14. januar 2019

Ny folketingskandidat for Elbæk-Alternativet: Pakistanske Sikandar Siddique, tidligere Hizb ut-Tahrir

Idag bekendtgjorde Nationalpartiets stifter Kashif Ahmed, at han har forladt det parti han grundlagde, og nu har meldt sig ind i Alternativet. Som moderat islamist i ahmadiyya-sekten vil han tilhøre partiets islamiske venstrefløj.

Der er højt til loftet i det grænseløse parti slash multikulturel freakshow. Hvor den tidligere lokalformand i Århus drog til Syrien for att bekæmpe Islamisk Stat, og en folketingskandidat samme sted havde en fortid i Grimhøjmoskéen, er en af de nye folketingskandidater Sikandar Siddique. Han har tidligere været en del af pakistanske klankampe i Socialdemokraterne, og har en broget fortid der inkluderer tilknytning til Hizb ut-Tahrir.

Sådan så hans valgmøde med Uffe Elbæk og Rasmus Nordquist ud lørdag aften. Kvindekvoter er so last year… (via FSB)

(Sikandar Siddique-valgmøde for pakistanere, Albertslund, 12. januar 2019; Fotos: FB)

Vi kunne fortælle, at Siddique ikke bare havde deltaget i et af Hizb ut-Tahrirs stormøder i Nørrebrohallen, men at han også var gået med i organisationens militante og larmende demonstration på Nørrebro den 16. april 2004. Trods Siddiques benægtelse fastholder Sappho historien. Så når den kommende overborgmester nu siger, at Siddiques Hizb ut-Tahrir-tilknytning intet har på sig, viser det bare, at hun vælger at stole på sin kandidat og ikke på Sappho, hvilket er hendes gode ret.

Des mærkeligere er det, at hun heller ikke havde noget at sige om Sapphos senere afsløring, nemlig at samme Sikandar Malik Siddique 14. november 2004 anbragte et indlæg på den socialdemokratiske studenterorganisation Frit Forums hjemmeside, hvor han forlangte beviser på, at al-Qaeda stod bag ugerningerne den 11. september. Og det selv om Osama bin Laden havde pralet af dem flere år forinden.” (Lars Hedegaard, Berlingske, 2005)

(Sikandar Siddique og Uffe Elbæk, Christiansborg, 3. januar 2019; Foto: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97930/trackback

49 Comments »

 1. Sikke et par yndige homofile der på billedet.
  Nu er det nemmere at springe frokosten over.

  Kommentar by Nielsen — 14. januar 2019 @ 11:52

 2. Havde negeren været et tidligere medlem fra df, ville de aldrig havde optaget ham.

  Kommentar by Jp — 14. januar 2019 @ 12:05

 3. Tillykke til Uffe Elbæk. Han passer jo perfekt ind i partiet.

  Måske kan have også hjælpe til med at skubbe Elbæk ud fra en høj bygning, når shariaen bliver indført.

  Kommentar by kenneth — 14. januar 2019 @ 12:11

 4. Bøsse- og badutspringer-partiet gør måske stor gavn ved klart at udstille hvordan selv et komplet tosset parti bakkes op af DR, Pollertiken og de øvrige aviser. Og ved at vise hvor fint tosserne og de nyttige idioter trives inde i Borgen, hvor de jo har et hjerteligt forhold til alle partierne, dog især K og V.

  Kommentar by tp — 14. januar 2019 @ 12:22

 5. Sikke da et hyggeligt sammenrend af gedekneppere og bøsser.

  Kommentar by Knud Madsen — 14. januar 2019 @ 12:39

 6. Nu ved jeg ikke hvordan kvindekvoter virker i praksis, men bør de homofile der er “passive” – dvs modtager af pik analt – ikke tælle med som kvinder?

  Alternativt (ha!) må tøsedrenge da tælle med?

  Kommentar by redneck — 14. januar 2019 @ 12:53

 7. Uffes neongrønne tylskørt vil blafre så smukt i vinden, når hans to nye multikulti venner kaster ham ud fra et af højhusene på Bellahøj…

  Kommentar by Revisoren — 14. januar 2019 @ 12:59

 8. Man får kvalme ved tanken om at nogen stemmer de gale mennesker ind i Folketinget.

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2019 @ 13:08

 9. Elbæk og hans madammer har ikke den fjerneste anelse om, hvad de foretager sig. Vælger jeg at tro. Det er også den venligste tolkning.

  Kommentar by BB — 14. januar 2019 @ 13:14

 10. Uffe Elbæk!!!
  Hvor er han dog pinlig den mand.

  Kommentar by XXXXX — 14. januar 2019 @ 13:33

 11. DET PASSIVE, GODTROENDE OG FREDELIGE DANSKE FOLK HAR MANGE FJENDER

  Det såkaldt “alternative” parti kan måske med dets cirkus-klovne og fjollerier virke ret harmløst, men det medvirker gerne til islamiseringen af Danmark.

  Men derudover er danskerne omgivet af FJENDER til alle sider. Her er en lille oversigt.

  Alle de gamle partier

  Alle de gamle medier

  EU og FN

  Kommunisterne, feministerne, kvindesagskvinderne, pladderhumanisterne

  Godheds- og indvandringsindustrien

  De institutter og organisationer som svindler med borger- og menneskerettighederne

  De tusindvis af migranter der er kriminelle

  De tusindvis af migranter som går ind for at de skal være det nye herrefolk

  De ministre som som finder det OK at diskriminere danskerne og gøre dem til 3. eller 5. klasses borgere i deres eget land

  De ministre og politikere som finder det i orden at Danmark invaderes og besættes og overtages af krævende, utaknemmelige, agressive, voldelige og fanatiske migranter

  De politikere og feministiske bureaukrater som går ind for at familierne opløses og splittes….. for at børnene tvinges væk fra hjemmet….. (så størstedelen af deres barndom tilbringes i institutioner, hvor de opdrages af staten)….. for at de gøres faderløse eller helt forældreløse….. for at mændene nedværdiges mest muligt….. for at børn og forældre skal være retsløse overfor “systemet”

  De ministre, politikere og journalister som systematisk undergraver nationalstaten/fædrelandet/folkehjemmet og vores demokrati

  De ministre som igen og igen forringer sundhedsvæsnet og infrastrukturen med sparekrav, nedskæringer, lukninger og skandaløse forringelser. Med lidelse og død til følge

  De ministre som fråser og fjoller skatteborgernes penge væk på tåbelige projekter. Og som sender millioner og milliarder af kroner ud af landet, og ned til fjerne lande i Afrika og Asien

  De politikere, bureaukrater og journalister som fører sig frem som humanister, selvom de er håndlangere for en ondskab som gladeligt ofrer, ruinerer og ødelægger Danmark og danskerne, hvis det kan give vind i sejlene til deres utopiske planer om globalisering og verdensfred, berigelse og harmoni gennem marxisme, afrikanisering og islamisering af Danmark og Europa.

  Kommentar by Ole Jensen — 14. januar 2019 @ 13:39

 12. Gøglerpartiet – nu også med Sharia!

  Kommentar by Revisoren — 14. januar 2019 @ 13:59

 13. Alternativet er vel sharialov :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2019 @ 14:04

 14. Vi er bare så færdige.
  Farvel Dummark.

  Kommentar by Piphans — 14. januar 2019 @ 14:22

 15. Man skal ikke lade sig narre af at Uffe Elbæk, Lars Ulykke, Pape, Mette Frederiksen, Marianne Jelved, Stine Bosse, Zenia eller Sofie osv. ikke i sig selv virker frygtindgydende. De virker jo umiddelbart ret harmløse, og personligt og med egne hænder vil de næppe slå een eneste dansker ihjel. Nej, det med at overfalde, ødelægge, slagte og myrde overlader de jo til andre. Eller de indbygger de dræbende virkninger i visse lovregler, udspil, forringelser, “svigt”, sundhedsplatforme, “reformer” og traktater mv.

  Kommentar by tp — 14. januar 2019 @ 15:27

 16. >11 Ole Jensen
  Godt skrevet.

  Kommentar by Nielsen — 14. januar 2019 @ 15:42

 17. Gætter på de alle er kannibaler

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 15:45

 18. I det mindste kan vi glæde os over at den slags plejede at karakterisere alle venstrefløjs-partierne, hvor det i dag kun ser ud til at være tilfældet for Alternativet.. Noget positivt er der dog sket.

  Kommentar by Morten — 14. januar 2019 @ 15:52

 19. Vil lige påpege at pakistanere er den største fjende af den vestlige verden overhovedet, og står for massiv infiltration og spionage i den amerikanske administration under Obama, og pædofile voldtægter overalt i England og er tilsyneladende luciferanernes infiltration og bødler i den vestlige verden.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 16:04

 20. Alternaivitet (bemærk stavningen) er dansk politiks svar på tusindbenet: Finder en ny fod at skyde sig i hver eneste dag….

  Kommentar by Thomas — 14. januar 2019 @ 16:04

 21. Siden skiftet har Siddique udtalt at medlemsskabet af Hizb ut-Tahrir skyldtes en misforståelse. “Jeg syntes det der med “his butt” lød ret så interessant. Nu ved jeg at de er meget mere rummelige ovre hos Uffe!”

  Kommentar by Thomas — 14. januar 2019 @ 16:15

 22. Altså, ideen er jo at muslimerne er bragt ind, som slagtere for at skabe nok vold og kaos og terror for at skabe omstændighederne for at indføre et mere totalitært, autoritært styre, som f.eks. en diktatorisk politistat understøttet af UN og EU hære/styrker/politi fra andre nationer, som vi nu ser tegnene på i Frankrig.

  Siden kommunisme/verdensdiktatatur er deres egentlige mål, hvad vil så være en bedre måde at starte det på end med muslimer? Da deres sharia lov og kommunisme, jo nærmest er identitisk: Diktatur, ingen ytringsfrihed osv .. Så ideen er jo, at snart vil islam blive dominerende religion.

  Se hvordan venstrefløjen/kommunisterne/socialisterne har skubbet folk til kun at få et barn eller ingen og har indført LGBTQ+ vanvid for yderligere at begrænse fertiliteten i Vesten, så ingen unge til at forsvare de resterende danskere, lige pludselig …

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 16:16

 23. Alternativet er bare det korrupte parti med den grønne = islampolitik. De er det fremtidige sharia-parti, for alle muslim-kolbøtterne, ses ret tydeligt nu.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 16:24

 24. En kilde mere, hvis man søger på “alternativet” på siden kan man se at partiet har flere islamister som medlemmer. Hvor er medierne??
  http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2018/10/alternativet-s-spidskandidat-til.html?m=1

  Kommentar by Per — 14. januar 2019 @ 16:30

 25. Bemærk at han ikke benægter sit forhold til de muslimske nynazister i hitzb-ut-tahrir, han mener bare (ligesom uffe elbæk) at det er irrelevant.. Hvis en fra DF hilser på nogen med strakt arm ryger de på forsiden af alle medier, men der er åbenbart forskel på folk!

  Kommentar by Per — 14. januar 2019 @ 16:35

 26. Ak, ja, da Hedegaard var på Groft Sagt. Nu er den hverken grov eller sagt

  Kommentar by BB — 14. januar 2019 @ 16:43

 27. http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-01-14-formand-skifter-nationalpartiet-ud-med-alternativet

  Endnu en krypto-islamist til Å…

  “Medstifter af Nationalpartiet vinker farvel og skifter politisk ståsted til Alternativet.

  Kashif Ahmad, der nu er tidligere formand i Nationalpartiet, har valgt at skifte politisk arbejdsplads til Alternativet.

  Det skriver Nationalpartiet i en pressemeddelelse.”

  “Bror bliver ny formand
  Siden partiet blev stiftet, har det forsøgt at blive opstillingsberettiget til Folketinget – foreløbig uden held.

  Det nye medlem af Alternativet vil forsøge at blive valgt som folketingskandidat på et ekstraordinært opstillingsmøde i Københavns Storkreds 4. februar.

  Det bliver Asif Ahmad, der indtil nu har besiddet posten som næstformand i Nationalpartiet, der bliver formand.

  Asif Ahmad er bror til Kashif Ahmad.”

  Kommentar by Polka — 14. januar 2019 @ 17:02

 28. Thomas 16:15
  Yi-haaa “his butt”!
  Yeah! Først ta’r pakien røven på alfa-homoen – sidenhen ta’r han ham og Nordtoft i røven og ekspederer dem til de evige lyserøde tylomvundne homo agrer.
  Sambadans i en stor bue udenom højhuse og BMS-kraner vil være et godt råd.
  Svarer vel til, at Anne Frank havde budt Heydrich, Eichmann og Himmler til 4-stjerners middag på loftet i Adam. (Hvis du kilder ordet lidt med en fjer Uffe: Så står der lige pludselig Amsterdam!)
  Prost mahlzeit.

  Kommentar by White knight — 14. januar 2019 @ 17:08

 29. Er det islamist-medierne du efterlyser? Der er stort set ikke andet..

  Nå, vi skal have en lille sang-

  “10 små bøsser kom marcherende, hov én faldt ned fra et højhus,
  9 små bøsser kom marcherende, hov en fik en kniv i ryggen,
  8 små bøsser kom marcherende, hov en hang i en kran,
  7 små bøsser kom marcherende, hov en blev kvalt,
  6 små bøsser kom marcherende, hov en blev pulet af imamen 72 gange,
  –” fortsæt selv..

  Kommentar by Hul igennem? — 14. januar 2019 @ 17:27

 30. Det er vildt, at man kan være så naiv som UE. Hvis de indlemmer flere muslimer i partiledelsen ender det jo bare med et kup.

  Kommentar by na — 14. januar 2019 @ 17:48

 31. @na: Det ville faktisk være en god ting, de “alternative” fatter jo intet om islam før det rammer dem selv. Jeg læste en artikel (vist på snaphanen eller den korte avis) om en afdeling af socialdemokratiet i sverige, der nu havde så mange muslimske medlemmer at deres egne møder nu er kønsopdelte! De MÅ sgu da på et tidspunkt kunne lægge to og to sammen og fatte problemet, når feministerne bliver sendt uden for døren af muslimerne i deres eget parti.

  Kommentar by Per — 14. januar 2019 @ 18:09

 32. Nå, de svenske socialister/kommunister/feminister har haft heldet med sig på det seneste. Befolkningsudskiftningen og folkemordet er ikke gået helt så hurtigt som ønskeligt, men nu har rødnazisterne fået hjælp af nogle ondartede halvresistente bakteriestammer. Der er udbrudt ebola-epidemier og tuberkulose-epidemier hist og her, og håbet er at mange svenskere kan blive smittet, så der kan blive mange tomme boliger og plads til endnu flere migranter. (regeringspartierne med löfven og en humanist-kvinde i spidsen har netop vedtaget at Sverige mangler negre)

  Kommentar by tp — 14. januar 2019 @ 18:46

 33. Går udfra de snart kommer på Cirkusmuseet i Rold!

  Kommentar by Moth — 14. januar 2019 @ 19:08

 34. Problemet er, at folket tror på demokratiet og deres medier, selvom begge dele er 100% løgn.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 19:11

 35. Freakparti uden lige, ledet af en nepotist uden noget konkret/realistisk program. Varm luft og en forsamling fantaster.

  Kommentar by Kaj — 14. januar 2019 @ 19:27

 36. Uffe er totalt gået fra snøvsen overtil sharia. Mon ikke de forførte vælgere snart skulle vågne op, inden den her forestilling bliver mere flov, ikke mindst for partiets vildledte medløber-vælgere.

  Kommentar by LarsB — 14. januar 2019 @ 21:53

 37. Udadtil er bøsse-partiet det i særklasse mest fjollede af partierne. Men prøv så at se på de radikale, som under den gråmelere overflade er et parti der er endnu mere perverst, skørt og altundergravende end tosse-partiet. De radikale er også tosser, men på mere diskrete måder. Oveni at de er utopiske fantaster, er de radikale også fanatiske og overstyrede tilhængere af EU, FN, DR og masseindvandring. I årevis har de radikale, med Marianne Helved, Vestager og Zenia Stampe i spidsen, været en slags 5. kolonne, en flok røde femi-fascister som har gjort alt hvad der stod i deres magt for at skade familieværdierne, familierne, mændene og børnene. Og kvinderne er ikke gået ram forbi. De udsættes daglig for de tyve, røvere, voldsbøller og vanvidsbilister de radikale har importeret. Også borgernes frihed, velfærd, sundhed og tryghed samt fædrelandets demokrati og sikkerhed har de radikale udhulet og snigløbet gennem årtier.

  Hvor bøssepartiet består af landsbytosser, er de radikale mere en slags bytosser. Som ikke bare er tossede, men også fulde af bevidst ondskab og forræderi. De vil aldrig få nok af EU- og FN-fjernstyring, familietragedier, afrikanisering og islamisering.

  Sammen med andre folkefjender er de radikale stadig en negativ 5. kolonne.

  Kommentar by Bent Nielsen — 14. januar 2019 @ 22:50

 38. Hvad med at udgive en bog med de mest oplysende indlæg fra Uriasposten!!!

  Kommentar by tp — 14. januar 2019 @ 23:37

 39. k.m. — 14. januar 2019 @ 13:08 :

  Enig!

  Jeg magter ikke engang at beskrive følgerne, det MEGET HURTIGT ville kun få, når først Fandens trofaste tilbedere er inde i et SÅ lille, men farverigt, parti.
  Såååå, jeg nøjedes i aften med at konstatere, at Uffe Elbæk ikke bare har hang til tylsskørter og homofil livsstil, men da så sandelig også til masochisme!

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. januar 2019 @ 23:48

 40. Ja – maskerne falder en efter en – nu er man ikke mere bange for at være landsforræder…naive selvovervurderede slidte røvhul…konsekvensen vil komme bag på ham…ahhhrrrøøømm!

  Kommentar by Black Watch — 15. januar 2019 @ 00:02

 41. Mens DR, tv2 Pollertiken og andre papiraviser vrøvler videre og fylder os med propaganda, bortforklaringer og ligegyldigheder, sker der store ting rundt omkring. Der lægges op til DRAMATISKE forandringer i flere lande. Plus at sandheden om EUs og FNs og de gamle partiers svigt og udskejelser bobler frem i netaviserne.

  Her et lille udpluk.

  Danmark og velfærdsstaten er under angreb, iflg. Støvring og Jalving m.fl. (det både indefra og udefra)

  Finske borgere er gået til hårdhændet modstand mod muslimske bander der misbruger og mishandler børn.

  Militærkup er nu en mulighed i både Sverige og Frankrig, fordi de rødfascistiske politikere har spillet fallit. Begge lande er i undtagelsestilstand.

  Tyskland hærges af kriminelle migranter, og modstanden mod Merkel vokser.

  Italiens, Ungarns, Polens, Grækenlands og Belgiens befolkninger er ved at være trætte af EU. I Paris fortsætter oprøret.

  I Sverige fortsætter den patologiske/kommunistiske selvdestruktivitet og politikernes forbryderiske undergravning af det svenske folks velfærd, sundhed og sikkerhed. Men svenskerne er begyndt at demonstrere og gå til modstand. Se Snaphanen.

  Kommentar by tp — 15. januar 2019 @ 00:44

 42. Alternativet’s handyr ser på nosser for at se an det går an at blive medlem.
  Husker I skørtedansen, den er vidst taget af tuben, men jeg kan sætte den på.
  Så har i også har mulighed for at se hvor intelligens bemidlet de i virkeligheden er.

  Kommentar by Sindsro — 15. januar 2019 @ 00:46

 43. Uriasposten udmærker sig ved at være meget troværdig.

  Men det irriterer mig at Den korte Avis lidt for tit “sjusker”. De skriver f.eks. at bokseren som i Paris kæmpede mod politiet, efter at de havde sprøjtet tåregas i hovedet på fredelige demonstranter, “slog politiet ned”. Det passer jo ikke. På film ses det at politimanden brugte sit skjold, og derefter gik væk fra stedet. Og så skriver man nedladende om den modige bokser, at han var sølle i retten, hvor man idømte ham SYV ÅRS fængsel plus en gigantisk bøde.

  Man skriver også at en “undersøgelse har vist” at de fleste danskere er tilfredse med sundhedsvæsnet. En købt undersøgelse som sandsynligvis er manipuleret eller småfjollet (forkerte spørgsmål) har Den korte Avis slugt råt. Efter alle de spareøvelser og forringelser der er haglet ned over sundhedsvæsnet gennem de sidste 1O-15 år, kan danskerne dårligt være trygge ved SV. Læs overlægers indlæg og bøger som taler om tusindvis af unødvendige tragedier, lidelses-historier og dødsfald.

  Se “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”, “Kræftpatienter svigtes”, Kaos på rigshospitalet, Niels Høilund om SVs deroute, “Mordet på psykiatrien”, “Nitten døde drenge”, Overbelægning og mangel på personale…. osv.

  Kommentar by tp — 15. januar 2019 @ 01:08

 44. Vi er færdige! SE på det billede! En, der godt kan lidt sex i gyllesprederen, (og som godt nok ser reeet tændt ud… bvadr), og så en chokolade-mand, der sidder og tager selfies – med overdrevent stort smil på!

  Jep! Det skal da nok blive godt, når det engang stolte Danmark KUN bliver ledet af homoer, transer, pædoer, muhammedanere, lebber osv. HVA’ hulen kan da overhovedet gå galt!?

  Lad krigen komme! Jo før, jo bedre! Der skal ryddes op.

  Kommentar by Kuffar — 15. januar 2019 @ 09:50

 45. @44 Kuffar
  Fuldstændig enig.

  Kommentar by Piphans — 15. januar 2019 @ 11:28

 46. Ved sidste folketingsvalg var hele Danmarks store folkekære digter Yahya Hassan som bekendt spidskandidat for Nationalpartiet.

  Mon han denne gang når at blive løsladt fra spjældet inden valget kommer?

  Kommentar by Revisoren — 15. januar 2019 @ 12:25

 47. Ingen som helst tvivl om, at hvert af partierne på venstrefløjen nu går all in for selv at vinde broderparten af deres i forvejen designerede vælgere. De kære, nye danskere, om hvem vi i årtier har fået sunget, at de ikke stemmer pgra deres religon (kun til kommunalvalget), og hvis attraktivitet slet ikke påvirkes af, om deres foretrukne ideologi i øvrigt korresponderer med partiets valgprogram og landet love, f.eks. Grundloven.

  Men valgmæssigt er det sådan set bare et freakshow, der er begrænset til venstrefløjen, en venstrefløj, hvis beslægtede i det bredere mellemøsten siden pan-arabismens endeligt HVER GANG er blevet taget bagi af deres “sovende” islamister, først og voldsomst.

  Vores danske venstrefløj lader sig dog som altid ikke anfægte af fakta eller historisk funderede tendenser, så alle de “ekstreme” til højre for Socialdemokratiet (Venstre efterhånden IKKE inklusive) kan sådan set bare læne sig tilbage, tænde cigaren med resterne af sin koran, og lade tingene gå sin gang.

  Kommentar by Henrik Larsen — 15. januar 2019 @ 19:41

 48. Uffe Elbæk kloger sig i Berlingeren, der rydder spalteplads til formålet. Det er der kun kommet et jammerligt pauvert resultat ud af:

  http://www.berlingske.dk/politik/bekymret-uffe-elbaek-advarer-mod-fascistiske-tegn-i-dansk-politik-det

  Imens fletter han fingre med den ægte vare.

  Kommentar by traveler — 16. januar 2019 @ 07:06

 49. […] Sikandar Siddique er folketingskandidat for Alternativet. Han har tidligere været en del af pakistanske klankampe i Socialdemokraterne og har en broget fortid, der inkluderer tilknytning til Hizb ut-Tahrir. […]

  Pingback by Tidligere tilknyttet Hizb ut-Tahrir og nu kandidat for Alternativet: Pakistanske Sikandar Siddique kræver Paludan anholdt – Kulturradikalisme Smadrer Danmark — 16. april 2019 @ 14:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper