13. januar 2019

Uhrskov om 3. g-analyse: “Iveren efter at korrigere den oprindelige rapport er kun gået i én retning…”

“Pernille Vermund har ret i, at der ikke er bred konsensus blandt forskere om, hvor meget mennesker bidrager til klimaændringerne”, skrev DTU-seniorforsker Jens Olaf Pepke Pedersen forleden i et faktatjek på Altinget.dk. Når højrefløjen får ret, næsten ligegyldigt hvad om, så drukner MSM typisk den overordnede konklusion i modstridende opinion. Han har udgivet i samme tidsskrift, som ‘den mere berygtede klimabenægter Frank Lansner’, skriver en Benno Hansen, og konkluderer afslutningsvis, at Information gjorde ret i at kalde ‘Vermunds udsagn for ‘dumme”.

Morten Uhrskov giver et fint eksempel på JP.dk – Politisk korrekt vinkling for børn af efterkommere – venstreorienterede journalister slår til igen.

“Da Berlingske før jul bragte en forsideartikel om en rapport fra bl.a. Integrationsministeriet, skabte det øjeblikkeligt hektisk aktivitet på diverse medieredaktioner. De mente, at rapporten var fejlbehæftet. En uges tid senere kunne Politiken, netavisen Point of View International, Videnskab.dk og ikke mindst DR’s P1 triumferende bekendtgøre, at der på ingen måde var dækning for at sige, at børn af ikkevestlige efterkommere – tredje generation – ikke klarer sig bedre end efterkommerne – anden generation.

Nu, da krudtrøgen så nogenlunde har lagt sig, er det mildest talt på sin plads at se på, hvad der er op og ned. Er den oprindelige rapport ubrugelig, eller er der stadig noget at komme efter? Det korte svar er: Ja, der er meget at komme efter.

Det er korrekt, at den oprindelige rapport med rette kunne korrigeres på visse punkter. Disse korrektioner ugyldiggør dog på ingen måde den overordnede konklusion: Selv tredje generation af ikkevestlige klarer sig langt ringere end etniske danskere. Det begynder i grundskolen og har forudsigelige effekter hele vejen igennem i form af lavere grader af uddannelse og lavere deltagelse på arbejdsmarkedet. …

Det er for så vidt mærkeligt, at der rejste sig en storm af en anden verden, da Berlingske publicerede nyheden om, at 3. generation klarer sig meget dårligt. Kunne man finde ting, der kunne forbedres i kommende rapporter? Ja, helt sikkert.

Stod den overordnede konklusion til troende, at også 3. generation efter alle solemærker at dømme klarer sig væsentligt ringere end danskere? Svaret er ja.

Iveren efter at korrigere den oprindelige rapport er kun gået i én retning, nemlig den, der mistænkeliggjorde den kendsgerning, at alt tyder på, at også 3. generation af ikke-vestlige vil klare sig langt ringere end danskere. Hvorfor mon denne iver? Elementært. Der ville opstå politisk revolution, hvis den oprindelige befolkning til bunds bliver oplyst om de fuldstændigt uoverskuelige konsekvenser, indvandringseksperimentet og befolkningsudskiftningen har for vækst og velfærd i Danmark.”

Oploadet Kl. 11:40 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97904/trackback

17 Comments »

 1. Altså Uhrskov må efterhånden vide “Politisk korrekt”, at hvis idealerne ikke passer til virkeligheden, så må man pynte eller korrigere virkeligheden, så virkeligheden og realiteterne harmonere bedre med idealerne (Ligesom man gjorde i de kommunistiske regimer). Altså det drejer sig bare om at – integrere- muhammedanere med den frihed og demokrati, som den kristne etik har skabt i Vesten, og så sørge for at ansvaret enøjet fordeles til dem som har skabt det og som skal finde sig i den muhammedanske undertrykkelse… (ellers er det slut med billig olie. Politisk prostitution når den lyser mest). :- ) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 13. januar 2019 @ 11:56

 2. Jeg er selvfølgelig enig med Morten Uhrskov og Michael Unna 11:56.

  De politisk korrekte venstreorienterede og deres medier (statsradiofonien DR og TV2 samt de fleste papiraviser) er dybest set uerkendte racister.

  De martres af racisme (og et par andre negative ismer) og de må derfor hele tiden pande deres indre svinehund ned for at fremstå “rene” for sig selv og for andre.

  De frygter, at hvis de tænker, er de enige med Aarhus Universitets psykolog emiritus professor Helmuth Nyborg og Harvard sociologen Charles Murray.

  Sidstenævnte er bedst kendt for sin kontroversielle bog The Bell Curve (1994) som hævder, at social ulighed og race er forbundet med medfødte forskelle i intelligens. Meget slemt i et styret velfærdssamfund. Det er også forbudt at tænke på resultatet for intelligensen flere generationers gentagne fætter-kusine ægteskaber.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Charles_Murray_(forfatter)

  Her live i ilden:-)
  https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2017/03/04/8004166018106506868/1024x576_MP4_8004166018106506868.mp4

  Kommentar by A-mad — 13. januar 2019 @ 12:31

 3. Det er åbenlyst for enhver, at den gode Uhrskov i den grad mangler fru Vermunds store talenter…

  Kommentar by Revisoren — 13. januar 2019 @ 13:32

 4. Læs koranen og bliv viis.
  Der står alt hvad du behøver vide for at indse, at muhamedanere, nu og i al fremtid, vil være mindre solidariske, mindre etiske, mere indskrænkede end almindelige mennesker.

  Sådan vil allah have det.

  Kommentar by Bastardo — 13. januar 2019 @ 13:37

 5. https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE11122275/nobelvinder-frataget-aerestitler-fastholder-udtalelser-om-race-og-intelligens/

  Ja og uuuuuuuuuhhh hvor er de her gamle kloge hvide mænd farlige…Fedt at de tør være på tværs af alle de andre!

  Kommentar by Black Watch — 13. januar 2019 @ 13:50

 6. Trist at den gode Uhrskov spilder sit talent i et parti, som aldrig bliver til noget. Han burde i stedet søge indflydelsen straks og melde sig ind i NB. Han om nogen kan sætte venstrefløjens løgne og hurrataler for indvandring i perspektiv.

  Kommentar by Kaj — 13. januar 2019 @ 15:35

 7. Det er en myte, at der er konsensus blandt 97% verdens klimaforskere.

  We find that 66.4% of abstracts expressed no position on AGW, 32.6% endorsed AGW, 0.7% rejected AGW and 0.3% were uncertain about the cause of global warming. Among abstracts expressing a position on AGW, 97.1% endorsed the consensus position that humans are causing global warming.

  http://iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/8/2/024024

  Kommentar by Michael Sjøberg — 13. januar 2019 @ 15:40

 8. Og åbenbart har ingen taget højde for Bowden-effekten (opkaldt efter den Britiske konservative kommentator Jonathan Bowden).

  Bowden pointerede at mange miljø forhold faktisk er indirekte genetiske forhold.

  Hvis man f.eks. vokser op i dårlige sociale og økonomiske forhold (f.eks. en ghetto) kan dette være en konsekvens af forældrenes genetik (f.eks. lav intelligens, tendens til misbrugsproblemer, impulsivitet etc.).

  Hvis man omvendt vokser op i gode sociale og økonomiske forhold (f.eks. et velhaverkvarter) kan dette ligeledes være en konsekvens af forældrenes genetik (f.eks. høj intelligens, generel sundhed, tendens til omtanke og planlægning etc.).

  Dette skal man tænke over før man korrigerer statistikker for dårlige sociale og økonomiske forhold.

  Kommentar by Acharya Tuisto — 13. januar 2019 @ 16:00

 9. Ingen kan bilde mig ind at modstanden mod integration ikke er helt organiseret og koordineret. Stille og roligt, uophørligt, urørligt, uhyggeligt, fortsætter invasionen. De røde burde tvinges til at se netvideoer af den mutilering der er i sharing-lande. Så fattede de lidt af den kultur de elsker så højt.

  Kommentar by Nude nok — 13. januar 2019 @ 16:13

 10. Hør Olga’s mor:
  Og undskyld hvis vi misforstod dig. Sagde du om 20 generationer er de som os?
  For ellers må man ellers nok sige du “gramsede forkert i posen”. Som lektor Blomme ville ha’ sagt til dig.
  Og ellers:
  “If you haven’t got the cure – declare the illness non existing”.
  Er det ikke snarere dét vi er ude i hér.
  Hallelujah!

  Kommentar by White knight — 13. januar 2019 @ 16:34

 11. @ Michael Una! jamen vi er da et kommunistisk samfund! se bare på hele omfordelings-tyraniet, med de tvangsinddrevne skatter&afgifter.

  Overformynderiet, regimets indblandning i vores private liv.
  Brud på Grundloven, afskaffelse af Demokratiet & Retsstaten.

  Vi har en såkaldt Liberal(venstre)Konservativ regering, sammensat af en flok Kolbötter, der kun tänker i, at Öge skatter&Afgifter + nedskäringer i den Offentlige-Sociale-Service.

  AT der i vores allesammnens SKAT kun arbejder Idioter, med FEDE bonus-ordninger, betyder bare, at du må arbejde noget mere/längere og slippe noget mere af din hårdt oparbejdet indtägt. For Regimets tab skal jo däkkes!

  SIAD. Direkte Demokrati. Stem NB. Ud af EU&FN.
  P.
  jA-forretsen jeg har köbt en gul-vest + 1 i reserve!

  Kommentar by Piotr — 13. januar 2019 @ 16:48

 12. De røde og lallerale vil helst ikke er erkende at der er et problem ,og at de løsninger man har valgt ikke virker.

  De røde og lallerale sikrer dermed at problmet at vokser sig større imens de stædigt holder fast ved et verdensbillede og nogle metoder der ikke har deres gang i den virkelige verden.

  Det rammer dem selv i Rø… en dag,præcis ligesom en struds der vil stå med hovedet under jorden vil blive ædt af et rovdyr

  Kommentar by jønne — 13. januar 2019 @ 18:24

 13. A.T. 16:00
  Det er grundet W.W.2. blevet strichtlich verboten, at drage disse fornuftige konklusioner. Desværre.
  For der er megen sandhed i dem.
  Så hellere lukke helt af for fornuften og lalle videre. Det gi’r sådan en dejlig varm fornemmelse i maven, at være inkluderende og evigtolerant.
  Det ender bare som efter I har pisset i bukserne.
  Se bare til Sverigstan. Hvor “crater face” Løfven får en tur mere rundt i manegen.
  Man tror sgu det er løgn.
  Hvis ikke SD runder de 50% – forudsat selvfølgelig, at der ikke svindles endnu mere ved næste valg. Er det lortehul på landkortet ikke værd, at spille yderligere krudt på.
  Lad falde – hvad ikke kan stå…..

  Kommentar by White knight — 13. januar 2019 @ 18:56

 14. spilDe yderligere..

  Kommentar by White knight — 13. januar 2019 @ 19:19

 15. DR, Pollertiken og tv2 er tre røde løgnefabrikker, og de fungerer som indvandringsindustriens bugtalerdukker og forlængede arme.

  Kommentar by tp — 13. januar 2019 @ 19:31

 16. Netop tp. Men hvem er det, der har hele underarmen oppe i røven på de bugtalerdukker?

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. januar 2019 @ 23:46

 17. Uhrskov og Jalving er de to hovedårsager til, at jeg stadig kigger ind på Politiken Vest, tidligere Jyllandsposten. En tredje er deres, endnu, rimelig frie kommentarspor.
  Mht. Uhrskov, så er det ærgerligt, at NB og DS ikke, hver i sær, slog halv skade med hinanden, for Uhrskov kunne nok trække en del vælgere fra rød blok, mens Pernille mere kan tiltrække vælgere fra blå blok. Uhrskov har styr på fakta, mens Pernille nok har finanserne bag sig (og dermed måske underlagt andres interesser?). Uhrskov vil gerne gøre DS overflødig via sin politik, hvilket jeg ikke tiltror Pernille for NB vedkommende. Men Uhrskov/DS havde fortjent bedre, for han, om nogen, borer og bringer de politiske løgne frem i lyset, mens Pernille/NB profiterer af det.

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. januar 2019 @ 23:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper