15. januar 2019

Biolog kritiseres af ’studerende’ på grund af kønnet statistik: Vil nu undervise, så ingen ‘føler sig stødt’

Hvis man har undervist på universitetet i en menneskealder, burde man også have ‘cojones’ nok til at afvise den virkelighedsfjerne kritik, så kulturmarxistiske ideologer en gang for alle forstår, at de ikke har vetoret på noget som helst. Hverken i forhold til italesættelsen af vands kådhed, Elvis’ død eller de to køn.

Fra Politiken – Ny krænkelsessag på Københavns Universitet: Lektor i biologi kom til at tale om mænd og kvinder. Det gør han ikke igen (se evt. JP.dk).

“… en erfaren underviser på KU nu finder sig nødsaget til at omlægge sin undervisning, efter studerende i december klagede over, at hans statistikeksempler om mænd og kvinder var upassende.

Årsagen var, at de studerende, der ikke kan identificere sig som mænd eller kvinder, kan føle sig stødt.

‘… Jeg kommer til at tænke mere over den måde, jeg underviser på, men jeg tænker også, det er absurd. Må jeg så heller ikke fremover omtale mennesker med ‘han’ og ‘hun’? Så skal sproget jo fundamentalt ændres. …’, siger Dean Jacobsen til Jyllands-Posten.

56-årige Dean Jacobsen har undervist i biologi i næsten 30 år på Københavns Universitet (KU). Han arbejder inden for feltet ferskvandsbiologi, men underviser også i et statistikkursus for studerende ved Biologisk Institut. Det var en kvindelig studerende på dette kursus, der under et fokusgruppemøde, med en række fagansvarlige lærere og repræsentanter for de studerende den 4. december sidste år, gav udtryk for, at ‘nogle studerende’ på kursusholdet mente, at dele af Jacobsens undervisning var upassende.

Det er på trods af, at Dean Jacobsen pointerer, at han blot har berettet om data og ikke har bedt de studerende om at identificere sig som enten en mand eller kvinde. … Fokusgruppemødet har nu fået ham til at spekulere over, hvordan han kan tilrettelægge sin undervisning anderledes, så ingen af hans studerende føler sig stødt eller krænket fremover.”

(Dean Jacobsen, biolog, Københavns Universitet; Foto: KU)

Oploadet Kl. 13:18 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97952/trackback

57 Comments »

 1. Er der overhovedet nogle i dette land, der ikke føler sig krænket af noget eller nogle? Fastelavnshatte!

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. januar 2019 @ 13:50

 2. Fuck, hvor jeg føler mig krænket over det binære talsystem!
  Her er der jo kun “plads” til det maskuline (I) og det feminine (O),
  Hvorfor i helvede er talværdien for bøsser, lesbiske, transseksuelle,
  ikkeseksuelle på flere hundrede o og l .
  Det er sgu da pisse diskriminerende og en total ommer!

  Kommentar by BeCool — 15. januar 2019 @ 14:17

 3. Du mente nok “vands vådhed” og ikke “kådhed”, men det første kunne sikkert også være noget de følte sig krænket over i dag. “Vand krænker mig og trænger ind overalt når jeg er i svømmehallen!” BT havde iøvrigt en afstemning om sagen, ud af knapt 4.000 stemmer mente 99% at det var noget pjat. Alligevel giver de efter, hvilket alle med børn ved er det værste man kan gøre. Muslimer og venstreorienterede bør behandles som små børn, for det er hvad de er.

  Kommentar by Per — 15. januar 2019 @ 14:36

 4. > Per 14:36

  Måske, men små børn vil jeg gerne være omsorgsfuld overfor. Det samme gælder ikke for muslimer og venstreorienterede.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. januar 2019 @ 14:42

 5. Dean Jacobsen har følt sig nødsaget til at omlægge sin undervisning, efter at en student på et møde gav udtryk for, at nogle andre studenter fandt dele af hans undervisning upassende.
  En anden løsningsmodel ville have kunnet være blot at afvise kritikken. Det fremgår ikke af det skrevne, at universitetet eller nogen andre med myndighed har beordret ham til at omlægge undervisningen.
  Hvad skulle en underviser gøre, såfremt f.eks. en holocaustbenægter pludselig optrådte som krænket efter en forelæsning om 2nd. verdenskrig?

  Kommentar by Gunnar — 15. januar 2019 @ 14:51

 6. Studenterne kan åbenbart ikke abstrahere fra billederne i eksemplerne til indholdet. Hvordan vil de egentlig kunne gennemgå en akademisk uddannelse med så dårlige evner til elementær, abstrakt tænkning?
  De krænkede, som vil forhindre at alle andre hører hvad de ikke selv synes om, er altså intolerante og bruger en position som offer til at bestemme over andre. De mennesker, som giver efter for intolerancen, forvandles dermed selv til offer.
  Hvis man giver efter for de krænkede, betyder det at man krænker alle de andre. For ikke at krænke nogle få, vil man krænke alla de næsten 100 % andre, som vil høre og se som det er.
  Vi har set i USA hvad dette her leder til, massedemonstrationer af krænkede mod en videnskabelig forelæsning med et emne eller en professor, som studenterne ikke kan lide.
  Hvis man ikke stopper dette her, ender det på samme måde her. Der findes kun en måde: Aldrig give efter for intolerance.
  Desværre er de som nu skal give retningslinjer for krænkede studenter på UNI og andre skoler ikke trænede i at gennemskue hvad der egentlig sker, uanset deres høje IQ. Her behøves virkelig filosofisk kyndige for at gøre begrebsanalyser.
  Og i øvrigt anonyme klager må bort. Skal der gøres indskrænkninger i underviserens talefrihed, må det foregås af en afstemning i klassen blandt studenterne. Og klagerne må vise deres ansigter.

  Kommentar by Jørgen — 15. januar 2019 @ 15:01

 7. Tja, galskaben måtte jo også komme her til os. I Sverige har de været bindegale i årevis med kønsidentitet, “alles lika värde”, feminisme osv. En (mandlig) rektor på en skole går jævnligt med nederdel og neglelak for at demonstrere sin ” feminisme”. Et yndigt syn! Citeret fra Asterix: “Oh tempora, oh mores” – sikke tider, sikke skikke!

  Kommentar by HP — 15. januar 2019 @ 15:03

 8. Og, det bliver den slags tåbeligheder vi skal bygge vores fremtidige forskning på. Gad vide hvordan de vil løse DNA gåden og brugen af individuel medicin når de ikke engang kan kende forskel på mænd og kvinder?

  Tommy Ahlers blev den 2. maj 2018 udnævnt til uddannelses- og forskningsminister, det kunne være rart at vide hvordan han har tænkt sig st takle den yderst problematiske situation der her er opstået.

  Kommentar by Santor — 15. januar 2019 @ 15:14

 9. Recept fra doktor Ussing:
  Hurtig, kraftig lussing.

  Kommentar by Crass Børsting — 15. januar 2019 @ 15:21

 10. Hvis man gerne vil udrydde eller decimere antallet af f.eks. insekter er en af metoderne, der kan anvendes, at udsætte sterile insekter så der ikke kommer noget afkom ved eventuel parring.

  Kommentar by Jake Sorensen — 15. januar 2019 @ 15:26

 11. Det borger ikke ligefrem for kvaliteten af de kandidater, som universiteterne lukker ud til dem, der har betalt for studiet. Det at lede efter og opspore krænkelser har større interesse end at sætte sig ind i pensum.

  Kommentar by Menig 442 — 15. januar 2019 @ 15:26

 12. Han har røget en stråhat.

  Der har alle dage eksisteret idioter med ligedele idioti.
  Hva’ fanden blev der af forne tiders totale ignorering af det rene pip?
  Det er jo fuldkommen kontra produktivt, hvis vi skal forholde os til hvert enkelt psykisk ustabilt element.
  Mener stadig vi lever i et flertalsdemokrati. Eller?

  Kommentar by White knight — 15. januar 2019 @ 15:28

 13. Ja det viser hvor langt (ude) vi er kommet i Danmark.
  Men vi skal længere ud, meget længere.

  Her er et eksempel på hvor progressive de er i USA.
  Må jeg præsentere amazing Desmond.
  Advarsel videoen indeholder pædofili og homoer.

  https://youtu.be/diBr4pkPk9c

  Kommentar by XXXXX — 15. januar 2019 @ 15:32

 14. Det virker, som om at universiteterne er trådt ind i en ny middelalder.

  Skal alle mulige mærkelige seksuelle og religiøse minoriteter med udgangspunkt i menneskerettighederne have mulighed for at stække universiteternes forsknings- og undervisningsfrihed?

  Skal de afvigende hermafroditter eller interkøn standse menneskehedens higen efter ny viden?

  Der er ingen forskel en transkønnets censur af naturvidenskaberne og en fundamentalistisk kristens censur af evolutionsteorien.

  Det ender galt for universiternes søgen efter sandhed, hvis ikke der snart kommer et regeringsindgreb mod de krænkelsesparate minoriteter.

  Men en ting overbeviser det mig om: menneskerettighederne er mere i pagt med middelalderen end med oplysningen. Menneskerettighederne er en fest for islam, fundamentalistisk kristendom og afvigende seksualitet.

  Kommentar by np — 15. januar 2019 @ 15:42

 15. Der er ingen forskel PÅ en transkønnets censur af naturvidenskaberne og en fundamentalistisk kristens censur af evolutionsteorien.

  Kommentar by np — 15. januar 2019 @ 15:44

 16. Ot. orientering.
  Så har Islam (Fredens religion) profileret sig igen.
  https://jyllands-posten.dk/international/Afrika/ECE11126997/medie-islamister-har-taget-ansvaret-for-hotelangreb-i-nairobi/

  Kommentar by Sindsro — 15. januar 2019 @ 16:01

 17. Det værste er, at Dean Jacobsen retter sig ind efter dette galskab.

  Kommentar by IES — 15. januar 2019 @ 16:38

 18. Dean Jacobsen burde have sagt til den radigale feminist: Jeg gider altså ikke høre på 1OO% vås. Men straks lægger han sig ned, gør sig til nyttig idiot for skøre og perverse tankesæt, og anerkender at der måske er noget om at matematik, tal og statistik kan være krænkende i sig selv. Er han en slapsvans der altid lefler for kvinder, ligegyldigt hvad de siger?

  Kommentar by tp — 15. januar 2019 @ 16:38

 19. PS: Hvorfor har np altid så travlt med at forsvare Venstre, formaliteter og magthavere, og så travlt med at kritisere gule veste, EU-modstandere og kristne?

  Kommentar by tp — 15. januar 2019 @ 16:42

 20. Til dig Rasmus fra mig, et svar til Nr 8. Svaret er i Nr 18 under sindsro på link: http://www.uriasposten.net/archives/97947#comment-5057657

  er er ingen der ser ned på dig. Vh sindsro

  Kommentar by Sindsro — 15. januar 2019 @ 16:47

 21. Lorte danmark, verdens største shithole country.
  Luk lortet inden muslimerne overtager det helt, og spar vores efterkommere fra at blive voldtaget myrdet og udnyttet af dødskulten islam.

  Kommentar by Piphans — 15. januar 2019 @ 16:51

 22. I filmen Kindergarden med Arnold Swarzenegger var der en kvik dreng i børnehaveklassen der sagde: Boys have a penis, girls a vagina”
  Så er det sagt, og det er pervers at voksne mennesker på et universitet prøver at gøre naturen til en sødsuppe af intetkønnede væsner

  Kommentar by k. m. — 15. januar 2019 @ 17:13

 23. Konsekvenserne af ‘borgerlige’ partiers laden stå til i kulturkampen og kampen om institutionerne har cementeret sig.

  Vi mangler mod hos ‘vores’ politikere, til et opgør mod dette vanvid!

  Drop bøsseriet og frygten for journalistsnuderne, og kæmp!

  Kommentar by Polka — 15. januar 2019 @ 17:25

 24. Er det hans officielle billede på KU’s hjemmeside? Et feriebillede med åben skjorte, blød sommerhat og palmeblade i baggrunden… I så fald overrasker det jo næsten ikke, at han sådan uden lige bukker under for urimelige krav.

  Kommentar by na — 15. januar 2019 @ 17:38

 25. Det er jo ikke andet end en politisk magtdemonstration fra de studerende, der er inspireret af AEH. Bare det at forstyrre og angribe og lave magt teater er jo ens. Urørligt assimilerende, fortsætter invasionen…

  Kommentar by Nudenok — 15. januar 2019 @ 17:52

 26. I Stockholms, Københavns og andre storbyers pseudo-intellektuelle miljøer findes der radigale feminister, som konstant leder efter noget de kan blive krænket over. De fremkommer med det ene røde projekt efter det andet, til bekæmpelse af alle fakta, traditioner, normer og naturlove etc. De har set sig sure på virkeligheden, historien, “mandssamfundet” og alt muligt andet som ikke straks indretter sig efter deres luner og fikse idéer.

  I det sære land få km fra København er de kommet særlig langt med at nedbryde alle normer. Sverige er i dag en feminist-stat, en BIG-MOTHER STAT, et samfund regeret af kvinder og feminiserede mænd siden 197O-8O. Og hvad er der så kommet ud af skørte-regimet?

  Ikke meget andet end forvirring, diktatur, vold, mord, terror, død og ødelæggelse. Sverige er nu et samfund som er ved at falde fra hinanden. Feminist-vældet har omskabt Sverige til en galeanstalt, en jungle, en fattiggård og en slagmark. Fuldstændig hovedløst har feministerne/pladderhumanisterne/kommunistkvinderne importeret så mange kulturfremmede at kriminaliteten er blevet en livsfarlig daglig trussel mod alle almindelige borgere. Lov og orden er en by i Rusland, utallige kvinder overfaldes, mordraten er skyhøj, biler og skoler brændes af i hundredvis og en lang række kommuner er på fallittens rand. Ligesom flere og flere svenskere drives ud af deres boliger af migranterne. Velfærds- og sundheds-systemerne rasler nedad i kvalitet.

  Oveni er feministerne gået til angreb på de to køn, der påstås at være en politisk-social konstruktion. Naturens orden og realitet benægtes. Man foretrækker de fantasi-bobler man selv har udviklet. Man går ind for 25 forskellige køn, mænd er en krænkelse i sig selv, og det er altid fornærmende og racistisk hvis nogen mener at indvandringen ikke virker berigende, men belastende.

  Hvis man tror jeg overdriver, så søg selv de oplysninger nettet giver.

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. januar 2019 @ 17:53

 27. Efter min mening burde den kvindelige studerende straks have været bortvist fra undervisningen. Evt bedt om at søge psykiatrisk behandling (plus evt bede hende søge ud på heden til Erasmus Montanus på RUC?:-)
  Hun hører ikke hjemme på et universitet.

  Kommentar by A-mad — 15. januar 2019 @ 18:04

 28. PS: Det siger sig selv, at hvis Lars Quisling, Mette F., DF-Tullesen og Pape fremturer med deres EU- og Marokko-politik, så varer det ikke længe før Danmark bliver Sverige nr. 2.

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. januar 2019 @ 18:08

 29. Er det Rokokoposten?

  Kommentar by Revisoren — 15. januar 2019 @ 18:30

 30. Studerende på Københavns Universitet blev stødt over, at Dean Jacobsen brugte eksempler med mænd og kvinder i statistikundervisningen. Forstår du dem?
  Ja, det kan virke ekskluderende på nogle af de studerende. 221 (1%)
  Nej, det er noget pjat.20409 (99%)
  20630 stemmer
  https://www.bt.dk/samfund/ny-kraenkersag-paa-universitet-underviser-retter-ind-men-undrer-sig

  Det er muligyis stadig mulighed for at stemme. Før jeg stemte tidligere idag var der 20099 Nej det er noget pjat-stemmer.

  Kommentar by Peter Buch — 15. januar 2019 @ 18:33

 31. Via kommentar på Snaphanen:
  https://www.nettavisen.no/na24/kjent-norsk-tegner-far-fyken/3423579947.html

  Kommentar by Peter Buch — 15. januar 2019 @ 18:58

 32. Ps.
  Som altid før er usa ca. 20 år forud for Dummark, så derfor skal vi lytte til helten Mark Dice og hans kamp mod msm og Fake News og dets totale sindssyge, værsgo –
  https://www.youtube.com/watch?v=6mHJFua-v00

  Kommentar by Piphans — 15. januar 2019 @ 18:59

 33. Noget relateret. Set herfra.
  https://hodjasblog.one/schreibtischtater-skrivebordsmordere/

  Kommentar by Peter Buch — 15. januar 2019 @ 19:02

 34. Btw…. Reaktionerne på Christine Cordsens udtalelser er nu blevet et bevis på, at der reelt ikke er forskel på fløjene mht. krænkelsesfikseret identitetspolitik. Det er nu noget af en påstand vil jeg mene.

  “Man kan tilsyneladende godt kalde Dansk Folkeparti racister, men man kan ikke kalde deres vælgere for grisefarvede. Med sin kritik af Cordsens ordvalg viser højrefløjen, at det ikke er forbeholdt identitetspolitiske aktivister på venstrefløjen at blive krænket over småting.”

  https://www.information.dk/debat/leder/2019/01/grisefarvet-debatten-maa-vaere-hoejrefloejens-version-ytringsfrihed?lst_mst

  Kommentar by BE — 15. januar 2019 @ 19:32

 35. Jeg tror nu ikke det så meget var, at kommunist-kællingen brugte ordet “grisefarvede”. Det i sig selv var af mindre betydning. Det som virkede mest provokerende, var nok at her fik vi endnu et eksempel på DR-journalisternes afgrundsdybe foragt for lytterne, seerne og danskerne. Disse overbetalte ansatte holder en løgnefabrik i gang, og de er nærmest kriminelle, forræderiske og æreløse i deres forvaltning af deres medansvar for at Danmark forbliver et civiliseret samfund. I stedet misinformerer de året rundt, håner danskerne og baner vejen for afrikanisering, islamisering, kaos og vanvid. Maria Rørby Røv burde have fyret eller irettesat C. C. offentligt, men det undlod hun
  selvfølgelig. Og regeringen sikrer lige så selvfølgeligt at løgnefabrikkens landsskadelige propaganda fortsætter 24/7/365.

  Kommentar by Bent Nielsen — 15. januar 2019 @ 20:57

 36. After all, academic tenure is intended to give scientists the freedom to take risks without having to worry about their jobs. Unfortunately, most scientists achieve tenure – and go on tending to their image.”
  Her taget helt ud af nogen sammenhæng fra:
  https://www.dcclothesline.com/2019/01/14/shock-claim-chairman-of-harvard-astronomy-says-oumuamua-object-is-reconnaissance-spaceship-deliberately-sent-to-the-inner-solar-system/

  Kommentar by Peter Buch — 15. januar 2019 @ 21:33

 37. Der er et ætsende portræt af vor statsmedisters åndelige og moralske habitus på Snaphanen.

  Der er også gode ting hos den korte. men hvorfor viderebringer man løgnen om at udgifterne til migranterne kun er 36 milliarder om året, når sandheden er at de koster over 15O milliarder?

  Kommentar by tp — 15. januar 2019 @ 21:52

 38. Jeg antager, at en biolog, der ikke vil tale om (biologiske) køn, allerede er blevet afskediget.

  Kommentar by Winged Hussar — 15. januar 2019 @ 22:42

 39. Den her fandt jeg på GoV: https://youtu.be/URD02i0hsss

  Kommentar by Nielsen — 15. januar 2019 @ 22:50

 40. Fake News Politiken el. Danmarx Radio – samme lort i lår tykke stråler.

  Kommentar by Iznogut — 15. januar 2019 @ 23:11

 41. Joew, lægge politiske bånd på naturvidenskaben, det skal sgu nok hjælpe os igennem fremtidens udfordringer.

  Der var også engang man blev brændt for at sige jorden ikke var flad og universets midte. Men dengang havde man rigtige videnskabsmænd som Galileo og Leonardo Da Vinci der havde boller nok til at sige det alligevel

  Kommentar by redneck — 15. januar 2019 @ 23:14

 42. Okay, Galilei måtte også for en domstol og sværge jorden var universets centrum. Men han gjorde det dog med krydsede fingre:

  https://da.wikipedia.org/wiki/Galileo_Galilei

  “Opdagelserne fik ham til at gå ind for Kopernikus’ Heliocentriske verdensbillede, med solen som centrum, og jorden cirkulerende omkring den, og om sin egen akse.

  Dette skabte et voldsomt røre hos den katolske kirke, som tvang ham til at afstå fra sine synspunkter og medgive at jorden var universets centrum. (Dette blev dog gjort med fingrene krydset på ryggen). Galilei blev idømt fængsel, men en dag senere blev dette ændret til husarrest. I sine sidste leveår skrev han hovedværket om den mekaniske fysik. Nu betragtes han af mange som den moderne eksperimentelle fysiks grundlægger.””

  Kommentar by redneck — 15. januar 2019 @ 23:17

 43. 38:
  Så vidt jeg forstår pseudosagen, var pseudoproblemet, at den statistik han talte om, kun arbejdede med 2 køn.

  Hvor svært kan det lige være at lovgive om, at alle kønsrelaterede udsagn skal arbejde med 3 grupper: 1) kvinder, 2) mænd, 3) andre.
  Folk, der overtræder dette kan passende straffes ved afskæriing af primære og sekundære kønskarakterer.

  Kommentar by Bastardo — 15. januar 2019 @ 23:21

 44. Det er et resultat af uddannelsesrevolutionen. Et resultat af socialdemokratisk uddannelsespolitik: Alle der har lyst, skal kunne tage en akademisk uddannelse. Der er kommet alt for mange ukvalificerede studerende ind på universiteterne, som ikke har forudsætninger for at forstå videnskabelige, objektive metoder og sammenhænge. De accepterer kun en virkelighed, der ikke strider mod den politiske korrekthed.

  Kommentar by JC — 15. januar 2019 @ 23:33

 45. Jeg kom også til at tænke på Galilei.

  Nogle mener også, at grunden til, at der gik så mange år, inden Darwin publiserede sine opdagelser i “Arternes oprindelse”, var, at han frygtede kirkens forfølgelse og social udstødelse. Det er muligvis ikke sandt. Men alligevel må man spørge: Er det der, vi er igen?

  Kommentar by np — 15. januar 2019 @ 23:48

 46. Jeg mener, at man, i alt fald førhen, skulle erklæres uddannelsesparat, for at blive optaget på UNI. Det var da en god ting. Men og også denne er nu total vendt på hovedet:
  Mit barnebarn i 8. kl. blev her i december erklæret “ikke uddannelsesparat” fordi han kort før deadline til en skriftlig aflevering, valgte at skrive opgaven alene, da gruppen han var blevet placeret i, gik mere op i, at gejle hinanden op til alskens anden tidsfordriv og han ikke magtede at bryde deres dagsorden. Han fik hæftet “usamarbejdsvillig” på sit standpunkts?dokument og som sådan kan man ikke være uddannelsesparat!

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. januar 2019 @ 23:48

 47. N-ordet er ikke “nigger”, men Nej! Nej, du får ikke din vilje, selvom du skaber dig som en hysterisk 4-årig foran slikhylden i supermarkedet. Nej, jeg vil ikke bøje mig for dine irrationelle krav om særbehandling. Nej, alle de andre skal ikke frarøves muligheden for at blive klogere pga. dine psykiske problemer. Nej! Nej! Nej!

  Jeg sætter hårdt mod hårdt.
  Udskamning, hån, latterliggørelse er hvad du kan forvente.
  Og udstilling til offentlig skue.

  Nej!!!!

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. januar 2019 @ 00:29

 48. Alle psykopater vejrer morgenluft. Når selv de mest absurde petitesser krænker nogle enkeltindivider, der ender med at få medhold af hændevridende slapsvanse og pudseklude. Der af frygt for en shitstorm og udskamning slår op i banen.
  Er der en voksen tilstede, der kan bringe vanviddet til ophør.
  Ellers vil det blot eskalere helt ud af kontrol.

  Kommentar by White knight — 16. januar 2019 @ 00:31

 49. 42. redneck

  Det gik dog værre for Giordano Bruno (1548-1600)

  https://www.religion.dk/religionskritik/giordano-bruno-1548-1600

  Religion er noget Fanden har skabt, magen til ondskab kendes ikke.
  Islam er ike nået længere end der til hvor Giordano Bruno blev svedet af som ketter.
  Her er kristendommen dog nået noget længere.
  Så Islam skal skrottes NU.

  Kommentar by Sindsro — 16. januar 2019 @ 00:48

 50. VIGTIG

  Jeg formoder at Politiet her i Danmark også er indfiltreret af det Arabiske lort.
  Her en lille smagsprøve fra DKA. Linket følger:
  En af de aggressive arabere, der sad på bilens bagsæde, råbte op om, at betjentenes kontrol var ulovlig. Han påstod, at han selv var politibetjent og derfor vidste nøjagtigt, at deres fremgangsmåde ikke var tilladt.
  Det var rigtig dumt af ham. Men han kunne åbenbart ikke styre sig.

  Pinlig afsløring
  Betjentene bad straks om at se hans tjenstlige legitimation. Det var han tydeligvis ikke glad for. I stedet for politi-ID fandt han et medlemskort til politiets fagforbund frem, og med en finger prøvede han at dække over sit navn.
  Da betjentene ville undersøge ham nærmere, gik han straks til modstand og rev sig løs.

  Han blev så overmandet med ”simpel fysisk magt”, som det hed, og det blev undersøgt, hvad han havde på sig.

  Dermed blev det afsløret, at den aggressive arabiske ballademager, der saboterede en politirazzia, var … under uddannelse som politimand!

  https://denkorteavis.dk/2019/under-en-stor-razzia-kaempede-politiet-med-en-aggressiv-araber-da-de-fandt-ud-af-hvem-de-havde-fat-i-blev-de-rystede/

  Stole på politiet kan man ikke mere, det er lang tid siden man kunne det.

  Kommentar by Sindsro — 16. januar 2019 @ 01:18

 51. Sindsro, politibetjentene gjorde da netop hvad de skulle. Og perkeren er færdig indenfor etaten. Sådan skal det være.

  Hvad angår Bruno og de såkaldte kristne, så handlede de galninge jo ikke ligefrem i overensstemmelse med Kristi bud, vel?

  Muslimerne derimod gør jo bare som DERES profet har befalet. Kan du se forskellen?

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. januar 2019 @ 02:20

 52. ..Årh gab.. næste år er det madbimmelim det gælder…så er de fede røve.. så er små pikke…årets ligegyldige pladder, kogt op af de stadig mindre gryder, der kalder sig dagblade- lokumspapir.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. januar 2019 @ 05:37

 53. Jeg har verdens største klitoris men godt nok små bryster, der aldrig har kunnet give mælk. Hvorfor må jeg ikke kalde mig en kvinde ? Der må jo ikke diskrimineres :-) .-) :-). (Sort humor). God onsdag. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. januar 2019 @ 07:54

 54. At 53:
  Du må jo netop gerne kalde dig en kvinde. Hvis du har lyst.

  https://www.cpr.dk/borgere/kan-jeg-faa-et-nyt-personnummer/juridisk-koensskifte-transkoennede/

  Kommentar by Bastardo — 16. januar 2019 @ 09:35

 55. Hej Bastardo 09:35. Interessant link. Jeg har hørt om det, men først nu set hjemmesiden fra CPR, Det Centrale Personregister:

  “Juridisk kønsskifte (transkønnede)
  Oplever du dig selv som tilhørende det andet køn?
  Her har du mulighed for at få tildelt nyt personnummer”

  “Flere end 600 danskere har fået juridisk kønsskifte
  Tal fra Indenrigsministeriet viser, at ministeriet, siden en lovændring i 2014 trådte i kraft, har modtaget 918 ansøgninger om juridisk kønsskifte. Heraf er 692 indtil videre blevet godkendt og har ført til nye personnumre.” (Det skriver Kristeligt Dagblad 31. maj 2018)

  Surt?:-) Man har åbenbart stadig kun to valgmuligheder i DK?

  “I England kan man vælge mellem 71 forskellige køn, når man opretter en Facebook-profil. Eksempelvis:

  Ikke-binær
  Transperson mand
  Transperson kvinde
  Bi-kønnet
  Polygender
  T* man
  T* woman
  Two* person
  Two-spirit person
  Cis
  M2F
  Kilde: Telegraph.co.uk”
  https://videnskab.dk/krop-sundhed/hvor-mange-koen-findes-der

  Kommentar by A-mad — 16. januar 2019 @ 13:52

 56. A-mad, ja det lyder meget videnskabligt 😧

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. januar 2019 @ 00:19

 57. Ja Hr. Snusk 00:19, de har sluppet håndtaget. Der er to køn. Kvinden har to X-kromosomer, mens manden har et X- og et Y-kromosom. End of story:-)

  Kommentar by A-mad — 17. januar 2019 @ 08:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper