13. januar 2019

Realisten: De Gule Veste breder sig til andre Europæiske lande

De Gule Veste fænomenet fortsætter i Frankrig hvor omkring 50.000 mennesker er gået på gaden i den konflikt der nu har strukket sig mere end to måneder. Bevægelsen er begyndt at blive mere koordineret, og har blandt andet stormet Macrons sommer-residens og er gået løs på forskellige EU-bygninger. For nyligt lød det at bevægelsen planlægger et koordineret ‘run on the banks’ for at få bankerne til at krakke. Politiet er stort set magtesløse, eftersom protestmagerne typisk overgår politiet i antal – og ikke er voldelige (og dermed svære at anholde og sigte for noget)

Bevægelsen får dog næppe opnået deres politiske mål, eftersom disse stikker i for mange forskellige retninger: De ønsker både skattelettelser og mere velfærd på een og samme gang, hvilket er ligesom at ønske sig solskin og gråvejr på samme tid.

I andre europæiske lande er bevægelsen også opstået, og især i England ser den ud til at vokse. Her – i andre europæiske lande – er bevægelsen primært orienteret mod at stoppe indvandring og befolkningsudskiftning, hvilket selvfølgelig er et langt mere realistisk og sammenhængende mål end velfærd og skattelettelser på samme tid.

Det skal ikke underkendes at det gipper lidt i undertegnede når jeg tænker på at gå på gaden sammen med potentielt tusindvis af åndsfæller for endelig at tage det tilbage der retmæssigt er vores: Et land og en regering der arbejder for vores interesser – og ikke imod dem. Indvandringsmodstanden er dybt forankret i den brede befolkning, og hvis befolkningsudskiftningen ikke stopper eller bliver drastisk skruet ned i kommende år, tror jeg vi kan se massive protester i mange europæiske lande.

Timingen er måske ikke til det i Danmark endnu. Men den kan komme snart. Især hvis Nye Borgerlige holdes udenfor indflydelse. Og især hvis befolkningsudskiftningen fortsætter selvom partiet kommer med i forhandlingerne – hvilket den formentlig gør.

Ja, jeg er næsten positivt optimistisk sådan en tidlig lørdag aften: Man kan ikke udskifte en befolkning for evigt uden at forvente en modreaktion. På et tidspunkt, hvis udviklingen ikke bliver stoppet, vil de folkelige og formentlig overvejende fredelige protester begynde.

First we were a few. Then we were many. Then we won.

Et godt eksempel på hvilken folkelig frustration der kan rejse sig understreger en nylig video fra Frankrig, hvor en sagesløs ung tilskuer og hans kæreste får skudt tåregas i øjnene. Det får bægeret til at flyde over for den unge tilskuer og han går derefter løs på et symbol for statsmagten. Jeg har blandede følelser omkring videoen: På den anden side føler jeg for den stakkels politimand som sikkert er lige så frustreret over etablissementet som os andre. Han gør jo bare sit job og fortjener ikke at få tæsk. På den anden side er den unge protester blevet lidt et folkets ikon i Frankrig – og måske symbolet på den “lille mand” mod den repressive statsmagt. På denne måde, er han vel næsten et ikon for den afmagt folket føler overfor en uduelig og utroværdig regering. Folkets “Rocky Balboa”, som videoen selv nævner:

(Dette indlæg er skrevet af ‘Realisten’)

Oploadet Kl. 12:00 af Realisten — Direkte link84 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97892/trackback

84 Comments »

 1. Han overfalder en politimand.
  Har du spist søm?

  Kommentar by Rasmus — 13. januar 2019 @ 12:28

 2. Trist at læse et indlæg, som går imod lov og orden, retsstat, demokrati og palamentarisme.

  Macron er demokratisk valgt. De, som har stemt ham til magten, vidste, hvad de ville få. Reformer i et forsøg på at rette landets økonomi op.

  De fleste, som demonstrerer, er venstreorienterede, på tv kalder flere sig for kommunister. Den hårde kerne er voldsmænd, som vandaliserer offentlige ejendom, så som informations-ministeriet og Triumfbuen.

  Jeg kommer som borgerlig aldrig til at støtte gadens parlament, pøbelvælde og en venstreorienteret revolution.

  Kommentar by np — 13. januar 2019 @ 12:33

 3. Hvis de gik på gaden i ro og mag var det en anden ting. Det gør de bare ikke. Videoen er ikke noget at råbe hurra for. Det er vold, hverken mere eller mindre.

  Hvis de gule veste i Frankrig skal tages seriøst, skal de spaltes i flere retninger, så de venstreorienterede (og voldelige autonome) kan blive sorteret fra.

  Kommentar by na — 13. januar 2019 @ 13:07

 4. POLITIKERNES OG JOURNALISTERNES KRIG MOD BORGERNE, FAMILIERNE OG CIVILISATIONEN.

  Hvis man ikke forstår at Europas og Nordens situation ikke bare er alvorlig, men dødsensalvorlig, har man ikke forstået det hele. Men fakta er at EU er et rødt betondemokrati, et særdeles udemokratisk og hensynsløst foretagende. Og EU og frau Merkel lægger nu op til en tre-trins komplet ødelæggelse af Europas økonomi, velfærd og kultur. Og samtidig en kæmpeinvasion og masseindvandring fra Afrika og Pakistan mv. som 1OO% sikkert vil føre til kaos, vold og massedød. Og som vil angribe/afskaffe alt med fred, sikkerhed, sundhed, tryghed, lov og orden. (bare se hvad der foregår i Sverige og England etc.) Tredje trin bliver at opløse og nedbryde nationalstaterne, de lokale demokratier, samt de traditioner og den civilisation som er blevet opbygget og forfinet gennem århundreder.

  At de gule veste protesterer mod den totalitære, vanvittige og folkemorderiske udvikling, er et sundhedstegn.

  (fortsættes)

  Kommentar by Ole Jensen — 13. januar 2019 @ 13:08

 5. Helt enig i at vold ikke er løsningen. Dog er videoen interessant som et symbol for folkets frustration overfor en regering der simpelthen ikke længere vurderes som legitim eller troværdig.

  Kommentar by Realisten — 13. januar 2019 @ 13:16

 6. Langt de fleste af de gule veste demonstrerer fredeligt. Der er så også nogle som går voldsomt til værks. Men her skal man nok tage i betragtning at politiet i visse tilfælde har provokeret voldsomt og har begået grove overgreb på netop fredelige demonstranter. Og så er der jo også franskmænd som er desperate eller rasende pga. den terror der er blevet en plage i mange byer. Det er jo ikke særlig morsomt at få sine sønner myrdet, sine døtre mishandlet, sine forældre overfaldet, at miste sin bror eller søster. Tænk på de hundredvis af koncertgæster og togrejsende osv. der blev skudt eller sprængt i luften af terrorister, tænk på de tusinder af franske som har været ofre for migranternes og politikernes overgreb og forbrydelser.

  Kommentar by tp — 13. januar 2019 @ 13:23

 7. Det etablerede system har skabt sig den lallende og falske forestilling, at protesterne hen over Europa er en bølge af nationalisme og populisme, der snart bliver udskammet som nazisme, snart diagnosticeres som ‘uforløst globaliseringschok’, og som truer de europæiske institutioner og det regelbaserede samfund, som gennem årtier er bygget op – sådan som f.eks. en hjernedød systemideolog som Bjarke Møller formulerer det.

  Trods protesternes noget uorganiserede bredde så er der en logisk sammenhæng mellem social protest og befolkningsudskiftningen, fordi de høje skatter og forringet velfærd hænger direkte sammen med import af MENAP-migranter. Vi mærker det kun i mindre grad i Danmark, da vi stadig har råd til at smide årligt 100 mia. kr. ud ad vinduet til vores MENAP-migranter, men et tilsvarende økonomisk overskud har andre europæiske lande ikke. Frankrig er længst fremme i den deroute af samfundet, og det er derfor logisk, at de gule vestes protest opstår der.

  Denne social protest har trods alt en vis lydhørhed på venstrefløjen og kommer derfor frem i medierne i en vis grad, dog uden at forbinde det med årsagen, nemlig med befolkningsudskiftningen. Men ved siden af er der en kulturel protest mod det, at de nationale europæiske kulturer slet ikke kan tages alvorligt af det etablerede system, hvor kulturmarxismen har sejret af helvedet til.

  Hvor de nationale europæiske kulturer har naturlig intern tillid, solidaritet og retfærdighed som basis, skaber den kunstigt skabte multikultur derimod utryghed, had og vold, identitetsforvirring, og kan kun betragtes som et overgangsfænomen til islamisk monokultur, men alligevel påtvinges den hen over hoved på de europæiske befolkninger gennem et netværk af internationale organisationer baseret på den splittende og uretfærdige menneskerettighedsideologi.

  Forsøger et land, f.eks. Danmark, at dæmme op for den katastrofale befolkningsudskiftning, vil vi få EU, FN, Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, Europarådet på nakken, der vil dømme Danmark hårdt, så befolkningsudskiftningen kan fortsætte med uhindret hast. Uanset hvad danske regeringer og politikere har sagt og gjort for at føre en stram udlændingepolitik, virker det ikke, da det internationale netværk af udenoms-demokratiske organisationer er stærkere og vinder til sidst. Hvis man sætter sin lid tll Ny Borgerlige, så vil Ny Borgerliges vigtigste opgave være at vikle Danmark ud af den selvmordspagt, som de internationale aftaler og domstole udgør.

  Kommentar by traveler — 13. januar 2019 @ 13:26

 8. Hovsa, EU er selvfølgelig ikke et rødt beton-demokrati, men et rødt beton-BUREAUKRATI.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. januar 2019 @ 13:29

 9. Ja, som borgerlig må man støtte op om retsstaten.

  I den islamofile Macrons tilfælde er man dog næsten parat til at se igennem fingre med det.
  Hvem ville ikke gerne se den lille mandsling blive slæbt hen til guillotinen?

  Kommentar by Revisoren — 13. januar 2019 @ 13:37

 10. “Dog er videoen interessant som et symbol for folkets frustration overfor en regering der simpelthen ikke længere vurderes som legitim eller troværdig.”

  20.743.128 franskmænd stemte på Macron til præsidentvalget den syvende maj 2017. Altså næsten 21 millioner franskmænd.

  6,391,269 franskmænd (53.38 procent af stemmerne) stemte på Macrons parti “En Marche” til valget til parlamentet den 11. og 18. juni 2017.

  Til sammenligning demonstrerede i går lørdag ca. 84.000 gule veste. Det handler for de fredelige af dem om bedre levevilkår for underklassen. Intet andet. Man har allerede fået indrømmelser fra Macron.

  Så længe demonstrationerne forgår fredeligt, er det ok. Det gør det desværre ikke, som man kan se af bokserens voldelige overfald på politi.

  En voldelig minoritet må aldrig vinde over en folkevalgt præsident og folkevalgt parlament.

  Tænk, hvis myndighederne i Danmark i sin tid havde givet op over for de voldelige BZ’er!

  Det kan ikke tilrådes begive sig ned ad anarkiet og de voldelige venstreorienteredes vej mod en illegitim magtovertagelse imod de store flertals ønske.

  Kommentar by np — 13. januar 2019 @ 13:50

 11. EU lever selv på den livsløgn, at de tror, at de forsvarer det, de selv har opfundet som europæiske værdier, som de i deres visdom har defineret som demokrati og menneskerettigheder. Det lyder flot, men da der er tale om en kulturradikal tolkning, undergraver EU i praksis både de europæiske landes demokratier og de europæiske befolkningers rettigheder.

  Kommentar by traveler — 13. januar 2019 @ 13:58

 12. Et tænkt modeksempel:

  84.000 franske muslimer demonstrerer mod dårlige levevilkår for muslimer i Frankrig. De kræver, at islam får en stærkere position, og at der indføres censur mod højreorienterede debattører.

  Skal Macron så også imødekomme deres krav? Selvom han er valgt af 21 millioner franskmænd og hans parti har flertal i parlamentet?

  Kommentar by np — 13. januar 2019 @ 13:58

 13. DEN RØDNAZISTISKE KRIG MOD EUROPÆERNE OG SKANDINAVERNE…. kapitel 2

  Hvis man bruger den tid man orienterer sig om sin omverden, på kiggen tv, på lytten til DR, på overfladisk læsning af aviser, ugeblade og dameblade, så har man nok ikke megen viden om hvordan skumle, korrupte og åndsformørkede kliker konstant arbejder på at udskifte vores civilisation med barbari, vores velstand med fattigdom, vores sundhed med sygdom, vores retsstat med junglelov, vores frihed med slaveri, vores fred med vold, mord og krig.

  Men EUs og Merkels politik er et angreb på alt hvad europæerne ejer af goder, rettigheder og fremtidshåb. Og Marrakech-pagten er nærmest en krigserklæring mod borgernes liv og helbred m.m. En krig EU og Merkel vil føre som en stedfortræder-krig. Denne gang bruger Tyskland ikke tanks, bomber og maskingeværer mod nabostaterne, men vil i stedet sende flere hundreder af millioner af negre og arabere ind i Europas lande, så de kan blive nedbrudt indefra. Men i realiteten er det 1939-strategien om igen. Man ønsker tysk DOMINANS over Europa. Der er tale om en pagt som udadtil fremstilles som et humanistisk projekt, men som i realiteten er en YDERST VOLDELIG plan for Europas omdannelse til lydstater under Tyskland. Planen vil virke via VOLD og via nedbrydning og ødelæggelse af nationalstaterne og deres hvide befolkninger.

  Det er meget uhyggeligt og bekymrende at flertallet af Christiansborgs politikere har accepteret Marrakech-traktaten. Ja, det er virkelig chokerende at vi er kommet så langt ud i folkefjendsk galskab.

  (fortsættes senere)

  Kommentar by Ole Jensen — 13. januar 2019 @ 13:59

 14. np #2

  Du snakker om “lov og orden, retsstat, demokrati og palamentarisme.”

  Se lige på Sverige. Det er sgu da en parodi på demokrati og frie valg.
  Nu er fire gamle partier gået sammen i en syg alliance, udelukkende for at holde Sverigedemokraterne uden for indflydelse.
  Det vil sige 80% af vælgerne går sammen om at smadre landet, og de forhindrer de forhindrer oven i købet de sidste 20% i at demonstrere, og sige at det er forkert.

  Macron og Merkel, plus deres medløbere i EU har sat sig for at smadre Europa, og så siger du det er en hån mod de siddende politikere at nogen siger : nok er nok

  Kommentar by k.m. — 13. januar 2019 @ 14:02

 15. PS: Antallet af demonstrerende “gule veste” er langt, langt højere end de officielle tal. Millioner af borgere har været på gaderne i snesevis af byer, i Frankrig, Tyskland, Belgien, Holland, England, Italien, Belgien, Holland, Grækenland, Østrig, Ungarn, Canada og Tjekkiet osv. De demonstrerer mod den undertrykkelse og voldtægt af Europa som Merkels og EUs politik er udtryk for.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. januar 2019 @ 14:08

 16. Muslimer er allerede i fuld gang med at lukke munden på Islam-kritikere. Censur florerer næsten overalt.
  Der bygges moskéer i Europa som aldrig før, og muslimer kræver særrettigheder for at fremme deres livsstil.

  np’s tænkte eksempel i #11 er tegn på desperation

  Kommentar by k.m. — 13. januar 2019 @ 14:10

 17. np 13:50
  Tænk, hvis myndighederne i Danmark i sin tid havde givet op over for de voldelige BZ’er!
  De holdt bare op med at kalde sig BZ’ere. I dag hedder de antifascister, humanister, socialister og alt andet mellem knaldrød og galeanstalten. En hel del af dem bliver i øvrigt støttet med offentlige midler.
  Man gav op for længe siden.

  Kommentar by Hagmann — 13. januar 2019 @ 14:13

 18. Kommentar by k.m. — 13. januar 2019 @ 14:02

  Men sådan er spillereglerne bare i et demokrati. Der kommer altid et folketingsvalg til, og så må centerpartiet og liberalerne modtage deres vælgeres dom over partiernes forræderi mod alliancen med moderaterne.

  “… og så siger du det er en hån mod de siddende politikere at nogen siger : nok er nok.”

  Nej, det har jeg ikke sagt. Hvis jeg skulle bruge samme ordvalg som du, ville jeg sige, at det ville være en hån imod den majoritet af VÆLGERE, som har stemt på de siddende politikere.

  Både Merkel og Macron har vundet de seneste demokratiske valg. Marine Le Pen og Alternative für Deutschland vandt ikke. Gid de havde. Intet kan imidlertid få mig til undergrave nationalstaternes forfatninger og den demokratiske parlamentarisme.

  Kommentar by np — 13. januar 2019 @ 14:18

 19. @9 np

  Ja, det er væsentligt at påpege, at Macron og hans parti “En Marche” blev valgt ud fra nationale demokratisk valg.

  Men man skal også lige have med, at en stor det af franskmændene i dag har sympati for de gule veste, til trods for voldelige elementer, som skæmmer.

  Man skal også lige have med, at Macron blev valgt ind som den store redningsmand baseret på en meget ensidig og euforisk støtte fra EU-etablissementet og fra medierne.

  En realistisk analyse af det, som Macron ville, ville afdække, at Macron havde den forkerte medicin til Frankrigs problemer. Og det er så småt ved at gå op for franskmændene. Det egentlige problem, der samtidigt er tabubelagt, og som Macron bekvemt ignorerer, er den store indvandring fra MENA.

  Kommentar by traveler — 13. januar 2019 @ 14:22

 20. 17 np

  I princippet er vi enige; på den anden side, har det vel altid været legitimt, at folket går på gaden for at vise deres vrede og eller sympatier!?

  Kommentar by T. Flodur — 13. januar 2019 @ 14:53

 21. Europæere er ved at se, at deres lande ikke kan reddes på demokratisk vis. Vi kan vente på næste valg, og få det ud af det, at de EU-og Islam liderlige politikere indskrænker ytringsfriheden og vores frihed endnu mere

  Kommentar by k. m. — 13. januar 2019 @ 14:59

 22. Har set videoen andetsteds. Den “unge mand” er tidligere mester i letsværvægtsboksning og har tydeligvis ikke fået noget i øjnene. Han er nu sigtet for vold mod politiet.

  Kommentar by Gunnar Biering — 13. januar 2019 @ 14:59

 23. Jeg ved ikke hvem Realisten er. Han kan være en muldvarp fra PET. Han kan også være noget helt andet. I alle tilfælde synes han at ødelægge uriasposten.net’s gode navn, rygte og kvalitet.
  Ikke mere fra ham, tak!

  Kommentar by ino — 13. januar 2019 @ 15:09

 24. > NR. 15

  Du har ret. Flere medier har underspillet de Gule Vestes antal. Især protesterne i England er blevet underspillet, og selfølgelig forsøgt affejet som protester fra “det yderste højre”. Ja hvis modstand mod befolkningsudskiftning hører til på det “yderste højre” så er det vel her store dele af den europæiske befolkning befinder sig..

  Kommentar by Realisten — 13. januar 2019 @ 15:30

 25. @ino
  Realisten lyder som en tosse.

  Kommentar by Rasmus — 13. januar 2019 @ 15:38

 26. Revolutionsromantik nej tak.

  Kommentar by Quark — 13. januar 2019 @ 15:40

 27. 23 ino 15.09

  Jeg har, langt hen ad vejen, stor sympati for skribenterne herinde på Uriasposten. Flere formulerer sig blændende, vidende, literært, osv – Men, at tro, at PET bruger tid på at analysere bloggen er nok lige lovlig optimistisk – Så længe vi, i ophøjet bekvemmelighed, løber galden af os herinde, så er der fred og ingen fare!?

  Kommentar by T. Flodur — 13. januar 2019 @ 15:44

 28. # 23
  Realisten kunne jo også være en Ork. Eller måske en Marsboer, som læser med på Kims blog – og nu bidrager.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 13. januar 2019 @ 16:05

 29. De gule veste er et udpræget fransk fænomen. Og det kommer ikke til at lede til noget.

  Kommentar by Rasmus — 13. januar 2019 @ 16:05

 30. AfD foreslår et “dexit” (Tyskland ud af EU)

  Der er hul på bylden

  Kommentar by k. m. — 13. januar 2019 @ 16:12

 31. Så kan vi konstatere (igen) at de fleste, som skriver herinder er EB og Pølletiken journalister

  Kommentar by Jack Nille — 13. januar 2019 @ 16:24

 32. Rasmus bruger det meste af dagen på at angribe danskere på nationen, hvis jeg ikke gætter helt galt :D

  I er totalt retarderede at høre på

  Kommentar by Jack Nille — 13. januar 2019 @ 16:25

 33. Det eneste der sker er at gule veste spreder sig til hele verden og de gule veste slå alt politi, alle “folkevalgte” og alle “milliardærer ihjel, det er alt der sker, og intet kan stoppe det.

  Kommentar by Jack Nille — 13. januar 2019 @ 16:28

 34. Slå hele staten ihjel og Alle offentligt ansatte ihjel – JA TAK – HELLERE I DAG END I MORGEN

  Kommentar by Jack Nille — 13. januar 2019 @ 16:29

 35. Trump bevæbner de gule veste, hvis i ikke ved, hvordan vi gør det

  Kommentar by Jack Nille — 13. januar 2019 @ 16:32

 36. Aldrig i livet om jeg gad at tage uniform på for et EU land.

  Kommentar by Flaskeposten — 13. januar 2019 @ 16:45

 37. Hvem er realisten?

  Kommentar by Winged Hussar — 13. januar 2019 @ 16:59

 38. Jeg ved godt at jeg har nævnt det før, men jeg tror at De gule Veste er endnu et setup fra globalisterne/de hemmelige loger, for at udradere nationalstaten, så de kan få en brugbar One World Government.

  Jeg tror at vi gør klogt i, at identificere mønsteret via Hegeliansk dialektik, som jo et den måde der manipuleres på i et skin-demokrati, hvor det meste er iscenesat som var det Hollywood.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 13. januar 2019 @ 17:14

 39. Hvis lyssky totalitære MAGTMISBRUGERE forbereder MASSEMORD/folkedrab, siger det sig selv at folket har ret til at sætte sig til modværge på enhver måde. Nød bryder alle love. Teoretiske betragtninger over diverse juridiske og formelle spidsfindigheder kan ikke bruges til noget hvor det gælder modstand mod folkemords-politik. Og Marokko-pagten ER en krigserklæring mod Europa. Den er bl.a. årsag til at Macron beskyldes for landsforræderi. Og til protester i gaderne.

  (Hvad bokseren mod politibetjenten angår, ramte slagene vist kun skjoldet, og ingen tog skade)

  Kommentar by tp — 13. januar 2019 @ 17:25

 40. 17:14 Du tager helt fejl, det er ikke så svært, at finde videoer fra begivenhederne løbende imens de sker og umiddelbart efter.

  Kommentar by Jack Nille — 13. januar 2019 @ 17:28

 41. På dendanskeforening ligger et svar fra Statsministeriet til en Hans Christophersen, ang. FN migrationserklæring.

  Den er værd at læse, men viser ikke noget vi ikke vidste i forvejen fra den kant.

  Kommentar by k.m. — 13. januar 2019 @ 17:46

 42. 3 sekunder på twitter
  https://twitter.com/UnityNewsNet/status/1084472788495159296

  Kommentar by Jack Nille — 13. januar 2019 @ 18:16

 43. Der er heller ikke nogen, som har “vundet” noget valg de sidste 100 år. Der er et parti at stemme på, så det kan i stikke op i røven

  Kommentar by Jack Nille — 13. januar 2019 @ 18:20

 44. Jeg elsker personlig handlekraft i den rigtige sags tjeneste. Den såkaldte “Retsstat” tjener ikke andre “retter” end retten til at lade sig udrydde og klækkelig rabat i retssalene til dem, der gør det…
  Nej. point of no return er forlængst overskredet i den sammenhæng. Hvornår vågner de bøvede danskere op til dåd?

  Kommentar by Margrethe — 13. januar 2019 @ 18:25

 45. Lad taberne, tåberne, tumberne slås. Bare jeg kan få min kaffe og se håndbold.

  Kommentar by P — 13. januar 2019 @ 18:53

 46. > Jack Nille

  Jeg sætter virkelig pris på, at der er højt til loftet her på bloggen. Men du går altså over stregen, dels ved dine ufattelige mængder indlæg, dels ved denne slags: “Slå hele staten ihjel og Alle offentligt ansatte ihjel – JA TAK – HELLERE I DAG END I MORGEN”

  Må jeg spørge, hvordan du har tænkt dig at klare dig uden et offentligt sygehusvæsen, et offentligt beredskab, et offentligt sundhedsvæsen i kommunerne, dvs. hjemmehjælp, et offentligt skolevæsen, en offentlig infrastruktur og en hel masse mere?

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. januar 2019 @ 18:59

 47. 18:59 Skal jeg sige dig din nazilort: meget bedre

  Kommentar by Jack Nille — 13. januar 2019 @ 19:00

 48. ANGÅENDE FORRÆDERISK OG FOLKEFJENDSK GALSKAB (3. afsnit)

  Marrakech-traktaten er blevet afvist og fordømt af en lang række lande. Trump har kaldt Merkel en forræder mod det tyske folk i samme anledning. I Frankrig anklager højtstående officerer, en tidligere forsvarsminister og diverse tænkere, professorer og fremtrædende personligheder Macron for dumhed og landsforræderi fordi han har underskrevet traktaten. I Ungarn og Polen kaldes traktaten en katastrofe. Andre igen har talt om “Europas døds-attest” og “en social atombombe mod Europa”.

  Det er ikke mærkeligt at kritikken hagler ned over traktaten. Den er rablende og skingrende skrupskør. Politisk sindssyge når den er værst.

  Traktaten er forpligtende. Om ikke formelt, så i praksis. Og den forpligter bl.a. til at indføre STATS-CENSUR!!! Og den forpligter Danmark til at modtage ENDNU MANGE FLERE SOMALIERE, CONGOLESERE, MAROKKANERE, PAKISTANERE OG SUDANESERE OSV. MINDST 5OO.OOO ELLER FLERE.

  Lars Quisling skrev gladeligt under. Selvom han var advaret mod det af DF. Og selvom adskellige lande advarede mod traktatens mange og vidtrækkende konsekvenser. Og selvom Lars Ulykke vidste at traktaten ville blive til stor skade for utallige danskere.

  I forvejen er Lars Umulius belastet af sit valgløfte-bedrageri. Han lovede “Straks-stop” for mere indvandring. Men siden 2O15 har han givet grønt lys til at yderligere 45.OOO migranter måtte flytte ind i Danmark.

  Siden har han fået DF, S, K og R m.fl. til at godkende sit JATAK til Marokko-aftalen. Men det viser ikke at aftalen er OK, men kun at lederne af disse partier er lige så ringe og uduelige som Pol Pot Lars selv.

  Lige nu er vores statsmedister i gang med endnu en “reform”. ALLE hans tidligere “reformer” har været dårligt gennemtænkte og mere til skade end til gavn. Men nu vil han have REGIONERNE nedlagt. Det vil igen, igen blive noget med nedskæringer, forringelser, lukninger, kaos og mange unødvendige ekstra lidelser og dødsfald blandt patienterne.

  I virkeligheden er V, K, LA og DF nærmest ligeglade med danskerne. Det fremgår bl.a. af at SUNDHEDS-STYRELSEN/STYRELSEN FOR PATIENT-SIKKERHED stadig fungerer helt ad Helvede til, selvom der i årevis har været klart at der var noget helt galt. Men man har intet foretaget sig for at rette op på de skandaløse forhold, selvom både patienter og pårørende er blevet efterladt som retsløse på Herrens mark. Selv i hastesager om liv eller død har de ikke kunnet få hjælp. Deres fortvivlede henvendelser er blevet ignoreret og “syltet”. (en sådan form for sundheds-“styrelse” er kun noget med falsk tryghed/falsk reklame/svindel og humbug)

  Pol Pot Lars kan holde taler, men har spillet fallit igen og igen når det gælder reformer. Og efter at Tullesen, Mette F., Pape og Samuelsen har godkendt Marrakech, har de fire også spillet fallit.

  Man kan konstatere at partierne og medierne opfører sig skadeligt og fjendtligt overfor danskerne. Partierne og systemet er ikke mere på vores side, men går ind for en marxisme, feminisme, afrikanisering og islamisering som vil afskaffe og udslette os og vores kultur….. og det Danmark vi kender.

  Christiansborg er en sammensværgelse mod det danske folk.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. januar 2019 @ 19:06

 49. Naturligvis skal problemerne klares ad demokratisk vej. Som ved folketingsvalget i 2015, hvor Lars Løkke Rasmussen lovede de danske vælgere “Straksopbremsning”, hvorefter muslimer i tusindvis vandrede på de danske motorveje. Helt uden at de danske myndigheder gjorde noget som helst for at stoppe dem.

  Rystende hvor mange svagtbegavede, hjernevaskede får, der ytrer sig i denne tråd….

  Har I slet ikke lært noget af historien?

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. januar 2019 @ 20:28

 50. Hvis politikerne er bange for folket har man en republik.
  Hvis folket er bange for politikerne har man tyranni.

  Kæmp for fædrelandet.

  Kommentar by XXXXX — 13. januar 2019 @ 20:29

 51. XXXXX, og de franske protesterende synger Le Marseillaise…

  Mens dumme kommentatorer på Uriasposten stadig ikke har fattet, hvordan og hvorfor yderste venstre og yderste højre, kan gå sammen med alle dem fra midten, med et fælles mål.

  Idioter!!!

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. januar 2019 @ 20:41

 52. Lad os høre Statsministeriets svar til en bekymret borger:

  Kære X X

  Tak for din henvendelse om Danmarks tilslutning til FN’s migrationserklæring.

  Der har været rejst mange bekymringer om erklæringen. For eksempel, at Danmark skulle afgive suverænitet ved at tilslutte sig. Eller at erklæringen skaber “en ny menneskerettighed til at migrere”. Ingen af delene er tilfældet. Dansk udlændingepolitik fastlægges i Danmark, og det kommer erklæringen ikke til at ændre på.

  Erklæringen har heller ikke til formål at fremme migration i det hele taget. Erklæringen har til hensigt at arbejde for, at dén migration, der foregår, sker på en velordnet og sikker måde. Altså i modsætning til dén type af migration, vi så ofte har set. For eksempel, når smuglere sætter økonomiske miganter fra Afrika ud i gummibåde på en farefuld færd over Middelhavet. Det er den slags migration, vi med erklæringen vil arbejde for at imødegå.

  Det har også været fremme i debatten i Danmark, at erklæringen skulle indskrænke ytringsfriheden. Det gør den ikke.

  Ytringsfriheden i Danmark er solidt forankret i
  Grundloven og i Den Europæiske Menneskerettighedskonvention. Det ændrer erklæringen ikke en millimeter på.

  Der bliver i det hele taget ikke pålagt nye retlige forpligtelser på de lande, der deltager.

  De ting, som jeg har nævnt her, er alle blevet fremhævet i den stemmeforklaring som Danmark sammen med ligesindede lande har afgivet i FN’s Generalforsamling i forbindelse med vedtagelsen af erklæringen den 19. december 2018.

  Når Danmark alligevel vælger at deltage i erklæringen, skyldes det, at vi har en klar interesse i samarbejde med andre lande om at løse nogle af de store og grænseoverskridende udfordringer, der er forbundet med migration.

  For eksempel lever millioner af regulære migranter under kummerlige forhold ude i verden. Det er noget af det, som erklæringen sætter fokus på. Hvis vi kan bidrage til at løfte rettighederne, levestandarden og mulighederne for migranter i tredjelandene, så vil det være med til at modvirke dén ulovlige migration, der går til Europa.

  En anden udfordring er, at nogle lande ikke samarbejder om at tage deres egne statsborgere tilbage. Erklæringen skaber ikke en ny forpligtelse for stater til at tage deres statsborgere tilbage, men det er første gang, at det så tydeligt anerkendes i en politisk erklæring fra næsten alle verdens lande, at forpligtelsen allerede i dag gælder. Dét er noget, vi fra dansk side aktivt vil bruge i vores udsendelsesindsats.

  Vigtigst af alt skal vi bruge erklæringen som en ramme til fremtidig dialog og samarbejde med transit- og oprindelseslande. Målet er, at vi når derhen, hvor migration kun sker efter invitation, på en sikker og ordentlig måde, og i overensstemmelse med den gældende nationale udlændingelov. Der er et stykke vej, før vi når dertil. Men erklæringen er et skridt i den rigtige retning.

  Lars Løkke Rasmussen

  Kommentar by np — 13. januar 2019 @ 20:44

 53. Vores “suverænitet” = kapitalen og aristokraternes ret til at fængsle frie danskere blev afsluttet i 1972.

  Vi kan tydeligt se, at EU og dermed det danske parlament er en stor samling nazister, og de bliver alle behandlet derefter.

  Kommentar by Jack Nille — 13. januar 2019 @ 20:53

 54. np, hvor stammer den tekst fra?

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. januar 2019 @ 20:57

 55. Hr. Snusk — 13. januar 2019 @ 20:57

  Jeg har blot copypastet svaret fra Statsministeren til en bekymret borger, som k.m. tidligere i tråden gjorde opmærksom på:

  Kommentar nr. 41:

  “På dendanskeforening ligger et svar fra Statsministeriet til en Hans Christophersen, ang. FN migrationserklæring.

  Den er værd at læse, men viser ikke noget vi ikke vidste i forvejen fra den kant.

  Kommentar by k.m. — 13. januar 2019 @ 17:46”

  Kommentar by np — 13. januar 2019 @ 21:06

 56. Takker np 👍

  Det bekræfter blot endnu engang hvilken løgnagtig hykler den usympatiske fedling fra Græsted er.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. januar 2019 @ 21:22

 57. Ja, brevets snedige formuleringer får det næsten til at LYDE som om Marrakech-traktaten er OK, men det er den slet ikke. For det første er der flere ting i brevet som ikke stemmer med virkeligheden og sandheden. For det andet véd vi jo at V, K og LA er fanatiske EU-tilhængere, og allerede det berettiger os til at være særdeles skeptiske. Vi véd også at Lars Ulykke har snydt os og løjet for os før. Og vi véd at rest-FN domineres af muslimske lande. (og MR har man overladt til Saudi-Arabien) Og så véd vi at EU og Merkel har holdt os for nar med hensyn til den ydre grænsebevogtning FRONTEX, og at EU-toppen og FN ønsker at Europa skal afrikaniseres og islamiseres. Hvis man tror at truslerne mod Europa er væk pga. dette brevs bortforklaringer, er man naiv. Se black pigeon på you tube samt Snaphanen.

  Kommentar by Ole Jensen — 13. januar 2019 @ 21:45

 58. Ro på Ole! Fedlingen har jo forsikret os om, at hans underskrift slet ikke er forpligtende…

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. januar 2019 @ 22:04

 59. Det er svært for et folk at live hørt ad demokratisk vej, når demokratisk valgte politikkere, nærmest fra ende til anden, fører en anden politik, end den som de lovede vælgerne, som det nu er sket gennem x antal regeringer.
  At vi, som er indvandrekritiske, endnu ikke er gået på gaden i protest, skyldes nok i overvejende grad, at netop venstrefløjens galninge højest sandsynligt vil udnytte det, til fordel for deres voldelige og destruktive adfærd. Ja, de venter vel ligefrem på det af tre grunde: 1. chancen for at udfolde deres udemokratiske adfærd og 2. at kunne give os skylden for både 1. og begyndelsen på en borgerkrig og 3. for derigennem at “bevise” den rasisme, de beskylder os for.

  Jeg sad tidligere i dag og skrev en kommentar, i anledning af Dan E. Jørgensens (V) udtalelser omkring EU-domstolens stillingtagen til, om Danmark ulovligt har nægtet tyrkere familiesammenføring med henvisning til det såkaldte tilknytningskrav, hvor han siger, at Danmark ikke er duksedreng, (bare) fordi regeringen følger gældende (EU)ret, og gældende ret fastlægges af (EU)domstolen.*
  Min kommentar lyder:
  “ALLE politikkere (regering som folketing) lider af den udprægede EU syge, der får dem overbevist om, at de er ansat som EU/FN marionetter, frem for som tjenere for det danske folk.
  De har misligholdt deres tjeneste for folket og burde fyres, alle som en, med krav om tilbagebetaling af hver en udbetalt krone og fratagelse af ALLE opnåede privilegier.
  Det kan ikke være rigtigt, at vi skal betale vore politikkere for, at tilsidesætte Danmarks ret til selvbestemmelse under en union/magt, som vi end ikke har fået lov til, at stemme om deltagelse i.”
  Jeg ved godt, at det ikke lader sig gøre. Så spørgsmålet må være:
  Hvordan får vi I TIDE stoppet politikkernes vælgerbedrag og deres forræderi over for gammeletniske danskere?

  * mine parenteser for forståelse af sammenhængen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. januar 2019 @ 22:51

 60. NÅR VI DANSKERE endnu ikke protesterer i gaderne mv., er det måske fordi vi endnu ikke helt har forstået at Danmark, lige som Sverige, befinder sig på kanten af en dyb afgrund. V, K, LA og DF har droppet at forsvare Danmarks interesser, hvorfor det næste kan blive nationens undergang.

  Men vi danskere tager det jo roligt, når bare politikerne bruger salami-metoder når de forråder os og skærer os ned, og når de kun slår nogle snese af os ihjel pr.dag. At “pølsen” en dag er helt væk….. at den massive migrant-invasion fører os mod velfærdskollaps, gangstervælde og guerilla-krig (som i Sverige)….. at det snart kan blive sådan at vi danskere får samme skæbne som svenskerne, jøderne og indianerne….. kan vi jo slet ikke forestille os.

  Kommentar by tp — 13. januar 2019 @ 23:49

 61. Som borgerlig går man selvfølgelig ind for lov og orden. Men de gule vestes aktioner er udtryk for at noget er dybtliggende galt med samfundets udvikling. Og selv om man principielt er modstander af gadens parlament, må man acceptere at situationen kan være sådan at en fysisk revolte ikke kan undgås. Det er en konsekvens af at EU er en udemokratisk konstruktion.

  De gule veste er måske nok en hidtil uset alliance mellem oprindeligt venstreorienterede og borgerlige nationalister. Men alliancen grunder sig i at globaliseringen griber ind i samfundet på mange planer og derfor aktiverer modstand i forskellige samfundsgrupper, såvel middelklasse i udkantsområder som arbejdere i storbyerne. På samme måde er globalisterne jo også en forbrødring mellem vidt forskellige grupper: De multinationale firmaer og de altruistiske FN-konventionstilbedere på venstrefløjen.

  Således er der vendt rundt på de gamle skillelinier. Men det er ikke nyt her i Danmark. Det nationalkonservative DF er jo også Danmarks største arbejderparti.

  Kommentar by JC — 14. januar 2019 @ 00:10

 62. Når politikerne sætter demokratiet ud af kraft, skaber de grobunden for en revolution. De har efterhånden overgivet så meget suverænitet til overnationale institutioner, som FN, den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, EU-domstolen, EU-kommisionen, at vælgerne er sat uden for nævneværdig indflydelse. Dette kan udvikle sig til en farlig situation. Men sålænge økonomien er OK, vil der ikke ske noget i et land som Danmark. Men længere sydpå, hvor økonomien halter, er der ikke lang vej til et oprør. Det er det vi ser begyndelsen til nu i Frankrig.

  Kommentar by JC — 14. januar 2019 @ 00:23

 63. Hellere kaos end EU, Verdensregering eller Islam. Demokrati…? Haha!

  Hvornår har vi i de seneste tredive år set noget godt komme fra dette “demokratiske” system? Når alt er prøvet og det kun bliver værre må man forsøge nye metoder. Om de så giver direkte resultat eller ej, den chance må man tage. Selv om en bestemt strategi ikke helbreder sygdommen, kan den dog være med til at bremse bacillens udbredelse.

  De gule vestes aktioner kan på sigt skabe kaos i landet og blive et økonomisk problem. Alt er bedre end at fortsætte med afviklingen og folkemordet.

  Mange stirrer sig blinde på muslimsk indvandring, men det er jo langt fra det eneste punkt på listen af dødeligt undergravende udviklinger.

  Protesterne fra De Gule Veste giver også mændene en lejlighed til at agere og markere som mænd, inspirere unge skubbe kvindemagten til anden pladsen. Vi har brug for helte!

  Hvis det lå til mig blev evt. protester først og fremmest rettet mod Stasi-løgnepressens journalister og institutioner!

  Ps. Det skulle ikke undre mig om nogle af de skribenter som optræder her er agenter der har det som opgave at demotivere folk med borgermoralsk sludder for en sladder. Dette er jo tydeligvis også Dansk Folkepartis opgave, og muligvis bliver det også Nye Borgerliges opgave. Det har også i århundreder været kristendommens opgave, at indoktrinere folk med deres ti bud og moralfilosofier. Ligeledes med hovedstrømmen af Buddhismen, hvor karma tyrkertroen er med til at afholde folk fra at gøre oprør, da det at gribe til ægte modværge og modangreb jo vil føre til genfødsel på et lavere plan eller til opholdt i helvede.

  Den som for alvor vil kæmpe for sit folk må lægge al moral til side og prioritere det at vinde kampen uanset midlerne. Når det gælder overlevelse helliger målet midlerne.

  Det var også vores forfædres ledetråd/filosofi og det var det de handlede efter.

  Det er ikke “de retfærdige vil vinde”, men “vinderne vil være de retfærdige”.

  Dette er evolutions grundlæggende logik.

  Hil Odin!

  Kommentar by Balder — 14. januar 2019 @ 00:37

 64. Jeg har på fornemmelsen at Macron er en marionet for de store banker og det multinationale erhvervsliv. De opfandt Macron og fik ham kørt i stilling, da det gik op for dem at de gamle centrum partier havde spillet fallit. I et desparat forsøg på at redde globalismen fra Marine le Pen, lykkedes det at få Macron valgt, sandsynligvis takket være massiv økonomisk støtte fra erhvervslivet, og en effektiv propagandakampagne fra de store mediers side.

  Men nu er det gået op for store dele af vælgerne at de har dummet sig, og stemt på en globalist og tilhænger af en stadigt mere centraliseret og sovjetlignende EU-union, og at dette er i modstrid med den almindelige befolknings interesser. Vejen er er dermed banet for Marine le Pen ved næste valg.

  Kommentar by JC — 14. januar 2019 @ 00:44

 65. 00:37 Enig Balder. De vil nok snart blive nødt til at vise deres egentlige ansigt, og så må vi se, hvad der sker. Vi skal bare alle sammen skubbe på dem hele tiden. Det kommer til at ske helt automatisk, efterhånden som konfrontationen i USA og Frankrig og England og Sverige er helt inde i hjernen på alle i Danmark.

  00:44 Valgene er jo ikke bedre her i Skandinavien eller i England, hvor politikerne alle er fuldstændig i lommerne på EU, lader som om de ingen form for hjerne overhovedet har, og fremstiller sig selv, som absolut uden indsigt i, hvad der er vigtigt for den befolkning de tjener, uafbrudt i i hvert fald hele mit liv og en total mangel på viden, om alle de ting som alle vi andre danskere ved en hel del om efterhånden, f.eks. islam og muslimer, indtil lige pludselig, hvor de får et spørgsmål og tid nok til at få hele ministeriet til at forfatte et hjernespindssvar

  Ideen er at Trump ryster dem nok til, at de bliver nødt til at udstille dem selv. Indtil de falder under deres egne løgne. De er alle nazister. Det må de jo være, når de elsker de sataniske muslimer så meget, så de bruger hele deres virke på at få dem implanteret ind i vores samfund tiltrods for massiv modstand hele vejen.

  De har allerede overspillet deres hånd fatalt med deres UN-udspil, og de planer de har medvirket til at godkende for os alle, kendt som Agenda 2021/2030. De her globale projekter og den kommunistiske magtovertagelse af vores samfund, kan slet ikke komme på tale uden befolkningens samtykke.

  Vi skal helt ud af alle disse sindssyge internationale forpligtigelser og lukke vores samfund ind i sig selv, genfinde os selv, ligesom alle andre. Finde en anden måde at være “repræsenteret” på. Jeg foreslår fuld repræsentation.

  MACRON, ROTHSCHILD`S GOLDEN BOY HELPLESS AS YELLOW VESTS WITHDRAW EUROS TO CAUSE BANK RUN!
  https://www.youtube.com/watch?v=7FXb2Ajs6iw

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 01:45

 66. Vi har i Danmark det politiske parti JFK med et partiprogram tilsyneladende på linje med de mere intellektuelle talspersoner fra de franske gule veste.

  JFK har nok opgivet at samle de 20.000 vælgererklæringer foreløbig, men igangsætteren Mads Palsvig stiller op som løsgænger i Københavns omegn. Ved et vælgermøde i Avedøre 10 januar optrådte medlemmerne i gule veste:

  https://business.facebook.com/events/2096832443671786/

  Kommentar by perhag — 14. januar 2019 @ 02:17

 67. Demonstrationer viser øjeblikkes stemning.
  Det er og bliver i hverdagen at livet bredest og måske bedst kan påvirkes.
  Set herfra.

  Kommentar by Peter Buch — 14. januar 2019 @ 04:25

 68. Det forpligter at bruge at pseudonym som ‘realisten’, og er det virkeligt realistisk at forlange skattelettelser og mere velfærd på samme tid. Ja, efter min ringe mening. Vi har nu en velfærdsstat, der efterhånden er blevet så dyr, at der ikke er råd til et velfærdssamfund.
  Bare et eksempel. Det bliver efterhånden svært at finde en offentlig ansat, der bruger mere end halvdelen af arbejdstiden på reelt at udføre det arbejde, vedkommende er ansat til at udføre.
  De gule veste er måske noget af det mest geniale, der er opstået i nyere tid. På med den gule vest og du er et synligt medlem af en synlig bevægelse,og det uden at den gule vest virker aggressiv. Samtidig fremmer den gule vest sammenholdet og solidariteten. Det eneste, der kan true de gule veste, udover manglende udholdenhed, er vores sædvanlige rødfacister, der kan infiltrere demonstrationerne, og ved deres psykopatiske voldsparathed få demonstrationerne til at udvikle sig i en uønsket retning.

  Kommentar by fidibus — 14. januar 2019 @ 04:57

 69. Så er en gul vest ikke mere lig med sikkerhed i trafikken.

  Kommentar by P — 14. januar 2019 @ 09:20

 70. Kommentar by Balder — 14. januar 2019 @ 00:37

  Det er klassisk marxistisk magtanalyse, du leverer. I den forstand er du i sync med den kommunistiske opstand mod lov og orden, som de gule veste repræsenterer.

  Derfor er det underligt, at du underskriver dig som asatroende.

  Nuvel, sindssygen har mange ansigter.

  Kommentar by np — 14. januar 2019 @ 09:42

 71. np 09:42 “Derfor er det underligt, at du underskriver dig som asatroende.”

  1) Der er mange kommunister/El medlemmer som er tilhængere af Asatru; jeg tror faktisk de er et flertal i Forn Sidr

  2) Et ord som “asatroende” er misvisende i det, det er grundet i et abrahamistisk religiøst og især kristianistisk udgangspunkt, hvor “troen” f.eks. i religisøse skrifter eller på at visse profeter har levet i virkeligheden som mennesker på jorden er det afgørende.

  Så vidt jeg forstår den nordiske mytologi drejer det sig hverken om tro eller troen på skrifter. Jeg kender ikke til tro; kun til sandsynligheder.

  I øvrigt svarer din påstand om at jeg underskriver som “asatroende” fordi jeg kalder mig Balder til at en skribent ved navn Christian underskriver som “kristentroende”.

  Men ellers tak for den prompte reaktion på min agent-vinkel!

  Et alias på hele to bogstaver fra en fuldstændig anonym skribent, som fremturer med personangreb, tyder med stor sandsynlighed på det vi kalder “kontrolleret opposition”, som med lidt god vilje kan oversættes til “agent”.

  De bedste agenter er i øvrigt dem som ikke selv er klar over det, og udfører hvervet frivilligt og uden vederlag. Jeg vil undlade at komme med psykiatriske diagnoser.

  Kommentar by Balder — 14. januar 2019 @ 11:16

 72. Kommentar by Balder — 14. januar 2019 @ 11:16

  “I øvrigt svarer din påstand om at jeg underskriver som “asatroende” fordi jeg kalder mig Balder til at en skribent ved navn Christian underskriver som “kristentroende”.”

  Det var nu dit “Hil Odin!”, jeg refererede til.

  “Hil Odin!” passer muligvis med din benægtelse af månelandinger, nine eleven som islamisk terror og atombomberne over Hiroshima og Nagasaki. Og sikkert også din støtte til kaos og din latterliggørelse af demokrati (Demokrati…? Haha!).

  I min optik er konspirationsteorierne snarere udtryk for de magtesløses religion. Ræsonnementet er: “Verden vil ikke, som jeg vil. Derfor må verden være et bedrag.”

  Det undrer mig i øvrigt ikke, at du også misforstår evolutionsteorien ved at udlægge den som socialdarwinisterne gjorde i 1930’erne.

  Fred være med det. Men dine tosse-indlæg ødelægger det desværre for en saglig kritik af masseindvandringen og multikulturen.

  Et sidste forsøg på at tale dig til fornuft:

  Du vil kaos. Du gør nar af demokrati. Du accepterer vold mod politiet og statsmagten.

  Hvor adskiller du dig så fra Al-Qaeda, Islamisk Stat og Hizb ut-Tahrir?

  Kommentar by np — 14. januar 2019 @ 11:56

 73. Har betjente ingen våben?

  Kommentar by P — 14. januar 2019 @ 12:13

 74. Jeg vil skyde på, at ni ud af ti af brugerne i dette kommentarspor, er sofa-aktivister, vi aldrig støder på i det virkelig liv. Jeg bliver beskyldt for at være en MSM-journalist eller en “agent”. I er sgu’ for langt ude, gutter!

  De her kaotiske demonstrationer er et udpræget fransk / sydeuropæisk fænomen. Den slags kan vi ikke overføre til Nordeuropa. Og nej, jeg tror ikke, at det kommer til at føre til noget som helst konstruktivt i Frankrig. Og vold mod politiet hører til på den ekstreme venstrefløj, det er et absolut no-go.

  Kommentar by Rasmus — 14. januar 2019 @ 13:37

 75. np 11:56 mm kan problemløst nå at fabrikere flere stråmænd og psykiatriske diagnoser af sine debatmodstandere end jeg orker at besvare..

  Desuden er voksne mennesker som seriøst tror på at 9/11 blev planlagt og udført af islamiske terrorister, og som tror på at amerikanernes angivelige månelandinger foregik i virkeligheden er udenfor pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by Balder — 14. januar 2019 @ 13:55

 76. np og Rasmus er tydeligvis en del af mainstream-løgnemedierne, det kan der ikke herske nogen tvivl om. Hvorfor de er på deres side, skal jeg ikke gisne om, udover at jeg gætter på, at det er samme fænomen, som når EB får journalister til at angribe danskere i kommentarsporene på nationen.

  Alle ved at 911 blev udført af Pentagon, det kan enhver jo se med deres egne øjne. Hvis man ikke ved det, så ved man ikke rigtig noget om noget, eller har i hvert fald tilsyneladende kun et overfladisk kendskab til omstændighederne i denne verdensbegivenhed fra massemediernes fabrikerede nyheder, og har ikke den fornødne grundlæggende viden til at kunne udtale sig om ret meget. Man mangler fakta, men derfor kan man jo stadig være god til at forstå andre ting, som ikke kræver mange fakta, men blot høj intelligens.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 16:44

 77. De gule veste har også været i Tyskland/Kandel. 300 demonstranter samlet, godt halvdelen med gule veste.

  Kandel blev sidste år en kendt by i Tyskland fordi en “mindreårig” afghaner myredede en 15 årig tysk pige, hvilket har resulteret i en række demonstrationer.

  http://www.pi-news.net/2019/01/die-gelbwesten-erobern-kandel/

  Kommentar by kenneth — 14. januar 2019 @ 18:14

 78. Hvis dog bare Jack Nille gad klappe i med de konstante anklager om, at vi er dit eller dat, fordi vi ikke er enige med ham og ikke tror på konspirationsteorierne, han ukritisk viderebringer i en lind strøm af youtube-links.

  Det var lidt nuttet i starten. Nu er det bare belastende.

  Kommentar by Quark — 14. januar 2019 @ 20:23

 79. Der kan fremsiges mere eller mindre fantasifulde teorier om, hvorfor tingene er, som de er, men det ændrer ikke på, at mange vælgere lader sig fuppe valg efter valg.

  Det afgørende er, hvor vælgerne sætter deres kryds og nogle kan måske ændre mening gennem oplysning. Som Hr. Snusk er inde på, så er Lars Løkke ikke ligefrem den mest pålidelige politiker. Det kan lyde utopisk, men forestil en regering hverken ledet af Socialdemokraterne eller af Venstre, fordi deres tilslutning svinder til langt under 10% Der er nok af belastende fakta, som stiller begge disse partier i et dårligt lys. Selvom mange vælgeres hukommelse er kort, så kan man “genopfriske” deres hukommelser.

  Kommentar by T. H. — 14. januar 2019 @ 21:31

 80. 20:23 Der er altid det samme mønster herinde, i kommer sjovt nok ikke ud af stedet tilsyneladende. Så det leder mig til at indse, at du er en slags gatekeeper, som kun er her for at distrahere folk, som deltager i debatten. Du vil ikke rigtig indse noget. Man skal altså være nazist for at sympatisere med nazister, det siger ligesom sig selv. Og islam er nazisme, det ved enhver sgu da. Og jo, det er Saudi Arabien som angriber os, og som ejer vores politikere, så siden de er så korrupte, så er de sgu da sataniske, jeg ved ikke hvad der sker for dig Quark. Hvad er det du ikke forstår?

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 22:46

 81. @Jack Nille

  Jeg tvivler på du selv kan se det, men det indlæg du lige har leveret, passer fra ende til anden på den karakteristik jeg gav. Igen anklager du os for at være dit og dat bare fordi vi ikke giver dig uforbeholdent ret i alt du skriver. Nu kan vi bruge dit seneste indlæg som eksempel på hvorfor de ting du skriver ikke bliver taget for gode varer:

  – Jeg bliver kaldt for en “gatekeeper” der kun vil distrahere. Dette på trods af, at du ofte ser netop mig beklage når tråde bevæger sig off-topic. Nuvel, det er efterhånden mere sjældent jeg går i dybden med argumentationen. Desværre for dig, er du netop medvirkende årsag til at jeg undgår de fleste tråde. Præcis fordi det altid ender med en form for anklage og motivations-analyse, når man ikke giver dig ret. Det gider jeg simpelt hen ikke, det er jeg for gammel til.

  – Så kommer du med en lidt indviklet og begrebsforvirret insinuation om at jeg skulle være nazi-sympatisør, fordi islam jo selvfølgelig er identisk med nazisme og jeg – mener du åbenbart – skulle sympatisere med islam. Intet kunne være længere fra sandheden. Jeg har ingen sympatier med islam på noget som helst punkt, hverken i praksis eller i forhold til det teologiske indhold. Islam er modbydeligt hvadenten du er ateist, humanist, kristen eller bare menneske. Og naturligvis er islam ikke identisk med nazisme, selvom der er mange fællestræk og endda historiske tilfælde af samarbejde mellem de to. Lad nu være med at forvirre begreberne – når du gør der, leder det blandt andet til vanvittige slutninger som fx at jeg skulle være nazi-sympatisør. Helt ærligt…

  – Du insisterer igen på at qua korrupte er Saudi Arabien i samarbejde med vores politikere, er de “satanistiske”. Jeg tror ikke jeg behøver komme ind på hvorfor den type teologisk argumentation preller af på en ateist som mig, der har årtiers debat med både fundamentalister og kultur-teister på bagen.

  Så jo, jeg forstår skam hvor du kommer fra. Det er den forståelse, der gør at jeg helst undgår dig. Helt præcist var det indlægget ovenfor hvor du kalder en anden kommentator for “nazilort” der fik mig til at reagere, for det er under al kritik at opføre sig sådan og jeg begriber ikke, at du får lov.

  Trods min overbevisning forsøger jeg nu at få dig til at indse, hvordan din fremturen virker. Ikke at jeg overhovedet forventer at det får dig til at holde op eller bare holde lidt igen med diverse nazi-tilsvininger og motiv-analyser. Jeg tror ærligt talt ikke, at du længere er i stand til andet end den slags.

  Kommentar by Quark — 15. januar 2019 @ 12:50

 82. 12:50 Har aldrig talt om dig Quark, som værende nazist, prøv at læse det en gang til

  Kommentar by Jack Nille — 15. januar 2019 @ 20:00

 83. Så det var ikke mig, nazi-anklagerne gik på – det var en anden debattør. Jeg er åbenbart stadig kun “gatekeeper” og andre herinde er bare agenter, ikke “nazilorte”.

  Alt det jeg skrev om fejlslutningerne har du åbenbart ikke nogen kommentar til. Alt det kunne blive til, var én enkelt linje. Herefter forudsiger jeg at du fortsætter præcis som før, indtil den dag Kim endelig får nok at at se dig kalde andre for nazister, agenter osv.

  Jeg ser ingen grund til at fortsætte og vil også fremover forsøge at undgå de tråde, du har inficeret med skældsord, anklager og off-topic youtube-links.

  Kommentar by Quark — 16. januar 2019 @ 00:40

 84. # 83, Quark

  Du har 100 % ret.

  Jack Nille = Alexander Beaumont = tp = Ole Jensen = Bent Nielsen m.fl.

  Den samme person spammer samtlige tråde på Uriasposten med næsten enslydende indlæg skrevet under 7-8 forskellige pseudonymer.

  Alle andre gode og relevante kommentarer drukner totalt i mængden af spam.

  Måske en venstreradikal provokatør, der forsøger at ødelægge Uriasposten?

  Kommentar by Revisoren — 18. januar 2019 @ 00:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper