sat ud af kraft, fordi man vælger at please de udemokratiske. Der er ingen magt, udover nogle få i folketinget, der vil beskytte dansk levevis og danske territorier. Medmindre vi selv gør det!

  Kommentar by Uno — 13. januar 2019 @ 08:56

 25. allah kører på motorcykel, hvor han har lyst.
  allah er alvidende og god.
  inshallah.

  Kommentar by Bastardo — 13. januar 2019 @ 10:46

 26. Nanna Skovtrold’s venner er ikke at kimse ad.
  Pløk lortet “med en varm kolort, eller andet”, det ville hendes venner have meget bedre af.

  Kommentar by Sindsro — 13. januar 2019 @ 16:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper