16. januar 2019

Uffe Elbæk om dansk politik anno 2019: ” Ikke nødvendigvis fascisme, som vi så det i 30’erne, men…”

Multikulturelle kaospiloter kan advare nok så meget om politiske modstandere, men de kan ikke navigere uden om virkeligheden. Uffe Elbæk ved det tydeligvis ikke selv, men hans ord gør i det store spil hverken fra eller til. Danmark er ikke Nørrebro, og folk flest opfatter islamisering som et større problem end udvisning af kriminelle udlændinge. Elbæk & Co. er oppe imod virkeligheden, og det han fra dansegulvet ser som højreekstremisme og fascisme er for den gennemsnitlige lønmodtager almindelig sund fornuft. Der finder desværre ikke et egentligt højreskred sted i Danmark – det er blot folkelig modstand mod islamisk indvandring.

Uffe Elbæk har været medlem af Danmarks Kommunistiske Ungdom, Venstresocialisterne, Kommunistisk Forbund og meldte sig ud af De Radikale, da det hele blev for konkret. Han har taget fejl hele livet, og er et af de få mennesker man må sætte i kategorien ‘udenfor politisk rækkevidde’. De skal ikke overbevises. De skal isoleres.

Fra fantastens seneste nyhedsbrev på Alternativet.dk – Hvor er vi på vej hen?

“Dette nyhedsbrev er mit første i 2019, hvor vi som bekendt skal til et afgørende folketingsvalg. Og derfor vil jeg tage fat på en alvorlig diskussion af, hvor vi er på vej hen som samfund.

… når man som jeg ser klare faresignaler både ude i Europa som herhjemme er det min pligt at tage diskussionen. Også selvom det kan være ubehageligt. Eller selvom det kan tegne et billede af Danmark, som vi ikke kan lide eller måske ikke kan eller vil genkende. … hvorfor er det så pokkers svært at få en sober diskussion om det værdimæssige højreskred der er sket gennem de sidste tyve år i Danmark. …

Et er ihvertfald sikkert, at siden Poul Nyrup sagde, at ’stuerene, det bliver I aldrig,’ om Dansk Folkeparti, er det for mig at se blevet mere og mere ildeset at kritisere udlændingepolitiske strammerforslag, uanset hvor ekstreme de måtte være. Uanset, hvor meget vi så nærmer os tilstande, som kan virke dehumaniserede. Og i visse tilfælde minder om et fascistisk menneske- og samfundssyn, hvis man tager de historiske briller på.

Selvom vi på mange måder kan se fællestræk med situationen i 1930ernes Europa, er situationen i dag en anden. Men det, som jeg vil insistere på – også selvom jeg skulle være den eneste politiske leder i Folketinget, der gør det – er, at vi er nødt til at kunne snakke om, at vi er i en situation, hvor det ekstreme bliver det normale. Hvor det, vi havde troet, vi aldrig kunne tolerere, pludseligt er bredt tolereret. Eksempelvis at sende medmennesker ud på en øde ø.

… alt det ser vi også tegn på herhjemme. Ikke nødvendigvis fascisme, som vi så det i 30’erne, men en ny tids fjendebilleder, nye chokdoktriner, der bryder vores samfund ned.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/97968/trackback

51 Comments »

 1. Alternativets aktive støtten op om vold mod og mord på politiske modstandere må være det tætteste, vi kommer på fascisme i dansk politik anno 2019 – Sammen med deres fascination af fascistisk ørken-ideologi

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. januar 2019 @ 13:19

 2. Mikkel Andersson har forlængst givet et svar på den slags anklager:
  https://andersson.blogs.berlingske.dk/2016/01/11/selvfolgelig-er-vi-blevet-fascister/?fbclid=IwAR2wThOjhwsny3YzCIjqFSkVgFJFxCzJKLtJaFF0giecns-rrQ3E25Gc4rk

  Kommentar by ino — 16. januar 2019 @ 13:21

 3. Så er alt sagt om Elbæk: “Han har taget fejl hele livet.”

  Kommentar by BB — 16. januar 2019 @ 13:21

 4. Bare endnu en psykisk syg bæskubber.

  Kommentar by dan.c — 16. januar 2019 @ 13:33

 5. Jørgen Nielsen — 16. januar 2019 @ 13:19

  “Alternativets aktive støtten op om vold mod og mord på politiske modstandere må være det tætteste, vi kommer på fascisme i dansk politik anno 2019 …”

  Kan du komme med dokumentation for denne alvorlige påstand? …

  Kommentar by np — 16. januar 2019 @ 13:34

 6. Homofrøen Uffe levede ikke i 1930erne. Så han så ikke hvad der forgik.

  Kommentar by Jp — 16. januar 2019 @ 13:35

 7. “hvis man tager de historiske briller på” – Jeg er fandeme ved at brække mig over at høre den nar tale om historiske briller – Men OK; Hvis jeg tager de historiske briller på, så kan jeg oplyse Elbæk om, at vi, i min branche (byggebranchen) sparker sådan nogen svagpissere, som Elbæk, i røven og sender dem efter øl, fulgt op af en gang rengøring af lokummerne – Hvis der, som han antyder, er sygdomstegn i samfundet, så er det sgu da, at typer som Elbæk kan samle et så relativt stort sindsforvirret publikum!

  Videre: “Hvor er vi på vej hen?” – Jeg kan fortælle Elbæk, at når muslimerne er mange nok, så er han, og de tosser han har lokket i fælden (Læs: Alternativet) på vej op i, meget høje byggekraner, og det bliver ikke for at nyde udsigten!?

  Kommentar by T. Flodur — 16. januar 2019 @ 13:41

 8. Ethvert cirkus har en klovn, og på Christiansborg er det Uffe Elbæk. Men det er rystende, at så mange har stemt på ham. De fleste stemmer tog han fra de radikale, som antagelig får nogle af dem tilbage ved det kommende valg. Og det bliver det samlet set ikke bedre af.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 16. januar 2019 @ 13:55

 9. Når nu regeringen igen-igen laver en hovsa-reform af sundhedsvæsnet, kan man så ikke uddele gratis spændetrøjer til Alternativet ?

  Kommentar by k.m. — 16. januar 2019 @ 13:56

 10. Lettere omskrivning af en gammel århus historie

  Hvorfor sejler Uffe Elbæk splitternøgen ud i Århus bugt?
  Han venter på pornobølgen !

  Kommentar by k.m. — 16. januar 2019 @ 14:01

 11. Uffe Elbæk er så heldig at bo i et land hvor han, takket være en beundrende presse, kan leve af at stikke sin snabel ned i offentlige kasser og desuden få offentlige penge til at lave en uddannelse, hvor han lærer andre at stikke snablen ned i offentlige kasser.
  Der er simpelthen ingen formildende omstændigheder ved klovnen Uffe Elbæk som der dog var ved Jacob Haugaard, der vidste han var en klovn.
  Det mest uhyggelige er imidlertid ikke klovnen Uffe, Det uhyggelige er at der i Danmark går en så stor gruppe hjernedøde personer rundt som lader sig imponere og derefter stemmer på ham.
  Ved seneste folketingsvalg deponerede mere end 168.000 vælgere deres hjerner hos Uffe Elbæk. Uffe har ikke haft problemer med at opbevare disse hjerner, de kan næppe have fyldt meget.

  Kommentar by bjarne binee — 16. januar 2019 @ 14:53

 12. I Høje Taastrup var der et særdeles grusomt overfald på to danskere, begået af muslimer. Læs det igennem Uffe Elbæk skriver, og læg mærke til, at dette gode mennesker ikke et sekund bruger tid på, at reflektere over de danske ofre. SE, det er at være grusom, og Uffe Elbæk er det sammen med sine muslimske venner. Danskerne??? Svin er de og slaver skal de blive.

  Kommentar by Pk — 16. januar 2019 @ 15:00

 13. 2 ino

  Tak for vedhæftede blog-indslag med Mikkel Andersson – Der er (næsten) ingen, der som Mikkel, kan spidde kultureliten så nådeløst morsomt – En flæbende Morten Kirkskov, står herefter tilbage, strippet for al troværdighed! – En oplagt kandidat til Gøglerpartiet!?

  Kommentar by T. Flodur — 16. januar 2019 @ 15:23

 14. np — 16. januar 2019 @ 13:34
  “Alternativets hadske tone; Carolina Magdalene Maier bakker op om vold mod politisk modstander”
  https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/01/alternativets-hadske-tone-carolina.html

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. januar 2019 @ 15:23

 15. Kim jeg gider heller ikke dig mere, din latterlige blog falder også inden så længe. I falder alle sammen, alle i syge mennekser, som ikke kan klare ord. Alt hvad jeg ville sige, er der nogen sndre som vil skrive og alt hvad jeg har sagt vil komme til at stå tilbage

  Kommentar by Jack Nille — 16. januar 2019 @ 16:11

 16. En formand som taler om Facisme hid og did, men som gladelig modtager tidligere Hitz Buth Tahir tilhængere, og andre islamtilhængere, som helt sikkert følger Deres religion, som den- usekulære diktatorreligion med dens Førerprofet, og som totalt er blind overfor parallelsamfundende i de selvvalgte Ghettoer, er så etisk og moralsk døv og blind, så man må bare håbe hans vås isoleres i Dansk politik. Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. januar 2019 @ 16:18

 17. Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. januar 2019 @ 15:23

  Påstanden om, at Alternativet støtter vold og mord på politiske modstandere, holder desværre ikke.

  Jeg skal gerne indrømme, at de refererede facebook-kommentarer er ubehagelig læsning.

  Den ene kommentator understreger imidlertid, at “røvfulden” osv. er retorisk ment.

  Og den anden kommentator undrer sig blot over, hvordan “VK og DF toppens blå drenge har kunnet blæse hovedet af DF-vælgerne”. Og det er, hvis man ellers kan læse indenad, IKKE en trussel om mord på politiske modstandere.

  Kommentar by np — 16. januar 2019 @ 16:23

 18. Jp 13:35
  Spørgsmålet er om Øffe overhovedet havde overlevet 30’erne og ind i 40’erene.
  – “Det eneste der kommer af ingenting er lommeuld”. Så når Øffe taler om den forandring der er sket de sidste 20 år. Så er det jo ikke opstået ud af ingenting. Men er en modreaktion på det, der er pågået de sidste 40 år.
  Hvor alm.mennesker troligt har fundet sig stiltiende i ALT for meget. Det er det der sker, når man sætter låg på en kedel. Pludselig blæser låget af. Det er såmænd forklaringen herr Lalbæk.
  I Svergistan er dette fænomen endnu mere udtalt. Hér kommer kedlen til at eksplodere.

  Kommentar by White knight — 16. januar 2019 @ 16:52

 19. Alternativet får mig til at tænke på alle disse vanvidspersoner, som Hans Scherfig beskriver i bogen Idealister. Uffe mangler kun ildsalamanderne.

  Kommentar by Menig 442 — 16. januar 2019 @ 17:08

 20. Uffe hin Bømand tager som sædvanlig fejl! I følge ODS er definition på fascisme en autoritær antidemokratisk ideologi. Mig bekendt er al lovgivning omkring indvandring vedtaget med et stort demokratisk Antiautoritært flertal. At kalde det for en dansk form for fascisme er sgu en meget alternativ autoritær fortolkning af ordet.
  Uffe, der ville ændre tonen i politik er igen den person der forurener og forplumrer debatten.
  Uffe er og bliver en uvederhæftig politisk narrerøv!

  Kommentar by BeCool — 16. januar 2019 @ 17:11

 21. Det her siger vel alt:

  https://www.facebook.com/alternativet.dk/videos/farvel-til-2015-vi-%C3%B8nsker-jer-allesammen-et-rigtig-godt-og-gr%C3%B8nt-nyt%C3%A5r-vi-vil-i-/1093416780692538/

  Kommentar by Svend — 16. januar 2019 @ 18:10

 22. det værdimæssige højreskred der er sket gennem de sidste tyve år i Danmark. …

  Ja, ord er til for at bruges, eller hvad?

  Der er i praksis, i den økonomisk konstaterbare verden ikke sket meget de sidste 20 år.
  Et solidt flertal af de vagte repræsentanter holder de tre enorme udgifter på finansloven: Sundhed, uddannelse og det sociale system fastlåst med næsten fuldstændig offentlig finansiering-ved skatteprocenter der set i det globale perspektiv er ekstremt høje.

  Borgerlige privatiseringssynspunkter har næppe rykket så meget som 1% fra offentlig finansiering til privat initiativ respektivt private investeringer.

  Værdimæssigt højreskred- min bare …

  Kommentar by Anonym — 16. januar 2019 @ 18:19

 23. det værdimæssige højreskred der er sket gennem de sidste tyve år i Danmark. …

  Ja, ord er til for at bruges, eller hvad?

  Der er i praksis, i den økonomisk konstaterbare verden ikke sket meget de sidste 20 år.
  Et ganske solidt flertal af de vagte repræsentanter holder de tre enorme udgifter på finansloven: Sundhed, uddannelse og det sociale system fastlåst med næsten fuldstændig offentlig finansiering-ved skatteprocenter, der set i det globale perspektiv er ekstremt høje.

  Borgerlige privatiseringssynspunkter har næppe rykket så meget som 1% fra offentlig finansiering til privat initiativ respektivt private investeringer. Men begrund gerne hvorfor jeg- også her- tager fejl!

  Værdimæssigt højreskred- min bare …
  Borgerlighed er aktuelt- betydningsløs.

  Kommentar by Peter Buch — 16. januar 2019 @ 18:22

 24. Nassertinget eller spassertinget, altinget er købt af CNN, Folketinget har solgt sig til højestbydende, og Elbæk har solgt sig til paki-tinget.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. januar 2019 @ 18:48

 25. Hvis Uffe Elbæk var den eneste nar, men han har jo mange støtter og tilhængere som må være næsten lige så naragtige. F.eks. har Berlingske idag stillet forsiden plus to fulde sider inde i avisen til rådighed for ekstremisten og fascisten Elbæk, så han over tre sider kan advare mod ekstremisme og fascisme, samtidig med at han får reklameret for sit parti. (Har Berlineren, Pollertiken og bøssepartiet en fælles kaffeklub?)

  Kommentar by Ole Jensen — 16. januar 2019 @ 18:55

 26. Nå, nu forsvarer np klovnepartiet. Så nu forstår jeg lissom bedre np’s øvrige skriverier, som tit har undret mig.

  Kommentar by Ole Jensen — 16. januar 2019 @ 19:02

 27. Som blandt mange andre, hvis rødder var i 80’erne og 90’ernes værdimæssige tomrum, er Alternativets såkaldte værdidiskussion ikke andet end narcissisme. Eliten håbede at historien var ovre. Nu vælter den op igen, som en tsunami. Endnu har de megen magt, men de er så chokerede over, at alle ikke godkender deres projekt, at de er villige til at parre sig med den totalitære “ fredens” religion

  Kommentar by Uno — 16. januar 2019 @ 19:18

 28. Kommentar by Ole Jensen — 16. januar 2019 @ 19:02

  Jeg støtter 100 procent Kim Møllers karakterstik af Uffe Elbæk.

  Du tæppebomber Uriasposten i utallige pseudonymer. TP, Ole Jensen osv.

  Dit kvindehad, angreb på vores demokratiske parlamentarisme og samtlige partier i Folketinget fylder mig med afsky.

  Senest har du forsvaret den franske boksers voldelige angreb på politiet i forbindelse med de gule vestes demonstrationer. Han står til op til 10 års fængsel.

  Jeg betragter dig som en dybt kriminel, som ønsker at omstyrte vores samfund.

  Nu kommer jeg med en venlig henstilling til dig. Stop dig selv. Søg professionel hjælp. Du har jo fortalt os, at der er psykisk sygdom i din familie. Du virker på skrift selv psykisk påfaldende. Så stop dig dig selv, inden du gør skade på dine medmennesker, muligvis uskyldige kvinder, som du hader, og søg professionel hjælp.

  Jeg håber, at du forstår alvoren i min henveldelse til dig.

  Kommentar by np — 16. januar 2019 @ 19:25

 29. Vore statsmedister er udadtil ikke helt så latterlig og småfjollet som Uffe Elbæk, men hvis man måler på hvem der mest er til skade for samfundet af de to, bliver det nok Lars Quisling der vinder. Hans tidligere sundhedsreformer har virket meget dårligt, hans løfte om straks-stop blev til 45.OOO EKSTRA migranter, hans Marrakech pagt er opskriften på Danmarks ødelæggelse, og hans nyeste projekt er en sundheds-“reform” som med 99%´s sikkerhed vil ende i kaos, underfinansiering, roderi og endnu flere unødvendige lidelser og dødsfald. Som det plejer at ende med når Lars Ulykke “reformerer”. Men Berlingeren bruger en hel side på at fremstille ham som en meget, meget DYGTIG politiker. Hvor er det kvalmende at læse, når man véd at som statsmedister er han et stort flop.

  Kommentar by Ole Jensen — 16. januar 2019 @ 19:48

 30. Jeg synes, at det er en kende for nemt, at hæfte psykiske diagnoser på andre skribenter herinde på Uriasposten! Men det er måske for selv at fremstå skinhellig og ubesmittet?

  Kommentar by T. Flodur — 16. januar 2019 @ 19:49

 31. Ja, np, nu har jeg så læst dit dybt hykleriske indlæg, som jeg på ingen måde kan tage alvorligt. De vil gerne lege psykolog, men du aner jo ikke hvad du taler om. Desuden anvender du fordrejninger og falske beskyldninger. Jeg gætter på at du er fra de radikale eller et andet skørt parti. Vrøvl du bare videre med dine underlødige personangreb.

  Kommentar by Ole Jensen — 16. januar 2019 @ 20:02

 32. Rettelse: du vil gerne lege psykolog….

  Kommentar by Ole Jensen — 16. januar 2019 @ 20:04

 33. Kommentar by T. Flodur — 16. januar 2019 @ 19:49

  Tag det seneste indlæg fra “Ole Jensen” (og et utal af andre pseudonymer). 19:48.

  Statsminister blver til “statsmedister”.

  Lars Løkke Rasmussen bliver til “Lars Quisling” og “Lars Ulykke”.

  Regeringens sundhedsreform påstås at medføre dødsfald …

  Der er et brist. Skribenten kan ikke skelne mellem den personlige oplevelse af verden og så vores fælles.

  Og så er man psykisk påfaldende.

  Kommentar by np — 16. januar 2019 @ 20:08

 34. Tåben gør mig simpelthen så gal i skralden, også at manden har spalteplads og mikrofontid i læssevis, her hvor han med sin store indsigt og samfundssind får (ud)trykt sin hændervridende, selverklærede ”forsigtighed” og principielle modvilje mod at anvende ”kortet”, uden at blive klasket op ad væggen for sin uærlige inkonsekvens, når han så alligevel ser sig ”tvunget” til det.

  I Berlingske er der lige til lejligheden indsat Encyklopædiens definition på fascisme, hvis tilhængere både er ”antisocialistiske” (og nationalistiske, selvfølgelig, en plus en giver monster) og for en stærk stat, hvorfor klasser er uden mening, ifølge definitionen…? Øh, which is it now..?

  Vi ved jo for længst, at gentagne løgne kan resultere i fakta, ligesom bortredigerede hændelser ikke engang får den ære at blive glemte. Alligevel burde man konfrontere cirkus mandens langsomhed i opfattelsen, når han slår sig selv op som orakel med risiko, fordi ”det ekstreme er blevet til det normale”, for hvor længe har han lige set igennem fingrene med Antifa´s gadevold, muslimers voldsparathed overfor religiøse dogmers udfordring og den allestedsnærværende sociale kontrol (aka ”vold” overfor de formastelige) blandt tilhængere af fredens religion – hvor har han egentlig specifikt observeret den højreorienterede vold henne i det danske samfund?

  Man skal ALDRIG udfordre Uffe Elbæk i disciplinen ”at synke for dybt”, for selvfølgelig har præmie-kreativitets-bøssen ikke for stort et hul i røven efter den arabiske analvoldtægt, han åbenbart altid drømmer om, til lige at cum-shoote sin troværdighed oveni nazikort smideriet med et kvasi-jødisk ditto, varm pladdermoseballe mod en kold gravsten: Jo, skam, kæreste Uffe har også haft familiemedlemmer, der var i saksen under besættelsen, hvilket er hans familiemæssige baggrund for ”advarslen” (og så boede de endda i de samme ”safehouses” som jøderne, wauvv..)!!! Stockholm kalder København K!!!

  Her havde man så bare ønsket sig en quiz-begejstret journalist, der kunne spørge UE, hvem der har jøde- og bøssehad til fælles med nazisterne? Og det er ikke ”fascisterne”, Uffe (tag dildoen ud af røven og tænk, menneske)…..

  Jo, puste og have mel i munden, det går fint på den definerende fløj….og det er så mig, der har Berlingske-dildoen i røven, efter at have købt smøren to dage i træk!!!

  Kommentar by Henrik Larsen — 16. januar 2019 @ 20:24

 35. #7:

  Ja, så elegant simpelt kan det siges. :-))

  Desværre kan jeg kun se den udbredte modvillighed mod virkeligheden blandt bøsser i medierne som en slags mental parallel til kvælnings sex…

  Kommentar by Henrik Larsen — 16. januar 2019 @ 20:28

 36. PS: jeg er ikke kriminel, jeg er ikke kvindehader, og jeg går ind for ægte og direkte demokrati. Du np, vil vist gerne misforstå hvad jeg skriver.

  Kommentar by Ole Jensen — 16. januar 2019 @ 20:32

 37. Kommentar by Ole Jensen — 16. januar 2019 @ 19:48

  LLR som fremfører en sundhedsreform lige før valget, som de “røde” naturligvis er i mod.

  Så har vi altså det store valgkampstema – for eller imod – sundhedsreformen. Forestil der lige hvor mange udsendelse omkring det her der venter inden valget. Journalisterne koger suppe på det så meget som muligt.

  Det er efter min mening en stor velgennemtænkt afledningsmanøvre, hvor man ønske at flytte debatten omkring Marrakesh/islam/indvandring over på sundhedsområdet.

  Som Snaphanen siger det så er det teaterdemokrati for fuld udblæsning.

  Kommentar by kenneth — 16. januar 2019 @ 20:40

 38. Har Uffe-tøzen pudset glorien i glidecreme?

  Kommentar by Revisoren — 16. januar 2019 @ 20:53

 39. Når professionelle psykiatere, udarbejde en psykiatrisk diagnose, tager det normalt flere uger (?) – Men jeg kan forstå, at der herinde på Uriasposten, findes begavelser, som ved at læse nogle korte indlæg fra bloggens kommentarfelt, er istand til at afsige dom/diagnosticerer andre skribenter (?)

  Den omstændighed at Ole Jensen omtaler Lars Løkke Rasmussen som “Statsmedisteren” er altså ensbetydende med en enkeltbillet til en psykiatrisk afdeling? – jeg synes, at det minder mig om, en metode, der forgik lang østpå for snart mange år siden!?

  Frihed for Loke, osv.osv.!

  Kommentar by T. Flodur — 16. januar 2019 @ 21:32

 40. De absurde røde. Uff stiller sig op som en kommunistisk kopi af Jesus og siger vi. Vi? Demokrati er bygget på debat, ikke vi. Han vil aldrig se at han selv er fascisten. Selv er fjenden. Der elsker invasionen..

  Kommentar by Nudenok — 16. januar 2019 @ 22:06

 41. “at vi er i en situation, hvor det ekstreme bliver det normale”

  Hvis Fandens Religions Nyttige Idioter, som Uffe og resten af alternativet, skal forestille at være normale, er jeg godt nok glad for, at der er et reelt alternativ: at være unormal.
  Det er trods alt bedre, at være unormal og kunne tænke, end at være normal og ikke engang kan få de sidste to hjerneceller til at arbejde sammen, om at indse sin egen åbenlyse livsfare.
  Og sligt er præsenteret i folketinget?
  Ja, desværre og endda ALT for mange af dem. Uffe og Alternativet lægger ikke skjul på deres åbenlyse, selvdestruerende idioti, men RESTEN af Folketingets nuværende partier (fra ende til anden) er ligeledes Fandens nyttige idioter, men gør alt, for at skjule det bag fraser, som bestemt ikke er opstået på et veloplyst grundlag.

  Jeg forsager djævelen og alle hans gerninger og al hans væsen. Jeg forsager hans tilbedere og afskyr hans nyttige idioter og jeg foragter enhver der tjener penge/prestige derpå.

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. januar 2019 @ 22:19

 42. Man kan mene meget om Alternativet (hvilket jeg bestemt også gør), men der er åbenbart en del, der har stemt på partiet. Og det er lidt vanskeligt at fradømme stemme- og valgberettigede deres ret til at stemme.

  Man kan så håbe, at partiet uddør af sig selv som dinosaurerne. Survival of the fittest, hvilket blot betyder, at de, der tilpasser sig bedst, har de bedste kort på hånden i evolutionsspillet.
  Det går ret godt, hvilket diverse partimedlemmers udmelding af partiet kunne tyde på.

  For så vidt angår den igangværende mudderkastning herinde kan jeg kun glæde mig over, at denne Jack Nille har lovet at holde sig væk, omend jeg ikke glæder mig for tidligt. Det ville jo være juleaften #2.

  np ser jeg som en seriøs kommentator, hvis indlæg jeg gerne læser. Andres – og jeg behøver ikke nævne pseudonymer – hopper jeg rask forbi.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. januar 2019 @ 22:30

 43. Billedet af den 2OO meter høje flodbølge går jeg ud fra symboliserer den flodbølge, som Merkel og Marokko-pagten lægger op til at sende mod Europa. Den fik mig ihvertfald til at tænke på at de enorme mængder af arabere og negre, (3OO-5OO millioner) som EU, FN, regeringen og Christiansborg vil flytte op til os, nok vil få samme ødelæggende og dræbende virkninger som en super-tsunami.

  Kommentar by Ole Jensen — 16. januar 2019 @ 22:45

 44. #42 Henrik, på den postive side så må Alternativets stemmer reelt betegnes som spildte. Jeg kan ikke huske ét eneste eksempel på at det idiotiske parti har haft indflydelse på noget som helst. Selv hvis vi får Mette Frederiksen som statsminister (støttet af DF) virker der usandsynligt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. januar 2019 @ 00:13

 45. #34 + 38 😂😂😂

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. januar 2019 @ 00:42

 46. Uden der er tale om alt for mange ligheder minder det- alternativet- mig noget om dengang jeg hørte om https://da.wikipedia.org/wiki/Situationistisk_Internationale i dansktimerne hos Kirsten Stamer https://www.navne.dk/dodsfald/kirsten-stamer/8206042

  Skuespilsamfundet har jeg vist stadig stående et sted…

  Kommentar by Peter Buch — 17. januar 2019 @ 00:58

 47. Henrik Petersen 22:30
  Tror sikkert vi er en del på UP, der er revnende ligeglade med, hvad du “hopper rask forbi” – og dog. Ku’ du ikke gøres alle den tjeneste, at være en rigtig rask dreng, og hoppe HELE UP forbi?
  Der er masser af andre fora, der deler dine “ordentlige”, “anstændige”, “elitære” og radigale – og frelste synspunkter.
  Som det fremgår af kommentarsporet til Mikkel Anderssons blog indlæg om Uffes lidelsesfælle Morten Kirkskovs forvildede vrøvlerier, er der een der ligeledes gør sig til talsmand for anvendelsen af krads sarkasme og ironi. For at holde den værste depression over tingenes tilstand stangen. For at forhindre at man synker ned i et sort opgivende hul.
  Vi er længst hinsiden der, hvor modparterne opførte sig anstændigt og rationelt. Og hvor tiden til rundkredspædagogik og hælden vand ud af ørerne ligeledes forlængst er overskredet.

  Kommentar by White knight — 17. januar 2019 @ 04:58

 48. Uffe trækker nazikortet overfor alle andre politiske ledere. – Uffe alene er den rene.

  Jeg tror, at valgpanikken har meldt sig lidt tidligt. Han når at toppe længe før valget.
  Mon Alternativet klarer pynten?

  Kommentar by Bastardo — 17. januar 2019 @ 12:22

 49. Bastardo, de kan ihvertfald forvente masser af screen time på TV2 og DDR. Langt mere end deres retarderede lille vælgerflok berettiger til.

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. januar 2019 @ 17:08

 50. Ekstra Bladets forhenværende chefredaktør Bent Falbert har i dag et velskrevet indlæg på eb.dk, hvor han skarpt og intelligent sætter Elbæk totalt til vægs, og udstiller hippiens nonsens.

  Bør læses!

  Kommentar by Revisoren — 17. januar 2019 @ 19:25

 51. Kommentar by Revisoren — 17. januar 2019 @ 19:25

  Problemet er bare at Alternativets vælgere er så hjernedøde at de ikke betragter politik som noget seriøst. For dem er det en del af underholdningsbranchen, hvor de elsker Elbæks “karisme”.

  Kommentar by kenneth — 18. januar 2019 @ 10:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper